Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστα νεα ακουω.....Ας ελπισουμε παλι ο iothe να βαλει το χερακι του και να εχουμε μια καινουρια παλι τελεια omega ROM,οπως παντα!Ο iothe μας εμαθε να κανουμε το HD2 πραγματικο ΛΕΩΝΤΑ!!!Ευχαριστουμε ioathe για ολα!

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Ο Γιάννης συνέβαλε ούτως ώστε τα windows mobile να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό στο HD2. Δεν ξέρω αν έχουν όμως κάτι άλλο να μας δείξουν.

Modpic.gif

Πρόσφατα δοκίμασα μια nand android rom, και έπαιζε μια χαρά. Αλλά ίσως επειδή δεν έχω πολύ χρόνο αυτό τον καιρό λόγο εξεταστικής, δεν της έδωσα πολύ χρόνο και στη πρώτη δυσκολία,

γύρισα γρήγορα στα wm. :)

Σίγουρα το μέλλον ανήκει στα android και wp7, αλλά προσωπικά το πιο πλήρες και κατάλληλο λειτουργικό για μένα, αυτή τη στιγμή, παραμένουν τα wm6.5.3... Σίγουρα, αν δεν υπήρχαν

άνθρωποι στους xda με τόσο καταπληκτικές δουλειές και ο Γιάννης για να μας σερβίρει ότι καλύτερο υπάρχει για το Leo μας, θα χρησιμοποιούσα ήδη άλλο λειτουργικό. Αλλά χάρη σε αυτούς

τα wm, ζουν ακόμα!!:lol:

Edit: Μερικές φορές, εξαφανίζονται τα quick links από όλες τις σελίδες. Κι αν πατήσω επεξεργασία, εμφανίζονται ξανά. Το παθαίνει κανένας άλλος? Να φταίει ότι έχω πάρα πολλά, σε 5 σελίδες και κολλάει? Πρώτη φορα μου το κάνει...

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

καλησπερα μολις παρελαβα το λεο μου απο το σερβισε αλαγη οθονη κ πλακετα παλι το πρωτο πραγμα που χρειαζετε τωρα ειναι φλασαρισμα ομεγα.. :lol: ηθελα να ρωτησω υπαρχει ωμεγα 23 με cookie home tab 1.8.5???? αν υπηρχε θα ηθελα να βαλω αυτην.:!: επισεις εχω spl-3.03.0000 xe για να βαλω hspl πρεπει να βαλω το παλιο σπλ προτα ?? Edited by manolis_33

Edit: Μερικές φορές, εξαφανίζονται τα quick links από όλες τις σελίδες. Κι αν πατήσω επεξεργασία, εμφανίζονται ξανά. Το παθαίνει κανένας άλλος? Να φταίει ότι έχω πάρα πολλά, σε 5 σελίδες και κολλάει? Πρώτη φορα μου το κάνει...

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στα quick links του cht2.

Το παθαίνω και εγώ αυτό συχνά. Εξαφανίζονται, μπερδεύονται, και χάνουν τις εικόνες τους.

Μάλλον είναι πρόβλημα του CHT2.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

καλησπερα μολις παρελαβα το λεο μου απο το σερβισε αλαγη οθονη κ πλακετα παλι το πρωτο πραγμα που χρειαζετε τωρα ειναι φλασαρισμα ομεγα.. :lol: ηθελα να ρωτησω υπαρχει ωμεγα 23 με cookie home tab 1.8.5???? αν υπηρχε θα ηθελα να βαλω αυτην.:!: επισεις εχω spl-3.03.0000 xe για να βαλω hspl πρεπει να βαλω το παλιο σπλ προτα ??

Καλησπέρα σε όλους :)

Μανώλη, όντως πρέπει να φλασάρεις την 1.66 πρώτα και μετά ακολουθείς την γνωστή διαδικασία οσο για το CHT αν θελεις το 1.8.5 πρέπει να φλασάρεις την απλή ομέγα και μετά να το εγκαταστήσεις :)

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

αν βαλω καινουριο ΡΟΜ διαφορετικη απο αυτο που εχω? θα μπορεσω να τουυ ξαναφορτωσω τις ρυθμισης που ειναι αποθηκευμενες? ενοω επαφες σειμιωσης κτλ κτλ? κ επισης an το κανω ΦΟΡΜΑΤ πριν βαλω καινουρια ΡΟΜ κανει μεγαλη διαφορα? και μια τελευτεα: οταν κανω HARD RESET h συσκευη σε ποια κατασταση επανερχετε? στην προτη ΡΟΜ την εργοστασιακη η σαυτην που εγκατεστησα τελευτεα?

πολλεσ ερωτησης αλλα απαντιουντε συντομα!! ))

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly

θα παρεις ενα αντιγραφο πρωτα με το pim backup και ετσι ξαναβαζεις αμεσως επαφες και ραντεβου απο το ημερωλογιο σου 2) ενοειτε πως γινεται φορματ οταν αλαζεις ρομ και 3) οταν κανεις hard reset η συσκευη επανερχεται στην ρομ που εβαλες τελευτεα!! ελπιζω να σε καλυψα!

Sent using RapidRead!

• Administrators
ηθελα να ρωτησω υπαρχει ωμεγα 23 με cookie home tab 1.8.5???? αν υπηρχε θα ηθελα να βαλω αυτην.:!:

Ενημερωτικά... το 1.8.5 είναι πιο βαρύ από το 2.0 παρόλο που είναι αρκετά πιο lite.

επισεις εχω spl-3.03.0000 xe για να βαλω hspl πρεπει να βαλω το παλιο σπλ προτα ??

Βάλε την 1.66 με τη μέθοδο της κάρτας μνήμης για να σου περάσει συμβατό (με το HSPL) SPL.

Modpic.gif

Το έχω ξαναρωτήσει αλλά το ξέχασα .

Πως περνάω απο energy σε omega;

Την πρώτη φορά που το είχα κάνει ,στο άνοιγμα του τηλ. εμφανιζόταν αυτό το χρωματιστό Χ που σχηματίζεται στην αρχή της energy.

Εννοώ πως πρέπει να περάσω την stock πρώτα; μετά task29 και μετά την omega;

Αν πρέπει να περάσω την stock τι γίνεται με το hspl;

Με την ευκαιρία:

Γίνεται κάποιος να μου πει την διαφορά μεταξύ spl και hspl;:O

Η dinik είναι πιο απαιτητική σε ραμ απο μια χτ;

Σκέφτομαι να γυρίσω πίσω σε 15 ή 17.Θα χάσω κάτι σε ταχύτητα;

Edited by cb600f

• Administrators
Την πρώτη φορά που το είχα κάνει ,στο άνοιγμα του τηλ. εμφανιζόταν αυτό το χρωματιστό Χ που σχηματίζεται στην αρχή της energy.

Εννοώ πως πρέπει να περάσω την stock πρώτα; μετά task29 και μετά την omega;

Πέρασε πρώτα την 1.66 official (όχι την 3.14), HSPL και μετά την Omega.

Γίνεται κάποιος να μου πει την διαφορά μεταξύ spl και hspl;:O

Με το SPL είσαι σε official κατάσταση και δεν μπορείς να περάσεις ROM που δεν προορίζεται για τη συσκευή σου. Mε το HSPL μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε rom προορίζεται για το HD2. Και είσαι εκτός εγγύησης όσο είσαι με HSPL.

Η dinik είναι πιο απαιτητική σε ραμ απο μια χτ;

Όχι τόσο.

Σκέφτομαι να γυρίσω πίσω σε 15 ή 17.Θα χάσω κάτι σε ταχύτητα;

Δεν βρίσκω λόγο γιατί να βάλεις παλιά έκδοση;

Modpic.gif

θα παρεις ενα αντιγραφο πρωτα με το pim backup και ετσι ξαναβαζεις αμεσως επαφες και ραντεβου απο το ημερωλογιο σου 2) ενοειτε πως γινεται φορματ οταν αλαζεις ρομ και 3) οταν κανεις hard reset η συσκευη επανερχεται στην ρομ που εβαλες τελευτεα!! ελπιζω να σε καλυψα!

Sent using RapidRead!

και ναι και οχι... ενοω βασικα αν το κανω εγω μονος φορματ θα δουλευει καλητερα απο απλα να βαλω καινουρια ρομ απο πανο?

κ επισης μεσω του WMDC δεν γινετε επαναφορα? το ιδιο πραμα δεν ειναι?

α κ επισης χριαζομαι προγραμμα το οποιο να σωζει τα ΣΜΣ να μπορω να τα βλεπω στον Η/Υ ενοητε κ να ειναι ΦΡΕΕ!!! :)

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

Δεν βρίσκω λόγο γιατί να βάλεις παλιά έκδοση;

Μόνο για το cht 1.8.5 το οποίο και πάλι δεν χρησιμοποιώ ούτε το 10% αυτών που μπορεί να κάνει ( γιατί δεν τα ξέρω ίσως )

Έχω κατεβάσει ένα rar hspl3 (απο xda) και μέσα έχει ένα hspl3.exe . Νομίζω έτσι περνούσες το hspl 2.08 cotulla που χρειάζεται και η omega σωστά;

Επίσης μπορώ να δημιουργήσω αρχείο cab απο αυτά που έχει τώρα περασμένα η energy με το sktools και το χρησιμοποιήσω αργότερα στην omega;

Ευχαριστώ για όλα τα παραπάνω

Edited by cb600f

Καλησπερα,

θελω να πω για αλλη μια φορα ευχαριστω στον Γιαννη, καθως η δουλεια που εχει κανει ειναι απιστευτη. Ειμαι πανω απο ενα μηνα με την 22.5 και δεν εχω αντιμετοπισει καποιο προβλημα. Ενω με πιο παλιες ειχα καποια κολληματα, μ αυτην εδω τπτ σοβαρο, πχ εχει τυχει δυο φορες να μην δουλευουν τα πλαινα πληκτρα και με μια επανεκκινηση ολα κομπλε.

Οκ την βάλαμε κ την 23ρια!! Γιαννη άψογο το μαγήρεμα σου!!! Μπράβο!!! Εχει σχεδόν τα πάντα που χριάζετε κάποιος 2-3 μικροπραματάκια χριάστηκα μόνο να προσθαισω! Και επίσης (ίσος μου φαίνετε δεν ξέρω... η 23ρια δουλεύει λιγο ποιο γρήγορα από την 22,5!!!)

keep it going!! ;)

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

Καλησπέρα σ όλους,

η νεα ρομ Omega v24 ειναι στην συσκευή μου εδω και 2 μερες.

Αποφάσισα στην νέα εκδοσή να διορθώσω όλα τα μικρο bugs.

Έχω διορθώσει μέχρι τώρα:

Το πρόγραμμα Audio Booster μπορεί να αποθηκεύει τις ρυθμίσεις μας κανονικά (όσες κι αν δημιουργήσουμε)

το πρόγραμμα διαχειριστής Sim κλείνει με το x

το πρόγραμμα Απομ. επιφ. εργασίας για φορ. συσκευές κλείνει με το πρωτο x!

όλα τα manila slider στην XT έκδοση που είχαν alignment πρόβλημα.

Το primo μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει κανένα πρόβλημα (2 μέρες) με τις TTS φωνές (δεν το είχα δοκιμάσει στην v23!).

Για να διορθώσω τα πιο πάνω έσβησα τα πάντα στην ρομ και την έκανα από την αρχη, αυτό σημαίνει ότι θα αργήσω να την ανεβάσω γιατί θέλει πολύ κάλο beta testing.

Το νέο manila 2021 είναι κάλο και γρήγορο στην Omega

και τα προγράμματα της HTC που αναβάθμισα είναι περίπου 30.

Αυτά προς το παρόν :) :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators

Πολύ ενδιαφέρον! Μια ανανέωση την χρειαζόταν! ;)

Έχε και αυτό στα υπόψιν αν και στην παρούσα φάση της Omega δεν χρειάζεται... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3507488#post3507488

Modpic.gif

Δεν ξερω αν ειναι εφικτο να γινει, αλλα θα ηθελα πχ να μπορω να αφαιρεσω οτι προγραμμα δεν χρειαζομαι απο την προσθαφαιρεση προγραμματων.

Καλυτερα παντως να αργησεις να βγαλεις τη ρομ και να ειναι τελεια, παρα να βγει και σε μια βδομαδα να βγαλεις 24.5.

@ioathe,

Γιάννη,

Γεια σου κι από μένα, μετά από αρκετό καιρό, που πέρασα δοκιμάζοντας και κάποιες άλλες ROM, ... για να επιβεβαιώσω για μια φορά ακόμη ότι πράγματι κάνεις εξαιρετική δουλειά!:)

Τώρα χρησιμοποιώ την τελευταία energy, αλλά μια και ακούω ότι ετοιμάζεις κάτι νέο, θα ήθελα πολύ να ξαναγυρίσω στα "πάτρια" εδάφη. Κάτι που έχω αυτή τη στιγμή, και νομίζω δεν υπάρχει στην Ομέγα είναι Ράδιο, χωρίς χρήση ακουστικών. Στο πρόγραμμα που έχω αυτή τη στιγμή, αναφέρει FM Radio έκδοση 2.5 (2018.3223) - αν δηλ. έχει σχέση με αυτό, και δεν είναι κάποια άλλη "επέμβαση" που χρειάζεται. Επειδή δεν χρησιμοποιώ τα ενσύρματα ακουστικά, αλλά ένα απλό BT, πραγματικά μου είναι πολύ βολική αυτή η λύση. Υπάρχει περίπτωση με την ανανέωση που ετοιμάζεις, να προβλέψεις κάτι ανάλογο και για την Ομέγα? (εκτός και αν ήδη οι τελευταίες version της Ομέγα - τις οποίες δεν δοκίμασα :O - το είχαν ήδη αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο θέμα, οπότε ... δεν βλέπω την ώρα για το νέο σου update !)

Σε κάθε περίπτωση, σε ευχαριστώ πολύ κι εγώ για την υπέροχη δουλειά σου

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα

Edited by depy33

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα:rolleyes:

Έχει τέτοια λειτουργία η energy; Δεν το γνώριζα!

Ναι Γιάννη, έχει, και ομολογώ ότι πιάνει εξαιρετικά καλά (πάντα βέβαια συνυπολογίζοντας τον "χωρίς κεραία" συμβιβασμό), πολλούς σταθμούς. ... Τουλάχιστον, όλους αυτούς που εγώ ακούω :lol:

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα:rolleyes:

Πολυ καλο οντως αυτο Δεσποινα! Για καποιον που θελει να ακουσει ραδιο ανα πασα στιγμη και δεν εχει ακουστικα μαζι ή απο στερεοφωνικο ΒΤ.

Καλησπέρα σ όλους,

η νεα ρομ Omega v24 ειναι στην συσκευή μου εδω και 2 μερες.

Αποφάσισα στην νέα εκδοσή να διορθώσω όλα τα μικρο bugs.

Έχω διορθώσει μέχρι τώρα:

Το πρόγραμμα Audio Booster μπορεί να αποθηκεύει τις ρυθμίσεις μας κανονικά (όσες κι αν δημιουργήσουμε)

το πρόγραμμα διαχειριστής Sim κλείνει με το x

το πρόγραμμα Απομ. επιφ. εργασίας για φορ. συσκευές κλείνει με το πρωτο x!

όλα τα manila slider στην XT έκδοση που είχαν alignment πρόβλημα.

Το primo μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει κανένα πρόβλημα (2 μέρες) με τις TTS φωνές (δεν το είχα δοκιμάσει στην v23!).

Για να διορθώσω τα πιο πάνω έσβησα τα πάντα στην ρομ και την έκανα από την αρχη, αυτό σημαίνει ότι θα αργήσω να την ανεβάσω γιατί θέλει πολύ κάλο beta testing.

Το νέο manila 2021 είναι κάλο και γρήγορο στην Omega

και τα προγράμματα της HTC που αναβάθμισα είναι περίπου 30.

Αυτά προς το παρόν :) :)

OK αναμένουμε!!!! Αν και είμαι σίγουρος οτι μόνο κατι καλήτερα θα μπορούσες να παρουσιάσεις μάγε μας!! =)

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4