Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οικονομίες :p

-Πλάκα εννοείται-

δεν είναι καιροί για πολλά ξενοκοιτάγματα ;)

To έθεσες πολύ σωστά! :lol:

Όντως οι καιροί δεν το επιτρέπουν, αλλά τα όνειρα είναι όνειρα :p

Το wildfire το έχω σαν 2η συσκευή, και ειλικρινά θα το έχω μαζί μου μέχρι τέλους γιατί το λατρεύω...

Δεν είναι τυχαίο ότι μιλάω περισσότερο στο WF και το χρησιμοποιώ και σαν MP3 player...

Γνώμη μου είναι ότι για να ζήσει κάποιος αρμονικά με το WF θέλει

1. CM7

2. Εναν πολύ καλό Launcher (ψηφίζω Go, δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ)

3. Λίγες οθόνες (έχω μόνο 3) με ελάχιστα widgets (για να μην πίνουν τα λιγοστά resources της συσκευής.

(βέβαια τι σου λέω, λες και δεν τα ξέρεις... Ελα ρε ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ;) )

Πάντως Βασίλη, οι τιμές πέφτουν και με λίγη οικονομία υπάρχουν καλές λύσεις. Και δεν μιλάω για διπύρηνα κτλ έτσι; Αν μπορούσα να δώσω την παντόφλα πίσω, θα έπερνα χαλαρά Samsung Y ή Huawei X5... (Μιλάω τελείως προσωπικά γιατί ανακάλυψα ότι σιχαίνομαι κινητά με οθόνες 4+ ιντσών - είναι καθαρά άβολα για μένα)

To ξέρω ότι στην καρδιά παραμένεις wildfire-ικός ακόμα, παρόλο που μας έχεις "παρατήσει" για το nexus :p

Η αλήθεια πάντως είναι ότι εμένα μ'αρέσουν τα μεγάλα κινητά αν και το x5 μου φαίνεται αρκετά καλή επιλογή. Για το samsung y περιμένω να κυκλοφορήσει πιο ευρέως, ώστε να το περιεργαστώ και λίγο! Πάντως απ'το wf δεν προβλέπεται να ξεκολλήσω άμεσα... Απλά ελπίζω να δω ice cream sandwich, ακόμα κι αν δεν είναι τόσο γρήγορο. Αλλά για το μ@μώτο! :rolleyes:

υγ. αν κι έχω τον go launcher κι εγώ, μάλλον ο ταχύτερος (και μάλλον ό,τι καλύτερο για τη συσκευή μας λόγω χαμηλών απαιτήσεων σε ram) είναι ο zeam. Αλλά πολλή λιτότητα ρε παιδί μου. Είναι ελάχιστα παραμετροποιήσιμος, κι αυτό είναι το κακό του. Του δίνω συνέχεια την ευκαιρία να με πείσει, αλλά μετά από 2-3 μέρες συμβίωσης γυρνάω στον go!

Τhe end of an era...

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ολα καλα με την cm αλλα μου λειπει η stock εφαρμογη καιρου της official rom.Ηταν απιστευτη.Ειδικα το widget της.Πως μπορω να την κατεβασω?Εχω φαει τον κοσμο και δεν την βρισκω.

Ολα καλα με την cm αλλα μου λειπει η stock εφαρμογη καιρου της official rom.Ηταν απιστευτη.Ειδικα το widget της.Πως μπορω να την κατεβασω?Εχω φαει τον κοσμο και δεν την βρισκω.

Beautifull widgets ή Fancy widgets για το ρολόι

υπάρχουν πολλές ολοκληρωμένες εφαρμογές για τον καιρό, αλλά δεν ασχολούμαι και έτσι δεν μπορώ να προτείνω κάτι...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Γεια σας!

Εδώ και ένα μήνα, δεν γίνεται ανανέωση καιρού των δεδομένων της τρέχουσας τοποθεσίας. Όπου κι αν βρίσκομαι εμφανίζει το μήνυμα "μη διαθέσιμα δεδομένα καιρού", ενώ η αρχική τοποθεσία ανανεώνεται κανονικά.

Γιατί; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να επανέλθει;

Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις>εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών και να βρεις την εφαρμογή του καιρού και να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων/προσωρινής μνήμης :)
Τhe end of an era...

Βασίλη, έχεις τίποτα καλό να φλασάρουμε στο Wildfire? Βαρέθηκα τόσο καιρό με την ίδια ROM... :rolleyes:

Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις>εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών και να βρεις την εφαρμογή του καιρού και να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων/προσωρινής μνήμης :)

Αγαπητέ, ευχαριστώ! :)

Βασίλη, έχεις τίποτα καλό να φλασάρουμε στο Wildfire? Βαρέθηκα τόσο καιρό με την ίδια ROM... :rolleyes:

Άσε και φοβάμαι ότι εδώ θα μείνουμε... Αν θες να αλλάξεις, βάλε καμιά nightly αλλιώς αν τόσο πολύ καίγεσαι για αλλαγές, βάλε καμιά sense rom :p

Τhe end of an era...

πηρα και εγω απο ενΑ φίλο το wildfire σαν δευτερο κινητο για τη δουλειά και θέλω να του βαλω μια αλλη ρομ γιατι ψιλοσερνεται ..

ποια προτείνετε ;

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

πηρα και εγω απο ενΑ φίλο το wildfire σαν δευτερο κινητο για τη δουλειά και θέλω να του βαλω μια αλλη ρομ γιατι ψιλοσερνεται ..

ποια προτείνετε ;

http://www.cyanogenmod.com/

η καλύτερη AOSP rom μακράν

http://www.cyanogenmod.com/

η καλύτερη AOSP rom μακράν

πολυ καλη rom σε ευχαριστω..το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν ανοιγει το μαρκετ ...εκανα διαγραφη προσωρινων αρχειων αλλα τιποτα.. Δεν ξερω αν μπορω να το ξανακατεβασω ..καμια ιδεα ;

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

επειδη το βαρεθηκα ειχα και επιδοτηση αλλαξα και πηρα neo v κινηταρα πολυ προσιτη τσιου ευχαριστω για την ανοχη,bill κρατα γερα και ελπιζω να τα ξαναπουμε.τσιου

Λίγο offtopic αλλά βλέπω ότι λίγοι λίγοι αποχωρείτε τελικά!

Να δούμε ποιοί θα μείνουμε στο τέλος! Πάντως εγώ ακόμα δεν αλλάζω :p

Τhe end of an era...

και εγώ σήμερα την έκανα την αλλαγή μου!!!

πήρα ένα iphone 4 από τις αγγελίες του φόρουμ αλλά το wildfire μου θα το έχει η γυναικά μου οπότε θα συνεχίσω να το δουλεύω.

να το αποσύρω τελείως δεν μου πήγαινε η καρδιά!!!

Παιδιά τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο wildfire μου.Ενώ το ανοίγω κανονικά, αφού φορτώσει, με πετάει εκτός σύνδεσης και μου ζητάει κωδικό pin ξανά.Αυτό γίνεται 3-4 φορές και μετά ''στρώνει''.Μερικές φορές όμως, κατά τη διάρκεια της ημέρας, μου βγάζει στο άκυρο τ μνμ ''Αναγκαστικό κλείσιμο....." και μου ζητάει πάλι pin.Ξέρει κάποιος γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Παιδιά τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο wildfire μου.Ενώ το ανοίγω κανονικά, αφού φορτώσει, με πετάει εκτός σύνδεσης και μου ζητάει κωδικό pin ξανά.Αυτό γίνεται 3-4 φορές και μετά ''στρώνει''.Μερικές φορές όμως, κατά τη διάρκεια της ημέρας, μου βγάζει στο άκυρο τ μνμ ''Αναγκαστικό κλείσιμο....." και μου ζητάει πάλι pin.Ξέρει κάποιος γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Χωρίς να μας ενημερώνεις έστω για τα βασικά, πχ τι ROM φοράς, αν έχεις αλλάξει kernel κτλ περιμένεις απάντηση;

Σου κάνει restarts ή απλά FC + pin?

Δοκίμασες να καθαρίσεις την sim ή να βάλεις άλλη;

Δεν εχω πειραξει τιποτα στο τηλεφωνο..ουτε ρουτ ουτε τπτ.δν κανει ρισταρτς, απλως μου ζηταει το πιν..θα δοκιμασω να δω τι γινεται με αλλη σιμ.

Edit

Καθαρισα την σιμ, αλλαξα και καρτα αλλα τπτ.μου βγαζει "υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της διαδικασιας com.android.phone.Προσπαθηστε αργοτερα". Παταω "οκ" και μου ζηταει πιν..

Τι μπορει να συμβαινει;

Edited by chba
edit

Δεν εχω πειραξει τιποτα στο τηλεφωνο..ουτε ρουτ ουτε τπτ.δν κανει ρισταρτς, απλως μου ζηταει το πιν..θα δοκιμασω να δω τι γινεται με αλλη σιμ.

Edit

Καθαρισα την σιμ, αλλαξα και καρτα αλλα τπτ.μου βγαζει "υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της διαδικασιας com.android.phone.Προσπαθηστε αργοτερα". Παταω "οκ" και μου ζηταει πιν..

Τι μπορει να συμβαινει;

Δίνεις το PIN, στην συνέχεια κλήσεις κάνει; (αποστολή ή λήψη)

Πόσο συχνά το κάνει;

Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το PIN να δεις πως θα συμπεριφερθεί;

... σκέφτηκες την πιθανότητα hard reset? :X

Ναι, μετά δουλεύει κανονικά..Μέχρι να μου παρουσιάσει ξανά το πρόβλημα..Αυτό γίνεται 5-6 φορές μέσα στη μέρα.Οι 3-4 το πρωί, όταν ανοίγω το τηλέφωνο.Θα δοκιμάσω να βγάλω το πιν.Αν συνεχιστεί δηλ πρέπει να κάνω hard reset ε;

σταματάει ποτέ η εξέλιξη;

Όχι, αλλά δε συμβαδίζουμε πάντα με αυτήν :p

και εγώ σήμερα την έκανα την αλλαγή μου!!!

πήρα ένα iphone 4 από τις αγγελίες του φόρουμ αλλά το wildfire μου θα το έχει η γυναικά μου οπότε θα συνεχίσω να το δουλεύω.

να το αποσύρω τελείως δεν μου πήγαινε η καρδιά!!!

Με γειές με γειες... Μόνο θα μ'αφήσετε στο τέλος :lol:

Ναι, μετά δουλεύει κανονικά..Μέχρι να μου παρουσιάσει ξανά το πρόβλημα..Αυτό γίνεται 5-6 φορές μέσα στη μέρα.Οι 3-4 το πρωί, όταν ανοίγω το τηλέφωνο.Θα δοκιμάσω να βγάλω το πιν.Αν συνεχιστεί δηλ πρέπει να κάνω hard reset ε;

Βρες την αντίστοιχη εφαρμογή από ρυθμίσεις->διαχείριση εφαρμογών και καθάρισε την cache/δεδομένα. Αν πάλι δε γίνει κάτι, ίσως θα πρέπει να κάνεις ένα hard reset...

Τhe end of an era...

Λίγο offtopic αλλά βλέπω ότι λίγοι λίγοι αποχωρείτε τελικά!

Να δούμε ποιοί θα μείνουμε στο τέλος! Πάντως εγώ ακόμα δεν αλλάζω :p

Ούτε εγω :P

Σε κανα χρόνο, εκτός αν-χτυπηστε όλοι ξύλο- χαλάσει και δεν το καλυπτει η εγγύηση...

Δεν νομίζω οτι αυτην την περίοδο θα έδινα πολλά λεφτά για κινητό, και δεν εχω και επιδότηση... οπότε του χρόνου και βλέπουμε...

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Γεια σας και πάλι....έχω περασμένη στο κινητο την cm7 7.1.0.1 me 2.3.7 και είχω θεμα με το gps...Εχω περασμένο το Νdrive me teleatlas και πριν κάνω root δουλευε μια χαρα....Τώρα ακολούθησα τον τρόπο του vman και φλασαρα το radio που εχει ανεβάσει με την εξεις διαφορα...αντι να πατησω volume down + power (το οποίο για καποιο λογο δεν δουλεβει-δεν ξερω αν εχω κανει καμια χαζομαρα που δεν θα επρεπε στο μενου super user) , μπήκα στο ΡΟΜ manager πάτησα reboot into recovery και μετα το εβαλα να διαβάσει το zip με το radio που ειχε ανεβασει ο φιλος vman...AΛΛΑ τζιφος:cry: .... αν ενεργοποιήσω το ndrive με ηδη ανοιχτο gps μου βγάζει οτι δεν υπαρχει gps ενω αν εχω κλειστο το gps και ανοιξω το ndrive μου ζηταει ενεργοποήση GPS παταω ενεργοποίηση και μου βγάζει αναμονή για στιγμα GPS αλλα δεν βλέπω πάνω στην μπαρα το gps ανοίγει και δεν βρήκε στιγμα ουτε σε 3 ωρες..πριν συνδεοταν σε 1-2 λεπτα....

Συγνωμη για το σεντονι αλλα ήθελα να είμαι όσο πιο αναλυτικος γίνετε...

Ελπίζω σε κάποια βοήθεια..

Γιώργος