Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα πας.....

/sdcard/downloads/bluetooth

σευχριστώ, αλλα και απο εκει δεν εχεις ετοιμη την εφαρμογή απλα σε παραπέμπει στο μαρκετ να την κατευασεις!ετσι πρεπει να ειναι?

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν σου στείλουν το .apk τότε λογικά θα κάνει εγκατάσταση.

αν σου κάνουν αυτό που λέει κοινή χρήση κλπ, λογικα σε παραπέμπει στο μάρκετ...

Καλησπέρα σας

Εχω ενα HTC WILDFIRE και δεν μπορω να μπω στο ANDROID MARKET μεσω WIFI .

Υπαρχει τέτοιο θέμα δηλαδη να πρέπει να μπω μεσω 3G .Εαν ναι πως μπορω να εγκαταστησω εναν file manager ετσι ωστε να μπορω να κατεβαζω απο pc προγραμματα και να τα κανω εγκατασταση μεσω αυτου.

Δεν υπάρχει θέμα 3g/wifi αν αυτό ρωτάς. Εσένα μπαίνει μέσω 3g κι όχι μέσω wifi; Έχεις μπει ποτέ στο market από το κινητό κανονικά ή τώρα το πήρες; Δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες για το τί έκανες...

Τhe end of an era...

Και εγώ αυτό έχω. Το μόνο μειονέκτημα του είναι το σκληρό κουμπί που έχει για το on/off. Κατα τα άλλα φοβερό.

Καλημέρα,

ρε παίδες γνωρίζω ότι το wildfire δεν ξεκλειδώνει (με software) αν εχει την επίσημη έκδοση 2.2.1 και θέλει το xtc clip. Παρόλα αυτά ψάχνοντας για κάνα Update στο Internet εντόπισα το πρόγραμμα micro-box το οποίο λέει ότι μπορεί να το ξεκλειδώσει. Δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί στο post αλλά έχει ακούσει/δοκιμάσει κανείς τίποτα;

βάζω και link για να ψάξει όποιος θέλει.

http://www.micro-box.com/news/micro-box-aio-v1084-wildfirebuzz-with-android-221.html

thanks!

LUMIA 820, ftw -> no more. Redmi note 3 pro ftw

νομιζω αυτο ξεκλειδωνει το κινητο αν ο παροχος το εχει κλειδωμενο.δεν αναφερει κατι για root η s-off

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

το κατάλαβα οτί μάλλον πρόκειται για φόλα...συν τοις άλλοις δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που να έχουν vodafone/wind/cote wildfire...
LUMIA 820, ftw -> no more. Redmi note 3 pro ftw

Καλησπέρα.Έχει κάνει κανείς τις τελευταίες μέρες συγχρονισμό των επαφών του κινητού του μέσω gmail?Σας ρωτώ διότι προσπαθώ από την Κυριακή να τις κάνω και μου γράφει ''Ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει προβλήματα.Θα επανέλθει σύντομα.Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός κινητού για να γίνει ο συγχρονισμός?

το κατάλαβα οτί μάλλον πρόκειται για φόλα...συν τοις άλλοις δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που να έχουν vodafone/wind/cote wildfire...

Δε νομίζω καν να έχουν κλειδώσει κινητά οι εταιρίες μας εδώ και να μας τα πουλάν κλειδωμένα, οπότε...

Καλησπέρα.Έχει κάνει κανείς τις τελευταίες μέρες συγχρονισμό των επαφών του κινητού του μέσω gmail?Σας ρωτώ διότι προσπαθώ από την Κυριακή να τις κάνω και μου γράφει ''Ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει προβλήματα.Θα επανέλθει σύντομα.Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός κινητού για να γίνει ο συγχρονισμός?

Δεν έκανα τελευταία κάποιον συγχρονισμό, αλλά διάβασα ότι κι άλλοι είχαν πρόβλημα. Sync μπορείς να κάνεις χειροκίνητα (πέρνα στο κινητό/gmail τις επαφές με το χέρι :p ). Αν εννοείς γενικότερα συγχρονισμό, κι όχι μέσω gmail, μπορείς να δοκιμάσεις με το Myphoneexplorer! :)

Τhe end of an era...

πόσο εύκολο είναι να περάσεις την 2.3.4 στο wildfire; θα την σηκώνει ανέτα; έχω την official αναβάθμιση 2.2 και που και που ψιλοκολλάει

Eίναι πολύ εύκολο εφόσον έχεις κάνει root τη συσκευή σου... Στην περίπτωσή σου, το root είναι αδύνατο εάν δεν έχεις κάποιον στην περιοχή σου που να έχει ειδικό hardware (xtc clip) με το οποίο μπορείς να κάνεις root...

Οδηγίες υπάρχουν στο πρώτο μήνυμα του θέματος, αλλά όπως σου είπα αν δεν είσαι rooted, μη δοκιμάσεις καν...

Τhe end of an era...

διάβασα την πρώτη σελίδα και κατάλαβα.. ευχαριστώ..

η ερώτηση βέβαια παραμένει: αφού με την 2.2.1 κάνει κολλήματα με την 2.3 που θα είναι ακόμη πιο απαιτητική δεν θα κολλάει περισσότερο;

To ότι η 2.3 είναι πιο απαιτητική, από που προκύπτει; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Παίζει μια χαρά και σταθερά η 2.3 και μάλιστα γρηγορότερα κι από την επίσημη 2.2 ;)
Τhe end of an era...

αποφασισα να χρησιμοποιησω μια σχετικα παλια εφαρμογη την lcd dencity να δω αν θα βελτιωθει καθολου η χαμηλης αναλυσης οθονη του wildfire και ειδα διαφορα τελικα.ολα φαινονται πιο μικρα,πιο καθαρα και ειναι σαν να αυξηθηκε η αναλυση της οθονης.ειδικα στο θεμα ιντερνετ ειναι σα να βλεπεις διπλασιες πληροφοριες στην οθονη.οπως και στα μενου οπου παλι εμφανιζονται περισσοτερες επιλογες χωρις να κινεις την οθονη.σας προτεινω να το δοκιμασετε αν ειστε root

η ρυθμιση που εβαλα ειναι στα 114 dpi

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Προσωπικά την έχω δοκιμάσει και παρόλο που γίνεται όντως αυτό που λες, δε με ενθουσιάζει. Κάνει τα πράγματα τόσο μικρά και πραγματικά χωρίς zoom δε βγάζεις πουθενά άκρη. Οπότε την έχω μόνιμα εγκατεστημένη αλλά τη χρησιμοποιώ πολύ σπάνια... ;)
Τhe end of an era...

θέλω να κάνω και εγώ root το κιν μου. επειδή όμως είμαι στην 2.2.1 χρειαζόμαστε xtc clip!

υπάρχει κάποιος με το xtc clip κάπου κοντά στην Κομοτηνή για να το κάνουμε,

η το κοντινότερο είσαι Θεσσαλονίκη όπως έχω καταλάβει!!

ευχαριστώ!

Koίταξε κι εδώ αν και μόνο για Αθήνα απ'ότι είδα αναφέρει... Όπως και να'χει καλή επιτυχία, γιατί η συσκευή (το xtc clip) δεν προορίζεται για "τον πολύ κόσμο" αλλά για τους περισσότερο ειδικούς ;)
Τhe end of an era...

Γειά σας παιδιά!Έχω καιρό να γράψω εδώ.Λοιπόν έχω τη συσκεύη απο τον περασμένο Άυγουστο και δηλώνω ιδιαίτερα ικανοποιημένος.Σας έχω μια ερώτηση.Έχω την τελευταία έκδοση εγκατεστημένη και βεβαίως δεν είμαι rooted.Πού αλλού αναλώνεται ρε παιδιά η εσωτερική μνήμη εκτός από τις εφαρμογές;Εντάξει έχω εγκασταστήσει γύρω στις 5-6 (δεν είναι δυνατή η μεταφορά τους στην sd),χρησιμοποιώ ευρεώς τον mail client αλλά μετά διαγράφω τα mail με τις επισυννάψεις τους καθώς εκτελώ και συχνά καθαρίσματα στη cache του συστήματος.Παρολ'αυτά η μνήμη "καταβροχθίζεται" με απίστευτο τρόπο.Μήπως ξέρει κάποιος τι συμβαίνει;

Γειά σας παιδιά! είναι νέος στο φορουμ και νέος χρήστης android. Αγόρασα (με επιδότηση) την συγκεκριμένη συσκευή.

Έχω κάποιες απορίες να μου λύσεται αν μπορείτε φυσικά!

1ον : απ ότι είδα στις εφαρμογές περιέχεται το htc flash player αλλά μερικές φορές στο youtube ή σε κάποια άλλη αντίστοιχη ιστοσελίδα μου λέει οτι δεν υποστηρίζεται το flash. (2.2.1 έκδοση του λογισμικού απείραχτο εντελώς.)

2ον : επειδή έχει 284 σελίδες για το συγκεκριμένο κινητό δεν ξέρω πως να ψαξω και ρωτάο μήπως είναι κάποιος θεσσαλονίκη με xtc clip για να γίνω root στο κινητό και να με βοηθήσει στην επιλογή των rom και λοιπά.(απ ότι έχω δεί σε κάποια βίντεο το 2.3.4] CyanogenMod 7 λειτουργεί μια χαρά.)

3ον : Θέλω να κάνω overclock το κινητό. υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι που μπορούν να προκύψουν? (αφού γίνω root και με 2.3.4] CyanogenMod 7) ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση σε ένα καινούριο μέλος και περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις των ειδικών ;)

Γειά σας παιδιά! είναι νέος στο φορουμ και νέος χρήστης android. Αγόρασα (με επιδότηση) την συγκεκριμένη συσκευή.

1ον : απ ότι είδα στις εφαρμογές περιέχεται το htc flash player αλλά μερικές φορές στο youtube ή σε κάποια άλλη αντίστοιχη ιστοσελίδα μου λέει οτι δεν υποστηρίζεται το flash. (2.2.1 έκδοση του λογισμικού απείραχτο εντελώς.)

2ον : επειδή έχει 284 σελίδες για το συγκεκριμένο κινητό δεν ξέρω πως να ψαξω και ρωτάο μήπως είναι κάποιος θεσσαλονίκη με xtc clip για να γίνω root στο κινητό και να με βοηθήσει στην επιλογή των rom και λοιπά.(απ ότι έχω δεί σε κάποια βίντεο το 2.3.4] CyanogenMod 7 λειτουργεί μια χαρά.)

3ον : Θέλω να κάνω overclock το κινητό. υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι που μπορούν να προκύψουν? (αφού γίνω root και με 2.3.4] CyanogenMod 7) ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση σε ένα καινούριο μέλος και περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις των ειδικών ;)

Δεν υποστηρίζει flash player το wildfire, αλλά περιέχει το flash player lite. Οπότε υπάρχουν περιορισμοί στο flash που μπορείς να δεις στο web.

Έχω το clip και βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Προσωπικά προτείνω τη cyanogenmod, αλλά αφού γίνεις s-off, μπορείς πολύ εύκολα να δοκιμάσεις όποια ROM θέλεις.

Εάν κάνεις overclock το κινητό, εφόσον δεν κάνεις υπερβολές, δεν πρόκειται να έχεις κάποιο πρόβλημα. Θεωρητικά, αν η CPU λειτουργεί σε συχνότητες για τις οποίες δεν έχει κατασκευαστεί, μειώνεται η διάρκεια ζωής της. Ωστόσο, πιθανότατα θ´ αλλάξεις το κινητό, πριν πάθει το παραμικρό.

Γειά σας παιδιά!Έχω καιρό να γράψω εδώ.Λοιπόν έχω τη συσκεύη απο τον περασμένο Άυγουστο και δηλώνω ιδιαίτερα ικανοποιημένος.Σας έχω μια ερώτηση.Έχω την τελευταία έκδοση εγκατεστημένη και βεβαίως δεν είμαι rooted.Πού αλλού αναλώνεται ρε παιδιά η εσωτερική μνήμη εκτός από τις εφαρμογές;Εντάξει έχω εγκασταστήσει γύρω στις 5-6 (δεν είναι δυνατή η μεταφορά τους στην sd),χρησιμοποιώ ευρεώς τον mail client αλλά μετά διαγράφω τα mail με τις επισυννάψεις τους καθώς εκτελώ και συχνά καθαρίσματα στη cache του συστήματος.Παρολ'αυτά η μνήμη "καταβροχθίζεται" με απίστευτο τρόπο.Μήπως ξέρει κάποιος τι συμβαίνει;

Η μνήμη ξοδεύεται στα πάντα. Στις μνήμες cache και στα δεδομένα κάθε εφαρμογής... Και πίστεψε με είναι πολλά! Πχ δες πόσα δεδομένα έχει η εφαρμογή facebook (αν χρησιμοποιείς). Θα μπορούσες να βάλεις κάποιο application για να καθαρίζεις τις cache (αν δε θες να το κάνεις μόνος σου για κάθε εφαρμογή χωριστά (οδηγίες στο πρώτο post))!

Μιας και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα σου απ'τον vman, απλά να τονίσω ότι στο πρώτο post του θέματος υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για το τι/πως/που σχετικά με το wildfire :)

Δεν υποστηρίζει flash player το wildfire, αλλά περιέχει το flash player lite. Οπότε υπάρχουν περιορισμοί στο flash που μπορείς να δεις στο web.

Έχω το clip και βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Προσωπικά προτείνω τη cyanogenmod, αλλά αφού γίνεις s-off, μπορείς πολύ εύκολα να δοκιμάσεις όποια ROM θέλεις.

Εάν κάνεις overclock το κινητό, εφόσον δεν κάνεις υπερβολές, δεν πρόκειται να έχεις κάποιο πρόβλημα. Θεωρητικά, αν η CPU λειτουργεί σε συχνότητες για τις οποίες δεν έχει κατασκευαστεί, μειώνεται η διάρκεια ζωής της. Ωστόσο, πιθανότατα θ´ αλλάξεις το κινητό, πριν πάθει το παραμικρό.

Γειά σου Βασίλη!

Ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άσχετο (και offtopic) εδώ και μέρες... Με το xtc clip θα γίνεται root στο sensation (λόγω signed bootloader το ρωτάω); :confused:

Κι επίσης έχεις υπόψιν το αν/πότε επιτέλους θα δούμε το soft-s-off για το wildfire;

Τhe end of an era...

Γειά σου Βασίλη!

Ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άσχετο (και offtopic) εδώ και μέρες... Με το xtc clip θα γίνεται root στο sensation (λόγω signed bootloader το ρωτάω); :confused:

Κι επίσης έχεις υπόψιν το αν/πότε επιτέλους θα δούμε το soft-s-off για το wildfire;

Βασίλη, δε νομίζω ότι θα υπάρξει soft root για το Wildfire. Δεν ξέρω, αν ασχολείται πλέον κάποιος μ' αυτό. Έχει κλείσει τον κύκλο ζωής του (δυστυχώς) και δεν ήταν από τα δημοφιλή, λόγω ανάλυσης οθόνης, κινητά στους developers και hackers. Ακόμα και οι alpharev έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ το s-off για τα προ 1.01 wildfire, ενώ έλεγαν ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμο.

Ο μοναδικός τρόπος θα είναι, αν διαρρεύσει κάποιο test signed RUU από την HTC, που θα επιτρέπει την εγκατάσταση recovery. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ ν' αποκλείσω και κάτι άλλο.

Σχετικά με το Sensation, το σίγουρο είναι ότι σ' αυτή τη φάση το xtc clip δεν μπορεί να το ξεκλειδώσει. Βέβαια, αυτό είναι λογικό, γιατί το κινητό μόλις έχει κυκλοφορήσει. Υποθέτω, λόγω του τρόπου λειτουργίας του clip, ότι είναι θέμα χρόνου ο developer που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του, να δώσει την αντίστοιχη δυνατότητα. Σίγουρα, ο κλειδωμένος bootloader αποτελεί σημαντικό εμπόδιο, αλλά μιας και είναι κινητό που θα έχει αρκετή προσοχή από την κοινότητα, θεωρώ ότι ίσως προκύψει κάτι και από εκεί.