Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει προγραμματακι που να κατευαζει mp3 μονο και οχι ολοκληρο βιντεοκλιπ οπως το youtubedownloader??στο κιν εννοω,σαν το freestudio gia pc.

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αλλωστε για αυτο πηρα 8αρα sd για να μεταφερω εκει,τωρα θελουν να κανουν update μερικες εφαρμογες κ λεει με 16.5mb free space του Κινητου Οτι Δεν Επαρκει.

Πρίν κάνω root είχα το ίδιο πρόβλημα (ότι ενώ είχα λίγο χώρο που θεωρητικά έφτανε, μου έλεγε ότι δε φτάνει). Το update της εφαρμογής για να γίνει, απαιτεί περισσότερο χώρο απ'όσον πιάνει εν τέλει η εφαρμογή. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σβήσεις ότι πραγματικά δε χρειάζεσαι ή να βγάλεις μια μεγάλη εφαρμογή, να κάνεις τα update και μετά να την ξαναβάλεις. Ωστόσο υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μη "χωρέσει" τελικά η μεγάλη εφαρμογή και να μείνει στην απ'έξω ;)

υπαρχει προγραμματακι που να κατευαζει mp3 μονο και οχι ολοκληρο βιντεοκλιπ οπως το youtubedownloader??στο κιν εννοω,σαν το freestudio gia pc.

Εγώ χρησιμοποιώ το tubemate και κατεβάζει και σε mp3 :)

Ωστόσο θέματα με εφαρμογές υπάρχουν εδώ και καλύτερα να απευθύνεσαι εκεί όταν έχεις παρόμοιες απορίες ;)

Τhe end of an era...

Προσεξα οτι βγηκε stable cyanogen.

Ερωτησεις:

1) Την εβαλε κανεις; Αξιζει η μεταβαση απο sense rom; Ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα;

2) Αν ναι θελω βοηθεια. Δεδομενου οτι εχω αρκετες εφαρμογες πως θα τις μεταφερω; Θα κανω φυσικα titanium backup αλλα φανταζομαι οτι πριν κανω restore θα πρεπει να εχω ενεργοποιησει στην νεα rom το app2sd script ή κατι αντιστοιχο για να περασουν οι restored εφαρμογες κατευθειαν στην sd card (οπου βρισκονται και τωρα).

Πως θα το κανω αυτο;

1)Τη βάλαμε κάποιοι εδώ μέσα και 1-2 σελίδες πίσω θα βρείς απόψεις. Γενικότερα είναι πάρα πολύ smooth, ότι πιο smooth έχω δει στο wildfire από τον ιούλιο που το έχω. Το αν αξίζει η μετάβαση από sense ή όχι, μάλλον μόνο εσύ το ξέρεις. Είναι τα θέλω του καθενός που παίζουν ρόλο. Αν θες τα widget πχ της htc, δεν μπορείς να πας σε aosp rom. Τα κατά είναι ότι στη stable (βγαίνουν συνεχώς και nighlties της μετά stable εποχής) υπάρχει ένα πρόβλημα με το usb tethering (έχει διορθωθεί με νέο kernel σε nightly η οποία όμως διαβάζω ότι έχει άλλα προβλήματα). Άλλο κατά δε βρήκα προσωπικά :)

2) Κατ'αρχάς πρέπει να είσαι rooted, αλλά αφού λες για titanium backup φαντάζομαι είσαι ήδη. Θα πρέπει αν εγκαταστήσεις και όχι να ενεργοποιήσεις το dtapps2sd, καθώς δε βρίσκεται προεγκατεστημένο στη rom. Θα το βρείς εδώ. Μετά ή θα το ενεργοποιήσεις από terminal ή δοκίμασε μια εφαρμογή απ'το market που συνεργάζεται με το script και ουσιαστικά του δίνει GUI (a2sdGUI λέγεται η εφαρμογή)! Mετά απλά επαναφέρεις το backup απ'το titanium ;)

Τhe end of an era...

Δεν μπορω να καταλαβω εχει ενα καρο εφαρμογες που θελουμε να περασουμε Και η ηλιθιοτητα με τον χωρο μας κανει πισω....

Δεν μπορω να καταλαβω εχει ενα καρο εφαρμογες που θελουμε να περασουμε Και η ηλιθιοτητα με τον χωρο μας κανει πισω....

αυτη ειναι η καταρα των φτηνων συσκευων android ασχετως εταιριας και ειναι το μονο που με χαλαει στο wildfire,ουτε η αναλυση με ενοχλει ουτε τιποτα μονο το θεμα της μνημης.και για μια εταιρια σαν την htc ειναι καταντια αυτο το πραγμα,ας το πουλαγαν 10 ευρω ακριβοτερα και να εβαζαν πιο μεγαλη μνημη

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

αυτη ειναι η καταρα των φτηνων συσκευων android ασχετως εταιριας και ειναι το μονο που με χαλαει στο wildfire,ουτε η αναλυση με ενοχλει ουτε τιποτα μονο το θεμα της μνημης.και για μια εταιρια σαν την htc ειναι καταντια αυτο το πραγμα,ας το πουλαγαν 10 ευρω ακριβοτερα και να εβαζαν πιο μεγαλη μνημη

Ο φίλος παραπάνω το καταλαβαίνω. Αλλά εσύ που είσαι rooted τί πρόβλημα αντιμετωπίζεις; :confused:

Τhe end of an era...

Απλα επειδη δεν ξερω την φαση με το rooted κλπ Δεν το ρισκαρω να το κανω σε πρωτη φαση ,ειναι τραγικο να κανουν update οι εφαρμογες και μετα να σου λεει δεν υπαρχει αρκετος χωρος στο δισκο..

Απλα επειδη δεν ξερω την φαση με το rooted κλπ Δεν το ρισκαρω να το κανω σε πρωτη φαση ,ειναι τραγικο να κανουν update οι εφαρμογες και μετα να σου λεει δεν υπαρχει αρκετος χωρος στο δισκο..

τελικα το πηρα και εγω αλλα εφαγα ακυρο γιατι ειχε 2,2,1 μεσα κριμα δεν πειραζει .

Και πολύ καλά κάνεις γιατί αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις... Η απάντησή μου πήγαινε στο Στέλιο που είναι rooted!

τελικα το πηρα και εγω αλλα εφαγα ακυρο γιατι ειχε 2,2,1 μεσα κριμα δεν πειραζει .

Αυτό το είχαμε πει πολλές φορές και δεν το έγραψε ο οδηγός. Υπάρχει λύση για root μέσω μιας συσκευής και την έχουν κάποια παιδιά εδώ στο forum οπότε μπορεί να σε εξυπηρετήσουν... ;)

Τhe end of an era...

Δεν νομιζω να παιζει ρολο αν ειναι φθηνη ή οχι η συσκευη μια και στο DESIRE το ιδιο προβλημα υπαρχει με την μνημη.

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο αλλά ακούστε τι μου κάνει: Όταν για κάποιο λόγο βρεθώ σε κάποια περιοχή εκτός δικτύου, και μου βγάλει την ένδειξη περιορισμένη υπηρεσία, μετά όταν μετακινηθώ πάλι σε περιοχή που έχει δίκτυο αντί να επανέλθει το κινητό κανονικά, παραμένει χωρίς σήμα αναγράφοντας στην οθόνη συνέχεια περιορισμένη υπηρεσία. Για να ξαναβρεί το σήμα πρέπει να κάνω επανεκκίνηση της συσκευής, ή όπως εναλλακτικά δοκίμασα πρέπει να το γυρίσω σε Flight mode και μετά πάλι στο κανονικό. Έχει συμβεί σε κάποιον τέτοια περίπτωση και τι μπορεί να φταίει;

Και πολύ καλά κάνεις γιατί αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις... Η απάντησή μου πήγαινε στο Στέλιο που είναι rooted!

Αυτό το είχαμε πει πολλές φορές και δεν το έγραψε ο οδηγός. Υπάρχει λύση για root μέσω μιας συσκευής και την έχουν κάποια παιδιά εδώ στο forum οπότε μπορεί να σε εξυπηρετήσουν... ;)

thanks ,ρε villis εισαι τζιμανι αν ημουνα θεσσαλονικη η αθηνα θα το εψαχνα αλλα δεν ειμαι αμα βρουν λυση οι xda η ακουσεις σφυρα το.:D

γεια σας παιδια...εχω προβλημα με το barcode απο το wildfire το εχω κανει κανονικα εγκατασταση αλλα δεν μπορει να σαρωση κανενα Qr Code.ξερει κανεις τπτ?

γεια σας παιδια...εχω προβλημα με το barcode απο το wildfire το εχω κανει κανονικα εγκατασταση αλλα δεν μπορει να σαρωση κανενα Qr Code.ξερει κανεις τπτ?

εισαι συνδεμενος με ιντερνετ?

εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο.ποιος launcher θεωρειτε οτι ειναι ο πιο γρηγορος κ ελαφρυς για το wildfire.

Ο φίλος παραπάνω το καταλαβαίνω. Αλλά εσύ που είσαι rooted τί πρόβλημα αντιμετωπίζεις; :confused:

Δεν λεω οτι αντιμετωπιζω προβλημα αλλα,ολη η καινουρια σειρα s εχουν κλειδωμα απο την htc,δηλαδη τελος το root.αυτοι που θα τα παρουν τι θα κανουνν με το 1 γιγα που με το λειτουργικο θα μεινουν το πολυ 512mb?

Και το κακο ειναι οτι το επομενο μου θα ηταν το desire s αλλα χωρις root και τοση λιγη μνημη δε βλεπω να το παιρνω

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

• Administrators
Δεν λεω οτι αντιμετωπιζω προβλημα αλλα,ολη η καινουρια σειρα s εχουν κλειδωμα απο την htc,δηλαδη τελος το root.

Προσωρινά αυτό, γιατί μελλοντικά εκτιμώ πως θα βρεθούν λύσεις.

Modpic.gif

Καλησπέρα σε όλους!

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο αλλά ακούστε τι μου κάνει: Όταν για κάποιο λόγο βρεθώ σε κάποια περιοχή εκτός δικτύου, και μου βγάλει την ένδειξη περιορισμένη υπηρεσία, μετά όταν μετακινηθώ πάλι σε περιοχή που έχει δίκτυο αντί να επανέλθει το κινητό κανονικά, παραμένει χωρίς σήμα αναγράφοντας στην οθόνη συνέχεια περιορισμένη υπηρεσία. Για να ξαναβρεί το σήμα πρέπει να κάνω επανεκκίνηση της συσκευής, ή όπως εναλλακτικά δοκίμασα πρέπει να το γυρίσω σε Flight mode και μετά πάλι στο κανονικό. Έχει συμβεί σε κάποιον τέτοια περίπτωση και τι μπορεί να φταίει;

Δεν έχω ακούσει ξανά για κάτι τέτοιο... Είσαι με stock rom ή με custom;

εισαι συνδεμενος με ιντερνετ?

εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο.ποιος launcher θεωρειτε οτι ειναι ο πιο γρηγορος κ ελαφρυς για το wildfire.

Μέχρι τώρα ο launcherpro και ο zeam launcher συγκεντρώνουν τα περισσότερα θετικά σχόλια σχετικά με την ταχύτητά τους στο wildfire. Γενικότερα πάντως, είναι θέμα πολλών παραγόντων... Εγω χρησιμοποιώ τον launcherpro και είναι ταχύτατος αλλά ακούω για πολλά κολλήματα σε άλλες συσκευές (όχι wildfire). Οπότε παίζει όλο η συσκευή και ίσως η rom. Πάντως για wildfire και launcherpro δεν έχω ακούσει κάποιο παράπονο...

Δεν λεω οτι αντιμετωπιζω προβλημα αλλα,ολη η καινουρια σειρα s εχουν κλειδωμα απο την htc,δηλαδη τελος το root.αυτοι που θα τα παρουν τι θα κανουνν με το 1 γιγα που με το λειτουργικο θα μεινουν το πολυ 512mb?

Και το κακο ειναι οτι το επομενο μου θα ηταν το desire s αλλα χωρις root και τοση λιγη μνημη δε βλεπω να το παιρνω

Για μια στιγμή ανησύχησα μήπως και υπάρχει κανα bug στη cm7 με το a2sd αλλά μετά σκέφτηκα ότι εγώ δεν έχω πρόβλημα :P

Όπως και να'χει πάντως, εκτιμώ κι εγώ ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί λύση με το κλείδωμα των bootloaders και κυρίως για συσκευές που θα κάνουν καλές πωλήσεις, πράγμα που συνεπάγεται και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους (xda) developers ;)

Τhe end of an era...

μόλις πέρασα στο wildfire την cm 7 stable και τα google apps μαζί.... αλλά έχω μερικές ερωτήσεις....

1) πριν το φλασαρω χρησιμοποίησα το titanium back up και αφού φλασαρα προσπάθησα να επαναφέρω τις εφαρμογές πάλι με το titanium αλλά δεν τα κατάφερα.... μάλλον κάτι δεν θα έκανα σωστά στην αρχή.

2) προσπαθώ να βρω στο market το google maps και δεν μου το βρίσκει και επίσης στο car home όταν μπαίνω και πατάω navigate ι κάτι άλλο από το car home μου λέει activity not found.... μήπως έχει κανένα πρόβλημα με το gps?

3)για να μεταφέρω εφαρμογές από την μνήμη στην sd card πρέπει να κατεβάσω κανένα προγραμματακι η να κάνω κάτι άλλο?

• Administrators
3)για να μεταφέρω εφαρμογές από την μνήμη στην sd card πρέπει να κατεβάσω κανένα προγραμματακι η να κάνω κάτι άλλο?

https://market.android.com/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&feature=search_result

Modpic.gif

Δεν έχω ακούσει ξανά για κάτι τέτοιο... Είσαι με stock rom ή με custom;

Το κινητό μου είναι όπως το αγόρασα. Με την έκδοση Android 2.2.1 δηλαδή, και δεν έχω πειράξει τίποτα... Το κακό είναι οτι μπορεί να βρεθώ κάποια στιγμή κάπου που να μην έχει σήμα και μέχρι να πάρω χαμπάρι μετά οτι το κινητό δεν έχει σήμα ώστε να κάνω επανεκκίνηση να περάσει αρκετή ώρα, που πρακτικά δεν θα έχω τηλέφωνο... Αν δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον τότε μάλλον θα είναι κάποια βλάβη της συσκευής μου... Πρέπει να το παρατηρήσω τις επόμενες μέρες και αν δώ οτι συνεχίζει να το κάνει να το ψάξω για service...

μόλις πέρασα στο wildfire την cm 7 stable και τα google apps μαζί.... αλλά έχω μερικές ερωτήσεις....

1) πριν το φλασαρω χρησιμοποίησα το titanium back up και αφού φλασαρα προσπάθησα να επαναφέρω τις εφαρμογές πάλι με το titanium αλλά δεν τα κατάφερα.... μάλλον κάτι δεν θα έκανα σωστά στην αρχή.

2) προσπαθώ να βρω στο market το google maps και δεν μου το βρίσκει και επίσης στο car home όταν μπαίνω και πατάω navigate ι κάτι άλλο από το car home μου λέει activity not found.... μήπως έχει κανένα πρόβλημα με το gps?

1) Έκανες batch επαναφορά και δε γύρισαν; Τί ακριβώς σου έγραψε;

2) Το car home συ έβγαλε ότι activity not found επειδή δεν έχεις εγκατεστημένο το google maps. Το google maps θα έπρεπε να περαστεί με τα google apps. Η έκδοση των gapps που κατέβασες ήταν προφανώς η πιο light. Δοκιμάζοντας αυτό δε θα είχες πρόβλημα. Το google maps για κάποιο λόγο δεν είναι διαθέσιμο στο ελληνικό market και γι'αυτό δεν μπορείς να το βάλεις. Ωστόσο αν δε θέλεις να ξαναφλασάρεις, η τελευταία έκδοσή του είναι η 5.3.1 και μπορείς φαντάζομαι με google search να βρείς το apk στο internet... ;)

3) Θα σου πρότεινα να βάλεις αυτό το script σε συνδυασμό με την εφαρμογή a2sdgui (πρώτα το script και μετά την εφαρμογή) :)

Το κινητό μου είναι όπως το αγόρασα. Με την έκδοση Android 2.2.1 δηλαδή, και δεν έχω πειράξει τίποτα... Το κακό είναι οτι μπορεί να βρεθώ κάποια στιγμή κάπου που να μην έχει σήμα και μέχρι να πάρω χαμπάρι μετά οτι το κινητό δεν έχει σήμα ώστε να κάνω επανεκκίνηση να περάσει αρκετή ώρα, που πρακτικά δεν θα έχω τηλέφωνο... Αν δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον τότε μάλλον θα είναι κάποια βλάβη της συσκευής μου... Πρέπει να το παρατηρήσω τις επόμενες μέρες και αν δώ οτι συνεχίζει να το κάνει να το ψάξω για service...
Προσωπικά θα πήγαινα στο service... Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο αν και στα μέρη που κινούμαι έχω σήμα. Είχα βάλει μια εφαρμογή για ειδοποίηση όταν χάνεται το σήμα αλλά δεν υπάρχει λόγος να είσαι μονίμως σε εγρήγορση για να ανοιγοκλεινεις το κινητό ή τη λειτουργία πτησης. Κάνε ένα backup των δεδομένων και στη συνέχεια δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, μήπως και λυθεί το θέμα ;)
Τhe end of an era...

εγώ πάντως που είμαι συχνά σε μέρη που δεν έχει σήμα δεν έχω τέτοιο πρόβλημα..

hard reset και αν δεν λυθεί service ;)

Προσωπικά θα πήγαινα στο service... Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο αν και στα μέρη που κινούμαι έχω σήμα. Είχα βάλει μια εφαρμογή για ειδοποίηση όταν χάνεται το σήμα αλλά δεν υπάρχει λόγος να είσαι μονίμως σε εγρήγορση για να ανοιγοκλεινεις το κινητό ή τη λειτουργία πτησης. Κάνε ένα backup των δεδομένων και στη συνέχεια δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, μήπως και λυθεί το θέμα ;)

Ποιά εφαρμογή είναι για το χαμένο σήμα?