Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοιταξε αντικειμενικα τωρα. Η 2.2 official δεν εχει ουτε τα μισα απο τα κανονικα χαρακτηριστικα του froyo και τουλαχιστον το δικο μου της κοπελας μου και ενος φιλου που καναμε και οι 3 σαν μ%#$^%ες αναβαθμιση ειναι αρκετα ποιο αργο και με ψυχολογικα προβληματα σε ασχετες στιγμες. Το μονο καλο της 2.2 ειναι το app2sd που εχει το froyo αλλα αυτο αν κανεις root μπορεις πολυ ευκολα να το βαλεις και στην 2.1.

Τωρα η αλλη πλευρα του θεματος ειναι οτι "χανεις" την εγγυηση. Οχι οτι αν παθει κατι που δεν το καταστρεφει τελειως δεν μπορεις να κανεις flash ξανα την μαμα rom και να το πας για service αλλα ειναι παντα ενα ρισκο.

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Official rooted 2.2 δεν υπαρχει αποσο ξερω. Πακετο που να εχει την "official" χωρις το καινουργιο hboot παιζει να εχουνε φτιαξει στο xda αλλα επισης δεν ξερω αν μπορω να δωσω link :)

• Administrators
Official rooted 2.2 δεν υπαρχει αποσο ξερω. Πακετο που να εχει την "official" χωρις το καινουργιο hboot παιζει να εχουνε φτιαξει στο xda αλλα επισης δεν ξερω αν μπορω να δωσω link :)

Μπορείς. :rolleyes:

Modpic.gif

ξέρω από έγκυρη πηγή ότι υπάρχει αυτή που φοράμε τώρα αλλά την πήρε η xda και την κάνανε μόνο root και την ξαναδώσανε. Με το ίδιο hboot φυσικά. Δεν μπορώ να το βρω...

link για official rom 2.2 rooted κανείς ξέρει; αν απαγορεύεται pardon

Τελικά είσαι rooted πλέον, έ; :cool:

Η wildpuzzle v.0.0 εδώ, αποτελεί ουσιαστικά τη stock android με το radio και το hboot να λείπουν ;)

Ότι πιο stock από τις custom roms είναι αυτό :)

Τhe end of an era...

link για official rom 2.2 rooted κανείς ξέρει; αν απαγορεύεται pardon

Η wildpuzzle v.0.0 εδώ, αποτελεί ουσιαστικά τη stock android με το radio και το hboot να λείπουν ;)

Ότι πιο stock από τις custom roms είναι αυτό...

edit: δεν υπάρχει custom rom 2.2 με το καινούριο hboot ή τουλάχιστον δεν το έχω πετύχει ποτέ ;)

Τhe end of an era...

Δεν ειναι οτι δεν ασχολουνται με το wildfire πια,απλως η htc ,τα εχει κλειδωσει τωρα πια τοσο καλα που ειναι αμφιβολο αν οχι μονο το wildfire αλλα ολη η καινουρια σειρα s θα καταφερει να γινει root ποτε,δηλαδη τα wildfire s,desire s και ολα τα καινουρια

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

απο τα widjet swiches ποιο ειναι αρκετα καλο για αυτο τον λογο?αν και πηγα ρυθμισεις--->ασυρματα δικτυα--->>δικτυο κινητης τηλεφωνιας και το επενεργοποιησα..ισως ειναι μια λυση και αυτο

Δεν ειναι οτι δεν ασχολουνται με το wildfire πια,απλως η htc ,τα εχει κλειδωσει τωρα πια τοσο καλα που ειναι αμφιβολο αν οχι μονο το wildfire αλλα ολη η καινουρια σειρα s θα καταφερει να γινει root ποτε,δηλαδη τα wildfire s,desire s και ολα τα καινουρια

Κριμα.... :cry::cry: Θα μεινουμε δηλαδη με την official! :( Aλλα ας ειμαστε αισιοδοξοι!!! :):)

Προς το παρόν δεν υπάρχει software λύση και θεωρώ ότι, αν δε διαρρεύσει κάποια test signed ROM από την HTC, δύσκολα θα υπάρξει. Αυτό γιατί το wildfire δεν είναι από τα mainstream κινητά (βλπ Desire) και πλέον εμφανίζονται στον ορίζοντα τόσα άλλα που σιγά σιγά θα περάσει στην αφάνεια. Ωστόσο, το θέμα δεν είναι τελείως χαμένο, γιατί S-OFF για το 1.01 μπορεί να γίνει με hardware.

όχι ακόμα. ψάχνομαι για όλα για να μην κάνω καμιά ξερή και μετά να λέω γιατί δεν το είδα καλύτερα.

μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς όταν λες ότι radio & hboot λείπουν σε παρακαλώ; δλδ είναι διαφορετικό με 3.35.20.10 και 1.01 αντίστοιχα;

3 κομματια ειναι, το λειτουργικο το radio και to hboot. Με αυτο (Αυτο για να ημαστε ποιο ακριβεις :P http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9890509&postcount=3 ) περνεις το πρωτο χωρις τα αλλα 2 αρα δεν κλειδωνει κιολας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει software λύση και θεωρώ ότι, αν δε διαρρεύσει κάποια test signed ROM από την HTC, δύσκολα θα υπάρξει. Αυτό γιατί το wildfire δεν είναι από τα mainstream κινητά (βλπ Desire) και πλέον εμφανίζονται στον ορίζοντα τόσα άλλα που σιγά σιγά θα περάσει στην αφάνεια. Ωστόσο, το θέμα δεν είναι τελείως χαμένο, γιατί S-OFF για το 1.01 μπορεί να γίνει με hardware.

τι είναι το 1.01? επίσης με τι hardware γίνεται?

τι είναι το 1.01? επίσης με τι hardware γίνεται?

Εάν το κινητό σου έχει την έκδοση 2.2.1 του Android (μπορείς να το δεις αν πας > Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο), τότε έχεις το ΗΒΟΟΤ 1.01.0001. Εκτός κι αν το αγόρασες μεταχειρισμένο και ο προηγούμενος κάτοχος είχε την πρόνοια να βάλει custom ROM και ν' αποφύγει το κλείδωμα.

Το συγκεκριμένο HBOOT δε σου επιτρέπει το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου και την εγκατάσταση custom ROM, όπως για παράδειγμα του Cyanogen (android 2.3.3). Για να ξεκλειδώσει, δεν υπάρχει software μέθοδος, όπως συμβαίνει για HBOOT προηγούμενα του 1.01. Απαιτείται ειδική συσκευή (xtc clip) την οποία είτε πρέπει ν' αγοράσεις (το κόστος της είναι υψηλότερο από την τιμή ενός wildfire) είτε να βρεις κάποιον που την έχει.

3 κομματια ειναι, το λειτουργικο το radio και to hboot. Με αυτο (Αυτο για να ημαστε ποιο ακριβεις :P http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9890509&postcount=3 ) περνεις το πρωτο χωρις τα αλλα 2 αρα δεν κλειδωνει κιολας.

removed radio και hboot όπως λες και εσύ χωρίς τα άλλα 2. Μπορώ να την περάσω την rom αυτή χωρίς να αλλάξω τα τωρινά radio και hboot; :wacko:

removed radio και hboot όπως λες και εσύ χωρίς τα άλλα 2. Μπορώ να την περάσω την rom αυτή χωρίς να αλλάξω τα τωρινά radio και hboot; :wacko:

Εάν έχεις HBOOT 1.01 S-ON, δεν υπάρχει τρόπος (προς το παρόν τουλάχιστον και είναι άγνωστο πότε ή αν θα υπάρξει) να περάσεις custom ROM ή την official rooted. Θα πρέπει να γίνει το κινητό S-OFF με το clip. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Αυτά που αναφέρει ο Ardeloth, είναι για όσους είχαν root στο προηγούμενο HBOOT. Όσοι έκαναν την αναβάθμιση OTA ή αγόρασαν το κινητό με το HBOOT 1.01, δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Παντως μιας και κανω το δικο μου S-Off το Σαββατο και ως συνηθως ειμαι γκαντεμοσαυρος να δεις που σε καμια εβδομαδα θα βγει software root :P

Καλησπέρα. Απο χθές είμαι και εγώ πλέον κάτοχος ενός wildfire μαύρου χρώματος!!!

Θα ήθελα λίγη βοήθεια αν μπορεί κάποιος... Προσπαθώ να περάσω τα email μου και για κάποιο λόγο δεν μου τα δέχεται, εκτός απο το gmail που το πήρε κατευθείαν. Στα άλλα δύο, ενώ βάζω σωστά το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης μου βγάζει μύνημα οτι δεν έγινε επαλήθευση και να ελέγξω το όνομα χρήστη ή/και τον κωδικό πρόσβασης. Έχω διαβάσει το φόρουμ και βλέπω οτι με το email της yahoo και άλλοι φίλοι είχαν πρόβλημα και τελικά κατέβασα την εφαρμογή yahoo mail και όλα οκ (γιατί αλλίως δεν γινότανε τίποτα). Αλλά το άλλο mail δεν μπορώ να το περάσω με τίποτα... Συν αυτό διαβάζοντας το φόρουμ σε διάφορα μυνήματα έχουν δοθεί συμβουλές για ρυθμίσεις και προσπαθώ να το κάνω και εγώ. Αλλά ενώ όλοι αναφέρεται να βάλουμε διακομιστή εισερχομένου και εξερχομένου εμένα άν βάλω χειροκίνητη ρύθμιση μου έχει μόνο ένα κενό να συμπληρώσω αυτό που λέει διακομιστή pop. Τι μπορεί να κάνω λάθος? Μπορεί να δώσει κανείς τα φώτα του?

Καλησπέρα σε όλους :happy:

απο τα widjet swiches ποιο ειναι αρκετα καλο για αυτο τον λογο?αν και πηγα ρυθμισεις--->ασυρματα δικτυα--->>δικτυο κινητης τηλεφωνιας και το επενεργοποιησα..ισως ειναι μια λυση και αυτο

Υπάρχουν εφαρμογές (πχ το 3g watchdog το οποίο συνεργάζεται και με το apn on-off) τα οποία μετράνε την "κίνηση" μέσω δικτύου και σβήνουν αυτόματα το δίκτυο. Ή το apn on-off από μόνο του, αποτελεί widget για να ανάβεις/σβήνεις το δίκτυο! Επίσης αν δεις το πρώτο ποστ, αυτή η λύση που προτείνεις (ρυθμίσεις--->...) είναι η "επίσημη" έκδοση. Επίσης αν έχεις sense rom, ή απλούστερα αν έχεις το κινητό όπως το αγόρασες, υπάρχει κι έτοιμο widget (πάτα παρατεταμένα σε κάποια αρχική οθόνη->προσθήκη γραφικού στοιχείου και να διαλέξεις το αντίστοιχο widget (δυστυχώς δε θυμάμαι ακριβώς το όνομα γιατί δεν έχω sense rom αλλά κάτι με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας αν δεν κάνω λάθος)!

Μα η 0.0 rom που σου έδωσα, είναι ουσιαστικά η 2.2.1 η επίσημη, χωρίς το radio και το hboot. Το radio δεν έχει σχέση με το κλείδωμα αλλά το hboot. Το καινούριο hboot είναι που κλειδώνει το κινητό και απαγορεύει το root. Το radio απλά είναι κάπως επικίνδυνη-επίφοβη διαδικασία για να αλλαχθεί, και γι'αυτό αφαιρέθηκε. Μπορείς να το περάσεις μετά ;)

Εάν έχεις HBOOT 1.01 S-ON, δεν υπάρχει τρόπος (προς το παρόν τουλάχιστον και είναι άγνωστο πότε ή αν θα υπάρξει) να περάσεις custom ROM ή την official rooted. Θα πρέπει να γίνει το κινητό S-OFF με το clip. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Αυτά που αναφέρει ο Ardeloth, είναι για όσους είχαν root στο προηγούμενο HBOOT. Όσοι έκαναν την αναβάθμιση OTA ή αγόρασαν το κινητό με το HBOOT 1.01, δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Hello συνονόματε! :happy:

Ξέρεις αν με το xtc clip γίνεται s-off και στο παλιό hboot; Δηλαδή αν θελήσω να κάνω s-off, θα πρέπει απλά να περάσω την official 2.2 ώστε να το κάνω μετά; Για το software s-off από τους alpharev έχεις ακούσει τίποτα; Προς το παρόν 2-3 άτομα το κάνουν απλά testing...

Καλησπέρα. Απο χθές είμαι και εγώ πλέον κάτοχος ενός wildfire μαύρου χρώματος!!!

Θα ήθελα λίγη βοήθεια αν μπορεί κάποιος... Προσπαθώ να περάσω τα email μου και για κάποιο λόγο δεν μου τα δέχεται, εκτός απο το gmail που το πήρε κατευθείαν. Στα άλλα δύο, ενώ βάζω σωστά το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης μου βγάζει μύνημα οτι δεν έγινε επαλήθευση και να ελέγξω το όνομα χρήστη ή/και τον κωδικό πρόσβασης. Έχω διαβάσει το φόρουμ και βλέπω οτι με το email της yahoo και άλλοι φίλοι είχαν πρόβλημα και τελικά κατέβασα την εφαρμογή yahoo mail και όλα οκ (γιατί αλλίως δεν γινότανε τίποτα). Αλλά το άλλο mail δεν μπορώ να το περάσω με τίποτα... Συν αυτό διαβάζοντας το φόρουμ σε διάφορα μυνήματα έχουν δοθεί συμβουλές για ρυθμίσεις και προσπαθώ να το κάνω και εγώ. Αλλά ενώ όλοι αναφέρεται να βάλουμε διακομιστή εισερχομένου και εξερχομένου εμένα άν βάλω χειροκίνητη ρύθμιση μου έχει μόνο ένα κενό να συμπληρώσω αυτό που λέει διακομιστή pop. Τι μπορεί να κάνω λάθος? Μπορεί να δώσει κανείς τα φώτα του?

Το mail σου είναι yahoo mail, ε; Δοκίμασες με την εφαρμογή yahoo mail και δεν έγινε η δουλειά σου;
Τhe end of an era...

Με το yahoo mail τελικά δούλεψε. Το θέμα είναι οτι έχω καί άλλο email οχι yahoo το οποίο δεν μπορώ και αυτό να το περάσω με τίποτα... Αν και αυτό είναι λίγο περίεργο mail είναι η αλήθεια. Δεν είναι απο τα κλασσικά mail όπως yahoo, hotmail, gmail κλπ αλλά εταιρικό...

Με τα εταιρικά δεν ξέρω και πολλά, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι για να το προσθέσεις θα πρέπει να πας ρυθμίσεις->λογαριασμοί και συγχρονισμός->προσθήκη λογαριασμού και να κάνεις ένα λογαριασμό exchange ;)
Τhe end of an era...

Έχω δοκιμάσει και με τη δημιουργία λογαριασμού exchange αλλά πάλι τίποτα... Μάλλον θα πρέπει να συμβουλευτώ την εταιρεία που μας εφτιαξε τα mail μήπως πρέπει να γίνει κάποια ρύθμιση στο email μου που δεν τη ξέρω, η να με κατευθύνει...

Ευχαριστώ πάντως!!!

Hello συνονόματε! :happy:

Ξέρεις αν με το xtc clip γίνεται s-off και στο παλιό hboot; Δηλαδή αν θελήσω να κάνω s-off, θα πρέπει απλά να περάσω την official 2.2 ώστε να το κάνω μετά; Για το software s-off από τους alpharev έχεις ακούσει τίποτα; Προς το παρόν 2-3 άτομα το κάνουν απλά testing...

Βασίλη δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις 2.2 προηγουμένως, γιατί γίνεται s-off και το παλιό HBOOT, όπως και τα άλλα κινητά της HTC.

Για την alpharev ξέρω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον, χωρίς να είναι κάτι βέβαιο, θα δώσουν τη δυνατότητα για S-OFF στο wildfire. Δυστυχώς, απ' όσο είχα διαβάσει, αυτό θ' αφορά το παλιό HBOOT και όχι το 1.01.