Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν στο φερει στο τελος στο κεφαλι η γυναίκα σου θα δουλεύει λες μετα το android? :lol:

:X

Φιλαράκι, λογικά δε θα χρειάζεται πάλι στήσιμο αφού δουλεύει μόνο από την κάρτα.

εσύ τι δουλειά έχεις εδώ?? προτιμάς άλλες ρομ :mad: και δεν σε αρέσει το android???

:lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
εγώ προσπαθώ έστω έτσι απλά να ανανεώσω τον καιρό...και λέει σφάλμα δικτύου...είμαι οκ??

Όχι, αυτό δεν είναι λέει τίποτα γιατί απλά μπορεί να έχει πρόβλημα ο server που κατεβάζει η συσκευή τον καιρό.

Για να καταλάβεις εάν είσαι συνδεδεμένος είναι απλό. Στην ένδειξη του σήματος, εκτός από τις μπάρες εμφανίζεται και ένα πολύ μικρό H ή G στο πάνω μέρος (δεν μιλάω για το υπάρχον H ή G ή E που υπάρχει δίπλα από την ένδειξη του σήματος). (Στην ουσία επαναλαμβάνω αυτό που ήδη λέει ο bbbb).

Modpic.gif

Για να γίνει πιο κατανοητό αυτό που έγραψα παραθέτω 2 εικόνες της taskbar

http://img841.imageshack.us/img841/5487/57701546.jpg

Στην πρώτη δεν είσαι συνδεδεμένος στο νετ

http://img830.imageshack.us/img830/2797/94646752.jpg

στη δεύτερη πρόσεξε το μικρό Ε πάνω από τις μπάρες του σήματος

Διαβασε λιγο τις οδηγιες στο 2ο ποστ και ενημερωσε με τι ραδιο φορας.

Στη θεση σου θα τα εκανα ολα απο την αρχη

Πρωτα HSPL2 και επελεξε 1.66.HSPL

Μετα task29 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3118235#post3118235

Μετα ραδιο

Προτεινόμενα Radio:

Radio 2.10.50.28_2

Radio 2.12.50.02_2

και μετα την Omega

Η ολη διαδικασια ειναι 15 λεπτα.

Ενημερωσε με!

ok φιλε μου το έκανα όπως μου είπες k η rom πάει μπάλα..! Σ'ευχαριστω πολυ!

Edited by ioathe

Όχι, αυτό δεν είναι λέει τίποτα γιατί απλά μπορεί να έχει πρόβλημα ο server που κατεβάζει η συσκευή τον καιρό.

Για να καταλάβεις εάν είσαι συνδεδεμένος είναι απλό. Στην ένδειξη του σήματος, εκτός από τις μπάρες εμφανίζεται και ένα πολύ μικρό H ή G στο πάνω μέρος (δεν μιλάω για το υπάρχον H ή G ή E που υπάρχει δίπλα από την ένδειξη του σήματος). (Στην ουσία επαναλαμβάνω αυτό που ήδη λέει ο bbbb).

Γιάννη τις δύο τελευταίες μέρες έχω ενεργοποιήσει τον καιρό και το Twitter για να το ελεγξω και εγώ και το τριγωνάκι πάνω από το σήμα δεν φεύγει εάν δεν μπώ εγώ ίντερνετ ή δεν είναι η ώρα του να κάνει ενημέρωση σε κάτι απο τα δύο.

Και τι έχω παρατηρήσει....η κουνιάδα μου έχει και εκείνη HD2 αλλά δεν ασχολείται ιδιαίτερα παρά μόνο με τα βασικά έτσι hspl της είχα κάνει εγώ και της είχα περάσει και μία ρομ που χρησιμοποιούσα και εγω εκείνη την εποχή.

Της έκανα τα πάντα με τον ίδιο τρόπο που τα είχα κάνει και στο δικό μου κινητό, και το δικό της ήταν και πιο καινούργιο σε σύγκριση με το δικό μου που του είχα φλασάρει κάμποσες ρομ.

Στο δικό της έβγαλε προβλήματα που σε εμένα δεν είχε βγάλει.....πως στα κομμάτια γίνεται αυτό.....και τελικά ήταν bug η δεν κάθησε καλά το φλασάρισμα στο κινητό της;

Xiaomi Mi5 White 32GB

@ioathe:

Γιάννη με μια πρώτη ματιά είδα ότι στην v11.1 δεν παρουσιάζει το πρόβλημα μόνιμης σύνδεσης στο internet. Πρέπει όμως να δοκιμάσω την συσκευή ενδελεχώς για να πω με σιγουριά. Αν και η αλήθεια είναι ότι όταν έχω πρόβλημα, παρουσιάζεται από την πρώτη στιγμή.

Αν ειναι οκ με την 11.1 τοτε ειναι απο το build γιατι ολα τα αλα τα εχουν ιδια η 11 και η 11.1

Περιμένω να μου το επιβεβαιώσεις με τις δοκιμές σου!

@Ioathe

Γιαννη αυτο που εγω παρατηρησα στις εκδοσεις 10,11,11.1 δεν μου βρισκει το Wifi ROUTER μου το οποιο εχω στημμενο σε καλαλι 13. Εχω δοκιμασει με δυο RADIOS το 2.10.50.28_2 και 2.12.50.02_2. Εννοειται οτι με καμια προγενεστερη εκδοση δεν ειχα κανενα ποτε προβλημα.... Δεν επιθυμω βεβαια να αλλαξω καναλι στο router γιατι παιζουν πολλα 11αρια και 1αρια και γενικα το 13 ειναι το μονο που δουλευει optimal το ROUTER..

Ευχαριστω.....

EDΙΤ : Μολις δοκιμασα για περιεργεια την Artemis 31.5 και δουλευει κανονικα

Το προβλημα αν δούλευε σε παλιότερη εκδοσή θα ειναι κάτι που αναβάθμισα.

Σε πια σου δούλευε καλά θυμάσαι???

ok φιλε μου το έκανα όπως μου είπες k η rom πάει μπάλα..! Σ'ευχαριστω πολυ!

Παρακαλω :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Παιδιά SOS.

Επιτέλους αποφάσισα να κάνω HSPL και να περάσω την Omega v10 ELL XT CHT.

Όλα πήγαν καλά ! ¨εφτασε στο σημείο που ξεκινούσε με το λογοτυπο των omega series, μετά στο σημείο με την άσπρη οθόνη και τις 3 σειρες με τα κόκκινα κατω αριστερα (πληροφορίες R.....κλπ) αλλά στο τέλος η συσκευή έμεινε στην άσπρη οθόνη με τα πράσινα γράμματα της htc χωρίς τα κόκκινα...και τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα(ούτε με soft reset κανει κάτι ούτε συνδέεται στο pc).

Δεν έκανα τίποτε με radio. Κρατάει το παληό ή έπρεπε νάχω περάσει κάποιο καινούργιο.

Τι μπορώ να κάνω;

Παιδιά SOS.

Επιτέλους αποφάσισα να κάνω HSPL και να περάσω την Omega v10 ELL XT CHT.

Όλα πήγαν καλά ! ¨εφτασε στο σημείο που ξεκινούσε με το λογοτυπο των omega series, μετά στο σημείο με την άσπρη οθόνη και τις 3 σειρες με τα κόκκινα κατω αριστερα (πληροφορίες R.....κλπ) αλλά στο τέλος η συσκευή έμεινε στην άσπρη οθόνη με τα πράσινα γράμματα της htc χωρίς τα κόκκινα...και τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα(ούτε με soft reset κανει κάτι ούτε συνδέεται στο pc).

Δεν έκανα τίποτε με radio. Κρατάει το παληό ή έπρεπε νάχω περάσει κάποιο καινούργιο.

Τι μπορώ να κάνω;

Διαβασε λιγο τις οδηγιες στο 2ο ποστ.

και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3290601#post3290601

Ενημερωσε με αν εχεις προβλημα!

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Διαβασε λιγο τις οδηγιες στο 2ο ποστ.

και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3290601#post3290601

Ενημερωσε με αν εχεις προβλημα!

Κατ΄αρχάς ευχαριστω για την γρήγορη ανταπόκριση

Έκανα κανονικά όλη τη διαδικασία χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά στο τέλος , όταν έβγαλε την οθόνη με το σήμα (τα θαλασσί λιοντάρια omega) και φόρτωνε μία γραμμή έμεινε στην άσπρη οθόνη που έγραψα πριν.

Μήπως εκεί δεν περίμενα αρκετά και έβγαλα το usb και αυτό προκάλεσε πρόβλημα;

Ελπίζω να μην κατέστρεψα τη συσκευή!

Τώρα δεν συνδέεται με το actinesync με το pc

Μόλις είδα ότι έκανα HSPL και όχι HSPL2.

Πές μου πως δεν την κατέστρεψα!!!

Μπορώ μόνο να μπώ στην οθόνη με τα 4 χρώματα αν αυτό λέει τιποτε

Edited by panik3

Οδηγίες Εγκατάστασης (μόνο για HTC HD2):

HSPL

Για να την εγκατάσταση της Rom (αλλά και του Radio) χρειάζεται HSPL στην συσκευή

Για να το HSPL χρειάζεστε το πρόγραμμα HSPL2.exe.

Σελίδα HSPL2:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433

Για να το εγκαταστήσουμε συγχρονίζουμε την συσκευή με τον υπολογιστή.

Τρέχουμε το πρόγραμμα HSPL2.exe από τον υπολογιστή.

Επιλέγουμε next και η συσκευή μπαίνει σε bootloader mode (η οθόνη με τα τέσσερα χρώματα.)

Μετά στο πρόγραμμα HSPL2 στον υπολογιστή επιλέγουμε 1.66.HSPL και Next.

Μόλις τελειώσει θα εμφανιστεί το μήνυμα: Successfully done!

Εύκολο και απλό!

Radio

Στην ROM δεν περιλαμβάνεται Radio.

Προτεινόμενα Radio:

Radio 2.10.50.28_2

Radio 2.12.50.02_2

Εγκατάσταση ROM

Την ROM την κάνουμε εγκατάσταση τρέχοντας το αρχείο ROMUpdateUtility.exe που βρίσκεται στον φάκελο της ROM και ακολουθούμε τις οδηγίες.

Έκανα την ενημέρωση της ROM (όπως αναφέρεις). Έγινε επιτυχώς. Επανεκκινήθηκε το κινητό, έβγαλε την οθόνη με τις δύο λεοντοκεφαλές και μπήκε στη διαδικασία των ρυθμίσεων της συσκευής όπως όταν λειτουργεί για πρώτη φορά με το μήνυμα ότι όταν τελειώσουν οι ρυθμίσεις θα μεταβεί στο Σήμερα. Μετά εμφανίστηκε η ράβδος εξέλιξης-προόδου αυτής της διαδικασίας. Ενώ γινόταν αυτό η συσκευή επανεκκινήθηκε, εμφανίστηκε η λευκή οθόνη με το πράσινο htc (χωρίς να εμφανιστούν κάτω τα κόκκινα γράμματα) και πάγωσε.

Ξαναφλάσαρα τη RΟΜ πάλι επιτυχώς, και μία από τα ίδια.

Σημειωτέον δεν εγκατέστηκα κάποιο Radio. Τι είναι αυτό; (ποιά η χρησιμότητά του;) πού το βρίσκω και πως το εγκαθιστώ;

Πάντως αυτή τη στιγμή έχω μια συσκευή παγωμένη....

Καμιά βοήθεια;

Για να γίνει πιο κατανοητό αυτό που έγραψα παραθέτω 2 εικόνες της taskbar

http://img841.imageshack.us/img841/5487/57701546.jpg

Στην πρώτη δεν είσαι συνδεδεμένος στο νετ

http://img830.imageshack.us/img830/2797/94646752.jpg

στη δεύτερη πρόσεξε το μικρό Ε πάνω από τις μπάρες του σήματος

σας ευχαριστώ και τους 2 ήσασταν κατατοπιστικότατοι!

Έκανα την ενημέρωση της ROM (όπως αναφέρεις). Έγινε επιτυχώς. Επανεκκινήθηκε το κινητό, έβγαλε την οθόνη με τις δύο λεοντοκεφαλές και μπήκε στη διαδικασία των ρυθμίσεων της συσκευής όπως όταν λειτουργεί για πρώτη φορά με το μήνυμα ότι όταν τελειώσουν οι ρυθμίσεις θα μεταβεί στο Σήμερα. Μετά εμφανίστηκε η ράβδος εξέλιξης-προόδου αυτής της διαδικασίας. Ενώ γινόταν αυτό η συσκευή επανεκκινήθηκε, εμφανίστηκε η λευκή οθόνη με το πράσινο htc (χωρίς να εμφανιστούν κάτω τα κόκκινα γράμματα) και πάγωσε.

Ξαναφλάσαρα τη RΟΜ πάλι επιτυχώς, και μία από τα ίδια.

Σημειωτέον δεν εγκατέστηκα κάποιο Radio. Τι είναι αυτό; (ποιά η χρησιμότητά του;) πού το βρίσκω και πως το εγκαθιστώ;

Πάντως αυτή τη στιγμή έχω μια συσκευή παγωμένη....

Καμιά βοήθεια;

Πριν δυο ώρες είχα το ίδιο προβλημα και νόμισα ότι χάλασα την συσκευή.

Μην ανησυχεις.Το προβλημα είναι στο ράδιο γι'αυτό δεν ανοίγει η συσκευή.

Εγώ το έλυσα με την βοήθεια των παιδιών στο forum.

Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257071&page=947

Πρέπει να κατεβάσεις ένα συμβατο ράδιο π.χ. RADIO 2.12.50.02_2 (δες στο πρώτο ποστ του παραπάνω φορουμ που θα τα βρείς) να το μετονομάσεις σε RUU_signed.nbh. Στον ίδιο φάκελλο να βάλλεις το CustomRUU.exe (βρες το απ' το google) .Τρέξε αυτό το .exe και θα ξεκινήσει μια διαδικασία σαν αυτή που περνάει η ρομ. Έτσι θα περάσει το ραδιο και θα ανοίξει η συσκευή.

Αν φοβάσαι να το κάνεισ περίμενε να απαντήσει κανείς πιο έμπειρος.

Εγώ πάντως έτσι τα κατάφερα

Edited by ioathe

Φίλε dbmispt κάνε ότι σου έγραψε ο panik3 και θα είσαι οκ.

Γιάννη @athanaso77 για το πρόβλημα με τη διαρκεί σύνδεση στο ίντερνετ το μυαλό μου παέι στο να είναι bug κάποιας εφαρμογής που κάνει αυτόματες ενημερώσεις :rolleyes:.

Οπότε για να δούμε αν όντως είναι αυτό και ποιά εφαρμογή το προκαλεί και να διορθωθεί δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις σε όσες εφαρμογές το έχεις ενεργοποιημένο και τα email και ενεργοποιήσε μόνο μία εφαρμογή καθε φορά ελέγχωντας αν δημιουργεί το πρόβλημα.

Άν το εντοπίσεις σε κάποια και είναι όντως απο εφαρμογή το πρόβλημα κάνε ένα κόπο και τσέκαρε τις όλες μήπως υπάρχει και σε άλλη ώστε να το διορθώσει μια και καλή ο Γιάννης. :)

@Ioathe

Γιαννη αυτο που εγω παρατηρησα στις εκδοσεις 10,11,11.1 δεν μου βρισκει το Wifi ROUTER μου το οποιο εχω στημμενο σε καλαλι 13. Εχω δοκιμασει με δυο RADIOS το 2.10.50.28_2 και 2.12.50.02_2. Εννοειται οτι με καμια προγενεστερη εκδοση δεν ειχα κανενα ποτε προβλημα.... Δεν επιθυμω βεβαια να αλλαξω καναλι στο router γιατι παιζουν πολλα 11αρια και 1αρια και γενικα το 13 ειναι το μονο που δουλευει optimal το ROUTER..

Ευχαριστω.....

EDΙΤ : Μολις δοκιμασα για περιεργεια την Artemis 31.5 και δουλευει κανονικα

Κάνε μία επανεκκίνηση στο router και ξαναδοκίμασε.

Εγώ χρησιμοποιώ την v10 και μου συνδέεται κανονικότατα στο ασύρματο που έχω.:)

Edited by ioathe
Xiaomi Mi5 White 32GB

Δεν υπαρχει λογος να κανω επανεκιννινηση στο router... To pc δουλευει κανοκικα ενα μηνα συνεχως καθως και το laptop μου. Το δικο σου router ειναιο στο καναλι 13 ???

EDIT. @Ioathe

Τωρα φοραω την Artemis χωρις κανενα προβλημα. Το προβλημα σε μενα εντοπιστηκε στην v10 και μετα. Στην 9 δεν ειχα κανενα θεμα. Αν μπορεις δωσε Link με την 9 δεν μπορεσα να την βρω. Ευχαριστω...

Edited by ioathe
Γιαννης. Μ.

Δεν υπαρχει λογος να κανω επανεκιννινηση στο router... To pc δουλευει κανοκικα ενα μηνα συνεχως καθως και το laptop μου. Το δικο σου router ειναιο στο καναλι 13 ???

EDIT. @Ioathe

Τωρα φοραω την Artemis χωρις κανενα προβλημα. Το προβλημα σε μενα εντοπιστηκε στην v10 και μετα. Στην 9 δεν ειχα κανενα θεμα. Αν μπορεις δωσε Link με την 9 δεν μπορεσα να την βρω. Ευχαριστω...

Καλημερα Γιαννη,

δοκιμασα και εγω σπιτι αλλα και στην δουλεια και δεν εχω προβλημα,

δεν ξερω ομως σε ποιο καναλι ειναι ρυθμισμένα για να σου απαντησω.

Σε ποια εκδοση σου δούλευε θυμασαι?

Το δικό μου router δεν το έχω πειράξει είναι όπως μου το είχαν ρυθμίσει από την εταιρία - πάροχο.

Απλά έχει τύχει όταν έχω συνδέσει αρκετές συσκευές ανά διαστήματα στο router κάποια στιγμή να μην μπορώ να συνδέθω και αυτό γιατί, αν δεν κάνω λάθος έτσι όπως μου τα εξήγησαν και μένα, το router δίνει ένα συγκεκριμένο αριθμό ip μπορεί λοιπόν να είχες ήδη συσκευές συνδεδεμένες σε προηγούμενα διαστήματα που να έχουν κρατήσει την ip οπότε δεν μπορείς να συνδέσεις και άλλη.

Σε αυτή την περίπτωση κάνεις επανεκκίνηση στο router κλείνεις και το wifi απο το κινητό σου και δοκιμάζεις εκ νέου.

Λέγοντας επανεκκίνηση εννοώ να το κλείσεις και να το ξανανοίξεις, δεν εννοώ να το ξαναστήσεις απο την αρχή..........on-off...........

Δοκίμασε το δεν έχεις να χάσεις τίποτα μόνο να βρείς............το internet :lol::lol:

Xiaomi Mi5 White 32GB

Καλημερα Γιαννη,

δοκιμασα και εγω σπιτι αλλα και στην δουλεια και δεν εχω προβλημα,

δεν ξερω ομως σε ποιο καναλι ειναι ρυθμισμένα για να σου απαντησω.

Σε ποια εκδοση σου δούλευε θυμασαι?

Καλημερα και σε σε σενα... Ειναι η τριτη φορα που γραφω. Συγνωμη για τον τονο αλλα ολα εχουν ειπωθει ξανα και ξανα πιο πανω. Λοιπον το ROUTER ειναι στο καναλι 13. Μεχρι την εκδοση 9 ολα καλα . Αν μπορεις βαλε μια το ROUTER σου στο 13 να το δοκιμασουμε....

EDIT. Το θεμα οπως ειπα και πιο πριν δεν ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω αλλα στο scan δεν βρισκει καν το SSID που εκπεμπει το ROUTER..

Edited by johmic
Γιαννης. Μ.

Καλημερα και σε σε σενα... Ειναι η τριτη φορα που γραφω. Συγνωμη για τον τονο αλλα ολα εχουν ειπωθει ξανα και ξανα πιο πανω. Λοιπον το ROUTER ειναι στο καναλι 13. Μεχρι την εκδοση 9 ολα καλα . Αν μπορεις βαλε μια το ROUTER σου στο 13 να το δοκιμασουμε....

EDIT. Το θεμα οπως ειπα και πιο πριν δεν ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω αλλα στο scan δεν βρισκει καν το SSID που εκπεμπει το ROUTER..

Κανενα προβλημα Γιαννη,

μονο θα περιμενεις να παω σπιτι το απογευμα και θα το δοκιμάσω στο κανάλι 13 :)

Έχω δεύτερη μέρα την 11 περασμένη.

Καταρχήν έχω μείνει καταευχαριστημένος από ταχύτητα και ως τώρα δεν είχα κανένα κόλλημα ή πρόβλημα

Αλλα, κάτι δε παει καλά με το WiFi.

Έχω την εντύπωση ότι είναι πιο αδύναμο. Το έχω βάλει στην επιλογή καλύτερης απόδοσης αλλά νομίζω ότι ίσως αυτή η επιλογή είναι που δεν δουλεύει και παραμένει στην ενδιάμεση κατάσταση..

Το παρατήρησα σε σημεία στο σπίτι που πάντα είχα μπόλικο σήμα αλλά τωρα ανα διαστήματα το χάνει και ξανασυνδέεται. Σε άλλα που είχα προβληματικό σήμα τώρα δεν συνδέεται με τίποτα!..

Υπάρχει περίπτωση αυτός ο slider που επιλέγεις την ισχύ του WiFi να μη λειτουργεί σωστά ή να φταίει κάτι άλλο?

Καλήμέρα

Χτές πέρασα την Omega XT v10 Με Co0kie's Home Tab 1.8.5.

Πρώτη φορά μη official ρομ και με wm 6.5χ.

Κατ'αρχάς ευχαριστίες και συγχαρητήρια στους developers!

Θα ήθελα να ρωτήσω καποια πράγματα αν δεν γίνομαι κουραστικός.

1. Χρησιμοποιώ το resco explorer και λόγω του ότι η κάτω μπάρα στα 6.5χ είναι μεγαλύτερη σε ύψος κόβει στη μέση τα εικονίδια επιλογών του προγράμματος. διορθώνεται αυτό;

2.Το Ndrive βγάζει τα γράμματα για τις οδηγίες μικροσκοπικά. σχεδον δεν διαβάζονται.

3.Το εικονίδιο με τα λιονταράκια κάτω αριστερά αλλάζει; Κυρίως λειτουργία ή και εμφάνιση αν αυτό δεν είναι αντιδεοντολογικό.

4. που μπορώ να βρώ το Ιστορικό κλήσεων για να το βάλω σε quick link;

5.Μπορώ να αλλάξω task manager ή taskbar; Αν ναι πως απεγκαθιστώ τα υπάρχοντα;

Συγγνώμη αν κούρασα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλήμέρα

Χτές πέρασα την Omega XT v10 Με Co0kie's Home Tab 1.8.5.

Πρώτη φορά μη official ρομ και με wm 6.5χ.

Κατ'αρχάς ευχαριστίες και συγχαρητήρια στους developers!

Θα ήθελα να ρωτήσω καποια πράγματα αν δεν γίνομαι κουραστικός.

1. Χρησιμοποιώ το resco explorer και λόγω του ότι η κάτω μπάρα στα 6.5χ είναι μεγαλύτερη σε ύψος κόβει στη μέση τα εικονίδια επιλογών του προγράμματος. διορθώνεται αυτό;

2.Το Ndrive βγάζει τα γράμματα για τις οδηγίες μικροσκοπικά. σχεδον δεν διαβάζονται.

3.Το εικονίδιο με τα λιονταράκια κάτω αριστερά αλλάζει; Κυρίως λειτουργία ή και εμφάνιση αν αυτό δεν είναι αντιδεοντολογικό.

4. που μπορώ να βρώ το Ιστορικό κλήσεων για να το βάλω σε quick link;

5.Μπορώ να αλλάξω task manager ή taskbar; Αν ναι πως απεγκαθιστώ τα υπάρχοντα;

Συγγνώμη αν κούρασα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Για τα 3-4-5 σου απάντησα στο θέμα του HD2,

για τα 1-2 όποιος μπορεί ας βοηθήσει!

Έχω δεύτερη μέρα την 11 περασμένη.

Καταρχήν έχω μείνει καταευχαριστημένος από ταχύτητα και ως τώρα δεν είχα κανένα κόλλημα ή πρόβλημα

Αλλα, κάτι δε παει καλά με το WiFi.

Έχω την εντύπωση ότι είναι πιο αδύναμο. Το έχω βάλει στην επιλογή καλύτερης απόδοσης αλλά νομίζω ότι ίσως αυτή η επιλογή είναι που δεν δουλεύει και παραμένει στην ενδιάμεση κατάσταση..

Το παρατήρησα σε σημεία στο σπίτι που πάντα είχα μπόλικο σήμα αλλά τωρα ανα διαστήματα το χάνει και ξανασυνδέεται. Σε άλλα που είχα προβληματικό σήμα τώρα δεν συνδέεται με τίποτα!..

Υπάρχει περίπτωση αυτός ο slider που επιλέγεις την ισχύ του WiFi να μη λειτουργεί σωστά ή να φταίει κάτι άλλο?

Ποιο ραδιο εχεις,

Δεν νομιζω να φταιει κατι!

Μπορεις να δοκιμασεις αλλο ραδιο και να ενημερωσεις παλι!

Edited by ioathe

Ραδιο εχω το 2.10.50.28.2

Το θεμα ειναι οτι το ιδιο ραδιο ειχα και πριν με την elegancia το ιδιο κ τωρα που εβαλα την energy δοκιμαστικα και παρατηρω δυνατοτερο WiFi.

Το μονο λογικο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι κατι παιζει με την ρομ.

Γιαννη αν μπορεις να το τσεκαρεις.. Θα προτιμουσα να ξαναβαλω την omega! κατα τα αλλα την βρηκα αψογη!

Δημήτρη θέλω να σε ενημερώσω ότι η γραφή sms δεν επιτρέπετε στο myphone

Edited by ioathe

Το θεμα ειναι οτι το ιδιο ραδιο ειχα και πριν με την elegancia το ιδιο κ τωρα που εβαλα την energy δοκιμαστικα και παρατηρω δυνατοτερο WiFi.

Γιαννη αν μπορεις να το τσεκαρεις.. Θα προτιμουσα να ξαναβαλω την omega! κατα τα αλλα την βρηκα αψογη!

Δεν ξέρω τι μπορώ να κοιτάξω, εγώ εχω σήμα καμπάνα και δοκίμασα σε 3 διαφορετικά δίκτυα!

Δημήτρη θέλω να σε ενημερώσω ότι η γραφή sms δεν επιτρέπετε στο myphone

Για το NDrive κατέβασε αυτο το αρχείο και κάνε το copy paste στο storage card> NDrive αντιγραφή και αντικατάσταση όταν σου ζητηθεί.

http://rapidshare.com/files/416005213/NDrive.ini

Το ράδιο πολλές φορές είναι και θέμα συνδιασμού με την εκάστοτε ρομ.

Δοκίμασε το 2.12.50.02 αλλά και το 2.10.50.26 που έβαλα πρόσφατα και είναι πολύ καλό :)

Xiaomi Mi5 White 32GB

πριν με την elegancia το ιδιο κ τωρα που εβαλα την energy δοκιμαστικα και παρατηρω δυνατοτερο WiFi.

Όταν ο άνθρωπος έχει άδεια δείτε με τι ασχολείται :lol: :lol: :lol:

Εγώ πάντως με την 10 και την 11 έχω σταθερή ποσότητα σήματος στα δύσκολα σημεία του σπιτιού. :p