fpap71 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ωραια να περιμενω λιγακι τοτε μαγειρα για v20.xxxxx... Πιστευω μεχρι το βραδακι να την εχεις ετοιμη :D... (καλα δεν παλευεσαι, δε σε προλαβαινουμε...) Εγω που εχω για την ωρα "Omega XT v17.3 (ELL)-CHT v2.0 Public Beta" ποιο build εχω??? Φαίνεται απο καπου που μπορω να το δω??? Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ωραια να περιμενω λιγακι τοτε μαγειρα για v20.xxxxx... Πιστευω μεχρι το βραδακι να την εχεις ετοιμη :D... (καλα δεν παλευεσαι, δε σε προλαβαινουμε...) Εγω που εχω για την ωρα "Omega XT v17.3 (ELL)-CHT v2.0 Public Beta" ποιο build εχω??? Φαίνεται απο καπου που μπορω να το δω??? Από το changelog στο 3o post Έχεις δυστυχώς το 23144. Η νέα v20 είναι έτοιμη, όταν βρω χρόνο θα την ανεβάσω! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Η νέα v20 είναι έτοιμη, όταν βρω χρόνο θα την ανεβάσω! Ευχαριστουμε πολύ, ειμαστε εν αναμονη λοιπον για v20. Για ποιο build μιλαμε η v20?? Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Η νέα v20 θα έχει το build 21685 και το όταν είναι διαθέσιμο το 236xx Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Η νέα v20 θα έχει το build 21685 και το όταν είναι διαθέσιμο το 236xx θα εχει και αλλαγες στις εφαρμογες? Αξίζει η αναβάθμηση? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Τις τελευταίες μέρες μου παρουσιάζει το λειτουργικό(v.16ell) παράξενη συμπεριφορά : περνάει πάαααρραααα πολύς χρόνος μέχρι να φορτώσει όλο το calendar (έχω >1200 appointments , το έχω πει στον ioathe και αρκετά Sms ) αν τυχόν κλείσει η οθόνη μερικές φορές δεν ξυπνάει με hardware button αλλά ή με sr ή με κλήση από άλλο τηλέφωνο ... ή και αν ανάψει είναι δυνατόν να μην ξεκλειδώνει ενώ αντιδρά στα χτυπήματα , Με λίγα λόγια κάθε μέρα κάνω επανεκκινήσεις και αν προσθέσεις και το φόρτωμα των διάφορων android builds που δοκιμάζω δύσκολα περνάω 3-4 ώρες χωρίς τέτοιου είδους μικροπροβλήματα . Προγράμματα πολλά δεν έχω φορτώσει (opera10,rapidread,eblAndroid,okatzer manila birday2,sprite migrate,microsoft myphone) αινι αϊντιας ? Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3093035#post3093035 αυτή η διαδικασία είναι για να λαμβάνεις σε πραγματικό χρόνο τα mail σου από το gmail Αν ειναι μονο αυτο το προβλημα με τα 216ΧΧ builds τοτε απλα με Dial-up Enabler/Disabler το απενεργοποιουμε το GPRS και καθαρίσαμε και μόνο οταν θελουμε GPRS το ανοιγουμε. Ακόμη το φυσάω και δεν κρυώνει με την μόνιμη αυθαίρετη σύνδεση GPRS (200€ το πλήρωσα) πριν ανακαλύψω το no data και τώρα το Dial-up Enabler/Disabler. Είχα επιλέξει να μου κατεβάζει τα email από yahoo και Gmail κάθε δέκα λεπτά κ φυσικά δεν έκανε αυτόματη αποσύνδεση μετά. Λόγω δουλείας είμαι συχνά στο δρόμο και τα επαγγελματικά email έρχονται σε πακέτα.. Τα κατάργησα τελείως και όσο χαζό και αν ακούγεται μέχρι πρόσφατα τα έβλεπα μέσο opera. Βοηθήστε με λίγο.. Δημιουργώ ξανά τους λογαριασμούς και επιλέγω ξανά ενημέρωση ανά δέκα λεπτά. Αν απενεργοποιήσω το Vodafone web μέσο του Enabler/Disabler και από το menu/ configure connection timeouts δώσω connection timeout σε 1 λεπτό πχ, θα συνδεθεί με GPRS κανονικά να πάρω τα email και μετά θα αποσυνδεθεί ή πρέπει να το αφήσω enabler κανονικά με την ίδια ρύθμιση στο μενού για να αποσυνδεθεί μετά; Επίσης η διαδικασία PUSH Gmail μπορεί να γίνει και με yahoo; Και πως; Θα το εκτιμούσα πολύ αν ξέρει κάνεις να μου το υποδείξει. Το build της rom που φοράω, απο οτι δίαβασα παραπάνω δεν έχει το πρόβλημα της αυθαίρετης συνδεσης. Σωστά; Edited November 29, 2010 by mixalhs^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 θα εχει και αλλαγες στις εφαρμογες? Αξίζει η αναβάθμηση? Μόνο το build φαίνεται να αλλάζει, δεν θα δεις αξιοσημείωτες διαφορές σε ταχύτητα ή απόδοση. Τώρα αν βάλει ο Γιάννης τα εικονίδια που πρότεινα για τα CHT2.0 softkeys... μακάρι. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilistherapy Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 φτιάξτην ωραία Γιάννη...να είναι σταθμός η 20...να μείνει!! δεν πειράζει να περιμένουμε και καμια μέρα παραπάνω αν το αποτέλεσμα μας δικαιώσει! Σταθερότητα πάνω απο όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Το build της rom που φοράω, απο οτι δίαβασα παραπάνω δεν έχει το πρόβλημα της αυθαίρετης συνδεσης. Σωστά; Αν μιλάς για αυτό της υπογραφής σου... σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) Νέα έκδοση: Omega v20 Διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις Νέο Build 21685 Windows CE: 5.2 Build 3597 (Thursday, September 16, 2010 3:43:53 PM) CHT v2.0.0 LanguagePack R3 Διορθώθηκε η μετάφραση στο Mail Tab (GER roms) Νέα rom Omega XT without sense (WWE + ELL) Μεταφέρθηκαν τα download link στο forum της Omega Πληροφορίες στα πρώτα post! Edited November 30, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) Νέα έκδοση: Omega v20 Διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις Νέο Build 21685 Windows CE: 5.2 Build 3597 (Thursday, September 16, 2010 3:43:53 PM) CHT v2.0.0 LanguagePack R3 Διορθώθηκε η μετάφραση στο Mail Tab (GER roms) Νέα rom Omega XT CHT v2.0 without sense (WWE + ELL) Μεταφέρθηκαν τα download link στο forum της Omega Πληροφορίες στα πρώτα post! Μέγιστε καλημερα, Της dinik το πληκτρολόγιο στο τηλεφωνο, ειναι ελληνικό? Edited November 30, 2010 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Νέα rom Omega XT CHT v2.0 without sense (WWE + ELL) Γιάννη rom με CHT2.0 χωρίς Sense; Μα πως; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Γιάννη rom με CHT2.0 χωρίς Sense; Μα πως; :confused: Άμα βιάζεσαι όλα γίνονται :lol::lol: Διορθώθηκε! Μέγιστε καλημερα, Της dinik το πληκτρολόγιο στο τηλεφωνο, ειναι ελληνικό? Ναι είναι Ελληνικό στυλ Dinik Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Άμα βιάζεσαι όλα γίνονται :lol::lol: Διορθώθηκε! Έτσι μάλιστα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Τις τελευταίες μέρες μου παρουσιάζει το λειτουργικό(v.16ell) παράξενη συμπεριφορά : περνάει πάαααρραααα πολύς χρόνος μέχρι να φορτώσει όλο το calendar (έχω >1200 appointments , το έχω πει στον ioathe και αρκετά Sms ) αν τυχόν κλείσει η οθόνη μερικές φορές δεν ξυπνάει με hardware button αλλά ή με sr ή με κλήση από άλλο τηλέφωνο ... ή και αν ανάψει είναι δυνατόν να μην ξεκλειδώνει ενώ αντιδρά στα χτυπήματα , Με λίγα λόγια κάθε μέρα κάνω επανεκκινήσεις και αν προσθέσεις και το φόρτωμα των διάφορων android builds που δοκιμάζω δύσκολα περνάω 3-4 ώρες χωρίς τέτοιου είδους μικροπροβλήματα . Προγράμματα πολλά δεν έχω φορτώσει (opera10,rapidread,eblAndroid,okatzer manila birday2,sprite migrate,microsoft myphone) αινι αϊντιας ? Γιωργο το ειδα το προβλημα οταν βρεθήκαμε, θα σου προτεινα να βαλεις μια νεοτερη εκδοση και σιγουρα δεν θα εχεις αυτα τα προβληματα. Σου προτείνω v20 ή v19.2! Ακόμη το φυσάω και δεν κρυώνει με την μόνιμη αυθαίρετη σύνδεση GPRS (200€ το πλήρωσα) πριν ανακαλύψω το no data και τώρα το Dial-up Enabler/Disabler. Είχα επιλέξει να μου κατεβάζει τα email από yahoo και Gmail κάθε δέκα λεπτά κ φυσικά δεν έκανε αυτόματη αποσύνδεση μετά. Λόγω δουλείας είμαι συχνά στο δρόμο και τα επαγγελματικά email έρχονται σε πακέτα.. Τα κατάργησα τελείως και όσο χαζό και αν ακούγεται μέχρι πρόσφατα τα έβλεπα μέσο opera. Βοηθήστε με λίγο.. Δημιουργώ ξανά τους λογαριασμούς και επιλέγω ξανά ενημέρωση ανά δέκα λεπτά. Αν απενεργοποιήσω το Vodafone web μέσο του Enabler/Disabler και από το menu/ configure connection timeouts δώσω connection timeout σε 1 λεπτό πχ, θα συνδεθεί με GPRS κανονικά να πάρω τα email και μετά θα αποσυνδεθεί ή πρέπει να το αφήσω enabler κανονικά με την ίδια ρύθμιση στο μενού για να αποσυνδεθεί μετά; Επίσης η διαδικασία PUSH Gmail μπορεί να γίνει και με yahoo; Και πως; Θα το εκτιμούσα πολύ αν ξέρει κάνεις να μου το υποδείξει. Το build της rom που φοράω, απο οτι δίαβασα παραπάνω δεν έχει το πρόβλημα της αυθαίρετης συνδεσης. Σωστά; Μιχαλη και εγω πλήρωσα αρκετά με το GPRS internet και το εχω καταργήσει τώρα. Δεν ξέρω να σε βοηθήσω σε αυτά που ρωτάς, αν κάποιος ξέρει θα θελα να μας απαντήσει! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα κατα τον τερματισμό κλήσης; Έχω 19 dinik και radio 2.15 Συγκεκριμένα κόλλημα της οθόνης ή πιο σωστά αναβοσβησίματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα κατα τον τερματισμό κλήσης; Έχω 19 dinik και radio 2.15 Συγκεκριμένα κόλλημα της οθόνης ή πιο σωστά αναβοσβησίματα. Ειχα την v17 dinik με το ιδιο ραδιο 2.15 για 3 βδομαδες και δεν ειχα τετοιο προβλημα. Εκτος απο το build δεν εχει αλλες διαφορες η 19 με την 17. Το προβλημα το ειχες απο την αρχη που την εβαλες ή παρουσιάστηκε μετα? Ισως φταιει καποιο προγραμμα-ρυθμιση. Αν μπορεις βαλει την νεα v20 και δες αν στο κανει παλι και ποτε. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα κατα τον τερματισμό κλήσης; Έχω 19 dinik και radio 2.15 Συγκεκριμένα κόλλημα της οθόνης ή πιο σωστά αναβοσβησίματα. Έχεις ενεργοποιημένο το CHT lockscreen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Νέα rom Omega XT without sense (WWE + ELL) δηλαδη?? δεν εχουμε τα ωραια γραφικα που κανει στον καιρο στην αρχικη οθονη?? κανει αυθερεσιες το gprs δηλαδη αναβει απο μονο του?? να την βαλω η να κρατησω την 19,2 πουμαι ευχαριστημενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Νέα rom Omega XT without sense (WWE + ELL) δηλαδη?? δεν εχουμε τα ωραια γραφικα που κανει στον καιρο στην αρχικη οθονη?? κανει αυθερεσιες το gprs δηλαδη αναβει απο μονο του?? να την βαλω η να κρατησω την 19,2 πουμαι ευχαριστημενος? Η νέα ρομ απευθύνεται σε όσους θέλουν να βάλουν το SPB Mobile Shell ή κάποιο άλλο παρόμοιο και σ όσους δεν τους αρέσει το sense και θέλουν το titanium των WM (αν υπάρχουν :lol: ) To 21685 όπως έχουμε ξαναπεί ενεργοποιεί μόνο του το GPRS internet. Περίμενε να βάλεις την v20 με το νέο 2369x όταν θα είναι διαθέσιμο. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 v 20 με com2 δηλαδη με το σταρτ πανω αριστερα θα εχουμε??η πως μπορουμε αν γινεται να το κανουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 v 20 με com2 δηλαδη με το σταρτ πανω αριστερα θα εχουμε??η πως μπορουμε αν γινεται να το κανουμε?? Έχω σταματήσει να μαγειρεύω ρομ με το com2, το τελευταίο com2 build 21916 είχε βγει τον Αύγουστο. Γιατί προτιμάς com2?? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ειχα διαβασει καπου οτι οι com3 ειναι με πολλα bugs εσυ ξερεις καλυτερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) ειχα διαβασει καπου οτι οι com3 ειναι με πολλα bugs εσυ ξερεις καλυτερα!!! Δοκίμασε την Omega v20 και δεν θα έχεις κανένα bug :):) Σου προτεινω την: Omega XT v20 με Co0kie's Home Tab v2.0 Edited November 30, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts