halo Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Μαζί με την όλη λειτουργία της συσκευής σαν τηλέφωνο δοκίμασα και το TTS.Λοιπόν σε μένα φάνηκε να πηγαίνει πολύ καλά.Δηλαδή εκεί που έμενε στο languages για περίπου 2 - 3 sec (και είτε κολλούσε είτε όχι) με την ''απλή'' περνούσε σφαίρα.Μετά απο αρκετές δοκιμές ,δεν κόλλησε ποτέ.Θα μπορούσα να την συνηθίσω άνετα αν έλυνα το πρόβλημα με το ημερολόγιο και έβρισκα πρ'ογραμμα για 4χ4 quicklinks Καλημέρα :)Σε εμένα υπάρχει το πρόβλημα και σε αυτή, κατι γίνεται μεταξύ Αφροδίτης και Ομέγα :p Τελικά παίζουν στην απλή omega ή όχι?:p Nα θυμίσω ότι και σε εμένα έπαιζαν στην αρχή στην XT, και μετά την προσθήκη στο sys που είχε δώσει ο athanaso77, αλλά πλέον, πάλι δεν παίζει η αφροδίτη...:rolleyes: Οπότε, χρειάζεται ασφαλής έλεγχος, κι όχι τσεκάρισμα αν παίξουν την πρώτη φορα... Δυστυχώς, εγώ λόγω εξεταστικής δεν έχω χρόνο να φλασάρω κάποια άλλη (energy, κτλ), για να το δοκιμάσω. Από βδομάδα αν δεν το κάνει κάποιος άλλος. ;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Σε μένα πάντως οι ΤΤS φωνές παίζουν κανονικά πλέον με την προσθήκη στο sys.txt της εντολής που έδωσε ο athanaso. Το έχω δοκιμάσει τις τελευταίες τέσσερις μέρες με δύο 3ωρα ταξίδια και πουθενά δεν κόλλησε, χωρίς να κάνω έστω και ένα soft reset αυτές τις μέρες. Επειδή έχω την ΧΤ 23 με CHT και e-reader, σκέφτηκα ότι η μόνη διαφοροποίηση που έχω κάνει είναι να αφαιρέσω το Arkswitch (και παλιότερα μου έκανε κολλήματα και από τότε που το έβγαλα δεν παρουσιάζονται τόσο συχνά). Έχω βάλει τον ΜΜΤaskmanager, και μάλιστα χωρίς να ενεργοποιείται αυτόματα και τον κλείνω κανονικά μετά τη χρήση του (δεν ενεργοποιείται δηλαδή πατώντας στην πάνω μπάρα). (Για να μπορώ να τον ανοίγω άμεσα έχω εγκαταστήσει και το uTask που δημιουργεί ένα επιλέον soft key δεξιά στην κάτω μπάρα και έκανα allocate τον MMtaskmanager σε αυτό). Μήπως το πρόβλημα έχει να κάνει με τον Arkswitch όταν τρέχει συνέχεια στο background; Σε μένα, ακόμη και με 50% ελεύθερη ram, παίζουν συνεχώς οι ΤΤS φωνές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Aπό χθες προσπαθώ να συνδεθώ στο wifi του σπιτιού μου, δεν συνδέεται και μου βγάζει μήνυμα: "Δεν ήταν δυνατή η λήψη διεύθυνσης ΙΡ από διακομιστή. Δοκιμάστε αργότερα ή εισάγετε μια διεύθυνση ΙΡ στις ρυθμίσεις δικτύου." Γιατί?:worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 η αλήθεια είναι ότι με το WiFi αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό πρόβλημα και εγώ. έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές radio, και μιλάμε είναι για κλάματα. Στο 1 μέτρο και δεν το βρίσκει καμιά φορά. Δεν ξέρω αν φταίει η Omega. τι να σου πω. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Δεν ξερω τι μπορει να φταιει.... Τοσο καιρο δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. Τωρα ξαφνικα το κανει. Και δεν εχω πειραξει το παραμικρο τοσες μερες...:confused: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Δεν είναι θέμα της Omega... σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Αααααααχ αυτα τα wm...:O Πάαααααλι hr!! :rolleyes: Edit: Τελικά έφταιγε το μόντεμ μου. Αν και το laptop εμπαινε κανονικα, απο το κινητο δεν μπορουσα. Του εκανα επανεκκινηση κι ολα καλα τωρα. Βεβαια αυτο το εκανα αφου εκανα hard reset πρωτα. :O Δεν πειραζει. Το ηθελε. :p Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τον opera? Πολλες φορές, ξαφνικά κολλάει!! Και το κακό είναι ότι κολλάει όλο το κινητό!! Μόλις μου το ξαναπαθε... Πρέπει αναγκαστικά να βγάλω την μπαταρία για να ξεκολλήσει... Edited January 29, 2011 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τον opera? Πολλες φορές, ξαφνικά κολλάει!! Και το κακό είναι ότι κολλάει όλο το κινητό!! Μόλις μου το ξαναπαθε... Πρέπει αναγκαστικά να βγάλω την μπαταρία για να ξεκολλήσει... Με τον Opera της Omega είσαι; Τον έχεις πειράξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Ναι με αυτόν. Όχι καθόλου... Μου το έκανε σήμερα, αμέσως μετά από το hard reset, όταν τον άνοιξα να φτιάξω τα αγαπημένα μου... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 καλησπερα, φοραω και εγω την καινουρια omega v23 και παρατηρω οτι ο ηχος κλησης ειναι πιο χαμηλα σε σχεση με παλιοτερα. μονο στο τηλεφωνο, στα μηνυματα και στα υπολοιπα ειναι ο ιδιος ηχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilistherapy Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 μόλις εγκατέστησα την ν23 και όλα μια χαρά έως τώρα... ωραίο το e-reader μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βγω δωρεάν βιβλια?και πως τα περνάω μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEKOSTA Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Χρόνια τώρα απλά παρακολουθώ το αξιόλογο αυτό forum, αλλά μόλις σήμερα γράφω το πρώτο μου μύνημα με αφορμή την εξαιρετική αυτή ROM στην v23. Οι εντυπώσεις μου είναι άκρως θετικές αφού με έχει αφήσει άφωνο από την σταθερότητα, την λειτουργικότητα την πληρότητα και την οικονομία στην διαχείριση ενέργειας. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα την Artemis (έτσι ήρθε στα χέρια μου το HD2). Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους συντελεστές!! Θα ήθελα να κάνω εδώ μια ερώτηση. Πως μπορώ να απενεργοποιήσω το αυτόματο κλείδωμα της συσκευής; Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το S2U2 και στην ενεργοποίηση της συσκευής χρειάζεται να την ξεκλειδώσω και με το S2U2 και με το default. Και πάλι συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά σας!!! Edited January 30, 2011 by TEKOSTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το κλείσεις με το bsb tweaks. Δεν θυμάμαι, μιάς και την Omega εγώ την έχω κάνει αγνώριστη με τις ρυθμίσεις μου. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEKOSTA Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το κλείσεις με το bsb tweaks. Δεν θυμάμαι, μιάς και την Omega εγώ την έχω κάνει αγνώριστη με τις ρυθμίσεις μου. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. To bsb tweaks έχει όντως την επιλογή auto lock on-off αλλά δυστυχώς δεν κάνει τίποτα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το κλείσεις με το bsb tweaks. Δεν θυμάμαι, μιάς και την Omega εγώ την έχω κάνει αγνώριστη με τις ρυθμίσεις μου. Δεν κάνεις λάθος....στην πρώτη σελίδα που ανοίγει, έχει αυτή την επιλογή. Τα ποστ που έχεις στην υπογραφή σου, για τη μπαταρία κλπ, βλέπω είναι για άλλο μοντέλο αλλά λειτουργούν και στο HD2? Και την Omega που λες την έχεις κάνει αγνώριστη, τι ακριβώς εννοείς? Υπάρχει τίποτα καλό που να αξίζει να το μάθουμε και μεις?? @TEKOSTA: το χα παρατηρήσει και εγώ ότι δε δουλεύει από κει....αλλά δεν ήμουν σίγουρος.. @athanaso77: ευτυχώς που είδα ότι αφορούσε άλλο μοντέλο γιατί θα πήγαινα και θα τα πείραζα...και θα πηγαίναμε για Hard reset πάλι... Να ρωτήσω και κάτι άλλο.... ο αισθητήρας προσέγγισης και ο επανακαθορισμός πρ...... που βρίσκονται στην αναστροφή διακόπτη τι ακριβώς κάνουν? Και μήπως υπάρχει πρόγραμμα αντίστοιχο με του iphone που αναγνωρίζει τον τίτλο των τραγουδιών και πρόγραμμα που σου βρίσκει τριγύρω από την περιοχή που βρίσκεσαι φαρμακεία, τράπεζες, βενζινάδικα κλπ κλπ??? Edited January 30, 2011 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Τα ποστ που έχεις στην υπογραφή σου, για τη μπαταρία κλπ, βλέπω είναι για άλλο μοντέλο αλλά λειτουργούν και στο HD2? Δεν θα το έλεγα, είναι στα μέτρα του Diamond2 αυτές οι ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 πολλά παίζουν, άλλα δεν παίζουν (μένεις μακρυά). Τώρα που θα μπω στρατόπεδο στις 7 του μήνα, θα κάτσω να φτιάξω κανα guide και για το HD2 :) να περνάει η ώρα Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Και μήπως υπάρχει πρόγραμμα αντίστοιχο με του iphone που αναγνωρίζει τον τίτλο των τραγουδιών Η omega έχει ήδη τέτοιο πρόγραμμα και δουλεύει μια χαρά. Για ψάξτο λίγο. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Όποιος έχει πρόβλημα με το ΤΤS μπορεί προσωρινά να διαγράψει το αρχείο με την φωνή της Αφροδίτης; Κάντε αυτή την αλλαγή και κρατήστε μόνο το αρχείο ΤΤS με την Άρτεμις και δοκιμάστε να ''ζορίσετε'' λίγο την συσκευή πριν ανοίξετε πάλι το Primo. Μπορεί να μην πιάσει αλλά μια προσπάθεια δεν βλάπτει. edit:Όπως επίσης αφαιρέστε και το αρχείο ΤΤS με την Αφροδίτη no names όποιος το έχει. Όταν κολλήσει (που θα κολλήσει σίγουρα) αφαιρέστε το αρχείο f7 (Αφροδίτη) και βάλτε το f8 (Άρτεμις) χωρίς να κάνετε soft reset και ξαναδοκιμάστε. Τώρα το Primo άνοιξε; (έτσι που είναι και ''ζορισμένο'' το ΗD2; ) Edited January 30, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Έλα μου όμως που εγώ δεν μπορώ χωρίς Αφροδίτη στο iGO; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Έλα μου όμως που εγώ δεν μπορώ χωρίς Αφροδίτη στο iGO; Ούτε εγώ . Δηλαδή τα παραπάνω είναι έτσι όπως τα γράφω και σε εσένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Δεν έχω πρόβλημα να μου ανοίξει το Primo. Το πρόβλημα μου είναι απλά ότι δεν παίζουν τα TTS voices. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Δεν έχω πρόβλημα να μου ανοίξει το Primo. Το πρόβλημα μου είναι απλά ότι δεν παίζουν τα TTS voices. Και τα δυο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 εγώ παίζω με TTS πάντως, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που γράφετε πιο πίσω. με iGO8 Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 εγώ παίζω με TTS πάντως, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που γράφετε πιο πίσω. με iGO8 Με iGO8 φίλε Θοδωρή όλοι έχουμε TTS. Το πρόβλημα εμφανίζεται στο πιο απαιτητικό Primo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts