Viper Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) Προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα αλλα το εχω περιπου 10 μερες οποτε δεν μπορω να σου πω με σιγουρια 100%. Το μονο θεμα που εχει ειναι οτι λογω αναλυσης, δεν εμφανιζονται στο market καποιες εφαρμογες. Edit: Internet only ειναι για να αγορασεις την συσκευη. Σιγουρα σε καποιο καταστημα θα το εχουν ζωνατο να το δεις. Edited July 30, 2010 by Viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis25 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Ααα δηλ αν πας να το αγοράσεις από το πλαίσιο δεν μπορείς ? Μόνο ηλεκτρονικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Ααα δηλ αν πας να το αγοράσεις από το πλαίσιο δεν μπορείς ? Μόνο ηλεκτρονικά ? Ε λογικά.. Ίσως πάω αύριο το πρωί στο Πλαίσιο (Πειραιά) για μια μικρή δουλεία και θα περάσω από το "τμήμα" των κινητών! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Καλησπερα παιδια, Πρωην κατοχος και fan των winmo αλλα πλεον νυν κατοχος του wildfire εδω και 2 μερες , Ευχαριστιμενος (μονο η αναλυση αλλα δεν με νοιαζει ) ,πολυ καλες φοτο,σχετικα γρηγορο . Λιγες εφαρμογες και οχι καλα τοποθετημενες στο market (καμοια σχεση με το apple store).\ Γνωριζει κανεις ποτε θα κυκλοφορηση η αναβθμιση στο 2,2 για το wildfire? Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Δεν έχει ανακοινωθεί δυστυχώς κάτι... Για το desire είπαν ότι μέσα στο σαββατοκύριακο θα αρχίσει να διατίθεται σταδιακά στην Ευρώπη η 2.2, αλλά κανένα νέο ακόμα για εμάς. Οι εφαρμογές επίσης στο μάρκετ δεν είναι λίγες (έχω ακούσει ότι είναι κοντά στις 100000), απλά κι εμενα δε μου αρέσει και πολύ ο τρόπος παρουσίασης. Βέβαια δεν έχω και κάποια εμπειρία από applestore ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) Θελω να κανω μερικες ερωτησεις προς τους κατοχους της συσκευης. 1) Ειναι γρηγορο το κινητο? 2) Μπορεις να βγαλεις το HTC SENSE και να εχεις απλα android (εννοω με τροπο χωρις να πειραχτει η συσκευη. 3) Η αναλυση της συσκευης παιζει τελικα ρολο για τις εφαρμογες ή ειναι ολες διαθεσιμες? παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν, δεν παιζω. 4) Αυτονομια? 5) Αναβαθμιση επισημη για το froyo ποτε θα υπαρξει? (αν ξερει κανεις) 6) Επειδη ειμαι ψιλοασχετος με android με το ρουτ τι παιζει? τι κερδιζει καποιος αν κανει? Σκεφτομαι σοβαρα να το παρω για 2η συσκευη μιας και δοκιμασα android και ενθουσιαστικα και να αντικαταστησω το htc hd mini. Edited July 30, 2010 by Nos 55 Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) Θελω να κανω μερικες ερωτησεις προς τους κατοχους της συσκευης. 1) Ειναι γρηγορο το κινητο? 2) Μπορεις να βγαλεις το HTC SENSE και να εχεις απλα android (εννοω με τροπο χωρις να πειραχτει η συσκευη. 3) Η αναλυση της συσκευης παιζει τελικα ρολο για τις εφαρμογες ή ειναι ολες διαθεσιμες? παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν, δεν παιζω. 4) Αυτονομια? 5) Αναβαθμιση επισημη για το froyo ποτε θα υπαρξει? (αν ξερει κανεις) 6) Επειδη ειμαι ψιλοασχετος με android με το ρουτ τι παιζει? τι κερδιζει καποιος αν κανει? Σκεφτομαι σοβαρα να το παρω για 2η συσκευη μιας και δοκιμασα android και ενθουσιαστικα και να αντικαταστησω το htc hd mini. Αν και εχουν απαντηθει πολλες φορες στις προηγουμενες σελιδες... 1) Nαι. Πολυ 2) Αυτο δεν το γνωριζω 3) Υπο διερευνηση.. Μαλλον δεν εμφανιζονται ολες 4) Καλη. Απ'οτι λενε τα παιδια που το εχουν, 2 μερες με σκληρη χρηση 5) Δεν ξερει κανεις. Μαλλον απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη 6) Παιρνεις τον ελεγχο του κινητου, βαζεις custom rom κτλ. Ψαξε λιιιγο στο φορουμ. Θα βρεις τα παντα Edited July 30, 2010 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Αν και εχουν απαντηθει πολλες φορες στις προηγουμενες σελιδες... 1) Nαι. Πολυ 2) Αυτο δεν το γνωριζω 3) Υπο διερευνηση.. Μαλλον δεν εμφανιζονται ολες 4) Καλη. Απ'οτι λενε τα παιδια που το εχουν, 2 μερες με σκληρη χρηση 5) Δεν ξερει κανεις. Μαλλον απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη 6) Παιρνεις τον ελεγχο του κινητου, βαζεις custom rom κτλ. Ψαξε λιιιγο στο φορουμ. Θα βρεις τα παντα Το ρωταω γιατι σε WM γινεται. Προσωπικα μου αρεσε και χωρις το SENSE. Επισης αλλη μια σημαντικη ερωτηση μπορουμε να "δωσουμε" internet στον υπολογιστη? εστω και με καλωδιο usb. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Το ρωταω γιατι σε WM γινεται. Προσωπικα μου αρεσε και χωρις το SENSE. Επισης αλλη μια σημαντικη ερωτηση μπορουμε να "δωσουμε" internet στον υπολογιστη? εστω και με καλωδιο usb. Μπορεις να δωσεις internet στο pc σου, θα σου βγαλει κατα την συνδεση usb τι τυπο συνδεσης θες. Για ασυρματο διαμοιρασμό ιντερνετ θες ή froyo ή root. Mπορεις να δουλεψεις χωρις το sense, εγω απο την πρωτη στιγμη χρησιμοποιω τον launcher pro. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Γιατί δεν θέλετε το Sense UI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Γιατί δεν θέλετε το Sense UI; Γούστα ειναι αυτα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Λοιπόν, σας έχω και καλά και "κακά"νέα. Σήμερα, όπως είπα και χθες, πήγα στο Πλαίσιο. Το πρώτο καλό είναι ότι γίνεται και αγορά από το κατάστημα, όχι "Internet only". Το δεύτερο είναι ότι η οθόνη φαίνεται μια χαρά! Θα κακοφάνει λίγο μόνο όσοι έχουν κινητό με καλύτερη οθόνη. Πραγματικά όμως φαίνεται μια χαρά. Η ποιότητα των υλικών πολύ καλή Τα κακά (προς κάποιον που μου είπε να το ρωτήσω όταν πάω αλλά επειδή οι mods έσβησαν αυτό το "off-topic" δεν ξέρω το όνομα του:O) είναι ότι τα άλλα χρώματα δεν ξέρουν πότε θα τα φέρουν. Επίσης ο broswer είναι λίίγο αργός. Αυτά. Τη Δευτέρα κατά 80 % να το αποκτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Λοιπόν, σας έχω και καλά και "κακά"νέα. Σήμερα, όπως είπα και χθες, πήγα στο Πλαίσιο. Το πρώτο καλό είναι ότι γίνεται και αγορά από το κατάστημα, όχι "Internet only". Το δεύτερο είναι ότι η οθόνη φαίνεται μια χαρά! Θα κακοφάνει λίγο μόνο όσοι έχουν κινητό με καλύτερη οθόνη. Πραγματικά όμως φαίνεται μια χαρά. Η ποιότητα των υλικών πολύ καλή Τα κακά (προς κάποιον που μου είπε να το ρωτήσω όταν πάω αλλά επειδή οι mods έσβησαν αυτό το "off-topic" δεν ξέρω το όνομα του:O) είναι ότι τα άλλα χρώματα δεν ξέρουν πότε θα τα φέρουν. Επίσης ο broswer είναι λίίγο αργός. Αυτά. Τη Δευτέρα κατά 80 % να το αποκτήσω. Άντε με το καλό Ισίδωρε. Πάντως είναι καλό που η οθόνη δε φαίνεται άσχημα. Εγώ από κινητό με μεγαλύτερη ανάλυση (ενα viewty) και ίσως μου φάνηκε και καλύτερη :p Πάντως για το ιντερνετ only, νομίζω ότι μπορείς να παραγγείλεις από ίντερνετ (με καλύτερες τιμές πολλές φορές) και να το παραλάβεις από το κατάστημα-το έχω κάνει στο πλαίσιο ;) Και να κάνω κι εγώ μια ερώτηση... Ρώτησες μηπως για screen protector στο πλαίσιο; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Άντε με το καλό Ισίδωρε. Πάντως είναι καλό που η οθόνη δε φαίνεται άσχημα. Εγώ από κινητό με μεγαλύτερη ανάλυση (ενα viewty) και ίσως μου φάνηκε και καλύτερη :p Πάντως για το ιντερνετ only, νομίζω ότι μπορείς να παραγγείλεις από ίντερνετ (με καλύτερες τιμές πολλές φορές) και να το παραλάβεις από το κατάστημα-το έχω κάνει στο πλαίσιο ;) Και να κάνω κι εγώ μια ερώτηση... Ρώτησες μηπως για screen protector στο πλαίσιο; Ευχαριστώ. Όχι, δεν ρώτησα. Έπρεπε;:O Στο LG KP500 και GT505 που έβαλα χάλασε πολύ η αίσθηση της αφής.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 (edited) Ρώτησα κι εγώ εδώ στο πλαίσιο και δεν ήξεραν ακόμα τι και πως... Εννοείται δεν έπρεπε. Ας στο έλεγa από πρίν ;) Δε λέω μπορεί να χαλάσει λίγο η αίσθηση της αφής, αλλά το φοβάμαι μωρέ. Δε θέλω να το γρατζουνίσω. Έχω βάλει βέβαια ένα πρόχειρα κομμένο από άλλο κινητό αλλά περιμένω για κάτι για την οθόνη μας Edited July 31, 2010 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagrati7 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Μολις το πηρα απο το πλαισιο!!!!!! μια ερωτηση... το βαζω τωρα κανονικα να φορτιζει για 8 ωρες... ή το ανοιγω κανονικα και μολις μου πει χαμηλη μπαταρια το κλεινω και το βαζω για πρωτη φορτιση? και ποσες ωρες να το φορτισω? ευχαριστω αν και σας ζαλισα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Μολις το πηρα απο το πλαισιο!!!!!! μια ερωτηση... το βαζω τωρα κανονικα να φορτιζει για 8 ωρες... ή το ανοιγω κανονικα και μολις μου πει χαμηλη μπαταρια το κλεινω και το βαζω για πρωτη φορτιση? και ποσες ωρες να το φορτισω? ευχαριστω αν και σας ζαλισα! Με γεια φίλε μου :happy: Μπορείς να δείς εδώ, όπου έχει αρκετές χρήσιμες συμβουλές για την μπαταρία :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagrati7 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 (edited) Με γεια φίλε μου :happy: Μπορείς να δείς εδώ, όπου έχει αρκετές χρήσιμες συμβουλές για την μπαταρία :) ευχαριστω παρα πολυ!!!!!! :) δηλαδη τωρα να το βαλω να φορτισει μεχρι να γινει πρασινο το λαμπακι και ειμαι ενταξει? Edited July 31, 2010 by pagrati7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Ρώτησα κι εγώ εδώ στο πλαίσιο και δεν ήξεραν ακόμα τι και πως... Εννοείται δεν έπρεπε. Ας στο έλεγa από πρίν ;) Δε λέω μπορεί να χαλάσει λίγο η αίσθηση της αφής, αλλά το φοβάμαι μωρέ. Δε θέλω να το γρατζουνίσω. Έχω βάλει βέβαια ένα πρόχειρα κομμένο από άλλο κινητό αλλά περιμένω για κάτι για την οθόνη μας Έψαξα στη σελίδα του Πλαισίου για ζελατίνες αλλά δεν έχει. Λογικό βέβαια αφού είναι νέο. Μπορείς να του πάρεις μια λεπτή, υφασμάτινη θήκη να το βάζεις μέσα, παντού και πάντα.:) Εγώ πάντως έτσι θα κάνω. Ευτυχώς δεν είναι ακριβές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 ευχαριστω παρα πολυ!!!!!! :) δηλαδη τωρα να το βαλω να φορτισει μεχρι να γινει πρασινο το λαμπακι και ειμαι ενταξει? Φαντάζομαι ναι. Εγώ το άνοιξα και έπαιξα λίγο αλλά βλέποντας ώστε να μην τελειώνει η μπαταρία και το έβαλα μετά ;) Έψαξα στη σελίδα του Πλαισίου για ζελατίνες αλλά δεν έχει. Λογικό βέβαια αφού είναι νέο. Μπορείς να του πάρεις μια λεπτή, υφασμάτινη θήκη να το βάζεις μέσα, παντού και πάντα.:) Εγώ πάντως έτσι θα κάνω. Ευτυχώς δεν είναι ακριβές. Έχω αλλά φοβάμαι και την οθόνη. Χθες που ρώτησα εγώ, μου είπαν να περιμένω να έρθει πρώτα και λίγο καιρό μετά, λογικά θα φέρουν ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagrati7 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Και συνεχιζω να σας ζαλιζω... δεν εχει 1 μιση ωρα που το εχω βαλει να φορτιζει (πρωτη φορτιση) και εγινε πρασινο το φωτακι. Να το βγαλω ή να το αφησω κι'αλλο? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Και συνεχιζω να σας ζαλιζω... δεν εχει 1 μιση ωρα που το εχω βαλει να φορτιζει (πρωτη φορτιση) και εγινε πρασινο το φωτακι. Να το βγαλω ή να το αφησω κι'αλλο? ευχαριστω! Ελπιζω να το εχεις βγαλει μεχρι τωρα :lol::lol: Εγω θυμήθηκα οτι ειχα κατι screen protector που ειχα παρει απο τα jumbo, πηρα μέτρα και το εκοψα με το ψαλιδι και ολα καλα, μεχρι να βγει κατι στην αγορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagrati7 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Η μνημη τηλεφωνου πως πεφτει τοσο γρηγορα?! 130mb λεει ελευθερο... :cry: μακαρι με το froyo :drool: να φτιαξει να βαλουμε και τπτ στο κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Μέχρι να μεινεις από μνήμη, έχεις ακόμα. Βάζε πράμα :p Εγώ το έχω γεμίσει και ακόμα δε μου'χει βγάλει ειδοποίηση για χαμηλή μνήμη Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagrati7 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 μεγαλη βλακεια παντως ...οταν το πηρες το κινητο τι μνημη ελεγε οτι ειχε ελευθερη θυμασε? γιατι εγω το ειδα στο 140mb :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts