WebViRuS Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Γιάννη για ότι αξίζει η γνώμη μου, πιστεύω ότι η ρομ σου, είναι μακράν η καλύτερη - γρηγορότερη και πάνω απο όλα σωστά στημένη που παίζει. Δοκίμασα και την Platinum V2 που όλοι λέγανε για το πόσο γρήγορα πάει το sense εκεί, και το πόσο καλά δουλεύει. Το αποτέλεσμα ήταν να νιώθω χαζός, γιατί εγώ είδα ένα πράγμα το οποίο δεν συγκρίνεται ούτε στην ταχύτητα ούτε στο στήσιμο της Omega. Το αν κάποιος έχει κάνει καλή δουλειά το ξέρει και το καταλαβαίνει, απλώς καλό είναι να παίρνει και λίγη αναγνώριση για τη δουλειά του. Σύντομα θα προσπαθήσω να σου ρίξω και ένα donate, για ευχαριστώ. Το HD2 μου είναι μια απίστευτη συσκευή, και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Φυσικά οι άλλοι μπορούν να έχουν διαφορετικές ανάγκες απο μένα. Θα τραβήξω μια φορά ένα βίντεο για το πως λειτουργεί και το τι κάνει το pda μου. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Το HD2 μου είναι μια απίστευτη συσκευή, και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Φυσικά οι άλλοι μπορούν να έχουν διαφορετικές ανάγκες απο μένα. Θα τραβήξω μια φορά ένα βίντεο για το πως λειτουργεί και το τι κάνει το pda μου. Για τον λόγο αυτό πήρα και δεύτερο (Τ-mobile) :lol:.Απλά τώρα με το android στην SD μπορείς να χαλαρώσεις λίγο και κάνεις και κάτι διαφορετικό,έτσι για αλλαγή ή απλά να αδειάσεις την μπαταρία σου :p Θα περιμένω το βίντεο, πιστεύω πως θα είναι ενδιαφέρον! Όσο για τις Omega του Γιαννη :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 θελω να πω πολλα συγχαρητηρια στο μαγειρα για την νεα γρηγορη ομορφη rom 27. τελεια! .- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depy33 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Γιαννη η v27 θα επρεπε κανονικα να ηταν v30. Εκανα ολες τις ρομ με το νεο build 29018 και μετα βγηκε το 29019 και έκανα ολες τις ρομ με το 29019 και μετα απο λιγο βγηκε το build 29020 και εκανα παλι ολες τις ρομ με το 29020. Μετα βρηκα το fix για το landscape του dialer και εκανα και παλι ολες τις ρομ απο την αρχη. Περιπου 100 φλασαρισματα - 5 μερες πολυωρης δουλειας για να ειναι οσο το δυνατον καλυτερη η νεα εκδοση. Πιστευω οτι η νεα v27 ειναι πολυ κοντα στην τελειότητα και μονο και μονο για το fix του dialer αξιζει να πας απο v26 σε v27. Παρε backup την v26 και δοκίμασε την v27, δες και τo changelog της v27, αν την δουλεψεις θα κρινεις μονος σου αν θελεις να γυρισεις στην v26 ή να στήσεις εκ νεου την v27. Γιάννη, 'Αψογη δουλειά, φαίνεται ο κόπος που έκανες ...! Για μένα (που η 26 δεν μου είχε κάτσει όσο τέλεια είχαν κάτσει κάποιες προηγούμενες) 1000% αξίζει το upgrade. Την έχω από το Σάββατο και δεν αντιμετώπισα πουθενά οποιοδήποτε θέμα! Από ταχύτητα δε, ΣΦΑΙΡΑ! Πάντα τέτοια ! :thanks: Παράθεση Πολύ Φιλικά Δέσποινα:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Πολύ καλή δουλειά η 27, συγχαρητήρια! Αντιμετωπίζω κι εγώ το πρόβλημα στο twitter οτι και να κανω μου βγαζει λαθος κωδικος.....ενω βαζω τον σωστο όπως επίσης σήμερα το πρωί πήγα να κάνω εγκατάσταση το SPB Traveler και μου δίνει σφάλμα "Αδύνατη η δημιουργία του προορισμού εγκατάστασης. Η διαδικασία εγκαταστασης δεν μπορεί να συνεχιστεί και θα εγκαταλειφθεί." και "GetLastError() returned 0x00000005". Με τις προηγούμενες εκδόσεις (26,25, 23 κτλ) δεν είχε προκύψει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Είναι εύκολο σε κάποιον να μου θυμίσει πως κρατάμε backup απο τον opera; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 καλημερα παιδια.....Μολις περασα την omega 27....οπως και οι υπολοιπες υπεροχη και αριστη δουλεια!!!!Αντιμετωπιζω 2μικρα θεματακια....με το account του youtube και με το twitter......στο twitter οτι και να κανω μου βγαζει λαθος κωδικος.....ενω βαζω τον σωστο και με το youtube μια απο τα ιδια....αλλα αυτο δεν μου λεει οτι βαζω λάθος....απλως κανει load τον κωδικο...βγαινει εξω μετα....αλλα δεν μου το εχει κανει μετα "on" την επιλογη....καμια ιδεα? Το twitter για ακομα μια φορα εχει προβλημα, δεν ειναι απο την Omega. Για το youtube δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν το χρησιμοποιώ. Ισως να μας απαντησει καποιος αλλος αν ξερει. Γιάννη για ότι αξίζει η γνώμη μου, πιστεύω ότι η ρομ σου, είναι μακράν η καλύτερη - γρηγορότερη και πάνω απο όλα σωστά στημένη που παίζει. Δοκίμασα και την Platinum V2 που όλοι λέγανε για το πόσο γρήγορα πάει το sense εκεί, και το πόσο καλά δουλεύει. Το αποτέλεσμα ήταν να νιώθω χαζός, γιατί εγώ είδα ένα πράγμα το οποίο δεν συγκρίνεται ούτε στην ταχύτητα ούτε στο στήσιμο της Omega. Το αν κάποιος έχει κάνει καλή δουλειά το ξέρει και το καταλαβαίνει, απλώς καλό είναι να παίρνει και λίγη αναγνώριση για τη δουλειά του. Σύντομα θα προσπαθήσω να σου ρίξω και ένα donate, για ευχαριστώ. Το HD2 μου είναι μια απίστευτη συσκευή, και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Φυσικά οι άλλοι μπορούν να έχουν διαφορετικές ανάγκες απο μένα. Θα τραβήξω μια φορά ένα βίντεο για το πως λειτουργεί και το τι κάνει το pda μου. Η γνωμη σου μετράει παρα πολυ για μενα μιας και εισαι πολυ έμπειρος. Σ ευχαριστώ για το feedback και τα σχολεια, θα ηθελα και εγω οταν μπορεσεις να μας ανεβασεις το video :) θελω να πω πολλα συγχαρητηρια στο μαγειρα για την νεα γρηγορη ομορφη rom 27. τελεια! .- Σ ευχαριστω παρα πολυ! Γιάννη, 'Αψογη δουλειά, φαίνεται ο κόπος που έκανες ...! Για μένα (που η 26 δεν μου είχε κάτσει όσο τέλεια είχαν κάτσει κάποιες προηγούμενες) 1000% αξίζει το upgrade. Την έχω από το Σάββατο και δεν αντιμετώπισα πουθενά οποιοδήποτε θέμα! Από ταχύτητα δε, ΣΦΑΙΡΑ! Πάντα τέτοια ! :thanks: Δεσποινα πολυ χαίρομε που σου αρεσει η νεα μου δουλειά, στην v26 μονο ενα προβλημα βρέθηκε και το ανάφερες εσυ, ελπίζω στην v27 να μην βρεις τιποτα :lol: Πολύ καλή δουλειά η 27, συγχαρητήρια! Αντιμετωπίζω κι εγώ το πρόβλημα όπως επίσης σήμερα το πρωί πήγα να κάνω εγκατάσταση το SPB Traveler και μου δίνει σφάλμα "Αδύνατη η δημιουργία του προορισμού εγκατάστασης. Η διαδικασία εγκαταστασης δεν μπορεί να συνεχιστεί και θα εγκαταλειφθεί." και "GetLastError() returned 0x00000005". Με τις προηγούμενες εκδόσεις (26,25, 23 κτλ) δεν είχε προκύψει κάτι. Αν μπορεις δοκιμασε απο ενα αλλο pc ή αν εχεις την δυνατοτητα κανε την αγκατασταση με cab απο την καρτα μνημης. Δεν ειναι σιγουρα προβλημα της ρομ. Αν βρεις ακρη ενημερωσε μας. Είναι εύκολο σε κάποιον να μου θυμίσει πως κρατάμε backup απο τον opera; Πρέπει να κανεις restore τον ολο τον φακελο Opera μεσα απο τα Windows. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depy33 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Δεσποινα πολυ χαίρομε που σου αρεσει η νεα μου δουλειά, στην v26 μονο ενα προβλημα βρέθηκε και το ανάφερες εσυ, ελπίζω στην v27 να μην βρεις τιποτα :lol: :lol: Η αλήθεια είναι ότι έχω τη φήμη του "debugger" και στη εταιρεία που εργάζομαι, γιατί συνήθως χρησιμοποιώ πολλές από τις δυνατότητες του υπολογιστή/προγράμματος, οπότε αν κάτι είναι να στραβώσει, μου στραβώνει (με χρησιμοποιούν κατά κόρον οι softwarάδες μας :ninja:)! Πάντως ειλικρινά η αίσθηση που μου δίνει η 27 σε γενικότερη απόκριση είναι με διαφορά καλύτερη από την 26 (δεν ξέρω αν φταίει το ότι για το θέμα των mails αναγκαστηκα να κάνω εγώ κάποιες επεμβάσεις για να το λύσω - αφού βέβαια εντόπισες εσύ που είναι το θέμα, γιατί εγώ δεν το'χα βρει :happy: - , πάντως ... με κάποιες προηγούμενες Omega είχα γενικότερα νοιώσει καλύτερα από την 26 :X ... ίσως να μην είχε κάτσει καλά το φλασάρισμα ) - προσωπικά είναι από τις αναβαθμίσεις που σίγουρα θα σύστηνα, και αξίζει η ταλαιπωρία του "ξαναστησίματος".;) ΠΕΤΑΕΙ το Leo μου τώρα ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ! ΥΓ : Αυτή τη φορά, είμαι τόσο ευτυχισμένη, που δεσμεύομαι και γραπτά - για να το τηρήσω :lol:- ότι δεν θα αναβαθμίσω σύντομα, ακόμα και αν μας βομβαρδίσεις με νέα updates (ξέρω, δύσκολο έτσι κι αλλιώς, λόγω της "στασιμότητας" των builds) Παράθεση Πολύ Φιλικά Δέσποινα:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Απο το απόγευμα προσπαθώ να περάσω την 27 XT πάνω απο την 27 dinik αλλά είναι αδύνατο.Συνδέω το τηλέφωνο στο pc ,μπάινω σε bootloader αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχει σύνδεση και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!. Ούτε φυσικά task29.Δοκίμασα και με την μέθοδο της κάρτας μνήμης αλλά πάλι τίποτα, το τηλέφωνο μένει σε bootloader. Δεν θα έπρεπε να φαίνεται με το καλώδιο συνδεδεμένο κάτω στην οθόνη ένα μήνυμα USB και κάτι τέτοιο; Τώρα γιατί βλέπω μόνο ένα ''serial''; edit:Άλλαξα θύρα σύνδεσης με το pc και όλα είναι εντάξει.Δεν έδειχνε όμως οτι κάτι πήγαινε στραβά με την θύρα usb πριν.Συνδεόταν κανονικά,έκανε συγχρονισμό με το activesync και γενικά όλα ήταν καλά.Τώρα τι συνέβη....! Edited May 9, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 edit:Άλλαξα θύρα σύνδεσης με το pc και όλα είναι εντάξει.Δεν έδειχνε όμως οτι κάτι πήγαινε στραβά με την θύρα usb πριν.Συνδεόταν κανονικά,έκανε συγχρονισμό με το activesync και γενικά όλα ήταν καλά.Τώρα τι συνέβη....! Είναι καθαρά θέμα drivers στο PC. Έκανες αυτό που έπρεπε να κάνεις... δοκιμή σε άλλη θύρα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) ..μόλις φλάσαρα κι εγώ την 27.. δεν κρατήθηκα και το έκανα στη δουλειά! :lol::p Ξεκινάω στήσιμο και θα σας πω εντυπώσεις! :D Μέχρι σήμερα δεν έχει παρατηρήσει τπτ κακό! Είναι πάρα πολύ γρήγορη, και στήθηκε και σε λιγότερο από μισάωρο! Τα προγράμματα μπήκαν αμέσως. Απροβλημάτιστη φαίνεται.. θα δείξει εν καιρώ! :) Edited May 11, 2011 by Delijohn Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Μια ερώτηση, έχω τη V26 και όταν πάω να κάνω μια ηχογράφηση κλήσης δε με αφήνει βγάζοντας το μήνυμα ότι δε γίνεται κατα τη διάρκεια κλήσης.Με παλιότερες εκδόσεις το ίδιο πρόγραμμα έκανε αυτό που ήθελα.Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έγινε για διάφορους λόγους αλλά μήπως μπορεί να γίνει κάτι με αυτό? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psychoz Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 μια ερωτηση... προσπαθω να βαλω το HSPL3 στο HD2 μου και μου βγαζει αυτο το error...τι φταιει?? CRITICAL ERROR Flow: 00000005 Error code: 00000005 Description: Bad SPL version! να πω οτι μολις πηρα πισω το τηλ απο το service ...πριν το παω μπορουσα κανονικα να περασω την Omega...απλα για να το παω πισω το γυρισα στην ''μαμα'' rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Το HSPL2 το δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spitas Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Παιδία έχω ένα << ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ >> Τ..Mobile 1024 Ram . Μπορώ να του περάσω Ωμέγα η θα ύπαρξη Πρόβλημα ? ? Παράθεση HTC HD2 Omega XT v27 Με Co0kie's Home Tab v2.0 Radio 2.15.50.14 Και όλα καλά ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 ποιες πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις του activesync για να συνδεθεί το LEO ? ανοίγω το microsoft activesync πηγαίνω file μετά connection settings και εκεί έχω όλες τις εντολές τσεκαρισμένες ? ετσι πρέπει να είναι ? βάζω το κινητό και δεν συνδέεται θέλω να περάσω την v27 ;) άλλαξα και θύρα usb και πάλι τίποτα Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Παιδία έχω ένα << ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ >> Τ..Mobile 1024 Ram . Μπορώ να του περάσω Ωμέγα η θα ύπαρξη Πρόβλημα ? ? κανονικά και ... με τον νόμο. Διάβασε στο πρώτο post αυτού του θέματος. είναι εύκολο. και ότι θέλεις, εδώ .... είμαστε:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 ..μόλις φλάσαρα κι εγώ την 27.. δεν κρατήθηκα και το έκανα στη δουλειά! :lol::p Ξεκινάω στήσιμο και θα σας πω εντυπώσεις! :D Μέχρι σήμερα δεν έχει παρατηρήσει τπτ κακό! Είναι πάρα πολύ γρήγορη, και στήθηκε και σε λιγότερο από μισάωρο! Τα προγράμματα μπήκαν αμέσως. Απροβλημάτιστη φαίνεται.. θα δείξει εν καιρώ! :) Ευχαριστώ για το feedback, Μεχρι τωρα η v27 τα παει πολυ καλα και δεν εχει αναφερθει κανενα προβλημα. Να δω πως θα κανω την v28 καλύτερη :lol: Μια ερώτηση, έχω τη V26 και όταν πάω να κάνω μια ηχογράφηση κλήσης δε με αφήνει βγάζοντας το μήνυμα ότι δε γίνεται κατα τη διάρκεια κλήσης.Με παλιότερες εκδόσεις το ίδιο πρόγραμμα έκανε αυτό που ήθελα.Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έγινε για διάφορους λόγους αλλά μήπως μπορεί να γίνει κάτι με αυτό? Βοηθησε με λιγο, με ποιο προγραμμα θελεις να κανεις ηχογραφηση? ΜΕ το incallrecorder που ειναι μεσα στην ρομ? μια ερωτηση... προσπαθω να βαλω το HSPL3 στο HD2 μου και μου βγαζει αυτο το error...τι φταιει?? CRITICAL ERROR Flow: 00000005 Error code: 00000005 Description: Bad SPL version! να πω οτι μολις πηρα πισω το τηλ απο το service ...πριν το παω μπορουσα κανονικα να περασω την Omega...απλα για να το παω πισω το γυρισα στην ''μαμα'' rom... Μήπως στο service σου αλλάξανε spl σε 3,14. Αν το αλλάξανε πρέπει να βαλεις και παλι την μαμα 1,16 να γυρίσει στο παλιο spl και μετα να κανεις hspl. ποιες πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις του activesync για να συνδεθεί το LEO ? ανοίγω το microsoft activesync πηγαίνω file μετά connection settings και εκεί έχω όλες τις εντολές τσεκαρισμένες ? ετσι πρέπει να είναι ? βάζω το κινητό και δεν συνδέεται θέλω να περάσω την v27 ;) άλλαξα και θύρα usb και πάλι τίποτα Καλός τον Βασιλη μας, σε χάσαμε! Δεν εχει να κανει το προβλημα με ρυθμισεις, μηπως εχεις αλλο pc να δοκιμασεις? Μπορεις να φλασσαρεις και απο την καρτα χωρις pc. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Βοηθησε με λιγο, με ποιο προγραμμα θελεις να κανεις ηχογραφηση? ΜΕ το incallrecorder που ειναι μεσα στην ρομ? Όχι με το incallrecorder αλλά με αυτό που λέει ηχογράφηση φωνής.Με το incallrecorder δεν έχω βρει άκρη πως γίνεται.Αν μπορείς να μου πεις εσύ η κάποιος άλλος θα μου ήταν πολύ ευχάριστο, αρκεί να μπορώ να κάνω ηχογράφηση κλήσης με κάποιο πρόγραμμα. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Ναι Γιάννη είναι αλήθεια ότι χάθηκα . Βλέπω όμως ότι οι δουλιά σου συνεχίζει πάντα να είναι ποιοτική , γρήγορη και σταθερή . Χάθηκα γιατί πήρα το μήλο και πλέον έχω το HD2 σαν δεύτερο τηλέφωνο. Φλάσαρα εντέλει με bootloader την v27 .Μπορώ να πω ότι είναι με διαφορά η καλύτερη δουλιά σου μέχρι τώρα ( όχι ότι οι προηγούμενες δεν ήταν απλά αυτή αγγίζει την τελειότητα) είμαστε τυχεροί όλοι οι κάτοχοι του HD2 που έχουμε μερικούς ανθρώπους σαν εσένα που έχουν εμφανίσει τις πραγματικές δυνατότητες του τηλεφώνου Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 (edited) Ναι Γιάννη είναι αλήθεια ότι χάθηκα . Βλέπω όμως ότι οι δουλιά σου συνεχίζει πάντα να είναι ποιοτική , γρήγορη και σταθερή . Χάθηκα γιατί πήρα το μήλο και πλέον έχω το HD2 σαν δεύτερο τηλέφωνο. Φλάσαρα εντέλει με bootloader την v27 .Μπορώ να πω ότι είναι με διαφορά η καλύτερη δουλιά σου μέχρι τώρα ( όχι ότι οι προηγούμενες δεν ήταν απλά αυτή αγγίζει την τελειότητα) είμαστε τυχεροί όλοι οι κάτοχοι του HD2 που έχουμε μερικούς ανθρώπους σαν εσένα που έχουν εμφανίσει τις πραγματικές δυνατότητες του τηλεφώνου Σ ευχαριστώ Βασίλη, χαίρομαι που σου αρεσε v27, σημερα τελειωσα την final beta v28 και την δοκιμαζω, εχει πολυ δουλεια ακομα αλλα σας υποσχομαι οτι θα ειναι καλύτερη απο την v27 :) Μια ερώτηση, έχω τη V26 και όταν πάω να κάνω μια ηχογράφηση κλήσης δε με αφήνει βγάζοντας το μήνυμα ότι δε γίνεται κατα τη διάρκεια κλήσης.Με παλιότερες εκδόσεις το ίδιο πρόγραμμα έκανε αυτό που ήθελα.Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έγινε για διάφορους λόγους αλλά μήπως μπορεί να γίνει κάτι με αυτό? Όχι με το incallrecorder αλλά με αυτό που λέει ηχογράφηση φωνής.Με το incallrecorder δεν έχω βρει άκρη πως γίνεται.Αν μπορείς να μου πεις εσύ η κάποιος άλλος θα μου ήταν πολύ ευχάριστο, αρκεί να μπορώ να κάνω ηχογράφηση κλήσης με κάποιο πρόγραμμα. Όταν απαντήσεις σε εισερχόμενη κλίση ανοίγεις το μενου και πατας πανω πανω την επιλογη 'ηχογραφηση κλησης'. Δοκιμασε το και ενημερωσε με αν το 'πετυχες' :) Edited May 12, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depy33 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Μπορώ να πω ότι είναι με διαφορά η καλύτερη δουλιά σου μέχρι τώρα ( όχι ότι οι προηγούμενες δεν ήταν απλά αυτή αγγίζει την τελειότητα) είμαστε τυχεροί όλοι οι κάτοχοι του HD2 που έχουμε μερικούς ανθρώπους σαν εσένα που έχουν εμφανίσει τις πραγματικές δυνατότητες του τηλεφώνου Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω! Ή μάλλον, διαφωνώ μόνο στο "αγγίζει"... για μένα μέχρι ώρας είναι τέλεια δουλειά! Το μόνο μου πρόβλημα με την 27 είναι ότι είναι τόσο γρήγορη και έχει τόσο άμεσο response η οθόνη, που ... δεν την προλαβαίνω και καμμιά φορά ξεκινάει κάτι χωρίς να το θέλω ... :lol: @ioathe Γιάννη, το μόνο που θα ήθελα αν γίνεται : επειδή τελικά δεν με έχει βολέψει και πολύ ο dialer που γυρνάει αυτόματα σε landscape (μου άρεσε πολύ η ιδέα αρχικά, αλλά επειδή μιλάω πολλές φορές χωρίς ακουστικό, σχεδόν κάθε φορά όταν το κλείνω - επειδή το κρατάω λίγο πλάγια στο αυτί μου :p - γυρνάει landscape και μετά βέβαια χρειάζεται λίγο χρόνο για να επανέλθει η οθόνη κανονικά σε portrait), υπάρχει κάποιο cab - ή πείραγμα στη registry - για να απενεργοποιήσω το αυτόματο γύρισμα, όμως μόνο για τον dialer? :worry:Ξέρω ότι ίσως θα μπορούσα να το πετύχω αυτό έμμεσα, αλλά ιδανικά δεν θα ήθελα να εγκαταστήσω κάποια καινούργια εφαρμογή (τύπου changescreen, gyrator κλπ) για να σετάρω έτσι τι γυρίζει και τι όχι, αυτόματα. Φαντάζομαι ότι αφού αυτό είναι κάτι που πρόσθεσες στην 27, ίσως να υπάρχει τρόπος για ... undo στο δικό μου Leo :) σημερα τελειωσα την final beta v28 και την δοκιμαζω, εχει πολυ δουλεια ακομα αλλα σας υποσχομαι οτι θα ειναι καλύτερη απο την v27 :) Πώς γίνεται αυτό ???:lol: Τι έμεινε να τελειοποιήσεις...? (προφανώς θα είναι κάτι από τις δυνατότητες του Leo που δεν χρησιμοποιώ εγώ)?:D Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά! Παράθεση Πολύ Φιλικά Δέσποινα:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Όχι με το incallrecorder αλλά με αυτό που λέει ηχογράφηση φωνής.Με το incallrecorder δεν έχω βρει άκρη πως γίνεται.Αν μπορείς να μου πεις εσύ η κάποιος άλλος θα μου ήταν πολύ ευχάριστο, αρκεί να μπορώ να κάνω ηχογράφηση κλήσης με κάποιο πρόγραμμα. Βάλε το AutoCallRecorder, είναι πολύ εύκολο στη χρήση και γράφει όλες ή επιλεγμένες κλήσεις. Τώρα βρήκα χρόνο και φλασάρω και εγώ. :D Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spitas Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Ευχαριστώ monicos το ορμάω ! ! ! Παράθεση HTC HD2 Omega XT v27 Με Co0kie's Home Tab v2.0 Radio 2.15.50.14 Και όλα καλά ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 (edited) Καλημέρα σ ολους :) Βάλε το AutoCallRecorder, είναι πολύ εύκολο στη χρήση και γράφει όλες ή επιλεγμένες κλήσεις. Τώρα βρήκα χρόνο και φλασάρω και εγώ. :D Νίκο περιμένουμε εντυπώσεις :) Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω! Ή μάλλον, διαφωνώ μόνο στο "αγγίζει"... για μένα μέχρι ώρας είναι τέλεια δουλειά! Το μόνο μου πρόβλημα με την 27 είναι ότι είναι τόσο γρήγορη και έχει τόσο άμεσο response η οθόνη, που ... δεν την προλαβαίνω και καμμιά φορά ξεκινάει κάτι χωρίς να το θέλω ... :lol: @ioathe Γιάννη, το μόνο που θα ήθελα αν γίνεται : επειδή τελικά δεν με έχει βολέψει και πολύ ο dialer που γυρνάει αυτόματα σε landscape (μου άρεσε πολύ η ιδέα αρχικά, αλλά επειδή μιλάω πολλές φορές χωρίς ακουστικό, σχεδόν κάθε φορά όταν το κλείνω - επειδή το κρατάω λίγο πλάγια στο αυτί μου :p - γυρνάει landscape και μετά βέβαια χρειάζεται λίγο χρόνο για να επανέλθει η οθόνη κανονικά σε portrait), υπάρχει κάποιο cab - ή πείραγμα στη registry - για να απενεργοποιήσω το αυτόματο γύρισμα, όμως μόνο για τον dialer? :worry:Ξέρω ότι ίσως θα μπορούσα να το πετύχω αυτό έμμεσα, αλλά ιδανικά δεν θα ήθελα να εγκαταστήσω κάποια καινούργια εφαρμογή (τύπου changescreen, gyrator κλπ) για να σετάρω έτσι τι γυρίζει και τι όχι, αυτόματα. Φαντάζομαι ότι αφού αυτό είναι κάτι που πρόσθεσες στην 27, ίσως να υπάρχει τρόπος για ... undo στο δικό μου Leo Πώς γίνεται αυτό ??? Τι έμεινε να τελειοποιήσεις...? (προφανώς θα είναι κάτι από τις δυνατότητες του Leo που δεν χρησιμοποιώ εγώ)? Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά! Δεσποινα σε ευχαριστω για τα σχόλια, μπορεις να αλλαξεις το προγραμματα που κανει rotate ο gsensor πολυ ευκολα απο το το προγραμμα BsB Tweaks που βρισκεται μεσα στον φακελο εργαλεια. Μολις ανοιξεις το προγραμμα πάτα menu > Rotation Εκει ειναι ολα τα προγραμματα που γυρναει ο gsensor Επιλεξε το Phone ή Dialer (δεν θυμαμαι πως το ονομασα) και μετα πατα options > Remove Se lected Apps Με τον ιδιο τροπο μπορεις να προσθσεις και παλι τον dialer ή μια αλλη εφαρμογη, Πας menu > Rotation > Options > Add Application > ok > τρεχεις την εφαρμογη > κουνάς το τηλέφωνο > και κανεις επανεκκίνηση. Στην νεα v28 η οποια θα αργήσει για να μπορεσω να την τελειοποιήσω, εκτος απο το νεο build 29022, το σημαντικότερο fix ειναι αυτο με τα ξυπνητήρια του manila, το οποιο ηταν και το μονο προβλημα που δεν μπορουσα να λυσω για πολλες εκδοσεις, απο την νεα εκδοση θα ρυθμίζουμε τα ξυπνητήρια απο οπου θέλουμε :lol: Edited May 13, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts