masti Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) δεν του το δίνουν γιατί δεν τους συμφέρει βασικά.......έχει κάτι σαν συμβόλαιο εκεί αλλά θα το πληρώνω εγω απο εδώ.....καμία λύση για ξεκλήδωμα??? είναι τελικά τόσο δύσκολο ? και λογικά δεν το δίνουν για να μην χρησιμοποιείσει άλλη κάρτα μέσα Edited December 18, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 δεν του το δίνουν γιατί δεν τους συμφέρει βασικά.......έχει κάτι σαν συμβόλαιο εκεί αλλά θα το πληρώνω εγω απο εδώ.....καμία λύση για ξεκλήδωμα??? είναι τελικά τόσο δύσκολο ? Ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο. Και προσοχη γιατι κυκλοφορουν και πολλοι απατεωνες http://www.htccode.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=1517 http://www.htccode.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=1636 http://www.htccode.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=1625 http://www.htccode.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=2431 http://www.htccode.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=1680 και θα κλαιτε τα λεφτουδακια σας και θα 'χετε και ενα κλειδωμενο κινητο αμανατι. Εγω για να πω την αληθεια μου, χθες παρελαβα ενα Orange SanFrancisco απο την Αγγλια και το ξεκλειδωσα ΔΩΡΕΑΝ σε 30''. Για το Wildfire τα πιο φθηνα που βρηκα ειναι αυτα http://www.unlocking.com/HTC-Wildfire-Unlocking.html http://www.htcsimunlock.com/ αλλα μη με ρωτατε περισσοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) Nα κάνω μια ερώτηση: Πέρασα τις επαφές στο κινητό από ένα SE και τις έχω κανονικά, αλλά δε μπορώ να τις δω στο MyPhoneExplorer (στον υπολογιστή) παρόλο που συνδέεται κανονικά. Γιατί; Επίσης, οι φωτογραφίες που τραβάω, που αποθηκεύονται; Edited December 18, 2010 by DimBoud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Hello all! παιδια συγνωμη αλλα δεν το βρισκω ποιο προγραμμα τσεκαρουμε τα δεδομενα μας? Aν εννοείς με ποιό πρόγραμμα μπορείς να δείς πόσα kb έκανες download/upload, εγώ χρησιμοποιώ το droidstats και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάνει και για δεδομένα μέσω wifi και για κλήσεις και μηνύματα... Υπάρχει και το 3g watchdog, το οποίο είναι μόνο για δεδομένα μέσω δικτύου :) Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια απορία στο wildfire μπορούμε να κατεβάσουμε απευθείας από τον browser του κινητού μια εφαρμογή από το site του κατασκευαστή της? χωρίς την μεσολάβηση του android market? για παράδειγμα να μπούμε από το browser στη διεύθυνση m.opera.com και να κατεβάσουμε τον opera mobile? ή πρέπει να αναζητήσουμε την εφαρμογή στο android market? Α και κάτι ακόμη κατά την αρχική ρύθμιση της συσκευής όταν λέει να εισάγουμε το λογαριασμό Google εννοεί λογαριασμό στο gmail? Θα πρέπει να συμπληρωθεί υποχρεωτικά και ο άλλος λογαριασμός που γράφει από κάτω mail for exchange ή κάπως έτσι? Έχω μπερδευτεί...:-/ Thanks a lot!!! Δε χρειάζεται το exchange. Για το άλλο τώρα ναι. Μπορείς να κατεβάσεις ότι θες (όπως σε υπολογιστή). Αν μπορείς να κατεβάσεις κάτι από τον υπολογιστή, θα μπορείς και από το κινητό ;) Κολλάει το σύμπαν. Ειναι αδύνατο να πλοηγήσει... Ρε μάγκες τι έχετε όλοι εσείς? Ή τελικά έχετε ολοι desire? Χαχα εγώ με το ndrive δεν έχω πρόβλημα. Για μέσα και κοντά στη θεσ/νίκη που το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα για εκτός κεντρικών πόλεων δεν έχω άποψη... Μαλλον για αλλαγη παμε ,αλλα το θεμα ειναι οτι αν αρχισαμε απο τωρα που το εχω μονο 3 μηνες ,τι θα ακολουθησει δεν ξερω :mad: Ενημέρωσέ μας με ό,τι νέο ;) Λοιπόν επειδή δεν ήξερα αν ειμουν σε root εκανα την διαδικασία ξανα στην νεα περασμένη froyo 2.2.1. Εδω εφτανα στην φάση που έλεγε safe restart.... και κολαει. προχωρούσα όπως ο οδηγός με unistall το htcsync και μετά ξανάκανα την διαδικασία αλλά και πάλι εφτανε στο σημείο και κόλαγε πάλι στο safe restart..... Κοίταξα μέσα στις εφαρμογές και δεν ειχε την εφαρμογή δικαιώματα super user. Oπότε υποθέτω ότι δεν το έκανε το root. Αποφάσισα λοιπόν να επαναφέρω την προηγούμεν rom και να το παρω απο την αρχή. Οποτε με nandroid επανέφερα την 2.1 και ολα επανήλθαν. Πηγαίνοντας ομως μέσα στις εφαρμογές βρήκα την εφαρμογή δικαιώματα super user που σημαίνει οτι όταν είχα κάνει το root αρχικά πέτυχε στην προηγούμενη εκδοση την 2.1 αλλά μετά πηγαίνοντας στην 2.2.1 αυτό χάθηκε. Ξέρετε γιατί ? Χάνεται το root οταν αλλάζεις rom?? λιγο κουφό αλλά δεν ξέρω πλέον αφησα την 2.1 και ειμαι με root. Παρεπιμπτόντως στην 2.2.1 τα πράγματα πήγαιναν λίγο αργότερα από ότι τωρα. Αργούσαν οι εφαρμογές να ανοίξουν γενικά σερνόταν όχι πολύ αλλά λίγο περισσότερο απ΄οτι στην 2.1. Είναι καλή ιδέα τελικά να πάμε στην 2.2.1? Μήπως δεν είναι ακόμα ώρα??? Αν δοκίμασε άλλος την 2.2.1 ας μας πει εντυπώσεις. Πάντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας καθως είμαι εντελώς καινούριος σε τέτοιες διαδικασίες.Έχω βάλει την wilpuzzle την καινούρια που βασίζεται στην leaked έκδοση και όλα μια χαρά. Μου φάνηκε αρκετά smooth και όχι πιο αργή πάντως ;) Μήπως πέρασες την αναβάθμιση μέσω του αρχείου ruu; Γιατί έτσι χάνεται το root. Κι επίσης είναι λογικό που μετά δε γινόταν root, καθώς το unrevoked δεν υποστηρίζει το καινούριο HBOOT της HTC, οπότε δε γίνεται το root σε 2.2 ακόμα (για το κινητό μας). Πέρασε κάποια άλλη έκδοση που είναι pre-rooted... Η 2,2 που κυκλοφορεί από χθες και λένε πως είναι επίσημη,είναι leaked, έτσι? γιατί στο κινητό μου δεν μου έχει έρθει καμία αναβάθμιση... τεσπα, λέω να περιμένω λίγο ακόμα,να έρθει απευθείας στο κινητό μου... την έβαλε κανείς? πώς είναι? επίσης! με ποια εφαρμογή να κάνω backup έτσι ώστε να μην χαθούν οι ρυθμίσεις των εφαρμογών? αν περιμένω την επίσημη επίσημη froyo, υπάρχει πιθανότητα να μην χαθούν εφαρμογές, επαφές κλπ? To titanium backup ξέρω, αν και δεν ξέρω για free έκδοση. Και η έκδοση είναι leaked... Απλά μια επισήμανση. Αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια στιγμή στο μέλλον root, έχε υπόψη σου ότι προς το παρόν (μπορεί και προς το μέλλον :p ) δε γίνεται στη 2.2. Αν από την άλλη δε σκοπεύεις, περίμενε και μόλις έρθει ota, join us! καλημερα! μόλις απέκτησα κι εγω το wildfire ακόμη δεν το έχω ανόιξει. θά ήθελα τις συμβουλές σας; πόση ώρα να το φορτίσω? μιας κι δεν έχω τίποτα μέσα φαντάζομαι δεν χρειάζεται να κάνω backup... εχει βγει η επίσημη αναβάμιση 2.2? τι πρεπει να κάνω όταν ανοίξω το κινητό μου? Ευχαριστω Kοίταξε το manual για τη φόρτιση. Αυτό που ρωτάς τι πρέπει να κάνεις... Προτείνω (αν δεν έχεις απεριόριστο ιντερνετ μέσω του παρόχου του κινητού) να σβήσεις την κίνηση δεδομένων μέσω του δικτύου (κοίταξε στο πρώτο ποστ). Ηθελα να ρωτησω κατι εχω ακομα περιπου 16-18ΜΒ αποθηκευτικο χωρο στο κινητο,οκ ως εδω, το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να δω τα email απο το gmail με την εννοια οτι δεν ακουω καποια ειδοπ.. + οτι επανω στην μπαρα εχει το εικονιδιο που λεει σας εχει απομεινει λιγος ελευθερος χωρος οταν εχω 16ΜΒ μου πεταει αυτο το μηνυμα,τωρα που εβγαλα μια εφαρμογη δεν φαινετε αυτο καλα τι πανηγυρια ειναι αυτα??? να μην ερχονται τα emails.. Πρίν λίγες μέρες ένας φίλος είχε πεί ότι γίνεται το ίδιο και με τα μηνύματα. Ας ελπίσουμε ότι με τη 2.2 δε θα χρειαστεί να φτάσουμε σ'αυτό το σημείο. Λογικό όταν τελειώνει ο ελεύθερος χώρος να μας ειδοποιεί από πρίν. Αλλά δε γίνεται να μας κόβει και μηνύματα ή mail :wacko: Παίζει να είναι κάποιο bug... Κι εγώ είχα γεμίσει το χώρο και είχα τελευταία πρόβλημα, αλλά ήμουν μια εφαρμογή πρίν το όριο... Nα κάνω μια ερώτηση: Πέρασα τις επαφές στο κινητό από ένα SE και τις έχω κανονικά, αλλά δε μπορώ να τις δω στο MyPhoneExplorer (στον υπολογιστή) παρόλο που συνδέεται κανονικά. Γιατί; Επίσης, οι φωτογραφίες που τραβάω, που αποθηκεύονται; Για το πρώτο δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά για το δεύτερο αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης στο φάκελο dcim :happy: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Καλησπέρα παιδιά.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Wildfire.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πόσο καλά αποκρίνεται η οθόνη στο πάτημα των δαχτύλων.Ειδικά με ενδιαφέρει για να γράφω μηνύματα.Είναι αξιοπρεπές σε αυτό το πράγμα;Εχω το Diamond 2 και είναι ολόκληρο θέμα το να γράφω με πενάκι. Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) Nα κάνω μια ερώτηση: Πέρασα τις επαφές στο κινητό από ένα SE και τις έχω κανονικά, αλλά δε μπορώ να τις δω στο MyPhoneExplorer (στον υπολογιστή) παρόλο που συνδέεται κανονικά. Γιατί; Επίσης, οι φωτογραφίες που τραβάω, που αποθηκεύονται; Γεια σου φίλε... Να στα πω με τη σειρά ,μήπως δεν έκανες κάτι... Από το "αρχείο" πρώτα κάνεις σύνδεση για να δει το πρόγραμμα το κινητό, έπειτα στις "επιλογές" πας "συγχρονισμός" και στην επιλογή "επαφές" διαλέγεις με τι θέλεις να συγχρονιστεί (My phone explorer - Outlook )κλπ, μετά κάνεις συγχρονισμό (το μπλε εικονίδιο κάτω από το "αρχείο" ή πας στο "πρόσθετα" και κάνεις " πολύ-συγχρονισμό". Γενικά το πρόγραμμα ,έχει πολλές επιλογές ,θέλει ψάξιμο. Οι φώτο και τα videos, αποθηκεύονται, στη κάρτα , στο αρχείο DCMI. όπως σου είπε παραπάνω και ο αρχηγός " Villis".:):D Edited December 18, 2010 by BOBMARIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Καλησπέρα παιδιά.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Wildfire.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πόσο καλά αποκρίνεται η οθόνη στο πάτημα των δαχτύλων.Ειδικά με ενδιαφέρει για να γράφω μηνύματα.Είναι αξιοπρεπές σε αυτό το πράγμα;Εχω το Diamond 2 και είναι ολόκληρο θέμα το να γράφω με πενάκι. Καμία σχέση το ένα κινητό με το άλλο. Καλύτερα δοκίμασέ το από κοντά για να έχεις και προσωπική άποψη. Το diamond 2 έχει resistive οθόνη (λειτουργεί με το πάτημα) ενώ το wildfire έχει capacitive (λειτουργεί με το άγγιγμα). Capacitive πχ είναι και του iphone ;) Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γράψιμο και το έχω συνηθίσει πλήρως, αλλά όπως σου είπα και πρίν, δες το από κοντά να είσαι σίγουρος... @ΒΟΒΜΑRIN: ακόμα γελάω με το αρχηγός :lol::p Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Hello all! Έχω βάλει την wilpuzzle την καινούρια που βασίζεται στην leaked έκδοση και όλα μια χαρά. Μου φάνηκε αρκετά smooth και όχι πιο αργή πάντως ;) Μήπως πέρασες την αναβάθμιση μέσω του αρχείου ruu; Γιατί έτσι χάνεται το root. Κι επίσης είναι λογικό που μετά δε γινόταν root, καθώς το unrevoked δεν υποστηρίζει το καινούριο HBOOT της HTC, οπότε δε γίνεται το root σε 2.2 ακόμα (για το κινητό μας). Πέρασε κάποια άλλη έκδοση που είναι pre-rooted... villis τι ενοείς αρχείο ruu. αυτή έβαλα και εγώ. εβαλα την εκδοση σε zip μορφή αυτή που μου είπανε παραπάνω εδώ. πήγα απο το recovery menu και διάλεξα install apo sd και διάλεξα την http://rom.tat.tw/wildfire/wildpuzzlerom/2.2/orginal/RUU_Buzz_Froyo_HTC_WWE_2.22.405.1_signed.zip πως προτείνεις να την περάσω? Δώσε λιγο λεπτομέρειες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) Όχι αυτό που έκανες έπρεπε να κάνεις... Νομίζω όμως ότι η rom αυτή ήταν ήδη rooted ;) RUU είναι τα "επίσημα" ας πούμε αρχεία της rom (αυτά χρησιμοποιούνται και αν θες να κάνεις un-root). Δεν έκανα κάτι διαφορετικό κι εγώ από αυτό που έκανες εσύ, με τη διαφορά ότι έβαλα άλλη rom... ΕDIT: Δοκίμασε να βάλεις το superuser από το μάρκετ (στη 2.2). Νομίζω ότι είσαι rooted (με τη 2.2.1), απλά δεν έχει πειραχτεί καθόλου η ρόμ, οπότε δεν έβαλαν το superuser ;) Edited December 18, 2010 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) Όχι αυτό που έκανες έπρεπε να κάνεις... Νομίζω όμως ότι η rom αυτή ήταν ήδη rooted ;) RUU είναι τα "επίσημα" ας πούμε αρχεία της rom (αυτά χρησιμοποιούνται και αν θες να κάνεις un-root). Δεν έκανα κάτι διαφορετικό κι εγώ από αυτό που έκανες εσύ, με τη διαφορά ότι έβαλα άλλη rom... ΕDIT: Δοκίμασε να βάλεις το superuser από το μάρκετ (στη 2.2). Νομίζω ότι είσαι rooted (με τη 2.2.1), απλά δεν έχει πειραχτεί καθόλου η ρόμ, οπότε δεν έβαλαν το superuser ;) ε δωστην να την βαλουμε και εμείς... αυτήν που έβαλες ειναι rooted??? Γιατί οπως σου ειπα εμενα έχασε το root. τα κοληματα που να οφείλονται? Αλήθεια αυτή που έβαλες σε τι διαφέρει απο αυτήν που εβαλα εγώ?? Ειναι και αυτή επίσημη αλλά αλλη έκδοση?? Αν μπορείς δωστην να την δοκιμάσω να σου πω εντυπώσεις.. Edited December 18, 2010 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Στο xda είναι (την 0.1 έβαλα) ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877243 ) Με το edit πάνω αυτό έλεγα.. Ότι μπορεί να μην έχασες το root, αλλά δεν είχε το superuser. Έπρεπε να δοκίμαζες να το βάλεις μόνος σου ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς συμβαίνει με τον αρχικό λογαριασμό google που βάζουμε κατά την πρώτη ενεργοποίηση της συσκευής. Εννοώ παραμένει ανοιχτός; Βλέπω να συγχρονίζεται αυτόματα με τον server το gmail μαι λαμβάνω αυτόματα τα mail μου. Σύγχρονίζει αυτόματα και αλλά δεδομένα; Μπορώ να το δω αυτό από κάπου; Εντάξει επέλεξα να κάνω χειροκίνητο συγχρονισμό όμως πώς κάνουμε sign out στην εφαρμογή gmail; Αν χάσουμε το τηλέφωνο αυτό παραμένει συνδεδεμένο στο λογαριασμό. Τι παίζει με αυτό; Είχα την εφαρμογή gmail από το m.google.com σε άλλη συσκευή χωρίς android και είχε κανονικά sign in και sign out. Τώρα τι ακριβώς γίνεται; Ο λογαριασμός παραμένει μόνιμα ανοιχτός? Το gmail δεν έχει επιλογή για sign out. Δεδομένα πιθανόν να συγχρονίζονται αυτόματα χωρίς να βλέπω ποια έχουν συγχρονιστεί και με τι. Αν προσθέσω και κάποιον άλλο λογαριασμό mail πάλι δε θά'χει sign out? Λίγο παράξενη η όλη διαδικασία. Υπάρχει επιλογή για sign out στο gmail; Αν δώσουμε τη συσκευή σε άλλον θα εξακολουθεί να σύγχρονίζει τα δεδομένα με τον αρχικό λογαριασμό google που βάλαμε κατά την πρώτη ενεργοποίηση της συσκευής; Κατά τα αλλά πολύ καλό κινητό και το android ως λειτουργικό είναι πολύ user friendly. Όμως νέα στο android βλέπετε και με προβληματίζουν μερικά πράγματα. Α θα ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμη. Γιατί όλες οι εφαρμογές στο android market ζητούν να έχουν πρόσβαση σε τόσες πληροφορίες στο λειτουργικό; Αυτό δε σας παραξενεύει. Είναι φυσιολογικό και έτσι πρέπει να γίνεται ή θα πρέπει να ανησυχούμε; Συγγνώμη πολύ για το μακροσκελές post. Σας ευχαριστώ πολυυυύ!!! :) Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Αν δεν θες να χρησιμοποιείς λογαριασμό Google, αποθηκεύε τις επαφές στο τηλέφωνο ή στη sim . Τώρα επειδή market χωρίς gmail δεν γίνεται, φτιαξε ένα ψεύτικο με μόνη χρήση το market χωρίς καμία προσωπική πληροφορία. Οποία εφαρμογή πιστεύεις ότι είναι ύποπτη πολύ απλά δεν την κατεβάζεις. Στο market δεν υπάρχουν εφαρμογές σου ζητάνε περίεργα δικαιώματα. Όσο για το sign out σας ρυθμίσεις, λογαριασμοί και συγχρονισμός πάτησε μια φορά πάνω στο gmail και μετά κατάργηση λογαριασμού. Αυτα Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Αν δεν θες να χρησιμοποιείς λογαριασμό Google, αποθηκεύε τις επαφές στο τηλέφωνο ή στη sim . Τώρα επειδή market χωρίς gmail δεν γίνεται, φτιαξε ένα ψεύτικο με μόνη χρήση το market χωρίς καμία προσωπική πληροφορία. Οποία εφαρμογή πιστεύεις ότι είναι ύποπτη πολύ απλά δεν την κατεβάζεις. Στο market δεν υπάρχουν εφαρμογές σου ζητάνε περίεργα δικαιώματα. Όσο για το sign out σας ρυθμίσεις, λογαριασμοί και συγχρονισμός πάτησε μια φορά πάνω στο gmail και μετά κατάργηση λογαριασμού. Αυτα Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Όταν λέει κατάργηση εννοεί sign out? Θα μπορώ μετά να μπω στην εφαρμογή gmail της συσκευής και από εκεί να κάνω sign in? Αν κάνω κατάργηση του gmail τι θα ισχύει με το λογαριασμό google? Θα εξακολουθεί να υπάρχει στη συσκευή και θα με ρωτάει ας πούμε σε μια μεταφορά επαφών αν θέλω να πάνε και/ή στο google? Αν προσθέσω και άλλο λογαριασμό gmail που θα εμφανίζεται αυτός; στην εφαρμογή gmail; Θα μπορώ μέσα από την εφαρμογή gmail της συσκευής να τον διαχειρίζομαι σε sign in/out ή θα πηγαίνω πάλι στις ρυθμίσεις->λογαριασμοί και συγχρονισμός και θα κάνω κατάργηση; Αν Η εφαρμογή e-mail της συσκευής λειτουργεί διαφορετικά; Αν κατεβάζα την εφαρμογή κ-9 mail από το android market θα είχε αυτές τις δυνατότητες; Σχετικά με το android market οι εφαρμογές είναι ασφαλείς; Υπάρχει δηλαδή κάποιου είδους έλεγχος; Και γιατί άραγε να σε προειδοποιούν σε ποιες λειτουργίες θά'χουν πρόσβαση και μάλιστα πολλές από τις λειτουργίες αυτές δεν έχουν προφανή σχέση με την εφαρμογή. Τι να πω; :confused: Με συγχωρείς που έγραψα τόσες πολλές ερωτήσεις. Είμαι νέα στο android και κάποια πράγματα τα έχω συνηθίσει να υλοποιούνται με διαφορετικό τρόπο και εδώ έχω μπερδευτεί. Θα σε παρακαλούσα παρά πολύ να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να μου απαντήσεις λίγο αναλυτικά. Με συγχωρείς πολύ για το θάρρος να σου το ζητήσω. Σ'ευχαριστώ παρά πολύ! :) Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Καλύτερα να πας σε κανένα φιλαράκι που έχει ήδη android και γνωρίζει, να σου πει κάποια πράγματα. Και λες συνεχώς "αν το ένα ""αν το άλλο".. δοκίμασε να κανείς πράξη αυτα που λες υποθετικά, και γενικά να ξέρεις είσαι ελεύθερος να κανείς ότι θες. Όσον αφορά το μάρκετ και το τι δικαιώματα σου ζητάνε, σου λέω ότι ζητάνε τα ίδια που ζητάνε και οι εφαρμογές σε ένα pc, πόσες φορές έχεις διαβάσει το κείμενο πριν επιλέξεις ότι συμφωνείς?? Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Καλημερα σε οοοοολη την παρεα :lol: ερωτησεισ 2: 1) ειναι φρονημο να βαλω την νεα αναβαθμιση που εχει βγει? γιατι βλεπω απο πολλουσ προβληματακια και 2) το googlemaps 5 με την επιλογη για 3d visual ποτε θα βγει?απο το market δεν εχω βρει τπτ......καλημερααααα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Καλημερα σε οοοοολη την παρεα :lol: ερωτησεισ 2: 1) ειναι φρονημο να βαλω την νεα αναβαθμιση που εχει βγει? γιατι βλεπω απο πολλουσ προβληματακια και 2) το googlemaps 5 με την επιλογη για 3d visual ποτε θα βγει?απο το market δεν εχω βρει τπτ......καλημερααααα :D δυστυχως πολλοι που το εβαλαν στο wildfire με πλαγιο τροπο λενε οτι η εφαρμογη λειτουργει αλλα το 3d visual οχι τουλαχιστον στο δικο μας κινητο.ασε που επειδη και εγω το εβαλα καποια στιγμη τρωει πολυ χωρο στην σταθερη μνημη η οποια οταν περαστει και froyo λιγοστευει επικινδυνα. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 :-O καλα που μου το ειπες φιλε stelioz..οκ οποτε δεν το βαζω...ασε που με το navigon εχω βολευτει οσο δεν παει...με την αναβαθμιση ξερεις τι παιζει?την εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Καλύτερα να πας σε κανένα φιλαράκι που έχει ήδη android και γνωρίζει, να σου πει κάποια πράγματα. Και λες συνεχώς "αν το ένα ""αν το άλλο".. δοκίμασε να κανείς πράξη αυτα που λες υποθετικά, και γενικά να ξέρεις είσαι ελεύθερος να κανείς ότι θες. Όσον αφορά το μάρκετ και το τι δικαιώματα σου ζητάνε, σου λέω ότι ζητάνε τα ίδια που ζητάνε και οι εφαρμογές σε ένα pc, πόσες φορές έχεις διαβάσει το κείμενο πριν επιλέξεις ότι συμφωνείς?? Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Μάλλον έχεις δίκιο. Θα τα δοκιμάσω στην πράξη. Thanks for all. Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 :-O καλα που μου το ειπες φιλε stelioz..οκ οποτε δεν το βαζω...ασε που με το navigon εχω βολευτει οσο δεν παει...με την αναβαθμιση ξερεις τι παιζει?την εβαλες? αν εννοεις την 1.37 οχι.εβαλα κατευθειαν την ευρωπαικη froyo 2.2.1 που διερευσε και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,με μονο μειονεκτημα οτι σαν froyo ειναι πιο μεγαλη και μετα την αναβαθμιση εχεις καπου 107 mb ελευθερα μονο,αλλα τουλαχιστον μπορεις καποες εφαρμογες να τις μεταφερεις εν μερη στην καρτα μνημης μετα την εγκατασταση.μονο οσες εχουν αυτην την δυνατοτητα ομως και το google maps 5 δεν την εχει Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Καλημέρα σε όλους, Είμαι καινούριος στο Forum και θα ήθελα να σας θέσω ένα ερώτημα πάνω σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Δεν μπορώ να κάνω χρήση του Market από το Wildfire. Μου εμφανίζει ότι υπάρχει πρόβλημα με τους διακομιστές. Το κινητό βλέπει internet κανονικά αλλά στον οδηγό για συγχρονισμό με λογαριασμό google εμφανίζει το μήνυμα που προανέφερα. Έχω επικοινωνήσει με HTC αλλά μου είπαν να δοκιμάσω με hotmail...(αντί του gmail), πράγμα το οποίο δεν έδωσε λύση Υ.Γ έχω δει ότι έχει ξανατεθεί παρόμοιο ερώτημα-πτόβλημα από άλλο χρήστη αλλά δεν μπόρεσα να βρω την απάντηση:( ΕΓω είχα αυτο το πρόβλημα και έκανα ενα Hard reset επαναφέροντας τις αρχικές επιλογες του Κινητού και είναι όλα οκ τωρα με το Market Κάτι ασχετο! Είδα οτι ξαναγράφτηκε αλλα δεν βρήκα κάποια απάντηση. Το πράσινο ανθρωπάκι σε κάθε κλήση πως βγαίνει???? Βγαίνει??? Ή πρεπει αν βάλουμε φωτογραφία σε κάθε επαφή που έχουμε???? Ειλικρινά είναι το μονο που δεν μου αρέσει στο κινητό μέχρι στιγμής! Free πρόγραμμα back up υπάρχει? Ψάχνω το nandroid αλλα στο search δεν μου το βγάζει! Ξερει κάνεις γιατί? Edited December 19, 2010 by yperkatanalotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Στο xda είναι (την 0.1 έβαλα) ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877243 ) Καλησπέρα Βασίλη... Αν βρήκες χρόνο να δουλέψεις τη συσκευή με την 0,1 που έβαλες ,πες μας εντυπώσεις, να κάνουμε και μείς την απόπειρα..:) @ Γιατί έβαλες την 0,1 και όχι την 0,2 ??? Thank's !!! Edited December 19, 2010 by BOBMARIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 πως μπορουμε να κανουμε unistall μια εφαρμογη πχ angry birds παιζει αλλα σερνεται πολυ το παιχνιδι μεσα στο μαρκετ να κοιταξω?κ το tapatalk υπαρχει καπου να το κατεβασουμε free?:confused: Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Μολις πηρα κι εγω το Wildfire σε ασπρο!Εψαχνα καιρο να παρω ενα κινητο Android κι ημουν μεταξυ αυτου ,LG Optimus One P500 και Samsung Galaxy 3 αλλα τελικα κατεληξα σε αυτο λογω της HTC και λογω οτι ειναι λιγο πιο ομορφο και λιγο πιο μικρουλι απο τα αλλα 2.Χανει στην οθονη αλλα οκ το ηξερα.Δεν ηθελα να παω σε Desire και Galaxy S μιας και ηθελα ενα κινητο να χωραει σε μια τσεπη εως 3.2" οθονη κι οχι λογω χρηματων κι ας ειναι η διαφορα τους μεγαλη.Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν πηρα ενα απο τα αλλα 2...Εχω διαβασει ολες τις σελιδες και τωρα ξεκιναω να το επεξεργαζομαι! Εχω παθει πλακα παντως με την ταχυτητα του στο σερφαρισμα...Εχοντας παλιοτερα Symbian(Noika 5800),IOS(Iphone 3g) και Windows Mobile(HTC Diamond 2) πραγματικα ειναι οτι πιο γρηγορο εχω χρησιμοποιησει. Edited December 19, 2010 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) πως μπορουμε να κανουμε unistall μια εφαρμογη πχ angry birds παιζει αλλα σερνεται πολυ το παιχνιδι μεσα στο μαρκετ να κοιταξω?κ το tapatalk υπαρχει καπου να το κατεβασουμε free?:confused: Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Διαχείριση εφαρμογών-Διαλέγεις την εφαρμογή που θες... Κατάργηση εγκατάστασης..;) @ ..Με το tapatalk δεν έχω ασχοληθεί, ίσως σε βοηθήσουν άλλοι φίλοι απο το forum. Edited December 19, 2010 by BOBMARIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts