greek_lover_69 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Καλησπερα σ ολους, θα απαντήσω στα post σας το συντομότερο δυνατό :) Έχουμε καλά νέα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11907928&postcount=1379 Έρχονται νέα build και φυσικά σύντομα νέα Omega :):) Δηλαδης??? τι ακρβός περιμένουμε?? Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Δηλαδης??? τι ακρβός περιμένουμε?? Καινούρια build για νεότερες εκδόσεις. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Καλοδεχούμενα (φυσικά) και ας άργησαν (πολύ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Καινούρια build για νεότερες εκδόσεις. Καλοδεχούμενα (φυσικά) και ας άργησαν (πολύ). Ενοώ τι διαφορές θα έχουν - θα δούμε ως προς την λειτουργία του κινιτού? Θα είναι κατι το σινταρακτικό ας πούμε? Η απλές μικροαλαγές? Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depy33 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) Γεια σου Γιάννη ! Να σε συγχαρώ κι εγώ με τη σειρά μου για τη φιλόδοξη προσπάθειά σου και το total "λιφτινγκ" της Omega με τη σειρά 24.Χ. Το changelog είναι πράγματι εντυπωσιακό!:) Η αλήθεια είναι ότι αρχικά φλάσαρα τη 24.0 η οποία όμως δεν "έκατσε" καλά με αποτέλεσμα να έχω αρκετά μικροπροβληματάκια και σίγουρα σημαντικό θέμα ταχύτητας στο sense. Για παράδειγμα, όταν ερχόταν notification για νέο e-mail, και πάταγα πάνω του μεταφερόμουν στο ανάλογο tab με αρκετά δευτερόλεπτα καθυστέρηση, κάτι που δεν είχα στο παρελθόν ούτε σε δική σου rom ούτε σε άλλη. Βέβαια είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα sense με document & reader tabs, και επειδή έχω και πολλά έγγραφα, ίσως να είναι αυτά που βαραίνουν το sense. Τελικά φλάσαρα την 24.1 ΧΤ με CHT 2.0 και νοιώθω πολύ καλύτερα την κατάσταση (αν και μάλλον δεν δικαιολογείται από τις αλλαγές που έκανες, απλά μάλλον κάτι δεν μου είχε κάτσει καλά στην 24.0), το θέμα της ταχύτητας απόκρισης στο sense είναι αρκετά βελτιωμένο (όχι όμως όπως στο παρελθόν) παραμένει όμως ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα : Ό,τι και να κάνω δεν γίνεται synchronisation με το Sent Folder του Exchange Server της εταιρείας μου...! Το χειρότερο είναι ότι δεν βγάζει κάποιο error, ώστε να καταλάβουμε τι πάει στραβά, απλά κάνει "αναζήτηση αλλαγών" & "συγχρονισμός" συνέχεια χωρίς να ολοκληρώνει το synchronization. Μόλις ξετσεκάρω το synchronization αυτού του φακέλου, όλα καλά. Μόλις το ξανατσεκάρω, πάλι τα ίδια. Όποιον άλλο φάκελο τικάρω για να γίνεται synchronization, όλα λειτουργούν μια χαρά :blink: Έχω δοκιμάσει διάφορες λύσεις που δίνονται δεξιά και αριστερά για synchronization προβλήματα, αλλά τίποτα... (πχ να ξετικάρω το "ενεργοποίηση ταχύτερου συγχρονισμού...", να κάνω delete το partnership και ξανά από την αρχή, να επανεγκαταστήσω το WMDC ....). Επειδή τα άλλα folders δεν έχουν πρόβλημα, μου έχει "κάτσει" ότι μπορεί να φταίει η μετάφραση του "sent items" folder ως "απεσταλμένα". Βέβαια και το "inbox" στον server της εταιρείας είναι αγγλικά ενώ στο hd2 εμφανίζεται ως "εισερχόμενα" και εκεί δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα... :worry: Αλλά τι άλλο να φταίει ...? Πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο πρόβλημα... ζητάω απεγνωσμένα τη βοήθειά σου, γιατι διαφορετικά θα πρέπει πάλι να καταλήξω σε λύση (rom) ... "εισαγωγής" :O! Και θέλω τόσο πολύ να γυρίσω στα πάτρια εδάφη ...:wink: Πολύ Φιλικά Δέσποινα ΥΓ : Ξέχασα να σε ευχαριστήσω και για : Αλλαγές σ΄όλες τις ρομ Fm Radio + Audio booster δουλεύουν χωρίς ακουστικά. Δουλεύει μια χαρά!:up: Edited March 8, 2011 by depy33 Παράθεση Πολύ Φιλικά Δέσποινα:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Ενοώ τι διαφορές θα έχουν - θα δούμε ως προς την λειτουργία του κινιτού? Θα είναι κατι το σινταρακτικό ας πούμε? Η απλές μικροαλαγές? Όπως συμβαίνει συνήθως μικροαλλαγές... Φυσικά, όταν βγουν, μια δοκιμή, θα μας πείσει!! ;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Ενοώ τι διαφορές θα έχουν - θα δούμε ως προς την λειτουργία του κινιτού? Θα είναι κατι το σινταρακτικό ας πούμε? Η απλές μικροαλαγές? Τα builds αυτά καθ' αυτά σίγουρα δεν μπορούν πλέον να κάνουν τη διαφορά. Το θέμα είναι κατά πόσο έχει βάλει το χέρι του πάλι ο Γιάννης στο θέμα tweaking. Εκεί μόνο έγκειται η διαφορά πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Όπως συμβαίνει συνήθως μικροαλλαγές... Φυσικά, όταν βγουν, μια δοκιμή, θα μας πείσει!! ;) Τα builds αυτά καθ' αυτά σίγουρα δεν μπορούν πλέον να κάνουν τη διαφορά. Το θέμα είναι κατά πόσο έχει βάλει το χέρι του πάλι ο Γιάννης στο θέμα tweaking. Εκεί μόνο έγκειται η διαφορά πλέον. Ε καλα ενοήτε ότι θα περαστούνε!!! Το λιγοτερο που μπορούμε να κάνουμε μετά απο τόση δουλιά του μάγειρα μας είναι να τις τιμίσουμε κάνοντας τες εγκατάσταση!!! :shifty: Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sstavross Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Καλησπέρα! Να ρωτήσω, πως αλλάζουμε wallpaper στην οθόνη κλειδώματος; και πως στην κεντρική οθόνη (αυτή με το ρολόϊ). Εχω την OMEGA 24 cookies home tab (που είναι μπαμ)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Μενου - καθορισμος ταπετσαριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sstavross Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Συγγνωμη, δεν το διευκρινισα: Το εκανα αυτο αλλα δεν αλλαζει το wallpaper! Πρεπει μηπως το wallpeper να ειναι σε καποιο συγγεκριμενο φακελο? Βαζω μια φωτογραφια που θελω αλλα αυτη δεν εμφανιζετε οταν κλειδωνω το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEKOSTA Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Xρησιμοποιείς το κλείδωμα του Co0kie's Home Tab η το κλασσικό κλείδωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Καλημερα σε ολη την "HD2 omega" παρεα! Μετα απο πολυ καιρο βρισκω χρονο να περασω νεα ομεγα! Τωρα χρησιμοποιω αγγλικη χωρις HTC messaging γιατι ειχε καποια προβληματακια με αυτο μεσα. Θελω να μαθω αν εχουν λυθει τα προβληματα ωστε να βαλω καινουρια με αυτο μαζι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sstavross Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Καλημερα! Xρησιμοποιείς το κλείδωμα του Co0kie's Home Tab η το κλασσικό κλείδωμα; Ωπα! Φιλε TEKOSTA αυτο δεν το καταλαβα! Ποιο ειναι το κλασσικο κλειδωμα? Οπως βλεπω απο την υπογραφη σου εχουμε ακριβως την ιδια ρομ. Οταν μου κλειδωνει βλεπω ενα τοπιο που ειναι και background, αυτο με το πουλι. Υπαρχει καποιο μενου ενργοποιησης/απενεργοποιησης αυτου του κλειδωματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEKOSTA Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Αυτό είναι το κλασσικό. Πήγαινε Ρυθμίσεις-Προσαρμογή-Ταπετσαρία οθόνης κλειδώματος. Πάτα όχι αφού δεν θες το προεπιλεγμένο, Άλμπουμ και οδήγησε το στην εικόνα που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depy33 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Ό,τι και να κάνω δεν γίνεται synchronisation με το Sent Folder του Exchange Server της εταιρείας μου...! Λοιπόν, δεν θα το πιστέψετε... το πρόβλημά μου λύθηκε τελείως ξαφνικά χθες τα μεσάνυχτα...! Μετά από μία εβδομάδα που το παλεύω μόνη μου να βρω λύση (έχω φάει κυριολεκτικά ώρες), και τελικά αποφασίζω να το αναφέρω στον Top Chef.... και μόνο με την αναφορά λύθηκε :p. Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς οι κομπιουτεροΙΤηδες, αλλά και στην εταιρεία μας συμβαίνει καμιά φορά : όταν αγανακτήσουμε με κάτι και απευθυνθούμε στον ΙΤ μας, προσπαθώντας να αναπαράξουμε το πρόβλημα, ξαφνικά - ως δια μαγείας - λύνεται:happy: Τέλος πάντων, τον φόβο σας να έχουν ... τα bugakia :lol: Το μόνο που έκανα χθες το βράδυ, τίκαρα "όταν υπάρχει, χρήση κάρτας για αποθ/ση συνημμένων" (η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν πάντα έτσι το είχα, αλλά αυτή τη φορά μου είχε διαφύγει να το επιλέξω - αλλά πάλι, δεν νομίζω να σχετίζεται με το πρόβλημα :confused:) Αυτή τη στιγμή λοιπόν είμαι super ευχαριστημένη με την Omega, και νοιώθω σαν να ...επαναπατρίστηκα. Γιάννη, :thanks: Simply the Best! Πολύ Φιλικά Δέσποινα Παράθεση Πολύ Φιλικά Δέσποινα:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) Καλημερα σε ολη την "HD2 omega" παρεα! Μετα απο πολυ καιρο βρισκω χρονο να περασω νεα ομεγα! Τωρα χρησιμοποιω αγγλικη χωρις HTC messaging γιατι ειχε καποια προβληματακια με αυτο μεσα. Θελω να μαθω αν εχουν λυθει τα προβληματα ωστε να βαλω καινουρια με αυτο μαζι. Ναι, η τελευταία Omega φοράει πιο καινούργια έκδοση του htc messaging που δεν παρουσιάζει τα προβλήματα του παρελθόντος. Εντούτοις, αν έχεις πάρα πολλά sms, χρησιμοποίησε καλύτερα την έκδοση χωρίς αυτό. Build 29009 AKU 5.3.10 from DFT http://www.mediafire.com/?dfts631jak4bm08 Edited March 9, 2011 by ioathe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Build 29009 AKU 5.3.10 from DFT http://www.mediafire.com/?dfts631jak4bm08 τι ειναι αυτο? Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Καινούργιο build. Απευθύνεται στο μάγειρα ο οποίος ξέρει τι να το κάνει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sstavross Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Αυτό είναι το κλασσικό. Πήγαινε Ρυθμίσεις-Προσαρμογή-Ταπετσαρία οθόνης κλειδώματος. Πάτα όχι αφού δεν θες το προεπιλεγμένο, Άλμπουμ και οδήγησε το στην εικόνα που θέλεις. Κανω αυτο που μου λες αλλα δεν μου εχει κανενα επιλεγμενο για να πω οχι! Μολις πατησω το Ταπετσαρία οθόνης κλειδώματος με βγαζει στον φακελο My wallpapers χωρις να εχω επιλογη "οχι". Και στον φακελο μεσα δεν υπαρχει κανενα wallpeper. Οταν πατησω album και επιλεξω την φωτο που θελω δεν μου την εμφανιζει οταν ξεκλειδωσω μετα το κινητο. Επισεις απο το "μενου" στην αρχικη οθονη, οταν επιλεξω "καθορισμος Ταπετσαριας" στην επιλογη CHT Lockscreen λεει "μη καθορισμενο. Οταν επιλεξω μια φωτο απο εκει , παλι δεν την εμφανιζει οταν κλειδωσει το κινητο. (Παρενθεση: σε αυτο το μενου ολες οι καρτελες λενε "μη καθορισμενο" εκτος απο μια που λεει CHT_black.png) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) Omega v25 v25: Διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις Νέο Build 29009 AKU5310 Windows CE: 5.2.29009 (29009.5.3.10) Αλλαγές Μεταφράστηκε και προστέθηκε Secure box στον νέο HTCmessaging client 2022 σε όλες τις Ελληνικές εκδόσεις Μοναδικό μόνο στην Omega!!! Αφιερωμένο στον Μιχάλη :):) Το Rss widget έχει την επιλογή για 3-4-5 γραμμές σε όλες τις ρομ με το CHT v2.0 Διορθώθηκε το πρόβλημα στο Dialpad στο συνεχόμενο πάτημα του 1 Fm Radio + Audio booster δουλεύουν χωρίς ακουστικά (υπό όλες τις συνθήκες). Το Word 2010 κρατάει τις ρυθμίσεις (άνοιγμα word > μενού > επιλογές) Αφιερωμένο στην Δέσποινα :):) Η περιστροφή οθόνης ρυθμίστηκε στο αριστερό Hard button (με συνεχόμενο πάτημα) Ρυθμίστηκε σαν προεπιλογή η οθόνη περιστρέφεται αριστερά. Προστέθηκε η επιλογή για αλλαγή της φοράς περιστροφής από τον χρήστη (Πινάκας Ελέγχου > Σύστημα > Οθόνη ) Η εφαρμογή Rotation αφαιρέθηκε από τον φάκελο Εργαλεία. Με το συνεχόμενο πάτημα του Start menu εικονιδίου (εικονίδιο Omega) ανοίγει το Voice speed dial (μπορεί να αλλάξει από το utask που είναι στον φάκελο Εργαλεία) Μικρές αλλαγές στην registry Προστέθηκε το πρόγραμμα (script) iGO Primo Launcher στον φάκελο Omega files σε όλες τις Ελληνικές εκδόσεις (το πρόγραμμα μετά την εγκατάσταση θα το βρείτε στον φάκελο Gps-Navigation. Αν το τρέξετε σαν δίνει την επιλογή να απενεργοποιήσετε το Sense πριν τρέχετε το Primo. To πρόγραμμα απενεργοποιεί το Sense και τρέχει το primo και μόλις κλείσει το Primo ενεργοποιεί και πάλι το sense) Το igo.exe πρέπει να είναι στην διαδρομή Storage Card\Primo. Τέλος και με τα TTS voices προβλήματα που είχε το Primo. Σημείωση. 1. Το password για το secure box το βάζουμε μια φορά και μετά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. 2. Αν το Primo Launcher δεν ενεργοποιήσει το Sense απλά κάντε επανεκκίνηση :) Σ' αυτήν την έκδοση έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα και είναι για μένα η καλύτερη Omega μέχρι τώρα. Απολαύστε την :) Αν σας αρέσει η δουλειά μου και οι ατελείωτες ώρες που έχω κάνει να την τελειοποιήσω στηρίξτε την με το Donate σας :) Download και πληροφορίες στα πρώτα post. Edited March 9, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Omega v25 Μπράβο ρε Γιάννη...με την επιστροφή του κινητού μου σήμερα από την ACE HELLAS σε χρόνο ρεκόρ (:p athanaso77 :p) έβγαλες και καινούρια ρομ. Μου στειλαν μήνυμα: "το κόστος επισκευής είναι 505,92 ΕΥΡΩ. επισκεφτείτε το http://www.htc.com.gr κλπ κλπ". (Βλέπω έχουν και υπάλληλο να στέλνει ψυχαγωγικά μηνύματα......:lol:) Όπως κατάλαβες το κινητό έφτασε στα χέρια μου όπως ακριβώς το στειλα (με τη διαφορά ότι πλήρωσα 15*2 μεταφορικά+25 έλεγχος=55ευρώ για να το χωνέψω ότι, περίπου, ψόφησε :cry:). Παρόλα ταύτα λοιπόν, τo κινητό με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο συνεχίζει και λειτουργεί. Μόλις πήγα από το spl 3.03-->spl 1.42 και συνεχίζω στο hspl-->OMEGA 25.1 OLE (Παρακαλώντας τον St. Mobilius-Anti_Ygrasius να κάνει το θαύμα του :lol: :lol:)! Υ.Γ. Θα συνεχίσω μέχρι τελευταίας ρανίδας του hd2 μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (Παρακαλώντας τον St. Mobilius-Anti_Ygrasius να κάνει το θαύμα του :lol: :lol:)! Σε δοχείο με ρύζι το έβαλες καθόλου; Το ρύζι έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία και έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που έχουν σωθεί συσκευές με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 εγω ειχα ακουσει για ποτηρι με οινοπνευμα, για να παρει τη θεση του νερου και μετα να εξατμιστει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 εγω ειχα ακουσει για ποτηρι με οινοπνευμα, για να παρει τη θεση του νερου και μετα να εξατμιστει! Δεν θα το συνιστούσα... μακρυά από οτιδήποτε σε υγρή μορφή, πόσο μάλλον σε υγρά με αλκοόλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts