Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Παιδες για βοηθηστε λιγο....ας μου πει καποιος που ειναι το thread για το πως κανω επαναφορα σε official....πως βγαζω HSPL και πως περναω official?

Σε γενικές γραμμές καλό είναι να ρίχνουμε μια ματιά στο πρώτο post. Υπάρχουν οδηγοί για τα πάντα σχεδόν.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165

απο εδω θα δεις πως γινεται απο την καρτα μνημης πρεπει να φλασαρεις για να επανερθει το εργοστασιακο spl ετοιμαζεσαι να το στειλης στην αντιπροσοπεια??? και εγω το ιδιο!!!!!!!!:X:cry:

Απλα παιδια....αποχωρω απο την HTC....αγορασα ενα iphone4... και ειπα να δοκιμασω και εκει....τωρα απο 2012 ισως γυρισω στο HTC Eternity αν ισχυουν οσα λενε...ή σε καποιο διπυρηνο HTC με Win7 και με καποια ρομ του ioathe σιγουρα!!!!Συνεχισε ioathe την τελεια δουλεια που εκανες και καταφερες να κανεις τις συσκευες μας να πετανε...και συνεχιστε παιδια να το υποστηριζετε οσο μπορειτε σε οτι χρειαστει...γιατι χωρις τον ioathe...θα ειχα αλλαξει κινητο εδω και παρα παρα πολυ καιρο και απ'οσο νομιζω...αρκετοι απο εμας!!!!Θα σας παρακολουθω και κατα διαστηματα θα τα λεμε απο εδω...δεν χανομαστε!!!!

Υ.Γ.

Σε γενικές γραμμές καλό είναι να ρίχνουμε μια ματιά στο πρώτο post. Υπάρχουν οδηγοί για τα πάντα σχεδόν.

Sorry athanasso77....εριξα στο αρχικο post μια γρηγορη ματια...αλλα δεν το βρηκα...!!!

Edited by fallen_angel58

Sorry athanasso77....εριξα στο αρχικο post μια γρηγορη ματια...αλλα δεν το βρηκα...!!!

Ο athanasso77 προφανώς ενoεί στο θέμα του hd2.

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

V28 DINIK απλα απαικτη.Γιαννη συγχαρητηρια για τη δουλεια σου για αλλη μια φορα.Το μονο που θελω ειναι να αλλαξω το ασπρο του ρολογιου με μαυρο γιατι το εχω ψιλοβαρεθει.Τις alexander μου αρεσε πολυ.Αν υπαρχει κανενα cab καλοδεχουμενο.Ευχαριστω και καλο βραδυ σε ολους.

Αν κατάλαβα καλά, κοίτα εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6433673&postcount=3

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Κανω αυτο που λεει....αλλα μενει σε κατασταση bootloader...δεν γυριζει μετα σε λευκη!!!!Τι φταει???Κολλαει στο βημα6....στο 7 δεν πηγαινει με τιποτα!!

[Προσπαθω να περασω την μαμα rom ]

Αλλος τροπος για να περασω το SPL original?

Edited by fallen_angel58

• Administrators
Το μονο που θελω ειναι να αλλαξω το ασπρο του ρολογιου με μαυρο γιατι το εχω ψιλοβαρεθει.Τις alexander μου αρεσε πολυ.Αν υπαρχει κανενα cab καλοδεχουμενο.Ευχαριστω και καλο βραδυ σε ολους.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=580573

Ο athanasso77 προφανώς ενoεί στο θέμα του hd2.

Ε ναι... :rolleyes:

Modpic.gif

Πρόγραμμα ή ρυθμίσεις για να ΑΥΞΗΣΩ την ένταση του ήχου του Leo, υπάρχει;

Επίσης, πως να κάνω edit (να αλλάξω) τα icons της Sense Slidebar;

Και κάτι άλλο. Έχω φτιάξει πολλά δικά μου glossy icons για τα προγράμματα και με το Icon Changer τα 'χω αλλάξει. Πάω μετά στο Co0kie να προσθέσω τα εικονίδια των αγαπημένων προγραμμάτων μου στο Home tab... και ΚΑΠΟΙΑ εικονίδια μπαίνουν όπως ήταν αρχικά ΠΡΙΝ τα αλλάξω.

Π.χ. με το Resco Explorer, ενώ του έχω φτιάξει 2-3 δικά μου icons και ΜΕΣΑ στα προγράμματα όταν πατάω το "Start" το βλέπω κανονικά, εντούτοις στο Co0kie ΔΕΝ μπαίνει αυτό το εικονίδιο αλλά το κλασσικό που έχει εξ' αρχής το Resco... Γιατί αυτό;

Edited by andrewmaslim

Και κάτι άλλο. Έχω φτιάξει πολλά δικά μου glossy icons για τα προγράμματα και με το Icon Changer τα 'χω αλλάξει. Πάω μετά στο Co0kie να προσθέσω τα εικονίδια των αγαπημένων προγραμμάτων μου στο Home tab... και ΚΑΠΟΙΑ εικονίδια μπαίνουν όπως ήταν αρχικά ΠΡΙΝ τα αλλάξω.

Π.χ. με το Resco Explorer, ενώ του έχω φτιάξει 2-3 δικά μου icons και ΜΕΣΑ στα προγράμματα όταν πατάω το "Start" το βλέπω κανονικά, εντούτοις στο Co0kie ΔΕΝ μπαίνει αυτό το εικονίδιο αλλά το κλασσικό που έχει εξ' αρχής το Resco... Γιατί αυτό;

Πια rom έχεις;

Πια rom έχεις;

Συγγνώμη, είναι απάντηση (νορμάλ) αυτή;

Ό,τι ρώτησα, είναι ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ για μια οποιαδήποτε ρομ!!!

(Εν πάσει περιπτώσει, την νέα Ομέγα με τα Anastasia glossy κουμπιά.)

Σε παρακαλώ πρόσεχε τον τρόπο που γράφεις ώστε να μην προσβαλεις τους άλλους και ιδιαίτερα αυτούς που βοηθούν.

Edited by ioathe

Για τα icon της Sense Slidebar πρεπει να εχεις γνωσεις, αν θελεις να ασχοληθεις το πρωτο θα ειναι να βρεις την κουζινα του manila (δες στο xda) και μετα να μαθεις να την δουλεύεις.

Για να αυξησεις την ενταση του ηχου δεν γνωριζω αν υπαρχει κατι αλλα το πιο πιθανο ειναι να μην υπαρχει.

Έμενα προσωπικά η ένταση του ήχου μου φαίνεται τέλεια.

Ο Νικος σε ρωτησε πια ρομ εχεις γιατι αν ειχες Omega δεν θα ειχες αυτο το προβλημα,

ειναι μαλλον ενα απο τα bug που εχει η ρομ που φορας.

Αν θελεις δωσε μου το εικονιδιο που εχεις κάνει να το δοκιμασω μηπως και ειναι καποιο αλλο το προβλημα και δεν ειναι τελικα απο την ρομ.

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Για τα icon της Sense Slidebar πρεπει να εχεις γνωσεις, αν θελεις να ασχοληθεις το πρωτο θα ειναι να βρεις την κουζινα του manila (δες στο xda) και μετα να μαθεις να την δουλεύεις.

Για να αυξησεις την ενταση του ηχου δεν γνωριζω αν υπαρχει κατι αλλα το πιο πιθανο ειναι να μην υπαρχει.

Έμενα προσωπικά η ένταση του ήχου μου φαίνεται τέλεια.

Ο Νικος σε ρωτησε πια ρομ εχεις γιατι αν ειχες Omega δεν θα ειχες αυτο το προβλημα,

ειναι μαλλον ενα απο τα bug που εχει η ρομ που φορας.

Αν θελεις δωσε μου το εικονιδιο που εχεις κάνει να το δοκιμασω μηπως και ειναι καποιο αλλο το προβλημα και δεν ειναι τελικα απο την ρομ.

Σε παρακαλώ πρόσεχε τον τρόπο που γράφεις ώστε να μην προσβαλεις τους άλλους και ιδιαίτερα αυτούς που βοηθούν.

Δεν μπορώ να βρω ούτε ΕΝΑ σημείο, στο οποίο... πρόσβαλα, με το ερώτημά μου!

(Κάνω ένα ερώτημα συγκεκριμένο και μου απαντούν "λακωνικά" με ΑΣΧΕΤΟ σχόλιο. Εσύ, εξήγησες ΜΙΑ ΧΑΡΑ τον λόγο που με ρώτησε. Εκείνος ΓΙΑΤΙ δεν το έκανε, βαριόταν να γράψει δυο λέξεις παραπάνω;... Αυτά, περί προσβολών. (Είμαι μισός Άγγλος όπως έχω πει. ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ, είναι στο DNA μας! Αλλά επίσης, είναι στο DNA μας και τα "καυστικά" σχόλια - blackhumor. Αυτός είμαι, έχω και ελληνικά στοιχεία και αγγλικά, δεχτείτε με.)

Πάμε στα θέματά μου...

Μα καλά, άνοιξα τον φάκελο Windows του HD2 και είδα ένα σορό γραφικά... Τα icons του Sense ΓΙΑΤΙ θέλει τέτοια προεργασία με "κουζίνα chef" για να τα κάνω edit, γ*μ*το;;;;

Έβαλα το WOW HD για τον ήχο, αλλά... αν πω την αλήθεια (και αλλάζοντας 2-3 φορές τις ρυθμίσεις), καμιά ιδιαίτερη αλλαγή είδα. Με το ΟΜΝΙΑ που είχα, η ένταση του ήχου με το WOW είχε ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ.

• Administrators
Δεν μπορώ να βρω ούτε ΕΝΑ σημείο, στο οποίο... πρόσβαλα, με το ερώτημά μου!

(Κάνω ένα ερώτημα συγκεκριμένο και μου απαντούν "λακωνικά" με ΑΣΧΕΤΟ σχόλιο. Εσύ, εξήγησες ΜΙΑ ΧΑΡΑ τον λόγο που με ρώτησε. Εκείνος ΓΙΑΤΙ δεν το έκανε, βαριόταν να γράψει δυο λέξεις παραπάνω;... Αυτά, περί προσβολών. (Είμαι μισός Άγγλος όπως έχω πει. ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ, είναι στο DNA μας! Αλλά επίσης, είναι στο DNA μας και τα "καυστικά" σχόλια - blackhumor. Αυτός είμαι, έχω και ελληνικά στοιχεία και αγγλικά, δεχτείτε με.)

Ενημερώνω... για τέτοιες συζητήσεις υπάρχουν και τα pm, οποιαδήποτε "κουβέντα" πέραν του ότι έχει να κάνει με τη συσκευή θα διαγράφεται. Είναι θέμα κανονισμών και τους ακολουθούμε όλοι ανεξαιρέτως.

Πάμε στα θέματά μου...

Μα καλά, άνοιξα τον φάκελο Windows του HD2 και είδα ένα σορό γραφικά... Τα icons του Sense ΓΙΑΤΙ θέλει τέτοια προεργασία με "κουζίνα chef" για να τα κάνω edit, γ*μ*το;;;;

Έτσι δουλεύει το sense, δεν βρίσκω λόγο να εκφράζεις με αυτό τον τρόπο και σε εμάς την αγανάκτησή σου. Αν έχεις κάποια διαφορετική άποψη μπορείς να απευθυνθείς στην HTC.

Έβαλα το WOW HD για τον ήχο, αλλά... αν πω την αλήθεια (και αλλάζοντας 2-3 φορές τις ρυθμίσεις), καμιά ιδιαίτερη αλλαγή είδα. Με το ΟΜΝΙΑ που είχα, η ένταση του ήχου με το WOW είχε ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ.

Το έχεις ρωτήσει τόσες φορές και απάντηση δεν έχεις πάρει. Ο λόγος είναι απλός... δεν δουλεύει στο HD2. Απλά τα πράγματα.

Επαναλαμβάνω... κουβεντούλα πέραν της συσκευής θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ. :rolleyes:

Modpic.gif

Καλησπέρα σε όλους.

Μάγειρα είπες ότι η νέα έκδοση περιλαμβάνει το moTweets, το add-supported ή το full version είναι?

Διαβασα στο Menu > About > Panoramic moTweets Versions 2.0.0

Αν δεν κανω λαθος ειναι η full version και δουλευει τελεια :)

@andrewmaslim

Διαβασε τον πιο κατω οδηγο για τα εικονιδια

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7430916&postcount=682

Edited by ioathe

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Oυφ, νομίζω ότι είσαστε λίγο "μυγιάγγιχτο", ρε παιδιά.

Ρωτώ απλά πραγματάκια και περιμένω απλές και σαφής απαντήσεις - όπως κάνω και εγώ πάντα, σε όλους όσους μου ζητούσαν βοήθεια (στο Modaco που ήμουν τόσα χρόνια μέλος)... Και πριν πεταχτεί κάποιος και πει "γιατί δεν πας εκεί;", απλά ΔΕΝ έχει "ζωντανό" HD2 community στο Modaco - θα 'χα πάει. (Επίσης, μιας και - μη ρωτάτε γιατί, αναρωτιέμαι κι εγώ! - επέστρεψα Ελλάδα, είπα να μπω σ' ένα ελληνικό φόρουμ).

Αφού τα πράγματα είναι ως έχουν και περιγράφετε, ήταν δύσκολο εξ' αρχής κάποιος να μου τα εξηγήσει και να ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩ κι εγώ με τα συνεχόμενα ερωτήματα (συνήθως ίδιων θεμάτων);... Θεωρείτε ότι είμαι "περίεργος" στη συμπεριφορά μου και "προσβάλλω". Σας επισήμανα ότι, απλά διαθέτω και άλλη (πλην της ελληνικής) παιδεία - την αγγλική - και οι Άγγλοι (προφανώς) διαφέρουν στον τρόπο συμπεριφοράς τους απ' τους Έλληνες. Όταν μάλιστα έχω ζήσει πολλά χρόνια εκεί, αν και η μάνα μου ΔΕΝ με άφησε να "ξεφύγω" και να χάσω (και) την ελληνική ταυτότητά μου, εντούτοις ΛΟΓΙΚΑ έχω πολλά στοιχεία βρετανικά στη συμπεριφορά μου.

Όμως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "προσβλητικά", απλώς... "διαφορετικά".

Τέλος πάντων... Θεωρώ περίεργο για το WOW να μη δουλεύει στο HD2, αφού πρωτοεμφανίστηκε στο ΧDA απ' τον SECTOR, που τον γνωρίζω απ' το Modaco (όπως κι άλλους chef εκεί), ο οποίος μετά το ΟΜΝΙΑ πήρε ΗD2 και ό,τι έφτιαχνε/ασχολιόταν, ήταν αρχικά για το ΟΜΝΙΑ και μετά για το δικό μας το Leo... Επίσης, εκτός του WOW, στο ερώτημά μου υπήρχε και η παράμετρος "ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που να αυξάνει την ένταση του ήχου..." και δεν πήρα απάντηση. Μετά, φταίω που επαναλαμβάνομαι ή σχολιάζω "καυστικά";

(Όταν κάποιος, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, με ρωτήσει κάτι που γνωρίζω και μπορώ να βοηθήσω, άμεσα του ποστάρω είτε λινκ είτε το cab. Τόσο απλό δεν είναι; Για ΠΟΙΟ λόγο να υπάρχει ένα φόρουμ, διαφορετικά; )

Όσο αφορά τα icons του Sense,... είναι τόσο δύσκολο να γίνουν edit, λέτε. Και όλα αυτά τα custom icons του Slide, έχουν γίνει ΜΟΝΟ από "κουζίνα chef"; Όχι π.χ. από τέτοια προγράμματα (που έπεσα τυχαία πάνω τους); Εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=503511

Και όσο αφορά εκείνο το θέμα με το Co0kie, μου ζητήθηκε να ποστάρω τα custom μου icons, τα έβαλα εδώ και δεν έλαβα απάντηση.

Γενικά, ρε παιδιά... Πείτε απλά ένα "ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΛΥΠΑΜΑΙ!"... Και πιο σωστό είναι και πιο αποδεκτό, έτσι;

Τεςπα... Λυπάμαι αν σας ενόχλησε η συμπεριφορά μου, θα κοιτάζω αλλού να βρίσκω όσα χρειάζομαι για το Leo.

Και πάλι, ευχαριστώ.

Edited by andrewmaslim

Oυφ, νομίζω ότι είσαστε λίγο "μυγιάγγιχτο", ρε παιδιά.

Και όσο αφορά εκείνο το θέμα με το Co0kie, μου ζητήθηκε να ποστάρω τα custom μου icons, τα έβαλα εδώ και δεν έλαβα απάντηση.

Γενικά, ρε παιδιά... Πείτε απλά ένα "ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΛΥΠΑΜΑΙ!"... Και πιο σωστό είναι και πιο αποδεκτό, έτσι;

Τεςπα... Λυπάμαι αν σας ενόχλησε η συμπεριφορά μου, θα κοιτάζω αλλού να βρίσκω όσα χρειάζομαι για το Leo.

Και πάλι, ευχαριστώ.

Για να δεις πόσο λάθος κάνεις.

ΌΠως έχεις παλαιότερα αναφέρει εδώ, έχεις την NRG rom.

Η rom αυτή δεν έχει το JWMD Icon Changer, το οποίο περιέχουν όλες οι Ω ρομ.

Λοιπόν για να τελειώνουμε και για να μην νομίζεις ότι δεν ξέρουμε:

αφού αλλάξεις τα εικονίδια με το JWMD Icon Changer, δεν κλείνεις την εφαρμογή και πατάς Menu->Tools->HTC Sense Tools->Clear Icon Cache, επανεκίνηση και αυτό ήταν.

Για κάποιον που γνωρίζει καλά Αγγλικά δεν θέλει και πολύ ψάξιμο για να το βρει.

Διαβασα στο Menu > About > Panoramic moTweets Versions 2.0.0

Αν δεν κανω λαθος ειναι η full version και δουλευει τελεια :)

Ωραίος, σ'ευχαριστώ για την απάντηση.

Έχω την 27 Dinik η οποία είναι αψεγάδιαστη κι έβαλα την freeware version του moTweet που έχει σπαστικές διαφημίσεις.

Αν θα έπρεπε να συγκρίνεις την 27άρα έκδοση με την 28, ποιά θα διάλεγες? :p

Ωραίος, σ'ευχαριστώ για την απάντηση.

Έχω την 27 Dinik η οποία είναι αψεγάδιαστη κι έβαλα την freeware version του moTweet που έχει σπαστικές διαφημίσεις.

Αν θα έπρεπε να συγκρίνεις την 27άρα έκδοση με την 28, ποιά θα διάλεγες? :p

Στο chengelog μπορεις να δεις τις διαφορές τους.

Η v28 είναι για μένα η καλύτερη HD2 ρομ αυτή την στιγμή,

να την δοκιμασεις το συντομότερο :):)

Καλησπερα! Να σε ρωτησω Γιαννη αν υπαρχει καποια περιπτωση να βλεπουμε μεγαλυτερες φωτογραφιες επαφων οταν μας καλουν ή καλουμε εμεις... Ειναι κριμα μια τετοια οθοναρα και να βγαζει μια φωτογραφιουλα οταν σε καλουν ή καλεις! Μπορει αυτο να αλλαξει? Ειναι θεμα μαγειρεματος ή ειναι default και δεν μπορει να πειρακτει?

Καλημερα σ ολους και καλη βδομαδα :)

@NIKOLAOS68

Νίκο σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για το Donate που μου έκανες :)

Καλησπερα! Να σε ρωτησω Γιαννη αν υπαρχει καποια περιπτωση να βλεπουμε μεγαλυτερες φωτογραφιες επαφων οταν μας καλουν ή καλουμε εμεις... Ειναι κριμα μια τετοια οθοναρα και να βγαζει μια φωτογραφιουλα οταν σε καλουν ή καλεις! Μπορει αυτο να αλλαξει? Ειναι θεμα μαγειρεματος ή ειναι default και δεν μπορει να πειρακτει?

Δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάζει, είναι από τα windows (από όσο ξέρω τουλάχιστον).

Καλημερα σ ολους και καλη βδομαδα :)

Δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάζει, είναι από τα windows (από όσο ξέρω τουλάχιστον).

Καλημέρα και από μένα και καλή εβδομάδα.

Το s2u2 έχει τέτοια επιλογή να γεμίζει όλη η οθόνη με τη φωτό του καλούντος. ;) Το είχα δοκιμάσει παλαιότερα με τη stock rom.

Ανέβασα πριν λίγο την νέα:

Omega v28 XT Black With Great Alexander Theme

Μπράβο!!! Ωραία... Θα την "τσεκάρω".

Καλημέρα και από μένα και καλή εβδομάδα.

Το s2u2 έχει τέτοια επιλογή να γεμίζει όλη η οθόνη με τη φωτό του καλούντος. ;) Το είχα δοκιμάσει παλαιότερα με τη stock rom.

Εμένα προσωπικά ήταν ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ στο ΟΜΝΙΑ, το S2U2...

Βέβαια, τώρα με το Leo, το 'χω λίγο... ξεχάσει. Μου κάνει και το απλό κλείδωμα.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Σε έχω παρακαλέσει επανειλημμένως να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα αλλά με αγνοείς χαρακτηριστικά. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

το κατεβασα 2 φορες αλλα δυστιχως το rar δεν μπορει να το μετατρεψει γιατι υπαρχουν μου γραφει κατεστραμενα αρχεια ...μαγειρα αν θες κειτα το παντως πρεπει να ειναι οπως κα ολα τα αλλα φοβερη δουλεια σε ευχαριστω και περιμενω να το κατεβασω ξανα ...

HTC HD2

Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14

Φιλικά Κυριάκος:lol: