Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ανάλυση κύριοι είναι μικρή, εμένα δεν μου αρέσει, φίλε με το ε-71 φαντάσου οτι έχει την ίδια ανάλυση με το κινητό σου σε διπλάσια οθόνη, σε όλα τα άλλα είναι καλό και σβέλτο.

Λόγω της ανάλυσης και μόνο θα το αλλάξω με desire, από ανοικτή ακρόαση είναι πολύ καλό και το εντυπωσιακό είναι η ποιότητα ήχου στο bluetooth ακουστικό μου (nokia). τα ε-71 και ε-72 μου έχουν μισή ένταση και ποιότητα ήχου με το ίδιο ακουστικό.

Edited by hellinas

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τώρα όσο αφορά την ανάλυση της οθόνης την θεωρώ όχι καλή για PDF και web browsing, σε όλη την άλλη του χρήση δεν προβληματίζεσαι ποτέ

Η ανάλυση κύριοι είναι μικρή, εμένα δεν μου αρέσει, φίλε με το ε-71 φαντάσου οτι έχει την ίδια ανάλυση με το κινητό σου σε διπλάσια οθόνη, σε όλα τα άλλα είναι καλό και σβέλτο.

Λόγω της ανάλυσης και μόνο θα το αλλάξω με desire, από ανοικτή ακρόαση είναι πολύ καλό και το εντυπωσιακό είναι η ποιότητα ήχου στο bluetooth ακουστικό μου (nokia). τα ε-71 και ε-72 μου έχουν μισή ένταση και ποιότητα ήχου με το ίδιο ακουστικό.

Αν αντέχει η τσέπη σου 200 euro + για το desire, καλά θα κάνεις να το πάρεις... Αλλά για την τιμή του το wildfire είναι ικανοποιητικό (αν όχι τέλειο)....

Άλλωστε εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο σερφάρισμα με το hx2790 μου (240χ320 - 3.5") και λογικά η οθόνη του WF θα είναι κλασεις καλύτερη τεχνολογικά απο τον παππού hx...

Προσωπικά σε λίγους μήνες θα αγοράσω το HD2, άλλα για τις ελάχιστες απαιτήσεις της καλής μου και για το σερφάρισμα στο Myphone και σε άλλα forums μια χαρά το κόβω το WildFire...

Με γειά, στον φίλο που το αγόρασε, και εύχομαι λιαν συντόμως να κυκλοφορήσουν και τα άλλα χρώματα!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

για την τιμή του έχεις δίκιο, όταν όμως το μάτι έχει δει τα καλύτερα δύσκολα γυρίζει σε πυκνότητα pixel που χρησιμοποιούσα πρίν από 5 χρόνια. Ισως να το έθεσα λίγο λάθος με τον όρο ανάλυση, σε μιρότερη οθόνη η ίδια ανάλυση μου φαίνεται μια χαρά.

Απλά όταν μπαίνω με browser να πάρω στοιχεία από το internet,με εκνευρίζει, ενώ με το e-71 που έχει την ίδια ανάλυση με σαφώς χειρότερη οθόνη αλλά μικρότερη σε επιφάνεια, είμαι οκ.

τώρα για φωτεινότητα και ευκρίνεια δεν το συζητάω η οθόνη του είναι super.

Τώρα όσο αφορά το ότι με 300 ευρώ μπορείς να έχεις full χρήση τσέπης σε google, email και calendar, που για μένα είναι τα απόλυτα εργαλεία, λέω ότι το τηλέφωνο είναι πολύ καλό και δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Αν θέλεις όμως να βλέπεις ομορφιά στην οθόνη σε ΠΟΛΥ μικρούς χαρακτήρες (δεν ξέρω γιατί έχω αδυναμία στα πολύ μικρα fonts, ίσως βέβαια να πλησιάζω την ηλικία που θα μου περάσει) τότε το desire είναι η λύση.

Αγαπητή /έ χρήστη,

Η συσκευή HTC Wildfire για τη διαθεσιμότητα της οποίας ζητήσατε να ενημερωθείτε, είναι τώρα διαθέσιμη για αγορά από το http://www.vodafone.gr. Για να δείτε τις σχετικές λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.

Με εκτίμηση,

Vodafone

Θα παω το απογευμα σε ενα voda shop να το δω απο κοντα.

το πηρα απο vodafone 269,00

ηταν το πρωτο κομματι

σε σχεση με το X10 mini, ειναι τεραστιο!

αυτο που με χαλασε ειναι η τεραστια γραμματοσειρα, πραγματικα για αοματους!

ελπιζω με custom rom να αλλαξει αυτο

Τώρα όσο αφορά το ότι με 300 ευρώ μπορείς να έχεις full χρήση τσέπης σε google, email και calendar, που για μένα είναι τα απόλυτα εργαλεία, λέω ότι το τηλέφωνο είναι πολύ καλό και δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Αν θέλεις όμως να βλέπεις ομορφιά στην οθόνη σε ΠΟΛΥ μικρούς χαρακτήρες (δεν ξέρω γιατί έχω αδυναμία στα πολύ μικρα fonts, ίσως βέβαια να πλησιάζω την ηλικία που θα μου περάσει) τότε το desire είναι η λύση.

Θα σου περάσει... :lol:

6 μήνες μετά απ όταν πήρα το raphael άρχισα να φοράω γυαλία... Και αυτός είναι ο λόγος που θα πάρω την κουμούτσα το HD2 :rolleyes: και όχι το desire :ninja:

Sorry για το offtopic :X

@ zzzzzzzzz

Ελπίζω απλά να γίνει configurable (γιατί απο ότι λές η συσκευή είναι grandpa-friendly και με συμφέρει αυτό!) :D :D

Edited by DimitrisAndNiki
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

το πηρα απο vodafone 269,00

ηταν το πρωτο κομματι

σε σχεση με το X10 mini, ειναι τεραστιο!

Περιμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις... Η ROM που έχουν τα μοντέλα της Voda δεν είναι η κανονική της ACE ; :blink:

Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off

ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE

Radio: 5.17.05.23

HBOOT: 6.93.1002

Recovery: CWM v4.0.1.4

Περιμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις... Η ROM που έχουν τα μοντέλα της Voda δεν είναι η κανονική της ACE ; :blink:

η κανονικη ειναι, χωρις τα "καλα" της vodafone

για οσους ειχανε htc με sense ui, δεν αλλαζει κατι

γι' αυτους που ερχονται πρωτη φορα σε επαφη, θα το λατρεψουν

η οθονη οπως εγραψα και πριν, ειναι τεραστια!

λογω της αναλυσης ομως, πολλες εφαρμογες δεν εμφανιζονται στο market (βλ. financisto)

ειναι γρηγορο, σταθερο, πολλες παραμετροποιησεις

περιμενω να δω την αποδοση της μπαταριας του (αφου ειναι και ο μοναδικος λογος που το πηρα) και φυσικα...root access!

που πηγε το sense ;...χε..χε...:p

:confused:

Ίσως το έβγαλες από τις ρυθμίσεις...

Πρέπει να ομολογήσω ότι έτσι μου αρέσει περισσότερο!:)

-------

Admins, Αλλάξτε τον τίτλο. Κυκλοφόρησε!

Το είδα σήμερα στη voda αν και σβηστό και μπορώ να πώ πως μου άρεσε πάρα πολύ :D

Έκανα φορητότητα σε vodafone και το περιμένω σε μερικές (εργάσιμες) μέρες. Οπότε θα έχουμε περισσότερα την Τετάρτη (???) που θα το πάρω μάλλον στα χέρια μου! Ανυπομονώ!!

Τhe end of an era...

Παιδια οσον αφορα την αναλυση της οθονης σε ενα βιντεο για το 2.2(?) δεν αναφεροταν οτι ολες οι εφαρμογες θα υποστηριζουν ολες τις αναλυσεις?

Το ηχειο ειναι δυνατο / καθαρο? Δηλαδη ο ηχος κλησης ακουγεται οταν εισαι εξω στο δρομο ή σε μερος με καποια μικρη φασαρια ή πρεπει να το εχεις διπλα στο αυτι σου?

το εφερε και το eshop

στα 275Ε.διαθεσιμο.:)

edit...σε θεμα μπαταριας πως παει??

Edited by aris_21
[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτοι που το αγορασαν να μας πουν καποια πραγματα για το κινητο και την αισθηση που δεινει η αναλυση

Σε ένα σαιτ είδα ότι έχει SAR 1,15 αληθεύει??

GSMARENA :

κεφάλι 0.63 W/kg

σώμα 0.73 W/kg

Vodiafone :

κεφάλι 0,754 W/Kg

σώμα 0,732 W/Kg

Το έχω γράψει και παλιότερα , συμπέρασμα για τις τιμές SAR δεν βγαίνουν ΠΟΤΕ !!! :rolleyes:

Τυχαίο....???!!! ;)

ΥΓ. Το ζαχαρώνω κι εγώ αυτό το τηλεφωνάκι . Best value for money !!! :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

αυτοι που το αγορασαν να μας πουν καποια πραγματα για το κινητο και την αισθηση που δεινει η αναλυση

Η ανάλυση του σε αυτό το μέγεθος οθόνης είναι κατά την γνώμη μου απο το παρελθόν, μου θύμισε το πρώτο μου wm phone, s~100. Και νομίζω ότι το 240χ320 τα λέει όλα. Όπως και η τιμή του τα λέει όλα.

Είναι φτήνο και δεν λέει και πολλά.....έτσι απλά.

Και εγώ το πήρα και το μετάνοιωσα την ίδια μέρα, απ ότι είδα στο buy and sell δεν ήμουν ο μόνος.

Πες μας τί δεν σου άρεσε .....

Μήπως υπερβάλεις ;

Επίσης μην ξεχνάμε πως δεν κοστίζει και μια μικρή περιουσία.... :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Δεν μου άρεσε καθόλου η πυκνότητα των πιξελ, καθιστά το όποιο κείμενο να δείχνει άσχημο και βέβαια τα μικρά fonts δυσανάγνωστα.

Το οτι ειναι φτηνό το ανέφερα,η htc πάντα έβγαζε ένα τέτοιο φτηνό μοντέλο σε κάθε σειρά και καλά κάνει, αλλά ας μην περιμένετε και πολλά.

Η ίδια ανάλυση στο e71 και 72 λόγω μικρότερης διαγωνίου αρα μεγαλύτερης πυκνότητας, δεν με χαλάει στο wildfire όμως δεν είναι ικανοποιητική.

Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί στη Θεσ/νίκη που το έχει για να μπορέσουμε να δούμε πόσο παλεύετε ή όχι η οθόνη απο κοντά??