Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν το δοκίμασα και εγώ το InCallRecorder. Όντως δουλεύει όπως το περιέγραψε ο φίλος apitsakis. Έχω να πω όμως ότι καταγράφει πολύ χαμηλά τον συνομιλητή. Η δική μας φωνή καταγράφεται άριστα αλλά του συνομιλητή πολύ χαμηλά. Θα δοκιμάσω και αποθήκευση σε wav και όχι σε amr. Ίσως τότε να καλυτερέψει το πράγμα.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν το δοκίμασα και εγώ το InCallRecorder. Όντως δουλεύει όπως το περιέγραψε ο φίλος apitsakis. Έχω να πω όμως ότι καταγράφει πολύ χαμηλά τον συνομιλητή. Η δική μας φωνή καταγράφεται άριστα αλλά του συνομιλητή πολύ χαμηλά. Θα δοκιμάσω και αποθήκευση σε wav και όχι σε amr. Ίσως τότε να καλυτερέψει το πράγμα.

Έτσι είναι η συσκευή μας, μην ψάχνεις άδικα,

η φωνή του συνομιλητή καταγράφετε πολύ χαμηλά.

Μπράβο στον apitsakis, όπου και να ρώτησα κάνεις δεν ήξερε, ακόμα και μάγειρες!

Μου λύθηκε ένα μυστήριο :)

Μόλις πάω σπίτι θα το δοκιμάσω και εγώ.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Έτσι είναι η συσκευή μας, μην ψάχνεις άδικα,

η φωνή του συνομιλητή καταγράφετε πολύ χαμηλά.

Μπράβο στον apitsakis, όπου και να ρώτησα κάνεις δεν ήξερε, ακόμα και μάγειρες!

Μου λύθηκε ένα μυστήριο :)

Μόλις πάω σπίτι θα το δοκιμάσω και εγώ.

Υπαρχει λυση και γι αυτο!

Απο το addons του Zazaraki της 1ης σελιδας βαζετε το 2Way Plus InCall Recording.cab καπως ετσι πρεπει να ειναι και γραφει καλυτερα!

Αλλιως το γνωστο και μονο αυτη η εκδοση VITO_Audio_Notes_Touch_v1.02.cab σε συνδυασμο με το 2Way Plus InCall κανει την καλυτερη εγγραφη, εαν δε ενεργοποιησεις και το μεγαφωνο τοτε σημα Καμπανα που λεει και η διαφημιση :lol:

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Υπαρχει λυση και γι αυτο!

Απο το addons του Zazaraki της 1ης σελιδας βαζετε το 2Way Plus InCall Recording.cab καπως ετσι πρεπει να ειναι και γραφει καλυτερα!

Αλλιως το γνωστο και μονο αυτη η εκδοση VITO_Audio_Notes_Touch_v1.02.cab σε συνδυασμο με το 2Way Plus InCall κανει την καλυτερη εγγραφη, εαν δε ενεργοποιησεις και το μεγαφωνο τοτε σημα Καμπανα που λεει και η διαφημιση :lol:

Νομίζω ότι το έχω ενσωματώσει το 2Way Plus InCall Recording.cab μέσα στην ρομ.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Σε μένα καταγράφει και τον συνομιλητή πολύ καλά. Έχεις στο Maximum την ένταση όταν μιλάς ; . Και το έχω σε wav.

Τέσπα πάω για hard reset. Θέλω να δοκιμάσω κάτι...και εάν πετύχει θα πανηγυρίζω όπως οι φίλοι μας οι Σέρβοι σήμερα !!!

Ο λόγος είναι ότι ξαφνικά σήμερα, καθώς μιλάω στο κινητό, η οθόνη μαυρίζει και με κανένα κουμπί δεν ξεκλειδώνει. Πατάω όλα τα Buttons, τίποτα...μόνο εάν πατήσω το πλήκτρο τερματισμού κλήσης τότε σταματάει την κλήση. Επίσης όταν το έχω στο αυτί μαυρίζει η οθόνη, το τραβάω από αυτί πάλι μαύρη είναι. Έχει συμβεί και σε εσάς ;

Edited by apitsakis

καλησπέρα φίλοι. ¨εχω αμερικάνικο hd2 και μπορείτε να με βοηθήσετε να απαλλαγώ από την αρχική οθόνη του Τmobile; έχω ήδη βάλει την 2.71 μανιλα.

ευχαριστώ.

NA TO ΒΛΕΠΕΙΣ :) έλα θα το βρεις είμαι πολύ σίγουρος. Θα σου στείλω το 10 ταχυδρομικώς και donationikos και εάν είσαι στην Αθήνα πάμε και μπουζούκια , γιατί πλέον θα έχω ότι χρειάζομαι !!!

Καλά νέα, μετά από πολλά φλασαρισματα βρήκα και διόρθωσα το πρόβλημα με τα Internet shortcuts. Τώρα δουλεύουν κανονικά.

Σε λίγο ανεβάζω νέα έκδοση με όλα που βρήκαμε διορθωμένα.

Δοκίμασε την και περιμένω το 10 στα 10 :):)

καλησπέρα φίλοι. ¨εχω αμερικάνικο hd2 και μπορείτε να με βοηθήσετε να απαλλαγώ από την αρχική οθόνη του Τmobile; έχω ήδη βάλει την 2.71 μανιλα.

ευχαριστώ.

Δες εδώ, αλλά ρώτησε τον αν είναι η δουλειά του συμβατή με το αμερικάνικο hd2

Edited by ioathe

Νέα έκδοση.

Omega 2.7.2 Ελληνική

http://rapidshare.com/files/400613121/indie_-Omega-_v2.7.2_ELL.rar.html

Omega 2.7.2 Ελληνική XT με Co0kie's Home Tab 1.8

http://rapidshare.com/files/400601978/indie_-Omega-_v2.7.2_ELL_XT.rar.html

Omega 2.72 Ελληνική XT με Max manila Ultimate v3.0

http://rapidshare.com/files/400607374/indie_-Omega-_v2.7.2_ELL_XT_MAX.rar.html

Omega 2.7.2 Αγγλική

http://rapidshare.com/files/400619336/indie_-Omega-_v2.7.2_WWE.rar.html

Omega 2.7.2 Αγγλική XT με Co0kie's Home Tab 1.8

http://rapidshare.com/files/400625694/indie_-Omega-_v2.7.2_WWE_XT.rar.html

Omega 2.7.2 Αγγλική XT με Max manila Ultimate v3.0

http://rapidshare.com/files/400633018/indie_-Omega-_v2.7.2_WWE_XT_MAX.rar.html

Διορθώθηκαν:

Διορθώθηκε στον com mannager, το bluetooth

Διορθώθηκε το Format SD

Διορθώθηκαν τα Shortcuts στο Internet tab του manila

Μην το χρησιμοποιείτε το PimBackup 2.8 σε WM 6.5.x γιατί δημιουργεί προβλήματα.

Γιάννη την κατεβάζω τώρα. Θα την φλασάρω...απλά έχω να πω ότι μάλλον πάω για service to κινητό. Έχω πρόβλημα με την οθόνη κατά τη διάρκεια της κλήσης. Από χθες έχω φλασάρει περίπου 10 φορές. Σκέψου τώρα ότι είμαι με την original 1.66 :( . Εκτός εάν μπορείς να με βοηθήσεις και σε αυτό !!!. Θα φλασάρω την έκδοση χωρίς το cookie home.

Λείπει το εικονίδιο για 3g ή G. Αυτό έχω προσέξει από την αρχή :( (Χρησιμοποίω την 2.7.2 όχι ΧΤ)

Edited by apitsakis

Γιάννη την κατεβάζω τώρα. Θα την φλασάρω...απλά έχω να πω ότι μάλλον πάω για service to κινητό. Έχω πρόβλημα με την οθόνη κατά τη διάρκεια της κλήσης. Από χθες έχω φλασάρει περίπου 10 φορές. Σκέψου τώρα ότι είμαι με την original 1.66 :( . Εκτός εάν μπορείς να με βοηθήσεις και σε αυτό !!!. Θα φλασάρω την έκδοση χωρίς το cookie home.

Λείπει το εικονίδιο για 3g ή G. Αυτό έχω προσέξει από την αρχή :( (Χρησιμοποίω την 2.7.2 όχι ΧΤ)

Τι έπαθε η οθόνη σου,

βεβαία και θα σε βοηθήσουμε αν μπορούμε.

Πες μας το πρόβλημα πιο αναλυτικά και ανέβασε και ένα screen shot.

Το 3g στην πάνω taskbar?? Αυτό δεν εμφανίζετε συνέχεια.

Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα.

Όχι δεν είναι πρόβλημα αυτό που δεν εμφανίζει. Απλά το επισύμανα. Τι πρόβλημα έχω. Από χθες είχα περάσει ένα πρόγραμμα. Το XT HACK για htc tweaks. Εκεί πρέπει κάτι να πείραξα. Λοιπόν ξεκινάω μια κλήση, το βάζω το κινητό στο αυτί μαυρίζει (καλώς). Το απομακρύνω από το αυτί η οθόνη είναι μαύρη και πάλι (κακώς). Κάποιες φορές ενώ είναι μαύρη η οθόνη δεν μπορώ να πατήσω κανένα πλήκτρο παρά μόνο το end button και σταματάει η κλήση. Κάποιες άλλες φορές εάν θέλω να ενεργοποιήσω την οθόνη κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, πατάω το back key και λειτουργεί κανονικά. Αυτό το πρόβλημα το είχα με την ROM σου (ΔΕΝ φταίει αυτή, το πρόβλημα ξεκίνησε όταν έπαιξα με το XT HACK). Mε την Artemis ver 18 που δοκίμασα επίσης δεν μαυρίζει ποτέ . Με την original rom, απλά δεν κολάει ποτέ κανένα hardware button. Αλλά και πάλι η οθόνη δεν μαυρίζει και εμφανίζεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της κλήσης. Αυτή η λειτουργία ονομάζεται proximity sensor ή light sensor...δεν ξέρω :(

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου !! .

Μήπως ξέρεις από που μπορώ να κατεβάσω το radio 2.07 ?. Εννοώ σε original αρχείο

Edited by apitsakis

Όχι δεν είναι πρόβλημα αυτό που δεν εμφανίζει. Απλά το επισύμανα. Τι πρόβλημα έχω. Από χθες είχα περάσει ένα πρόγραμμα. Το XT HACK για htc tweaks. Εκεί πρέπει κάτι να πείραξα. Λοιπόν ξεκινάω μια κλήση, το βάζω το κινητό στο αυτί μαυρίζει (καλώς). Το απομακρύνω από το αυτί η οθόνη είναι μαύρη και πάλι (κακώς). Κάποιες φορές ενώ είναι μαύρη η οθόνη δεν μπορώ να πατήσω κανένα πλήκτρο παρά μόνο το end button και σταματάει η κλήση. Κάποιες άλλες φορές εάν θέλω να ενεργοποιήσω την οθόνη κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, πατάω το back key και λειτουργεί κανονικά. Αυτό το πρόβλημα το είχα με την ROM σου (ΔΕΝ φταίει αυτή, το πρόβλημα ξεκίνησε όταν έπαιξα με το XT HACK). Mε την Artemis ver 18 που δοκίμασα επίσης δεν μαυρίζει ποτέ . Με την original rom, απλά δεν κολάει ποτέ κανένα hardware button. Αλλά και πάλι η οθόνη δεν μαυρίζει και εμφανίζεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της κλήσης. Αυτή η λειτουργία ονομάζεται proximity sensor ή light sensor...δεν ξέρω :(

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου !! .

Μήπως ξέρεις από που μπορώ να κατεβάσω το radio 2.07 ?. Εννοώ σε original αρχείο

Όλα τα ρόδιο είναι εδω

Αν είναι από software το πρόβλημα θα βρούμε άκρη.

Ξεκινάω με τα βασικά, task29 έκανες?

Όλα τα ρόδιο είναι εδω

Αν είναι από software το πρόβλημα θα βρούμε άκρη.

Ξεκινάω με τα βασικά, task29 έκανες?

Γιάννη για να μην πρήζω τους φίλους εδώ, μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα ;

Γιάννη για να μην πρήζω τους φίλους εδώ, μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα ;

Βέβαια, απλά από εδώ θα μπορούνε και τα παιδιά να βοηθήσουν.

Edited by ioathe

Αυτο με το εικονιδιο H ή G το ειχα επισημανει και εγω παλιοτερα με τις rom σου Γιανννη.... Πρεπει να εμφανιζεται παντα, τουλαχιστο σε ολες τις rom που δοκιμασει ( Artemis, Athineos, Energy) συμπεριλαμβανομενης και της official. Οταν δεν εισαι σε καλυψη 3G εμφανιζει το G αλλιως το Η (οταν εισαι). Απλα το αναφερω επειδη ειπωθηκε πιο πανω... Τωρα κατεβαζω και εγω την τελευταια σου να την περασω...Ευχαριστω...
Γιαννης. Μ.

Το ίδιο. Δεν λειτουργεί (στην μητρική rom) αυτά που μου είπες να κάνω. Το βάζω κοντά στο αυτί μαυρίζει η οθόνη, το απομακρύνω πάλι μαύρη είναι. Μπορώ να πατήσω τα hardware buttons (όπως και πριν). Έχει την επιλογή καθώς βρίσκομαι σε κλήση (Κύλιση προς τα κάτω για περισ. επιλογές). Απλά εάν το τοποθετήσω στο αυτί δεν ξαναγίνεται μαύρη η οθόνη.

Νέα έκδοση.

Omega 2.7.2 Ελληνική

http://rapidshare.com/files/400613121/indie_-Omega-_v2.7.2_ELL.rar.html

Omega 2.7.2 Ελληνική XT με Co0kie's Home Tab 1.8

http://rapidshare.com/files/400601978/indie_-Omega-_v2.7.2_ELL_XT.rar.html

Omega 2.72 Ελληνική XT με Max manila Ultimate v3.0

http://rapidshare.com/files/400607374/indie_-Omega-_v2.7.2_ELL_XT_MAX.rar.html

Omega 2.7.2 Αγγλική

http://rapidshare.com/files/400619336/indie_-Omega-_v2.7.2_WWE.rar.html

Omega 2.7.2 Αγγλική XT με Co0kie's Home Tab 1.8

http://rapidshare.com/files/400625694/indie_-Omega-_v2.7.2_WWE_XT.rar.html

Omega 2.7.2 Αγγλική XT με Max manila Ultimate v3.0

http://rapidshare.com/files/400633018/indie_-Omega-_v2.7.2_WWE_XT_MAX.rar.html

Διορθώθηκαν:

Διορθώθηκε στον com mannager, το bluetooth

Διορθώθηκε το Format SD

Διορθώθηκαν τα Shortcuts στο Internet tab του manila

Μην το χρησιμοποιείτε το PimBackup 2.8 σε WM 6.5.x γιατί δημιουργεί προβλήματα.

γιαννη επειδη κατεβασα ενα σκασμο εφαρμογες να κανω spb backup και μετα να φλασαρω κανονικα ετσι?γιατι ποιος τις ξαναπερναει!θα ειναι οπως πριν ακριβως ε?

Το ίδιο. Δεν λειτουργεί (στην μητρική rom) αυτά που μου είπες να κάνω. Το βάζω κοντά στο αυτί μαυρίζει η οθόνη, το απομακρύνω πάλι μαύρη είναι. Μπορώ να πατήσω τα hardware buttons (όπως και πριν). Έχει την επιλογή καθώς βρίσκομαι σε κλήση (Κύλιση προς τα κάτω για περισ. επιλογές). Απλά εάν το τοποθετήσω στο αυτί δεν ξαναγίνεται μαύρη η οθόνη.

Αν απενεργοποιήσεις αυτήν την επιλογή, να σβήνει η οθόνη, το κάνει?

Κανε το ερώτημα και στο thread του HD2 μήπως κάποιος έχει λύση:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257071

γιαννη επειδη κατεβασα ενα σκασμο εφαρμογες να κανω spb backup και μετα να φλασαρω κανονικα ετσι?γιατι ποιος τις ξαναπερναει!θα ειναι οπως πριν ακριβως ε?

Τολη οι αλλαγές είναι μόνο στο internet tab και στο format sd.

Αν το κάνεις restore από backup δεν θα δουλεύουν.

Ή τα κάνεις όλα από την αρχη ή αν τα πιο πάνω δεν σε πειράζουν κράτησε το στήσιμο που έχεις και στηνεις πάλι στην επόμενη έκδοση.

Τολη οι αλλαγές είναι μόνο στο internet tab και στο format sd.

Αν το κάνεις restore από backup δεν θα δουλεύουν.

Ή τα κάνεις όλα από την αρχη ή αν τα πιο πάνω δεν σε πειράζουν κράτησε το στήσιμο που έχεις και στηνεις πάλι στην επόμενη έκδοση.

ε θα μεινω οπως ειμαι!το στηνω.....μερες.μεχρι και βουβουζελα του εβαλα :lol::lol::lol:

Και που βρίσκεται αυτή η επιλογή Γιάννη ;

Από χθες φοραω την rom του ioathe και έχω μείνει εντυπωσιασμένος !! Πολύ γρήγορη και σταθερή. Ήμουν από τους πιστούς χρήστες της Άρτεμις αλλά τα καλά λόγια των παιδιών μέσα στο φόρουμ μου προκάλεσαν την περιέργεια να δοκιμάσω την indie... Περιμένω την GTX Themed με ανυπομονησία ...

Καλό Βράδυ :)

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Λοιπόν από Παρασκευή μεσημέρι είχα ένα πρόβλημα σοβαρό, με τους sensors του κινητού. Δεν ανταποκρινότανε η οθόνη στο σβήσιμο και στο άνοιγμα κατά τη διάρκεια της κλήσης. Δοκίμασα τα πάντα. 10 φλασαρίσματα, hard resets, έβγαλα και το hspl2, πέρασα την 1.48 !!! (Όλα αυτά με την καθοδήγηση του Γιάννη (ioathe) και του Αντώνη. για να το πάω στην Ace Hellas αύριο. Μετά από 10 ώρες χθες που πέρασα με το κινητό, και σήμερα με την επαναφορά στις καθαρά εργοστασιακές ρυθμίσεις, και μετά από την επικοινωνία με τον Αντώνη, Έβγαλα την ζελατίνα (Αυθεντική της HTC),,,,,, και ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!. Επομένως εάν ποτέ σας συμβεί αυτό, βγάλτε πρώτα την ζελατίνα και καθαρίστε λίγο το κινητό. Από εκεί να ξεκινήσετε πρωτού περάσετε ώρες ατελείωτες με το κινητό σας.

Αντώνη είσαι φοβερός και ειλικρινά ΧΙΛΙΑ ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ !!!!!!! .

Γιάννη σε ευχαριστώ και εσένα, δεν έχω άλλα λόγια να πω. Θα φλασάρω την ROM σου τώρα, και επέτρεψε μου το 10αρι να στο δώσω όπως επιθυμώ :) .

Μια επισύμανση. Χθες δοκίμασα την 2.7.1 και την 2.7.2 (όχι την ΧΤ). Παρατήρησα ότι το κινητό μου συνδέοταν στο δίκτυο συνέχεια χωρίς να έχω σε ενημέρωση κανένα πρόγραμα. Ίσως αυτό να έτυχε σε εμένα μόνο. Αυτά και επανέρχομαι με την νέα ROM, συντόμως !!!

Από χθες φοραω την rom του ioathe και έχω μείνει εντυπωσιασμένος !! Πολύ γρήγορη και σταθερή. Ήμουν από τους πιστούς χρήστες της Άρτεμις αλλά τα καλά λόγια των παιδιών μέσα στο φόρουμ μου προκάλεσαν την περιέργεια να δοκιμάσω την indie... Περιμένω την GTX Themed με ανυπομονησία ...

Καλό Βράδυ :)

Ευχαριστώ για τα σχόλια σου, χαίρομε που σου αρέσει η δουλειά μου.

Η GTX Themed είναι είδη στο φούρνο και ετοιμάζεται,

ίσως αργότερα ανεβάσω μερικά screen shot.

Λοιπόν από Παρασκευή μεσημέρι είχα ένα πρόβλημα σοβαρό, με τους sensors του κινητού. Δεν ανταποκρινότανε η οθόνη στο σβήσιμο και στο άνοιγμα κατά τη διάρκεια της κλήσης. Δοκίμασα τα πάντα. 10 φλασαρίσματα, hard resets, έβγαλα και το hspl2, πέρασα την 1.48 !!! (Όλα αυτά με την καθοδήγηση του Γιάννη (ioathe) και του Αντώνη. για να το πάω στην Ace Hellas αύριο. Μετά από 10 ώρες χθες που πέρασα με το κινητό, και σήμερα με την επαναφορά στις καθαρά εργοστασιακές ρυθμίσεις, και μετά από την επικοινωνία με τον Αντώνη, Έβγαλα την ζελατίνα (Αυθεντική της HTC),,,,,, και ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!. Επομένως εάν ποτέ σας συμβεί αυτό, βγάλτε πρώτα την ζελατίνα και καθαρίστε λίγο το κινητό. Από εκεί να ξεκινήσετε πρωτού περάσετε ώρες ατελείωτες με το κινητό σας.

Αντώνη είσαι φοβερός και ειλικρινά ΧΙΛΙΑ ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ !!!!!!! .

Γιάννη σε ευχαριστώ και εσένα, δεν έχω άλλα λόγια να πω. Θα φλασάρω την ROM σου τώρα, και επέτρεψε μου το 10αρι να στο δώσω όπως επιθυμώ :) .

Μια επισύμανση. Χθες δοκίμασα την 2.7.1 και την 2.7.2 (όχι την ΧΤ). Παρατήρησα ότι το κινητό μου συνδέοταν στο δίκτυο συνέχεια χωρίς να έχω σε ενημέρωση κανένα πρόγραμα. Ίσως αυτό να έτυχε σε εμένα μόνο. Αυτά και επανέρχομαι με την νέα ROM, συντόμως !!!

Πολύ χαίρομε που βρέθηκε λύση, τελικά ήταν κάτι απλό, μπράβο και στον Αντώνη.

Ανάφερε το μιας και έκανες ερώτηση και στο HD2 ώστε αν το πάθει κάποιος να ξέρει την λύση.

Δοκίμασε την καλά να μην έχει πρόβλημα και μετά παίρνουμε και την βαθμολογία.

Μέτα το φλασσαρισμα θα πηγαίνεις αμέσως στο πρόγραμμα Dial-up_Enabler-Disabler_v0.6 και θα απενεργοποιείς τις συνδέσεις.

Εγώ από τα πολλά φλασσαρισματα (πολλές φόρες το ξέχναγα) οι 2 τελευταίοι λογαριασμοί στην wind ήρθαν φουσκωμένοι!

επέστρεψα και εγώ από ταξίδι

οικογενειακό . φεύγοντας είχα

βάλει την ρομ 2.71 max manilla( άλλωστε ήμουν από

τους πρώτους που την φόρεσα:lol:).

το κινητό όλα καλά ,σήμα καμπάνα

καλή ανταπόκριση σε όλα ,σχετικά καλή

αυτονομία και σήμα gps σε δευτερόλεπτα .

να πω όμως και κάτι . όταν μιλάω στο κινητό

η οθόνη σβήνει ( μαυρίζει) με αποτέλεσμα

όταν τελειώσει η κλήση να μην μπορώ να τερματίσω

την κλήση παρά μόνο πατώντας το δεξιό κουμπί του

κινητού. δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από κανέναν άλλο .

υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα από το κινητό για να

μην σβήνει το κινητό ?κατά τα άλλα γιάννη για άλλη μια

φορά η δουλιά σου άψογη τα θερμά μου συγχαρητήρια

( είδα ότι βγήκε καινούρια έκδοση πάλι για φλασάρισμα με

βλέπω ακόμα δεν γύρισα :lol:)

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Γιάννη συγχαριτηρια ειναι καταπληκτικη και οπως ακριβως την θελω.

Ελπιζω να την κρατησω για πολυ καιρό γιατι εχω κοψει τα φλασαρισματα.

Σ ευχαριστω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,