Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια κ εγω πριν λιγο εβαλα το C.7 μεχρι τωρα ολα καλα.το μονο που δεν βρηκα ειναι οτι εβαλα γλωσσα ελληνικα κ οταν παω να γραψω κατι(μηνυμα) δεν εχει την επιλογη να βαλω κ τα αγγλικα.ξερετε κατι γιαυτο?

ακυρο το βρηκα...

τωρα ψαχνω γιατι δεν εχει gps..

Edited by Tolakos

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια κ εγω πριν λιγο εβαλα το C.7 μεχρι τωρα ολα καλα.το μονο που δεν βρηκα ειναι οτι εβαλα γλωσσα ελληνικα κ οταν παω να γραψω κατι(μηνυμα) δεν εχει την επιλογη να βαλω κ τα αγγλικα.ξερετε κατι γιαυτο?

ακυρο το βρηκα...

τωρα ψαχνω γιατι δεν εχει gps..

Γιατί σου κάνει corrupt το radio

φλασάρησε την τελευταία έκδοση του radio και θα είσαι οκ (θα έχεις GPS)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Γιατί σου κάνει corrupt το radio

φλασάρησε την τελευταία έκδοση του radio και θα είσαι οκ (θα έχεις GPS)

εχεις κανα λινκ για βοηθεια?thanks man

αυτο ειναι το τελευταιο ?Buzz Radio 3.35.20.10

Edited by Tolakos

Βάλε έναν άλλο launcher, και με το system apps remover πέτα έξω τον ADW (αυτό έχω κάνει εγώ)

Δηλαδή είναι υποχρεωτικό να έχω κάποιον launcher από ό,τι καταλαβαίνω, σωστά;

Δηλαδή είναι υποχρεωτικό να έχω κάποιον launcher από ό,τι καταλαβαίνω, σωστά;

ναι, ο launcher είναι το περιβάλλον επικοινωνίας

παιδια τοχετε δει αυτο? 3500mah μπαταρια κ επειδη ειναι πιο χοντρη σου στελνει κ το αναλογο καπακι.

http://www.ebay.co.uk/itm/3500-MAH-EXTREME-BATTERY-BACK-COVER-HTC-WILDFIRE-G8-/150564259862?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item230e544816#ht_1579wt_1396

k απτην αλλη σκεφτομαι γιαυτην http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Gold-2430mAh-High-Capacity-Battery-HTC-Wildfire-G8-/250952987589?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3a6df6b3c5#ht_2844wt_1139 που ειναι 2430mah.ακουω συμβουλες..

Edited by Tolakos

• Administrators
μετα απο hard reset και ενω ειχα πριν εγκατεστημενο το navigon 2.6.1 σπασμενο, τωρα δεν το τρεχει η συσκευη..τι μπορει να φταιει?

Στο παρόν forum απαγορεύεται αυστηρά η συζήτηση για σπασμένες εφαρμογές. Σε παρακαλώ να το σεβαστείς μιας και αναφέρεται ρητά στους κανονισμούς του forum τους οποίους αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου.

Modpic.gif

Παιδια καλησπέρα θέλω να περάσω custom rom σε κινητό φίλου μου,ποία προτείνεται ως ποιό σταθερή και υπάρχει κάποιος οδηγός;

• Administrators
Παιδια καλησπέρα θέλω να περάσω custom rom σε κινητό φίλου μου,ποία προτείνεται ως ποιό σταθερή και υπάρχει κάποιος οδηγός;

Οδηγό; Στο πρώτο post κοίταξες; :confused:

Modpic.gif

Οδηγό; Στο πρώτο post κοίταξες; :confused:

Αυτούς εξετάζω τώρα,ωστόσο θέλω να ρωτήσω αν μπορεί η συσκευή να γίνει root με τη μέθοδο του z4root?

Όχι! Οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να κάνεις root, αναγράφονται επίσης στο πρώτο post!
Τhe end of an era...

Αυτούς εξετάζω τώρα,ωστόσο θέλω να ρωτήσω αν μπορεί η συσκευή να γίνει root με τη μέθοδο του z4root?

αν ειναι froyo 2.2.1 τοτε θα πρεπει να το κανεις downgrade στο 2.1 eclair

αν ειναι froyo 2.2.1 τοτε θα πρεπει να το κανεις downgrade στο 2.1 eclair

όχι αναγκαστικά!

τουλάχιστον εγώ με επίσημη 2.2.1 δεν είχα κάνει.. με το εργαλείο των alpharev (τότε, νομίζω revolutionary τώρα) κάνεις s-off και root χωρίς να γίνει διαδικασία για dowgrade (τουλάχιστον ο χρήστης κάνει μερικά κλικ, δεν ξερω τι γίνεται στο παρασκήνιο)

Exactly! Έτσι κι αλλιώς για downgrade πρέπει να κάνεις s-off, οπότε το downgrade χρειάζεται μόνο αν κάποιος θέλει τη 2.1 στο κινητό του ;)
Τhe end of an era...

χμμ... κάτι δεν θα πρόσεξες... εκτός και αν δεν είχες κάνει την ΟΤΑ αναβάθμιση... γιατί με την επίσημη αναβάθμιση το κινητό κλείδωνε, και ουτε root ουτε downgrade γινοταν

παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις για το κλειδωμα της συσκευης με την οφισιαλ αναβαθμιση σε 2.2.1,παντως εγω μετα την αναβαθμιση μου απο 2.1 σε 2.2.1 εκανα s-off και μετα ρουτ την συσκευη μου με το su-2.3.6.1.ef-singed με οδηγιες απο το πρωτο ποστ και ολα πανε καλα
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Να θελετε να κανετε κληση και να ακουτε ενα "μπιπ" και να κλεινει η γραμμη σας εχει τυχη??

να μιλατε και να κλεινει σας εχει τυχη?

να περνετε τηλεφωνο και μετα απο 2-3 ηχους κλησης που καλειται να τερματιζει η κληση το εχετε διαπιστωσει?

Ε ολα αυτα με ταλανιζουν εδω και κατι μηνες!!!!

παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις για το κλειδωμα της συσκευης με την οφισιαλ αναβαθμιση σε 2.2.1,παντως εγω μετα την αναβαθμιση μου απο 2.1 σε 2.2.1 εκανα s-off και μετα ρουτ την συσκευη μου με το su-2.3.6.1.ef-singed με οδηγιες απο το πρωτο ποστ και ολα πανε καλα

Aπό τότε που εμφανίστηκε αυτός ο τρόπος στο πρώτο ποστ, η διαδικασία είνι ίδια... Welcome to the club λοιπόν :D

Να θελετε να κανετε κληση και να ακουτε ενα "μπιπ" και να κλεινει η γραμμη σας εχει τυχη??

να περνετε τηλεφωνο και μετα απο 2-3 ηχους κλησης που καλειται να τερματιζει η κληση το εχετε διαπιστωσει?

Πιάνεις κανονικά σήμα σ'εκείνη την περιοχή; Χρησιμοποιείς 3g ή 2g; Ξαναπέρασες το radio; Και τέλος έκανες hard reset;

Τhe end of an era...

Πιάνεις κανονικά σήμα σ'εκείνη την περιοχή; Χρησιμοποιείς 3g ή 2g; Ξαναπέρασες το radio; Και τέλος έκανες hard reset;

GSM /WCDMA, 3G νομιζω πως ναι, οχι Δεν περασα ραδιοφωνο ,και hard reset Ειχα κανει το προηγουμενο ετος..

ε στο κεντρο της Αθηνας λιγο δυσκολο να μην πιανω σημα πιστευω :confused:

Δεν ξερω Αν πρεπει να ενεργησω καπως ετσι -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306002

Edited by Cannibal

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306002

Εκανα τα εξης κατεβασα το Z4 Root , Rom Manager , Τα Google Apps. και τα περασα μεσα στην SD card

παω να κανω το 1o step install ClockworkMod Recovery το οποιο το βρηκα μεσα απο το Market εν συνεχεια εβαλα κ μεσα στην καρτα και τα αλλα 2 αρχεια ε τα υπολοιπα θα τα καταλαβατε μεσα απο τις εικονες, πραγματικα Δεν εχω ιδεα γιατι Δεν με αφησε να ολοκληρωσω την ολη διαδικασια :wacko:

http://img11.imageshack.us/img11/1094/img20120220235052.jpg

http://img11.imageshack.us/img11/9403/img20120220235120.jpg

http://img12.imageshack.us/img12/3695/img20120220235135.jpg

Επισης τρεχοντας το Z4 Root υπο την μορφη Temporary root

http://img685.imageshack.us/img685/6357/img20120221001219.jpg

Ναι μου έχει τύχει και ήθελα να το σπάσω (έπρεπε να κάνω επείγον τηλεφώνημα, και αυτό ΔΕΝ ήθελε)

Ναι μου έχει τύχει και ήθελα να το σπάσω (έπρεπε να κάνω επείγον τηλεφώνημα, και αυτό ΔΕΝ ήθελε)

Εειδικα χθες μιλουσα για δουλεια με Υπευθυνο προσωπο και 4-5 φορες του το εκλεινε που μιλουσαμε τι ντροπη ενιωσα Δεν λεγεται...