Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν πήγα εκεί που μου είπες και έχοντάς το για αρχεία μεγαλύτερα απο 64Kb μου βγάζει άρχικά τa 2 Htc wallpaper και μια ηχογράφηση που έχω κάνει αλλά μετά μου βγάζει πολλά πράγματα που έχω στη κάρτα μνήμης :blink: , μου βγάζει φακέλους μου και προγράμματα με το μαύρο σηματάκι της κάρτας μνήμης.Το ίδιο συμβαίνει και όταν κάνω αναζήτηση και για τη κάρτα αποθήκευσης, αν δε κάνω λάθος μου βγάζει ακριβώς τα ίδια.Γιατί είναι έτσι?

Μπορεις να δεις ποσες Storage card εχεις?

Εχεις μια την κανονικη ή μια κανονικη και μια εικονική???

Οταν φλασσαρες ειχες μεσα την καρτα μνημης στην συσκευη?

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολύ καλημέρα σας!!:D

Από ότι πληροφορήθηκα, σε 2-3 μέρες επιτέλους θα πάρω το HD2 μου πίσω!!:p

Επειδή έχω καιρό να ακολουθήσω τις εξελίξεις εδώ, φλασάρω κανονικά v28?? Υπάρχει κανένα θεματάκι ή πρέπει να περιμένω για κάτι νέο? ;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Ναι είχα μέσα τη κάρτα μνήμης όταν φλάσαρα και όταν φλασάρω γενικά.Δεν νομίζω να έχω εικονικό δίσκο αλλά αν θες πες μου πως μπορω να το δω αυτο?Απο τη μνήμη που πήγα προηγουμένως μου δείχνει τη κύρια και κάρτα αποθήκευσης, δε μου δείχνει κάτι άλλο αν σου επαρκεί αυτό.

Αν θυμάμαι καλά όταν φλάσαρα τη συγκεκριμένη rom είχα δει ότι είχα άφθονο χώρο αποθήκευσης στη κύρια μνήμη , το είχα κοιτάξει λόγω ότι μου είχε ξαναβγάλει τα σχετικά μηνύματα και σε προηγούμενη rom.Το κουφό με τη προηγούμενη rom είναι ότι μου είχε βγάλει ότι δεν υπάρχει χώρος και στη κάρτα μνήμης ενώ αυτή ήτανε σχεδόν άδεια!

Xiaomi Mi Mix 3

Πολύ καλημέρα σας!!:D

Από ότι πληροφορήθηκα, σε 2-3 μέρες επιτέλους θα πάρω το HD2 μου πίσω!!:p

Επειδή έχω καιρό να ακολουθήσω τις εξελίξεις εδώ, φλασάρω κανονικά v28?? Υπάρχει κανένα θεματάκι ή πρέπει να περιμένω για κάτι νέο? ;)

Βασιλη,

πολυ καλα νεα, ελπιζω να τελειώσει εδώ η ταλαιπωρία σου.

Βαζεις οποια v28 (ή την v29 Elegancia) θελεις, ειναι ολες ok

Ναι είχα μέσα τη κάρτα μνήμης όταν φλάσαρα και όταν φλασάρω γενικά.Δεν νομίζω να έχω εικονικό δίσκο αλλά αν θες πες μου πως μπορω να το δω αυτο?Απο τη μνήμη που πήγα προηγουμένως μου δείχνει τη κύρια και κάρτα αποθήκευσης, δε μου δείχνει κάτι άλλο αν σου επαρκεί αυτό.

Αν θυμάμαι καλά όταν φλάσαρα τη συγκεκριμένη rom είχα δει ότι είχα άφθονο χώρο αποθήκευσης στη κύρια μνήμη , το είχα κοιτάξει λόγω ότι μου είχε ξαναβγάλει τα σχετικά μηνύματα και σε προηγούμενη rom.Το κουφό με τη προηγούμενη rom είναι ότι μου είχε βγάλει ότι δεν υπάρχει χώρος και στη κάρτα μνήμης ενώ αυτή ήτανε σχεδόν άδεια!

Μπορεις να μου ανεβάσεις screenshot απο το directory της συσκευης μηπως καταλαβω το προβλημα.

Το σιγουρο ειναι οτι κατι εχεις βαλει και γεμισε (αν δεν υπαρχει εικονικη sd card).

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Μπορεις να μου ανεβάσεις screenshot απο το directory της συσκευης μηπως καταλαβω το προβλημα.

Το σιγουρο ειναι οτι κατι εχεις βαλει και γεμισε (αν δεν υπαρχει εικονικη sd card).

Βεβαίως να στο ανεβάσω απλά καθοδηγησέ με που είναι αυτο το directory :worry:.

Xiaomi Mi Mix 3

Βεβαίως να στο ανεβάσω απλά καθοδηγησέ με που είναι αυτο το directory :worry:.

Κανε κάτι άλλο,

ανοιξε το πρόγραμμα Total Commander > πήγαινε File > Find Files > τικαρε το size και βάλε > 100 κ

Πατα οκ > μετα πατησε στην πανω μπαρα το size και δες τι αρχεία μεγάλα έχεις στην μνημη της συσκευής (οτι αρχίζει απο Storage Card αγνόησε το). Πιστευω ετσι θα δεις με τι εχει γεμισει η μνημη.

πολυ καλη η elegancia μαγειρα.

βρε παδια πως αφιαρω ενα widget για να βαλω καποιο αλλο?

Στο Home tab του manila, πηγαινε Μενου > Επεξεργασία διάταξης Home > διάλεξε επίπεδο,

πάτησε συνεχόμενα στο widget που θελεις να αφαιρέσεις και όταν βγει το menu, πάτησε αφαίρεση

και μετά πάτησε το δεξιό εικονικό πλήκτρο 'Προηγμένο' και πρόσθεσε ότι θέλεις.

Edited by ioathe

Κανε κάτι άλλο,

ανοιξε το πρόγραμμα Total Commander > πήγαινε File > Find Files > τικαρε το size και βάλε > 100 κ

Πατα οκ > μετα πατησε στην πανω μπαρα το size και δες τι αρχεία μεγάλα έχεις στην μνημη της συσκευής (οτι αρχίζει απο Storage Card αγνόησε το). Πιστευω ετσι θα δεις με τι εχει γεμισει η μνημη.

Nομίζω ότι έχεις δίκιο!Πήγα εκεί παραπάνω που μου είπες και μου έβγαζε πρώτο μεγαλύτερο αρχείο 103.3Mb στο Mydocuments/...Είχε ένα βίντεο το οποίο είχε διάρκεια κανα 15λεπτο, δεν είδα ο βλάκας πόσα mb ήτανε.Με το που το έσβησα τώρα έχω ελεύθερο χώρο 107Mb :up:.

Πήγα στις ρυθμίσεις του video αλλά είδα ότι είναι ρυθμισμένο να αποθηκεύονται στη κάρτα μνήμης.Απο default που είναι ρυθμισμένο να αποθηκεύονται?

Όπως και να χει σας ευχαριστώ πολύ και τους δυό σας για τη καθοδήγησή σας!!

Xiaomi Mi Mix 3

Nομίζω ότι έχεις δίκιο!Πήγα εκεί παραπάνω που μου είπες και μου έβγαζε πρώτο μεγαλύτερο αρχείο 103.3Mb στο Mydocuments/...Είχε ένα βίντεο το οποίο είχε διάρκεια κανα 15λεπτο, δεν είδα όσα mb ήτανε.Με το που το έσβησα τώρα έχω ελεύθερο χώρο 107Mb :up:.

Πήγα στις ρυθμίσεις του video αλλά είδα ότι είναι ρυθμισμένο να αποθηκεύονται στη κάρτα μνήμης.Απο default που είναι ρυθμισμένο να αποθηκεύονται?

Όπως και να χει σας ευχαριστώ πολύ και τους δυό σας για τη καθοδήγησή σας!!

Καλά νέα :)

Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Από default είναι ρυθμισμένο να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης.

H Εlegancia έχει το htc msging client?

Εdit: Είχα ξεχάσει πόσο μεγάλο κινητό είχα!!:lol::lol:

Η 28 περνάει ήδη!! ;)

Προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό μέσω gmail αλλά μου βγάζει σφάλμα. :/

Kαι στο tab του mail μου μου έχει ειδοποίηση ότι έχω ένα mail χωρίς να έχω λάβει κανένα.

Edited by halo

Προσπαθώντας να περάσω πάλι την original rom, κάτι πρέπει να πήγε πολύ στραβά γιατί το τηλέφωνο τώρα δεν ανοίγει παρά μόνο στο bootloader όπου όμως ότι και να κάνω είναι αδύνατον να περάσω οποιαδήποτε rom: Με usb η μπάρα μένει κολλημένη στο 0% και με την SD Card κολλάει στο "ConfigData" (αφού μου βγάλει ΟΚ σε όλα τα προηγούμενα). Τελικά στο bootloader μου βγαίνει πάντα μήνυμα "ROM Upgrade Error - Please try again"

Υπάρχει κάποια λύση;

H Εlegancia έχει το htc msging client?

Εdit: Είχα ξεχάσει πόσο μεγάλο κινητό είχα!!:lol::lol:

Η 28 περνάει ήδη!! ;)

Προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό μέσω gmail αλλά μου βγάζει σφάλμα. :/

Kαι στο tab του mail μου μου έχει ειδοποίηση ότι έχω ένα mail χωρίς να έχω λάβει κανένα.

Βασίλη το έλυσες το πρόβλημα??

Προσπαθώντας να περάσω πάλι την original rom, κάτι πρέπει να πήγε πολύ στραβά γιατί το τηλέφωνο τώρα δεν ανοίγει παρά μόνο στο bootloader όπου όμως ότι και να κάνω είναι αδύνατον να περάσω οποιαδήποτε rom: Με usb η μπάρα μένει κολλημένη στο 0% και με την SD Card κολλάει στο "ConfigData" (αφού μου βγάλει ΟΚ σε όλα τα προηγούμενα). Τελικά στο bootloader μου βγαίνει πάντα μήνυμα "ROM Upgrade Error - Please try again"

Υπάρχει κάποια λύση;

Κανε Task 29 κατέβασε εκ νεου την ρομ και δοκιμασε να φλασαρεις και παλι.

Βασίλη το έλυσες το πρόβλημα??.

Καλημέρα.

Όχι. Μιας και τα έχω ξεχάσει λίγο, πέρασα κάτι που κόλλησε το cht και έκανα hard reset. Ε και μετά επειδή είδα ότι το gmail μου είχε χάσει κάποιες επαφές, επανέφερα ένα backup που είχα από το Spb.

Θα ξαναπροσπαθήσω κάποια στιγμή.

Παιδιά καλημέρα...να σας ρωτήσω αν ξέρετε...πως μπορώ να απενεργοποιήσω τελείως το gprs? Μου έχει έρθει ο λογαριασμός στα ύψη και με χρεώνει τσάμπα...Μήπως ξέρετε πως?

• Administrators
Παιδιά καλημέρα...να σας ρωτήσω αν ξέρετε...πως μπορώ να απενεργοποιήσω τελείως το gprs? Μου έχει έρθει ο λογαριασμός στα ύψη και με χρεώνει τσάμπα...Μήπως ξέρετε πως?

Αν έχεις τη rom του θέματος, στις εφαρμογές θα βρεις το dial-up enabler/disabler. Με αυτό απενεργοποίησε τα όλα.

Modpic.gif

Σε ευχαριστώ φίλε πήγα στα εργαλεία και το βρήκα και το απενεργοποίησα...ελπίζω τον άλλο μήνα να είμαι οκ...σε ευχαριστώ πολύ πάντως...:)

Βασικά, εγώ πάντα πάω στα Settings>Phone... μετά στο Band tab... κι εκεί επιλέγω "900+1800", ενώ χρησιμοποιώ και το DataController.

Κανε Task 29 κατέβασε εκ νεου την ρομ και δοκιμασε να φλασαρεις και παλι.

Δυστυχώς ούτε το Task29 δουλεύει. Το μήνυμα που μου βγαίνει είναι "Error 294: Invalid Vender ID. This Update Utitlity cannot be used for your PDA phone".

H μόνη ρομ που φαίνεται να περνάει είναι η 1.66, αλλά και αυτή κολλάει τελικά (αφού τα έχει περάσει όλα ΟΚ) στο τέλος, με ένα μήνυμα "RUU_wallpaper failure". Νομίζω ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά τίποτα δεν δουλεύει...

Δυστυχώς ούτε το Task29 δουλεύει. Το μήνυμα που μου βγαίνει είναι "Error 294: Invalid Vender ID. This Update Utitlity cannot be used for your PDA phone".

H μόνη ρομ που φαίνεται να περνάει είναι η 1.66, αλλά και αυτή κολλάει τελικά (αφού τα έχει περάσει όλα ΟΚ) στο τέλος, με ένα μήνυμα "RUU_wallpaper failure". Νομίζω ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά τίποτα δεν δουλεύει...

Εχεις κανει HSPL την συσκευη σου?

Δες της οδηγιες εδω (2o post)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3166695#post3166695

Κανε τα βηματα την σειρα που στα γραφω πιο κατω:

πρωτα το 1.

μετα Task29

μετα το 2.

μετα το 3. (κατεβασε μια Omega και φλασσαρε την)

και μετα ενημερωσε με εκ νεου.

Λογικα θα εισαι οκ.

Ναι, τα έχω κάνει όλα. Για την ακρίβεια, αυτό το κινητό είναι ενός φίλου που του είχα περάσει την Omega (όπως και στο δικό μου) γιατί είχε προβλήματα με το GPS. Επειδή το πρόβλημα δεν λύθηκε είπα να γυρίσω στην original ρομ για να σταλεί για service - και εκεί κόλλησε στο bootloader.

Στο δικό μου δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα στις 5-6 omega που έχω φλασάρει.

Το HSPL είναι αδύνατον να το (ξανα)περάσω γιατί μου βγάζει μήνυμα λάθους.

• Administrators
Επειδή το πρόβλημα δεν λύθηκε είπα να γυρίσω στην original ρομ για να σταλεί για service - και εκεί κόλλησε στο bootloader.

Έχεις δοκιμάσει να περάσεις την official με τη μέθοδο της κάρτας μνήμης που υπάρχει στο πρώτο post του HD2;

Modpic.gif

υπαρχουν καπου συγκεντρωμενα περισσοτερα ελληνικα τηλεοπτικα καναλια,για να τα προσθεσω στο tab του tv player?
[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχουν καπου συγκεντρωμενα περισσοτερα ελληνικα τηλεοπτικα καναλια,για να τα προσθεσω στο tab του tv player?

Δημήτρη δες εδώ

http://www.todaypda.com/en/stream/television_country_Greece_33.html

αν βρεις κάποιο αξιόλογο, πες μου να το προσθέσω και εγώ στην επόμενη έκδοση :)

σ ευχαριστω γιαννη θα μπω τωρα να τα δω και θα σου πω.

την εχω καταβρει με την omega,ελυσα ολα τα μικροπροβληματα που ειχα μονιμα με την energy,εχεις βαλει και πολλες εφαρμογες που δεν ειχα πριν.την εχω απο τη μερα που σου ειχα πει και μου ανανεωσε το ενδιαφερον για το leo.

επειδη τις εχω φλασαρει ολες ανεξαιρετως,η omega τωρα ειναι κατα την γνωμη μου η καλυτερη.

μεσα στον ιουλιο θα ερθω ροδο για δουλεια,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε απο κοντα

[sIGPIC][/sIGPIC]

σ ευχαριστω γιαννη θα μπω τωρα να τα δω και θα σου πω.

την εχω καταβρει με την omega,ελυσα ολα τα μικροπροβληματα που ειχα μονιμα με την energy,εχεις βαλει και πολλες εφαρμογες που δεν ειχα πριν.την εχω απο τη μερα που σου ειχα πει και μου ανανεωσε το ενδιαφερον για το leo.

επειδη τις εχω φλασαρει ολες ανεξαιρετως,η omega τωρα ειναι κατα την γνωμη μου η καλυτερη.

μεσα στον ιουλιο θα ερθω ροδο για δουλεια,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε απο κοντα

τώρα που έχεις την Ωμέγα, όταν μπουτάρει η συσκευή εμφανίζεται πρώτα από όλα το σήμα της Energy; Γιατί σε μένα μετά από μια δοκιμή που της έκανα έχει μείνει αυτό και δνε φεύγει με τίποτα.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!