dimgeo Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Γιαννη και σε ολο το team συγχαρητηρια...Εβαλα μετα την 8 την 14,4 και φαινεται πολυ καλη...Συνεχιστε ετσι..Αν και πρεπει να δουμε λιγο και το οπτικο κομματι μην μας την λενε η Energy Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Το wktask, το έχω προς εγκατάσταση σε ευχαριστώ.. Εννοούσα πως αφαιρώ την ύπαρξη του χ απο επάνω δεξιά, που μου πρότεινες λίγο παραπάνω Αν θυμάμαι καλά αυτό το wktask είναι έτοιμο για τα 6.5.X και δεν υπάρχει το x πάνω δεξιά. Κάνω λάθος; Αν ναι... δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Καλημερα και καλη βομαδα σ ολους Γιαννη και σε ολο το team συγχαρητηρια...Εβαλα μετα την 8 την 14,4 και φαινεται πολυ καλη...Συνεχιστε ετσι..Αν και πρεπει να δουμε λιγο και το οπτικο κομματι μην μας την λενε η Energy Ευχαριστω πολυ :) Όλες οι Omega είναι skinnable και μπορείτε να τις κάνετε οπτικά όπως θέλετε :) Δεν νομιζω οτι μας την λενε, ισα ισα αν διαβασεις στο thread της Omega στο XDA θα δεις πολλα post που λενε το αντιθετο , ποσο πιο ομορφη ειναι η Omega απο την Energy ;) Ολα αυτα ειναι αντικειμενικά βεβαια, αλλα λειτουργικά δεν μπορει να μας κοντράρει κανένας! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Έχω τη ρομ ::indie:: Omega XT v3.0 με Diniks Anastasia customization και Co0kie's Home Tab v1.8.5 v3.0. από τις 8 Ιουλίου και τις τελευταίες 2 βδομάδες μου βγάζει συνέχεια μικρο-προβληματάκια. Λέω μικρο-προβληματάκια διότι δεν είναι και ιδιαίτερα σημαντικά μιας κι αφορούν το FB και την εφαρμογή του καιρού αλλά όσο να'ναι θέλω η συσκευή μου να λειτουργεί απροβλημάτιστα no matter what. Σημειωτέον, ότι ΔΕΝ έχω αλλάξει συμπεριφορά στη χρήση του κινητού που να δικαιολογεί ή να είναι το αποτέλεσμα κάποιας ενέργειάς μου, αυτά τα προβλήματα. Συγκεκριμένα, στην εφαρμογή του FB δεν κάνει ανανέωση παρά μόνο αν κάνεις logout & login ξανά - δεν υπήρχε πριν αυτό το "glitch". Σήμερα το πρωί καθώς έκανα ανανέωση στο καιρό παρατήρησα ότι έγιναν update οι επόμενες μέρες, παρ'όλα αυτά η σημερινή έμεινε με θερμοκρασία και πρόβλεψη στη χθεσινή νύχτα (φεγγάρι κτλ) ! Δοκίμασα αρκετές φορές την ανανώση, έκανα restart το κινητό αλλά τίποτα. Το παράδοξο και ο λόγος που δεν κάνει ανανέωση φαίνεται να είναι στο ότι χάθηκαν τα settings!!! Πως και γιατί έγινε κάτι τέτοιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Κάτι έχει πειραχτεί στη συσκευή σου. Νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις μια από τις τελευταίες rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Παιδιά μήπως ξέρει κανένας γιατί στο Ιστορικό Κλήσεων και τα μηνύματα δεν τις βγάζει κατά ημερομηνία αλλά ανακατεμένα τι κάνω λάθος ? ΥΓ . Έχω εγκαταστημένη την 13.3 ELL George..... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Νέα Manila tabs: Omegas DocumentBrowser 2.5.20174010 Omegas E-Reader Κάνετε εγκατάσταση πρώτα το DocumentBrowser Tab και soft reset - μετά το E-Reader Tab και soft reset Και τα δυο είναι στα Αγγλικά (δεν υπάρχει Ελληνική μετάφραση) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Μπορώ να έχω τη φωτογραφία με το φυτό ? http://img413.imageshack.us/img413/2432/omegaxtv40.jpg ευχαριστώ Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Κάνετε εγκατάσταση πρώτα το DocumentBrowser Tab και soft reset - μετά το E-Reader Tab και soft reset Φυσικά μόνο για όποιον τα θεωρεί απαραίτητα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Μπορώ να έχω τη φωτογραφία με το φυτό ? http://img413.imageshack.us/img413/2432/omegaxtv40.jpg ευχαριστώ Εδώ είσαι: http://img827.imageshack.us/img827/3100/webvirus.jpg http://img827.imageshack.us/img827/3100/webvirus.jpg Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 ωραίος ευχαριστώ Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Επρεπε να παρω HD2 για να δω μια τελεια ρομ "out of the box" :lol: Πολλα συγχαρητηρια , ειναι απλα απαιχτη Το μονο που εχω εντοπισει οτι δεν παιζει . ειναι το music id Θα μπορουσες να βαλεις το shazam encore 2.1 στο επομενο build που παιζει απροβληματιστα και παλι μπραβο , και ευχαριστω για την τελεια ROM:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Καλημέρα σ όλους Επρεπε να παρω HD2 για να δω μια τελεια ρομ "out of the box" :lol: Πολλα συγχαρητηρια , ειναι απλα απαιχτη Το μονο που εχω εντοπισει οτι δεν παιζει . ειναι το music id Θα μπορουσες να βαλεις το shazam encore 2.1 στο επομενο build που παιζει απροβληματιστα και παλι μπραβο , και ευχαριστω για την τελεια ROM:up: Σ εμενα δουλευει το music id. Το shazam encore 2.1 δεν μπορω να το βαλω γιατι δεν ειναι δωρεάν προγραμμα (αν δεν κανω λαθος). Αν θελεις μπορεις να το βαλεις με cab και να κανεις delete το εικονιδιο του music id. Edited October 5, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Το μονο που εχω εντοπισει οτι δεν παιζει . ειναι το music id Είσαι σίγουρος Γιώργο; Παίζει δοκιμασμένα και από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) εχετε δικιο , το ξαναδοκιμασα πιο προσεκτικα και παιζει μια χαρα Δεν ξερω για ποιο λογο , εχθες 2 φορες που δοκιμασα μου εβγαλε το μηνυμα οτι βρεθηκε το τραγουδι αλλα δεν μου εγραφε τον τιτλο και ζηταγε να κανω upgrade στο προγραμμα Το ειχα ξαναδει στο ομνια 2 παλιοτερα αυτο το μηνυμα δοκιμαζοντας μια outdated version και υπεθεσα λανθασμενα οτι προκειται για την ιδια περιπτωση Edited October 5, 2010 by pittas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Καλημερα!Εχω την 13.2 Ελληνικη, και δεν ανανεωνονται οι καρτελες fb και twitter στην αρχικη του sense.Στο twitter μου γραφει σφαλμα συνδεσης και δεν κραταει τον κωδικό, ενω στο fb κανει ανανεωση η εφαρμογη αλλα δεν εμφανιζεται στην αρχικη οθονη τιποτα. Το κάνει και σε άλλον αυτό; Edited October 5, 2010 by tsak8 Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Καλημερα!Εχω την 13.2 Ελληνικη, και δεν ανανεωνονται οι καρτελες fb και twitter στην αρχικη του sense.Στο twitter μου γραφει σφαλμα συνδεσης και δεν κραταει τον κωδικό, ενω στο fb κανει ανανεωση η εφαρμογη αλλα δεν εμφανιζεται στην αρχικη οθονη τιποτα. Το κάνει και σε άλλον αυτό; και σε μενα μενη κολημενο εκει κ δεν κανει ανανεωση με την εκδοση ομεγα 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Facebook δεν χρησιμοποιώ για να σας βοηθήσω. Όσον αφορά το Twitter έχει αναβαθμιστεί σαν εφαρμογή γενικότερα και δεν υποστηρίζεται από το Sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Καλησπέρα και από εμένα :) Από χθες "φοράω" την 14.4 omega και πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου σε όλη την team για τη δουλειά και το μαγείρεμα :happy: :happy: Μια ερώτηση μόνο, όταν βγάζουμε φωτογραφία και επιλέγουμε να είναι ενεργοποιημένο το φλας (υποχρεωτικά, όχι στο auto) το κινητό ανάβει το φλας αλλά μόνο κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και όχι από πριν, με αποτέλεσμα σε σκοτεινούς χώρους να εστιάζει στο πουθενά (στη μαύρη οθόνη του..). Αυτό στις officials roms δεν γινόταν, αλλά άναβε το φλας στην πρώτη "σκάλα" και απλά την στιγμή της λήψης φώτιζε δυνατότερα. Μπορώ να το ρυθμίσω από τη registry? Και αν ναι πως;;; :O Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Φοράει η συσκευή τους cam drivers του Αμερικάνικου Leo. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι στην παρούσα φάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 στις οδηγιες για το task29 ρε παιδια ισχυουν ακομα αυτα για το ραδιο κτλ κτλ. μηπως πρεπει να βαλω πιο καινουριο ραδιο? επισης απαραιτητο ειναι το τασκ29, λεω να βαλω την καινουρια ρομ τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Facebook δεν χρησιμοποιώ για να σας βοηθήσω. Όσον αφορά το Twitter έχει αναβαθμιστεί σαν εφαρμογή γενικότερα και δεν υποστηρίζεται από το Sense. Ναι αλλα μεχρι το μεσημερι δουλευαν μια χαρα και τα 2:-) Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) εβαλα την καινουρια ρομ , εχει τοσα μεσα που ζαλιστηκα! το wifi δεν δουλευει ομως. κατι να κανω? τελικα δουλεψε αλλα απο το οριτζιναλ ρυθμισεις του wifi στην οθονη κλειδωματος δεν μπορω να βαλω την φωτογραφια που θελω . την εχω ορισει αλλα δεν την βαζει σφαλμ στο CHT wall.exe , κατι να ρυθμισω? Edited October 6, 2010 by ioathe Διπλό post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Καλημερα!Εχω την 13.2 Ελληνικη, και δεν ανανεωνονται οι καρτελες fb και twitter στην αρχικη του sense.Στο twitter μου γραφει σφαλμα συνδεσης και δεν κραταει τον κωδικό, ενω στο fb κανει ανανεωση η εφαρμογη αλλα δεν εμφανιζεται στην αρχικη οθονη τιποτα. Το κάνει και σε άλλον αυτό; Twitter τελικά δούλεψε με wifi και ενημερώθηκε κανονικά:confused: Fbook πατάω ανανέωση αλλά μένει στην 1η οθόνη ή βγάζει την καρτέλα ρυθμίσεων.Ξέρει κανείς τι κάνω εκεί? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 στην οθονη κλειδωματος δεν μπορω να βαλω την φωτογραφια που θελω . την εχω ορισει αλλα δεν την βαζει σφαλμ στο CHT wall.exe , κατι να ρυθμισω? Τι ανάλυση έχει η φωτογραφία σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts