Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπως σου είπα και πάλι η ώρα σε 2 pc που εχω δοκιμασει (πολλες φορες) δεν αλλαζει. Το ενα pc εχει windows 7 και το αλλο xp.

Πριν λιγο το δοκιμασα και παλι και το pc εχει 7:35 και το HD2 7:36,

ο συχρονισμος δεν μου αλλαζει την ωρα.

Δεν εχω πειραξει τιποτα απο το BsB Tweaks ουτε εχω κανει αλλη ρυθμιση.

Δοκιμασε σ αλλο pc αν μπορεις κανοντας πρωτα hard reset και ενημέρωσε με

Γιάννη δε θέλω να δοκιμάσω σε άλλα pc. Στο laptop που χρησιμοποιώ θέλω να μη γίνεται ο συγχρονισμός.

Και νομίζω πως την στιγμή που ξεκίνησες το συγχρονισμό το pc είχε 7:35 αλλά μέχρι να τελειώσει έγινε 7:36....άρα στην άλλαξε την ώρα :lol: :p :lol:.

Δε μου το βάζει το μυαλό ότι φταίει η έκδοση των windows που έχω:

"WINDOWS 7 ULTIMATE GR-HD2 TIME SYNCHRONISATION FROM THE PC EDITION"

XA XA XA XA XA XA XA :lol: :lol: XA XA XA XA XA XA XA

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
παιδια κατι αλλο να ρωτησω που μπορει να περναει απο το μυαλο σε πολλους!

οταν περναμε μια rom υπαρχουν καποιες κινησεις που πρεπει να κανουμε για καλυτερο αποτελεσμα τις εγκαταστασης....δλδ....

πρωτα....κανουμε επαναφορα εργ. ρυθμισεων και μετα περναμε οποια rom θελουμε!

η κανουμε Task29 και μετα περναμε την rom που θελουμε!

η περναμε την ( ταδε ) γνησια rom και μετα βαζουμε αυτην την rom που θελουμε!

η βαζουμε απο πανω οποια rom θελουμε κατευθειαν το ιδιο ειναι για την εγκατασταση....

Σε γενικές γραμμές από omega σε omega δεν χρειάζεται να κάνεις όλη τη διαδικασία.

Αν φλασάρεις συχνά rom από διαφορετικούς cookers ή όταν παρατηρείς μυστήρια συμπεριφορά σε μια rom καλό είναι μια φορά στο τόσο να κάνεις Task 29 - flash radio - flash rom - hard reset.

Modpic.gif

Ειχα δοκιμασει το Οfficial ελληνικό πληκτρολόγιο ported από ελληνική rom αλλα δεν δουλευε σωστα με την ευρεση επαφης σε νεο μηνυμα και τα ????.

Δοκιμασα το finger keyb αλλα κολλουσε καπως.

Και τελος δοκιμασα το Βελτιωμένο ελληνικό πληκτρολόγιο για αγγλικές HD2 συσκευές/ROMs (by DrMobile) αλλα δεν ειχα δει οτι στα συμβολα εχει τους σμσ χαρακτηρες!!!! Και το ειδα σημερα το πρωι.

Γι αυτο ρωτησα.... 3/3 να μην μου δουλευει κανενα σωστα;;

Ποια Omega έχεις βάλει? WWE η ELL??

Αν εχεις WWE του DrMobile ειναι για μενα το καλυτερο.

Αν εχεις ELL δεν χρειάζεσαι άλλο πληκτρολόγιο.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Ποια Omega έχεις βάλει? WWE η ELL??

Αν εχεις WWE του DrMobile ειναι για μενα το καλυτερο.

Αν εχεις ELL δεν χρειάζεσαι άλλο πληκτρολόγιο.

WWE βαζω παντα....δεν τις μπορω τις ελληνικες!:p:p

Αυτο εβαλα τελικα! απλα στην αρχη δεν ειχα δει οτι οι σμσ χαρακτηρες ειναι στα συμβολα! και νομιζω πως ειναι το μονο που δουλευει σωστα απο τα 3 που δοκιμασα.

Edited by SagoniasSlutRose

Καλημέρα.

Έχω το εξής μικρό πρόβλημα.

Από τα notificaton εικονίδια του CHT δουλεύουν όλα σωστά εκτός από το εικονίδιο των εισερχομένων sms, το οποίο όταν το πατάω με πηγαίνει αντί για την καρτέλα των μηνυμάτων, στην τρίτη καρτέλα (portrait page) του cht.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Σε Omega XT v19.2 ELL με CHT2.0 δεν έχω το προαναφερθέν πρόβλημα.

Καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω;

'Εχω δοκιμάσει να αφαιρέσω το εικονίδιο και να το ξαναπροσθέσω, αλλά είχα το ίδιο αποτέλεσμα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3093035#post3093035 αυτή η διαδικασία είναι για να λαμβάνεις σε πραγματικό χρόνο τα mail σου από το gmail

Μήπως έχεις τη rom χωρίς το HTC messaging;

Όχι έχω την κανονική ν 19.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3093035#post3093035 αυτή η διαδικασία είναι για να λαμβάνεις σε πραγματικό χρόνο τα mail σου από το gmail

Σε ευχαριστω.:)

• Administrators
Σε ευχαριστω.:)

Αυτό αλλά και άλλα πολλά θα τα βρεις μαζεμένα στο πρώτο post του HD2...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257071

Ρίξτε μια ματιά εκεί πριν ξεκινήσετε τις απορίες. ;)

Modpic.gif

Eκανα κι εγω τη μεταβαση απο 14.4 --> 19.2 (236χχ builds και τα 2) και μεχρι στιγμης ολα καλα.

Χωρις να εχω ασχοληθει εκτεταμενα με το cht 2.0 , δεν βρισκω τρομερες διαφορες , εκτος του οτι ισως ειναι λιγο πιο γρηγορη η αποκριση του κινητου

Παντως με την 14.4 δεν εχω δει ποτε το κινητο να κολλαει , ελπιζω να συμβει το ιδιο και με την 19.2

Θα μου προτείνατε να περασω την τελευταία 19.4 ή καλύτερα την 19.2 που ακούω καλα λόγια???

@ioathe: Mηπως προβλεπεται να βγει σύντομα Rom συνέχεια του 23699 build που ακουω καλες κουβεντες για να περιμένω???

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

• Administrators
Θα μου προτείνατε να περασω την τελευταία 19.4 ή καλύτερα την 19.2 που ακούω καλα λόγια???

@ioathe: Mηπως προβλεπεται να βγει σύντομα Rom συνέχεια του 23699 build που ακουω καλες κουβεντες για να περιμένω???

H 19.2 με 23699 build είναι. Βάλε αυτή.

Modpic.gif

Βρηκε το νεο build 21685 (απο τα αγαπημενα μου),

αρα θα εχουμε νεες ρομ!

Για την συνέχεια του 23699 δεν υπάρχουν νεότερα,

ουτε ποτε θα εχουμε νεο build αλλα ουτε και για την νεα του αρίθμηση.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Βρηκε το νεο build 21685 (απο τα αγαπημενα μου),

Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο. :O

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Γιατί δεν μας τα αναλύεται λιγάκι; :worry:

• Administrators
Γιατί δεν μας τα αναλύεται λιγάκι; :worry:

H ιστορία έχει δείξει ότι τα 216ΧΧ builds έχουν το γνωστό θέμα μόνιμης σύνδεσης στο GPRS (αν δεν το απενεργοποιήσεις με το Dial-up Enabler/Disabler φυσικά) κάτι που δεν συμβαίνει στα 236ΧΧ builds (τα δικά μου αγαπημένα).

Modpic.gif

H ιστορία έχει δείξει ότι τα 216ΧΧ builds έχουν το γνωστό θέμα μόνιμης σύνδεσης στο GPRS (αν δεν το απενεργοποιήσεις με το Dial-up Enabler/Disabler φυσικά) κάτι που δεν συμβαίνει στα 236ΧΧ builds (τα δικά μου αγαπημένα).

Αν ειναι μονο αυτο το προβλημα με τα 216ΧΧ builds τοτε απλα με Dial-up Enabler/Disabler το απενεργοποιουμε το GPRS και καθαρίσαμε και μόνο οταν θελουμε GPRS το ανοιγουμε. Άλλα προβληματα (κοληματα, χαμηλη ταχητητα κ.λ.π.) εκτος απο αυτο ομως εχουν??? (αν μπορουμε να το πουμε προβλημα, αφου λυνεται...). Αν ειναι μονο αυτο να προτιμησω τη 19.4 με Build 23149 ή καμια νεότερη Rom που ετοιμαζει ο μαγειρας...

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

• Administrators

Το "πρόβλημα" στα 216ΧΧ builds είναι μόνο αυτό και σε σχέση με τα 231ΧΧ builds είναι κατά γενική ομολογία γρηγορότερα.

Απλά προσωπικά δεν μου αρέσει αυτή η αυθαίρετη σύνδεση σε μόνιμη βάση στο internet και γιαυτό προτιμώ τα 236ΧΧ builds που κατά τη γνώμη μου δεν στερούνται σε τίποτα από τα υπόλοιπα branches και είναι πλήρως bug-free.

Modpic.gif

Αν ειναι μονο αυτο το προβλημα με τα 216ΧΧ builds τοτε απλα με Dial-up Enabler/Disabler το απενεργοποιουμε το GPRS και καθαρίσαμε και μόνο οταν θελουμε GPRS το ανοιγουμε. Άλλα προβληματα (κοληματα, χαμηλη ταχητητα κ.λ.π.) εκτος απο αυτο ομως εχουν??? (αν μπορουμε να το πουμε προβλημα, αφου λυνεται...). Αν ειναι μονο αυτο να προτιμησω τη 19.4 με Build 23149 ή καμια νεότερη Rom που ετοιμαζει ο μαγειρας...

Κάποιους χρήστες (όπως εσύ) και όσοι δεν χρησιμοποιούν καθόλου GPRS (όπως εγώ) δεν τους πειράζει καθόλου που συνδέεται στο internet to GPRS μόνο του.

Σ αυτούς προτείνω τα 216xx (είναι ελάχιστα γρηγορότερα του 2369x)

Στους υπόλοιπους (όπως ο Γιάννης) προτείνω τα (2369x)

Ετοιμάζω την νέα εκδοσή v20 η οποία θα έχει αλλαγές στην αρίθμηση,

αντί για v20.0 - v20.1 - v20.2 κτλ η νέα αρίθμηση θα είναι v20.build, πχ v20.21685

Επίσης τα build 231xx δεν θα τα μαγειρεύω από εδώ και πέρα γιατί δεν είναι τόσο καλά όσο τα 2369x + 216xx)

Πιστεύω να είναι πιο εύκολο έτσι για τους χρήστες να κάνουν την επιλογή τους.

Edited by ioathe

• Administrators
Συμφωνώ όσον αφορά το τελευταίο. Όσον αφορά την αρίθμηση τώρα έχω κάποιους ενδοιασμούς για το αν θα διευκολύνει ή αν θα μπερδέψει παραπάνω. :rolleyes:

Modpic.gif