Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε δοχείο με ρύζι το έβαλες καθόλου; Το ρύζι έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία και έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που έχουν σωθεί συσκευές με αυτό.

Μόνο μέσα σε ultrex δεν το βούτηξα φίλε μου...

Πριν το στείλω στους ειδικούς με "humor" (άκου κει 505,92ευρώ ...:lol: :lol:... 2 καινούρια έπαιρνα με τόσα λεφτά), εκτός της καινούριας μπαταρίας που πήρα για να αποκλείσω ότι δεν έφταιγε αυτή, είχα περάσει και από την

vodafone και το βούτηξαν σε ένα υγρό που απορροφάει την υγρασία...δυστυχώς όμως, δεν είχε μείνει άλλη...είχαν προλάβει και την είχαν ρουφήξει τα ευαίσθητα εξαρτήματα του κινητού :p γρουσούζη :p.

hspl περάσαμε, ράδιο περάσαμε, OMEGA 25 (παρακαλώ) περάσαμε...καλά πάμε...φτου φτου φτου....να κρατάει και ένα 12ωρο η μπαταρία (έχω και μια εφεδρική τώρα ;) ) και είμαστε super...συμβιβάζομαι!!

To πρόγραμμα "music id" υπήρχε σε παλιότερες Omega (??) και είναι αυτό που αναγνωρίζει τους τίτλους των τραγουδιών (??), όπως έχει και το iphone? Η v25 GREAT ALEXANDER δεν το χει??

Υ.Γ. Τελικά δεν την γλιτώσατε από μένα...ακυρώστε το πάρτι...

Edited by demakhs

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
To πρόγραμμα "music id" υπήρχε σε παλιότερες Omega (??) και είναι αυτό που αναγνωρίζει τους τίτλους των τραγουδιών (??)

Ναι, αυτό είναι και υπάρχει στη rom και δουλεύει πολύ καλά μάλιστα (για τη συγκεκριμένη rom δεν γνωρίζω αν υπάρχει).

Modpic.gif

Φανταστική δουλειά και πάλι!! Πω πω!! :yahoo::yahoo:

Χίλια μπράβο Γιάννη!!:clap::clap:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Αλλη μια φορα Μπραβο για την υπεροχη δουλεια στον μαγειρα και τους βοηθους του..

εχω και 1 ερωτηση :

1.πως μπορω να αλλαξω την αρχικη κοκκινη οθονη σε μπλε για να μην κανω καμμια βλακεια.εχω βαλει την dinik και στην αρχικη οθονη το χρωμα ειναι κοκκινο ενω μεσα ειναι μπλε.

• Administrators
Αλλη μια φορα Μπραβο για την υπεροχη δουλεια στον μαγειρα και τους βοηθους του..

εχω και 1 ερωτηση :

1.πως μπορω να αλλαξω την αρχικη κοκκινη οθονη σε μπλε για να μην κανω καμμια βλακεια.εχω βαλει την dinik και στην αρχικη οθονη το χρωμα ειναι κοκκινο ενω μεσα ειναι μπλε.

Μιλάς για το background; Πάτησε το δεξί soft key (Μενού) όταν είσαι στο home tab και επέλεξε την επιλογή που αναφέρει για αλλαγή ταπετσαρίας.

Modpic.gif

Ναι, αυτό είναι και υπάρχει στη rom και δουλεύει πολύ καλά μάλιστα (για τη συγκεκριμένη rom δεν γνωρίζω αν υπάρχει).

Επειδή δεν το βρήκα στη GA 25.1, έψαξα στο νετ και βρήκα κάποιο Music ID για windows mobile από τη Shazam Entertainment Ltd και βλέπω

ότι είναι ίδιο με αυτό που έχει το iphone. Moυ κολλούσε ένας iphonakias4.. χε χε χε...τώρα που το σκέφτομαι, ίσως να είναι και αυτός που έριξε κατάρες στο κινητό μου :angry: :angry:.

@ioathe: Τελικά θα την απολαύσω την GA, για όσο αντέξει το κινητό...είναι εκπληκτική....Φαντάσου, παρόλο που δεν προβλέπω να αντέξει για πολύ το κινητό, μέχρι και donate μου ρχεται να κάνω :p :dizzy: :p.

• Administrators
Επειδή δεν το βρήκα στη GA 25.1, έψαξα στο νετ και βρήκα κάποιο Music ID για windows mobile από τη Shazam Entertainment Ltd και βλέπω ότι είναι ίδιο με αυτό που έχει το iphone.

Ναι, αυτό είναι.

@ioathe: Τελικά θα την απολαύσω την GA, για όσο αντέξει το κινητό...είναι εκπληκτική....Φαντάσου, παρόλο που δεν προβλέπω να αντέξει για πολύ το κινητό, μέχρι και donate μου ρχεται να κάνω :p :dizzy: :p.

Κάντο τώρα πριν χαλάσει και δεν προλάβεις. :rolleyes:

Modpic.gif

Αυτή τη στιγμή λοιπόν είμαι super ευχαριστημένη με την Omega, και νοιώθω σαν να ...επαναπατρίστηκα.

Γιάννη,

Simply the Best!

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα

Δέσποινα σ΄ευχαριστώ και πάλι πάρα πάρα πολύ για το Donation που μου έκανες :happy::happy:

:thanks:

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators

Build 21687 HTC AKU 5.3.11 (Sep 16 2010 15:43:53) from DFT

http://www.multiupload.com/6X8P6Q84BF

Οι αναφορές λένε ότι ίσως είναι το γρηγορότερο build από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα.

Modpic.gif

Build 21687 HTC AKU 5.3.11 (Sep 16 2010 15:43:53) from DFT

http://www.multiupload.com/6X8P6Q84BF

Οι αναφορές λένε ότι ίσως είναι το γρηγορότερο build από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα.

Η σειρά των 216xx πάντα ήταν η αγαπημένη μου και πολύ γρήγορη,

θα δοκιμάσω το 21687 αν και υπάρχουν και νεότερα αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμα, η ομάδα DFT έλυσε τα προβλήματα που είχε με τον server της και τις επόμενες μερεs θα έχουμε πάρα πολλά build. Θα περιμένω να βγουν τα νεότερα (29017) κτλ και μετά ίσως έχουμε νέα εκδοση.

Προς το παρόν απολαύστε την τελεία v25 :):):happy:

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Φανταστικη δουλεια σου αξιζουν πολλα μπραβο για την υπεροχη δουλεια που μας δινεις την δυνατοτητα να απολαυσουμε.

Την βοηθεια σου μονο σε 2 θεματα που με απασχολουν...

προτιμαω white dialer οπως και το HTCMessanging Client

αν εχεις το χρονο για καποια Links για τα αντιστοιχα συμβαταν cab θα σου ειμαι υποχρεος...

Χίλια μπραβο για αλλη μια φορα

Γιάννη, εξαιρετική δουλειά η v25! Δεν ξέρω εάν έχει συζητηθεί παλαιότερα, αλλά όταν ανανεώνονται τα e-mails (μέσω send/receive), δε γίνεται ανανέωση στη σειρά των e-mails στο sense tab. Πρέπει να μεταφερθείς σε άλλο e-mail account ή σε άλλο tab / screen του sense και να επιστρέψεις, ώστε να είναι ταξινομημένα τα e-mails. Υπάρχει λύση γιαυτό;

Omega v25

Αλλαγές

Fm Radio + Audio booster δουλεύουν χωρίς ακουστικά (υπό όλες τις συνθήκες).

Το Word 2010 κρατάει τις ρυθμίσεις (άνοιγμα word > μενού > επιλογές) Αφιερωμένο στην Δέσποινα :):)

Δέσποινα σ΄ευχαριστώ και πάλι πάρα πάρα πολύ για το Donation που μου έκανες

Εγώ σ'ευχαριστώ Γιάννη για την άψογη δουλιά σου και την άψογη συμπεριφορά σου :rolleyes: και ιδιαίτερα που θυμήθηκες και τις δικές μου μικροπαρατηρησούλες! Η 25 ακούγεται SUPER!

Μια και έχω αναλάβει όπως φαίνεται το ... debugging του office, ... έχω ανακαλύψει ένα minor bug ακόμη στο office της 24.1 :O (υποθέτω θα παραμένει και στην 25, αφού νομίζω δεν το έχει αναφέρει κανείς )

Στο excel, όταν ανοίξεις οποιοδήποτε αρχείο, το button κάτω δεξιά εξαφανίζεται (ξέρεις αυτό που είναι πχ στο word tickmark ή και στο excel - πριν μπεις σε συγκεκριμένο αρχείο - "Χ"). Πρακτικά λοιπόν για να βγεις από ένα αρχείο, πρέπει να πας από το Μενού->Αρχείο-> κλπ ενώ κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει αυτό το Button να το πατάς και να σε ρωτά αν θέλεις να το αποθηκεύσεις ...

Όχι ότι είναι σπουδαίο, αλλά αφού τα έλυσες όλα αυτή τη φορά, να έχεις κάτι να ασχολείσαι :p - Μη βαρεθείς και μας εγκαταλείψεις για καμμιά άλλη συσκευή :lol:

Ήθελα να φλασάρω σήμερα την 25 αλλά φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ο exchange server μας, και δεν θα μπορώ να επαναφέρω contacts, calendar κλπ. Αν δεν το λύσουν το πρόβλημα, θα πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο ... :mad: Τουλάχιστον να προλάβω το Σαββατοκύριακο, που θα έχω λίγο χρόνο ... να παίξω.

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα:rolleyes:

Εγώ σ'ευχαριστώ Γιάννη για την άψογη δουλιά σου και την άψογη συμπεριφορά σου :rolleyes: και ιδιαίτερα που θυμήθηκες και τις δικές μου μικροπαρατηρησούλες! Η 25 ακούγεται SUPER!

Μια και έχω αναλάβει όπως φαίνεται το ... debugging του office, ... έχω ανακαλύψει ένα minor bug ακόμη στο office της 24.1 :O (υποθέτω θα παραμένει και στην 25, αφού νομίζω δεν το έχει αναφέρει κανείς )

Στο excel, όταν ανοίξεις οποιοδήποτε αρχείο, το button κάτω δεξιά εξαφανίζεται (ξέρεις αυτό που είναι πχ στο word tickmark ή και στο excel - πριν μπεις σε συγκεκριμένο αρχείο - "Χ"). Πρακτικά λοιπόν για να βγεις από ένα αρχείο, πρέπει να πας από το Μενού->Αρχείο-> κλπ ενώ κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει αυτό το Button να το πατάς και να σε ρωτά αν θέλεις να το αποθηκεύσεις ...

Όχι ότι είναι σπουδαίο, αλλά αφού τα έλυσες όλα αυτή τη φορά, να έχεις κάτι να ασχολείσαι :p - Μη βαρεθείς και μας εγκαταλείψεις για καμμιά άλλη συσκευή :lol:

Ήθελα να φλασάρω σήμερα την 25 αλλά φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ο exchange server μας, και δεν θα μπορώ να επαναφέρω contacts, calendar κλπ. Αν δεν το λύσουν το πρόβλημα, θα πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο ... :mad: Τουλάχιστον να προλάβω το Σαββατοκύριακο, που θα έχω λίγο χρόνο ... να παίξω.

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα

Δέσποινα το δοκίμασα και νομιζω οτι ειναι οκ στην νεα v25,

ελπιζω να καταλαβα καλα το προβλημα,

δες και το screenshot να μου πεις αν ειναι αυτο που εγραψες.

http://img153.imageshack.us/img153/8253/screenshot1ub.jpg

Για να βγάλει το πιο πάνω μήνυμα πάτησα στο πράσινο ν

Περιμένω να δοκιμασεις την v25 και να έχω τα σχόλια σου στην νέα μου δουλειά :)

Edited by ioathe

ελπιζω να καταλαβα καλα το προβλημα,

Περιμένω να δοκιμασεις την v25 και να έχω τα σχόλια σου στην νέα μου δουλειά :)

Ναι Γιάννη, το κατάλαβες ακριβώς... και αυτό λυμένο? Με τι θα ασχολείσαι πια?:lol:

Αχ τι μας κάνεις ρε Γιάννη:D. Επανήλθε ο Server και δεν κρατιόμουν με τέτοιο change log - αποφάσισα να φλασάρω (μόλις μια μέρα είχα η καϋμένη που έλυσα το θέμα του Sent Items, που το πάλευα μια βδομάδα ...), αλλά ξαναέχει πρόβλημα (μάλλον τον σηκώσαν για λίγα λεπτά) και δεν πρόκειται να "ανακτήσω" τις επαφές και τα ραντεβού μου για σήμερα όπως το βλέπω ...!:knife:

Και δεν θέλω να τα κάνω restore με το pim γιατί μετά θα τα έχω διπλά !:mad:

Μακάρι το Λονδίνο μας να έλυνε τα προβλήματα τόσο γρήγορα όσο εσύ :)

Θα επανέλθω μόλις καταφέρω να "γεμίσω" το HD2 μου όπως συνήθως (data + προγράμματα), για να είναι απόλυτα τεκμηριωμένο το report! Που είμαι σίγουρη ότι θα είναι όπως πάντα "Απλά Τέλεια - ή μάλλον ότι πιο τέλειο ... μέχρι την επόμενή σου " ;)

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα:rolleyes:

Καλησπερα σ ολους,

κυκλοφόρησε και το 29011 build!

Έχω αφήσει αρκετά ποστ στα οποια δεν εχω απαντήσει,

θα το κάνω μόλις έχω χρόνο :)

Ναι Γιάννη, το κατάλαβες ακριβώς... και αυτό λυμένο? Με τι θα ασχολείσαι πια?:lol:

Αχ τι μας κάνεις ρε Γιάννη:D. Επανήλθε ο Server και δεν κρατιόμουν με τέτοιο change log - αποφάσισα να φλασάρω (μόλις μια μέρα είχα η καϋμένη που έλυσα το θέμα του Sent Items, που το πάλευα μια βδομάδα ...), αλλά ξαναέχει πρόβλημα (μάλλον τον σηκώσαν για λίγα λεπτά) και δεν πρόκειται να "ανακτήσω" τις επαφές και τα ραντεβού μου για σήμερα όπως το βλέπω ...!:knife:

Και δεν θέλω να τα κάνω restore με το pim γιατί μετά θα τα έχω διπλά !:mad:

Μακάρι το Λονδίνο μας να έλυνε τα προβλήματα τόσο γρήγορα όσο εσύ :)

Θα επανέλθω μόλις καταφέρω να "γεμίσω" το HD2 μου όπως συνήθως (data + προγράμματα), για να είναι απόλυτα τεκμηριωμένο το report! Που είμαι σίγουρη ότι θα είναι όπως πάντα "Απλά Τέλεια - ή μάλλον ότι πιο τέλειο ... μέχρι την επόμενή σου " ;)

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα

Δέσποινα μπορείς να τις περάσεις με το Pim Backup και να τις κάνεις delete όλες από το Options > Delete All > Contacts κτλ ...

Εγώ χρησιμοποιώ το Pim Backup για Appointments - Call logs - Contacts - Speed Dials + tasks και το SBP Backup για τα sms - mms και email.

Καλησπερα. Υπαρχει καποιος τροπος να κλειδωνει η οθονη του leo σε ενα mode? Πχ σε portrait mode. Δεν θελω να απενεργοποιησω το sensor απλως κατα περιστασεις που μου χρειαζεται, να μενει σε portrait (κυριως) χωρις να περιστρεφεται. Καπως οπως εχει το g. Tab που το ονομαζει κλειδωμα περιστροφης.

Γιαννη μπορεις να κανεις κατι για αυτο που λεει η Ειρηνη? Θα ηταν πολυ βολικο να κλειδωνε η οθονη σε landscape.

Καλημέρα σ όλους!

Γιαννη μπορεις να κανεις κατι για αυτο που λεει η Ειρηνη? Θα ηταν πολυ βολικο να κλειδωνε η οθονη σε landscape.

Αν το κατάλαβα καλά, γίνετε.

Στην Omega v25 πατάς συνεχόμενα το αριστερό πλήκτρο και γυρνάει σε landscape,

κλειδώνεις και είσαι οκ :)

http://img857.imageshack.us/img857/4241/sclreenshot21.jpg

καλημέρα σε ολους. εχω βαλε την 24.1 black και εχω πάθη πλάκα. ειναι οτι καλύτερο εχω δει. γιαννη τα συγχαρητηρια μου. απλα ενω εχω ολα τα ξυπνητιρια κλειστα καθε βραδυ στης 2300 ξαφνικά χτυπα η αφύπνιση χωρις να μπορώ να καταλάβω γιατι. καμια ιδεα παιδια; δεν εχω βαλει κανα αλλο ξυπνητιρη οτι εχει η ROM.

Βρήκες το πρόβλημα?

Μήπως είναι από τις υπενθυμίσεις του ημερολογίου και όχι από το ξυπνητήρι?

Καλημερα σε ολη την "HD2 omega" παρεα! Μετα απο πολυ καιρο βρισκω χρονο να περασω νεα ομεγα!

Τωρα χρησιμοποιω αγγλικη χωρις HTC messaging γιατι ειχε καποια προβληματακια με αυτο μεσα. Θελω να μαθω αν εχουν λυθει τα προβληματα ωστε να βαλω καινουρια με αυτο μαζι.

Αν στέλνεις και παίρνεις πολλά mail βάλε αυτήν χωρίς το HTC messaging.

Όλα τα υπόλοιπα έχουν λυθεί στην νέα v25 WWE με το νέο HTCMessaging client.

Ομως δεν το εχω δοκιμασει μιας και δεν στελνω πολλα sms,

αν μπορουσε καποιος να δοκιμασει το νέο HTCMessaging client και να μας ενημερώσει θα ήταν καλό :)

Φανταστική δουλειά και πάλι!! Πω πω!! :yahoo::yahoo:

Χίλια μπράβο Γιάννη!!:clap::clap:

Ευχαριστώ Βασίλη,

πότε παίρνεις την συσκευή σου? Έχεις νέα?

Φανταστικη δουλεια σου αξιζουν πολλα μπραβο για την υπεροχη δουλεια που μας δινεις την δυνατοτητα να απολαυσουμε.

Την βοηθεια σου μονο σε 2 θεματα που με απασχολουν...

προτιμαω white dialer οπως και το HTCMessanging Client

αν εχεις το χρονο για καποια Links για τα αντιστοιχα συμβαταν cab θα σου ειμαι υποχρεος...

Χίλια μπραβο για αλλη μια φορα

Μπορεις να βαλεις μια έκδοση με HTCMessanging Client και να κοιταξεις και εδω για skin με άσπρο dialer (ασπρο dialer εχει η Omega GTX)

Γιάννη, εξαιρετική δουλειά η v25! Δεν ξέρω εάν έχει συζητηθεί παλαιότερα, αλλά όταν ανανεώνονται τα e-mails (μέσω send/receive), δε γίνεται ανανέωση στη σειρά των e-mails στο sense tab. Πρέπει να μεταφερθείς σε άλλο e-mail account ή σε άλλο tab / screen του sense και να επιστρέψεις, ώστε να είναι ταξινομημένα τα e-mails. Υπάρχει λύση γιαυτό;

Δεν έχω αυτό το πρόβλημα (ή δεν μπορω να το καταλάβω)

θα ήθελα να το κοιτάξουν 3-4 ακομα αν ειναι ευκολο και να μας ενημερώσουν.

Edited by ioathe

29013 AKU 5311

http://dl.dbank.com/c0byprfokp

Password: H8cKWrKq

Ένα ένα μας τα δίνουν; :rolleyes:

:lol::lol:

Το 29017 είναι το τελευταίο που έχει η DFT αυτή την στιγμή :)

• Administrators
:lol::lol:

Το 29017 είναι το τελευταίο που έχει η DFT αυτή την στιγμή :)

Ναι, το έχω διαβάσει... Γιαυτό λέω ότι μας τα δίνουν ένα-ένα!

Άρα φαντάζομαι πως δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με αυτά που έχουμε τώρα μέχρι να πάρεις στα χέρια σου εκείνο.

Εντούτοις ρίξε μια ματιά όταν βρεις χρόνο και στο 21687, το έχουν για καλύτερο απ' όλα.

Modpic.gif

Ναι, το έχω διαβάσει... Γιαυτό λέω ότι μας τα δίνουν ένα-ένα!

Άρα φαντάζομαι πως δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με αυτά που έχουμε τώρα μέχρι να πάρεις στα χέρια σου εκείνο.

Εντούτοις ρίξε μια ματιά όταν βρεις χρόνο και στο 21687, το έχουν για καλύτερο απ' όλα.

Το δοκιμασα αλλα το προηγούμενο για μενα το 21686 ηταν καλυτερο,

τωρα δοκιμαζω το 29011 και θα δοκιμασω για την ιστορια και το 29013 αργοτερα.

Ευχαριστώ Βασίλη,

πότε παίρνεις την συσκευή σου? Έχεις νέα?

Καλημέρα!!:)

Δυστυχώς αργώ ακόμα... Θα τη στείλουν στο εξωτερικό από ότι μου είπαν. Μάλλον θα αλλάξουν πάλι την πλακέτα, και δεν θα ξέρουν να το κάνουν μόνοι τους.

Το έχω δώσει σε αυτούς γιατί το είχα πάρει από εκεί, και επειδή δεν έχω απόδειξη, μόνο σε αυτούς το περνάω στην εγγύηση.

Προς το παρών αναμένω, και ζηλεύω όλους εσάς με τις νέες omega!!:p:O

Check pm Γιάννη.;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Αν το κατάλαβα καλά, γίνετε.

Στην Omega v25 πατάς συνεχόμενα το αριστερό πλήκτρο και γυρνάει σε landscape,

κλειδώνεις και είσαι οκ :)

http://img857.imageshack.us/img857/4241/sclreenshot21.jpg

Δεν κραταει το landscape σε μενα. Αν πατησω το soft key "τηλεφωνο" γυρναει σε portrait και πολλες φορες γινεται μπερδεμα και πρεπει να το ξαναγυρισω σε landscape και παλι σε portrait για να επαναφερω το τηλεφωνο. Aν δεν γινομαι κατανοητος να ανεβασω φωτο.

Το ιδιο γινεται και σε εισερχομενη κληση.

Για αυτο ειπα οτι δεν κλειδωνει το landscape.

Δεν κραταει το landscape σε μενα. Αν πατησω το soft key "τηλεφωνο" γυρναει σε portrait και πολλες φορες γινεται μπερδεμα και πρεπει να το ξαναγυρισω σε landscape και παλι σε portrait για να επαναφερω το τηλεφωνο. Aν δεν γινομαι κατανοητος να ανεβασω φωτο.

Το ιδιο γινεται και σε εισερχομενη κληση.

Για αυτο ειπα οτι δεν κλειδωνει το landscape.

Όλα όσα λες είναι σωστά, οπως κατάλαβες ο Dialer δεν υποστηρίζει landscape και μερικές φορες χαλάει και το skin και πρέπει να κάνεις rotate και να πατήσεις το τηλέφωνο για να επανέλθει.

Αν καποιος θελει landscape θα πρεπει να πατάει το αριστερό πλήκτρο συνέχεια οταν χρειάζεται για να το landscape, δεν υπάρχει άλλη λύση.

Edited by ioathe