Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια.σκεφτομαι να ανταλλαξω το blade μου με το συγκεκριμενο κινητο και εχω τις εξης αποριες:

1)ειναι γρηγορο??

2)τι εκδοση android εχει βγει επισημη??

3)η καμερα βγαζει καλες φωτογραφιες?

4)το bluetooth sony ericsson mw600 λειτουργει με αυτο το κινητο?

5)μπορω να χρησιμοποιω το gps χωρις ιντερνετ με προγραμματα οπως το ndrive?

Δεν είχα blade για να σου πω, αλλά:

1) για καθημερινή χρήση θα το έλεγα αρκετά snappy. Για εκτέλεση εφαρμογών που απαιτούν επεξεργαστική ισχύ, δε νομίζω ότι ενδείκνυται. Στα απαιχνίδια επίσης θα έχεις πρόβλημα και το blade είναι σίγουρα καλύτερο εδώ ;)

2) 2.2.1 (επίσημη)

3) μέτριες

4) δε γνωρίζω

5) εννοείται! Όταν μια συσκευή έχει δέκτη gps, χρησιμοποιείται και χωρίς internet...

Τhe end of an era...

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γεια σας παιδια.σκεφτομαι να ανταλλαξω το blade μου με το συγκεκριμενο κινητο και εχω τις εξης αποριες:

1)ειναι γρηγορο??

επειδη εχω και τα 2 το wildfire δεν θα σου αρεσει μονο λογω οθονης....το zte εχει πολυ καλη αναλυση

• Administrators
επειδη εχω και τα 2 το wildfire δεν θα σου αρεσει μονο λογω οθονης....το zte εχει πολυ καλη αναλυση

Λογικό είναι, η διαφορά στην ανάλυση είναι τεράστια.

Modpic.gif

1)ειναι γρηγορο??

4) λειτουργει πάρα πολύ καλά

Χρονια πολλα σε ολους!!! :)

Με το γνωστο θεματακι(το root σε 2.2 official) γινεται κατι? Μαλλον οχι ε! :(

Μόνο με το xtc clip. Οι alphadev ετοιμάζουν software s-off, αλλά για τον προηγούμενο bootloader (όχι τον 1.01 που έχουν όσοι εγκατέστησαν την official 2.2).

Ίσως είναι πρόβλημα της επαφής. Δοκίμασες να την βγάλεις/ξαναβάλεις και κάνει τα ίδια;

το έκανα και περιμένω να δω εάν το ξανακάνει

χρόνια πολλά και Χρηστός Ανέστη σε όλους

Καλημέρα σε όλους τους φορουμίτες και χρόνια πολλά.

Επειδή ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό και επειδή το θέμα είναι τεράστιο για να το ψάξω, θα ήθελα αν είναι δυνατόν κάποιος να μου πεί τα υπέρ και τα κατά του συγκεκριμένου κινητού και αν τελικά αξίζει τα λεφτά του (199 ευρώ σε συγκεκριμένο κατάστημα).

Δεν ενδιαφέρομαι για τρελές λειτουργίες, αυτό που με νοιάζει όμως να είναι γρήγορο στην καθημερινή χρήση και να έχει καλή μπαταρία..

Ευχαριστώ!

<a href="http://www.your-life.gr">Contraception</a>

200€ για HTC... σπάνια θα ξαναβρείς. Στα 270 και τρέξαμε και το πήραμε. Και για τα λεφτά του πετάει. Θα σου έλεγα να μην το φορτώσεις με πάρα πολλές εφαρμογές αλλά από την στιγμή που έχει 2.2 μέσα βάζεις μια μεγάλη sd και καλό class και τις μεταβιβάζεις εκεί και είσαι οκ. Για τα υπέρ και τα κατά μπορείς να δεις σε όλο το thread αλλά πάνε μία στο πρώτο post να πάρεις μια γεύση

Καλημέρα σε όλους τους φορουμίτες και χρόνια πολλά.

Επειδή ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό και επειδή το θέμα είναι τεράστιο για να το ψάξω, θα ήθελα αν είναι δυνατόν κάποιος να μου πεί τα υπέρ και τα κατά του συγκεκριμένου κινητού και αν τελικά αξίζει τα λεφτά του (199 ευρώ σε συγκεκριμένο κατάστημα).

Δεν ενδιαφέρομαι για τρελές λειτουργίες, αυτό που με νοιάζει όμως να είναι γρήγορο στην καθημερινή χρήση και να έχει καλή μπαταρία..

Ευχαριστώ!

Επίσης στη θέση σου ίσως περίμενα για το wildfire S, μιας και θα αντικαταστήσει το υπάρχον μοντέλο...

Τhe end of an era...

Επίσης στη θέση σου ίσως περίμενα για το wildfire S, μιας και θα αντικαταστήσει το υπάρχον μοντέλο...

Και εγώ θα συμφωνήσω, αλλά θα πρέπει ο φίλος να διαθέσει περίπου 100€ περισσότερα...

καλησπερα σας και χρονια πολλα...

εχω το wildfire και εχω κανει update στην 2.2 froyo..τωρα μπορω να το κανω root?κολλαει πολυ και μου σπαει τα νευρα..αν δεν μπορω να το κανω,μηπω υπαρχει κανενα προγραμα για Overclock?

ευχαριστω πολυ..

• Administrators
καλησπερα σας και χρονια πολλα...

εχω το wildfire και εχω κανει update στην 2.2 froyo..τωρα μπορω να το κανω root?κολλαει πολυ και μου σπαει τα νευρα..αν δεν μπορω να το κανω,μηπω υπαρχει κανενα προγραμα για Overclock?

ευχαριστω πολυ..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3603258#post3603258

Overclocking χωρίς root δεν γίνεται. (Δεν ξέρω καν αν υπάρχει κάτι για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή άλλωστε).

Modpic.gif

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3603258#post3603258

Overclocking χωρίς root δεν γίνεται. (Δεν ξέρω καν αν υπάρχει κάτι για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή άλλωστε).

και ποσο κοστιζει να στο ξεκλειδωσουν?και στην ουσια τι σου κανουν?σου περνανε την 2.1?

επισης κατι αλλο..μπορουμε να κανουμε downgrade στην 2.1 μονοι μας?

Edited by molon_lave

Και εγώ θα συμφωνήσω, αλλά θα πρέπει ο φίλος να διαθέσει περίπου 100€ περισσότερα...

Aπλά το βλέπω ότι είναι +20-30 ευρώ παραπάνω απ'το απλό wildfire όταν κυκλοφόρησε. Whatever... :happy:

και ποσο κοστιζει να στο ξεκλειδωσουν?και στην ουσια τι σου κανουν?σου περνανε την 2.1?

επισης κατι αλλο..μπορουμε να κανουμε downgrade στην 2.1 μονοι μας?

Δε σου περνάνε τη 2.1, απλά με αυτή τη λύση ξεκλειδώνεται το hboot της συσκευής και μπορείς να περάσεις custom recovery ;)

edit: και downgrade δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου. Αλλιώς θα λέγαμε ότι υπάρχει η λύση για root και στη 2.2 :p

Edited by Villis
Τhe end of an era...

Δε σου περνάνε τη 2.1, απλά με αυτή τη λύση ξεκλειδώνεται το hboot της συσκευής και μπορείς να περάσεις custom recovery ;)

edit: και downgrade δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου. Αλλιώς θα λέγαμε ότι υπάρχει η λύση για root και στη 2.2 :p

Ξεκλειδώνει ο bootloader και στη συνέχεια είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θέλεις (downgrade, upgrade κλπ).

Βασίλη, υπάρχει τρόπος να κάνεις downgrade σε 2.1, αλλά παραμένεις με 1.01 HBOOT και κατά συνέπεια δεν μπορείς να κάνεις root, οπότε είναι ανούσιο.

Έχεις δίκιο και καλά έκανες και το ανέφερες. Το είχα δει κι εγώ απλά έγραψα ότι έγραψα με γνώμονα το root. Είδα ότι το έχουν καταφέρει (αρχικά με την κινέζικη 2.2) να κάνουν downgrade, απλά για root δεν έχει κανένα νόημα γιατί δεν αλλάζει το hboot ;)

Και όντως ο bootloader ξεκλειδώνει κι όχι το hboot!

Έχεις μήπως καμιά παραπάνω πληροφορία για πότε αναμένεται το s-off από alpharev; Γιατί θέλω να το κάνω αλλά ακόμα περιμένω...

Τhe end of an era...

Καλησπέρα.Θα ήθελα τα φώτα σας.Ήμουν στο internet και ξαφνικά με πέταξε έξω με το εξής μηνυμα:Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής internet(διαδικασία com.android.browser).Προσπθήστε ξανά.Αναγκαστικό κλείσιμο.Απο εκείνη την στιγμή,δεν μπαίνει στο internet.Ενώ στις υπόλοιπες εφαρμογές που χρειάζεται μπαίνει κανονικά όπως το market.Ευχαριστώ.

Πήγαινε ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών και βρές την εφαρμογή internet. Μετά κάνε καθαρισμό προσωρινής μνήμης και ξαναδοκίμασε ;)
Τhe end of an era...