Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Στην 13 που έχω περάσει τώρα, συνδέεται συνέχεια στο ίντερνετ χωρίς λόγο... :worry: Είναι αυτό το πρόβλημα που είχε αναφέρει κι ο Γιάννης (athanaso77) παλαιότερα? Ω ναι! Μάλλον είναι θέμα build. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 (edited) Καλημερα!Ενω εχω φλασαρει την 15 και ολα πηγαιναν καλα μετα την αλλαγη κωδικου στα μεηλ μου,σημερα μου γραφει "σφαλμα συγχρονισμου" σε gmail,yahoo και με πεταει popup message λεγοντας οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση με τις τρεχουσες ρυθμισεις.Στο μενου ρυθμισεων WIND WAP GPRS δεν βλεπω κατι διαφορετικο.Τι κανουμε τωρα; Opera,twitter,fb ολα κανονικα edit:Επισης με wifi που βρηκα τωρα παιρνω κανονικα μεηλ.Μονο με GPRS δεν μπαινει Edited October 21, 2010 by tsak8 Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 (edited) Στην 13 που έχω περάσει τώρα, συνδέεται συνέχεια στο ίντερνετ χωρίς λόγο... :worry: Είναι αυτό το πρόβλημα που είχε αναφέρει κι ο Γιάννης (athanaso77) παλαιότερα? Στην 16 έχει διορθωθεί η οθόνη κλειδώματος και η σωστή αλλαγή του φόντου της? Βασιλη σε παρακαλω στειλε μου με pm και τα 2 προβληματα που εχεις και θα τα κοιταξω γιατι με την αδεια εχω χασει λιγο εδαφος. επισης στειλε μου και την εικονα που θελεις να βαλεις να την δοκιμασω. Ω ναι! Μάλλον είναι θέμα build. Ειναι θεμα build. Τα 24635+23694 δεν το κανουν αυτο, τα υπολοιπα το κανουν. Γιαννη μετα απο επανεκκινηση επανερχετε σε αυτοματο. Το ιδιο συμβαινει και με την ρυθμιση της αυτοματης ωρας ζωνης στο μενου Πινακας ελεγχου -->Προσωπικα -->Τηλεφωνο -->Υπηρεσιες GSM --> Συγχονισμος ωρας -->Ληψη ρυθμισεων. Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο και πολλες ωρες βρηκα οτι για να μην αλλαζει αυτοματα πρεπει να αλλαξεις 2 reg entries: [HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL] "AutoNetSelAfterReboot"=dword:00000001 [HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL] "TZEnabledAfterReboot"=dword:00000001 To 1 να γίνει 0 Ολες οι Τ-mobile roms εχουν αυτες τις ρυθμίσεις, στην v16 τις εχω αλλάξει για να μην γυρνάει αυτόματα. Γιαννη νεα εκδοση Οmarket 1,3.δεν μου λες εχεις το εικονιδιο που δουλευεις εσυ στο εν λογω προγραμμα;γιατι το συνηθισα και τωρα μου φαινεται καπως Αν κατεβασεις απο εδω την νεα εκδοση Οmarket 1,3εχει το ιδιο εικονιδιο που εχει και η Omega http://www.freewarepocketpc.net/omarket/ Στην Omega XT v15 Με Co0kie's Home Tab v1.8.5 εάν ενεργοποιήσεις την υπηρεσία εντοπισμού HTC ενημερώνει κανονικά τον καιρό. Εάν πας στην συνέχεια και απενεργοποιήσεις την υπηρεσία εντοπισμού τότε δεν σου εμφανίζει τον καιρό στο today (η θέση μου)... Επίσης όταν έχεις μια αναπάντητη κλήση στην οθόνη του κλειδώματος κάτω απο το συρόμενο bullet δεν εμφανίζεται όλη η φράση "πάτημα ή ολίσθηση" ... Thanks 1. Αυτο ειναι σωστο, πρεπει να πας εκ νεου και να ενεργοποιήσεις την θεση μου στο tab του καιρου παλι για να μπορεις να κανεις ανανέωση του καιρου και τις θεσης μου. 2. Η φράση "πάτημα ή ολίσθηση" δεν εμφανίζεται ολη σε ολες τις ELL αυτο γιατι εχει πολλους χαρακτηρες (ειναι γνωστό αυτο και δεν διορθώνετε). Στην WWE ειναι οκ. ΄Εκανα τρια :lol: Το "πρόβλημα" λύθηκε με ένα bakup. Το θέμα είναι, το γιατί συνέβει κάτι τέτοιο Το πιο πιθανό απο το screenshot που είδα ειναι να απ-ενεργοποίησες το HTC Sense Παιδιά έχω ένα πρόβλημα απο τότε που έβαλα την Omega V13,2. Κάθε φορά που αλλάζω μπαταρία στο κινητό η ημερομηνία και η ώρα αλλάζει, και πρέπει συνεχως να την φτιάχνω. Καμια λύση? Το δοκιμασα και με την δικη μου συσκευη δεν κανει αυτο το προβλημα! Μηπως βρηκες τι το προκαλει?? Θα σου προτεινα να βαλεις την v16 γιατι ειναι πιο γρηγορη. Καλημέρα. Είχα την Omega v14.4 ELL XT CHT μέχρι λιγο πριν και πέρασα Omega v15 ELL XT CHT και Radio leo 2.15.50.04 (με task29). Δίχως να περάσω ακόμη καμία εξωτερική εφαρμογή, όταν παραμετροποιώ το cht με τον editor (και δεν μιλώ για εξεζητημένες ρυθμίσεις, πχ την διάταξη των συντομεύσεων σε 5*5 ή το g-alarm ως ξυπνητήρι) κολλάει το σύμπαν.. Είναι κάποιο λαθάκι της συγκεκριμένης ver της 15; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Το ίδιο έγινε και ε μενα. Από την 14.1 οmega xt σε 15 xt έβγαζε μύνημα πριν το sence και δεν έβγαινε με τίποτα. ούτε με hard reset.. Τελικά γύρισα στην 14.1 πάλι και όλα καλά. το ιδιο και σε μενα:cry: Δεν μπορω να αναπαράγω το προβλημα, το κανει και σε αλους ή και σε αλλες εκδοσεις? Βοηθηστε με λιγο για να μπορεσω να καταλαβω τι κανει. Επισεις θα ηθελα να μου πειτε αν το κανει στην νεα v16??? Ελπιζω να απαντησα σ ολους και να μην μου ξεφυγε καποια ερωτηση :) Edited October 21, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Ειναι θεμα build. Τα 24635+23694 δεν το κανουν αυτο, τα υπολοιπα το κανουν. Δηλαδή είναι τεκμηριωμένο ότι είναι μόνιμο πρόβλημα σε όλα τα 216ΧΧ build; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Δηλαδή είναι τεκμηριωμένο ότι είναι μόνιμο πρόβλημα σε όλα τα 216ΧΧ build; Στα 21681 + 21682 το κάνει. Όμως για μένα μέχρι τώρα τα 216xx είναι τα γρηγορότερα και τα προτιμώ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Στα 21681 + 21682 το κάνει. Όμως για μένα μέχρι τώρα τα 216xx είναι τα γρηγορότερα και τα προτιμώ. Μήπως, λέω μήπως... να δοκιμάζαμε και το νέο 28242_MSXIPKernel_SYS_QVGA_WQVGA_HVGA_VGA_WVGA_0409_FROM_DFT AKU5310 Windows CE: 5.2 Build 5223 (Sep 21 2010 17:00:09) που έχει καινούργιο AKU5310; Είναι το πρώτο με αυτό το AKU! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 (edited) Εχω βαλει την τελευταια ρομ την 16.2 με Omega XT With Co0kie's Home Tab v2.0 Public Beta. Με το που κανω επανεκκινηση δεν εμφανιζει τα εφε που πρεπει να εχει οπως δειχνει στην πρωτη σελιδα αλλα μονο το ρολοι και μαυρο φοντο. Καμμια ιδεα??? Ειχα πριν την 14.1 και ηταν ολα οκ. Edited October 21, 2010 by telnet05 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 (edited) Δεν μπορω να αναπαράγω το προβλημα, το κανει και σε αλους ή και σε αλλες εκδοσεις? Βοηθηστε με λιγο για να μπορεσω να καταλαβω τι κανει. Επισεις θα ηθελα να μου πειτε αν το κανει στην νεα v16??? Ελπιζω να απαντησα σ ολους και να μην μου ξεφυγε καποια ερωτηση :) Καλησπέρα. έβαλα και την 16 χτ αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα. Μόλις ξεκινά το sence γράφει: Run fileOP \windows\menu_FileOP_end.txt.faild. Πρέπει να κάνω κάτι ή να γυρίσω στη 14.1 που ήταν σταθερή;. έχω radio 15 Edited October 21, 2010 by ioathe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο και πολλες ωρες βρηκα οτι για να μην αλλαζει αυτοματα πρεπει να αλλαξεις 2 reg entries: [HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL] "AutoNetSelAfterReboot"=dword:00000001 [HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL] "TZEnabledAfterReboot"=dword:00000001 To 1 να γίνει 0 Ολες οι Τ-mobile roms εχουν αυτες τις ρυθμίσεις, στην v16 τις εχω αλλάξει για να μην γυρνάει αυτόματα. Γιάννη αλήθεια που σπούδασες??? Στο πανεπιστήμιο της HTC στο Ιλλινόις ή στο Πανεπιστήμιο του Bill Gates με μεταπτυχιακό στα windows mobile? Είναι εντυπωσιακό πόσα ξέρεις ή να το θέσω καλύτερα πόσο καλά ξέρεις και ψάχνεις. Όντως ακολούθησα τις παραπάνω διαδρομές στην V16 και είναι γυρισμένες στο 0. Όσον αφορά τη ρύθμιση για το δίκτυο, φαίνεται να δουλεύει, μιας και δεν επιστρέφει στην αυτόματη επιλογή δικτύου. Για το θέμα του συγχρονισμού της ώρας όμως, παρόλο που κρατάει το off στη ρύθμιση "auto sync clock" στο BsB Tweaks, ενώ στις προηγούμενες εκδόσεις δεν το κανε, και παρόλο που στη διαδρομή "πίνακας ελέγχου-->προσωπικά--> τηλέφωνο-->υπηρεσίες gsm--> συγχρονισμός ώρας-->λήψη ρυθμίσεων" η επιλογή για αυτόματο συγχρονισμό ώρας είναι απενεργοποιημένη, το κινητό μετά το συγχρονισμό διορθώνει την ώρα σε αυτή του υπολογιστή. Θα το ξανακοιτάξω και θα σε ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Εχω βαλει την τελευταια ρομ την 16.2 με Omega XT With Co0kie's Home Tab v2.0 Public Beta. Με το που κανω επανεκκινηση δεν εμφανιζει τα εφε που πρεπει να εχει οπως δειχνει στην πρωτη σελιδα αλλα μονο το ρολοι και μαυρο φοντο. Καμμια ιδεα??? Ειχα πριν την 14.1 και ηταν ολα οκ. Καμμια ιδεα για το προβλημα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 στη omega v16 δεν υπάρχει η alexander black ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 στη omega v16 δεν υπάρχει η alexander black ? Λιγο υπομονή και τις επόμενες μέρες θα ανεβάσει ο Γιάννης Alexander Black και GTX. Διακοπές ειναι ο ανθρωπος :O Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Τελικα παιδια με την συνδεση gprs παιρνετε email ή μονο με wifi; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Εχω βαλει την τελευταια ρομ την 16.2 με Omega XT With Co0kie's Home Tab v2.0 Public Beta. Με το που κανω επανεκκινηση δεν εμφανιζει τα εφε που πρεπει να εχει οπως δειχνει στην πρωτη σελιδα αλλα μονο το ρολοι και μαυρο φοντο. Καμμια ιδεα??? Για ποιο εφέ μιλάς ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 (edited) Για ποιο εφέ μιλάς ακριβώς; Για αυτο: http://i89.photobucket.com/albums/k204/telnet05/omegaxtv40.jpg Δεν εμφανιζει τιποτα απο αυτα. Ενω πριν με την 14 εκδοση ηταν ετσι ακριβως. Edited October 21, 2010 by telnet05 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Εβαλες την εκδοση με το καινουργιο CHT 2.0 το οποιο εχει διαφορετικο σχεδιασμο απο το 1.8.5 που χρησιμοποιει η εκδοση του screenshot φανταζομαι οτι τωρα ειναι ολα μαυρα με διαφορετικη την κατω μπαρα. Αμα θες το παραπανω περνα την εκδοση Omega 16.2 XT With Co0kie's Home Tab 1.8.5 και θα ειναι ετσι ακριβως. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Καλημέρα σ όλους! Μήπως, λέω μήπως... να δοκιμάζαμε και το νέο 28242_MSXIPKernel_SYS_QVGA_WQVGA_HVGA_VGA_WVGA_0409_FROM_DFT AKU5310 Windows CE: 5.2 Build 5223 (Sep 21 2010 17:00:09) που έχει καινούργιο AKU5310; Είναι το πρώτο με αυτό το AKU! :rolleyes: Tο ιδιο AKU5310 εχει και η 23140 Omega v16.1 23140 - AKU5310 Windows CE: 5.2 Build 4171 (Sept 16 2010. 14:05:28) Γιαννη ομως θελεις να το δοκιμασεις πες μου και κανω μια ακομα εκδοση με αυτο. Εχω βαλει την τελευταια ρομ την 16.2 με Omega XT With Co0kie's Home Tab v2.0 Public Beta. Με το που κανω επανεκκινηση δεν εμφανιζει τα εφε που πρεπει να εχει οπως δειχνει στην πρωτη σελιδα αλλα μονο το ρολοι και μαυρο φοντο. Καμμια ιδεα??? Ειχα πριν την 14.1 και ηταν ολα οκ. Οπως σου απαντησαν εχει το νεο CHT v2.0 γιαυτο. Βαλε την νεα v16 με το παλαιο CHT 1.8.5 Ολα αυτα ειναι στο changelog Καλησπέρα. έβαλα και την 16 χτ αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα. Μόλις ξεκινά το sence γράφει: Run fileOP \windows\menu_FileOP_end.txt.faild. Πρέπει να κάνω κάτι ή να γυρίσω στη 14.1 που ήταν σταθερή;. έχω radio 15 To μυνημα αυτο ειναι ή γιατι δεν εγινε καλο φαλασσαρισμα ή δεν κατεβηκε σωστα το αρχειο τις ρομ. Αν μπορεις κατεβασε το παλι. Για το θέμα του συγχρονισμού της ώρας όμως, παρόλο που κρατάει το off στη ρύθμιση "auto sync clock" στο BsB Tweaks, ενώ στις προηγούμενες εκδόσεις δεν το κανε, και παρόλο που στη διαδρομή "πίνακας ελέγχου-->προσωπικά--> τηλέφωνο-->υπηρεσίες gsm--> συγχρονισμός ώρας-->λήψη ρυθμίσεων" η επιλογή για αυτόματο συγχρονισμό ώρας είναι απενεργοποιημένη, το κινητό μετά το συγχρονισμό διορθώνει την ώρα σε αυτή του υπολογιστή. Θα το ξανακοιτάξω και θα σε ενημερώσω. Οκ ενημερωσε μας μολις το κοιταξεις :) στη omega v16 δεν υπάρχει η alexander black ? Βασίλη σιγα σιγα τωρα που τελείωσε η αδεια θα την ανεβάσω :) Αμα θες το παραπανω περνα την εκδοση Omega 16.2 XT With Co0kie's Home Tab 1.8.5 και θα ειναι ετσι ακριβως. Την Omega 16 XT With Co0kie's Home Tab 1.8.5 μαλλον ηθελες να γραψεις :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Γιαννη ομως θελεις να το δοκιμασεις πες μου και κανω μια ακομα εκδοση με αυτο. Δυστυχώς ακόμα είμαι χωρίς HD2, άργησε περισσότερο από όσο υπολόγιζα αλλά όταν θα το έχω στα χέρια μου θα ήθελα να το δοκιμάσω σε μια Omega XT ELL CHT 1.8.5. Το αφήνω όμως σε σένα και στον διαθέσιμο χρόνο που έχεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Τελικα παιδια με την συνδεση gprs παιρνετε email ή μονο με wifi; autoquote:lol: Ελάτε, απλή ερώτηση είναι! Καλημέρα. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Δυστυχώς ακόμα είμαι χωρίς HD2, άργησε περισσότερο από όσο υπολόγιζα αλλά όταν θα το έχω στα χέρια μου θα ήθελα να το δοκιμάσω σε μια Omega XT ELL CHT 1.8.5. Το αφήνω όμως σε σένα και στον διαθέσιμο χρόνο που έχεις. :rolleyes: Ok Γιαννη, θα δω τι μπορω να κανω :) autoquote:lol: Ελάτε, απλή ερώτηση είναι! Καλημέρα. Κανονικα πρέπει να παίρνεις mail απο παντου. Μπορει καποιος απο την DEV Team να το κοιτάξει και να απαντήσουμε??? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Τελικα παιδια με την συνδεση gprs παιρνετε email ή μονο με wifi; autoquote:lol: Ελάτε, απλή ερώτηση είναι! Καλημέρα. Εγώ με την v15 παίρνω email απο παντού .... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Εγώ με την v15 παίρνω email απο παντού .... Γιάννη έβαλες τελικά την omega? Πιστεύω να είδες ότι πραγματικά γίνετε άλλο τηλέφωνο :) Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Γιάννη έβαλες τελικά την omega? Πιστεύω να είδες ότι πραγματικά γίνετε άλλο τηλέφωνο :) Ναι Βασίλη την έβαλα. Αυτό που βλέπεις με την πρώτη ματιά είναι ότι αλλάζει εμφανισιακά και λειτουργικά προς το καλύτερο το κινητό, έχεις πολύ περισσότερο χώρο διαθέσιμο, έχεις σε μια rom τις πιο γνωστές εφαρμογές και είναι και 2 κλικ πιο γρήγορο... Εάν εξαιρέσεις 2-3 προβληματάκια (τα είχα αναφέρει σε παλαιότερο ποστ μου) όλα κυλούν κανονικά... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Ναι Βασίλη την έβαλα. Αυτό που βλέπεις με την πρώτη ματιά είναι ότι αλλάζει εμφανισιακά και λειτουργικά προς το καλύτερο το κινητό, έχεις πολύ περισσότερο χώρο διαθέσιμο, έχεις σε μια rom τις πιο γνωστές εφαρμογές και είναι και 2 κλικ πιο γρήγορο... Εάν εξαιρέσεις 2-3 προβληματάκια (τα είχα αναφέρει σε παλαιότερο ποστ μου) όλα κυλούν κανονικά... Σου εχω απαντήσει σ αυτό το ποστ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3357468#post3357468 είδα μόνο 2, υπάρχει και 3ο? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 autoquote:lol: Ελάτε, απλή ερώτηση είναι! Καλημέρα. Εγώ με την v15 παίρνω email απο παντού .... Καλημέρα παιδιά Και σε μένα ισχύει το ίδιο, καθώς και με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts