cb600f Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Καλημέρα Πολυ καλα νεα! Ναι το βαζουμε κανονικα και σε HD2 αλλα και σε T-mobile HD2. Το έχεις δοκιμάσει; Σ'εμένα πάντως χθές βράδυ δυο φορές άλλαξε η ώρα μόνη της! Υπάρχει κάποιος που το δοκίμασε και δούλεψε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Το έχεις δοκιμάσει; Σ'εμένα πάντως χθές βράδυ δυο φορές άλλαξε η ώρα μόνη της! Υπάρχει κάποιος που το δοκίμασε και δούλεψε; Διάβασε περισσότερα εδω Εγώ δεν το εχω δοκιμάσει, αλλά στην νέα έκδοση θα το εχω μέσα μαζί με το παλιό fix. Ποιον παροχο έχεις? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Διάβασε περισσότερα εδω Εγώ δεν το εχω δοκιμάσει, αλλά στην νέα έκδοση θα το εχω μέσα μαζί με το παλιό fix. Ποιον παροχο έχεις? Νομίζω πως θα περιμένω την νέα έκδοση (μιας και έχω άδεια ,ελπίζω να μην αργήσει :p) wind έχω edit: Αντιμετώπησα και εγώ πρόβλημα με την ενημέρωση του καιρού "στην τοποθεσία μου" ακόμη και μετά την επαναφορά με backup.Ευτυχώς απο σήμερα το πρωΐ είναι εντάξει. Edited December 16, 2010 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Το έχεις δοκιμάσει; Σ'εμένα πάντως χθές βράδυ δυο φορές άλλαξε η ώρα μόνη της! Μήπως έχεις ανοίξει ενδιάμεσα το Destinator; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Μήπως έχεις ανοίξει ενδιάμεσα το Destinator; Δεν χρησιμοποιώ destinator ,μόνο primo. Πέρασα το .exe στην κάρτα και το έτρεξα (φυσικά πριν πήρα backup). Μου έβγαλε ένα μήνυμα οτι θα κάνει εγκατάσταση ,σε ένα πλαίσιο, πάτησα το ΟΚ πάνω δεξιά και δεν μου ζήτησε τίποτα άλλο. Μετά ενεργοποίησα την αυτόματη ενημέρωση και έκανα soft reset και ω του θαύματος η ώρα ''έτρεξε'' μπροστά μετά απο μισή ώρα ,αν δεν κάνω λάθος. Την επανέφερα στην κανονική ώρα στις 23:00 και σε λίγα λεπτά έδειχνε 00:05 :mad: Επανέφερα το backup και προσπάθησα να κάνω ενημέρωση καιρού. Τζίφος ,ανανέωνε σε όλες τις επιλεγμένες τοποθεσίες εκτός απο ''την θέση μου''. Ενδιαμέσα ξέχασα να αναφέρω οτι ο opera δεν γυρνούσε σε landscape. Σήμερα το πρωί ο καιρός ενημέρωσα κανονικά.Ξέρω οτι μάλλον είναι άσχετο αυτό με τον καιρό αλλά το αναφέρω. Ας δούμε μήπως κάποιος άλλος ήταν πιο τυχερός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Δεν χρησιμοποιώ destinator ,μόνο primo. Πέρασα το .exe στην κάρτα και το έτρεξα (φυσικά πριν πήρα backup). Μου έβγαλε ένα μήνυμα οτι θα κάνει εγκατάσταση ,σε ένα πλαίσιο, πάτησα το ΟΚ πάνω δεξιά και δεν μου ζήτησε τίποτα άλλο. Μετά ενεργοποίησα την αυτόματη ενημέρωση και έκανα soft reset και ω του θαύματος η ώρα ''έτρεξε'' μπροστά μετά απο μισή ώρα ,αν δεν κάνω λάθος. Την επανέφερα στην κανονική ώρα στις 23:00 και σε λίγα λεπτά έδειχνε 00:05 :mad: Επανέφερα το backup και προσπάθησα να κάνω ενημέρωση καιρού. Τζίφος ,ανανέωνε σε όλες τις επιλεγμένες τοποθεσίες εκτός απο ''την θέση μου''. Ενδιαμέσα ξέχασα να αναφέρω οτι ο opera δεν γυρνούσε σε landscape. Σήμερα το πρωί ο καιρός ενημέρωσα κανονικά.Ξέρω οτι μάλλον είναι άσχετο αυτό με τον καιρό αλλά το αναφέρω. Ας δούμε μήπως κάποιος άλλος ήταν πιο τυχερός Kαλησπερα μολις το περασα γυρισα κ εγω στο αυτοματες ενημερωσεις ωρας και προς το παρον φενεται οκ κανενα προβλημα εχω την ομεγα 21 κατι αλλο να ρωτησω θελω να αλαξω την φωτο στην οθονη που ειναι κλειδωμενο ομως μονο!!! πως μπωρο να βγαλω αυτο το τοπιο με το δεινοσαυρο να βαλω κατι αλλο????? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Kαλησπερα μολις το περασα γυρισα κ εγω στο αυτοματες ενημερωσεις ωρας και προς το παρον φενεται οκ κανενα προβλημα εχω την ομεγα 21 κατι αλλο να ρωτησω θελω να αλαξω την φωτο στην οθονη που ειναι κλειδωμενο ομως μονο!!! πως μπωρο να βγαλω αυτο το τοπιο με το δεινοσαυρο να βαλω κατι αλλο????? :) Ακόμη είναι όλα καλά; Για το άλλο ερώτημα δες εδώ.δεν το έχω δοκιμάσει αλλά κάπου εδώ το είχα βρει και το κράτησα. Κανείς άλλος δεν δοκίμασε το exe να μας πει εντυπώσεις; Edited December 16, 2010 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Καλησπέρα φίλοι. Έχω την 17.3 και ράδιο 2.15.50 και σήμερα τυχαία ανακάλυψα ότι οι εργασίες που μεταφέρονται με activesync στο κινητό εμφανίζονται ... παπαδες. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλο hd2 official rom. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Ακόμη είναι όλα καλά; Για το άλλο ερώτημα δες εδώ.δεν το έχω δοκιμάσει αλλά κάπου εδώ το είχα βρει και το κράτησα. Κανείς άλλος δεν δοκίμασε το exe να μας πει εντυπώσεις; ναι ακομα ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!! η ωρα ειναι μια χαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Το έχεις δοκιμάσει; Σ'εμένα πάντως χθές βράδυ δυο φορές άλλαξε η ώρα μόνη της! Υπάρχει κάποιος που το δοκίμασε και δούλεψε; Μήπως έχεις ανοίξει ενδιάμεσα το Destinator; Καλησπέρα :) Μην τα ρίχνεται όλα στο Destinator γιατί πριν από λίγο έκανα "τσακωτό" το primo να μου αλλάζει την ώρα :blink: Δεν μου έχει ξαναγίνει αυτό από την αλλαγή της ώρας μέχρι σήμερα, ακουστά το είχα από εσάς Όσο για το δεύτερο πρόβλημα των ημερών (ενημέρωση καιρού της τοποθεσίας μου) είναι δεύτερη μέρα σήμερα που επιμένει η συσκευή οτι είναι στα Τίρανα!!! :!: η πλάκα είναι ότι και το Google maps εκεί με δείχνει, μόνο όταν ενεργοποιώ το gps επανέρχεται στο σωστό μέρος :wacko: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Καλησπέρα :) Μην τα ρίχνεται όλα στο Destinator γιατί πριν από λίγο έκανα "τσακωτό" το primo να μου αλλάζει την ώρα :blink: Δεν μου έχει ξαναγίνει αυτό από την αλλαγή της ώρας μέχρι σήμερα, ακουστά το είχα από εσάς Όσο για το δεύτερο πρόβλημα των ημερών (ενημέρωση καιρού της τοποθεσίας μου) είναι δεύτερη μέρα σήμερα που επιμένει η συσκευή οτι είναι στα Τίρανα!!! :!: η πλάκα είναι ότι και το Google maps εκεί με δείχνει, μόνο όταν ενεργοποιώ το gps επανέρχεται στο σωστό μέρος :wacko: TO PRIMO ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙς εχει επιλογη για διορθοση ωρας πηγενε ξετσεκαρε το!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 TO PRIMO ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙς εχει επιλογη για διορθοση ωρας πηγενε ξετσεκαρε το!! ;) Μόλις είδα το πρόβλημα αυτό έκανα, παρόλα αυτά πάντα ενεργό το είχα, δεν μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα Εγκατέστησα και το fix τις htc μόλις, για να δούμε.....!!! Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Μόλις είδα το πρόβλημα αυτό έκανα, παρόλα αυτά πάντα ενεργό το είχα, δεν μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα Εγκατέστησα και το fix τις htc μόλις, για να δούμε.....!!! Ενεργοποίησα την αυτόματη ενημέρωση χωρίς να εγκαταστήσω το exe και άνοιξα και έκλεισα το primo αλλάζοντας την ρύθμιση της ώρας πολλές φορές.Όταν πρωτοάνοιξα το πριμο η ώρα του ήταν 00:07 μετά τις αλλαγές ήρθε στα κανονικά.Ότι και προσπάθησα ,περιμένοντας πάντα να κλειδώσει δορυφόρους η ώρα στο leo δεν άλλαξε, άρα δεν νομίζω οτι φταίει το πριμο. Μόλις άλλαξε η ώρα ,δέκα λεπτά μετά τους πειραματισμούς με το πρίμο Edited December 16, 2010 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Δε νομίζω το Primo να φταίει για το πρόβλημα που αναφέρεις. Το έχω τεστάρει εκτεταμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Νομίζω οτι αυτό ήθελα να τονίσω :O Εσύ έχεις δοκιμάσει το exe ; ή την λύση που αναφέρει ο τύπος στο xda στο link πιο πίσω του ioathe ; Επίσης ,μετά απο όλη αυτή την χρήση του τηλεφώνου ,η μνήμη σε χρήση ανέβηκε στο 52% .Είναι εντάξει; Edited December 16, 2010 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Νομίζω οτι αυτό ήθελα να τονίσω :O Εσύ έχεις δοκιμάσει το exe ; ή την λύση που αναφέρει ο τύπος στο xda στο link πιο πίσω του ioathe ; Καμία. Δεν έχω πρόβλημα με την ώρα. Επίσης ,μετά απο όλη αυτή την χρήση του τηλεφώνου ,η μνήμη σε χρήση ανέβηκε στο 52% .Είναι εντάξει; Υπάρχει ένα θέμα με το memory leak και το ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Καλημέρα σ όλους :) Την εβαλα και την σεταρω ακομα! με μια πρωτη ματια δεν εχει τα προβληματα της 19.2 που της ειχα βγαλει το htc messaging. Ευχαριστω για αλλη μια φορα! Φάνη σ' ευχαριστώ και εγώ πολύ για το Donate που μου έκανες :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 @ioathe: Γιάννη μιας και οι rom σου έχουν κάποια στοιχεία από το Elegancia theme, ρίξε μια ματιά αν θες στο καινούργιο για το CHT2.0. Έχει ωραία πραγματάκια και κάποια από αυτά μπορείς να τα προσαρμόσεις στις επόμενες εκδόσεις σου... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=856129 Γιάννη με τις τελευταίες rom πόση είναι η free ram μετά από κάποια χρήση (όχι αμέσως μετά από soft reset); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Νέα εποχή Omega :):lol::lol: 1. Νέο Blog http://omega.jointelecom.com 2. Νέος server σε jointelecom.com 70GB HDD αποκλειστικά για τα αρχεία της Omega (τέλος η αναμονές σε Rapidshare και Hotfile) 3. Νέα έκδοση Omega v22 - την δούλευα 10 μέρες και αμέτρητες ώρες - η καλύτερη Omega μέχρι τώρα για μένα. Νέα έκδοση Omega v22 Νέο build 23151 Windows CE: 5.2 Build 4175 (Tuesday, November 23, 2010 2:29:41 PM) Διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις Νέα Phone_Canvas_Enhancement_2G_4_2_62520142921_0 Manila DocumentBrowser Tab 2.5.20174010.0 (Σε ELL+GER roms με manila) Manila Programs Tab 2.6.19192728.0 by kimi_sae_ireba Official Update for HD2 Daylight Saving Time Αναβαθμίστηκαν Google Maps 4.1.1 (#1) CHTScheduler v2.15 (Δεν έβαλα το CHTScheduler v2.16 γιατί έχει bug) ConnectionSetupDB Διορθώθηκαν Winder time fix 'New contact card' position fix Προστέθηκαν iPhone SMS Skin (μπορεί να αφαιρεθεί) – μόνο σε roms χωρίς Htc messaging Client Hide Manila Programs Tab.cab στο φάκελο Omega files. Το τρέχουμε κάνουμε reboot και κάνει απόκρυψη το Programs Tab, το αφαιρούμε και το επαναφέρει) Omega XT CHT v2.0 - Full coloured icon set for CHTS + CHTE Omega XT Dinik CHT v2.0 - CHTS-2.15/2.16 Anastasia Skin Omega XT Black CHT v2.0 - Siver CHTS + CHTI ICONS Όσοι έχετε παλαιότερες έκδοσης σας πρότεινα να αναβαθμίσετε σε Omega v22!!! Πληροφορίες στα πρώτα post! Περιμένω τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας για την νέα μου δουλειά!! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 (edited) Γιάννη εάν μπορείς να αλλάξεις την ονομασία του αρχείου που κατεβάζουμε γιατί όταν το κατεβάζουμε έχει μόνο την λέξη "Omega" ... και η ταχύτητα (download) είναι απελπιστικά αργή... Edited December 17, 2010 by jkalimer Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 (edited) Γιάννη εάν μπορείς να αλλάξεις την ονομασία του αρχείου που κατεβάζουμε γιατί όταν το κατεβάζουμε έχει μόνο την λέξη "Omega" ... και η ταχύτητα (download) είναι απελπιστικά αργή... Θα το κοιταξω με τον τεχνικο, μεχρι πριν λιγο η ταχυτητα ηταν οκ, δοκιμασε σε λιγο :) Edit Μολις ανεβασα την νεα εκδοση και 86 ατομα κατεβάζουν αυτη την στιγμη. Πιστευω σε λιγο η ταχυτητα να ειναι οκ. Edited December 17, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Ευχαριστουμε για τη νεα ρομ Ειναι πολυ χαμηλη η ταχυτητα (12 κβ/σ) , θα δοκιμασω αργοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 τωρα μολις κατεβαζω με 40 Κβ περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Διακόπτεται το κατέβασμα στα 48 μβ.Μάλλον θα δοκιμάσω αργότερα πάντως η rom θα περαστεί σήμερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Aχ τι μας κανεις παλι!!!...... κατεβαζω με 140kbps με orbit download manager και ανοιχτα τα τορρεντ φουλ. Δεν εχω αντιμετοπισει το παραμικρο προβλημα με την τελευταια 21 που ανεβασες, αλλα για να λες οτι αξιζει θα την δοκιμασω!! Λογικα θα ειναι καλυτερη απο την αψογη 21. Και αυτο που μου αρεσει περισσοτερο στις ρομ σου ειναι οτι υπαρχει υποστηριξη απο σενα σε οτι προβλημα/απορια εχουμε. Πραγμα που ποτε δεν το καταφερα με αλλες ρομς απο χδα, οπου ρωτας κατι και ΑΝ σου απαντησουν, η απαντηση θα ειναι μετα απο μερες ή θα σου λεει ψαξε βρες το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts