tsifsta Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Ρε παιδια ειναι ιδεα μου ή η v.4.00 εχει πολυ μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας απο τη v.3.00???? Με τη δευτερη εκανα το λιγοτερο δυο μερες να το φορτισω ενω με την πρωτη μου βγαζει-δεν μου βγαζει μια μερα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Για να εφανίζονται σωστά τα ελληνικά στα sms πηγαινε στα settings των sms και τσέκαρε το : use Unicode when necessary Το πρόβλημα που αναφέρει ο φίλος που "κόβονται" οι λέξεις, δεν διορθώνεται με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 ioathe εχω το Omega XT V4.0! απ ο,τι ειδα εβγαλες και v4.1. Αξιζει να περασω αυτη την ρομ? τι παραπανω θα εχω? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 ioathe εχω το Omega XT V4.0! απ ο,τι ειδα εβγαλες και v4.1. Αξιζει να περασω αυτη την ρομ? τι παραπανω θα εχω? ευχαριστω! Με την πρώτη ευκαιρία ο Γιάννης θα ανανεώσει το changelog στα πρώτα post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 για την ιστορια και μονο να πω και γω τι εφταιγε και κλειδωνε η οθονη και δεν ανταποκρινοταν κατα την διαρκεια μιας κλησης,στο πατημα πχ του τερματισμου κλησης,κλπ φταιει μια επιλογη στο BsB και συγκεκριμενα η "tap time" (increase tap time to avoid missclicking) ενεργοποιωντας της δεν ξαναπατιεται τιποτα κατα την διαρκεια της κλησης. αποενεργοποιοντας της ολα καλα και παλι. (για οποιον θελει να το τσεκαρει εγω εχω ενεργοποιησει και το απο πανω του το descrease sensitivity). μου πηρε κατι παραπανω σε χρονο (ενα ενα τα προγραματα εγκατασταση ,δυο δυο τις ρυθμισεις και καμμια 10 αρια full backup,αφου ελεχθει αν εμφανιστηκε το bug) αλλα καταφερα και δουλευει η 4.1 xt με cookies υποδειγματικα για τα δικα μου δεδομενα.το μονο που μενει να αποδεχτω ειναι τα ελληνικα μιας που προτιμω τα αγγλικα windows γενικοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 (edited) για την ιστορια και μονο να πω και γω τι εφταιγε και κλειδωνε η οθονη και δεν ανταποκρινοταν κατα την διαρκεια μιας κλησης,στο πατημα πχ του τερματισμου κλησης,κλπ φταιει μια επιλογη στο BsB και συγκεκριμενα η "tap time" (increase tap time to avoid missclicking) ενεργοποιωντας της δεν ξαναπατιεται τιποτα κατα την διαρκεια της κλησης. αποενεργοποιοντας της ολα καλα και παλι. (για οποιον θελει να το τσεκαρει εγω εχω ενεργοποιησει και το απο πανω του το descrease sensitivity). μου πηρε κατι παραπανω σε χρονο (ενα ενα τα προγραματα εγκατασταση ,δυο δυο τις ρυθμισεις και καμμια 10 αρια full backup,αφου ελεχθει αν εμφανιστηκε το bug) αλλα καταφερα και δουλευει η 4.1 xt με cookies υποδειγματικα για τα δικα μου δεδομενα.το μονο που μενει να αποδεχτω ειναι τα ελληνικα μιας που προτιμω τα αγγλικα windows γενικοτερα. Ναι christou....για το πρόβλημα που είχες είχε αναφερθεί και παλιότερα από τον apitsaki ότι εφταιγε το tap time του bsb..το απενεργοποιείς (ή μάλλον δεν το ενεργοποιείς :p) και είσαι εντάξει.. κρίμα που δεν πρόσεξα το μήνυμά σου για να αποφύγεις όλη την ταλαιπωρία :(. Όσον αφορά τα Ελληνικά με λίγη προσπάθεια θα τα συνηθίσεις....το χαρακτηριστικό των διπόδων είναι η προσαρμοστικότητα :D. @ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Οσον αφορά το in call recorder παλιότερα ο apitsakis είχε γράψει για το μπλε κουμπί δίπλα στο x που αν το πατήσεις κατά τη διάρκεια μια συνομιλίας έχει επιλογή "εγγραφή". Στην V4.1 XT ELL που το δοκίμασα, επιλογή "εγγραφή" δεν υπάρχει.....το χει παρατηρήσει κανένας?? Εγώ δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχω καταφέρει να ηχογραφήσω συνομιλία.. Και δε συζητάω να πας από το "δημιουργία σημείωσης-->προβολή εργαλείων εγγραφής-->εγγραφή"...υπάρχει κανένα πρόγραμμα που με το πάτημα ενός κουμπιού κάνει τη δουλειά αυτή εύκολα και σωστά? Edited July 24, 2010 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 για την ιστορια και μονο να πω και γω τι εφταιγε και κλειδωνε η οθονη και δεν ανταποκρινοταν κατα την διαρκεια μιας κλησης,στο πατημα πχ του τερματισμου κλησης,κλπ φταιει μια επιλογη στο BsB και συγκεκριμενα η "tap time" (increase tap time to avoid missclicking) ενεργοποιωντας της δεν ξαναπατιεται τιποτα κατα την διαρκεια της κλησης. αποενεργοποιοντας της ολα καλα και παλι. (για οποιον θελει να το τσεκαρει εγω εχω ενεργοποιησει και το απο πανω του το descrease sensitivity). μου πηρε κατι παραπανω σε χρονο (ενα ενα τα προγραματα εγκατασταση ,δυο δυο τις ρυθμισεις και καμμια 10 αρια full backup,αφου ελεχθει αν εμφανιστηκε το bug) Είναι γνωστό το πρόβλημα που προκαλεί η συγκεκριμένη ρύθμιση του BsB Tweaks στο HD2 από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 @ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Οσον αφορά το in call recorder παλιότερα ο apitsakis είχε γράψει για το μπλε κουμπί δίπλα στο x που αν το πατήσεις κατά τη διάρκεια μια συνομιλίας έχει επιλογή "εγγραφή". Στην V4.1 XT ELL που το δοκίμασα, επιλογή "εγγραφή" δεν υπάρχει.....το χει παρατηρήσει κανένας?? Εγώ δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχω καταφέρει να ηχογραφήσω συνομιλία.. Και δε συζητάω να πας από το "δημιουργία σημείωσης-->προβολή εργαλείων εγγραφής-->εγγραφή"...υπάρχει κανένα πρόγραμμα που με το πάτημα ενός κουμπιού κάνει τη δουλειά αυτή εύκολα και σωστά? η επιλογη θπαρχει απλα πρεπει να κανεις σκρολ στην οθονη πιο κατω θα την δεις!! οσο για την ηχογραφηση κλησεων ασε πονεμενη ιστορια εχω δοκιμασει ολα τα προγραματα κ κανενα δεν κανει δουλια παρα μονο αν το εχεις σε ανοιχτη ακροαση το κινητο!!!!!!...... δυστηχως!!!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 δεν πειραζει τι να κανουμε,(με αλλα λογια μου λετε οτι ανακαλυψα τον τροχο)συμβαινουν αυτα,παιδευτηκα λιγο αλλα σημασια εχει οτι τελικα η ρομ δουλευει ρολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Απλά ήθελα να σου πω ότι κρίμα βασανιζόσουν με τις rom για ένα τόσο γνωστό πρόβλημα. Γιαυτό είμαστε εδώ εξάλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 μπορει να μου πει κανεις αν θα υπαρξει διαφορα απο το να παω απο την 4.0 στην 4.1 ομεγα XT? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 ioathe εχω το Omega XT V4.0! απ ο,τι ειδα εβγαλες και v4.1. Αξιζει να περασω αυτη την ρομ? τι παραπανω θα εχω? ευχαριστω! Ξέχασα να το αναφέρω, Η 4.1 ΕLL εχει: άλλο voice recorder που δεν δημιουργεί προβλήματα έχει διορθωμένο το music tab και ενημερώνει εξώφυλλα άλμπουμ. νέα εικονίδια στο φάκελο Control Panel Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Ξέχασα να το αναφέρω, Η 4.1 ΕLL εχει: άλλο voice recorder που δεν δημιουργεί προβλήματα έχει διορθωμένο το music tab και ενημερώνει εξώφυλλα άλμπουμ. νέα εικονίδια στο φάκελο Control Panel το WWE??? Αξιζει να παω απο 4.0 σε 4.1 WWE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 γιατι με την ομεγα β4 ελλινικη που εχω δεν μπορω να στειλω σμσ με 160 χαρακτηρες????οταν παω να γραψω σμσ μου δειχνει οτι εχω 160 χαρακτηρες μολις πατησω γραφοντας τον δευτερο χαρακτηρα μου δειχνει οτι εχω ακομα 70 χαρακτηρες να γραψω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 (edited) Νέα έκδοση Omega XT v4.0 with MaxSense v1.05 Κατά την γνώμη μου η καλύτερη maxsense για HD2 έως τώρα :p ;) ;) MaxSense v1.05 Changelog 1. Analog clock widget with dual time/clock feature (all new clocks) 2. New Text scrolling panel widget ( text will scroll on the panel upon updates on registry ). This is actually planned for stock updates but I still don't have the time to update yet. 3. 1 new weather layout 4. Home buttons and keys now go straight to the main screen 5. Program link settings for those featured applications 6. Retractable taskbar settings 7. Larger snap option in widget edit mode 8. All alert icons are more responsive to touch 9. New widget; backlight display off toggle 10. Widget can now be deleted by moving straight to the bottom trash can in widget edit mode 11. Display panel alert new auto close setting ( will close after pressing left top icon ) 12. Save & Restore Settings 13. Extended Favorite Contacts Widget 14. All new stock icons and backgrounds Omega v4.0 Changelog New facebook tab 1.5 μικροαλλαγες που δεν θυμάμαι :):):) Πληροφορίες -Download στο πρωτο post http://img812.imageshack.us/img812/7756/maxsense.jpg Edited July 24, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 (edited) Νέα έκδοση ................ Κατά την γνώμη μου η καλύτερη maxsense για HD2 έως τώρα Με τα bugs ή χωρίς??? :p. Συγγνώμη ε, αλλά δεν είχα ξαναδοκιμάσει beta :blink:. Eίμαι σίγουρος ότι είναι η καλύτερη....WOW!!... αλλά δε μας λυπάσαι λίγο??? Προχθές φλάσαρα 2 roms ξενυχτώντας , μπέρδεψα την ώρα, δε μου δούλευε το ξυπνητήρι, πήγα νυσταγμένος στη δουλειά :wacko:..... άστα.... Πάλι πειρασμό για φλασάρισμα μου έβαλες :worry:.... Η max sense με είναι εντυπωσιακή, πως να την προσπεράσεις?? Αχ ζημιά που μας κάνεις... Α! μόλις είδα ότι είναι WWE....να περιμένω την Ελληνική τότε....fewwwww τη γλίτωσα σήμερα... Βρε Γιάννη η κόρη είναι αυτή που έχεις στα screenshot?? Μου κάνει σούπερ(για νύφη εννοείται!!). @manolis_33 ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω.... όπως λέει ο athanasso77 (234534545 μηνύματα :!:) γι αυτό είστε όλοι εδώ, να βοηθάτε εμάς τους άσχετους....που όμως έχουμε τη διάθεση να μάθουμε γρήγορα ;):p EDIT: έχεις απόλυτο δίκιο....ποιότητα εγγραφής δεν τσέκαρα, αλλά ότι δουλεύει, δουλεύει..ευχαριστώ πολύ.. Edited July 24, 2010 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Α! μόλις είδα ότι είναι WWE....να περιμένω την Ελληνική τότε....fewwwww τη γλίτωσα σήμερα... Ειναι και η Ελληνικη ετοιμη, δες στο πρωτο post :):) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Αυτο που προταθηκε παραπανω για νεο sense ui δουλευει αραγε και στο HTC HD? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Αυτο που προταθηκε παραπανω για νεο sense ui δουλευει αραγε και στο HTC HD? Καλησπέρα Ούτε για αστείο, μόνο για HD2 :) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 (edited) Παιδιά ένας φίλος μου έφερε ένα HD2 να του περάσω καμιά ρομ της προκοπής (εδώ δεν ξέρουμε την τύφλα μας κάνουμε και τους δασκάλους θα μου πείτε :lol::lol::lol:). Εκανα Task29, φλάσαρα την OMEGA, hardreset, format την κάρτα του (γιατί έκανε κάτι κουλά με αυτόματη εγκατάσταση του ndrive), στησιμο το κινητό...... και τι μου ξανακάνει???Ξεκινάει μόνο του (!!!) εγκατάσταση το Ndrive :wacko::wacko: και φυσικά αφού το χω ξαποστείλει από την κάρτα, βγάζει το μήνυμα:"Η εγκατάσταση του NDriveWM6.cab δεν έγινε με επιτυχία"...Α στο καλό :blink:....σοβαρά??? Να σημειώσω πως παρατήρησα ότι το κάνει όταν συνδέω τη συσκευή στον υπολογιστή σε λειτουργία active sync (αν έχει καμία σημασία αυτό). Ρε παιδιά έτσι και κάνεις Task29 και στο καπάκι Hard reset ΑΛΛΑ και format την sd, και έχεις περασμένη την OMEGA σε καθαρό περιβάλλον, δεν σβήνoνται ρυθμίσεις, αρχεία κλπ κλπ??? Που πάει και βρίσκει εντολή να τρέξει μόνο του την εγκατάσταση του Νdrive?? Και που ξέρει που και γιατί να πάει να βρεί το NDriveWM6.cab να το κάνει και εγκατάσταση κιόλας!!! Eπίσης περιέργως δεν ενημερώνει τη θέση μου και το καιρό....ενώ στο δικό μου κινητό με ίδιο στήσιμο κανένα πρόβλημα... EDIT: Βρήκα τι φταίει...δεν συνδέεται στο internet ενώ είναι συνδεμένο στον υπολογιστή(το τσέκαρα τρέχοντας έναν browser) ? Γιατί το κάνει αυτό? Τι να πειράξω για να συνδέεται το κινητό στο internet όταν είναι συνδεμένο στον υπολογιστή? Στο κινητό μου αυτό είναι το DEFAULT!! Καμιά ιδέα :worry::worry:?? Edited July 25, 2010 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Δες αν υπάρχει στην κάρτα φάκελος με όνομα 2577 και αν ναι,άλλαξέ του όνομα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Δες αν υπάρχει στην κάρτα φάκελος με όνομα 2577 και αν ναι,άλλαξέ του όνομα. Υπάρχει τέτοιος φάκελος....τον είχα εντοπίσει φίλε μου και μου είχε κάνει εντύπωση γιατί είχε ένα αρχείο μέσα:"AUTORUN" και μου φάνηκε ύποπτο... Τι να το μετονομάσω... δεν το ξαποστέλνω να ησυχάσω?? Όσον αφορά τον καιρό τι κουλό πάλι...έχω ήδη κάνει ενεργοποίηση της θέσης μου, πατάω ενημέρωση, κάνει δύο κύκλους ψάχνοντας και καλά και ΠΑ ΠΑ....ούτε καιρό μου βγάζει ούτε τοποθεσία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Όσον αφορά τον καιρό τι κουλό πάλι...έχω ήδη κάνει ενεργοποίηση της θέσης μου, πατάω ενημέρωση, κάνει δύο κύκλους ψάχνοντας και καλά και ΠΑ ΠΑ....ούτε καιρό μου βγάζει ούτε τοποθεσία... Δοκίμασε να βάλεις μια άλλη πόλη χειροκίνητα πρώτα, και κοίτα αν η ζώνη ώρας είναι σωστή. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Δοκίμασε να βάλεις μια άλλη πόλη χειροκίνητα πρώτα, και κοίτα αν η ζώνη ώρας είναι σωστή. Σ' Ευχαριστώ, αλλά αυτό το κινητό είναι κουλό....Το κινητό δεν συνδέεται στο ιντερνετ παρότι είναι συνδεμένο σε υπολογιστή που είναι online. Εκανα την ενημέρωση μέσω wi fi. Τι άλλο θα δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 φλάσαρα την Omega XT με Diniks Anastasia customizations έκανα φάκελο στην καρτούλα Autoinstall αλλά δυστυχώς από τα 10 cab έκανε εγκατάσταση μόνο το ένα:X πολύ καλή δουλειά όμως παιδιά.ένα μεγάλο μπράβο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts