fallen_angel58 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Καλησπερα!!!!Αντιμετωπιζει κανενας προβληματα με τα update του Facebook...στην v25 ή μονο εγω εχω το προβλημα...εχει να μου ενημερωσει απο τις 11/4!!!!παταω και δεν κανει τιποτα...μετα απο 8δευτερολεπτα...μου βγαζει μονο την ωρα που πατησα να κανει το update αλλα απο ενημερωση τιποτα!!!Επισης ουτε που μου τραβαει τις φωτο που συχρονιζω σε μια νεα επαφη με το facebook!!!Μονο τις παλιες εχει κρατησει!!!Που ειχαν γινει συγχρονισμο, πριν παθω το προβλημα...δηλαδη πριν τις 11/4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Δεν ξέρω αν είναι μόνο σε μένα αλλα με την καινούρια ΟΜΕΓΑ 26 μου κάνει κάτι κολλήματα που με τις προγενέστερες δεν υπήρχαν! π.χ. πάς να μπω σε κάποιο ΜΕΝΟΥ στις ρυθμίσεις και δεν το εμφανίζει ειναι κενή οθόνη! κανω επανεκίνηση το κινιτό και μετα μπένει παλι κανονικά! Κανα 2 φορες μου κόλησε όλο το ΣΕΝΣΕ και κάτι άλλα χαζά! Δεν έχω βάλει τίποτα επιπλέον! Οπως έγινε το μαγήρεμα απο τον γιατρό ειναι!:D Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Υπομονή για την έκδοση 27 που ετοιμάζει ο μάγειρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) Πόσα επίσημα service υπάρχουν και πού είναι αυτά; Γνωρίζει κάποιος; το ποστ πήγαινε στο νήμα του Λεο ,sorry Edited April 18, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Πόσα επίσημα service υπάρχουν και πού είναι αυτά; Γνωρίζει κάποιος; ΑΘΗΝΑ (Χάρτης) Αιγαίου Πελάγους 6 15341 Αγία Παρασκευή Τηλ: +30 210 6068600 Fax: +30 210 6068699 info@ace-hellas.gr ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Εθνικής Αντιστάσεως 7 55134 Καλαμαριά Tηλ: 2310 438960 Fax: 2310 438987 north@ace-hellas.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Γεια χαρά κι από μένα παιδιά! Έχω την Omega XT v26 με Co0kie's Home Tab v2.0 χωρίς HTCMessaging Clien κι έχω παρατηρήσει ένα προβληματάκι.. κάποιες στιγμές μετά από χρήση ημερών χωρίς να έχει κλείσει εντελώς σαν συσκευή, βλέπω κολλήματα κι αναβοσβησίματα με την οθόνη.. πχ μετά από κλειδωμένη οθόνη, ξεκλειδώνω και μένει κολλημένο στη κεντρική οθόνη.. κ ότι και να πατάω δεν ανάβει η οθόνη ή ανάβει για λίγο και ξανασβήνει.. ή μένει μέσα σε κάποιο μενού και δεν βγαίνει στη κεντρική, ούτε πατώντας τα κουμπιά.. ή τα κουμπιά ανάβουν και η οθόνη παραμένει σβηστή.. αυτό γίνεται τώρα τελευταία κάθε 2η μέρα.. κι αναγκαστικά πρέπει να βγάλω μπαταρία.. συμβαίνει σε κάποιον από εσάς; Να κάνω κάτι συγκεκριμένο για να αναπαράξω το πρόβλημα για να σας βοηθήσω; Εκτός αν είναι μόνο σε μένα.. υ.γ.: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΦΩΤΟΣ :) Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Hard reset έχεις κάνει; Τα προβλήματα εξακολουθούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 ..έκανα μετά την εγκατάσταση της ROM 2 φορές.. θα αλλάξει κάτι τώρα;; Δε θέλω να χάσω πάλι κι όλα τα δεδομένα μου και να ξανασετάρω τα πάντα! Εκτός αν δεν υπάρχει άλλη λύση.. Στη τελική ας περιμένω την 27 version.. μήπως δεν έχω το ίδιο πρόβλημα! Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 ..έκανα μετά την εγκατάσταση της ROM 2 φορές.. θα αλλάξει κάτι τώρα;; Δε θέλω να χάσω πάλι κι όλα τα δεδομένα μου και να ξανασετάρω τα πάντα! Εκτός αν δεν υπάρχει άλλη λύση.. Στη τελική ας περιμένω την 27 version.. μήπως δεν έχω το ίδιο πρόβλημα! Μου το έκανε και σε εμένα σε κάποιες εκδόσεις και νομίζω ότι φταίει το ότι εγώ δεν την κλείνω ποτέ την συσκευή..είναι 24 ώρες ανοικτή... έτσι κάθε τόσο που το θυμάμαι κάνω και ένα turn off ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Η αλήθεια είναι πως δε μου είναι τπτ να την κλείνω το βράδυ τη συσκευή.. δεν αργεί να ανοίξει κιόλας όπως το hd. Θα το δοκιμάσω κι αυτό! Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί είναι σαν να κολλάει.. κ κάνει τρελά η οθόνη, αναβοσβήνει κολλημένη κ.λπ.! Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Να το κλείνεις δεν υπάρχει λόγος. Μια επανεκκίνηση που και που αρκεί. Αν και κατά τη γνώμη μου, τα προαναφερθέντα προβλήματα δεν δικαιολογούνται. Hard reset και αν τα προβλήματα εξακολουθούν άλλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Ναι και μια επανεκκίνηση που και που δεν κάνει κακό.. απλά ούτε αυτό έκανα! :p Αν δω πως συνεχίζει, απλά θα περιμένω την 27 έκδοση. Άλλη rom είχα αλλά σαν αυτή, δεν έχω βολευτεί με καμιά άλλη! Το κινητό είναι όσο γρήγορο θέλω, κάνει ότι θέλω, κρατάει η μπαταρία του όσο θέλω και δεν του λείπει τπτ.. :D Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 29018_MSXIPKernel_SYS_QVGA_WQVGA_VGA_WVGA_0409_FROM_DFT Windows CE: 5.2 Build 6212 (Mar 13 2011. 15:48:25) 21690_MSXIPKernel_SYS_QVGA_WQVGA_VGA_WVGA_0409_FROM_DFT Windows CE: 5.2 Build 3600 (Mar 29 2011. 15:43:01) 29019_MSXIPKernel_SYS_QVGA_WQVGA_VGA_WVGA_0409_FROM_DFT Windows CE: 5.2 Build 6212 (Mar 13 2011. 15:48:25) Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Να ένα καλό κίνητρο για τον μάγειρα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Να ένα καλό κίνητρο για τον μάγειρα... :rolleyes: Λες να παρατήσει τις διακοπές του και να γυρίσει; :D ;) :D Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Η 25 μου βγάζει το ίδιο θεματάκι που βγάζει η 26 όταν τερματίζεις μια κλήση με το κουμπί "End Call" κι έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεται η μισή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Η 25 μου βγάζει το ίδιο θεματάκι που βγάζει η 26 όταν τερματίζεις μια κλήση με το κουμπί "End Call" κι έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεται η μισή οθόνη. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το κλείδωμα CHT. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 κΑΛΗσπερα καλο πασχα να εχουμε.... μια ερωτηση .... μπωρο να σβησω απο την ομεγα 23 το music id??? δεν δουλευει ετσι κ αλλιος αλλα φοβαμαι μην παθει τπτ η ρομ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Γιατί δεν σου δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Γιατί δεν σου δουλεύει; οχι δε δουλευει μου λεει πως δεν εχω ιντερνετ......... η πως δεν βρισκει το τραγουδι... και κατι αλλο δεν μπωρο να το συνχρονισω με το μπλουτουθ με τον υπολογιστη απο την μερα που περασα την 26 και μετα εχω προβλημα τι να κανω... να εχει στραβωκατσει το ραδιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 (edited) Καλησπερα και καλη Ανασταση σ ολους, Η νεα εκδοση v27 ειναι ετοιμη με το νεο build 29019 Θα την αναβασω σε περιπου 10 μερες που θα γυρισω Ροδο. Καλο Πασχα σ ολους Edited April 23, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisad Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 καλησπερα χρονια πολλα και καλη ανασταση σε ολους!! μια σημειωση για αλλαγη στην νεα rom : οταν παταμε επανεκκινηση συσκευης και βγαινει το παραθυρο που ρωταει εαν εισαι σιγουρος η λεξη επανεκκινηση θελει ενα << ν >> γιατι τωρα γραφει επανακκιησετε την συσκευη.. και μια ερωτηση :: γινετε και εαν ναι με ποιον τροπο να μηδενισω τον χρονο για της εισερχομενες και εξερχομενες κλησεις ??? ευχαριστω και χρονια πολλα και παλι !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Όχι, αυτό που ζητάς δεν γίνεται εκτός και αν αλλάξεις πλακέτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisad Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Όχι, αυτό που ζητάς δεν γίνεται εκτός και αν αλλάξεις πλακέτα! Σε ευχαριστω πολυ και καλη ανασταση !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 (edited) Χριστος Ανεστη και Χρονια πολλα παιδες!!!!Ξερει καποιος να μου πει αν η καινουρια omega που θα βγει αν εχει προβλημα με το facebook update ή εστω η v26...γιατι εχει να μου κανει ανανεωση απο τις 11/4....αντιμετωπιζει ξανα το παλιο προβλημα που υπηρχε με το facebook....και επισης το twiter εχει το ιδιο προβλημα και αυτο απο τις 25/3!!! Edited April 24, 2011 by fallen_angel58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts