Villis Δημ. April 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 γεια σας παιδια.σκεφτομαι να ανταλλαξω το blade μου με το συγκεκριμενο κινητο και εχω τις εξης αποριες: 1)ειναι γρηγορο?? 2)τι εκδοση android εχει βγει επισημη?? 3)η καμερα βγαζει καλες φωτογραφιες? 4)το bluetooth sony ericsson mw600 λειτουργει με αυτο το κινητο? 5)μπορω να χρησιμοποιω το gps χωρις ιντερνετ με προγραμματα οπως το ndrive? Δεν είχα blade για να σου πω, αλλά: 1) για καθημερινή χρήση θα το έλεγα αρκετά snappy. Για εκτέλεση εφαρμογών που απαιτούν επεξεργαστική ισχύ, δε νομίζω ότι ενδείκνυται. Στα απαιχνίδια επίσης θα έχεις πρόβλημα και το blade είναι σίγουρα καλύτερο εδώ ;) 2) 2.2.1 (επίσημη) 3) μέτριες 4) δε γνωρίζω 5) εννοείται! Όταν μια συσκευή έχει δέκτη gps, χρησιμοποιείται και χωρίς internet... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKIS14 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 γεια σας παιδια.σκεφτομαι να ανταλλαξω το blade μου με το συγκεκριμενο κινητο και εχω τις εξης αποριες: 1)ειναι γρηγορο?? 2)τι εκδοση android εχει βγει επισημη?? 3)η καμερα βγαζει καλες φωτογραφιες? 4)το bluetooth sony ericsson mw600 λειτουργει με αυτο το κινητο? 5)μπορω να χρησιμοποιω το gps χωρις ιντερνετ με προγραμματα οπως το ndrive? επειδη εχω και τα 2 το wildfire δεν θα σου αρεσει μονο λογω οθονης....το zte εχει πολυ καλη αναλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 επειδη εχω και τα 2 το wildfire δεν θα σου αρεσει μονο λογω οθονης....το zte εχει πολυ καλη αναλυση Λογικό είναι, η διαφορά στην ανάλυση είναι τεράστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskordas Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 γεια σας παιδια.σκεφτομαι να ανταλλαξω το blade μου με το συγκεκριμενο κινητο και εχω τις εξης αποριες: 1)ειναι γρηγορο?? 2)τι εκδοση android εχει βγει επισημη?? 3)η καμερα βγαζει καλες φωτογραφιες? 4)το bluetooth sony ericsson mw600 λειτουργει με αυτο το κινητο? 5)μπορω να χρησιμοποιω το gps χωρις ιντερνετ με προγραμματα οπως το ndrive? 4) λειτουργει πάρα πολύ καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wildfire Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Χρονια πολλα σε ολους!!! :) Με το γνωστο θεματακι(το root σε 2.2 official) γινεται κατι? Μαλλον οχι ε! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Χρονια πολλα σε ολους!!! :) Με το γνωστο θεματακι(το root σε 2.2 official) γινεται κατι? Μαλλον οχι ε! :( Μόνο με το xtc clip. Οι alphadev ετοιμάζουν software s-off, αλλά για τον προηγούμενο bootloader (όχι τον 1.01 που έχουν όσοι εγκατέστησαν την official 2.2). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempest Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Ρε παιδιά υπάρχει κανείς που να διαθέτει xtc clip σε Θεσσαλονίκη ή κάπου κοντά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Έχω το clip και είμαι στη Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Ίσως είναι πρόβλημα της επαφής. Δοκίμασες να την βγάλεις/ξαναβάλεις και κάνει τα ίδια; το έκανα και περιμένω να δω εάν το ξανακάνει χρόνια πολλά και Χρηστός Ανέστη σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kchatzi Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Καλημέρα σε όλους τους φορουμίτες και χρόνια πολλά. Επειδή ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό και επειδή το θέμα είναι τεράστιο για να το ψάξω, θα ήθελα αν είναι δυνατόν κάποιος να μου πεί τα υπέρ και τα κατά του συγκεκριμένου κινητού και αν τελικά αξίζει τα λεφτά του (199 ευρώ σε συγκεκριμένο κατάστημα). Δεν ενδιαφέρομαι για τρελές λειτουργίες, αυτό που με νοιάζει όμως να είναι γρήγορο στην καθημερινή χρήση και να έχει καλή μπαταρία.. Ευχαριστώ! Παράθεση <a href="http://www.your-life.gr">Contraception</a> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 200€ για HTC... σπάνια θα ξαναβρείς. Στα 270 και τρέξαμε και το πήραμε. Και για τα λεφτά του πετάει. Θα σου έλεγα να μην το φορτώσεις με πάρα πολλές εφαρμογές αλλά από την στιγμή που έχει 2.2 μέσα βάζεις μια μεγάλη sd και καλό class και τις μεταβιβάζεις εκεί και είσαι οκ. Για τα υπέρ και τα κατά μπορείς να δεις σε όλο το thread αλλά πάνε μία στο πρώτο post να πάρεις μια γεύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 τι class για sd μου προτείνετε να πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 όσο μεγαλύτερη μπορείς να βρεις. 6 καλά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Καλημέρα σε όλους τους φορουμίτες και χρόνια πολλά. Επειδή ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό και επειδή το θέμα είναι τεράστιο για να το ψάξω, θα ήθελα αν είναι δυνατόν κάποιος να μου πεί τα υπέρ και τα κατά του συγκεκριμένου κινητού και αν τελικά αξίζει τα λεφτά του (199 ευρώ σε συγκεκριμένο κατάστημα). Δεν ενδιαφέρομαι για τρελές λειτουργίες, αυτό που με νοιάζει όμως να είναι γρήγορο στην καθημερινή χρήση και να έχει καλή μπαταρία.. Ευχαριστώ! Επίσης στη θέση σου ίσως περίμενα για το wildfire S, μιας και θα αντικαταστήσει το υπάρχον μοντέλο... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Επίσης στη θέση σου ίσως περίμενα για το wildfire S, μιας και θα αντικαταστήσει το υπάρχον μοντέλο... Και εγώ θα συμφωνήσω, αλλά θα πρέπει ο φίλος να διαθέσει περίπου 100€ περισσότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
molon_lave Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 καλησπερα σας και χρονια πολλα... εχω το wildfire και εχω κανει update στην 2.2 froyo..τωρα μπορω να το κανω root?κολλαει πολυ και μου σπαει τα νευρα..αν δεν μπορω να το κανω,μηπω υπαρχει κανενα προγραμα για Overclock? ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 καλησπερα σας και χρονια πολλα... εχω το wildfire και εχω κανει update στην 2.2 froyo..τωρα μπορω να το κανω root?κολλαει πολυ και μου σπαει τα νευρα..αν δεν μπορω να το κανω,μηπω υπαρχει κανενα προγραμα για Overclock? ευχαριστω πολυ.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3603258#post3603258 Overclocking χωρίς root δεν γίνεται. (Δεν ξέρω καν αν υπάρχει κάτι για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή άλλωστε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
molon_lave Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3603258#post3603258 Overclocking χωρίς root δεν γίνεται. (Δεν ξέρω καν αν υπάρχει κάτι για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή άλλωστε). και ποσο κοστιζει να στο ξεκλειδωσουν?και στην ουσια τι σου κανουν?σου περνανε την 2.1? επισης κατι αλλο..μπορουμε να κανουμε downgrade στην 2.1 μονοι μας? Edited April 27, 2011 by molon_lave Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) Και εγώ θα συμφωνήσω, αλλά θα πρέπει ο φίλος να διαθέσει περίπου 100€ περισσότερα... Aπλά το βλέπω ότι είναι +20-30 ευρώ παραπάνω απ'το απλό wildfire όταν κυκλοφόρησε. Whatever... :happy: και ποσο κοστιζει να στο ξεκλειδωσουν?και στην ουσια τι σου κανουν?σου περνανε την 2.1? επισης κατι αλλο..μπορουμε να κανουμε downgrade στην 2.1 μονοι μας? Δε σου περνάνε τη 2.1, απλά με αυτή τη λύση ξεκλειδώνεται το hboot της συσκευής και μπορείς να περάσεις custom recovery ;) edit: και downgrade δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου. Αλλιώς θα λέγαμε ότι υπάρχει η λύση για root και στη 2.2 :p Edited April 27, 2011 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Δε σου περνάνε τη 2.1, απλά με αυτή τη λύση ξεκλειδώνεται το hboot της συσκευής και μπορείς να περάσεις custom recovery ;) edit: και downgrade δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου. Αλλιώς θα λέγαμε ότι υπάρχει η λύση για root και στη 2.2 :p Ξεκλειδώνει ο bootloader και στη συνέχεια είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θέλεις (downgrade, upgrade κλπ). Βασίλη, υπάρχει τρόπος να κάνεις downgrade σε 2.1, αλλά παραμένεις με 1.01 HBOOT και κατά συνέπεια δεν μπορείς να κάνεις root, οπότε είναι ανούσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Έχεις δίκιο και καλά έκανες και το ανέφερες. Το είχα δει κι εγώ απλά έγραψα ότι έγραψα με γνώμονα το root. Είδα ότι το έχουν καταφέρει (αρχικά με την κινέζικη 2.2) να κάνουν downgrade, απλά για root δεν έχει κανένα νόημα γιατί δεν αλλάζει το hboot ;) Και όντως ο bootloader ξεκλειδώνει κι όχι το hboot! Έχεις μήπως καμιά παραπάνω πληροφορία για πότε αναμένεται το s-off από alpharev; Γιατί θέλω να το κάνω αλλά ακόμα περιμένω... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tritwn Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Καλησπέρα.Θα ήθελα τα φώτα σας.Ήμουν στο internet και ξαφνικά με πέταξε έξω με το εξής μηνυμα:Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής internet(διαδικασία com.android.browser).Προσπθήστε ξανά.Αναγκαστικό κλείσιμο.Απο εκείνη την στιγμή,δεν μπαίνει στο internet.Ενώ στις υπόλοιπες εφαρμογές που χρειάζεται μπαίνει κανονικά όπως το market.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Ανοίγει ο browser και δεν μπαίνει, ή όχι; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tritwn Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Με το που πατάς τον browser δεν φορτώνει τίποτα και βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Πήγαινε ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών και βρές την εφαρμογή internet. Μετά κάνε καθαρισμό προσωρινής μνήμης και ξαναδοκίμασε ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts