Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Τα επιπλέον προγράμματα που έχω εγκαταστήσει, δεν παίζουν ρόλο; Όχι αν δεν τρέχουν στο background. edit:Με άλλες Rom που κυκλοφορούν ξέρουμε περίπου ποια θα ήταν τα αποτελέσματα ; Αυτό ψάχνω. Αλλά το θέμα είναι να συγκρίνουμε rom ίδιας δυναμικότητας, δεν μπορούμε βέβαια να συγκρίνουμε μία full με μία lite rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Όχι αν δεν τρέχουν στο background. Αυτό ψάχνω. Αλλά το θέμα είναι να συγκρίνουμε rom ίδιας δυναμικότητας, δεν μπορούμε βέβαια να συγκρίνουμε μία full με μία lite rom. Στην παραπάνω περίπτωση έτρεχε το active sync :O Το αποτέλεσμα σίγουρα θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Στην παραπάνω περίπτωση έτρεχε το active sync :O Δεν επηρεάζει τόσο το αποτέλεσμα το activesync. Η περιέργεια μου κινήθηκε όταν πρώτη φορά είδα να μην δουλεύουν τα TTS voices στο iGO Primo (που ως γνωστών απαιτούν πληθώρα ελεύθερης RAM) και χρειάστηκε επανεκκίνηση για να δουλέψει σωστά. Επίσης το CleanRAM που υπάρχει στη rom, πρακτικά είναι άχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Δεν επηρεάζει τόσο το αποτέλεσμα το activesync. Η περιέργεια μου κινήθηκε όταν πρώτη φορά είδα να μην δουλεύουν τα TTS voices στο iGO Primo (που ως γνωστών απαιτούν πληθώρα ελεύθερης RAM) και χρειάστηκε επανεκκίνηση για να δουλέψει σωστά. Επίσης το CleanRAM που υπάρχει στη rom, πρακτικά είναι άχρηστο. Θα έλεγα το ίδιο και για το freeUpRam απο το sk tools,μιας και το αποτέλεσμα που δίνει είναι πάντα 0 Κβ Με το ΤΤS του Odytsak πάντως ,δεν αντιμετώπισα ούτε μια φορά πρόβλημα και με σκιν gurjon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Δεν επηρεάζει τόσο το αποτέλεσμα το activesync. Η περιέργεια μου κινήθηκε όταν πρώτη φορά είδα να μην δουλεύουν τα TTS voices στο iGO Primo (που ως γνωστών απαιτούν πληθώρα ελεύθερης RAM) και χρειάστηκε επανεκκίνηση για να δουλέψει σωστά. Επίσης το CleanRAM που υπάρχει στη rom, πρακτικά είναι άχρηστο. Θα έλεγα το ίδιο και για το freeUpRam απο το sk tools,μιας και το αποτέλεσμα που δίνει είναι πάντα 0 Κβ Με το ΤΤS του Odytsak πάντως ,δεν αντιμετώπισα ούτε μια φορά πρόβλημα και με σκιν gurjon Το ίδιο έχω αντιμετωπίσει και εγώ στο igo8 με odytsak TTS και skin gurjon.. ROM 19.2 ELL με CHT 2.0 Clean ram κάνω με το SKTools αλλά όχι με 0 αποτέλεσμα.Συνήθως κάπου στο 1 MB Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Στην 19.2 έχω ενεργοποιήσει και την ειδοποίηση για νέα e-mail με έναν ήχο και δόνηση. Πολλές φορές λοιπόν όταν είναι standby η συσκευή και έρχεται κάποιο e-mail κολλάει η δόνηση και δεν σταματά αν δεν ανοίξω το κινητό με την "ολίσθηση". Δεν θυμάμαι αλλά μπορεί να συμβαίνει και με τα sms. Έβγαλα την δόνηση προς το παρόν από τις ειδοποιήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Το ίδιο έχω αντιμετωπίσει και εγώ στο igo8 με odytsak TTS και skin gurjon.. ROM 19.2 ELL με CHT 2.0 Την 19.2 χρησιμοποιώ και εγώ (ακόμα) και είναι η πρώτη φορά που έχασα τα TTS voices στο Primo και αυτό είναι ένα "καμπανάκι" όσον αφορά το θέμα ΄διαχείριση ram'. Ενδεχομένως να πρόκειται για θέμα build, γιαυτό ζήτησα και περισσότερες γνώμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Γιάννη ελπίζω να βρω χρόνο για update ωστε να τσεκάρω συμπεριφορά γιατι νομισα οτι ηταν πρόβλημα του αρχείου φωνών. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Όταν βάζεις την πόλη που θέλεις manually, γίνεται να φαίνεται αυτή στην αρχική οθόνη ή εκεί "καρφώνεται" η τοποθεσία που βρίσκει μόνο του?:blink: :blink: προσθεσε μια πολη και μετα στην κεντρικη σελιδα πατα πανω στο ρολόι και εκει σου βγαζεο οσες πολεις εχεις βαλει και επιλεγεις αυτη που θελεις.:) EDIT @athanasso Τελικα δοκιμασες κατι σχετικα με την καταναλωση του g-alarm που ελεγε ενας φιλος οτι ισως τρωει πολυ μπαταρια; Για να μην κανω καμια βλακεια και δεν χτυπησει, το ανοιγω και το σεταρω και μετα το κλεινω, σωστα; απ οτι ειδα κραταει την ωρα και χτυπαει. Δεν υπαρχει προβλημα να κλεισω την εφαρμογη δλδ. Edited December 12, 2010 by SagoniasSlutRose Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 @athanasso Τελικα δοκιμασες κατι σχετικα με την καταναλωση του g-alarm που ελεγε ενας φιλος οτι ισως τρωει πολυ μπαταρια; Ναι, είναι προβληματικό. Αλλά βέβαια εγώ χρησιμοποιούσα την έκδοση 2.6 του G-Alarm και όχι την 2.5. Κατά ένα παράξενο λόγο βέβαια, στο επίσημο site υπάρχει η 2.5 σαν τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Καλημέρα σ' όλους και καλή βδομάδα, Κατάφερα με την βοήθεια του kwbr να λύσω όλα τα προβλήματα που είχα με την ρομ χωρίς HTCmessaging client. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870339 Σύντομα θα έχουμε νέες ρομ WWE + ELL χωρίς HTCmessaging client :):):) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Ναι, είναι προβληματικό. Αλλά βέβαια εγώ χρησιμοποιούσα την έκδοση 2.6 του G-Alarm και όχι την 2.5. Κατά ένα παράξενο λόγο βέβαια, στο επίσημο site υπάρχει η 2.5 σαν τελευταία. την 2.5 εβαλα και γω! λειτουργει κανονικα αυτη, ε; Καλημέρα σ' όλους και καλή βδομάδα, Κατάφερα με την βοήθεια του kwbr να λύσω όλα τα προβλήματα που είχα με την ρομ χωρίς HTCmessaging client. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870339 Σύντομα θα έχουμε νέες ρομ WWE + ELL χωρίς HTCmessaging client :):):) Καλημερα Γιαννη! Πολυ καλα νεα....ειδικα για εμας με wwe rom που το χρειαζομασταν!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 προσθεσε μια πολη και μετα στην κεντρικη σελιδα πατα πανω στο ρολόι και εκει σου βγαζεο οσες πολεις εχεις βαλει και επιλεγεις αυτη που θελεις.:) Οκ ευχαριστώ πολύ :). Το κανα αυτό. Αυτό που εμφανίζεται στην αρχική οθόνη είναι η τοποθεσία "η θέση μου" και δεν υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζεται κάποια πόλη που manually έχεις προσθέσει, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Οκ ευχαριστώ πολύ :). Το κανα αυτό. Αυτό που εμφανίζεται στην αρχική οθόνη είναι η τοποθεσία "η θέση μου" και δεν υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζεται κάποια πόλη που manually έχεις προσθέσει, σωστά? Πάτα πάνω στο ρολόι και τικάρισε μια πόλη από αυτές που έχεις προσθέσει, λογικά αυτήν θα βλέπεις στο ρολόι :) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Σε κινητό αγορασμένο από ελλάδα, δεν χρειάζεται το ράδιο να είναι χχ.50 οπωσδήποτε σωστά? εγώ έχω ράδιο χχ.51. Δεν θα χρειαστεί να το αλλάξω? και κάτι ακόμα, προσπάθησα να διαβάσω όλα αυτά που λέτε για τις ROM, αλλά έχω κάποιες προφανώς χαζές απορίες! Δεν μπορώ να καταλάβω ποια να διαλέξω.. Επίσης αυτή που λέει με Great alexander theme, μπορείς να το βγάλεις αυτό από πίσω σαν θέμα ή θα το έχεις θες δεν θες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 πως μπορω να μηδενισω τα ρολογια του usage (incoming-outgoing)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) Πάτα πάνω στο ρολόι και τικάρισε μια πόλη από αυτές που έχεις προσθέσει, λογικά αυτήν θα βλέπεις στο ρολόι :) Τελικά ήταν τόσο απλό!!!!!!!!!!! :w00t: :up: :dance: :w00t: Εγώ προσπαθούσα από τον "καιρό" να το κάνω γιατί δε μου έκανε ενημέρωση στη "θέση μου" :confused:. Ευχαριστώ πολύ :respect:. Caipirinhas:: γιατί να μην μπορείς να αλλάξεις το wallpaper? αν δε θες την great alexander όμως, γιατί δεν βάζει την omega xt με cookies home tab που είναι η πιο απλή-συνηθισμένη-χωρίς περιττά-με όλα τα απαραίτητα έκδοση??? Edited December 13, 2010 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Εντάξει, απλά η Great Alexander έχει και ωραίο interface.. Και είπα να κρατήσω αυτή.. Για να καταλάβω αυτες που είναι στο πρώτο post είναι όλες μία, απλά έχουν μικροδιαφορές? Και όσον αφορά το θέμα του radio, αφού δεν έχω κινητό από T-Mobile ή USA, μπορώ να κρατήσω το δικό μου που είναι xx.51???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 πως μπορω να μηδενισω τα ρολογια του usage (incoming-outgoing)?? Ίσως με αλλαγή πλακέτας :p Δεν νομίζω να μηδενίζουν Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Δεν νομίζω να μηδενίζουν Όχι, δεν μηδενίζουν με κάποιο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Τελικά με το radio τι να κάνω? Να το αφήσω το xx.51 αφου δεν έχω T-Μοbile αγορασμένο ή μπορεί να έχω θέματα με την ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Τελικά με το radio τι να κάνω? Να το αφήσω το xx.51 αφου δεν έχω T-Μοbile αγορασμένο ή μπορεί να έχω θέματα με την ROM? Βάλε το 2.15.50.14 ή το 2.14.50.04 για να είσαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Τελικά με το radio τι να κάνω? Να το αφήσω το xx.51 αφου δεν έχω T-Μοbile αγορασμένο ή μπορεί να έχω θέματα με την ROM? Μπερδευτήκαμε λίγο :) Η συσκευή είναι Ελληνική; η ρόμ official; και το radio....! πιο ακριβώς Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Κακώς μπερδευτήκαμε. Αν μπει κάποιος στη διαδικασία να βάλει την Omega (γιαυτό εξάλλου μιλάμε εδώ μέσα) καλό είναι να βάλει και ένα από τα radio που αναφέρω παραπάνω πρώτον γιατί έχουν καλύτερη απόδοση, δεύτερον γιατί ενεργοποιούν τα 576RAM και τρίτον γιατί κάποια στιγμή σίγουρα θα θελήσει να δοκιμάσει Android στο HD2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Μπερδευτήκαμε λίγο :) Η συσκευή είναι Ελληνική; η ρόμ official; και το radio....! πιο ακριβώς Η συσκευή είναι κανονική, η ρομ official και το radio μαμάς και αυτό. Έβαλα το radio 2.14.50.04 με έκδοση πρωτοκόλλου 15.42.50.09U. τώρα θα κατεβάσω την omega v21 που ακούω τόσο καλά σχόλια! μία ερώτηση πιο πριν, τώρα που έβαλα το καινούργιο radio δεν μπορώ να βρω δίκτυα, ενώ το Wifi ανοίγει κανονικά και το internet της Vodafone που έχω λειτουργεί κανονικά. Μήπως έκανα καμιά πατάτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts