Jump to content

Ποιον κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων προτιμάτε περισσότερο;

TN97
 Κοινοποίηση

Ποιον κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων προτιμάτε;  

979 members have voted

1. 1. Ποιον κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων προτιμάτε;

• Apple
      185
    • BlackBerry
      27
    • HTC
      194
    • LG
      22
    • Motorola
      19
    • Nokia
      312
    • Samsung
      68
    • Sony Ericsson
      114
    • ...άλλον κατασκευαστή
      5
    • ...κανέναν ιδιαίτερα
      33

Recommended Posts

Γιατί έχει μεγάλη ποικιλία κινητών για όλα τα γούστα:lol::p

Σωστά...έχεις απόλυτο δίκιο! γτ όταν μια συσκευη δν ανατπορκινεταί στα γούστα μας αυτομάτως μισούμε την κατασκευάστρια....:X

• Απαντήσεις 176
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σωστά...έχεις απόλυτο δίκιο! γτ όταν μια συσκευη δν ανατπορκινεταί στα γούστα μας αυτομάτως μισούμε την κατασκευάστρια....:X

E, προφανώς, όταν κάποιος λέει ότι "μισεί" μια εταιρία, εννοεί ότι δεν του αρέσουν τα προιόντα της. Τι άλλο? Να θέλει να τη σκοτώσει???:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

@MEGA_FUN, διάβασε σε παρακαλώ αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=9&a=90

Θα διαπιστώσεις ότι η γραφή SMS (κομμένες λέξεις) δεν είναι αποδεκτή. Οποιοδήποτε επόμενο μήνυμά σου είναι γραμμένο με αυτό τον τρόπο, θα διαγραφτεί χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης, διάβασε τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης ώστε να έχεις στο μυαλό σου ότι η άσκοπη, μονολεκτική, εκτός θέματος και ανούσια παράθεση μηνυμάτων επιφέρει επίσης διαγραφή των posts σου.

Για απορίες, μπορείς να μου στείλεις ΠΜ.

Συνεχίζουμε στο θέμα μας.

Αλήθεια θα ήθελα πολύ να ακούσω μέρικους λόγους που "στέκουν" για τους οποίους μισέις την Apple?:confused:

Ευχαριστως:

Πρωτον δεν θα επαιρνα ποτε κινητο που το εχουν 15 χρονα και γκομενακια επειδη ειναι in και design-ατο... και επισης εχει 1 πρακτικα κινητο πανακριβο μονο και τπτ αλλο...

Δευτερον με την ηλιθια πολιτικη της και τα μαρκετινγκ τρικ της (πχ ο τυπος που "ΞΕΧΑΣΕ" το 4g στο μπαρ στα γενεθλια του (LOL) Νομιζουν οτι ειμαστε ηλιθια αμερικανακια?

Τριτον (μεχρι τωρα...δεν ξερω με το os4 τι θα γινει) ολα κλειδωμενα bluetooth file sharing

Τεταρτον ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ κινητο να το παιρνεις και για να μπορεις να το χρησιμιοποιησεις να ΠΡΕΠΕΙ να κανεις εγκατασταση το itunes και να κανεις και login για να διαβαζει τη SIM!!!

Να πω και αλλα?

BTW εχω iphone 3gs και χρησιμοποιω καθημερινα το εταιρικο μου...Για να μη λετε οτι ειμαι κομπλεξικος επειδη δεν μπορω να το εχω κτλ... :) To μονο που παραδεχομαι ειναι η αποκριση της οθονης που βεβαια ειναι θεμα software...

Edited by icy20
Μάριος...

Ευχαριστως:

Πρωτον δεν θα επαιρνα ποτε κινητο που το εχουν 15 χρονα και γκομενακια επειδη ειναι in και design-ατο...

Δευτερον με την ηλιθια πολιτικη της και τα μαρκετινγκ τρικ της (πχ ο τυπος που "ΞΕΧΑΣΕ" το 4g στο μπαρ στα γενεθλια του (LOL) Νομιζουν οτι ειμαστε ηλιθια αμερικανακια?

Τριτον (μεχρι τωρα...δεν ξερω με το os4 τι θα γινει) ολα κλειδωμενα bluetooth file sharing

Τεταρτον ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ κινητο να το παιρνεις και για να μπορεις να το χρησιμιοποιησεις να ΠΡΕΠΕΙ να κανεις εγκατασταση το itunes και να κανεις και login για να διαβαζει τη SIM!!!

Να πω και αλλα?

BTW εχω iphone 3gs και χρησιμοποιω καθημερινα το εταιρικο μου...Για να μη λετε οτι ειμαι κομπλεξικος επειδη δεν μπορω να το εχω κτλ... :)

Συγνώμη αλλά με όλα τα παραπάνω φένεται ξεκάθαρα πως "μισείς" την συγγεκριμένη συσκευή! και όχι την Apple! γιατί τυχένει να έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο!

Άλλο να μην σου αρέσει μια συσκευή που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία και άλλο μια εταιρία που έχει προσφέρει τόσα πολλά....:blink:

Ενταξει ετσι οπως το θετεις δεν εχεις αδικο απλα συνηθιζω να γενικευω γενικα εγω...

Πχ Μισουσα το Schumacher και τελικα εβριζα και τη ferrari(οχι οτι δεν τους αξιζε :P)

Αλλα επειδη μιλαμε για κινητα και το συγκεκριμενο ειναι το ΜΟΝΟ που βγαζει αυτη η εταιρια αρα μισω την εταιρια :)Επισης ουτε τα mac τα παω...Ti ειναι?pc προηγουμενης γενιας με ομορφα κουτια/design που εχουν απλα linux λειτουργικο πολυ καλυτερο σε σταθεροτητα απο τα windows.Α και μην ξεχασω...ΠΑΜΦΘΗΝΑ!!!!! LOL

U got the point?

Edited by icy20
Μάριος...

Ενταξει ετσι οπως το θετεις δεν εχεις αδικο απλα συνηθιζω να γενικευω γενικα εγω...

Πχ Μισουσα το Schumacher και τελικα εβριζα και τη ferrari(οχι οτι δεν τους αξιζε :P)

Αλλα επειδη μιλαμε για κινητα και το συγκεκριμενο ειναι το ΜΟΝΟ που βγαζει αυτη η εταιρια αρα μισω την εταιρια :)Επισης ουτε τα mac τα παω...Ti ειναι?pc προηγουμενης γενιας με ομορφα κουτια/design που εχουν απλα linux λειτουργικο πολυ καλυτερο σε σταθεροτητα απο τα windows.Α και μην ξεχασω...ΠΑΜΦΘΗΝΑ!!!!! LOL

U got the point?

Αυτό που ήθελα ήταν να καταλάβεις την διαφορά:). Όσο για τα mac θα διαφωνήσουμε όμως θα είμαι off-topic. Εχω αγανακτήσει απο τέτοιου είδους σχόλια αυτες τις μερες στο myphone για αυτό και έγραψα στο δικό σου...δεν το έκανα επιτήδες απλά μου χτύπησε πολυ άσχημα το ***-apple. Και έγω κάποτε την μισούσα αυτήν την εταιρία όσπου κατάλαβα πως εκανα λάθος.:O

Λοιπον κατ αρχας καλησπερα κι απο μενα. εδω και 10 λεπτα διαβαζω το συγκεκριμενο θεμα κι αν και μπορω να πω οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια στο συγκεκριμενο forum πρεπει να παραδεχτω οτι απογοητεύτηκα λιγο με το τι εχει γραφτει... πρωτα απ ολα νομιζα οτι η αρχικη ιδεα του θεματος ηταν η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ κριση των εταιριων κατι δηλαδη που... απετυχε.. περα απο αυτο αμφιβαλλω αν εστω το 5% οσων ψηφισαν εχουν χρησιμοποιησει εστω τις μισες απο τις αναφερομενες εταιριες και κλεινοντας δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι που θεωρουν τους εαυτους τους ψαγμενους υποστηριζουν ταυτοχρονα HTC και APPLE. '

στο θεμα τωρα αν και οταν μιλαμε πλεον για κινητο μιλαμε στην ουσια για ενα πολυ-gadget πιστεύω οτι καθε εταιρια ειδικευεται σε εναν διαφορετικο τομεα. δεν πιστευω οτι υπαρχει κινητο με τις οθονες αφης της Apple η την διαχειρηση του διαδικτυου της, την ταχυτητα της και την αξιοπιστια της. επισης δεν πιστευω πως καποια αλλη συσκευη μπορει να ικανοποιησει εναν επαγγελματια καλυτερα απο ενα Blackmerry ουτε πως καποια συσκευη μπορει εστω και να αγγιξει την ποιοτητα φωτογραφιας της SΕ. Αμφιβαλλω αν μπορειτε να βρειτε καλυτερη αξιοπιστια gps απο αυτην της HTC και κινητο που να προσφερη αρκετα καλη ποιοτητα σε τιμες LG.

οποτε οπως λενε.. περι ορεξεως......

καλη συνεχεια.

συγγνωμη για την αναστατωση :)

Edited by STGreborN

Εχω δουλεψει εδω και πολλα χρονια με κινητα samsung, nokia, se, motorola.

Ο νικητης ειναι APPLE ~IPHONE~

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Συγνώμη αλλά με όλα τα παραπάνω φένεται ξεκάθαρα πως "μισείς" την συγγεκριμένη συσκευή! και όχι την Apple! γιατί τυχένει να έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο!

Άλλο να μην σου αρέσει μια συσκευή που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία και άλλο μια εταιρία που έχει προσφέρει τόσα πολλά....:blink:

Προφανώς ο φίλος δεν είναι ο μοναδικός που μισεί αυτή την εταιρεία, για την τακτική της και τους στόχους της. Την Apple κάποτε την εκτιμούσα, για τη συνεισφορά της στην εξέλιξη του design αλλά και της ευκολίας χρήσης. Εδώ και αρκετά χρόνια είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που την απεχθάνονται, τόσο για τον έλεγχο που επιθυμεί να ασκεί στους χρήστες των προϊόντων της και τους περιορισμούς που επιβάλλει, όσο και για την αθέμιτη διαφημιστική τακτική της και τα ψεύδη με τα οποία προσπαθεί να προωθήσει τα προϊόντα της. Τα παραδείγματα ελέγχου και περιορισμών είναι άπειρα, κάποια ανέφεραν οι προηγούμενοι, όπως το κλειδωμένο bluetooth, τη μη πρόσβαση στο filesystem, την υποχρεωτική χρήση iTunes κλπ, και δεν αφορούν μόνο το iPhone. Εδώ έβγαλε το iPad, που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει τα netbooks, χώρις θύρα USB (συνειδητά, για να αποκλείσει την ανταλλαγή αρχείων που έχουν αγοραστεί από το iTunes). Τα παραδείγματα ψευδούς διαφήμισης είναι επίσης άπειρα, λάνσαρε το iPhone ως το πρώτο τηλέφωνο με οθόνη αφής (ενώ φυσικά δεν ήταν), το πρώτο με WiFi (είχα WiFi στο N80 ένα χρόνο πριν), το πρώτο που έμπαινε στο internet κλπ. Για να μη μιλήσω για την κοροϊδία με τα 3G, native apps, copy-paste, multitasking, folders στο μενού κλπ, που προσπαθούσε να μας πείσει πόσο άχρηστα είναι, για να παρουσιάσει μετά από λίγο τη νέα έκδοση, που ήταν φοβερή και τρομερή γιατί τα είχε. :lol:

Πρέπει να είναι κάποιος τυφλός για να μην αντιλαμβάνεται την κοροϊδία. Και εντάξει, οι Αμερικάνοι υφίστανται πλύση εγκεφάλου από παντού, ενώ ούτε ξέρουν ούτε θέλουν να μάθουν για μη αμερικάνικα κινητά. Δεν είναι λίγο κάπως να ζεις στην Ευρώπη και να νομίζεις πως το iPhone είναι the best thing ever? Ακόμη και στις ΗΠΑ, το iPhone είναι πλέον δεύτερο μετά το Android, και δίκαια καθώς το δεύτερο είναι πολύ ανώτερο (χωρίς βέβαια να φτάνει σε δυνατότητες το Symbian, και ακόμη μερισσότερο το Maemo/MeeGo). Το iPhone OS είναι ένα ξεπερασμένο OS, στάσιμο εδώ και 4 χρόνια, ενώ ακόμη και τότε που εμφανίστηκε δεν υπερτερούσε πουθενά παρά μόνο στην απλότητα χρήσης και στα οπτικά εφέ. Μέσα σ' αυτά τα 4 χρόνια, το Symbian έχει φτάσει ήδη στη δεύτερη touch έκδοσή του, το Android έχει ωριμάσει, ενώ το iPhone OS μόλις τώρα προσθέτει folders στο μενού του. Τεράστιο fail. Συντηρείται πλέον μόνο μέσω του hype και της γκρίζας διαφήμισης, που πέτυχε να το αναδείξει σε status symbol. Εγώ όμως δε θέλω αξεσουάρ, θέλω εργαλείο.

Edited by terrestial

Αν και η ΝΟΚΙΑ έχει μείνει πίσω, την ψήφισα επειδή

• Είναι ή εταιρία που δημιούργησε την κατηγορία smartphones
  • Είναι η εταιρία που είχε τον καλύτερο συδυασμό ποιότητας, τεχνολογίας και εμφάνισης (όχι πάντα στο τελευταίο)
  • Είναι η μοναδική εταιρία που οι συσκευές που έφερνε στην Ελλάδα είχαν ελληνικά στα κουμπιά του πληκτρολογίου και τις καλύτερες και σωστότερες μεταφράσεις στο λογισμικό
  • Είναι η εταιρία που δημιούργησε στην Ελλάδα (και όχι μόνο) πλήρες δίκτυο για το service των συσκευών της. Μπορεί να αργούσαν αλλά πάντα έκαναν με την πρώτη τη σωστή δουλειά (προσωπική εμπειρία)
  • Είναι η εταιρία που (είτε το επέλεξε, είτε αναγκάστηκε) υποστηρίζει καθ' ολοκληρία τα ανοιχτά λογισμικά (άνοιξε το Symbian) και έχει στα χέρια της το καλύτερο λογισμικό (Maemo) για κινητές συσκευές (αν και αργεί την ανάπτυξη του).
  • Είναι η εταιρία που προσφέρει παντού και εντελώς δωρεάν πλήρες λογισμικό για πλοήγηση
  • Με λίγα λόγια (στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον) είναι η εταιρία που φαίνεται να έχει περισσότερο από τους υπόλοιπους τον πελάτη λίγο ψηλότερα σε σχέση με το κάθαρό κέρδος τους

Αν είχα δεύτερη ψήφο θα πήγαινε σίγουρα στην HTC για την ποιότητα και την τεχνολογία αιχμής της. Δυστυχώς όμως δεν έχει (σχεδόν) τίποτα από τα παραπάνω...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Xa Φίλε terrestial τα είπες όλα. Για όλους τους brainwashed που θεωρούν τους εαυτούς τους, τους μόνους σκεπτόμενους καταναλωτές- και όλους τους άλλους, απλα apple haters. cngrtz!

Πες τα ρε φιλε terrestial. αντε γιατι θα τρελαθω με τους κολλημενος μηλο-λατρεις.

και ξερεις ε, το μηλο-λατρης γινεται πολυ ευκολα και...μοιρο-λατρης. χα χα χα χα.

Και ας μαθουν οι φιλοι του Apple οτι τουλαχιστον το 50% αυτων που αγοραζουν το iphone, το παιρνουν επειδη ειναι μοδα, επειδη το ακουσαν απο τον κολλητο τους, επειδη το διαφημιζουν συνεχεια......κ.τ.λ.....

Και επειδη εχω δουλεψει σε καταστημα κινητων, οι πιο πολλες επιστροφες της ταξης της μιας εβδομαδας και του ενος μηνος ηταν κατοχοι iphone, οι οποιοι ακουγαν για την τελεια συσκευη και οταν καταλαβαν οτι δεν εχει bluetooth, οτι δεν κανει το ενα, οτι δεν κανει το αλλο, το γυριζαν πισω και μαλιστα εβριζαν και τον καταστηματαρχη γιατι δεν τους ειπε πριν το παρουν οτι ειναι μια..'πατατα' που την πληρωνεις 500+ ευρουλακια.

και επισης καποιος να πει οτι τα Αμερικανακια επιτελους "ξυπνησαν" και την πρωτη μερα που κυκλοφορησε το hd2 στην Αμερικη απλα...εξαντληθηκε μεσα σε 4 ωρες. εδω ειναι και το σχετικο αρθρο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=269324 .

και δεν μπαινω και στη διαδικασια καν να συκρινω το hardware ενος iphone με ενα hd2. γιατι απλα δεν υπαρψει συγκριση. ΤΕΛΟΣ.

και συγνωμη αν ειμαι offtopic "λιγο" αλλα πιστευω οτι εχει αμεση σχεση με αυτο που συζηταμε εδω.

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Πάντως εμένα μου κάνει εντύπωση που αντί να ασχολείται ο καθένας με τα του οίκου του (δηλαδή της συσκευής που ο ίδιος χρησιμοποιεί) σε ένα θέμα που για κάθε νοήμονα άνθρωπο αυτό ζητάει, όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε νωρίτερα και άλλος συνάδελφος, έχουμε αρχίσει πάλι τη συζήτηση καφενείου για το τι γίνεται στην άλλη γειτονιά, ή όπως τραγούδαγε και η Άννα Παναγιωτοπούλου "ποιός άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα".

Δεν επανερχόμαστε στο θέμα γιατί το κουράσαμε πάρα πολύ με τους χοληφόρους δεκάρικους για την apple και τη συνωμοσία της κατά των ελεύθερα σκεπτόμενων σοφών της τεχνολογίας;

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί το θέμα ξέφυγε. Το θέμα είναι ποιον κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων προτιμάμε περισσότερο και τους λόγους της προτίμησης. Εδώ γράφουν μερικοί γιατί δεν προτιμούν το iphone και άλλοι γιατί απεχθάνονται το iphone και την apple. Θα τρελαθούμε τελείως; Μα τόσο πολύ τους πειράζει ότι το iphone είναι το καλύτερο κινητό τηλέφωνο στο κόσμο και η apple η κορυφαία κατασκευάστρια αυτού του κινητού τηλεφώνου; Ψηφίζω iphone για την ευχρηστία του, την απλότητά του, την απολαυστική του εμπειρία, το γρήγορο internet και το πλήθος εκπληκτικών εφαρμογών που μου παρέχει. Απλά όταν το πιάνω στο χέρι μου, εκστασιάζομαι με τη πρωτόγνωρη εμπειρία που μου προσφέρει ως κινητό τηλέφωνο και όχι μόνο.

Ας με πουν κάποιοι αμερικανάκι, που η apple μου έχει πάρει τα μυαλά και με κοροϊδεύει. Εγώ θα πιστεύω πάντα το αντίθετο και θα απολαμβάνω τις παραπάνω υπεροχές που πιστεύω ότι μου παρέχει ως κάτοχος iphone, imac, macbook pro και σύντομα ipad.

Απλά οι άλλες ακολουθούν στη τεχνολογία της apple.

Πάντα φιλικά.:rolleyes:

Τα ΝΟΚΙΑ ειναι ευχρηστα και τα εχω συνηθισει αφου τα χρησιμοποιω εδω και 8 χρονια. Οπως βλεπω ειναι πρωτα σε δημοτικοτητα βασει ψηφων με διαφορα απο τον δευτερο. Edited by soka

Το να πει κάποιος για ποιούς λόγους αντιπαθεί την Apple και το iPhone, αν και ελαφρώς off-topic είναι αποδεκτό στα πλαίσια της συζήτησης.

Οι ειρωνίες, οι χαρακτηρισμοί και οι προσβολές εναντίων αυτών που προτιμούν τη συγκεκριμένη εταιρία, είναι απαράδεκτο φαινόμενο που έχει αρχίσει να επεκτείνεται σε αρκετά θέματα που αφορούν την Apple. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μιλάτε έτσι, για μια μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού, από τη στιγμή μάλιστα που δε σας έχει απευθυνθεί κανένας με τέτοιο τρόπο.

Με απλά λόγια, κόψτε το trolling γενικότερα στην περιοχή των Νέων, γιατί θα αρχίσουν να σβήνονται μηνύματα και να μοιράζονται ποινές.

Συνεχίζουμε στο θέμα. Απορίες/παρατηρήσεις/ενστάσεις μόνο με PM.

Ποιοτητα apple πουθενα ειχα απ ολα τα καλα νοκια σειρα ν και ε (καλυτερη απο ν)

σαμσουνγκ ομνια κ.α ερικσον αινο αλλα μολις απιασα το 3gs επαθα πλακα το χω ενα χρωνο και ειναι αθικτο δεν τριζει δεν κουνιεται κατι τιποτα οπως οταν το πηρα το htc δεν ξερω αλλα αυτο που εχω παθει με το μηλο ειναι ερωτας

Μα τόσο πολύ τους πειράζει ότι το iphone είναι το καλύτερο κινητό τηλέφωνο στο κόσμο και η apple η κορυφαία κατασκευάστρια αυτού του κινητού τηλεφώνου;

Έτσι είναι φίλε, όταν είσαι κορυφαίος σε ζηλεύουν. :lol:

Ψηφίζω iphone για την ευχρηστία του, την απλότητά του, την απολαυστική του εμπειρία, το γρήγορο internet και το πλήθος εκπληκτικών εφαρμογών που μου παρέχει. Απλά όταν το πιάνω στο χέρι μου, εκστασιάζομαι με τη πρωτόγνωρη εμπειρία που μου προσφέρει ως κινητό τηλέφωνο και όχι μόνο.

Καλά κάνεις, είναι το μόνο που προσφέρει «γρήγορο internet» και παίρνει εφαρμογές. Έχεις δοκιμάσει τίποτα άλλο για να συγκρίνεις ή δε χρειάζεται γιατί ξέρεις εκ των προτέρων πως το iPhone είναι το καλυτερότερο; Παρεμπιπτόντως, το πρώτο iPhone είχε «γρήγορο internet» χωρίς 3G. :lol:

Ας με πουν κάποιοι αμερικανάκι, που η apple μου έχει πάρει τα μυαλά και με κοροϊδεύει. Εγώ θα πιστεύω πάντα το αντίθετο και θα απολαμβάνω τις παραπάνω υπεροχές που πιστεύω ότι μου παρέχει ως κάτοχος iphone, imac, macbook pro και σύντομα ipad.

Ευτυχώς που δεν είσαι αμερικανάκι, ούτε φανατικός. Δεν αντέχω όμως να μη σε ρωτήσω, καλά όλα τα υπόλοιπα, αλλά στο iPad τι βρήκες;

Απλά οι άλλες ακολουθούν στη τεχνολογία της apple.

Πες τα ρε μεγάλε! Όλοι την Apple αντιγράφουν. Στο 3G, το multitasking, τα native apps, το copy-paste, τα MMS, τη λήψη βίντεο, ακόμη και στα folders στο μενού. Αν κάποια στιγμή το iPhone αποκτήσει και φλας ή μπροστινή κάμερα, θα το έχουν αντιγράψει και εκεί.

Οι ειρωνίες, οι χαρακτηρισμοί και οι προσβολές εναντίων αυτών που προτιμούν τη συγκεκριμένη εταιρία, είναι απαράδεκτο φαινόμενο που έχει αρχίσει να επεκτείνεται σε αρκετά θέματα που αφορούν την Apple. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μιλάτε έτσι, για μια μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού, από τη στιγμή μάλιστα που δε σας έχει απευθυνθεί κανένας με τέτοιο τρόπο.

Φίλε gkr41, το ότι κάποιοι ειρωνεύονται ειδικά τους πελάτες της Apple δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Ίσως να οφείλεται στο φανατισμό τους και στον τρόπο που προσπαθούν να μειώσουν όλους τους άλλους, θεωρώντας τους χαζούς που επιλέγουν άλλα προϊόντα και όχι το Jesus Phone. Στον πιστό θρησκείας, που δεν κάνει καν τον κόπο να επιχειρηματολογήσει, αλλά είναι σίγουρος για την ορθότητα της πίστης του με τυφλό φανατισμό, δεν μπορείς να απαντήσεις παρά μόνο με ειρωνεία. Αν σας ενοχλεί η ειρωνεία (που όμως συνοδεύεται από επιχειρήματα), τότε πρέπει να κόψετε και όλες τις απόλυτες, ατεκμηρίωτες και προκλητικές δηλώσεις του τύπου «όποιος δεν έχει iPhone δεν ξέρει τι πάει να πει κινητό» ή «όλοι αντιγράφουν την Apple». :)

Edited by terrestial

Έτσι είναι φίλε, όταν είσαι κορυφαίος σε ζηλεύουν. :lol:

Δε θα το έλεγα, απλά όταν είσαι κορυφαίος σε κατακρίνουν.;)

Καλά κάνεις, είναι το μόνο που προσφέρει «γρήγορο internet» και παίρνει εφαρμογές. Έχεις δοκιμάσει τίποτα άλλο για να συγκρίνεις ή δε χρειάζεται γιατί ξέρεις εκ των προτέρων πως το iPhone είναι το καλυτερότερο; Παρεμπιπτόντως, το πρώτο iPhone είχε «γρήγορο internet» χωρίς 3G. :lol:

Το γρηγορότερο όταν κυκλοφόρησε το 3gs. Στη Νokia ήμουν χρήστης 8 χρόνια και ενδιάμεσα χρησιμοποιούσα και sony ericsson. Κατέβαζα εφαρμογές ειδικά στα symbian κινητά που είχα και απλά τις θεωρώ πολύ χαμηλής ποιότητας.:happy:

Ευτυχώς που δεν είσαι αμερικανάκι, ούτε φανατικός. Δεν αντέχω όμως να μη σε ρωτήσω, καλά όλα τα υπόλοιπα, αλλά στο iPad τι βρήκες;

Μα είναι απλό. Καλύτερη και πρωτόγνωρη απολαυστική εμπειρία που δεν μου προσφέρουν τα netbooks. Αμερικανάκι δεν είμαι, φανατικός όμως της apple είμαι και θα έλεγα υπερβολικά.;)

Πες τα ρε μεγάλε! Όλοι την Apple αντιγράφουν. Στο 3G, το multitasking, τα native apps, το copy-paste, τα MMS, τη λήψη βίντεο, ακόμη και στα folders στο μενού. Αν κάποια στιγμή το iPhone αποκτήσει και φλας ή μπροστινή κάμερα, θα το έχουν αντιγράψει και εκεί.

Ξέχασες το multi-touch. Eκεί είναι όλα τα λεφτά φίλε μου.:lol:

Φίλε gkr41, το ότι κάποιοι ειρωνεύονται ειδικά τους πελάτες της Apple δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Ίσως να οφείλεται στο φανατισμό τους και στον τρόπο που προσπαθούν να μειώσουν όλους τους άλλους, θεωρώντας τους χαζούς που επιλέγουν άλλα προϊόντα και όχι το Jesus Phone. Στον πιστό θρησκείας, που δεν κάνει καν τον κόπο να επιχειρηματολογήσει, αλλά είναι σίγουρος για την ορθότητα της πίστης του με τυφλό φανατισμό, δεν μπορείς να απαντήσεις παρά μόνο με ειρωνεία. Αν σας ενοχλεί η ειρωνεία (που όμως συνοδεύεται από επιχειρήματα), τότε πρέπει να κόψετε και όλες τις απόλυτες, ατεκμηρίωτες και προκλητικές δηλώσεις του τύπου «όποιος δεν έχει iPhone δεν ξέρει τι πάει να πει κινητό» ή «όλοι αντιγράφουν την Apple». :)

Δεν μείωσα κανέναν, ούτε το τι κινητό χρησιμοποιείς. Απόλαυσέ το όποιο και αν είναι και άσε με εμένα να απολαύσω το iphone μου. Ούτε ειρωνία ανέφερα και επίσης μίλησα με επιχειρήματα. Όχι τίποτα άλλο, είσαι αρκετά εκτός θέματος και κουράζεις τη συζήτηση, αναφέροντας μας ξεμυαλισμένους με την apple. Άλλο είναι το θέμα μας. Μη χάνεις το χρόνο σου σου άσκοπα. Όσοι έχουν iphone στη κατοχή τους, απλά θα παραμείνουν.:D

Όσο φανατισμένοι και να είναι και όσες αρλούμπες και να λένε κατα τη γνώμη σας, δε σας δίνει το δικαίωμα να τους αποκαλείτε βλάκες, ηλίθιους, θύματα, ποζεράδες, χαζογκόμενες, συκιές (ναι έχει ειπωθεί και αυτό :wacko:) και διάφορα άλλα όμορφα.

Το «όποιος δεν έχει iPhone δεν ξέρει τι πάει να πει κινητό» είναι ανεκτό, το «όλοι αντιγράφουν την Apple» είναι επιτρεπτό από τη στιγμή που είναι απλά μια άποψη (ναι ατεκμηρίωτη) που δεν μειώνει όμως κανέναν. Τα παραδείγματα που ανέφερα παραπάνω όμως είναι ανεπίτρεπτα και απαγορεύονται από τους ΟΠΧ. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Γενικά δε μπορώ να καταλάβω το νόημα του να μπεις στη διαδικασία του να "συνετίσεις" κάποιον επειδή θεωρεί το iPhone το καλύτερο κινητό ever. Άποψή του είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει. Αν αυτός είναι ευχαριστημένος με την επιλογή του, γιατί να πέφτει λόγος σε εμάς; Αν παρόλα αυτά επιμένεις να το κάνεις, είσαι ελεύθερος να πεις την άποψή σου με επιχειρήματα, χωρίς να προσβάλλεις κανέναν όμως.

Ελπίζω να έγινα σαφής. Όπως είπα και πριν, για οτι χρειαστείτε μπορείτε να στείλετε PM, κάτι που έπρεπε να κάνεις και εσύ εξαρχής :)

Τα επόμενα off-topic θα διαγραφούν χωρίς προειδοποίηση.

Μετά από 14 χρόνια με κάποια συσκευή στην τσέπη μου κι αφού πέρασαν από τα χέρια μου εργαλεία σαν τα 6210, GD92, 6310i, Sx1, K750i, Touch & Touch Dual, Iphone 3G, 5800, X6, C905, E61, E71, Kaiser, Diamond, Omnia I, Pearl, Q9 για να θυμηθώ κάποια από αυτά, καταλήγω στα παρακάτω συμπεράσματα:

Έχοντας το 3G στο χέρι, έκανα (και κάνω) ότι θέλω, γρήγορα, απλά, ένιωθα το τηλέφωνο σαν προέκταση του μυαλού μου. Φοβερό λειτουργικό, δεν είναι μόνο η οθόνη (στο X6 όλο και κάτι πατιέται χωρίς να πρέπει, η αναζήτηση για να ανοίξει θέλει καναδυό δευτερόλεπτα, ενώ έχω μισήσει αυτό τον κύκλο που βλέπω έως ότου εμφανίσει μια φωτογραφία που θέλω να δείξω). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπόρεσαν να βάλουν ένα μεγαλύτερο αισθητήρα κι ένα φλας κι ας μεγάλωνε λίγο το μέγεθος...

Ποιοτικά, λίγες συσκευές έδιναν αυτή τη "μασίφ" αίσθηση που νόμιζες ότι αυτό που κρατάς θα αντέξει. Το touch Dual, το Iphone 3G (εκτός γρατσουνιών), τα Ε52 και Ε61 έδιναν την αίσθηση ότι θα κρατούσαν για πάντα.

Για απλή χρήση, δε φτάνει κανείς την SE. Τα Κ750 και C905 είναι άριστες συσκευές, πλήρεις με εύχρηστο μενού, εύκολα τις χειρίζεται κι η κοπέλα μου. Και φυσικά, Η ποιότητα στις φωτογραφίες...

Από τη Samsung μου έμεινε η τελειότητα στις οθόνες της. LG δεν είχα ποτέ δυστυχώς...

Πολλοί αναφέρουν τα προγράμματα για Symbian. Για ποια προγράμματα μιλάτε παιδιά, αν θεωρήσουμε το Torch πρόγραμμα που τα SE το είχαν ενσωματωμένο και σε μη smartphone εκδόσεις; Άριστο το Garmin, αλλά ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη. Κλειδωμένα, ήθελαν sign (για όσους θεωρούν το jailbreak-ξεκλείδωμα μοναδικό χαρακτηριστικό των apple) και τα πιο πολλά από αυτά τουλάχιστο αστεία.

Έπαθα πλάκα βλέποντας ιατρικές εφαρμογές σε Windows mobile (να στέλνεις μετρήσεις σακχάρου κατευθείαν από τη συσκευή μέτρησης π.χ. και να σου έρχονται πίσω στοιχεία προγενέστερων μετρήσεων του ίδιου ασθενή) κι όλα αυτά με ένα MIO της κακιάς ώρας. Μαθαίνω, δεν έχω δει ακόμη, ότι υπάρχουν αντίστοιχες εφαρμογές για iphone.....

Rim... κορυφαία ανοικτή ακρόαση, σαν το σταθερό Panasonic στη δουλειά.

Η αλήθεια είναι όμως ότι στο packaging, όλοι είναι πίσω από τη Νοκια. Παίρνοντας ένα 5800 π.χ. ή το X6 που έχω τώρα, έχεις ένα ολοκληρωμένο πακέτο, με χάρτες, quickoffice, δυνατά ηχεία, μεγάλη οθόνη, αναφορά ονόματος (γκρεμοτσακίστηκα βγαίνοντας από το μπάνιο μια φορά για έναν μλκ... κι από τότε το εκτιμώ απεριόριστα), θήκες, καλώδια, αξεσουάρ....

NOKIA λοιπόν.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Και για να τελειώνουμε και μ' αυτό το μύθο το multitouch δεν είναι εφεύρεση της Apple. Για άλλη μια φορά έκλεψε κάτι από άλλες εταιρίες και το οικιοποιήθηκε χωρίς φυσικά να πληρώσει τίποτα στους πραγματικούς εφευρέτες. Και επειδή το σύστημα στην αμερική είναι τόσο γελοίο, επείδη κανείς δεν το πατεντοποίησε πριν την Apple θεωρείται δικό της.

Μπορείς να πεις ότι έκανε πολύ καλή χρήση του multitouch αλλά όχι και ότι το δημιούργησε και οι άλλοι το αντέγραψαν απ'αυτήν...

http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-touch

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Σίγουρα το multitouch δεν είναι εφεύρεση της apple. Επίσης σίγουρο είναι όμως πως αποτελεί την καλύτερη υλοποίηση του όσον αφορά την χρηστικοτητα και την ποιότητα διεπαφης με τον χρήστη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Σίγουρα το multitouch δεν είναι εφεύρεση της apple. Επίσης σίγουρο είναι όμως πως αποτελεί την καλύτερη υλοποίηση του όσον αφορά την χρηστικοτητα και την ποιότητα διεπαφης με τον χρήστη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κατά τη γνώμη μου, θα είχες δίκιο, αν αυτό το έλεγες πριν ένα χρόνο.

Σήμερα υπάρχουν οθόνες ισάξιες σε αυτόν τον τομέα και πολύ ανώτερες στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά (μέγεθος, ανάλυση, φωτεινότητα κλπ).

Άλλωστε, είναι άδικο οι συγκρίσεις να γίνοται με βάση το 3gs που ήδη σιγά σιγά αποχωρεί...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...