Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραια να περιμενω λιγακι τοτε μαγειρα για v20.xxxxx... Πιστευω μεχρι το βραδακι να την εχεις ετοιμη :D... (καλα δεν παλευεσαι, δε σε προλαβαινουμε...)

Εγω που εχω για την ωρα "Omega XT v17.3 (ELL)-CHT v2.0 Public Beta" ποιο build εχω??? Φαίνεται απο καπου που μπορω να το δω???

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραια να περιμενω λιγακι τοτε μαγειρα για v20.xxxxx... Πιστευω μεχρι το βραδακι να την εχεις ετοιμη :D... (καλα δεν παλευεσαι, δε σε προλαβαινουμε...)

Εγω που εχω για την ωρα "Omega XT v17.3 (ELL)-CHT v2.0 Public Beta" ποιο build εχω??? Φαίνεται απο καπου που μπορω να το δω???

Από το changelog στο 3o post

Έχεις δυστυχώς το 23144.

Η νέα v20 είναι έτοιμη, όταν βρω χρόνο θα την ανεβάσω!

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Η νέα v20 είναι έτοιμη, όταν βρω χρόνο θα την ανεβάσω!
Ευχαριστουμε πολύ, ειμαστε εν αναμονη λοιπον για v20. Για ποιο build μιλαμε η v20??

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Η νέα v20 θα έχει το build 21685 και το όταν είναι διαθέσιμο το 236xx

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Η νέα v20 θα έχει το build 21685 και το όταν είναι διαθέσιμο το 236xx

θα εχει και αλλαγες στις εφαρμογες? Αξίζει η αναβάθμηση?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Τις τελευταίες μέρες μου παρουσιάζει το λειτουργικό(v.16ell) παράξενη συμπεριφορά :

περνάει πάαααρραααα πολύς χρόνος μέχρι να φορτώσει όλο το calendar (έχω >1200 appointments , το έχω πει στον ioathe και αρκετά Sms )

αν τυχόν κλείσει η οθόνη μερικές φορές δεν ξυπνάει με hardware button αλλά ή με sr ή με κλήση από άλλο τηλέφωνο ...

ή και αν ανάψει είναι δυνατόν να μην ξεκλειδώνει ενώ αντιδρά στα χτυπήματα ,

Με λίγα λόγια κάθε μέρα κάνω επανεκκινήσεις και αν προσθέσεις και το φόρτωμα των διάφορων android builds που δοκιμάζω δύσκολα περνάω 3-4 ώρες χωρίς τέτοιου είδους μικροπροβλήματα .

Προγράμματα πολλά δεν έχω φορτώσει (opera10,rapidread,eblAndroid,okatzer manila birday2,sprite migrate,microsoft myphone)

αινι αϊντιας ?

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3093035#post3093035 αυτή η διαδικασία είναι για να λαμβάνεις σε πραγματικό χρόνο τα mail σου από το gmail

Αν ειναι μονο αυτο το προβλημα με τα 216ΧΧ builds τοτε απλα με Dial-up Enabler/Disabler το απενεργοποιουμε το GPRS και καθαρίσαμε και μόνο οταν θελουμε GPRS το ανοιγουμε.

Ακόμη το φυσάω και δεν κρυώνει με την μόνιμη αυθαίρετη σύνδεση GPRS (200€ το πλήρωσα) πριν ανακαλύψω το no data και τώρα το Dial-up Enabler/Disabler.

Είχα επιλέξει να μου κατεβάζει τα email από yahoo και Gmail κάθε δέκα λεπτά κ φυσικά δεν έκανε αυτόματη αποσύνδεση μετά. Λόγω δουλείας είμαι συχνά στο δρόμο και τα επαγγελματικά email έρχονται σε πακέτα..

Τα κατάργησα τελείως και όσο χαζό και αν ακούγεται μέχρι πρόσφατα τα έβλεπα μέσο opera.

Βοηθήστε με λίγο.. Δημιουργώ ξανά τους λογαριασμούς και επιλέγω ξανά ενημέρωση ανά δέκα λεπτά. Αν απενεργοποιήσω το Vodafone web μέσο του Enabler/Disabler και από το menu/ configure connection timeouts δώσω connection timeout σε 1 λεπτό πχ, θα συνδεθεί με GPRS κανονικά να πάρω τα email και μετά θα αποσυνδεθεί ή πρέπει να το αφήσω enabler κανονικά με την ίδια ρύθμιση στο μενού για να αποσυνδεθεί μετά;

Επίσης η διαδικασία PUSH Gmail μπορεί να γίνει και με yahoo; Και πως; Θα το εκτιμούσα πολύ αν ξέρει κάνεις να μου το υποδείξει.

Το build της rom που φοράω, απο οτι δίαβασα παραπάνω δεν έχει το πρόβλημα της αυθαίρετης συνδεσης. Σωστά;

Edited by mixalhs^

• Administrators
θα εχει και αλλαγες στις εφαρμογες? Αξίζει η αναβάθμηση?

Μόνο το build φαίνεται να αλλάζει, δεν θα δεις αξιοσημείωτες διαφορές σε ταχύτητα ή απόδοση. Τώρα αν βάλει ο Γιάννης τα εικονίδια που πρότεινα για τα CHT2.0 softkeys... μακάρι. :rolleyes:

Modpic.gif

φτιάξτην ωραία Γιάννη...να είναι σταθμός η 20...να μείνει!!

δεν πειράζει να περιμένουμε και καμια μέρα παραπάνω αν το αποτέλεσμα μας δικαιώσει!

Σταθερότητα πάνω απο όλα!

• Administrators
Το build της rom που φοράω, απο οτι δίαβασα παραπάνω δεν έχει το πρόβλημα της αυθαίρετης συνδεσης. Σωστά;

Αν μιλάς για αυτό της υπογραφής σου... σωστά.

Modpic.gif

Νέα έκδοση:

Omega v20

Διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις

Νέο Build 21685 Windows CE: 5.2 Build 3597 (Thursday, September 16, 2010 3:43:53 PM)

CHT v2.0.0 LanguagePack R3

Διορθώθηκε η μετάφραση στο Mail Tab (GER roms)

Νέα rom Omega XT without sense (WWE + ELL)

Μεταφέρθηκαν τα download link στο forum της Omega

Πληροφορίες στα πρώτα post!

Edited by ioathe

Νέα έκδοση:

Omega v20

Διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις

Νέο Build 21685 Windows CE: 5.2 Build 3597 (Thursday, September 16, 2010 3:43:53 PM)

CHT v2.0.0 LanguagePack R3

Διορθώθηκε η μετάφραση στο Mail Tab (GER roms)

Νέα rom Omega XT CHT v2.0 without sense (WWE + ELL)

Μεταφέρθηκαν τα download link στο forum της Omega

Πληροφορίες στα πρώτα post!

Μέγιστε καλημερα,

Της dinik το πληκτρολόγιο στο τηλεφωνο, ειναι ελληνικό?

Edited by steliosk
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Γιάννη rom με CHT2.0 χωρίς Sense; Μα πως; :confused:

Άμα βιάζεσαι όλα γίνονται :lol::lol:

Διορθώθηκε!

Μέγιστε καλημερα,

Της dinik το πληκτρολόγιο στο τηλεφωνο, ειναι ελληνικό?

Ναι είναι Ελληνικό στυλ Dinik

Τις τελευταίες μέρες μου παρουσιάζει το λειτουργικό(v.16ell) παράξενη συμπεριφορά :

περνάει πάαααρραααα πολύς χρόνος μέχρι να φορτώσει όλο το calendar (έχω >1200 appointments , το έχω πει στον ioathe και αρκετά Sms )

αν τυχόν κλείσει η οθόνη μερικές φορές δεν ξυπνάει με hardware button αλλά ή με sr ή με κλήση από άλλο τηλέφωνο ...

ή και αν ανάψει είναι δυνατόν να μην ξεκλειδώνει ενώ αντιδρά στα χτυπήματα ,

Με λίγα λόγια κάθε μέρα κάνω επανεκκινήσεις και αν προσθέσεις και το φόρτωμα των διάφορων android builds που δοκιμάζω δύσκολα περνάω 3-4 ώρες χωρίς τέτοιου είδους μικροπροβλήματα .

Προγράμματα πολλά δεν έχω φορτώσει (opera10,rapidread,eblAndroid,okatzer manila birday2,sprite migrate,microsoft myphone)

αινι αϊντιας ?

Γιωργο το ειδα το προβλημα οταν βρεθήκαμε,

θα σου προτεινα να βαλεις μια νεοτερη εκδοση και σιγουρα δεν θα εχεις αυτα τα προβληματα.

Σου προτείνω v20 ή v19.2!

Ακόμη το φυσάω και δεν κρυώνει με την μόνιμη αυθαίρετη σύνδεση GPRS (200€ το πλήρωσα) πριν ανακαλύψω το no data και τώρα το Dial-up Enabler/Disabler.

Είχα επιλέξει να μου κατεβάζει τα email από yahoo και Gmail κάθε δέκα λεπτά κ φυσικά δεν έκανε αυτόματη αποσύνδεση μετά. Λόγω δουλείας είμαι συχνά στο δρόμο και τα επαγγελματικά email έρχονται σε πακέτα..

Τα κατάργησα τελείως και όσο χαζό και αν ακούγεται μέχρι πρόσφατα τα έβλεπα μέσο opera.

Βοηθήστε με λίγο.. Δημιουργώ ξανά τους λογαριασμούς και επιλέγω ξανά ενημέρωση ανά δέκα λεπτά. Αν απενεργοποιήσω το Vodafone web μέσο του Enabler/Disabler και από το menu/ configure connection timeouts δώσω connection timeout σε 1 λεπτό πχ, θα συνδεθεί με GPRS κανονικά να πάρω τα email και μετά θα αποσυνδεθεί ή πρέπει να το αφήσω enabler κανονικά με την ίδια ρύθμιση στο μενού για να αποσυνδεθεί μετά;

Επίσης η διαδικασία PUSH Gmail μπορεί να γίνει και με yahoo; Και πως; Θα το εκτιμούσα πολύ αν ξέρει κάνεις να μου το υποδείξει.

Μιχαλη και εγω πλήρωσα αρκετά με το GPRS internet και το εχω καταργήσει τώρα.

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω σε αυτά που ρωτάς,

αν κάποιος ξέρει θα θελα να μας απαντήσει!

Έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα κατα τον τερματισμό κλήσης;

Έχω 19 dinik και radio 2.15

Συγκεκριμένα κόλλημα της οθόνης ή πιο σωστά αναβοσβησίματα.

Ειχα την v17 dinik με το ιδιο ραδιο 2.15 για 3 βδομαδες και δεν ειχα τετοιο προβλημα.

Εκτος απο το build δεν εχει αλλες διαφορες η 19 με την 17.

Το προβλημα το ειχες απο την αρχη που την εβαλες ή παρουσιάστηκε μετα?

Ισως φταιει καποιο προγραμμα-ρυθμιση.

Αν μπορεις βαλει την νεα v20 και δες αν στο κανει παλι και ποτε.

• Administrators

Έχεις ενεργοποιημένο το CHT lockscreen;

Modpic.gif

Νέα rom Omega XT without sense (WWE + ELL) δηλαδη?? δεν εχουμε τα ωραια γραφικα που κανει στον καιρο στην αρχικη οθονη?? κανει αυθερεσιες το gprs δηλαδη αναβει απο μονο του?? να την βαλω η να κρατησω την 19,2 πουμαι ευχαριστημενος?

Νέα rom Omega XT without sense (WWE + ELL) δηλαδη?? δεν εχουμε τα ωραια γραφικα που κανει στον καιρο στην αρχικη οθονη?? κανει αυθερεσιες το gprs δηλαδη αναβει απο μονο του?? να την βαλω η να κρατησω την 19,2 πουμαι ευχαριστημενος?

Η νέα ρομ απευθύνεται σε όσους θέλουν να βάλουν το SPB Mobile Shell ή κάποιο άλλο παρόμοιο

και σ όσους δεν τους αρέσει το sense και θέλουν το titanium των WM (αν υπάρχουν :lol: )

To 21685 όπως έχουμε ξαναπεί ενεργοποιεί μόνο του το GPRS internet.

Περίμενε να βάλεις την v20 με το νέο 2369x όταν θα είναι διαθέσιμο.

v 20 με com2 δηλαδη με το σταρτ πανω αριστερα θα εχουμε??η πως μπορουμε αν γινεται να το κανουμε??

Έχω σταματήσει να μαγειρεύω ρομ με το com2,

το τελευταίο com2 build 21916 είχε βγει τον Αύγουστο.

Γιατί προτιμάς com2??

ειχα διαβασει καπου οτι οι com3 ειναι με πολλα bugs εσυ ξερεις καλυτερα!!!

Δοκίμασε την Omega v20 και δεν θα έχεις κανένα bug :):)

Σου προτεινω την:

Omega XT v20 με Co0kie's Home Tab v2.0

Edited by ioathe