Hey_Now Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Ημουν στη Voda (τοτε Panafon) για 3 χρόνια, το διέκοψα, πήρα κάρτα Τelestet, έκανα ξανά συμβόλαιο Voda για ένα χρόνο, το μετάνιωσα που ξαναπήγα, τώρα έχω σύνδεση ΤΙΜ. [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Ξεκίνησα με συμβόλαιο στην Panafon για 2 χρόνια, μετά ήθελα να πάρω νούμερο στο όνομά μου και ξεκίνησα τη σχέση μου με τα καρτοκινητά, πήρα πρώτα το What's Up διότι έδινε 30% επιπλέον χρόνο ομιλίας σε κάθε ανανέωση που θα έκανα για 1 χρόνο από την ενεργοποίηση, το οποίο κράτησα για 15-18 μήνες, και μετά άρχισα τα Vodafone a la carte διότι είχανε πολύ καλές προσφορές: 20% επιπλέον χρόνο ομιλίας σε κάθε ανανέωση για 1 χρόνο από την ενεργοποίηση 50% επιπλέον χρόνο ομιλίας με το κόλπο 2 κάρτες +1 δώρο και τώρα που έχω 40% έκπτωση στις χρεώσεις των κλήσεων σε σχέση με τον τιμοκατάλογο του a la carte Όταν μου τελειώσει η προνομιακή χρέωση, και αν δεν υπάρχουν συμφαίρουσες προσφορές στην καρτοκινητή, τότε θα καταφύγω μάλλον σε συμβόλαιο Vodafone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Εγω έχω περάσει και απο τις τρείς μεγάλες εταιρίες, Cosmote απο το 1999 μέχρι το 2001, Vodafone απο το 2001 έως το 2004 και πλεόν είμαι στην ΤΙΜ, απο την οποία έχω μείνει πολύ πιο ευχαριστημένος απο τις άλλες δύο. Στην Cosmote με εκνεύριζε η δημοσιουπαλληλική νοοτροπία ορισμένων υπηρεσιών και η δυσκολία να κάνω κάποια αλλάγη στο συμβόλαιό μου, στην Voda μου την έδωσε άσχημα το Live και το εκτεταμένο branding των τηλεφώνων, αλλά και οι πολύ χαμηλές επιδοτήσεις. Επισης δεν είχα καλό σήμα ούτε στο σπίτι μου (Βριλήσσια - 1 γραμμή με το ζόρι), ούτε στην δουλειά μου (Κολωνάκι - 2 γραμμές στον τρίτο όροφο, καθόλου σήμα στο ισόγειο). Τωρα στην ΤΙΜ εχω full σήμα σε σπίτι και δουλειά και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στις καλοκαιρινές μου εξορμήσεις. Επιπλέον πήρα και δωρεάν ενα F2G με την τελευταία αναβάθμιση και μιλάω με τις ώρες με το έτερον ήμισυ! (εκνευρίστηκα βέβια λίγο που κουτσούρεψαν το non stop, αλλά και πάλι δεν παύει να είναι το πιο φτηνό πακέτο ομιλίας - SMS). Ψήφος στην ΤΙΜ λοιπόν απο εμένα My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenios822 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 imouna cosmote gia 4 xronia alla twra katalixa se tim.nomizw oti einai kaliteri kai pio exipiretiki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 imouna cosmote gia 4 xronia alla twra katalixa se tim.nomizw oti einai kaliteri kai pio exipiretiki Oson afora tis xreoseis,h TIM einai arketa akrivoterh sta symvolaia. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenios822 Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Oson afora tis xreoseis,h TIM einai arketa akrivoterh sta symvolaia. file den nomizw na einai pio akrivi apo tis alles..episis gia mena einai ok giati exw dio wres wrea xrono omilias mou ftanou mia xara kai oso gia minimata stelw 4 me 5 kathe mina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 file den nomizw na einai pio akrivi apo tis alles..episis gia mena einai ok giati exw dio wres wrea xrono omilias mou ftanou mia xara kai oso gia minimata stelw 4 me 5 kathe mina Ta SMS exoyn thn idia xreosh se oles tis etaireies.Apla oi klhseis toy programmatos 120 ths TIM,epeita apo ton dorean xrono omilias,einai kata 0,0004 eyro akrivoteres ana deyterolepto. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenios822 Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Ta SMS exoyn thn idia xreosh se oles tis etaireies.Apla oi klhseis toy programmatos 120 ths TIM,epeita apo ton dorean xrono omilias,einai kata 0,0004 eyro akrivoteres ana deyterolepto. nai re file alla gia mena pou kathe mina den xepernaw tis dio wres auto den me apasxoli..kai na tis xeperaso omos i diafora einai amelitea Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 vodafone kai pali vodafone!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkwanderer_ME Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Εγω βασικα χρησιμοποιω τη ΤΙΜ και συγκεκριμενα το πακετο Free 2 Go. Λογω των διαφορων προγραμματων που εχει :) I've seen beyond the truth, it's just another lie. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Cosmote γιατι ειναι η μοναδικη αξιοπιστη εταιρια στην Ελλαδα εκτος οτι ειναι η Νο1,ειναι και πολυ σοβαρη σε σχεση με τις αλλες δυο,παρα πολυ καλη σε ολα,ακομη και η εξυπηρετηση καπως βελτιωθηκε,δεν ειναι οπως παλια,παντως σε σχεση με την ΤΙΜ που ειχα πριν ειναι πολυ ανωτερη σε ολα,στα τιμολογια,στην καλυψη,πολυ καλες επιδοτησεις και τα καταστηματα της πουλανε αυθεντικες συσκευες και οχι μονο αποκλειστικα συσκευες της εταιριας οπως κανει η βονταφον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Vodafone εδώ και 7 χρόνια, Ελλάδα και εξωτερικό γιατί απλά δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό το δίκτυο όσον αφορά σήμα και roaming. [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 τα τελευταια 3 χρονια τα τηλεφωνα της οικογενειας και το πακετο της εταιρειας μου(15 γραμμες ) ειναι στην vodafon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Και τα τρια δικτυα τωρα πια (εν ετει 2005),εχουν βελτιωθει παρα πολυ.Και στην καλυψη πανελλαδικα οσο και στις υπηρεσιες που προσφερουν.Υπαρχει ΤΡΟΜΕΡΟΣ ανταγωνισμος.Εγω προσωπικα χρησιμοποιω και τα 3 δικτυα αλλα τοποθετω την vodafone ενα ''σκαλοπατι'' πιο πανω απο τις αλλες δυο... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Vodafone kai egw paidia! 1)mia xara shma,den exoun outws h allws treles diafores metksu tous oi 3 megaloi 2)Kales times,diafora metaksu tous pali panw katw den uparxei 3)TROMERO Roaming,ligo teleutaia me to Dubai mou ta xalase alla ti na kanoume.To Passport einai auto pou kanei omws thn TERASTIA DIAFORA me tis alles 2 etairies ths seiras,toulaxiston s auto to thema,mprosta sth Vodafone! ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Και τα τρια δικτυα τωρα πια (εν ετει 2005),εχουν βελτιωθει παρα πολυ.Και στην καλυψη πανελλαδικα οσο και στις υπηρεσιες που προσφερουν.Υπαρχει ΤΡΟΜΕΡΟΣ ανταγωνισμος.Εγω προσωπικα χρησιμοποιω και τα 3 δικτυα αλλα τοποθετω την vodafone ενα ''σκαλοπατι'' πιο πανω απο τις αλλες δυο... :) Σε τι είναι πιο ψηλά; Στο ίδιο σκαλοπάτι με τις άλλες είναι. Ξεχνάτε πολύ εύκολα το black out που έπαθε σε όλη την Ελλάδα για 5-6 ώρες τουλάχιστον! Μου άρεσε που υπερηφανευόταν για το άψογο δίκτυο που είχε.... Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Υπαρχει ΤΡΟΜΕΡΟΣ ανταγωνισμος. :blink: :blink: /me τριβει τα ματια του :blink: :blink: ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ???? :hunter: :fool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Εχω vodafone(panafon) 7 χρονια.Πρωτα ala carte και μετα εβαλα το CU μολις βγηκε.Δεν εχω κανενα προβλημα προσωπικα ολο αυτο το διαστημα. :) ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Σε τι είναι πιο ψηλά; Στο ίδιο σκαλοπάτι με τις άλλες είναι. Ξεχνάτε πολύ εύκολα το black out που έπαθε σε όλη την Ελλάδα για 5-6 ώρες τουλάχιστον! Μου άρεσε που υπερηφανευόταν για το άψογο δίκτυο που είχε.... Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.... ;) Δεν ήταν σε όλη την Ελλάδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Δεν ήταν σε όλη την Ελλάδα. Πάντως στην Πάτρα που μένω και στην Αθήνα δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα. Αλλά δεν είναι εκεί η ουσία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpm Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 COSMOTE FOR EVER :lol: FREE SMS :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fusser Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 +1 στην Vodafone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 240 +50sms VODAFONE SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 120΄στη vodafone, Q καρτοκινητό. https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Εγω ειμαι στο TIM με 20' δωρεαν χρονο ομιλιας και 60 δωρεαν μυνηματα. @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts