ioathe Δημ. December 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μετά από 24 ώρες με την 23150 δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ανανέωση του καιρού, ούτε με κάτι άλλο με την δικιά μου χρήση :) Αποστόλη εντυπώσεις από το νέο build 23150?? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Αποστόλη εντυπώσεις από το νέο build 23150?? Μου αρέσει πολύ Γιάννη, άσε που δεν είδα διαφορά ταχύτητας από το 21ΧΧΧ :) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μου αρέσει πολύ Γιάννη, άσε που δεν είδα διαφορά ταχύτητας από το 21ΧΧΧ :) Πόλη καλά νέα, πάνω που είπα ότι δεν θα τα ξανά μαγειρέψω τα 231xx, διορθώθηκαν με το νέο 23150. Στην επόμενη έκδοση θα το δοκιμάσω και εγώ. Και το νέο 21686 είναι πολύ καλό, είμαι πολύ ικανοποιημένος, το δουλεύω με την Omega Dinik! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Αν κάνεις ανανέωση απο την εφαρμογή του Facebook , φάκελος internet > Facebook - ανανεώνει κανονικά?? Το facebook tab μπορείς να το αφαιρέσεις από τις καρτέλες αν δεν το θέλεις. Ο καιρός στην Ρόδο ανανεώνει κανονικά, δοκιμασε σε λιγο αν μπορεις, Αθηνα δεν εισαι?? Άλλος από Αθήνα έχει πρόβλημα με τον καιρό? Αν κανω ανανεωση απο το προγραμμα κανει κανονικα....απο το htc FBtab και απο τις επαφες δεν κανει... Οταν κανω ανανεωση καιρου απο wi-fi για να βρει την θεση μου... μου βγαζει το παραπανω μηνυμα που ειπα....οταν κανω ανανεωση απο cosmote internet δουλευει κανονικα... Η ανανεωση καιρων στις πολεις που εχω καταχωρησει.... Καλαματα,Αθηνα,Πατρα,Σαλονικα τις κανει κανονικα και με wi-fi αλλα και με cosmote internet... Τωρα τι γινεται....δεν καταλαβαινω.....Τον τελευταιο καιρο ο λεοντας κατι εχει μαζι μου!!! Edited December 8, 2010 by fallen_angel58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Αν κανω ανανεωση απο το προγραμμα κανει κανονικα....απο το htc FBtab και απο τις επαφες δεν κανει... Οταν κανω ανανεωση καιρου απο wi-fi για να βρει την θεση μου... μου βγαζει το παραπανω μηνυμα που ειπα....οταν κανω ανανεωση απο cosmote internet δουλευει κανονικα... Η ανανεωση καιρων στις πολεις που εχω καταχωρησει.... Καλαματα,Αθηνα,Πατρα,Θεσσαλονικη τις κανει κανονικα και με wi-fi αλλα και με cosmote internet... Τωρα τι γινεται....δεν καταλαβαινω.....Τον τελευταιο καιρο ο λεοντας κατι εχει μαζι μου!!! Για την ανανέωση καιρού αν το δοκιμασεις αργοτερα πιστευω θα σου κανει κανονικα. Δες το και πες μου. Για το πρόβλημα με το facebook αν θελεις να βγαλουμε ακρη πάρε backup και δοκίμασε την μαμα ρομ, αν δεν εχεις προβλημα ενημερωσε με και θα το κοιταξω εγω μετα. Μετα βαλε ραδιο ξανά φλασσαρε Omega και κανε restore το backup σου. Edited December 8, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psychoz Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 εμενα γιατι δεν μου βρισκει καμια ελληνικη πολη? Omega v21.21686 ELL Dinik with CHT v2.0 εβαλα.... ενω κανει ανανεωση κανονικα σε οποιαδηποτε αλλη πολη κ να του βαλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 εμενα γιατι δεν μου βρισκει καμια ελληνικη πολη? Omega v21.21686 ELL Dinik with CHT v2.0 εβαλα.... ενω κανει ανανεωση κανονικα σε οποιαδηποτε αλλη πολη κ να του βαλω... Γιατί μάλλον δεν γραφείς το πρώτο γράμμα κεφαλαίο :) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 εμενα γιατι δεν μου βρισκει καμια ελληνικη πολη? Omega v21.21686 ELL Dinik with CHT v2.0 εβαλα.... ενω κανει ανανεωση κανονικα σε οποιαδηποτε αλλη πολη κ να του βαλω... Την ιδια φοράμε :lol: Βαλε την Ροδο, δοκιμασε και πες μου, εμενα ανανεωνει κανονικα, συνεχεια! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psychoz Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) δεν μπορει να βρει ουτε την Αθηνα... γραφω Ath... και μου βγαζει μονο Athens,GA United States δοκιμασα κ με το πρωτο γραμμα κεφαλαιο αλλα τιποτα.καμια ιδεα? και το εικονιδιο της εναρξης πως μπορω να το αλλαξω? ΥΓ: εβαλα την νεα ROM χωρις την microsd...παιζει καποιο ρολο αυτο?δεν εγιναν install καποιες εφαρμοφες μηπως? Edited December 8, 2010 by Psychoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 δεν μπορει να βρει ουτε την Αθηνα... γραφω Ath... και μου βγαζει μονο Athens,GA United States δοκιμασα κ με το πρωτο γραμμα κεφαλαιο αλλα τιποτα.καμια ιδεα? και το εικονιδιο της εναρξης πως μπορω να το αλλαξω? Υπαρχουν οι περισσοτερες Ελληνικες πόλεις, κανε αναζητηση με Ελληνικά Στην μνήμη της συσκευής θα βρεις το φάκελο Omega Files, διάλεξε το cab με το windows start icon και κανε επανεκκίνηση. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psychoz Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Υπαρχουν οι περισσοτερες Ελληνικες πόλεις, κανε αναζητηση με Ελληνικά Στην μνήμη της συσκευής θα βρεις το φάκελο Omega Files, διάλεξε το cab με το windows start icon και κανε επανεκκίνηση. σε ευχαριστω πολυ δουλεψε τελεια!!! Congrats και για την ROM φανταστικη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Μόλις πέρασα την v21... Για να δούμε... :happy: Εdit: Για να ξέρω αν θα το απενεργοποιήσω ή όχι... Το music tab του sense είναι από την 3.14 ε? Όχι αυτό της 1.66 που είχε προβλήματα... Σωστά? Edited December 8, 2010 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) απο που βρισκω αυτη? Omega XT v21 Με Co0kie's Home Tab v2.0 final ειναι αυτη? Omega_v21.21686_ELL_Black_GA_with_CHT_V2.0.rar Edited December 8, 2010 by akis111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μόλις πέρασα την v21... Για να δούμε... :happy: Εdit: Για να ξέρω αν θα το απενεργοποιήσω ή όχι... Το music tab του sense είναι από την 3.14 ε? Όχι αυτό της 1.66 που είχε προβλήματα... Σωστά? Σωστα :) απο που βρισκω αυτη? Omega XT v21 Με Co0kie's Home Tab v2.0 final ειναι αυτη? Omega_v21.21686_ELL_Black_GA_with_CHT_V2.0.rar Οχι! Ειναι αυτη: Omega_v21.21686_ELL_XT_with_CHTv2.0.rar Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Οχι! Ειναι αυτη: Omega_v21.21686_ELL_XT_with_CHTv2.0.rar Σε ευχαριστω και μπραβο για την δουλεια σου!!! Edited December 9, 2010 by ioathe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 περάστηκε από χθες το βράδι η 21. πολύ ποιο γρήγορη και πολύ σταθερή. ίσως είναι ιδέα μου. πριν φορούσα την 19. για άλλη μία φορά Γιάννη μαγείρεψες καλά.Βουρ για την Μανωλίδου να βγεις και εκεί master chef :lol: Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Πως μπορω να απενεργοποιησω τα εικονιδια του CHTS απο την κεντρικη οθονη???Πηγαινω στο CHTEditor εκει που λεει διαφορα...αλλα μετα απο καθε reset ξαναβγαινουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Γιατί μάλλον δεν γραφείς το πρώτο γράμμα κεφαλαίο :) ...και με τους τόνους όπου χρειάζεται. Πως μπορω να απενεργοποιησω τα εικονιδια του CHTS απο την κεντρικη οθονη???Πηγαινω στο CHTEditor εκει που λεει διαφορα...αλλα μετα απο καθε reset ξαναβγαινουν!! Επιλέγεις το Disable CHTS icons και σου ξαναβγαίνουν μετά από soft reset; Edited December 8, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Επιλέγεις το Disable CHTS icons και σου ξαναβγαίνουν μετά από soft reset; Ναι....με την omega v.20 δεν το ειχα αυτο.... τωρα με την v21 οποτε κανω disable...μετα απο καθε restart του sense...εκτος απο την πρωτη φορα που κανει για να περασει το disable που επελεξα....το εμφανιζει ξανα!!Και καθε φορα που κλεινει η συσκευη....για οποιονδηποτε λογο...ή κανει επανεκκινηση τα εικονιδια εμφανιζονται ξανα....και ξανα....και ξανα....αναμενομενο αφου ξαναφορτωνει το sense! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μπορείς να εγκαταστήσεις την πιο καινούργια έκδοση (2.15) του CHTS μήπως και σου ξεκολλήσει. Η omega έχει την προηγούμενη 2.10. ΥΓ. Δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Νομίζω ότι εκτός από την εφαρμογή του facebook που βγήκε νέα έκδοση και πέρασε και στη νέα ρομ, έχει βγει και καινούργια έκδοση του google maps... Σεφ δες το λίγο και αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 περάστηκε από χθες το βράδι η 21. πολύ ποιο γρήγορη και πολύ σταθερή. ίσως είναι ιδέα μου. πριν φορούσα την 19. για άλλη μία φορά Γιάννη μαγείρεψες καλά.Βουρ για την Μανωλίδου να βγεις και εκεί master chef :lol: Σ ευχαριστώ πολυ Βασίλη :):) Δεν ειναι η ιδεα σου, απο build σε build υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις. Μπορείς να εγκαταστήσεις την πιο καινούργια έκδοση (2.15) του CHTS μήπως και σου ξεκολλήσει. Η omega έχει την προηγούμενη 2.10. ΥΓ. Δεν το έχω δοκιμάσει. Νομίζω ότι εκτός από την εφαρμογή του facebook που βγήκε νέα έκδοση και πέρασε και στη νέα ρομ, έχει βγει και καινούργια έκδοση του google maps... Σεφ δες το λίγο και αυτό! Στην επομενη εκδοση θα βαλω το νεο CHTS 2.15 και το νεο google maps. Ευχαριστω για την ενημερωση. Αν βγαίνει νεότερη έκδοση σε κάποιο πρόγραμμα που έχουμε μέσα στην Omega να μου το λέτε να το αναβαθμίζω. Την ενημέρωση για τα νέα build την εχει αναλάβει ο Γιάννης, δεν μας ξεφεύγει κανένα :lol: Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Την ενημέρωση για τα νέα build την εχει αναλάβει ο Γιάννης, δεν μας ξεφεύγει κανένα :lol: Δεν βλέπω τη συνέχεια του 23699 και αγχώνομαι όμως! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Τώρα που διαβάζω για νέες εκδόσεις (π.χ. facebook και Google Maps), θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να τα ενημερώσουμε αυτά σε cooked rom ή θα φάμε πόρτα; Για παράδειγμα εγώ έχω την v20 με CHT 2.0. Αν βγεί καινούργια έκδοση μπορώ να την αναβαθμίσω χωρίς την ανάγκη φλασαρίσματος καινούργιας rom με την νέα έκδοση; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Δεν βλέπω τη συνέχεια του 23699 και αγχώνομαι όμως! :rolleyes: Αργησε!! Και τα 24xxx builds (που δεν εχουν το GPRS προβλημα) εχουν να αναβαθμιστουν απο τον Αύγουστο :( Τώρα που διαβάζω για νέες εκδόσεις (π.χ. facebook και Google Maps), θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να τα ενημερώσουμε αυτά σε cooked rom ή θα φάμε πόρτα; Για παράδειγμα εγώ έχω την v20 με CHT 2.0. Αν βγεί καινούργια έκδοση μπορώ να την αναβαθμίσω χωρίς την ανάγκη φλασαρίσματος καινούργιας rom με την νέα έκδοση; Ναι όλες οι Omega είναι skinable κτλ. βάλτε ότι θέλετε άφοβα (να ειναι μονο συμβατα με WM 6.5.x και manila 2019) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts