Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Στον φάκελο Omega υπάρχει ένας φάκελος Start Icons (αν θυμάμαι καλά). Εχει μέσα και το default εικονίδιο των Windows. Το επιλέγεις και κάνεις επανεκκίνηση. Στον φάκελο /My Documents/Omega files βρίσκεται o φάκελος. Θα τρέξει απλά το σχετικό cab. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Καλα καταλαβα, ναι ολα τα εικονιδια ειναι στυλ Dinik (και cht 2 - cht editor) Ευχαριστώ για το link, θα το κοιτάξω! Στο cht editor δεν είναι dinik τα εικονίδια. Τα πέρασα με το σχετικό cab. Στη ν 19, η έκδοση του chts είναι η 2 ή η 2.10 final; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Δεν με καταλαβατε....θελω να βαλω δικο μου start icon!!!Τι μπορω να κανω???το μονο που καταγερα ειναι να το γυρισω στο default...δικο μου πως θα βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Δεν ξέρω και δεν νομίζω οτι είναι πρόβλημα της ROM αλλά θα ρωτήσω έτσι κι΄αλλιώς :O Έχω παρατηρήσει οτι κατά την κλήση ενός αριθμού ακούω στο ηχείο δύο τόνους, έναν κανονικό ,που ακούμε συνήθως και έναν σαν αντίλαλο που ακολουθεί τον κανονικό. Το radio είναι 2.15.50.14 αλλά έχω την εντύπωση οτι το παρουσίαζε και με το 2.14.50.04. Συνήθως στην αρχική οθόνη έχω σύμβολο H (HSDPA) με το 3G ενεργοποιημένο.Αν το απενεργοποιήσω το σύμβολο γίνεται Ε (edge) και μερικές φορές ,μάλλον σε περιοχές που δεν έχουν πολύ δυνατό σήμα γίνεται G. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις έχω αυτό το σπαστικό πρόβλημα. Όταν στον ''τύπο δικτύου'' επιλέγω GSM και στην ''συχνότητα ζώνης'' GSM (1900+850) δεν έχω καθόλου σήμα!. Πρέπει να αλλάξω radio ή κάτι άλλο φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 (edited) Παιδιά βοήθεια! Έβαλα το HSPL3 και ότι δοκιμάσω να φλασάρω μένει στο 0%. Τι task29, τι radio 2.14.50.14, τι Omega 19.3, όλα κολλάνε στο 0%. Έκανα μια αναζήτηση στο θέμα και στο google αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι (ή ψάχνω λάθος ή είναι πρωτόγνωρο). Καμιά ιδέα τι φταίει και τι να κάνω; Μπράβο μου, είχα βάλει την 2.08.0000 αντί για 2.08.HSPL... Την κάνω πάλι την μαμακία όμως αφού έφαγα 2 ώρες προσπαθειών τζάμπα; Αμ δεν την ξανακάνω... Edited November 20, 2010 by aimilios Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Δεν ξέρω και δεν νομίζω οτι είναι πρόβλημα της ROM αλλά θα ρωτήσω έτσι κι΄αλλιώς :O Έχω παρατηρήσει οτι κατά την κλήση ενός αριθμού ακούω στο ηχείο δύο τόνους, έναν κανονικό ,που ακούμε συνήθως και έναν σαν αντίλαλο που ακολουθεί τον κανονικό. Το radio είναι 2.15.50.14 αλλά έχω την εντύπωση οτι το παρουσίαζε και με το 2.14.50.04. Συνήθως στην αρχική οθόνη έχω σύμβολο H (HSDPA) με το 3G ενεργοποιημένο.Αν το απενεργοποιήσω το σύμβολο γίνεται Ε (edge) και μερικές φορές ,μάλλον σε περιοχές που δεν έχουν πολύ δυνατό σήμα γίνεται G. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις έχω αυτό το σπαστικό πρόβλημα. Όταν στον ''τύπο δικτύου'' επιλέγω GSM και στην ''συχνότητα ζώνης'' GSM (1900+850) δεν έχω καθόλου σήμα!. Πρέπει να αλλάξω radio ή κάτι άλλο φταίει; Εγω που εχω την 20.15.50.14 δεν εχω καποιο προβλημα...ολα οκ!!!Και σημα...ΚΑΜΠΑΝΑ...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Έχω παρατηρήσει οτι κατά την κλήση ενός αριθμού ακούω στο ηχείο δύο τόνους, έναν κανονικό ,που ακούμε συνήθως και έναν σαν αντίλαλο που ακολουθεί τον κανονικό. Το radio είναι 2.15.50.14 αλλά έχω την εντύπωση οτι το παρουσίαζε και με το 2.14.50.04. Μήπως αυτό δεν συμβαίνει πάντα; Μήπως ο διπλός τόνος ακούγεται στην περίπτωση που έχεις κλήση από διαφορετικό provider; Όπως και να έχει αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα αφού κατά τη συνομιλία δεν υπάρχει αντίλαλος. Απεναντίας, έχεις πληροφορία για το αν ο αριθμός που καλείς βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο με σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Στο cht editor δεν είναι dinik τα εικονίδια. Τα πέρασα με το σχετικό cab. Στη ν 19, η έκδοση του chts είναι η 2 ή η 2.10 final; Η v19.x έχει τα: Co0kie.HomeTab_v2.0.0 Final CHTEditor v2.0.0.0 Final (Προς το παρόν δεν υπάρχει Ελληνική μετάφραση) CHTScheduler 2.10 (Προς το παρόν δεν υπάρχει Ελληνική μετάφραση) CHT v2.0.0 LanguagePack R2[ Όλα τα Co0kie WIDGET Cabs στον φάκελο Omega Files Δεν με καταλαβατε....θελω να βαλω δικο μου start icon!!!Τι μπορω να κανω???το μονο που καταγερα ειναι να το γυρισω στο default...δικο μου πως θα βαλω? Τωρα σε καταλαβα :) Το εικονίδιό σου ονόμασε το classicblue_bubble_flag.png και το ίδιο πάλι σε classicblue_bubble_flag_disabled.png (σύνολο θα πρέπει να έχεις 2 ίδια με τα πιο πάνω ονόματα) και με μέγεθος 48x48. Κανε αντιγραφή και τα 2 στον φάκελο windows και μετά soft reset. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Εγω το προβλημα με τον διπλο τονο το εχω καλωντας σε cosmote... Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Λοιπόν το έστησα το τηλέφωνό μου με την v19.3 και δε βλέπω να έχω το παραμικρό πρόβλημα.Έχω κάποιες απορίες όμως. 1.Υπάρχει κάποιος loader για android γιατί δε βρίσκω κάτι. 2.Βλέπω το εορτόλογιο του papadimitriou.Πως μπορώ να το βγάλω στην αρχική οθόνη?Προσπάθησα απο το CHTeditor αλλά δε το βρήκα.Μήπως να τρέξω το eortologio που είχα προηγουμένως στη μαμά έκδοση που το έβγαζε κατευθείαν στην αρχική οθόνη? 3.Το CHTswitchgui.Τι είναι το προγραματάκι αυτό με νύχτα μέρα κτλπ? 4.Κράτησα backup με το spritebackup.Δε μπορώ να κάνω restore σε επόμενη έκδοση της omega, έτσι δεν είναι? Aυτά προς το παρόν.Είναι τέλεια η rom απλά έχει πολλά προγραμματάκια παραμετροποιήσιμα και θέλει ψάξιμο.Αν γινόταν και κάποια μετάφραση η κάποιο μάνουαλ για τα CHTeditor κτλπ θα είμασταν κομπλέ :p.Πάντως και έτσι είναι σούπερ!! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 1.Υπάρχει κάποιος loader για android γιατί δε βρίσκω κάτι. 2.Βλέπω το εορτόλογιο του papadimitriou.Πως μπορώ να το βγάλω στην αρχική οθόνη?Προσπάθησα απο το CHTeditor αλλά δε το βρήκα.Μήπως να τρέξω το eortologio που είχα προηγουμένως στη μαμά έκδοση που το έβγαζε κατευθείαν στην αρχική οθόνη? 3.Το CHTswitchgui.Τι είναι το προγραματάκι αυτό με νύχτα μέρα κτλπ? 4.Κράτησα backup με το spritebackup.Δε μπορώ να κάνω restore σε επόμενη έκδοση της omega, έτσι δεν είναι? 1. Υπάρχει στον φάκελο Εργαλ. Θα τον βρεις πατώντας απλά το start icon. 2. Στην αρχική οθόνη εννοείς στο calendar; Διάβασε στο πρώτο post του HD2 για το πως θα το κάνεις. 3. Για να αλλάζεις profiles με προγραμματισμένο τρόπο. 4. Δεν ενδείκνυται αν και πολλοί το κάνουν χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Eυχαριστώ φίλε μου! Edit:Μόλις διάβασα για το θέμα του HD2 οσον αφορά την εμφάνιση του eortologiou στο callendar.Απο ότι είδα δε σχετίζεται με κάποιο του papadimitriou.Να κάνω αυτό μέσω του pimbackup?Δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα με αυτό του papadimitriou? Edited November 21, 2010 by boltsis Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Καλησπέρα, Χθες έβαλα την v19 με dinik και μου βγάζει συνέχεια μικροπροβληματάκια. Πριν την εγκατάσταση έκανα τασκ29 και μετά τη ρομ hard reset. Συγκεκριμένα, η οθόνη σβήνει μόνη της καθώς πάω να γράψω μήνυμα ή να κάνω οτιδήποτε άλλο στο κινητό, δεν κλειδώνει, δεν ενεργοποιούνται τα προγράμματα όταν πατήσω πάνω τους, το CHT κρασάρει και για να επανέλθει στα "λογικά" του έστω και προσωρινά, πρέπει να βγάλω μπαταρία. Το θέμα με την ώρα παραμένει ασχέτως με τις ρυθμίσεις/επιλογές (uncheck κτλ). Καμμιά ιδέα??? Edited November 21, 2010 by ArxOn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Χθες έβαλα την v19 με dinik και μου βγάζει συνέχεια μικροπροβληματάκια. Πριν την εγκατάσταση έκανα τασκ29 και μετά τη ρομ hard reset. Συγκεκριμένα, η οθόνη σβήνει μόνη της καθώς πάω να γράψω μήνυμα ή να κάνω οτιδήποτε άλλο στο κινητό, δεν κλειδώνει, δεν ενεργοποιούνται τα προγράμματα όταν πατήσω πάνω τους, το CHT κρασάρει και για να επανέλθει στα "λογικά" του έστω και προσωρινά, πρέπει να βγάλω μπαταρία. Δεν είναι φυσιολογικά τα προβλήματα που αναφέρεις. Κάνε πάλι hard reset και αν συνεχιστούν ξαναφλασάρεις τη rom ή κάποια άλλη. Αν συνεχιστούν βάλε την official. Edit:Μόλις διάβασα για το θέμα του HD2 οσον αφορά την εμφάνιση του eortologiou στο callendar.Απο ότι είδα δε σχετίζεται με κάποιο του papadimitriou.Να κάνω αυτό μέσω του pimbackup?Δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα με αυτό του papadimitriou? Όχι, του papadimitriou είναι ξεχωριστό και αυτόνομο. Χρησιμοποίησε όποια διαδικασία θέλεις. Edited November 21, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Καλησπέρα, Χθες έβαλα την v19 με dinik και μου βγάζει συνέχεια μικροπροβληματάκια. Πριν την εγκατάσταση έκανα τασκ29 και μετά τη ρομ hard reset. Συγκεκριμένα, η οθόνη σβήνει μόνη της καθώς πάω να γράψω μήνυμα ή να κάνω οτιδήποτε άλλο στο κινητό, δεν κλειδώνει, δεν ενεργοποιούνται τα προγράμματα όταν πατήσω πάνω τους, το CHT κρασάρει και για να επανέλθει στα "λογικά" του έστω και προσωρινά, πρέπει να βγάλω μπαταρία. Το θέμα με την ώρα παραμένει ασχέτως με τις ρυθμίσεις/επιλογές (uncheck κτλ). Καμμιά ιδέα??? Κατι δεν εχει παει καλα, θα σου πρότεινα χωρις να κανεις tsak 29 απλα να φλασσαρεις και παλι την ρομ και αν μπορείς να με ενημερώσεις. Θα ηθελα επισης να δοκιμασεις λιγο την συσκευη και μετα να την στησεις μηπως το προβλημα το δημιουργεί καποιο προγραμμα ή ρυθμιση. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Έκανα hard reset κι αυτή τη στιγμή μόνο το CHT μου κάνει κολπάκια, δηλαδή μια εμφανίζει τις επιλογές για το Home screen, μια όχι. Για να τα βάλω όπως θέλω πρέπει πρώτα να ξε-επιλέγω αρχικά αυτό που θέλω να βάλω, να το κάνω save κι εν συνεχεία να το ξαναεπιλέξω για να εμφανιστεί. Λοιπόν, θα συνεχίσω έτσι κι αν εμφανιστούν ξανά τα ίδια προβλήματα θα ξαναφλασάρω ioathe. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Μπορώ να περάσω την 19 dinik αλλά να κρατήσω το πληκτρολόγιο της 19 και τον dialer; Μήπως να περνούσα τα cab για να αλλάξουν τα εικονίδια αυτόματα απο το xda; Επίσης τι το ξεχωριστό έχει το Arkswitch; Edited November 21, 2010 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Μπορώ να περάσω την 19 dinik αλλά να κρατήσω το πληκτρολόγιο της 19 και τον dialer; Μήπως να περνούσα τα cab για να αλλάξουν τα εικονίδια αυτόματα απο το xda; Επίσης τι το ξεχωριστό έχει το Arkswitch; Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate που μου έκανες :):) Η Dιnik εχει το δικο της πληκτρολογιο και dialer. Αν δεν σου αρέσουν θα πρέπει να περάσεις κάποια άλλα με cab. Αν θέλεις πες μου να σου τα βρω - άλλα μετά αλλάζει το στυλ της Dinik αρκετά. Ο Arkswitch για μένα είναι ο καλύτερος Task manager. Αν δεν σου αρέσει μπορείς να τον κάνεις uninstall και να βάλεις κάποιον άλλον. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Έκανα hard reset κι αυτή τη στιγμή μόνο το CHT μου κάνει κολπάκια, δηλαδή μια εμφανίζει τις επιλογές για το Home screen, μια όχι. Για να τα βάλω όπως θέλω πρέπει πρώτα να ξε-επιλέγω αρχικά αυτό που θέλω να βάλω, να το κάνω save κι εν συνεχεία να το ξαναεπιλέξω για να εμφανιστεί. Λοιπόν, θα συνεχίσω έτσι κι αν εμφανιστούν ξανά τα ίδια προβλήματα θα ξαναφλασάρω ioathe. Ευχαριστώ! Καλησπέρα. Με την 19 dinik που την έβαλα και εγώ από εχθές, έχω παρατηρήσει ότι: - σβήνει η οθόνη πολύ γρήγορα, περίπου σε 1 sec μόλις πατηθεί με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την διαβάσω - λύθηκε αφού ξαναρύθμισα να σβήνει η οθόνη μετά από 10 sec. - όταν με "επεξεργασία Διάταξης Home" να ρυθμίσω τη θέση του ρολογιού, του ημερολογίου και υπολοίπων μπιχλιμπιδιών, κάτι δεν πάει καλά και μιά σβήνουν ή πάνε όπου θέλουν αυτά - με soft reset τα πράγματα κάπως καλυτερεύουν. - παρατήρησα υψηλή κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη rom 18.3, η οποία με είχε εντυπωσιάσει σχετικά με την χαμηλή κατανάλωση. ΥΓ. καθώς συνήθως βάζω την έκδοση dinik, νομίζω ότι για κάποιο λόγο καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. edit: ποιός είναι ο φάκελος με τα εικονίδια που βγαίνουν στα softkeys του CHt 2, για να τα αλλάξω; Edited November 21, 2010 by NIKOLAOS68 Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Επίσης τι το ξεχωριστό έχει το Arkswitch; Έχεις κάποιον πιο κατάλληλο task manager υπόψιν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Το θέμα με την ώρα παραμένει ασχέτως με τις ρυθμίσεις/επιλογές (uncheck κτλ). Καμμιά ιδέα??? Δοκιμασε στο ρολοι να τσεκαρεις στην τοποθεσια μια συγκεκριμενη πολη π.χ. Αθηνα και οχι την επιλογη η θεση μου. Εγω ετσι ελυσα το προβλημα οριστικα. Οι υπολοιπες ρυθμισεις εννοουνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Έχεις κάποιον πιο κατάλληλο task manager υπόψιν; Όχι, απλά θέλω να γνωρίζω απο κάποιους πιο έμπειρους γιατί είναι καλύτερος απο τον task manager της htc και να αποφασίσω αν τον χρησιμοποιώ ή όχι. Είναι κακό αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Γιατί να είναι κακό; :confused: Η ερώτηση ήταν απλά αν έχεις δοκιμάσει κάτι άλλο να προτείνεις. Ο Arkswitch δείχνει να τα πηγαίνει και να ταιριάζει καλύτερα περισσότερο με την φιλοσοφία των WM6.5.X. Edited November 22, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Ένα σχετικά νέο θέμα στο xda με πολλές πληροφορίες για τα νέα build http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=8679651 Καλησπέρα. Με την 19 dinik που την έβαλα και εγώ από εχθές, έχω παρατηρήσει ότι: - σβήνει η οθόνη πολύ γρήγορα, περίπου σε 1 sec μόλις πατηθεί με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την διαβάσω - λύθηκε αφού ξαναρύθμισα να σβήνει η οθόνη μετά από 10 sec. - όταν με "επεξεργασία Διάταξης Home" να ρυθμίσω τη θέση του ρολογιού, του ημερολογίου και υπολοίπων μπιχλιμπιδιών, κάτι δεν πάει καλά και μιά σβήνουν ή πάνε όπου θέλουν αυτά - με soft reset τα πράγματα κάπως καλυτερεύουν. - παρατήρησα υψηλή κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη rom 18.3, η οποία με είχε εντυπωσιάσει σχετικά με την χαμηλή κατανάλωση. ΥΓ. καθώς συνήθως βάζω την έκδοση dinik, νομίζω ότι για κάποιο λόγο καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. edit: ποιός είναι ο φάκελος με τα εικονίδια που βγαίνουν στα softkeys του CHt 2, για να τα αλλάξω; Δεν εχω αλλαξει κατι στην Dinik 19 παρα μονο το build. Μπορει ή καταναλωση μπαταριας να ειναι απο το build. Ο φακελος ειναι ο windows, ολα ειναι εκει μεσα 'χυμα' Όχι, απλά θέλω να γνωρίζω απο κάποιους πιο έμπειρους γιατί είναι καλύτερος απο τον task manager της htc και να αποφασίσω αν τον χρησιμοποιώ ή όχι. Είναι κακό αυτό; Πληροφοριακά συνυπάρχει και ο task manager της htc, ειναι μεσα στον φακελο Εργαλ. αλλα και στην καρτελα notifications (το εικονίδιο κατω απο την μπαταριά) Edited November 21, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Καλησπέρα. Με την 19 dinik που την έβαλα και εγώ από εχθές, έχω παρατηρήσει ότι: - σβήνει η οθόνη πολύ γρήγορα, περίπου σε 1 sec μόλις πατηθεί με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την διαβάσω - λύθηκε αφού ξαναρύθμισα να σβήνει η οθόνη μετά από 10 sec. Νίκο μου θυμίζεις απο πού κάνουμε τη συγκεκριμένη ρύθμιση; Σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts