andrewmaslim Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Αυτό φταίει ξέρεις. Είναι προτιμότερο να φορτίζεις τη συσκευή από το usb μιας και δίνει λιγότερο ρεύμα και καταπονεί λιγότερο την μπαταρία και ενδείκνυται να μην την αφήνεις να πέφτει κάτω του 10%. Εγώ πάλι, άλλα ήξερα. Ότι ΔΕΝ πρέπει να φορτίζεις το κινητό μέσω USB. Στην Αγγλία, ΟΛΟΙ το έλεγαν αυτό. (Λάθος είναι; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 ενα παραξενο μου συνεβει παλι εχθες στα καλα καθουμενα αρχισε τα restart το κινητο καθε 2 λεπτα!!!! απο τα νευρα μου το παρατησα για να μην το σπασω σημερα το πρωι το ανοιξα και ολα μια χαρα γιατι να μου συμβενει παλι αυτο??? :X λεται να παει για 3 αλλαγη πλακετας ???? :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) ενα παραξενο μου συνεβει παλι εχθες στα καλα καθουμενα αρχισε τα restart το κινητο καθε 2 λεπτα!!!! απο τα νευρα μου το παρατησα για να μην το σπασω σημερα το πρωι το ανοιξα και ολα μια χαρα γιατι να μου συμβενει παλι αυτο??? :X λεται να παει για 3 αλλαγη πλακετας ???? :lol::lol::lol::lol: Κάνε ένα έλεγχο στις επαφές της μπαταρίας μήπως έχουν στραβώσει ή μήπως θέλουν καθάρισμα. Edited May 30, 2011 by NIKOLAOS68 Διόρθωση ορθογραφίας Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Εγώ πάλι, άλλα ήξερα. Ότι ΔΕΝ πρέπει να φορτίζεις το κινητό μέσω USB. Στην Αγγλία, ΟΛΟΙ το έλεγαν αυτό. (Λάθος είναι; ) Ναι... η φόρτιση μέσω usb είναι καλύτερη για την μακροχρόνια απόδοση της μπαταρίας. Κάνε ένα έλεγχο στις επαφές τις μπαταρίας μήπως έχουν στραβώσει ή μήπως θέλουν καθάρισμα. Σωστός, έχει εμφανιστεί σε πολλούς με Leo το παραπάνω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Γιάννη πολύ καλή η δουλειά σου με τη v28 όπως πάντα. Παρατηρώ πως στην έκδοση ELL XT v28 no HTC client, έχεις απενεργοποιήσει το HTC Dialer. Υπάρχει ειδικός λόγος? Το λέω, γιατί το speed dialing είναι δυσκολότερο με το κλασσικό WM Dialer ... Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Γιάννη πολύ καλή η δουλειά σου με τη v28 όπως πάντα. Παρατηρώ πως στην έκδοση ELL XT v28 no HTC client, έχεις απενεργοποιήσει το HTC Dialer. Υπάρχει ειδικός λόγος? Το λέω, γιατί το speed dialing είναι δυσκολότερο με το κλασσικό WM Dialer ... Γιώργος Γιώργο απο λάθος το ξέχασα, το βραδάκι θα ανεβάσω την rom διορθωμένη. Ευχαριστω που με ενημέρωσες :) EDIT: Διορθώθηκε: http://omega.jointelecom.com/files/Omega_v28.29022_ELL_XT_with_CHT_v2.0_without_HTCmessaging.rar Edited May 31, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Κάνε ένα έλεγχο στις επαφές της μπαταρίας μήπως έχουν στραβώσει ή μήπως θέλουν καθάρισμα. εκανα τον ελενχο αυτο δε φαινεται να υπαρχει προβλημα παω να περασω την μαμα ρομ και να το στειλω για σερβισε τελικα παει 3 φορα για αλαγη πλακετας..... μα τοσο γκαντεμης ειμαι πια??? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Πω πω, διαβάζω τόσο καιρό το thread της omega και σας ζηλεύω πραγματικά. Μου έχει λείψει τόσο πολύ το hd2 μου με τις omega του.:O:O Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με αυτό το service. Ελπίζω να επανέλθω σύντομα.;) Χαιρετίσματα σε όλους. :happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 εκανα τον ελενχο αυτο δε φαινεται να υπαρχει προβλημα παω να περασω την μαμα ρομ και να το στειλω για σερβισε τελικα παει 3 φορα για αλαγη πλακετας..... μα τοσο γκαντεμης ειμαι πια??? :cry: Εμένα είναι εδώ και 3 βδομάδες για αλλαγή πλακέτας!!! Δεν έχουν ανταλακτικά!!! Αν είναι δυνατόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) Βρεθηκε ενα προβλημα στην νέα Omega v28 Δεν μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία από το manila home tab. Βάλτε το πιο κάτω cab και κάντε επανεκκίνηση για να διορθωθεί το πρόβλημα: http://hotfile.com/dl/119642726/9f62fa1/Manila_date_fix.cab.html Edited June 2, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 @ioathe Γιάννη καλημέρα. :) Πότε θα ανεβάσεις τη Dinik? Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Καλημερα σ ολους, Πω πω, διαβάζω τόσο καιρό το thread της omega και σας ζηλεύω πραγματικά. Μου έχει λείψει τόσο πολύ το hd2 μου με τις omega του. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με αυτό το service. Ελπίζω να επανέλθω σύντομα.;) Χαιρετίσματα σε όλους. :happy: Βασίλη και εμάς μας έλειψες, έχεις νεότερα για το πότε θα έχεις την συσκευή σου??? Εμένα είναι εδώ και 3 βδομάδες για αλλαγή πλακέτας!!! Δεν έχουν ανταλακτικά!!! Αν είναι δυνατόν... Πω πω :blink::blink: 3 βδομάδες :cry: Ευτυχως εμενα δεν εχει χαλασει και μπορω και δουλευω την Omega :) @ioathe Γιάννη καλημέρα. :) Πότε θα ανεβάσεις τη Dinik? Νίκο πιστεύω δεν θα αργήσει, 3 - 4 μέρες περίπου! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Βρεθηκε ενα προβλημα στην νέα Omega v28 Δεν μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία από το manila home tab. Καλημέρα σε όλους, Όντως!!! τώρα που το δοκίμασα έτσι είναι, ημερομηνία και ώρα δεν αλλάζω ποτέ από manila. Πέραν από αυτό μου αρέσει πολύ η νέα ρόμ, ανάλαφρη με περισσότερη ελεύθερη μνήμη και χωρίς ελλείψεις για έναν μέσο (και όχι μόνον) χρηστή. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Καλημέρα σε όλους, Όντως!!! τώρα που το δοκίμασα έτσι είναι, ημερομηνία και ώρα δεν αλλάζω ποτέ από manila. Πέραν από αυτό μου αρέσει πολύ η νέα ρόμ, ανάλαφρη με περισσότερη ελεύθερη μνήμη και χωρίς ελλείψεις για έναν μέσο (και όχι μόνον) χρηστή. Όταν προσπάθησα να αλλάξω ώρα και ημερομηνία και δεν μπόρεσα, έριξα το φταίξιμο στο android που έχω στην sd και όταν γυρίσεις σε wm την πρώτη φορά είναι όλα αλλαγμένα.Το είχα συνδέσει στο pc για το λόγο αυτό και όλα έγινα αμέσως αυτόματα.Τώρα βέβαια όλα αυτά κατόπιν εορτής :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Βασίλη και εμάς μας έλειψες, έχεις νεότερα για το πότε θα έχεις την συσκευή σου??? Δυστυχώς όχι... :( Την έχω πατήσει άγρια... Εμένα είναι εδώ και 3 βδομάδες για αλλαγή πλακέτας!!! Δεν έχουν ανταλακτικά!!! Αν είναι δυνατόν... Φέεεεεεεεεεεετα!! Εγώ δεν το έχω 2,5 μήνες(για διαφορετικο λόγο)!!:cry::cry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisad Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 στην ν28 dinik θα εχει και το cab για την αλλαγη της ωρας και της ημερομηνιας ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Δεν θα το χρειάζεται πιστεύω, η λύση του cab είναι για τις υπάρχουσες ρομ. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Καλημέρα σ όλους, αναβάθμισα όλες τις v28 και διόρθωσα σε όλες το πρόβλημα με την αλλαγή της Ημερομηνίας από το Home Tab του manila. Περισσότερα στο changelong στο τρίτο post. H v28 Dinik σχεδόν τελείωσε και θα την ανεβάσω το συντομότερο. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takamana Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Καλημερα παιδες,μπραβο πολυ καλη δουλεια!!Ομως εχω θεματακι..εγκατεστησα τη v28 αλλα οταν τρεχω το igo8.3.4 στην αναζητιση οδων μου απενεργοποιει τα γραμματα και μου βγαζει κατι κινεζικα στο πεδιο που γραφεις την οδο.Με την v27 ηταν οκ.Ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι?Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Μόλις ανέβασα την νέα: Omega v28 Dinik (ELL + WWE) Καλημερα παιδες,μπραβο πολυ καλη δουλεια!!Ομως εχω θεματακι..εγκατεστησα τη v28 αλλα οταν τρεχω το igo8.3.4 στην αναζητιση οδων μου απενεργοποιει τα γραμματα και μου βγαζει κατι κινεζικα στο πεδιο που γραφεις την οδο.Με την v27 ηταν οκ.Ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι?Ευχαριστω... Μόλις το δοκίμασα και δεν εχω αυτο το προβλημα, ας το κοιταξει και κάποιος αλλος αν μπορεί. Edited June 3, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takamana Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Τελικά με μια διαγραφή στις αρχικές ρυθμίσεις του igo έστρωσε...!! Ίσως και επειδή έριξα ξανά την νέα-διορθωμένη rom...Anyway τώρα παίζει...ευχαριστώ πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisad Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Μόλις ανέβασα την νέα: Omega v28 Dinik (ELL + WWE) Μόλις το δοκίμασα και δεν εχω αυτο το προβλημα, ας το κοιταξει και κάποιος αλλος αν μπορεί. τρεχω να την βαλω και σας λεω!!! μπραβο ιωαννη!!!ειναι και παρασκευη οτι πρεπει για δοκιμες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoby4 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 V28 DINIK απλα απαικτη.Γιαννη συγχαρητηρια για τη δουλεια σου για αλλη μια φορα.Το μονο που θελω ειναι να αλλαξω το ασπρο του ρολογιου με μαυρο γιατι το εχω ψιλοβαρεθει.Τις alexander μου αρεσε πολυ.Αν υπαρχει κανενα cab καλοδεχουμενο.Ευχαριστω και καλο βραδυ σε ολους. Παράθεση tsoby4 yiannis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Παιδες για βοηθηστε λιγο....ας μου πει καποιος που ειναι το thread για το πως κανω επαναφορα σε official....πως βγαζω HSPL και πως περναω official? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Παιδες για βοηθηστε λιγο....ας μου πει καποιος που ειναι το thread για το πως κανω επαναφορα σε official....πως βγαζω HSPL και πως περναω official? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 απο εδω θα δεις πως γινεται απο την καρτα μνημης πρεπει να φλασαρεις για να επανερθει το εργοστασιακο spl ετοιμαζεσαι να το στειλης στην αντιπροσοπεια??? και εγω το ιδιο!!!!!!!!:X:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts