Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες και με την 1.66 που ειχα...αλλα και με την omega 4 δεν μπορω να παρω backup....μου λεει μετα απο καμια ωρα, αποτυχια backup!!!Καμια ιδεα?

Με πιο πρόγραμμα προσπαθείς;

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με πιο πρόγραμμα προσπαθείς;

Και με το SPB Backup και με το Spite..... απο τοτε που εχω παρει το κιν. δεν εχω καταφερει να παρω ενα backup!!! :( :cry:

εχετε δικιο.μετα απο hard reset δεν το κανει.

μετα απο full restore τα ιδια παλι.

αρα καποιο προγραμμα ή ρυθμιση μου κανει τη ζημια.

κριμα και το χα στησει τελεια.

ευχαριστω ολους παντως

Και με το SPB Backup και με το Spite..... απο τοτε που εχω παρει το κιν. δεν εχω καταφερει να παρω ενα backup!!! :( :cry:

Κατι κανεις λαθος σιγουρα γιατι εγω δουλευω και τα δυο αψογα!

Τι σου κανουν? Καποια λεπτομερεια? screenshot? για να δουμε το προβλημα?

εχετε δικιο.μετα απο hard reset δεν το κανει.

μετα απο full restore τα ιδια παλι.

αρα καποιο προγραμμα ή ρυθμιση μου κανει τη ζημια.

κριμα και το χα στησει τελεια.

ευχαριστω ολους παντως

Μαλλον δεν ηταν και τοσο τελειο!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

το είχα αναφέρει στο άλλο νήμα για το HD2 αλλά νομίζω αξιζει τον κόπο - σχετικά με το backup: εκτός από τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε, υπάρχει και το myphone της microsoft - το οποίο κάνει τα πάντα και ακόμα περισσοτερα - για μένα αξίζει! δοκιμάστε το!
Σωτήρης

Τι λαθος...ειναι τοοοοσο απλο...παταω "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" τα τικαρω όλα....δηλαδη να κανει full backup...ξεκιναει κγηκαν ανονικα η διαδικασια(δηλ κανει soft-reset και μετα ξεκιναει το backup) και μετα μου βγαζει αποτυχια backup.....Πρεπει να παιζει κατι με την microSD υποθετω!!!

=========================ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ===============

Οι υποψιες μου βγηκαν πραγματικες....εκανα backup χωρις backup της microSD.....και εκανε κανονικα!!!Καμια ιδέα?

Υ.Γ.: Εχω μια microSD μαρκας ΤΕΑΜ 16GB class 6

Edited by fallen_angel58

Καλησπερα σε ολους!

Εχω βαλει την xt v3. Για τα προσωπικα μου γουστα αγγιζει την τελειοτητα και δεν βλεπω να την αλλαζω συντομα!!

Αντιμετωπιζω δυο προβληματακια ομως.

Το πρωτο ειναι αυτο

http://s1.postimage.org/EUAo0.jpg

Καποια mail ερχονται ετσι. Αν ανοιξω το μηνυμα και γυρισω πισω οι χαρακτηρες φαινονται κανονικα. Το ιδιο προβλημα ειχα και με την απλη v3.

Το σημαντικο προβλημα ομως, που μου εχει σπασει τα νευρα, ειναι οτι στις κλησεις ενω εγω ακουω κανονικα ο συνομιλητης μου δεν ακουει τιποτα, σαν να εχω κανει σιγαση μικροφωνου.

Εχω ξαναδιαβασει για αυτο το προβλημα αλλα δε μπορω να βρω που. Μηπως εχει εντοπιστει το προβλημα? Υπαρχει περιπτωση να φταιει το voice speed dial?

Οι υποψιες μου βγηκαν πραγματικες....εκανα backup χωρις backup της microSD.....και εκανε κανονικα!!!Καμια ιδέα?

Υ.Γ.: Εχω μια microSD μαρκας ΤΕΑΜ 16GB class 6

Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με ένα φορμάτ σε fat 32 και βλέπουμε :)

Κερδιζω κατι αν το κανω σε fat32???Τωρα το εχω σε format που εχω κανει απο το κινητό...Αληθεια σε τι format του κανει το κιν??Εχει διαφορα απ'οτι σε fat32 μεσω pc?

Κερδιζω κατι αν το κανω σε fat32???Τωρα το εχω σε format που εχω κανει απο το κινητό...Αληθεια σε τι format του κανει το κιν??Εχει διαφορα απ'οτι σε fat32 μεσω pc?

Αυτό είναι το σωστό φορμάτ, τώρα για το τι κάνει η συσκευή δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.

@Breton

Γιατί δεν φλασάρεις την V 4.1 XT που είναι νεότερη και δεν παρουσιάζει τίποτα από αυτά, άσε που μπορούμε να βοηθήσουμε καλύτερα γιατι θα βλέπουμε τα ίδια πράγματα :)

Αυτό είναι το σωστό φορμάτ, τώρα για το τι κάνει η συσκευή δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.

...και η συσκευή σε fat32 κανει το format

Σωτήρης

Γιατί δεν φλασάρεις την V 4.1 XT που είναι νεότερη και δεν παρουσιάζει τίποτα από αυτά, άσε που μπορούμε να βοηθήσουμε καλύτερα γιατι θα βλέπουμε τα ίδια πράγματα :)

Γιατι φιλε μου δεν εχω το κουραγιο να στησω το τηλεφωνο απο την αρχη.

Σχετικα με το προβλημα του ηχου, μαλλον βρηκα τον ενοχο. Tο resco audio recorder νομιζω οτι δημιουργει το προβλημα και συγκεκριμενα η αυτοματη εγγραφη της κλησης. Το παρακολουθω για να το επιβεβαιωσω.

Το προβλημα με την εμφανιση των mail εχει μεινει.

οταν λες την νεα μπαταρια ποια εννοεις? Αυτην την μεγαλη που κανει το λεπτο HD2 σαν να ειναι εγκυος?

χα χα χα χα χα :lol::lol:....έγραψες.....(συγγνώμη Αντώνη :p)

Ευτυχώς που το μέγα μειονέκτημα του κινητού, χάρη στους μάγειρες και τους δοκιμαστές, έχει ελαχιστοποιηθεί....Ευχαριστούμε πολύ παιδιά....πραγματικά, γιατί διαφορετικά το κινητό πήγαινε για πέταμα!!

Υ.Γ.: Αντώνη είδες στο υπερηχογράφημα τι περιμένεις?? HTC αγοράκι?? HTC κοριτσάκι?? χα χα χα χα......μη μασάς πάντως....τη ζηλεύουμε τη μπαταρία/αυτονομία σου γι αυτό σε πειράζουμε..

ρε παιδια δεν ξερω αν φταιει η εκδοση ομεγα 4 αλλα δεν μπορω να βαλω το igo primo μου βγαζει σφαλμα υπαρχει καποιος να μου δωσει ενα λινκ να κατεβασω ενα προγραμμα gps γιατι το χρειαζζομαι και δεν βγαζω ακρη

Σου στειλα p.m. :)

Edited by ioathe

• Administrators

Για ποιο λόγο να πάρεις backup ΚΑΙ της κάρτας; :confused:

Αφού μετά από hard reset δεν πειράζεται τίποτα εκεί.

Modpic.gif

Φλάσαρα (τι το θελα αφού η v4.0 XT ELL δούλευε τέλεια :cry:) την V4.1 ΧΤ ELL.

Αφού το ψιλοέστησα πήγα να ρυθμίσω το ξυπνητήρι για το πρωί :cool:.

Ενώ όριζα τις εργάσιμες ημέρες και ώρα...επέστρεφα στην αρχική οθόνη και το ξυπνητήρι φαινόταν απενεργοποιημένο...πειραματιζόμουν και όρισα να χτυπήσει και το Σαββατοκύριακο (ο μοναδικός δημ. υπάλληλος

που θα ξυπνήσω για να πάω στη δουλεια και Σ/Κ !!!! ).... επέστρεψα στην αρχική οθόνη και το ξυπνητήρι ήταν ενεργοποιημένο....ελπίζω να χτυπησει το πρωί :lol::lol:

Γιάννη αυτό το λένε bug?? :confused:

Και αν είναι θα το διορθώσεις σε παρακαλώ?? :p....πως θα φτιάξω την προίκα του γιου αν δεν ξυπνάω για δουλειά??

Δοκίμασε και με το G-Alarm.

H το KLAXON ευκολο γρηγορο σιγουρο και με δικους του ηχους για ring!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Καλημέρα σας

Καλησπερα σε ολους!

Εχω βαλει την xt v3. Για τα προσωπικα μου γουστα αγγιζει την τελειοτητα και δεν βλεπω να την αλλαζω συντομα!!

Αντιμετωπιζω δυο προβληματακια ομως.

Το πρωτο ειναι αυτο

http://s1.postimage.org/EUAo0.jpg

Καποια mail ερχονται ετσι. Αν ανοιξω το μηνυμα και γυρισω πισω οι χαρακτηρες φαινονται κανονικα. Το ιδιο προβλημα ειχα και με την απλη v3.

Το σημαντικο προβλημα ομως, που μου εχει σπασει τα νευρα, ειναι οτι στις κλησεις ενω εγω ακουω κανονικα ο συνομιλητης μου δεν ακουει τιποτα, σαν να εχω κανει σιγαση μικροφωνου.

Εχω ξαναδιαβασει για αυτο το προβλημα αλλα δε μπορω να βρω που. Μηπως εχει εντοπιστει το προβλημα? Υπαρχει περιπτωση να φταιει το voice speed dial?

Δεν εχω αναφορα απο αλλον για το προβλημα αυτο,

Το πιο πιθανο να μην ειναι απο την ρομ

αν βρεις τι φταιει, ενημέρωσε μας.

Γιατι φιλε μου δεν εχω το κουραγιο να στησω το τηλεφωνο απο την αρχη.

Σχετικα με το προβλημα του ηχου, μαλλον βρηκα τον ενοχο. Tο resco audio recorder νομιζω οτι δημιουργει το προβλημα και συγκεκριμενα η αυτοματη εγγραφη της κλησης. Το παρακολουθω για να το επιβεβαιωσω.

Το προβλημα με την εμφανιση των mail εχει μεινει.

Ευχαριστω για την εημερωση :)

Φλάσαρα (τι το θελα αφού η v4.0 XT ELL δούλευε τέλεια :cry:) την V4.1 ΧΤ ELL.

Αφού το ψιλοέστησα πήγα να ρυθμίσω το ξυπνητήρι για το πρωί :cool:.

Ενώ όριζα τις εργάσιμες ημέρες και ώρα...επέστρεφα στην αρχική οθόνη και το ξυπνητήρι φαινόταν απενεργοποιημένο...πειραματιζόμουν και όρισα να χτυπήσει και το Σαββατοκύριακο (ο μοναδικός δημ. υπάλληλος

που θα ξυπνήσω για να πάω στη δουλεια και Σ/Κ !!!! ).... επέστρεψα στην αρχική οθόνη και το ξυπνητήρι ήταν ενεργοποιημένο....ελπίζω να χτυπησει το πρωί

Γιάννη αυτό το λένε bug?? :confused:

Και αν είναι θα το διορθώσεις σε παρακαλώ?? :p....πως θα φτιάξω την προίκα του γιου αν δεν ξυπνάω για δουλειά??

Αχ demakhs, παλι τα πληκτρα μπέρδεψες :lol:

μηπως φταίει ο ποντικος που σου κανει και τα διπλα ποστ?? :rolleyes:

Το ξυπνητήρι δουλευει άψογα,

δες αν εχεις ρυθμισει σωστα τo time zone.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Παιδιά, μπορείται να μου πείτε αν αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα; όταν γράφω ένα SMS, κατα τη διάρκεια της γραφής (μόνο ελληνικά - στα αγγλικά δεν έχει πρόβλημα), "αφήνει κενά και ενδιάμεσα των λέξεων, π.χ. "ΘΑ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕ ΦΩΝΗΣΩ". Εχθες δε, σε ένα μύνημα που έστειλα, το άλλο πρόσωπο το έλαβε με ?????? αντί ελληνικών χαρακτήρων.

Για πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ το DrMobile. Η ρομ μου είναι η 4.0 αλλά η αγγλική.

Ευχαριστώ

Σωτήρης

Παιδιά, μπορείται να μου πείτε αν αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα; όταν γράφω ένα SMS, κατα τη διάρκεια της γραφής (μόνο ελληνικά - στα αγγλικά δεν έχει πρόβλημα), "αφήνει κενά και ενδιάμεσα των λέξεων, π.χ. "ΘΑ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕ ΦΩΝΗΣΩ". Εχθες δε, σε ένα μύνημα που έστειλα, το άλλο πρόσωπο το έλαβε με ?????? αντί ελληνικών χαρακτήρων.

Για πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ το DrMobile. Η ρομ μου είναι η 4.0 αλλά η αγγλική.

Ευχαριστώ

Η Αγγλική το έχει αυτό το πρόβλημα με τα Ελληνικά,

το έχουμε αναφέρει και λίγο πιο πισω.

Στην Ελληνική είναι οκ.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Η Αγγλική το έχει αυτό το πρόβλημα με τα Ελληνικά,

το έχουμε αναφέρει και λίγο πιο πισω.

Στην Ελληνική είναι οκ.

Συγγνώμη Γιάννη - δεν το πρόσεξα! ελπίζω να το εντοπίσεις και να φτιαχτεί στην επόμενη έκδοση.

Κατά τα άλλα - εξαιρετική!!!

Σωτήρης

Για να εφανίζονται σωστά τα ελληνικά στα sms πηγαινε στα settings των sms και τσέκαρε το : use Unicode when necessary

Συγγνώμη Γιάννη - δεν το πρόσεξα! ελπίζω να το εντοπίσεις και να φτιαχτεί στην επόμενη έκδοση.

Κατά τα άλλα - εξαιρετική!!!

Το πάλεψα πολύ αλλά δεν φτιάχνετε,

στην Αγγλική έχει το τελευταίο sms cliend με το secure box

για να φτιαχτεί πρέπει να βγάλω το secure box.

"Μπακαλίστικη" λύση δες εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3228051#post3228051

@ ioathe

Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε δεν είχα μπερδέψει κανένα κουμπί :wacko:...με πήρε πάρα πολύ αργά να φλασάρω την μαχ σενσε :blink:....να ανακαλύψω και τα 7 bugs (έτσι δεν τα λένε? :p) και να ξανά φλασάρω την V4.1....

E δικαιολογούμαι απόλυτα αντί να ορίσω το ρολόι 01:30 να το βάλω 13:30 :O... γι αυτό τρελάθηκε το ξυπνητήρι και αρνούνταν να εκτελέσει εντολές.... χα χα χα χα....

Ολα καλά....

Η V4.1 είναι πολύ καλή και μόνο μια μαχ σενσε χωρίς τα 7 bugs θα με δελεάσει να την αλλάξω.

Όσο για τον ποντικό θα εφαρμόσω μια καινούρια στρατηγική καταδρομική και τον τσάκωσα (δες attachment-->μεταφράζεται: ένα μήνυμα στις 22:06, ένα μήνυμα

στις 22:29 και στις 22:50 κάποιος επενέβη να γίνουν τα δύο μηνύματα ένα, δηλαδή διπλό ποστ :mad:) ..... είμαι πολύ κοντά στα ίχνη του :p:p....

Υ.Γ. δεν έχει!!