karhariasgr Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 χαχα.. οκ. οχι δεν εχω κανεναν προβλημα, αλλα μου έρχεται αναφορά παράδοσης σε κάθε σμσ που στέλνω και είναι πολυ ενοχλητικό. από που βγάζουμε την αναφορά? έψαξα αλλά δε μπορώ να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 χαχα.. οκ. οχι δεν εχω κανεναν προβλημα, αλλα μου έρχεται αναφορά παράδοσης σε κάθε σμσ που στέλνω και είναι πολυ ενοχλητικό. από που βγάζουμε την αναφορά? έψαξα αλλά δε μπορώ να το βρω Καρχαρία μου έχει απαντηθεί λίγο πιο πάνω Πήγαινε: Μηνύματά -> Μενού -> Ρυθμίσεις -> Επιλογές Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 χαχα.. οκ. οχι δεν εχω κανεναν προβλημα, αλλα μου έρχεται αναφορά παράδοσης σε κάθε σμσ που στέλνω και είναι πολυ ενοχλητικό. από που βγάζουμε την αναφορά? έψαξα αλλά δε μπορώ να το βρω Εδω που σου απαντησε ο Γιαννης ειδες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3211146#post3211146 Γιάννη θα την ξαναφλασάρω σήμερα γιατι τις είχα ολες μαζι και μάλλον εχω φλασαρει κάποια beta:lol: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Συγνώμη, δεν είχα δει ότι μου απαντήσατε!! Ευχαριστώ πολύ αλλά και πάλι δεν είναι αυτό. Είχα μπει εκεί μέσα, η επιλογή στα SMS που λέει "Request delivery report" είναι ξετσεκαρισμένη και πάλι μου έρχονται SMS. Μήπως έκανα τίποτα από το Coockies ή το BsB Tweaks και δε ξέρω? Τα κοίταξα και εκείνα αλλά και πάλι δεν βρήκα τίποτα. Στο BsB Tweaks έχω το εξής κουφό, είναι ενεργοποιήμενο το "SMS Wake Up" αλλά δεν ανοίγει το κινητό όταν έρχεται μήνυμα. Αυτό είναι καλό, γιατί δεν ήθελα να ανάβει η οθόνη και να δείχνει το μύνημα. Επίσης δε θυμάμαι από που (όπως θα καταλάβατε μιλάμε για τρομερό μνημονικό ο τύπος :D :D :D ) πάτησα να μου βγάζει το "Send" όταν γράφω sms δίπλα δεξιά σαν κουμπί και όχι κάτω στην μπάρα των Windows. Εκεί αντί να μου λέει send έχει δύο κινέζικους χαρακτήρες. Φαντάζομαι ότι είναι το send, αυτό είναι το δοκίμασα, αλλά την προηγούμενη φορά έλεγε send και όχι ιδεογράμματα. Τώρα δεν θυμάμαι αν την προηγούμενη φορά ήταν σε προηγούμενη rom του Γιάννη και απλά σε αυτή είναι το bag τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Συγνώμη, δεν είχα δει ότι μου απαντήσατε!! Ευχαριστώ πολύ αλλά και πάλι δεν είναι αυτό. Είχα μπει εκεί μέσα, η επιλογή στα SMS που λέει "Request delivery report" είναι ξετσεκαρισμένη και πάλι μου έρχονται SMS. Μήπως έκανα τίποτα από το Coockies ή το BsB Tweaks και δε ξέρω? Τα κοίταξα και εκείνα αλλά και πάλι δεν βρήκα τίποτα. Στο BsB Tweaks έχω το εξής κουφό, είναι ενεργοποιήμενο το "SMS Wake Up" αλλά δεν ανοίγει το κινητό όταν έρχεται μήνυμα. Αυτό είναι καλό, γιατί δεν ήθελα να ανάβει η οθόνη και να δείχνει το μύνημα. Επίσης δε θυμάμαι από που (όπως θα καταλάβατε μιλάμε για τρομερό μνημονικό ο τύπος :D :D :D ) πάτησα να μου βγάζει το "Send" όταν γράφω sms δίπλα δεξιά σαν κουμπί και όχι κάτω στην μπάρα των Windows. Εκεί αντί να μου λέει send έχει δύο κινέζικους χαρακτήρες. Φαντάζομαι ότι είναι το send, αυτό είναι το δοκίμασα, αλλά την προηγούμενη φορά έλεγε send και όχι ιδεογράμματα. Τώρα δεν θυμάμαι αν την προηγούμενη φορά ήταν σε προηγούμενη rom του Γιάννη και απλά σε αυτή είναι το bag τέτοιο. To BsB Tweaks δεν το χρησιμοποιώ πότε, μου το ζήτησαν τα παιδιά και το έβαλα. Είμαι σίγουρος με hard reset θα επανέρθει η συσκευή. Έκτος και κάποιος άλλος έχει λύση. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) Λοιπόν έχω φορέσει τελικά την extreme με τo cookie home. Έχω να πω κάτι σημαντικό. Επειδή ήθελα να περάσω το document reader, και μου έβγαζε κάτι IDS... στις επιλογές (το πέρασα στην κύρια μνήμη, είπα να το κάνω uninstall. ). Εκεί όμως δημιουργήθηκε ένα τεράστιο πρόβλημα. To Htc sence δεν λειτουργούσε καθόλου. Εκτέλεση...εκτέλεση αλλά τίποτα, και έτσι έκανα hard reset. Επίσης θα ήθελα να έχω thumbnails στον tab της Opera. Να μου βγάζει τις συντομεύσεις με εικόνες των αγαπημένων μου. Αυτό που μου αρέσει σε αυτή τη ROM είναι η αρκετά καλή κατανάλωση της μπαταρίας μέχρι στιγμής. Επίσης πολύ γρήγορη η ROM με πολλά mb free και το καταλαβαίνω αυτό με το clean ram. Mε πολλά προγράμματα και είναι στα 230Mb Free (RAM). Φίλε Γιάννη υπάρχει κάποιο cab για τα thumbnails στο tab του Opera ?. Πολλά μπράβο και πάλι. Αγγίζει το 9/10 η ROM σου Edited June 16, 2010 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Μία ερώτηση: Όταν τρέχουμε το HSPL2.exe λέει οτι μπορούμε να επιλέξουμε ποιό hspl θα εγκαταστήσουμε στην συσκευή "You can select which SPL version to install in "Choose SPL" screen". Σωστά; Για να βάλουμε το RADIO_2.10.50.28_2 ποιό hspl εγκαθηστούμε το 2.08.0000; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Μία ερώτηση: Όταν τρέχουμε το HSPL2.exe λέει οτι μπορούμε να επιλέξουμε ποιό hspl θα εγκαταστήσουμε στην συσκευή "You can select which SPL version to install in "Choose SPL" screen". Σωστά; Για να βάλουμε το RADIO_2.10.50.28_2 ποιό hspl εγκαθηστούμε το 2.08.0000; Αντιγράφω από το πρώτο post: Τρέχουμε το πρόγραμμα HSPL2.exe από τον υπολογιστή. Επιλέγουμε next και η συσκευή μπαίνει σε bootloader mode (η οθόνη με τα τέσσερα χρώματα.) Μετά στο πρόγραμμα HSPL2 στον υπολογιστή επιλέγουμε 1.66.HSPL και Next. Μόλις τελειώσει θα εμφανιστεί το μήνυμα: Successfully done! Εύκολο και απλό! Στις ευρωπαϊκές συσκευές δεν χρειάζεται 2.08, με το 1.66.HSPL μπορούμε να φλασσαρουμε όλες τις ρομ και όλα τα ράδιο :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Ούπς δεν το πρόσεξα! :X Σε ευχαριστώ... :O Κατέβασα και είμαι έτοιμος να βάλω την Omega 2.7.1 Ελληνική. Πρώτη φορά θα "φύγω" απ την μαμά rom. Για να δούμε... Δεν είμαι απο αυτούς που μπορούν να κρίνουν και να συγκρίνουν μία rom, καθώς θα είναι το παρθενικό μου φλασάρισμα. Μπράβο σου πάντως για την προσπάθεια "myphone-developer", όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα... Εάν είναι σταθερή και δεν κολλάει θα είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Η "μαμά" μπορεί να υστερεί παντού σε σχέση με άλλες rom αλλά ... ... ούτε ένα κόλλημα στους 4 μήνες! Απίστευτο για windows mobile...! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) Ούπς δεν το πρόσεξα! :X Σε ευχαριστώ... :O Κατέβασα και είμαι έτοιμος να βάλω την Omega 2.7.1 Ελληνική. Πρώτη φορά θα "φύγω" απ την μαμά rom. Για να δούμε... Δεν είμαι απο αυτούς που μπορούν να κρίνουν και να συγκρίνουν μία rom, καθώς θα είναι το παρθενικό μου φλασάρισμα. Μπράβο σου πάντως για την προσπάθεια "myphone-developer", όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα... Εάν είναι σταθερή και δεν κολλάει θα είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Η "μαμά" μπορεί να υστερεί παντού σε σχέση με άλλες rom αλλά ... ... ούτε ένα κόλλημα στους 4 μήνες! Απίστευτο για windows mobile...! Φιλε μου μολις βαλεις την ρομ του Γιαννη και την δουλεψεις λιγο, μετα θα λες "πω πω γιατι εγω τοσο καιρο ημουν με τη μαμα ρομ ?" :lol: περιμενω τα σχολια σου μετα που θα την περασεις για να δω αν διαψευτω :). και οσο αφορα το οτι περνας την πρωτη σου ρομ, σου ευχομαι καλη αρχη και...welcome to the cooked rom world !!!! :). edit: Να προσθεσω οτι η μαμα ρομ του hd2 ειναι με διαφορα η καλυτερη μαμα ρομ σε σχεση με τις μαμα ρομ ολων των αλλων htc συσκευων που ειχα. πολυ γρηγορη και πολυ σταθερη. απλα μια cooked rom ειναι επισης γρηγορη και σταθερη αλλα και συναμα πιο γεματη, πιο πληρης, πιο παραμετροποιημενη και πιο παραμετροποιησιμη. Edited June 16, 2010 by TonyK Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Ούπς δεν το πρόσεξα! :X Σε ευχαριστώ... :O Κατέβασα και είμαι έτοιμος να βάλω την Omega 2.7.1 Ελληνική. Πρώτη φορά θα "φύγω" απ την μαμά rom. Για να δούμε... Δεν είμαι απο αυτούς που μπορούν να κρίνουν και να συγκρίνουν μία rom, καθώς θα είναι το παρθενικό μου φλασάρισμα. Μπράβο σου πάντως για την προσπάθεια "myphone-developer", όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα... Εάν είναι σταθερή και δεν κολλάει θα είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Η "μαμά" μπορεί να υστερεί παντού σε σχέση με άλλες rom αλλά ... ... ούτε ένα κόλλημα στους 4 μήνες! Απίστευτο για windows mobile...! Σου πρότεινα να βάλεις το Radio 2.10.50.28_2 Για να μην ευλογούμε τα γενιά μας, δοκίμασε και περιμενω εντυπώσεις και σχόλια. Λοιπόν έχω φορέσει τελικά την extreme με τo cookie home. Έχω να πω κάτι σημαντικό. Επειδή ήθελα να περάσω το document reader, και μου έβγαζε κάτι IDS... στις επιλογές (το πέρασα στην κύρια μνήμη, είπα να το κάνω uninstall. ). Εκεί όμως δημιουργήθηκε ένα τεράστιο πρόβλημα. To Htc sence δεν λειτουργούσε καθόλου. Εκτέλεση...εκτέλεση αλλά τίποτα, και έτσι έκανα hard reset. Επίσης θα ήθελα να έχω thumbnails στον tab της Opera. Να μου βγάζει τις συντομεύσεις με εικόνες των αγαπημένων μου. Αυτό που μου αρέσει σε αυτή τη ROM είναι η αρκετά καλή κατανάλωση της μπαταρίας μέχρι στιγμής. Επίσης πολύ γρήγορη η ROM με πολλά mb free και το καταλαβαίνω αυτό με το clean ram. Mε πολλά προγράμματα και είναι στα 230Mb Free (RAM). Φίλε Γιάννη υπάρχει κάποιο cab για τα thumbnails στο tab του Opera ?. Πολλά μπράβο και πάλι. Αγγίζει το 9/10 η ROM σου Σας άφησα να το δείτε μονοί σας, η ταχύτητα είναι super!! Οφείλετε πιο πολύ στην βάση 2.13 γιαυτό και δεν αλλάζω σε 3.01 το DocumentBrowser δεν είναι δικό μου cab. Μπορεί με την αφαίρεση να τα μπλόκαρε όλα. Συμβουλεύω όμως να μην το βάζετε, τρώει μπαταριά και ρίχνει την ταχύτητα. Επειδή έχω κουραστεί από την δουλειά, τι εννοείς να έχεις thumbnails στον tab της Opera ? Δεν έχει thumbnails τo tab του Opera? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Σου πρότεινα να βάλεις το Radio 2.10.50.28_2 Για να μην ευλογούμε τα γενιά μας, δοκίμασε και περιμενω εντυπώσεις και σχόλια. Σας άφησα να το δείτε μονοί σας, η ταχύτητα είναι super!! Οφείλετε πιο πολύ στην βάση 2.13 γιαυτό και δεν αλλάζω σε 3.01 το DocumentBrowser δεν είναι δικό μου cab. Μπορεί με την αφαίρεση να τα μπλόκαρε όλα. Συμβουλεύω όμως να μην το βάζετε, τρώει μπαταριά και ρίχνει την ταχύτητα. Επειδή έχω κουραστεί από την δουλειά, τι εννοείς να έχεις thumbnails στον tab της Opera ? Δεν έχει thumbnails τo tab του Opera? γιαννη εξαιρετικη μεχρι στιγμης βλεπω να την κραταω καιρο.μπραβο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 γιαννη εξαιρετικη μεχρι στιγμης βλεπω να την κραταω καιρο.μπραβο σου Ευχαριστώ Τολη μου, μέχρι τώρα δεν μου αναφέρατε κανένα πρόβλημα, το beta testing ήταν καλό! Για μένα που ξέρω τι αλλαγές έκανα για να έρθει στα Ελληνικά μου φαίνεται ηρωικό το αποτέλεσμα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Καλήμερα σ όλους Αντώνη περιμενω νεότερα μόλις μπορέσεις. Ευχαριστώ για τα σχόλια σου :) Και εγώ είχα κωλύματα και διάφορα προβλήματα στην αρχή, όταν σταμάτησα να κάνω restore με το pim 2.8 σταματήσανε. Είναι πιθανή αιτία. Ποια εκδοσή φλασσαρες από τις τρεις? Πάρε pim backup με το spb backup Κάνε task 29 - φλασσαρε πάλι και μετά το φλασαρισμα hard reset. Τέλος κανε restore επαφες κτλ από spb backup. Και ενημέρωσε μας :) http://rapidshare.com/files/39934952...LL_XT.rar.html αυτοιν φλασαρα με ραδιο 2.11 εκανα οτι μου ειπες και ο θεος βοηθός. να σε ρωτήσω κάτι επειδή το spb ειναι τραιαλ αν στην πορεία χρησιμοποιούμε το ρεσκο μπακαπ? Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) http://rapidshare.com/files/39934952...LL_XT.rar.html αυτοιν φλασαρα με ραδιο 2.11 εκανα οτι μου ειπες και ο θεος βοηθός. να σε ρωτήσω κάτι επειδή το spb ειναι τραιαλ αν στην πορεία χρησιμοποιούμε το ρεσκο μπακαπ? Μην αγχωνεσαι φιλε μου. κατεβασε το spb backup απο το blog μου. εδω εισαι : Link removed * Το link για το blog μου υπαρχει και στην υπογραφη μου. Τωρα που χαλαρωνω απο τη δουλεια θα αρχισω να ενημερωνω καθημερινα το blog μου με εφαρμογες και παιχνιδια για windows mobile Και για το hd2 φυσικα. Edited June 16, 2010 by ioathe link σε παρανομο υλικο Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Σου πρότεινα να βάλεις το Radio 2.10.50.28_2 Για να μην ευλογούμε τα γενιά μας, δοκίμασε και περιμενω εντυπώσεις και σχόλια. Σας άφησα να το δείτε μονοί σας, η ταχύτητα είναι super!! Οφείλετε πιο πολύ στην βάση 2.13 γιαυτό και δεν αλλάζω σε 3.01 το DocumentBrowser δεν είναι δικό μου cab. Μπορεί με την αφαίρεση να τα μπλόκαρε όλα. Συμβουλεύω όμως να μην το βάζετε, τρώει μπαταριά και ρίχνει την ταχύτητα. Επειδή έχω κουραστεί από την δουλειά, τι εννοείς να έχεις thumbnails στον tab της Opera ? Δεν έχει thumbnails τo tab του Opera? Ναι έχεις δίκιο για το doument reader. Καλό μεν, αλλά δεν με χαλάει που δεν το έχω πλέον. Τι εννοώ με την Οπερα. Εκεί στο Tab του Οπερα στα αγαπημένα, έβγαζε στην μητρική ROM την σελίδα σε εικόνιδιο. Πλέον στο tab του Οπερα βγάζει μόνο την σελίδα. Π.χ αυτή που έχεις. http://www.xda ..... Ελπίζω να με καταλαβαίνεις λιγάκι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Ναι έχεις δίκιο για το doument reader. Καλό μεν, αλλά δεν με χαλάει που δεν το έχω πλέον. Τι εννοώ με την Οπερα. Εκεί στο Tab του Οπερα στα αγαπημένα, έβγαζε στην μητρική ROM την σελίδα σε εικόνιδιο. Πλέον στο tab του Οπερα βγάζει μόνο την σελίδα. Π.χ αυτή που έχεις. http://www.xda ..... Ελπίζω να με καταλαβαίνεις λιγάκι :) Στο tab του μανιλα μαλλον εννοεις και συγκεκριμενα στο tab του ιντερνετ σωστα ? εκει θελεις να εμφανιζονται εικονες ? Αν ναι, απόσο γνωριζω γιατι το ειχα ψαξει κι'εγω, στο ιντερνετ tab, σου εμφανιζει εικονα μονο για ενα site που εχεις ανοιξει με τον opera 9 και μονο αν εχεις αποθηκευσει την σελιδα. εχει επιλογη μεσα στον οπερα 9 που λεει αποθηκευμενες σελιδες οπου απο εκει μπορεις να αποθηκευσεις μια σελιδα που εχεις ανοιξει εκεινη την στιγμη. κανε τις δοκιμες σου και πες μου. αν εχεις εγκαταστησει τον οπερα 10 (η καποιον αλλο browser) να θυμασαι οτι πρεπει να ειναι προεπιλεγμενος browser o opera 9 για να κανεις αυτο που σου λεω. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Ναι αυτό εννοώ. Απλά στην μητρική του ROM αυτό γίνεται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να αποθηκεύσεις καμμία σελίδα. Και το δοκίμασα αυτό που λες αλλά και πάλι δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) http://rapidshare.com/files/39934952...LL_XT.rar.html αυτοιν φλασαρα με ραδιο 2.11 εκανα οτι μου ειπες και ο θεος βοηθός. να σε ρωτήσω κάτι επειδή το spb ειναι τραιαλ αν στην πορεία χρησιμοποιούμε το ρεσκο μπακαπ? Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το Radio 2.10.50.28_2 Μπορείς και το Resco backup. Αν σου κάνει πάλι πρόβλημα ενημέρωσε μας. Ναι έχεις δίκιο για το doument reader. Καλό μεν, αλλά δεν με χαλάει που δεν το έχω πλέον. Τι εννοώ με την Οπερα. Εκεί στο Tab του Οπερα στα αγαπημένα, έβγαζε στην μητρική ROM την σελίδα σε εικόνιδιο. Πλέον στο tab του Οπερα βγάζει μόνο την σελίδα. Π.χ αυτή που έχεις. http://www.xda ..... Ελπίζω να με καταλαβαίνεις λιγάκι :) Απάντησε ο Αντώνης :) Ενημέρωσε μας. Edit Το δοκίμασα και εγώ και δεν ενημερώνει το εικονίδιο. Μήπως γνωρίζει κάποιος άλλος πως γίνετε? Edited June 16, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Οχι δυστυχως δεν λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το Radio 2.10.50.28_2 Μπορείς και το Resco backup. Αν σου κάνει πάλι πρόβλημα ενημέρωσε μας. Απάντησε ο Αντώνης :) Ενημέρωσε μας. Edit Το δοκίμασα και εγώ και δεν ενημερώνει το εικονίδιο. Μήπως γνωρίζει κάποιος άλλος πως γίνετε? μεχρι τωρα ολα καλα, σε ευχαριστω.... μου δουλευουν ολα τελεια αλλα αν θες μου λες γιατι ισως το ραδιο που προτρινεις ειναι καλιτερω? εχω πολυ καλο bluetooth πολυ καλο wifi δρομολογιτη καλη συνδεση σε δικτιο κινητης βονταφον ισωσ λιγη αυξιμενη καταναλωση αλλα για αυτο θα σε ενημερωσο το βραδυ Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 μεχρι τωρα ολα καλα, σε ευχαριστω.... μου δουλευουν ολα τελεια αλλα αν θες μου λες γιατι ισως το ραδιο που προτρινεις ειναι καλιτερω? εχω πολυ καλο bluetooth πολυ καλο wifi δρομολογιτη καλη συνδεση σε δικτιο κινητης βονταφον ισωσ λιγη αυξιμενη καταναλωση αλλα για αυτο θα σε ενημερωσο το βραδυ Δοκίμασε τα και τα 2 και κράτησε όποιο δουλεύει καλύτερα για σένα :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Να ρωτησω κατι? Πολυ ωραια ρομ η extreme. Ενα προβλημα μονο με παρατεταμενο πατημα του πληκτρου του τηλεφωνου μου βγαζει οτι δεν βρηκε εφαρμογη Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Να ρωτησω κατι? Πολυ ωραια ρομ η extreme. Ενα προβλημα μονο με παρατεταμενο πατημα του πληκτρου του τηλεφωνου μου βγαζει οτι δεν βρηκε εφαρμογη πηγαινε στο μενου ρυθμισεις/προσωπικα/κουμπια και βαλε να ανοιγει οποιο προγραμμα θελεις απο εκει. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 ευχαριστω παρα πολυ. Υπαρχει προγραμμα ρυθμισεων για το max manilla? Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts