Administrators athanaso77 Δημ. November 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Μπαίνουν με cab ή με επικόλληση σε φάκελο; Ο δημιουργός δεν έχει φτιάξει ακόμα το cab αλλά είναι εξίσου εύκολο να πετάξεις τα σχετικά bmp χύμα στον φάκελο windows. 19.2 λενε πιο γρηγορη:) 19.2 και από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Καλημέρα σ ολους Όταν ήταν κλειδωμένη η συσκευή και πατούσα κάποιο πλήκτρο για να ξυπνήσει, έσβηνε αμέσως και δεν προλάβαινα να την ξεκλειδώσω. Το κατάφερα μετά από πολλές προσπάθειες. Απενεργοποίησα το CHT lockscreen και ησύχασα. Εβαλα και εγω την CHT lockscreen (την hd mini) και αν βρω προβλημα θα σας ενημερωσω. Και εμένα μου κάνει κουφά το cht lockscreen, αλλά είναι λιγότερα από αυτά που έκανε στη προηγούμενη έκδοση (αν θυμάσε που κολούσε η συσκευή). Το προβλημα ειναι απο το CHT και σιγουρα θα βγαλουν και νεα εκδοση που θα διορθωθουν ολα αυτα και ελπιζω και Ελληνικα για το CHTEditor. Κριμα που κανενας Omega fun δεν μπορει να κανει την μεταφραση, να βοηθησουμε και εμεις τους cookies! Επίσης, για κάποιον που χρησιμοποιεί τα CHT2.0 softkeys και δεν του αρέσουν τα άσπρα εικονίδια (η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία της omega xt) μπορεί να τα αλλάξει με τα παρακάτω... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=793122 Ότι πρέπει για την Omega και αν συμφωνούν οι περισσότεροι... θα συνιστούσα να ενσωματωθούν. Πολυ ωραια ειναι αλλα ειναι glass και μπορουν να μπουν μονο στην Dinik. Αν βρουμε κανονικα να τα βαλω, έψαξα (λιγο) αλλα δεν μπορεσα να βρω. Ας απαντήσει ο "μάγειρας" γιατί μόλις κατέβασα την 19.2 και ετοιμαζόμουν:lol::lol: Αφου βρήκα λίγο χρόνο! να μην πάει χαμένος.. off topic Chef όλα καλά, το δύσκολο πέρασε είπε ο Δοκτωρ:)καλή συνέχεια! Πολυ καλα νεα σημερα απο το πρωι, Ελπιζω ολα να πανε καλα μεχρι τελος! Εβαλες την v19.2?? Εντυπώσεις?? Όντως πολύ ωραία... Συμφωνώ!! ;) Να ενσωματωθούν όπως και όλα τα widget του νέου cht... :) Τα widget του νέου cht ειναι οπλα μεσα στον φακελο Omega Files. Ο καθενας μπορει να κανει εγκατασταση αυτα που θελει ή και ολα :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Καλημέρα σ ολους Τα widget του νέου cht ειναι οπλα μεσα στον φακελο Omega Files. Ο καθενας μπορει να κανει εγκατασταση αυτα που θελει ή και ολα :) LoL!!:p Δεν το είχα προσέξει και τα κατέβαζα ξανά...:lol: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Πολυ ωραια ειναι αλλα ειναι glass και μπορουν να μπουν μονο στην Dinik. Αν βρουμε κανονικα να τα βαλω, έψαξα (λιγο) αλλα δεν μπορεσα να βρω. Είναι ολίγον glass style αλλά δεν είναι το γνωστό dinik style. Από εκεί και πέρα, ότι αποφασίσει ο μάγειρας και η πλειοψηφία. Εξάλλου είναι κάτι που γίνεται πολύ εύκολα για να το κάνει και ο καθένας μόνος του. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Καλημέρα σ ολους Πολυ ωραια ειναι αλλα ειναι glass και μπορουν να μπουν μονο στην Dinik. Τα widget του νέου cht ειναι οπλα μεσα στον φακελο Omega Files. Ο καθενας μπορει να κανει εγκατασταση αυτα που θελει ή και ολα :) Για την dinik υπάρχουν άλλα, :) τώρα είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να τα ανεβάσω γιατί τα έχω στον υπολογιστή στο σπίτι. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Επίσης, για κάποιον που χρησιμοποιεί τα CHT2.0 softkeys και δεν του αρέσουν τα άσπρα εικονίδια (η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία της omega xt) μπορεί να τα αλλάξει με τα παρακάτω... http://image-upload.de/image/gwwlvi/17e9e8b2f5.jpg http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=793122 Ότι πρέπει για την Omega και αν συμφωνούν οι περισσότεροι... θα συνιστούσα να ενσωματωθούν.Πολυ ωραια ειναι αλλα ειναι glass και μπορουν να μπουν μονο στην Dinik. Αν βρουμε κανονικα να τα βαλω, έψαξα (λιγο) αλλα δεν μπορεσα να βρω.Αρχίζω να σας χάνω. Τι εννοείς «μπορουν να μπουν μονο στην Dinik»; Εγώ τα έβαλα στην Omega 19.3 με CHT και παίζουν μια χαρά και φαίνονται και όμορφα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Αρχίζω να σας χάνω. Τι εννοείς «μπορουν να μπουν μονο στην Dinik»; Εγώ τα έβαλα στην Omega 19.3 με CHT και παίζουν μια χαρά και φαίνονται και όμορφα... Εννοεί ότι από άποψη εμφάνισης ταιριάζουν καλύτερα με το στυλ της dinik. Εντούτοις, όπως προείπα παρόλο που έχει αυτό το διακριτικό glass style, απέχει απ΄αυτό της dinik και απεναντίας πιστεύω ότι ταιριάζει σε όλες τις κλασσικές omega xt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 ας μας πει καποιος τι γινεται τελικα με την αλλαγη της ωρας +1 μπροστα....δοκιμασα και ξετικαρα την αυτοματη αλλαγη ωρας απο κοντρολ πανελ-προσωπικα-τηλεφωνο-gsm/umts αλλα σημερα ειχα παλι την ιδια ιστορια... αν γνωριζει κατι καποιος ας βοηθησει. thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 ας μας πει καποιος τι γινεται τελικα με την αλλαγη της ωρας +1 μπροστα....δοκιμασα και ξετικαρα την αυτοματη αλλαγη ωρας απο κοντρολ πανελ-προσωπικα-τηλεφωνο-gsm/umts αλλα σημερα ειχα παλι την ιδια ιστορια... αν γνωριζει κατι καποιος ας βοηθησει. thanks! 1ο ποια Omega έχεις φλασσαρει, 2ο κανε soft reset και δες αν η επιλογή για αυτόματη αλλαγή ώρας είναι ξετικαρισμενη 3ο χρησιμοποιείς Destinator? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Είναι ολίγον glass style αλλά δεν είναι το γνωστό dinik style. Από εκεί και πέρα, ότι αποφασίσει ο μάγειρας και η πλειοψηφία. Εξάλλου είναι κάτι που γίνεται πολύ εύκολα για να το κάνει και ο καθένας μόνος του. :rolleyes: Για την dinik υπάρχουν άλλα, :) τώρα είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να τα ανεβάσω γιατί τα έχω στον υπολογιστή στο σπίτι. Αυτά είναι: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω για ποιο λόγο συνδέεται το τηλέφωνο στο ίντερνετ? Εννοώ εξαιτίας ποιας εφαρμογής... Γιατί ανοίγω τον arkswitch και βλέπω ότι δεν έχω κανένα πρόγραμμα ανοιχτό!!:worry: Έχω την 19.1... Edit: Κι επίσης, έχω βάλει από το dial-up enabler να αποσυνδέεται μετά από ένα λεπτό, κι ενώ στην αρχή δούλευε μια χαρά, τώρα πλέον μένει ανοιχτό... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω για ποιο λόγο συνδέεται το τηλέφωνο στο ίντερνετ? Εννοώ εξαιτίας ποιας εφαρμογής... Γιατί ανοίγω τον arkswitch και βλέπω ότι δεν έχω κανένα πρόγραμμα ανοιχτό!!:worry: Έχω την 19.1... Edit: Κι επίσης, έχω βάλει από το dial-up enabler να αποσυνδέεται μετά από ένα λεπτό, κι ενώ στην αρχή δούλευε μια χαρά, τώρα πλέον μένει ανοιχτό... Γνωστό πρόβλημα build. Βάλε την 19.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 19.2 και από εμένα. Και εγώ μαζί σου :wink:...Η 19.2 πολύ καλή. Με την 19.3 κάτι πήγαινε στραβά... Διάφορα κολλήματα και ξεζούμισμα της μπαταρίας μέσα σε λίγες μεταμεσονύκτιες ώρες χωρίς χρήση, με αποτέλεσμα να σβήσει το κινητό και να μη χτυπήσει το ξυπνητήρι :angry:. Να μην πω για τη σειρήνα, λόγω χαμηλής φόρτισης της μπαταρίας, που χτυπούσε στις 5 το πρωί και σηκώθηκα με τα χέρια ψηλά!! :shoot: :scared: @ioathe: ξέρω στα χω κάνει τούμπανο, αλλά σε ποια έκδοση δεν γινότανε συγχρονισμός της ώρας του pc?? Δε περιμένω να θυμάσαι, ρητορική η ερώτηση! Σε όσες έχω περάσει εγώ, ότι και να πειράξω, ο συγχρονισμός δε λέει να μας αδειάσει τη γωνιά :what:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Προσπαθώ να αντιγράψω στο φάκελο των windows τα εικονίδια για τα softkeys του CHT2 και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα παλιά, γιατί λέει χρησιμοποιούντε. Έκλεισα το sense από τις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης, αλλά πάλι μου λέει τα ίδια. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Προσπαθώ να αντιγράψω στο φάκελο των windows τα εικονίδια για τα softkeys του CHT2 και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα παλιά, γιατί λέει χρησιμοποιούντε. Έκλεισα το sense από τις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης, αλλά πάλι μου λέει τα ίδια. Χρησιμοποίησε τον resco explorer... Γνωστό πρόβλημα build. Βάλε την 19.2. Α στο καλό... Όποιο build επιλέγω στο τέλος βγαίνει με αυτό το πρόβλημα!! Γκαντεμιά!! :lol::lol: Όποτε βρω χρόνο, θα αλλάξω... Εκτός κι αν με προλάβουν οι εξελίξεις...:rolleyes: Επίσης, απενεργοποίησα τα softkeys του cht 2.0 και πλέον δεν καθυστερεί το sense να γυρίσει στην αρχική οθόνη, κτλ...:happy: Αν και είναι πολύ ωραία τα άτιμα...:O To έχετε παρατηρήσει κι εσείς αυτό? Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 1ο ποια Omega έχεις φλασσαρει, 2ο κανε soft reset και δες αν η επιλογή για αυτόματη αλλαγή ώρας είναι ξετικαρισμενη 3ο χρησιμοποιείς Destinator? 1.εβαλα την 19.3 ενω πριν με καποια v17 ειχα το ιδιο προβλημα με την ωρα 2.εκανα πολλα soft reset 3.χρησιμοποιω και το destinator7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 @cbirt Αν η συσκευή του αδελφού σου έχει SPL 3.03 πρέπει να φλασσαρεις την 1,66 μαμά ρομ να γυρίσει στο παλιό spl και μετά μπορείς να κάνεις HSPL και να φλασσαρεις Omega. Και εγώ μαζί σου :wink:...Η 19.2 πολύ καλή. Με την 19.3 κάτι πήγαινε στραβά... Διάφορα κολλήματα και ξεζούμισμα της μπαταρίας μέσα σε λίγες μεταμεσονύκτιες ώρες χωρίς χρήση, με αποτέλεσμα να σβήσει το κινητό και να μη χτυπήσει το ξυπνητήρι :angry:. Να μην πω για τη σειρήνα, λόγω χαμηλής φόρτισης της μπαταρίας, που χτυπούσε στις 5 το πρωί και σηκώθηκα με τα χέρια ψηλά!! :shoot: :scared: @ioathe: ξέρω στα χω κάνει τούμπανο, αλλά σε ποια έκδοση δεν γινότανε συγχρονισμός της ώρας του pc?? Δε περιμένω να θυμάσαι, ρητορική η ερώτηση! Σε όσες έχω περάσει εγώ, ότι και να πειράξω, ο συγχρονισμός δε λέει να μας αδειάσει τη γωνιά :what:. Έμενα σ όλες μένει η ώρα κανονικά και δεν αλλάζει από το pc η ώρα. 1.εβαλα την 19.3 ενω πριν με καποια v17 ειχα το ιδιο προβλημα με την ωρα 2.εκανα πολλα soft reset 3.χρησιμοποιω και το destinator7 Το πιο πιθανό είναι να σου αλλάζει ώρα το destinator7. Για το 2 δεν μου είπες μετά από επανεκκίνηση της συσκευής, η επιλογή για αυτόματη αλλαγή ώρας είναι ξετικαρισμενη?? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Αρχικό μήνυμα από sokeris 1.εβαλα την 19.3 ενω πριν με καποια v17 ειχα το ιδιο προβλημα με την ωρα 2.εκανα πολλα soft reset 3.χρησιμοποιω και το destinator7 Το πιο πιθανό είναι να σου αλλάζει ώρα το destinator7. Για το 2 δεν μου είπες μετά από επανεκκίνηση της συσκευής, η επιλογή για αυτόματη αλλαγή ώρας είναι ξετικαρισμενη?? για το 2 εννοεις να κλεισω εντελως συσκευη και να την ανοιξω? το destinator7 αλλαζει την ωρα μονο οταν το τρεχω η γενικως εχει ρυθμισεις που συγχρονιζουν το ρολοι ακομα κι οταν δε τρεχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ένα "αισθητικό πρόβλημα" στην 19.2: Στην οθόνη αναμονής όταν υπάρχει καποιο μηνυμα (email / sms) κάτω από το κουμπί αντί για ολίσθηση γράφει "ημα ή ολίσ" δηλ δεν χωράει και κόβεται η έκφραση... (πάτημα ή ολίσθηση???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 (edited) Πολυ καλα νεα σημερα απο το πρωι, Ελπιζω ολα να πανε καλα μεχρι τελος! Εβαλες την v19.2?? Εντυπώσεις?? Οχι ακόμα Γιάννη. Τώρα ξεκινάω:) edit: Πρωτες εντυπώσεις απο 19.2....ΜΠΡΑΒΟ! Edited November 24, 2010 by tsak8 Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ένα "αισθητικό πρόβλημα" στην 19.2: Στην οθόνη αναμονής όταν υπάρχει καποιο μηνυμα (email / sms) κάτω από το κουμπί αντί για ολίσθηση γράφει "ημα ή ολίσ" δηλ δεν χωράει και κόβεται η έκφραση... (πάτημα ή ολίσθηση???) Ορθόν. Προσπαθώ να αντιγράψω στο φάκελο των windows τα εικονίδια για τα softkeys του CHT2 και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα παλιά, γιατί λέει χρησιμοποιούντε. Έκλεισα το sense από τις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης, αλλά πάλι μου λέει τα ίδια. Κάντο με το resco explorer ή με το Total Commander. To δεύτερο υπάρχει κανονικά στη rom. Επίσης, απενεργοποίησα τα softkeys του cht 2.0 και πλέον δεν καθυστερεί το sense να γυρίσει στην αρχική οθόνη, κτλ...:happy: Αν και είναι πολύ ωραία τα άτιμα...:O To έχετε παρατηρήσει κι εσείς αυτό? Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Νέα έκδοση: Omega XT v19.4 with Cokkies Home Tab V2 Διαθέσιμη μόνο σε Omega XT With Co0kie's Home Tab v2.0 Νέο Build 23149 Windows CE: 5.2 Build 4173 (Thursday, September 23, 2010 3:54:05 PM) Πληροφορίες στα πρώτα post! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Πάντα γρήγορος ο Γιάννης αλλά λέω να περιμένω την συνέχεια του 23699! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 το destinator7 αλλαζει την ωρα μονο οταν το τρεχω η γενικως εχει ρυθμισεις που συγχρονιζουν το ρολοι ακομα κι οταν δε τρεχει??? Σβήσε (αφου τον παρεις καπου backup) το φάκελο του destinator από την κάρτα και δοκίμασε το, Λογικά δεν θα σου ξανά αλλάξει η ώρα. Ενημέρωσε με :) Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ένα "αισθητικό πρόβλημα" στην 19.2: Στην οθόνη αναμονής όταν υπάρχει καποιο μηνυμα (email / sms) κάτω από το κουμπί αντί για ολίσθηση γράφει "ημα ή ολίσ" δηλ δεν χωράει και κόβεται η έκφραση... (πάτημα ή ολίσθηση???) Εχει αναφερθεί αρκετές φόρες, Είναι πολλοί χαρακτήρες και τους κόβει, γιατριά δεν υπάρχει :) Πρωτες εντυπώσεις απο 19.2....ΜΠΡΑΒΟ! Ευχαριστώ :) Πάντα γρήγορος ο Γιάννης αλλά λέω να περιμένω την συνέχεια του 23699! :rolleyes: Και εμενα οι σειρα 2314x δεν ειναι απο τις αγαπημενες μου, αλλα εχει πολλα download και την κραταω ακομα. Να δούμε τι αρίθμηση θα εχει η νεα 2369x ???:!: Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Σβήσε (αφου τον παρεις καπου backup) το φάκελο του destinator από την κάρτα και δοκίμασε το, Λογικά δεν θα σου ξανά αλλάξει η ώρα. Ενημέρωσε με :) Αν δεν τρέξει το destinator για να κλειδώσει δορυφόρους, δεν είναι σε θέση να του αλλάξει την ώρα από μόνο του. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να το αφαιρέσει από την κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts