Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια οταν εστησα το κινητο εβαλα το email Μου....τωρα ηθελα να περασω ενα αλλο email το εβαλα αλλα δεν μπορω να βγαλω το προηγουμενο....δεν εχει επιλογη διαγραφη ενω στο δευτερο εχει επιλογη για να το διαγραψω!

το δευτερο δεν κανει ανανεωση ενω το εχω βαλει καθε 5 λεπτα δεν μου ερχεται το μηνυμα που μου εστειλαν(στο pc εχει ερθει)ουτε εχει επιλογη για ενημερωση(δεν μπορω να το πατησω ειναι γκρι γιατι μαυρο)

εχω την 18 dinik:mad:

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

.

@cbirt

Έμενα σ όλες μένει η ώρα κανονικά και δεν αλλάζει από το pc η ώρα.

Ει Γιάννη, :whistle:

Στο BsB Tweaks το Auto sync clock είναι στο off.

Στον Πίνακα ελέγχου -->προσωπικά-->τηλέφωνο-->Υπηρεσίες GSM-->Συγχρονισμός ώρας->Λήψη ρυθμίσεων-->ξε-τσεκαρισμένο

Θα μου πεις, ρε παλικάρι :rtfm: :rtfm: :rtfm:.... (μετάφραση: Read The ****ing Manual) και άσε μας ήσυχους ........ χα χα χα χα χα...........:lol: :lol:

Υπάρχει κάτι άλλο να πειράξω?

Γιατί με τα παραπάνω δύο όπως στα γράφω ο συγχρονισμός της ώρας πραγματοποιείται.

Την 19.2 φοράω με 2.14.50.04 και HSPL3.

Σε προ-ευχαριστώ :p.

Με την ίδια rom, ούτε εγώ έχω πρόβλημα με την ώρα πάντως. :confused:

Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά όπως έγραψα και λίγο πιό παληά εγώ έλυσα οριστικά το πρόβλημα με την ώρα μόνο όταν στις δύο γνωστές ρυθμίσεις πρόσθεσα και την αλλαγή στο ρολοί: απο το "η θέση μου"στο ¨Αθήνα".

Μόνο με τις άλλες δύο ρυθμίσεις άλλαζε ακόμη και όταν όλα ήταν σωστά τσεκαρισμένα.

Μήπως τελικά χρειάζεται και αυτό;

• Administrators
Με αυτό που έκανες του έβαλες "καρφωτά" την Αθήνα σαν πόλη. Εγώ έχοντας το My location ενεργό και να βρίσκει την εκάστοτε τοποθεσία μου αυτόματα, και πάλι δεν έχω πρόβλημα.

Modpic.gif

Με αυτό που έκανες του έβαλες "καρφωτά" την Αθήνα σαν πόλη. Εγώ έχοντας το My location ενεργό και να βρίσκει την εκάστοτε τοποθεσία μου αυτόματα, και πάλι δεν έχω πρόβλημα.

Θα ξαναβάλω και γω το Μy location ενεργο να δω αν θα ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα

και θα ενημερώσω.

Απλά φοβάμαι μην μου την κάνει καμμιά ώρα περίεργη και δεν ξυπνήσω με το ξυπνητήρι! :confused:

Λοιπόν,μετά απο μια ημέρα χρησης της 19.2

Πολύ γρήγορη και smooth, με οτι χρειάζομαι απο "δομή":happy:ιάννη

Πέρασα και το 2.15 ραδιο, που με την ν12 δεν μου είχε κάτσει καλά.Εδώ φαινεται να συνεργάζεται πολύ καλά!

Κανένα πρόβλημα με ωρα , καλή διαχειριση μπαταριας, λιιιγο πιο καλη ανταποκριση του Android.

Οχι ενεργοποιήσεις του GPRS:superman:, dialup enabler δουλευει αψογα..

2 αδυναμίες που ειχα και στις ν 13,14.15 οπότε έμαθα να ζω με αυτές:lol:

Δεν κάνει συγχρονισμό των mail (yahoo,gmail) με GPRS παρα μονο με WiFi, και

Κάποιες φορές μου "χάνει" τον κωδικό του Twitter στο sense και τον βάζω χειροκίνητα στην registry..

Γιάννη ευχαριστούμε!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Αν δεν τρέξει το destinator για να κλειδώσει δορυφόρους, δεν είναι σε θέση να του αλλάξει την ώρα από μόνο του. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να το αφαιρέσει από την κάρτα μνήμης.

Σωστό αυτό που λες!

Ας κάνει έλεγχο ο φίλος μας χωρίς να χρησιμοποιεί το destinator.

παιδια οταν εστησα το κινητο εβαλα το email Μου....τωρα ηθελα να περασω ενα αλλο email το εβαλα αλλα δεν μπορω να βγαλω το προηγουμενο....δεν εχει επιλογη διαγραφη ενω στο δευτερο εχει επιλογη για να το διαγραψω!

το δευτερο δεν κανει ανανεωση ενω το εχω βαλει καθε 5 λεπτα δεν μου ερχεται το μηνυμα που μου εστειλαν(στο pc εχει ερθει)ουτε εχει επιλογη για ενημερωση(δεν μπορω να το πατησω ειναι γκρι γιατι μαυρο)

εχω την 18 dinik:mad:

Πολυ παραξενο, μπορεις να ανεβασεις screenshot να το δω?

.

Ει Γιάννη,

Στο BsB Tweaks το Auto sync clock είναι στο off.

Στον Πίνακα ελέγχου -->προσωπικά-->τηλέφωνο-->Υπηρεσίες GSM-->Συγχρονισμός ώρας->Λήψη ρυθμίσεων-->ξε-τσεκαρισμένο

Θα μου πεις, ρε παλικάρι.... (μετάφραση: Read The ****ing Manual) και άσε μας ήσυχους ........ χα χα χα χα χα...........

Υπάρχει κάτι άλλο να πειράξω?

Γιατί με τα παραπάνω δύο όπως στα γράφω ο συγχρονισμός της ώρας πραγματοποιείται.

Την 19.2 φοράω με 2.14.50.04 και HSPL3.

Σε προ-ευχαριστώ.

Οπως σου είπα και πάλι η ώρα σε 2 pc που εχω δοκιμασει (πολλες φορες) δεν αλλαζει. Το ενα pc εχει windows 7 και το αλλο xp.

Πριν λιγο το δοκιμασα και παλι και το pc εχει 7:35 και το HD2 7:36,

ο συχρονισμος δεν μου αλλαζει την ωρα.

Δεν εχω πειραξει τιποτα απο το BsB Tweaks ουτε εχω κανει αλλη ρυθμιση.

Δοκιμασε σ αλλο pc αν μπορεις κανοντας πρωτα hard reset και ενημερωσε με.

Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά όπως έγραψα και λίγο πιό παληά εγώ έλυσα οριστικά το πρόβλημα με την ώρα μόνο όταν στις δύο γνωστές ρυθμίσεις πρόσθεσα και την αλλαγή στο ρολοί: απο το "η θέση μου"στο ¨Αθήνα".

Μόνο με τις άλλες δύο ρυθμίσεις άλλαζε ακόμη και όταν όλα ήταν σωστά τσεκαρισμένα.

Μήπως τελικά χρειάζεται και αυτό;

Το μονο που εχεις να κανεις για το προβλημα τις ωρας ειναι αυτο που γραφω στο πρωτο post με κοκκινα γραμματα. Τιποτα αλλο

Ενημερωτικα το προβλημα τα εχουν μονο οσοι εχουν WIND και Vodaphone,

οσοι εχουν cosmote δεν εχουν πρόβλημα (ή αν τα μπερδεψα αναποδα Vodaphone δεν εχουν προβλημα - cosmote εχουν- διορθώστε με αν εκανα λαθος).

Λοιπόν,μετά απο μια ημέρα χρησης της 19.2

Πολύ γρήγορη και smooth, με οτι χρειάζομαι απο "δομή":happy:ιάννη

Πέρασα και το 2.15 ραδιο, που με την ν12 δεν μου είχε κάτσει καλά.Εδώ φαινεται να συνεργάζεται πολύ καλά!

Κανένα πρόβλημα με ωρα , καλή διαχειριση μπαταριας, λιιιγο πιο καλη ανταποκριση του Android.

Οχι ενεργοποιήσεις του GPRS:superman:, dialup enabler δουλευει αψογα..

2 αδυναμίες που ειχα και στις ν 13,14.15 οπότε έμαθα να ζω με αυτές:lol:

Δεν κάνει συγχρονισμό των mail (yahoo,gmail) με GPRS παρα μονο με WiFi, και

Κάποιες φορές μου "χάνει" τον κωδικό του Twitter στο sense και τον βάζω χειροκίνητα στην registry..

Γιάννη ευχαριστούμε!

Ευχαριστώ για το feedback Χρήστο,

Ερωτηση για οσους εχουν GPRS internet:

Εχετε το προβλημα που εχει ο Χρηστος με τον συγχρονισμό των mail yahoo,gmail???

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Με την v.15 και cosmote μου κάνει κανονικά συγχρονισμό hotmail, gmail και yahoo, είτε με GPRS είτε με WiFi. Κανένα πρόβλημα.

Και πάει και σφαίρα με την 15!! (21681)

Πάει ακόμα καλύτερα με την 19,2 που διαβάζω τόσα καλά λόγια;;

Με την v.15 και cosmote μου κάνει κανονικά συγχρονισμό hotmail, gmail και yahoo, είτε με GPRS είτε με WiFi. Κανένα πρόβλημα.

Και πάει και σφαίρα με την 15!! (21681)

Πάει ακόμα καλύτερα με την 19,2 που διαβάζω τόσα καλά λόγια;;

Ευχαριστώ για την ενημέρωση,

παράξενο που δεν δουλεύει ο συγχρονισμός στον Χρίστο.

Αν μπορούν ας το επιβεβαιώσουν και άλλοι αυτό.

Το 21681 ειναι απο τα πιο γρήγορα και σταθερά build που εχω δοκιμάσει

το μόνο του πρόβλημα που συνδέετε στο GPRS internet μονο του.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και το 23699 που εχει η 19.2 και να αποφασίσεις πιο σου ταιριάζει καλύτερα.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλημερα σε ολους και ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιαννη για την υπεροχη δουλεια του. Ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω omega και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Εχω καποιες ερωτησουλες:

1. τι προβλημα υπαρχει με το ξυπνητηρι; χτες βραδυ το εβαλα κανονικα απο το home page και σημερα δουλεψε κανονικα.

2. για να ενεργοποιησω την αναφορα μηνυματων πρεπει να περασω το Advanced config tool? (για να πω την αληθεια δεν εχω δει αν ερχεται αναφορα, αλλα εψαχνα να την ανοιξω και δεν εβρισκα επιλογη)

3. μπορω να αλλαξω το start button (αυτο με τα λιονταρακια)

4. κατα την ενεργοποιηση της συσκευης στην οθονη που δειχνει ποια ρομ, ποιο ραδιο κλπ φορας εχει περαστει μια εικονα απο την προηγουμενη energy ρομ που ειχα, μπορει να αλλαχτει απο καπου; μηπως επρεπε να κανω task29 πρωτα;

Ευχαριστω και παλι,

Φανης.

• Administrators
Εχω καποιες ερωτησουλες:

1. τι προβλημα υπαρχει με το ξυπνητηρι; χτες βραδυ το εβαλα κανονικα απο το home page και σημερα δουλεψε κανονικα.

2. για να ενεργοποιησω την αναφορα μηνυματων πρεπει να περασω το Advanced config tool? (για να πω την αληθεια δεν εχω δει αν ερχεται αναφορα, αλλα εψαχνα να την ανοιξω και δεν εβρισκα επιλογη)

4. κατα την ενεργοποιηση της συσκευης στην οθονη που δειχνει ποια ρομ, ποιο ραδιο κλπ φορας εχει περαστει μια εικονα απο την προηγουμενη energy ρομ που ειχα, μπορει να αλλαχτει απο καπου; μηπως επρεπε να κανω task29 πρωτα;

2. Μηνύματα (καρτέλα) / Περισσότερα / Μενου / Ρυθμίσεις / Επιλογές / "Αίτηση αναφοράς παράδοσης"

3. Με έναν file manager: /Omega files/ Start menu icons

4. http://images.myphone.gr/attach/zip.gif LEOsplash_Stock.zip

Modpic.gif

Καλημερα σε ολους και ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιαννη για την υπεροχη δουλεια του. Ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω omega και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Εχω καποιες ερωτησουλες:

Ευχαριστω και παλι,

Φανης.

Καλημέρα Φάνη,

σ καλωσορίζω στην Omega :):)

1. Σπάνια (σποραδικά) μπορεί να μην χτυπήσει το ξυπνητήρι.

Αν ρυθμίσεις (σ όλες τις ρομ και σ όλους τους μάγειρες με manila 2018 και 2019) το ξυπνητήρι από το manila και μετά πας να κάνεις έλεγχο το ιδιο ξυπνητήρι στα windows θα δεις ότι δεν έχει ήχο.

Αυτό είναι γιατί τα νέα manila 2018 + 2019 δεν είναι συμβατά με WM 6.5.X στα ξυπνητήρια, με WM 6.5 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

2. Οχι υπαρχει επιλογη,

πηγαινε ρυθμισεις > επιλογες και ενεργοποιησε την Αιτηση αναφορας παραδοσης

(αυτο δεν με ρωτας?)

3. Υπάρχει στο root menu της συσκευης ενας φακελος Omega files,

εκει καπου θα βρεις το Windows icon start menu.cab

τρεξε το και κανε επανεκκίνηση.

4. Κατέβασε το αρχείο που έχει δώσει εδώ ο Γιάννης και φλασσαρε το

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9322451&postcount=1733

2. Μηνύματα (καρτέλα) / Περισσότερα / Μενου / Ρυθμίσεις / Επιλογές / "Αίτηση αναφοράς παράδοσης"

3. Με έναν file manager: /Omega files/ Start menu icons

4. http://images.myphone.gr/attach/zip.gif LEOsplash_Stock.zip

Σ ευχαριστω πολυ Γιαννη, δουλεψαν ολα!!!:D

Μενει το θεμα με το ξυπνητηρι να μαθω τι παιζει.

edit:

με προλαβες και συ Γιαννη! Ευχαριστω πολυ!!!!!

• Administrators
Για το ξυπνητήρι δεν εξέφρασα άποψη γιατί χρησιμοποιώ το G-Alarm και ανοίγει αυτό κατευθείαν πατώντας στο ξυπνητήρι του manila.

Modpic.gif

Δεν κάνει συγχρονισμό των mail (yahoo,gmail) με GPRS παρα μονο με WiFi

Καλημέρα παιδιά :)

Gmail χρησιμοποιώ καθημερινά με gprs, δεν έχω κανένα πρόβλημα συγχρονισμού

όσο για το yahoo δεν το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω.

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Για το ξυπνητήρι δεν εξέφρασα άποψη γιατί χρησιμοποιώ το G-Alarm και ανοίγει αυτό κατευθείαν πατώντας στο ξυπνητήρι του manila.

athanaso με το g-alarm παρατηρείς κάποια υπερ-κατανάλωση στη μπαταρία;

Το χρησιμοποιούσα αρκετά παλιότερα αλλά μου τρωγε πολύ μπαταρία και το αντικατέστησα με το spbtime. Αυτό δουλεύει μια χαρά και αξιόπιστα αλλά δε δείχνει την ώρα για ξυπνητήρι στο sense..

• Administrators
athanaso με το g-alarm παρατηρείς κάποια υπερ-κατανάλωση στη μπαταρία;

Έχω ακούσει στο παρελθόν τα περί αυξημένης κατανάλωσης του G-Alarm αλλά δεν είχα πρόβλημα. Έχω όμως ένα θέμα με την μπαταρία τελευταία και το ψάχνω. Δώσε μου λίγο χρόνο να το κοιτάξω και αυτό και θα σου πω.

Modpic.gif

βασικα και εγω εχω καπως αυξημενη καταναλωση της μπαταριας,αλλα

δεν ξερω σιγουρα αν ειναι απο το g allarm γιατι δεν το εχω απενεργοποιησει ποτε λογο δουλειας!και αμα δεν το βαλω :zzz:

Πολυ παραξενο, μπορεις να ανεβασεις screenshot να το δω?

στην 1η φωτο.... φαινεται οτι δεν μπορω να κανω ενημερωση φακελων αλλα μπορω να επιλεξω απαλοιφη live mail.

στην 2η φωτο....δεν ξερω αν φαινεται...ειναι γκρι τα γραμματα και δεν μπορω να επιλλεξω κανενα email για διαγραφη!!!

στην 3η φωτο....φαινεται οτι εχω επιλεγμενη το Live email...και επισης αν κρατησω πατημενω το δαχτυλο πανω στο Live email θα βγαλει επιλογη για διαγραφη ενω στο hotmail δεν κανει τπτ οσο και να το κραταω....

στην 4η φωτο....φαινεται και εδω οτι δεν μπορω να κανω απαλοιφη το hotmail παρολου που ειναι το live mail επιλεγμενο...

αυτα τα ολιγα...:happy:

επειδη λεω να αφησω την 18dinik λεω να περασω καποια απο τις καινουριες σου απλα ειμαι αναμεσα στην 19 diniκ και την 19.4 εσυ ποια λες????

Edited by sakisdani

παιδια κατι αλλο να ρωτησω που μπορει να περναει απο το μυαλο σε πολλους!

οταν περναμε μια rom υπαρχουν καποιες κινησεις που πρεπει να κανουμε για καλυτερο αποτελεσμα τις εγκαταστασης....δλδ....

πρωτα....κανουμε επαναφορα εργ. ρυθμισεων και μετα περναμε οποια rom θελουμε!

η κανουμε Task29 και μετα περναμε την rom που θελουμε!

η περναμε την ( ταδε ) γνησια rom και μετα βαζουμε αυτην την rom που θελουμε!

η βαζουμε απο πανω οποια rom θελουμε κατευθειαν το ιδιο ειναι για την εγκατασταση....

Edited by sakisdani

Εψαξα αλλα δεν βρηκα ακρη!

Ελληνικο πληκτρολογιο που να στελνει σμσ 160 χαρακτηρων, που βρισκουμε;

δοκιμασα 2-3 που ειχα αλλα στελνουν ερωτηματικα και με ενεργοποιημενο το unicode στελνουν κανονικα αλλα 70 χαρακτηρες.

• Administrators
Εψαξα αλλα δεν βρηκα ακρη!

Ελληνικο πληκτρολογιο που να στελνει σμσ 160 χαρακτηρων, που βρισκουμε;

δοκιμασα 2-3 που ειχα αλλα στελνουν ερωτηματικα και με ενεργοποιημενο το unicode στελνουν κανονικα αλλα 70 χαρακτηρες.

Στο πρώτο post του HD2 κοίταξες;

Modpic.gif

Ειχα δοκιμασει το Οfficial ελληνικό πληκτρολόγιο ported από ελληνική rom αλλα δεν δουλευε σωστα με την ευρεση επαφης σε νεο μηνυμα και τα ????.

Δοκιμασα το finger keyb αλλα κολλουσε καπως.

Και τελος δοκιμασα το Βελτιωμένο ελληνικό πληκτρολόγιο για αγγλικές HD2 συσκευές/ROMs (by DrMobile) αλλα δεν ειχα δει οτι στα συμβολα εχει τους σμσ χαρακτηρες!!!! Και το ειδα σημερα το πρωι.

Γι αυτο ρωτησα.... 3/3 να μην μου δουλευει κανενα σωστα;;

• Administrators
Μάλλον προσπέρασες τις αναλυτικότατες πληροφορίες που υπάρχουν στο link για το πληκτρολόγιο του DrMobile. :rolleyes:

Modpic.gif