HELLRAISER Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Στο play247.gr το εχει στα 314€ με αγνωστη διαθεσιμοτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) Σας παραθετω καποια στοιχεια σχετικα με την προμηθεια της συγκεκριμενης συσκευης απο 2 διαφορετικα καταστηματα online : Το Expansys το εχει για προπαραγγελια 285 Ευρω οπως προαναφερθηκε με ημερομηνια διαθεσης 25 Ιουνιου περιπου. Κοστος μεταφορικων 15,60 ευρω. Εκπτωση 5 Ευρω. Συνολο 295,60 ευρω :rolleyes: Παραθετω παρακατω εικονα απο το Expansys για του λογου το αληθες. http://img517.imageshack.us/img517/4848/screenshot20100525at160.png Στο play247.gr το εχει στα 314 Ευρω με αγνωστη διαθεσιμοτητα... Το κόστος μεταφορικών είναι 7.00 ευρώ. Σας παραθετω ακριβως το κειμενο απο το site του συγκεκριμενου online καταστηματος : Το κόστος μεταφορικών και διαχείρισης κάθε παραγγελίας είναι 7.00 ευρώ για την Ελλάδα, ενώ για την Κύπρο είναι 21.00 ευρώ (οι τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.). Το κόστος αυτό είναι ενιαίο για κάθε παραγγελία και δεν εξαρτάται από την αξία της, την ποσότητα, το βάρος των εμπορευμάτων κ.λπ. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να υπολογίσετε πολύ εύκολα το σύνολο της παραγγελίας σας, αλλά και να την οργανώσετε καλύτερα, προσθέτοντας π.χ. επιπλέον προϊόντα σε αυτή χωρίς την παραμικρή επιπλέον επιβάρυνση. Συνολο : 321 ευρω. Πλεον τα συμπερασματα δικα σας. :X Edited May 25, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Αν είχε hardware qwerty θα το χτύπαγα σίγουρα....Θα περιμένω εντυπώσεις.... Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavas2 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 ρε παιδια σε συγκριση με το mini τι λετε;καλυτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Και τα δυο ωραία είναι αλλά το mini είναι πιο μικρό. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3163&idPhone2=3337 Εγώ λόγω τιμής και android θα σου πρότεινα το δεύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 (edited) ρε παιδια σε συγκριση με το mini τι λετε;καλυτερο; Το mini φιλε ειναι καλη περιπτωση αλλα να εχεις υποψην σου οτι οταν θα κυκλοφορησει θα εχει την εκδοση 1.6 του android την ιδια ωρα που ανταγωνιστικες συσκευες οπως το wildfire θα εχουν την 2.1 με προοπτικη να αναβαθμιστουν στο αμεσο μελλον στην 2.2 που ηδη ανακοινωθηκε. Και φυσικα μην ξεχνας οτι η SE εχει ηδη ανακοινωσει οτι θα κανει τη χαρη στους χρηστες των συσκευων της να τους αναβαθμισει στην 2.1(!!!) καπου στο τελος του 2010! Αμα λοιπον δεν σε νοιαζουν ολα αυτα τοτε το mini ειναι καλη περιπτωση... Edited May 26, 2010 by Muck Smith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Και τα δυο ωραία είναι αλλά το mini είναι πιο μικρό. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3163&idPhone2=3337 Εγώ λόγω τιμής και android θα σου πρότεινα το δεύτερο. Oσον αφορα στις διαστασεις αυτες ειναι : HTC Wildfire : 106,75Χ60,4Χ12,9, βαρος 118 γρ HTC mini : 103,8Χ57,7Χ11,7, βαρος 110 γρ Οι διαφορες ειναι πολυ μικρες, πλην ομως το HTC Wildfire ως πιο φρεσκο, και με ελευθερο λειτουργικο, παιρνει επιπλεον ποντους σε σχεση με το HTC mini. Οσον αφορα στις εφαρμογες, πλεον για τα Αndroidή βρισκεις σχεδον τα παντα, εγω που εριξα μια ματια σε σχεση με τα WM & iPhone, δεν ειδα καμια ελλειψη στις εφαρμογες. Προσωπικη αποψη παντα. Καποιος που εχει και τα 2 (WM & Αndroid) ισως θα μπορουσε να μας τα ξεκαθαρισει ;) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 (edited) Το mini φιλε ειναι καλη περιπτωση αλλα να εχεις υποψην σου οτι οταν θα κυκλοφορησει θα εχει την εκδοση 1.6 του android την ιδια ωρα που ανταγωνιστικες συσκευες οπως το wildfire θα εχουν την 2.1 με προοπτικη να αναβαθμιστουν στο αμεσο μελλον στην 2.2 που ηδη ανακοινωθηκε. Και φυσικα μην ξεχνας οτι η SE εχει ηδη ανακοινωσει οτι θα κανει τη χαρη στους χρηστες των συσκευων της να τους αναβαθμισει στην 2.1(!!!) καπου στο τελος του 2010! Αμα λοιπον δεν σε νοιαζουν ολα αυτα τοτε το mini ειναι καλη περιπτωση... Eπειδή σε έχασα...το mini windows mobile 6,5 έχει. To wildfire έχει την 2,1 για την ώρα που δεν έχουν άλλα της Htc. Όσο για τις διαστάσεις μικρές είναι όντως οι διαφορές απλά στο χέρι τις αισθάνεσαι ;) Από τιμή πάντως και μόνο και επειδή δεν υστερεί πουθενά θα σου πρότεινα wildfire. Βέβαια δεν έχω πιάσει στα χέρια μου τίποτα από τα δυο, απλά προσωπική γνώμη εκφέρω ;) Edited May 26, 2010 by Muck Smith αφαίρεση offtopic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavas2 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Στα χαρακτηριστικα βλεπω οτι εχει 16Μ η TFT ενω του mini 65K.Αυτο που με χαλαει λιγο ειναι η αναλυση οθονης που ειναι 240χ320(ενω του mini 320x480)αλλα τι στο καλο δεν μπορει να ειναι χαλια;Ξερει κανεις ποτε ερχεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Eπειδή σε έχασα...το mini windows mobile 6,5 έχει. To wildfire έχει την 2,1 για την ώρα που δεν έχουν άλλα της Htc. Όσο για τις διαστάσεις μικρές είναι όντως οι διαφορές απλά στο χέρι τις αισθάνεσαι ;) Από τιμή πάντως και μόνο και επειδή δεν υστερεί πουθενά θα σου πρότεινα wildfire. Βέβαια δεν έχω πιάσει στα χέρια μου τίποτα από τα δυο, απλά προσωπική γνώμη εκφέρω ;) Λαθος δικο μου φιλε εκ παραδρομης νομιζα οτι μιλαγες για το SE xperia 10 mini...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Υποστηριζει multi-touch ? Επισης εχει την δυνατοτητα να γινεται wifi router οπως το hd2 ? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Είναι θέμα λειτουργικού και όχι κινητού. Στο 2.2 γίνεται κανονικά access point. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Είναι θέμα λειτουργικού και όχι κινητού. Στο 2.2 γίνεται κανονικά access point. Θα δεχεται κανονικα αναβαθμιση για την 2.2 ετσι? Για το multi touch τι ξερουμε? το υποστηριζει? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 (edited) Αυτο ειναι λογικα. - Multi-touch input method - Accelerometer sensor for UI auto-rotate - Touch-sensitive controls - Proximity sensor for auto turn-off - Optical trackpad - HTC Sense UI - Turn-to-mute and lift-to-dim-out a call http://www.gsmarena.com/htc_wildfire-3337.php Επισης απο αλλο site: If you add 3.2″ capacitive touchscreen supporting multi-touch, the HTC Sense GUI and an excellent 5.0 megapixel camera to this, you can only conclude that the HTC Wildefire is ready to target the segment “between” the feature phone and the smartphone. Edited May 27, 2010 by Viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Αυτο ειναι λογικα. http://www.gsmarena.com/htc_wildfire-3337.php Επισης απο αλλο site: Τωρα ειδα οτι εδω :http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=18634 Λεει.: Οθόνη: 3.2" Capacitive αφής, με δυνατότητα pinch-to-zoom Ανάλυση 240 x 320 QVGA τι ισχυει τελικα? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Απο αποκριση μια χαρα τα πηγαινει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Τιμιότητα το κινητάκι... Μπράβο, και αν κάνει γύρω στα 300€ πάει για πολύ mainstream.... Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Μακαρι να δεχτει το froyo...ειναι bargain και πανεμορφο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Παιδιά και βέβαια υποστηρίζει multitouch το κινητό, βλέπετε και κάνα βίντεο ;) Αν αναρωτιέστε γιατί αλλού το γράφουν multitouch και αλλού Pinch to Zoom είναι μάλλον γιατί δεν γνωρίζουν καλά τι γίνεται (αυτοί με το Pinch to Zoom). Με τον όρο multitouch εννοούμε όλα τα gestures με πολλά δάχτυλα μαζί ενώ με το Pinch to Zoom είναι ένα gesture που χρησιμοποιείται για μεγέθυνση εικόνας (αυτό με τα δύο δάχτυλα) ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Ήθελα πάρα πολύ ένα κινητό με android αλλά δεν θέλω να δώσω μια περιουσία! Η φθηνότερη επιλογή μου ήταν το magic, το οποίο όμως εχει και αυτό αρκετά προβλήματα. Πάνω που έλεγα πάει το smartphone και κατέληγα στην προσφορά του πλαισίου για το s8000, είδα αυτό και ερωτεύτηκα! Αν παίρνει και froyo, που λογικά θα παίρνει, σε λίγο καιρό θα είναι στα χέρια μου ως το επόμενο κινητό μου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Ήθελα πάρα πολύ ένα κινητό με android αλλά δεν θέλω να δώσω μια περιουσία! Η φθηνότερη επιλογή μου ήταν το magic, το οποίο όμως εχει και αυτό αρκετά προβλήματα. Πάνω που έλεγα πάει το smartphone και κατέληγα στην προσφορά του πλαισίου για το s8000, είδα αυτό και ερωτεύτηκα! Αν παίρνει και froyo, που λογικά θα παίρνει, σε λίγο καιρό θα είναι στα χέρια μου ως το επόμενο κινητό μου! :) τι προβληματα εχει το magic ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 (edited) Δεν το έθεσα σωστά. Όχι ακριβώς προβλήματα, απλά ελλείψεις συγκριτικά με το wildfire. Δεν έχει mutlitouch, είναι αμφίβολο αν θα δέχεται αναβάθμιση σε 2.2 android, lower specs και ακριβότερη τιμή. Edited May 30, 2010 by Thanasis159 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Πολυ του παει το λευκο :D Review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Πολύ καλό κινητό και με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά ειδικά αν έρθει σε τιμή 300€ στην ελλάδα τότε σίγουρα θα αξίζει. Το συγκεκριμένο κινητό παντως μου φαίνεται σαν ένα μικρό nexus one. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts