mach33 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ένα πρόβλημα (δεν ξέρω βασικά αν είναι και πρόβλημα) με το HTC Wildfire κινητό. Το αγόρασα τον Φεβρουάριο και μέσα μερικούς μήνες μου έβγαλε το μήνυμα απομένει λίγος ελεύθερος χώρος. Δεν το έδινα σημασία και κάποια στιγμή κόλλησε. Το πήγα στον Γερμανό και μετά απο 3 εβδομάδες που το παρέλαβα και πάλι μου είπαμε ότι ήθελε αναβάθμιση. Σήμερα πάλι το ίδιο μήνυμα με τον ελεύθερο χώρο..Μπορώ να κάνω κάτι για να τελειώνει με αυτό το θέμα ή πρέπει συνέχεια να το πηγαίνω για αναβάθμιση? ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Καλησπερα παιδια ηθελα να σας ρωτησω γιατι μ εχει προβληματισει τον τελευταιο καιρο το θεμα , απο τοτε που αλλαξε το android market παρατηρω μεγαλη δυσκολια στο ανοιγμα της εφαρμογης, πολυ δυσχρηστο περιβαλλον αλλα και το κυριοτερο εφαρμογες οπως το google maps που εχει το τηλ μας, ενω εως τωρα το εκανε ενημερωση ...τωρα και ενω δειχνει διαθεσιμη ενημερωση οταν την επιλεγεις βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμη για τη χωρα μας!!! τοτε γιατι μας βγαζει διαθεσιμη ενημερωση ?? καθε φορα δηλδ θα μου βγαζει διαθεσιμη ενημερωση και δεν θα μπορει να την κανει??? μηπως κανω κατι λαθος ? σε σας δεν βγαζει αυτο το μνμ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ένα πρόβλημα (δεν ξέρω βασικά αν είναι και πρόβλημα) με το HTC Wildfire κινητό. Το αγόρασα τον Φεβρουάριο και μέσα μερικούς μήνες μου έβγαλε το μήνυμα απομένει λίγος ελεύθερος χώρος. Δεν το έδινα σημασία και κάποια στιγμή κόλλησε. Το πήγα στον Γερμανό και μετά απο 3 εβδομάδες που το παρέλαβα και πάλι μου είπαμε ότι ήθελε αναβάθμιση. Σήμερα πάλι το ίδιο μήνυμα με τον ελεύθερο χώρο..Μπορώ να κάνω κάτι για να τελειώνει με αυτό το θέμα ή πρέπει συνέχεια να το πηγαίνω για αναβάθμιση? ευχαριστώ πολύ Μάλλον έχεις εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές :) Αρχικά, βάλε το App2SD για να μεταφέρεις όσες εφαρμογές το επιτρέπουν στην SD. Μετά κάνε και μια διαλογή για το ποιες αξίζουν. tapas, mapas, Tapatalk. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Καλησπερα παιδια ηθελα να σας ρωτησω γιατι μ εχει προβληματισει τον τελευταιο καιρο το θεμα , απο τοτε που αλλαξε το android market παρατηρω μεγαλη δυσκολια στο ανοιγμα της εφαρμογης, πολυ δυσχρηστο περιβαλλον αλλα και το κυριοτερο εφαρμογες οπως το google maps που εχει το τηλ μας, ενω εως τωρα το εκανε ενημερωση ...τωρα και ενω δειχνει διαθεσιμη ενημερωση οταν την επιλεγεις βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμη για τη χωρα μας!!! τοτε γιατι μας βγαζει διαθεσιμη ενημερωση ?? καθε φορα δηλδ θα μου βγαζει διαθεσιμη ενημερωση και δεν θα μπορει να την κανει??? μηπως κανω κατι λαθος ? σε σας δεν βγαζει αυτο το μνμ?? μια απο τα ιδια εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 μήπως έχετε market enabler ενεργοποιημένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 εγώ όχι... εμένα το θέμα μου είναι κυρίως ότι πάει αργά, όχι τα google maps... έτσι κι αλλιώς δεν τα χρησιμοποιώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 τι έκδοση φοράει είπαμε; 2.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 ναι, εγώ με 2.2 είμαι official αλλά rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Καλησπερα παιδια ηθελα να σας ρωτησω γιατι μ εχει προβληματισει τον τελευταιο καιρο το θεμα , απο τοτε που αλλαξε το android market παρατηρω μεγαλη δυσκολια στο ανοιγμα της εφαρμογης, πολυ δυσχρηστο περιβαλλον αλλα και το κυριοτερο εφαρμογες οπως το google maps που εχει το τηλ μας, ενω εως τωρα το εκανε ενημερωση ...τωρα και ενω δειχνει διαθεσιμη ενημερωση οταν την επιλεγεις βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμη για τη χωρα μας!!! τοτε γιατι μας βγαζει διαθεσιμη ενημερωση ?? καθε φορα δηλδ θα μου βγαζει διαθεσιμη ενημερωση και δεν θα μπορει να την κανει??? μηπως κανω κατι λαθος ? σε σας δεν βγαζει αυτο το μνμ??Είναι γεγονός πως η τελευταία έκδοση (οι τελευταίες εκδόσεις καλύτερα) του market είναι βαρύτερες από τις προηγούμενες και δουλεύουν καλύτερα με την ύπαρξη gpu, κάτι που το δικό μας κινητό δεν έχει. Με την 3.1.5 έκδοση είδα αρκετή βελτίωση πάντως. Βέβαια έχω τη cm7 και δεν ξέρω αν η απόδοση είναι ίδια και σε sense rom. Για το google maps τώρα... Πάτησε το πληκτρο μενού και μπες στις ρυθμίσεις του market. Εκεί επέλεξε να είναι ορατές όλες οι εφαρμογές και λογικά το πρόβλημά σου θα λυθεί! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Είναι γεγονός πως η τελευταία έκδοση (οι τελευταίες εκδόσεις καλύτερα) του market είναι βαρύτερες από τις προηγούμενες και δουλεύουν καλύτερα με την ύπαρξη gpu, κάτι που το δικό μας κινητό δεν έχει. Με την 3.1.5 έκδοση είδα αρκετή βελτίωση πάντως. Βέβαια έχω τη cm7 και δεν ξέρω αν η απόδοση είναι ίδια και σε sense rom. Για το google maps τώρα... Πάτησε το πληκτρο μενού και μπες στις ρυθμίσεις του market. Εκεί επέλεξε να είναι ορατές όλες οι εφαρμογές και λογικά το πρόβλημά σου θα λυθεί! και παλι οταν επιλεγω τις εφαρμογες μου, μου βγαζει μνμ οτι "αυτο το αντικειμενο δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα σας"..και παλι δεν καταλαβαινω γιατι μου βγαζει το google maps οτι θελει ενημερωση αφου δεν μπορει να την κανει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ και λύθηκε με τον τρόπο που σου είπα. Τσεκάροντας δηλαδή να φαίνονται όλες οι εφαρμογές. Επίσης αν εκεί που σου δείχνει όλες τις εφαρμογές (στο μάρκετ) πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην εφαρμογή που έχει ενημέρωση και πατήσεις ενημέρωση, λογικά η ενημέρωση θα γίνει. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 κι ομως εχω τικαρει να φαινονται ολες οι εφαρμογες...μου εχει το google maps (οταν μπαινω στις εφαρμογες μου) οτι χρειαζεται ενημερωση αλλα οταν το επιλεγω μου βγαζει μνμ "αυτο το αντικειμενο δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα σας" και δε μου επιτρεπει να κανω την ενημερωση .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Μην το επιλέξεις για να ανοίξει και να πατήσεις ενημέρωση. Πάτησε παρατεταμένα στο όνομα της εφαρμογής και κάνε από εκεί ενημέρωση Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 @villis το έχεις δοκιμάσει αυτό? σε αυτήν την έκδοση του μαρκετ, σε μενα δεν γίνεται... πάντως εμένα λύθηκε το πρόβλημα- αν και δεν ξέρω πως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Ναι το έκανα συνεχώς παλαιότερα! Ήλπιζα να μην έχει έρθει το καινούριο market στο φίλο παραπάνω απλά :p Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsexa Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Γεια σας, διάβασα στο tromaktiko μια είδηση " ότι ανακαλύφθηκε ένα κενό ασφαλείας στα κινητά HTC" δεν σας κρύβω το γεγονός ότι ανησύχησα αρκετά, εξαιτίας του τελευταίου update που έκανα στο market και δεδομένου ότι το market πλέον έγινε αρκετά δύσχρηστο. Ξέρεις κανείς κάτι περισσότερο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Mην ανησυχείς. Η είδηση αυτή αφορά τα evo 3d και sensation και όχι το δικό μας ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_p Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Μπήκα στη σελίδα (http://shipped-roms.com/index.php?category=android&model=Buzz) αλλα δεν υπάρχει official rom για Ελλάδα. Ξέρη κανείς κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Δεν υπάρχει official ελληνική, εκτός αν μιλάς για branded κινητό στη vodafone πχ ;) Διαφορετικά μια eu ή wwe rom θα είναι οκ! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relios Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά έχω το Wildfire και αποφάσισα να το κάνω root και να του βάλω την 2.3 έκδοση !! Πιο συγκεκριμένα τοποθέτησα την update-cm-7.0.3-buzz-signed rom έβαλα και τα google apps χρησιμοποίησα τον rom manager.. Έχω τα εξής προβήματα!!! Πρώτα όταν πάω να κατεβάσω εφαρμογή από το Market πάνω απο 5MB μου βγάζει το εξής σφάλμα " Σφάλμα λήψης "Όνομα Εφαρμογής". Υπάρχει επαρκής χώρος στη συσκευή. " Τι να κάνω;;;; και μετά δεν έχω τον flash player και δεν υπάρχει στο Market βρήκα τον 10,3 όχι από το Market τον εγκατέστησα αλλά και πάλι δεν δουλεύει... :O Σας κούρασα μόνο που το διαβάσατε!!! Αν ξέρετε κάτι πείτε μου σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! Edited October 8, 2011 by relios Παράθεση DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary) HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002 RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6 ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καλησπέρα παιδιά έχω το Wildfire και αποφάσισα να το κάνω root και να του βάλω την 2.3 έκδοση !! Πιο συγκεκριμένα τοποθέτησα την update-cm-7.0.3-buzz-signed rom έβαλα και τα google apps χρησιμοποίησα τον rom manager.. Έχω τα εξής προβήματα!!! Πρώτα όταν πάω να κατεβάσω εφαρμογή από το Market πάνω απο 5MB μου βγάζει το εξής σφάλμα " Σφάλμα λήψης "Όνομα Εφαρμογής". Υπάρχει επαρκής χώρος στη συσκευή. " Τι να κάνω;;;; και μετά δεν έχω τον flash player και δεν υπάρχει στο Market βρήκα τον 10,3 όχι από το Market τον εγκατέστησα αλλά και πάλι δεν δουλεύει... :O Σας κούρασα μόνο που το διαβάσατε!!! Αν ξέρετε κάτι πείτε μου σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! Καλημέρα, Το 1ο που έχεις να κάνεις είναι FULL WIPE και να περάσεις την RC :ninja: Το 2ο, ειναι να ξεχάσεις το flash, δεν υποστηρίζεται απο το μικρούλι το wildfire :X Μάλλον σε απογοήτευσα πρωί πρωί... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relios Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 ΟΚ θα περάσω την RC αλλά για τον flash player αφού στην 2.2.1 που είχα την γνήσια rom του κινητού είχα flash player απλά δεν μπορούσα να τον αναβαθμήσω στο Market ήταν κλειδωμένος απο την HTC μήπως έχεις καμιά ιδέα;;; Σε ευχαριστώ!! Παράθεση DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary) HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002 RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6 ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 ΟΚ θα περάσω την RC αλλά για τον flash player αφού στην 2.2.1 που είχα την γνήσια rom του κινητού είχα flash player απλά δεν μπορούσα να τον αναβαθμήσω στο Market ήταν κλειδωμένος απο την HTC μήπως έχεις καμιά ιδέα;;; Σε ευχαριστώ!! flash player αποκλείεται να είχες,δεν υποστηρίζετε από το κινητό μας adobe reader είχες σίγουρα. μήπως αυτό εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relios Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 flash player αποκλείεται να είχες,δεν υποστηρίζετε από το κινητό μας adobe reader είχες σίγουρα. μήπως αυτό εννοείς; Είχα flash palyer με την αναβάθμιση που μου είχε κάνει σε 2.2 από 2.1 απλά μερικές φορές κολλούσε αφού έβλεπα ΑΝΤ1 live και το από το Μega έβλεπα επεισόδια.. θυμάμαι είχε μπλε σήμα στην διαχείριση εφαρμογών και ήταν κλειδωμένο από την HTC δεν μπορούσα να κάνω update. Ξέρει κανείς κάτι;;; Παράθεση DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary) HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002 RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6 ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Είχα flash palyer με την αναβάθμιση που μου είχε κάνει σε 2.2 από 2.1 απλά μερικές φορές κολλούσε αφού έβλεπα ΑΝΤ1 live και το από το Μega έβλεπα επεισόδια.. θυμάμαι είχε μπλε σήμα στην διαχείριση εφαρμογών και ήταν κλειδωμένο από την HTC δεν μπορούσα να κάνω update. Ξέρει κανείς κάτι;;; Παράξενο, με το δικό μου το Wildfire δεν είναι συμβατό... :X :p http://img831.imageshack.us/img831/9980/flash1c.jpg' alt='flash1c.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts