Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Τα επιπλέον προγράμματα που έχω εγκαταστήσει, δεν παίζουν ρόλο;

Όχι αν δεν τρέχουν στο background.

edit:Με άλλες Rom που κυκλοφορούν ξέρουμε περίπου ποια θα ήταν τα αποτελέσματα ;

Αυτό ψάχνω. Αλλά το θέμα είναι να συγκρίνουμε rom ίδιας δυναμικότητας, δεν μπορούμε βέβαια να συγκρίνουμε μία full με μία lite rom.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι αν δεν τρέχουν στο background.

Αυτό ψάχνω. Αλλά το θέμα είναι να συγκρίνουμε rom ίδιας δυναμικότητας, δεν μπορούμε βέβαια να συγκρίνουμε μία full με μία lite rom.

Στην παραπάνω περίπτωση έτρεχε το active sync :O

Το αποτέλεσμα σίγουρα θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον

• Administrators
Στην παραπάνω περίπτωση έτρεχε το active sync :O

Δεν επηρεάζει τόσο το αποτέλεσμα το activesync.

Η περιέργεια μου κινήθηκε όταν πρώτη φορά είδα να μην δουλεύουν τα TTS voices στο iGO Primo (που ως γνωστών απαιτούν πληθώρα ελεύθερης RAM) και χρειάστηκε επανεκκίνηση για να δουλέψει σωστά. Επίσης το CleanRAM που υπάρχει στη rom, πρακτικά είναι άχρηστο.

Modpic.gif

Η περιέργεια μου κινήθηκε όταν πρώτη φορά είδα να μην δουλεύουν τα TTS voices στο iGO Primo (που ως γνωστών απαιτούν πληθώρα ελεύθερης RAM) και χρειάστηκε επανεκκίνηση για να δουλέψει σωστά. Επίσης το CleanRAM που υπάρχει στη rom, πρακτικά είναι άχρηστο.

Θα έλεγα το ίδιο και για το freeUpRam απο το sk tools,μιας και το αποτέλεσμα που δίνει είναι πάντα 0 Κβ

Με το ΤΤS του Odytsak πάντως ,δεν αντιμετώπισα ούτε μια φορά πρόβλημα και με σκιν gurjon

Θα έλεγα το ίδιο και για το freeUpRam απο το sk tools,μιας και το αποτέλεσμα που δίνει είναι πάντα 0 Κβ

Με το ΤΤS του Odytsak πάντως ,δεν αντιμετώπισα ούτε μια φορά πρόβλημα και με σκιν gurjon

Το ίδιο έχω αντιμετωπίσει και εγώ στο igo8 με odytsak TTS και skin gurjon..

ROM 19.2 ELL με CHT 2.0

Clean ram κάνω με το SKTools αλλά όχι με 0 αποτέλεσμα.Συνήθως κάπου στο 1 MB

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Στην 19.2 έχω ενεργοποιήσει και την ειδοποίηση για νέα e-mail με έναν ήχο και δόνηση. Πολλές φορές λοιπόν όταν είναι standby η συσκευή και έρχεται κάποιο e-mail κολλάει η δόνηση και δεν σταματά αν δεν ανοίξω το κινητό με την "ολίσθηση". Δεν θυμάμαι αλλά μπορεί να συμβαίνει και με τα sms. Έβγαλα την δόνηση προς το παρόν από τις ειδοποιήσεις...

• Administrators
Το ίδιο έχω αντιμετωπίσει και εγώ στο igo8 με odytsak TTS και skin gurjon..

ROM 19.2 ELL με CHT 2.0

Την 19.2 χρησιμοποιώ και εγώ (ακόμα) και είναι η πρώτη φορά που έχασα τα TTS voices στο Primo και αυτό είναι ένα "καμπανάκι" όσον αφορά το θέμα ΄διαχείριση ram'. Ενδεχομένως να πρόκειται για θέμα build, γιαυτό ζήτησα και περισσότερες γνώμες.

Modpic.gif

Γιάννη ελπίζω να βρω χρόνο για update ωστε να τσεκάρω συμπεριφορά γιατι νομισα οτι ηταν πρόβλημα του αρχείου φωνών.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Όταν βάζεις την πόλη που θέλεις manually, γίνεται να φαίνεται αυτή στην αρχική οθόνη ή εκεί "καρφώνεται" η τοποθεσία που βρίσκει μόνο του?:blink: :blink:

προσθεσε μια πολη και μετα στην κεντρικη σελιδα πατα πανω στο ρολόι και εκει σου βγαζεο οσες πολεις εχεις βαλει και επιλεγεις αυτη που θελεις.:)

EDIT

@athanasso

Τελικα δοκιμασες κατι σχετικα με την καταναλωση του g-alarm που ελεγε ενας φιλος οτι ισως τρωει πολυ μπαταρια;

Για να μην κανω καμια βλακεια και δεν χτυπησει, το ανοιγω και το σεταρω και μετα το κλεινω, σωστα; απ οτι ειδα κραταει την ωρα και χτυπαει. Δεν υπαρχει προβλημα να κλεισω την εφαρμογη δλδ.

Edited by SagoniasSlutRose

• Administrators

@athanasso

Τελικα δοκιμασες κατι σχετικα με την καταναλωση του g-alarm που ελεγε ενας φιλος οτι ισως τρωει πολυ μπαταρια;

Ναι, είναι προβληματικό. Αλλά βέβαια εγώ χρησιμοποιούσα την έκδοση 2.6 του G-Alarm και όχι την 2.5. Κατά ένα παράξενο λόγο βέβαια, στο επίσημο site υπάρχει η 2.5 σαν τελευταία.

Modpic.gif

Καλημέρα σ' όλους και καλή βδομάδα,

Κατάφερα με την βοήθεια του kwbr να λύσω όλα τα προβλήματα που είχα με την ρομ χωρίς HTCmessaging client.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870339

Σύντομα θα έχουμε νέες ρομ WWE + ELL χωρίς HTCmessaging client :):):)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Ναι, είναι προβληματικό. Αλλά βέβαια εγώ χρησιμοποιούσα την έκδοση 2.6 του G-Alarm και όχι την 2.5. Κατά ένα παράξενο λόγο βέβαια, στο επίσημο site υπάρχει η 2.5 σαν τελευταία.

την 2.5 εβαλα και γω! λειτουργει κανονικα αυτη, ε;

Καλημέρα σ' όλους και καλή βδομάδα,

Κατάφερα με την βοήθεια του kwbr να λύσω όλα τα προβλήματα που είχα με την ρομ χωρίς HTCmessaging client.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870339

Σύντομα θα έχουμε νέες ρομ WWE + ELL χωρίς HTCmessaging client :):):)

Καλημερα Γιαννη!

Πολυ καλα νεα....ειδικα για εμας με wwe rom που το χρειαζομασταν!!

προσθεσε μια πολη και μετα στην κεντρικη σελιδα πατα πανω στο ρολόι και εκει σου βγαζεο οσες πολεις εχεις βαλει και επιλεγεις αυτη που θελεις.:)

Οκ ευχαριστώ πολύ :).

Το κανα αυτό.

Αυτό που εμφανίζεται στην αρχική οθόνη είναι η τοποθεσία "η θέση μου" και δεν υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζεται κάποια πόλη που manually έχεις προσθέσει, σωστά?

Οκ ευχαριστώ πολύ :).

Το κανα αυτό.

Αυτό που εμφανίζεται στην αρχική οθόνη είναι η τοποθεσία "η θέση μου" και δεν υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζεται κάποια πόλη που manually έχεις προσθέσει, σωστά?

Πάτα πάνω στο ρολόι και τικάρισε μια πόλη από αυτές που έχεις προσθέσει, λογικά αυτήν θα βλέπεις στο ρολόι :)

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Σε κινητό αγορασμένο από ελλάδα, δεν χρειάζεται το ράδιο να είναι χχ.50 οπωσδήποτε σωστά? εγώ έχω ράδιο χχ.51. Δεν θα χρειαστεί να το αλλάξω?

και κάτι ακόμα, προσπάθησα να διαβάσω όλα αυτά που λέτε για τις ROM, αλλά έχω κάποιες προφανώς χαζές απορίες! Δεν μπορώ να καταλάβω ποια να διαλέξω.. Επίσης αυτή που λέει με Great alexander theme, μπορείς να το βγάλεις αυτό από πίσω σαν θέμα ή θα το έχεις θες δεν θες?

Πάτα πάνω στο ρολόι και τικάρισε μια πόλη από αυτές που έχεις προσθέσει, λογικά αυτήν θα βλέπεις στο ρολόι :)

Τελικά ήταν τόσο απλό!!!!!!!!!!! :w00t: :up: :dance: :w00t:

Εγώ προσπαθούσα από τον "καιρό" να το κάνω γιατί δε μου έκανε ενημέρωση στη "θέση μου" :confused:.

Ευχαριστώ πολύ :respect:.

Caipirinhas:: γιατί να μην μπορείς να αλλάξεις το wallpaper? αν δε θες την great alexander όμως, γιατί δεν βάζει την omega xt με cookies home tab που είναι η πιο απλή-συνηθισμένη-χωρίς περιττά-με όλα τα απαραίτητα έκδοση???

Edited by demakhs

Εντάξει, απλά η Great Alexander έχει και ωραίο interface.. Και είπα να κρατήσω αυτή.. Για να καταλάβω αυτες που είναι στο πρώτο post είναι όλες μία, απλά έχουν μικροδιαφορές?

Και όσον αφορά το θέμα του radio, αφού δεν έχω κινητό από T-Mobile ή USA, μπορώ να κρατήσω το δικό μου που είναι xx.51????

πως μπορω να μηδενισω τα ρολογια του usage (incoming-outgoing)??

Ίσως με αλλαγή πλακέτας :p

Δεν νομίζω να μηδενίζουν

Τελικά με το radio τι να κάνω? Να το αφήσω το xx.51 αφου δεν έχω T-Μοbile αγορασμένο ή μπορεί να έχω θέματα με την ROM?

• Administrators
Τελικά με το radio τι να κάνω? Να το αφήσω το xx.51 αφου δεν έχω T-Μοbile αγορασμένο ή μπορεί να έχω θέματα με την ROM?

Βάλε το 2.15.50.14 ή το 2.14.50.04 για να είσαι σίγουρος.

Modpic.gif

Μπερδευτήκαμε λίγο :)

Η συσκευή είναι Ελληνική; η ρόμ official; και το radio....! πιο ακριβώς

• Administrators
Κακώς μπερδευτήκαμε. Αν μπει κάποιος στη διαδικασία να βάλει την Omega (γιαυτό εξάλλου μιλάμε εδώ μέσα) καλό είναι να βάλει και ένα από τα radio που αναφέρω παραπάνω πρώτον γιατί έχουν καλύτερη απόδοση, δεύτερον γιατί ενεργοποιούν τα 576RAM και τρίτον γιατί κάποια στιγμή σίγουρα θα θελήσει να δοκιμάσει Android στο HD2.

Modpic.gif

Μπερδευτήκαμε λίγο :)

Η συσκευή είναι Ελληνική; η ρόμ official; και το radio....! πιο ακριβώς

Η συσκευή είναι κανονική, η ρομ official και το radio μαμάς και αυτό.

Έβαλα το radio 2.14.50.04 με έκδοση πρωτοκόλλου 15.42.50.09U. τώρα θα κατεβάσω την omega v21 που ακούω τόσο καλά σχόλια!

μία ερώτηση πιο πριν, τώρα που έβαλα το καινούργιο radio δεν μπορώ να βρω δίκτυα, ενώ το Wifi ανοίγει κανονικά και το internet της Vodafone που έχω λειτουργεί κανονικά. Μήπως έκανα καμιά πατάτα?