Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kρίμα! Έλληνας "σεφ" του Leo, παύει ν' ασχολείται πια με το κινητό μας...

Και πάνω που 'θελα να ρωτήσω ένα σορό πράγματα για να κάνω modify/edit μια υπάρχουσα ρομ, με κάποια "κουζίνα" που θα κατέβαζα...

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Kρίμα! Έλληνας "σεφ" του Leo, παύει ν' ασχολείται πια με το κινητό μας...

Και πάνω που 'θελα να ρωτήσω ένα σορό πράγματα για να κάνω modify/edit μια υπάρχουσα ρομ, με κάποια "κουζίνα" που θα κατέβαζα...

Αν ψάξεις το xda-devs υπάρχει ολόκληρη η πληροφορία για τα πάντα.

Modpic.gif

Αν ψάξεις το xda-devs υπάρχει ολόκληρη η πληροφορία για τα πάντα.

Ναι μωρέ, εντάξει. Έχω ψάξει ήδη κι έχω βρει πράγματα...

Αλλά, αλλιώς είναι να σε συμβουλεύει κάποιος κι αλλιώς να "ψάχνεσαι" μόνος σου. Κατάλαβες;

(Και οι σεφ του ΧΒΑ έχουν "εξαφανιστεί" - πιθανότατα έχουν κι αυτοί αλλάξει συσκευή κι έπαψαν να ασχολούνται με το Leo).

• Administrators
Μη βιάζεστε να πάρετε όλοι Samsung, LG και λοιπά μπιχλιμπίδια.

Περιμένετε την απάντηση της HTC.

Όταν η HTC έφτιαχνε smartphone οι άλλοι φτιάχνανε τοστιέρες.

Θα έλεγα ότι είναι καλύτερα να μην μπούμε σε αυτή τη συζήτηση στο παρόν θέμα Νίκο. Και όσον αφορά το σχόλιό σου... δυστυχώς η HTC δεν έχει την υπεροχή του παρελθόντος. Ασχολήσου με τις καινούργιες συσκευές (όλων των εταιριών) και θα καταλάβεις τι θέλω να πω.

Modpic.gif

Θα έλεγα ότι είναι καλύτερα να μην μπούμε σε αυτή τη συζήτηση στο παρόν θέμα Νίκο. Και όσον αφορά το σχόλιό σου... δυστυχώς η HTC δεν έχει την υπεροχή του παρελθόντος. Ασχολήσου με τις καινούργιες συσκευές (όλων των εταιριών) και θα καταλάβεις τι θέλω να πω.

Eν μέρη, έχεις δίκιο...

Δεν είχα (ούτε έχω ποτέ) κάποιο "κόλλημα" με κάποια μάρκα. Τα HTC τα θεωρούσα πολύ καλά, με αποκορύφωμα (για μένα) αυτό που τελικά κατάφερα ν' αποκτήσω, το Leo. Όμως, μετά την επανάσταση που ήταν το HD2, νομίζω ότι τα άλλα της HTC δεν είχαν την ανάλογη επιτυχία του.

Ενώ άλλες εταιρίες, έκαναν τρομερά άλματα μπροστά. Π.χ. ΠΟΙΟΣ αγόραζε "φανατικά" και με ενθουσιασμό Samsung, πριν την έλευση του φοβερού (για τότε) ΟΜΝΙΑ i900;

Eν μέρη, έχεις δίκιο...

Δεν είχα (ούτε έχω ποτέ) κάποιο "κόλλημα" με κάποια μάρκα. Τα HTC τα θεωρούσα πολύ καλά, με αποκορύφωμα (για μένα) αυτό που τελικά κατάφερα ν' αποκτήσω, το Leo. Όμως, μετά την επανάσταση που ήταν το HD2, νομίζω ότι τα άλλα της HTC δεν είχαν την ανάλογη επιτυχία του.

Ενώ άλλες εταιρίες, έκαναν τρομερά άλματα μπροστά. Π.χ. ΠΟΙΟΣ αγόραζε "φανατικά" και με ενθουσιασμό Samsung, πριν την έλευση του φοβερού (για τότε) ΟΜΝΙΑ i900;

η HTC μετα το hd2 ασχοληθηκε περισσοτερο με το android λειτουργικο και εβγαλε καταπληκτικες συσκευες αφου απο τη βαση τους που ειναι το android ειναι απροβληματιστες και κερδιζουν τον απλο χρηστη που δεν γνωριζει απο φλασαρισματα και περιπλοκες για αυτον ρυθμισεις στην registry.

ηθελα να σε ρωτησω ποιο πληκτρολογιο ελληνικο χρησιμοποιεις με την energy και αν εχεις προβληματα στο touch οταν πληκτρολογεις sms.

εγω κυριως για αυτο το λογο την εγκατελειψα μετα απο δυο χρονια,γιατι εκτως των αλλων που εχει η omega gr ,εχει τελεια αποκριση οταν γραφω μηνυματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

η HTC μετα το hd2 ασχοληθηκε περισσοτερο με το android λειτουργικο και εβγαλε καταπληκτικες συσκευες αφου απο τη βαση τους που ειναι το android ειναι απροβληματιστες και κερδιζουν τον απλο χρηστη που δεν γνωριζει απο φλασαρισματα και περιπλοκες για αυτον ρυθμισεις στην registry.

ηθελα να σε ρωτησω ποιο πληκτρολογιο ελληνικο χρησιμοποιεις με την energy και αν εχεις προβληματα στο touch οταν πληκτρολογεις sms.

εγω κυριως για αυτο το λογο την εγκατελειψα μετα απο δυο χρονια,γιατι εκτως των αλλων που εχει η omega gr ,εχει τελεια αποκριση οταν γραφω μηνυματα

Συμφωνώ. Το Android είναι απλό λειτουργικό και γι' αυτό δημιουργήθηκε - απλά εγώ ΔΙΧΩΣ Sense 2.5 Manila δεν μπορώ! Είναι το αγαπημένο μου UI και είναι αδύνατον να 'χω οτιδήποτε άλλο...

Ποιό πληκτρολόγιο; Το default, ποιό άλλο; Απλά, χρησιμοποίησα το GR-EN_HD2_KEYBOARD_160.cab και έχω μια χαρά ελληνικό πληκτρολόγιο (με 160 χαρακτήρες σε κάθε SMS). Τι εννοείς "πρόβλημα στο touch όταν πληκτρολογείς SMS";... Αν πλητρολογώ πάρα πολύ γρήγορα, καμιά φορά (που και που) πατώ το διπλανό γράμμα και πρέπει να το σβήσω. Κατά τα άλλα, για μένα, είναι οι κορυφαίες ρομ για ΤΜOUS (αμερικάνικο) Leo. Το μόνο που με "χαλάει" είναι ότι είναι τίγκα σε προγράμματα που δεν δουλεύω ποτέ και θα 'θελα να μπορούσα να την "ελαφρύνω" λιγάκι (να πετάξω την "σκαρταδούρα" - για μένα - που δεν χρησιμοποιώ).

Κατά τα άλλα, είναι ταχύτατες ρομ, δίχως κολλήματα, δίχως προβλήματα, με άψογο screen sensitivity και πολύ όμορφα γραφικά - που βέβαια, κάποια απ' αυτά θα 'θελα να τα άλλαζα (δεν ξέρω ακόμα πως να το κάνω, ψάχνω τρόπο να "ανοίξω" μια "Energy" και να την mod-άρω)...

Αυτο το πραγμα που λες, δεν το εχω καταλαβει οσο κι αν προσπαθω. Τι εννοεις προβληματα στο touch? Τι προβληματα ειχες εσυ δηλαδη; Το πιο απλο και συνηθες. Πληκτρολογιο tsipistri, και ποτε δεν αντιληφθηκα το προβλημα που αναφερεις στην energy. Κι ολα αυτα, οχι αυθαιρετως μιλωντας μα συγκρινοντας τη συσκευη με το dhd που ειχα κι εδωσα, και με το iphone που η αισθηση smooth κι ανεσης που εχει στην αφη και την πληκτρολογηση, ειναι παραδειγματικη. Αν θυμαμαι καλα, χρησιμοποιουσες παντα tweak για touch sensitivity dicrease. Αυτο να δημιουργουσε διενεξη σε καποιο περιβαλλον στη rom το σκεφτηκες ποτε; Αληθεια η αποκριση σου ηταν ιδια στα sms του sense, και ιδια στα threaded? Ειμαι περιεργη...

Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Αυτο το πραγμα που λες, δεν το εχω καταλαβει οσο κι αν προσπαθω. Τι εννοεις προβληματα στο touch? Τι προβληματα ειχες εσυ δηλαδη; Το πιο απλο και συνηθες. Πληκτρολογιο tsipistri, και ποτε δεν αντιληφθηκα το προβλημα που αναφερεις στην energy. Κι ολα αυτα, οχι αυθαιρετως μιλωντας μα συγκρινοντας τη συσκευη με το dhd που ειχα κι εδωσα, και με το iphone που η αισθηση smooth κι ανεσης που εχει στην αφη και την πληκτρολογηση, ειναι παραδειγματικη. Αν θυμαμαι καλα, χρησιμοποιουσες παντα tweak για touch sensitivity dicrease. Αυτο να δημιουργουσε διενεξη σε καποιο περιβαλλον στη rom το σκεφτηκες ποτε; Αληθεια η αποκριση σου ηταν ιδια στα sms του sense, και ιδια στα threaded? Ειμαι περιεργη...

προσπαθουσα να ρυθμισω το touch γιατι ειχε προβλημα ειρηνη.αν ηταν ενταξει,δεν ημουν χαζος να το πειραζω!

γιατι δεν ειπα το ιδιο και για το desire?η για την omega που εω τον τελευταιο καιρο?

ειχε μια διαφορα αν εγραφα απο το sense,αλλα παλι δεν ηταν σιγουρο και σταθερο!

μπορει να φταιει η χημεια αλλων εφαρμογων που εχει ο καθενας στη συσκευη του,δεν αμφισβητω αυτο που λες εσυ και ο αντρεας,αλλα εγω σιγουρα ειχα προβλημα σε αυτο με την energy

Συμφωνώ. Το Android είναι απλό λειτουργικό και γι' αυτό δημιουργήθηκε - απλά εγώ ΔΙΧΩΣ Sense 2.5 Manila δεν μπορώ! Είναι το αγαπημένο μου UI και είναι αδύνατον να 'χω οτιδήποτε άλλο...

Ποιό πληκτρολόγιο; Το default, ποιό άλλο; Απλά, χρησιμοποίησα το GR-EN_HD2_KEYBOARD_160.cab και έχω μια χαρά ελληνικό πληκτρολόγιο (με 160 χαρακτήρες σε κάθε SMS). Τι εννοείς "πρόβλημα στο touch όταν πληκτρολογείς SMS";... Αν πλητρολογώ πάρα πολύ γρήγορα, καμιά φορά (που και που) πατώ το διπλανό γράμμα και πρέπει να το σβήσω. Κατά τα άλλα, για μένα, είναι οι κορυφαίες ρομ για ΤΜOUS (αμερικάνικο) Leo. Το μόνο που με "χαλάει" είναι ότι είναι τίγκα σε προγράμματα που δεν δουλεύω ποτέ και θα 'θελα να μπορούσα να την "ελαφρύνω" λιγάκι (να πετάξω την "σκαρταδούρα" - για μένα - που δεν χρησιμοποιώ).

Κατά τα άλλα, είναι ταχύτατες ρομ, δίχως κολλήματα, δίχως προβλήματα, με άψογο screen sensitivity και πολύ όμορφα γραφικά - που βέβαια, κάποια απ' αυτά θα 'θελα να τα άλλαζα (δεν ξέρω ακόμα πως να το κάνω, ψάχνω τρόπο να "ανοίξω" μια "Energy" και να την mod-άρω)...

γιατι δεν βαζεις την lite εκδοση του energy που εχει λιγες εφαρμογες και να βαλεις απο πανω το θεμα του dinik η οποιο αλλο σου αρεσει καθε φορα?

αν και για μενα οι πολλες εγκατεστημενες εφαρμογες δεν ειναι προβλημα,αφου υπαρχει πολλη μνημη και δεν κολλαει το κινητο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να αναφέρω ότι και με την 30 έχω το ίδιο αστείο πρόβλημα, να γυρνάει κάποιες μέρες και ώρες πίσω από μόνο του το τηλέφωνο. Σήμερα γύρισε στις 12/7/2011 και μία ώρα πίσω. :P

Έτσι από περιέργεια, δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Έχω XT με CHT.

Χωρίς ρουφηχτά φιλάκια, μιας και δεν έχω τάπατωκ! (Αντίπραξη στην Ειρήνη! :lol: )

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Να αναφέρω ότι και με την 30 έχω το ίδιο αστείο πρόβλημα, να γυρνάει κάποιες μέρες και ώρες πίσω από μόνο του το τηλέφωνο. Σήμερα γύρισε στις 12/7/2011 και μία ώρα πίσω. :P

Έτσι από περιέργεια, δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Έχω XT με CHT.

Χωρίς ρουφηχτά φιλάκια, μιας και δεν έχω τάπατωκ! (Αντίπραξη στην Ειρήνη! :lol: )

Χμμμ εμενα με την energy δε γυριζε ωρα και ημερομηνια οταν τη σεταρα, κι αναγκαστηκα να το κανω απο τις ρυθμισεις των windows. Οχι με τον απλο τροπο! Δοκιμασες ετσι; Εμενα κλασσικα χτυπαει το ξυπνητηρι. Μαλλον εχει πεσει αρρωστια στο κομματι "ωρα" στα Leo! :p

Φυσικα για αντιπραξη Νασο:

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Tα leo σας δεν έχουν τίποτε.Απλά προσπαθούν να σας πουν ότι βαρέθηκαν τα wm :lol: και θέλουν να τους βάλετε κάποιο νεότερο λειτουργικό :p

Η ώρα πάει πίσω γιατί θέλει να πει ότι τα wm είναι το λειτουργικό του περασμένου αιώνα :lol:

Tα leo σας δεν έχουν τίποτε.Απλά προσπαθούν να σας πουν ότι βαρέθηκαν τα wm :lol: και θέλουν να τους βάλετε κάποιο νεότερο λειτουργικό :p

Η ώρα πάει πίσω γιατί θέλει να πει ότι τα wm είναι το λειτουργικό του περασμένου αιώνα :lol:

:lol: Και σκεφτομουν σημερα το πρωι, αφου το πειραζω που το πειραζω αυτες τις μερες, δε βαζω wp7? Κοιτα που θα το επισπευσω! :lol: Με τη ζεστη που εχει εδω στην Κυψελη (που μενω), ειναι πιο δημιουργικο να καθεσαι σπιτι και να στηνεις/ξεστηνεις και να φλασαρεις το leo απο το να πας εστω για καφε. :p

www.macspot.gr

Καλήμερα δεν μπορώ να στείλω και να λάβω αρχεία όπως φώτο και ήχου μέσω bluetooth και έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις(ορατότητα συσκευής κλπ) υπάρχει κάποια λύση????

έχω την Omega_v30.29022_ELL_XT_with_CHT_v2.0

Καλό καλοκαίρι

Edited by tselias69
XIAOMI REDMI 5 PLUS

• Administrators

Να θυμίσω σε όλους ότι εδώ συζητάμε αποκλειστικά για την Omega.

Μπορεί ο ioathe να σταμάτησε το development αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάει το support σε όποιον χρειαστεί κάτι. Για αυτό το λόγο και μόνο μένει και ανοιχτό.

Ενημερώνω όμως ότι αν θέμα συνεχίσει να ξεφεύγει... κλειδώνεται!

Modpic.gif

Μα για προβλήματα με την omega γράφουμε. Μικρά, αλλά προβλήματα.

Εμένα πάντως η ώρα και η ημερομηνία γυρνάνε στα φυσιολογικά τους αμέσως μόλις κάνω ένα συγχρονισμό. Και αν θυμάμαι καλά, ποτέ μου δεν έχω κάνει χειροκίνητη ρύθμιση, πάντα με τον συγχρονισμό ρυθμίζονται.

Είπα και τις προάλλες, δεν το θεωρώ σημαντικό πρόβλημα, απλά το αναφέρω. Δεν το είχε κάνει ποτέ με τη stock.

• Administrators
Μα για προβλήματα με την omega γράφουμε. Μικρά, αλλά προβλήματα.

Δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά. Αν διαβάσει τα τελευταία post... θα καταλάβεις.

Modpic.gif

υπαρχει καποιος που να εχει ρυθμισει τα email και το wifi του με το makisu και να εχει κανει με επιτυχια ανακληση ρυθμισεων μετα απο hard reset h νεο φλασαρισμα της omega?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Να θυμίσω σε όλους ότι εδώ συζητάμε αποκλειστικά για την Omega.

Μπορεί ο ioathe να σταμάτησε το development αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάει το support σε όποιον χρειαστεί κάτι. Για αυτό το λόγο και μόνο μένει και ανοιχτό.

Ενημερώνω όμως ότι αν θέμα συνεχίσει να ξεφεύγει... κλειδώνεται!

Συγγνωμη Γιαννη. Θεωρω πως στην πλειοψηφια τους τα δικα μου post ευθυνονται. Δε θα επαναληφθει.

www.macspot.gr

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος (αυτοματοποιημένος, μη μου πείτε copy-paste) να περάσω τα sms μου σε κάποιο αρχείο word ή excel ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων;

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος (αυτοματοποιημένος, μη μου πείτε copy-paste) να περάσω τα sms μου σε κάποιο αρχείο word ή excel ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων;

Με το pim backup θα παρεις ενα backup των sms, θα μεταφερεις το .pib αρχειο στο pc σου, κι επειτα με καποιο αρμοδιο converter (google it) θα κανεις τη μετατροπη απο .pib σε .csv. Η επεκταση αυτη, υποστηριζεται απο το microsoft excel. Νομιζω κατι τετοιο ζητας..

www.macspot.gr

Είσαι θεά.

Δηλαδή δεν είσαι ακόμα. Θα το δοκιμάσω και αν πιάσει, τότε σε θεοποιούμε. Μη μας παίρνεις και θάρρος!

Είσαι θεά.

Δηλαδή δεν είσαι ακόμα. Θα το δοκιμάσω και αν πιάσει, τότε σε θεοποιούμε. Μη μας παίρνεις και θάρρος!

Θα πιασει.. Και δωσε το feedback ετσι να θεοποιηθω κι επισημα. :lol: Το θεμα sms το κατεχω (τα κανω συλλογη ως γνωστον). Καλη επιτυχια!

www.macspot.gr

γιατι δεν βαζεις την lite εκδοση του energy που εχει λιγες εφαρμογες και να βαλεις απο πανω το θεμα του dinik η οποιο αλλο σου αρεσει καθε φορα?

αν και για μενα οι πολλες εγκατεστημενες εφαρμογες δεν ειναι προβλημα,αφου υπαρχει πολλη μνημη και δεν κολλαει το κινητο

To σκέφθηκα, αλλά βαριέμαι να περνάω manually το Sense2.5 & Co0kie 2.0...

Τελικα καποια λυση για το ξυπνητηρι που αφυπνιζεται μονο του βρεθηκε; Θελω πολυ να κρατησω τη rom, αλλα δεν τα βγαζω περα με το συγκεκριμενο θεμα πρακτικα πια. :( :( Σημερα μαλιστα μου εκαναν και παρατηρηση στην προπονηση για το αθλημα που κανω, γιατι χτυπησε 2-3 φορες το ξυπνητηρι. :(

www.macspot.gr