georgew Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 έκανα προχθές το πρώτο update στο κινητο και εκτοτε οταν παω να ενεργοποιησω το wi-fi μ γραφει "το wi-fi δεν μπορει να εκκινησει"... εκανα πολλες επανεκινησεις και hard reset αλλα δεν διορθωνεται... σε αναζητηση στο internet εχει συναντηθεί ξανα το προβλημα και προτείνεται root, reflash και λοιπά χωρίς ομως βεβαιη λυση... πήρα τηλ στην ηλεκτρον καταστημα που το αγορασα και μ ειπαν οτι υπευθυνη για service ειναι η htc...θα παω στο τμημα την δευτερα και αναρωτιεμαι αν προκειται να μ το αντικαταστησουν γιατι μαλλον ειναι hardware το προβλημα και θελει αντικατασταση... θα το αντικατασταστησουν αυτοι ή θα με παραπέμψουν πάλι στο καταστημα και θα μπλέξω? γνωρίζει κανείς παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 (edited) έκανα προχθές το πρώτο update στο κινητο και εκτοτε οταν παω να ενεργοποιησω το wi-fi μ γραφει "το wi-fi δεν μπορει να εκκινησει"... εκανα πολλες επανεκινησεις και hard reset αλλα δεν διορθωνεται... σε αναζητηση στο internet εχει συναντηθεί ξανα το προβλημα και προτείνεται root, reflash και λοιπά χωρίς ομως βεβαιη λυση... πήρα τηλ στην ηλεκτρον καταστημα που το αγορασα και μ ειπαν οτι υπευθυνη για service ειναι η htc...θα παω στο τμημα την δευτερα και αναρωτιεμαι αν προκειται να μ το αντικαταστησουν γιατι μαλλον ειναι hardware το προβλημα και θελει αντικατασταση... θα το αντικατασταστησουν αυτοι ή θα με παραπέμψουν πάλι στο καταστημα και θα μπλέξω? γνωρίζει κανείς παιδιά? Aυτοι ειναι υποχρεωμενοι να στο αντικαταστησουν/επισκευασουν. Το μαγαζι δεν εχει καμια δουλεια παρα μονο να το στειλουν αυτοι στο service. Απο την στιγμη που θα το πας εσυ (και καλυτερα για πιο γρηγορα) στην HTC, τελος. Τουλαχιστον αυτο λεει η λογικη. ΥΓ.Παιδια για την επισημη 2.2 υπαρχει καμια νεοτερη ενημερωση? Διαβασα απο ενα παιδι εδω οτι στην Κινα εχει βγει κανονικα για wildfire, ισχυει? Edited October 2, 2010 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daemonarch666 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 28/9/2010 κυκλοφορησε το android 2.2 για το Wildfire στην κίνα.Λογικά μέσα στο μήνα θα το έχουμε και εμείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krong Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Καλησπέρα σας! Είμαι ολόφρεσκος και στο Forum αλλά και σαν χρήστης HTC Wildfire :) Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τον Opera mini. Τον εγκατέστησα και είχα δύο προβληματάκια... 1ον) Μερικές σελίδες (π.χ. myspace) δεν μου τις έβγαζε με αγγλικά (αλλά με άλλη γλώσσα - γερμανικά ή κάπως έτσι) :confused: 2ον) Το multi touch ενώ στον browser του τηλεφώνου δουλεύει άψογα, στον opera για κάποιον λόγο είναι πολύ απότομο και πάει κατευθείαν από το zoom out στο zoom in χωρίς ενδιάμεσα στάδια :mad: Αυτά με τις ερωτήσεις....ευχαριστώ πολύ πολύ :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 (edited) Ο opera οντως εχει προβλημα στο ζουμ δυστυχως, γιατι κατα τ'αλλα ειναι καλος. Δοκιμασε και τον dolphin HD ο οποιος δεν εχει τετοια κολληματα και ειναι αρκετα καλος. Εγω προσωπικα εχω μεινει με τον default Edited April 7, 2011 by Villis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 γεια σας..μολις απεκτησα κι εγω το τηλεφωνακι.εχω ενα προβλημα στα μηνυματα..οταν παω να γραψω με το εικονικο πληκτρολογιο(οχι qwerty) και εχω Ελληνικα,μπορω να γραψω μονο με Τ9.Ενω με Αγγλικα γραφει και Τ9 και με την παραδοσιακη μεθοδο(πχ τρεις φορες πατημα το 2 για να εμφανισει το C)..στα Ελληνικα δεν κανει εναλλαγη στην παραδοσιακη μεθοδο..γιατι? δίπλα στο 3 υπάρχει ένα μικρό κουμπί που λέει ΧΤ9 και από κάτω ABC... αν το πατήσεις δεν έχει Τ9... επίσης θα φύγει τελείως η πρόβλεψη-προτάσεις του κειμένου αν πας ρυθμίσεις->γλώσσα και πληκτρολόγιο->touch input->εισαγωγή κειμένου και ξετικάρεις ότι επιλογές δεν θέλεις... απλά να προσέξεις να είναι στο πλαίσιο πληκτρολόγιο τηλ. & συμπαγές qwerty και όχι qwerty.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxeto4 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Καλησπέρα. Είμαι νέος κάτοχος του HTC Wildfire. Πρώτο μου smartphone και μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί. Έχω 1 απορία. Έκανα συγχρονισμό με το παλιό μου ericson w810i και έφερα επαφές και ημερολόγιο χωρίς πρόβλημα. Έβαλα μετά την κάρτα sim από το w810 στο wildfire. Στο παλιό κινητό για λόγους ασφαλείας έσωζα τις επαφές και στο κινητό και στην κάρτα. Είχε όμως το ericson επιλογή στην αναζήτηση να βλέπεις μόνο τα data του τηλεφώνου. Το πρόβλημα μου είναι ότι τώρα την ίδια επαφή την βλέπω 3 φορές. 1 με το την φωτο αριστερά και αλλες 2 με την εικόνα της sim αριστερά από την επαφή. Αυτό που ρωτάω είναι αν υπάρχει τρόπος να φιλτράρω τις επαφές ώστε να τις βλέπω μόνο 1 φορά. Επίσης τώρα πλέον με το gmail account δεν υπάρχει πρόβλημα απώλειας επαφών σε περίπτωση κλοπής/καταστροφής του τηλεφώνου. Αυτό που θέλω και νομίζω είναι το πιο σωστό είναι να περάσω όλες τις επαφές στο gmail. Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τις υπάρχουσες επαφές στο gmail account? Δοκίμασα να συγχρονίσω, αλλά μετέφερε μόνο 1 επαφή την οποία μόλις είχα δημιουργήσει και ήταν τύπου google. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 εφαρμογή για να μένει ανοιχτός ο φακός υπάρχει? γιατί αν ανοίξουμε τον φακό και πατήσουμε το back για να ανοίξουμε μια αλλη εφαρμογή τότε ο φακός σβήνει... (βασικά θα ήθελα να είναι ανοιχτός ενώ βγάζω βίντεο, αλλά δεν θα με χαλαγε να είναι ανοιχτός όποτε θέλω εγώ..) Επίσης δεν βρισκω κάποια ρύθμιση για να β;λω απόκρυψη στις κλήσεις που κάνω... Ξέρει κανείς που είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanton Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Καλησπερα ... Γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα που να μπορει να αποθηκευει τα μηνυματα του κινητου στον η/υ; οπως το MyPhoneExplorer για τα sony ericsson.. :( Περιττο να σχολιασω οτι εχω δοκιμασει τα παντα αλλα ακομα δεν μπορω να συχρονισω το κινητο μου με το htc sync. Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω να μας παραθεσει ...ευπροσδεκτο ειναι... :D Επισης αν γνωριζετε αν ειναι εφικτο και πως γινεται να εμφανιζονται στην κεντρικη σελιδα των emails ολα τα εισερχομενα και οχι μονο τα unread; Ευχαριστω πολυ....:happy: η νέα έκδοση του myphoneexplorer υποστηρίζει όλα τα android κινητά. Δοκιμασμένο με το wildfire .......... δουλεύει άψογα ........:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 (edited) θα το σπασω..πως στελνω και λαμβανω αρχεια με bluetooth??δε μπορω να συγχρονιστω με αλλα κινητα ουτε με υπολογιστη..και ειναι ανιχνευσιμο μονο για 120 δευτερολεπτα..? Edited October 3, 2010 by bill_thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuela86 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 η νέα έκδοση του myphoneexplorer υποστηρίζει όλα τα android κινητά. Δοκιμασμένο με το wildfire .......... δουλεύει άψογα ........ Σ'ευχαριστω πολυ και ειδα οτι υποστηριζεται και για τα android αλλα δεν αναγνωριζει το κινητο ο,τι ρυθμιση και να αλλαξα... φανταζομαι τα κλασικα προβληματα του myphoneexplorer που θα το αναγνωρισει οποτε του'ρθει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 θα το σπασω..πως στελνω και λαμβανω αρχεια με bluetooth??δε μπορω να συγχρονιστω με αλλα κινητα ουτε με υπολογιστη..και ειναι ανιχνευσιμο μονο για 120 δευτερολεπτα..? Με το Lg GT500 συγχρονίστηκε μια χαρά και μετέφερε τις επαφές Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Με το Lg GT500 συγχρονίστηκε μια χαρά και μετέφερε τις επαφές εμενα δοκιμασε χθες ο κολλητος μου να με στειλει ηχο με bluetooth και δε το δεχτηκε..ενω με εβρισκε κανονικα σαν συσκευη. κατι αλλο..στην οθονη αναμονης δεν εμφανιζεται το λογοτυπο του φορεα? επισης δε βγαζει ουτε το εικονιδιο του 3G..δειχνει απλα τις μπαρες του σηματος..ετσι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 εμενα δοκιμασε χθες ο κολλητος μου να με στειλει ηχο με bluetooth και δε το δεχτηκε..ενω με εβρισκε κανονικα σαν συσκευη. κατι αλλο..στην οθονη αναμονης δεν εμφανιζεται το λογοτυπο του φορεα? επισης δε βγαζει ουτε το εικονιδιο του 3G..δειχνει απλα τις μπαρες του σηματος..ετσι ειναι? Tον φορεα τον λεει στην taskbar οταν την εμφανιζεις και οταν ειναι κλειδωμενο εκει που το τραβας προς τα κατω για να ξεκλειδωσει. Το 3G στο δειχνει μονο οταν συνδεεσε στο internet μεσω του παροχου σου. Οσον αφορα το bluetooth δεν το εχω δοκιμασει με καποιο αρχειο αλλα και μενα συγχρονισε κανονικοτατα τις επαφες απο το παλιο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 η νέα έκδοση του myphoneexplorer υποστηρίζει όλα τα android κινητά. Δοκιμασμένο με το wildfire .......... δουλεύει άψογα ........:):):) To Βρίσκουμε στο μάρκετ? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 To Βρίσκουμε στο μάρκετ? Όχι. Κάνε google search... HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Παντως ειναι σπαστικο που δεν μπορεις να κατεβασεις αρκετες εφαρμογες μεσω market/appbrain στο wildfire λογω αναλυσης κτλ παρ'ολο που εντελει δουλευουν. Τις βλεπεις (με το κολπακι του fast web installer) αλλα δεν κατεβαινουν. Βεβαια τις βρισκεις και τις βαζεις χειροκινητα αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daemonarch666 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Έχει κατεφέρει κανένας να δουλέψει το dungeon hunter στο wildfire? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Καλησπέρα παιδιά :) btw το πρόβλημα που είχα με το ημερολόγιο και το facebook έχει αρχίσει να λύνεται, καθώς σταδιακά βλέπω ότι προστίθενται όλο και περισσότερα.... Μήπως απλά ήθελε να κάνεις ένα συγχρονισμό; :confused: Έχει αναφερθεί μια εφαρμογή με την οποία μπορείς να αποθηκεύσεις έναν αριθμό την στιγμή που βρίσκεσαι σε κλήση...Έψαξα στις προηγούμενες σελίδες αλλα δεν την βρήκα..Θυμάστε πως λέγεται; Εγώ ξέρω το number saver :) Καλησπέρα παιδιά. είμαι κι εγω ενας κατοχος του wildfire ειμαι ευχαριστημένος αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Όταν είμαι πολύ ωρα σε αδράνεια δηλαδη δεν το χρησημοποιώ, όπως επίσης όταν το απενεργοποιώ το βράδυ και το πρωί το ενεργοποιώ, τότε η οθόνη αφής αργεί πααααάρα πολύ να ανταποκριθεί με αποτέλεσμα όταν για παράδειγμα θα εχω μια κληση να μην μπορω να ανοιξω το τηλ και να απαντησω. Όταν όμως "ξεκολήσει" τοτε όλα δουλευουν μια χαρα εως ότου παλι να αφησω σε αδρανεια πχ το μεσημερι και το απογευμα παλι θα εχω το ιδιο προβλημα. Αναρωτιέμαι μηπως ειναι προβλημα λογισμικου η κατι άλλο τελος παντων οτιδηποτε. παρακαλώ ας μου απαντησει καποιος εασν γνωριζει η πρεπει να παω στο σερβις ευχαριστω εκ των προτερων Αν και με το hard reset δεν έγινε τίποτα, πήγαινε το στο service. Είναι υπερβολικά μεγάλο το διάστημα! εφαρμογή για να μένει ανοιχτός ο φακός υπάρχει? γιατί αν ανοίξουμε τον φακό και πατήσουμε το back για να ανοίξουμε μια αλλη εφαρμογή τότε ο φακός σβήνει... (βασικά θα ήθελα να είναι ανοιχτός ενώ βγάζω βίντεο, αλλά δεν θα με χαλαγε να είναι ανοιχτός όποτε θέλω εγώ..) Επίσης δεν βρισκω κάποια ρύθμιση για να β;λω απόκρυψη στις κλήσεις που κάνω... Ξέρει κανείς που είναι; Σίγουρα γίνεται με το switch pro widget :) Αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να μένει ανοιχτό όταν βγάζεις βίντεο. Για την απόκρυψη ξέρω να βάζεις #31# πρίν το νούμερο. Αλλιώς, ρυθμίσεις->κλήση->πρόσθετες ρυθμίσεις->αναγνώριση κλήσεων->απόκρυψη (χωρίς να είμαι σίγουρος πάντως). εμενα δοκιμασε χθες ο κολλητος μου να με στειλει ηχο με bluetooth και δε το δεχτηκε..ενω με εβρισκε κανονικα σαν συσκευη. κατι αλλο..στην οθονη αναμονης δεν εμφανιζεται το λογοτυπο του φορεα? επισης δε βγαζει ουτε το εικονιδιο του 3G..δειχνει απλα τις μπαρες του σηματος..ετσι ειναι? Η αλήθεια είναι ότι έχω στείλει/λάβει αρχεία 2-3 φορές, αλλά εκτός του ότι το bluetooth είναι ενεργοποιημένο για 120 (αν θυμάμαι καλά) δευτερόλεπτα, δεν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα... To Βρίσκουμε στο μάρκετ? Είναι εφαρμογή για τον υπολογιστή και όχι για το κινητό ;) Παντως ειναι σπαστικο που δεν μπορεις να κατεβασεις αρκετες εφαρμογες μεσω market/appbrain στο wildfire λογω αναλυσης κτλ παρ'ολο που εντελει δουλευουν. Τις βλεπεις (με το κολπακι του fast web installer) αλλα δεν κατεβαινουν. Βεβαια τις βρισκεις και τις βαζεις χειροκινητα αλλα... Μα το θέμα με το fast web installer δεν είναι για να τις δείς αλλά για να τις κατεβάσεις και να τις περάσεις. Αλλιώς φαίνονται και στο appbrain market (την εφαρμογή για το κινητό λέω). Διάβασε και κάνε προσεκτικά τη διαδικασία που αναγράφεται στο πρώτο μήνυμα του θέματος και θα μπορείς να τις εγκαταστήσεις... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Φορτιστής αυτοκινήτου από HTC Cruise 08 κάνει για το WildFire? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Παιδιά τέτοιες θηκούλες έχει πάρει κανείς? http://www.amazon.co.uk/iTALKonline-Protective-WildFire-Andriod-SmartPhone/sim/B003VB57QW/2/ref=pd_cp_ce_sexpl Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Παιδιά τέτοιες θηκούλες έχει πάρει κανείς? http://www.amazon.co.uk/iTALKonline-Protective-WildFire-Andriod-SmartPhone/sim/B003VB57QW/2/ref=pd_cp_ce_sexpl Αυτές δεν έχουν delivery στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Ναι ε? Τι σκ@τα. Οτι εχω παρει απο Αμαζον μου ήρθε κανονικά......... :( Έχετε να προτείνετε κάτι? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tase Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 καλησπερα παιδες! και εγω ειμαι καινουργιος στην παρεα αν και δεν εχω ακομα το κινητο (πεμπτη θα το εχω με ειπαν απο βονταφον) εχω διαβασει παρα πολλα και πολυ χρησιμα πραγματα εδω μεσα για εμας τους καινουργιους. Απο k850i ηρθε η ωρα να κανουμε την αλλαγη λοιπον! νεωτερα απο πεμπτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Αυτές δεν έχουν delivery στην Ελλάδα. Όχι φίλε μου.Στέλνει κανονικά το amazon.Την αγόρασα δηλαδή και επειδή είδα οτι πραγματικά στέλνει, την ακύρωσα.Μάλιστα μου έβγαζε παραλαβή γύρω στις 10 Οκτώβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts