Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Στην επίσημη 3.14 ρομ είναι ενεργοποιημένα τα 574? Τα 576; Όχι. Επίσης μπορείς να μου πεις με πόση διαθέσιμη (σε ποσοστό) μνήμη ξεκινάει με την omega? Δες το προηγούμενο post μου. Ναι, μ' εγκατάσταση ράδιο με που να είναι .50 και όχι .51 παράδειγμα: 2.12.50.02 Γιάννη η 3.14 έχει ούτως ή άλλως .50 radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Τα 576; Όχι. Γιάννη η 3.14 έχει ούτως ή άλλως .50 radio. Δεν την εχω φλασσαρει ποτέ τι θεώρησα δεδομένο :( Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Η Omega τα έχει γιατί η 3.14 βάση της, προέρχεται από την T-mous HD2 3.14 rom. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Επειδή τα μπέρδεψα, έχω βάλει πάνω δεξία το Dutty task manager για να μου εμφανίζει το κουμπάκι να κλείνω τα προγράμματα που δεν υπάρχει στα 6.5 (αν υπάρχει κάτι καλύτερο πείτε μου!) εκεί λοιπόν όταν πατάω μου δειχνει 70% και ανεβαίνει με την χρήση ως τα 80+%.... Στο diamond 2 ξεκίναγα με 55-60% και με το ζόρι με ακριβώς τα ίδια προγράμματα έφτανα 70-75% !!! Που μπορώ να δω την διαθέσιμη μνήμη αλλού και τελικά είναι 576 ενεργοποιημένα ή όχι (που το βλέπω και αυτό?- η επίσημη έχει το ραδιο .50). Γι αυτό ρωτάω πριν περάσω την omega πάλι γιατί θέλω να δω τι φτάίει και έχω τόσο μεγάλη κατανάλωση μνήμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Εγώ βλέπω την διαθέσιμη μνήμη μέσω του System info που περιλαμβάνεται στο Resco Explorer (το πρώτο cab που εγκαθιστώ πάντα). Για να δεις τη ram πήγαινε Έναρξη / Ρυθμίσεις / Σχετικά με το τηλέφωνο / Πληροφορίες υλικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) Στο resco μου βγάζει: Program Memory 81% (208.8mb - 169.65mb) Storage Memory 45% (175.3mb - 79.33mb) Που είναι τα 448ram (στις πληροφορίες υλικού λέει 576ram...!!!)??? Edited November 23, 2010 by harris78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Στο resco μου βγάζει: Program Memory 81% (208.8mb - 169.65mb) Storage Memory 45% (175.3mb - 79.33mb) Στην Ομεγα 19.2 που χρησιμοποιώ γράφει το Resco (μετά από αρκετή χρήση)... Program Memory 42% (455.8mb - 189.65mb) Storage Memory 8% (735,8mb - 62,87mb) Το δεύτερο αγνόησέ το, έχω συσκευή της Τ-Mobile US που έχει 1GB ROM. Το θέμα είναι τι γίνεται με τη RAM (Program Memory) όμως γιατί ενώ στις πληροφορίες υλικού γράφει 576ram, στην πράξη φαίνεται να μην ισχύει. Γενικώς είναι γνωστό ότι η 3.14 "καταπίνει" τη RAM. Άλλος ένας λόγος για να κοιτάξεις προς Omega μεριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Ανακάλυψα ότι η ρύθμιση του ήχου κλήσης είτε από το πλαϊνό κουμπί δεν είναι σταδιακή, αλλά γίνεται με βήματα ανά 20%. Οι δε ήχοι του συστήματος ρυθμίζονται κανονικά. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Στην Ομεγα 19.2 που χρησιμοποιώ γράφει το Resco (μετά από αρκετή χρήση)... Program Memory 42% (455.8mb - 189.65mb) Storage Memory 8% (735,8mb - 62,87mb) Το δεύτερο αγνόησέ το, έχω συσκευή της Τ-Mobile US που έχει 1GB ROM. Το θέμα είναι τι γίνεται με τη RAM (Program Memory) όμως γιατί ενώ στις πληροφορίες υλικού γράφει 576ram, στην πράξη φαίνεται να μην ισχύει. Γενικώς είναι γνωστό ότι η 3.14 "καταπίνει" τη RAM. Άλλος ένας λόγος για να κοιτάξεις προς Omega μεριά. Άρα γιατί εγώ έχω συνολικά 208,8Mb RAM??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Άρα γιατί εγώ έχω συνολικά 208,8Mb RAM??????? Έναν μεγάλο αριθμό ΜΒ τον καταλαμβάνει το λειτουργικό. Απλά ενώ στα χαρτιά φαίνεται ότι τα επιπλέον ΜΒ είναι ενεργοποιημένα, δεν είναι διαθέσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Έναν μεγάλο αριθμό ΜΒ τον καταλαμβάνει το λειτουργικό. Απλά ενώ στα χαρτιά φαίνεται ότι τα επιπλέον ΜΒ είναι ενεργοποιημένα, δεν είναι διαθέσιμα. Ναι εγώ γιατί έχω σύνολο μνήμης 208.8 ενώ εσύ 455.8 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Βάλε Omega! :rolleyes: (Ας μας πει και κάποιος με Omega σε ευρωπαϊκό HD2 τι νούμερα έχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Βάλε Omega! :rolleyes: (Ας μας πει και κάποιος με Omega σε ευρωπαϊκό HD2 τι νούμερα έχει) Μέγεθος ram 576 mb μέγεθος μνήμης flash 512 mb αρτηρία δεδομένων 32 bits Μέγεθος χώρου αποθήκευσης 219,70 mb Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ναι εγώ γιατί έχω σύνολο μνήμης 208.8 ενώ εσύ 455.8 ??? Ο μόνος λόγος να έχεις τόση μνήμη στην 3.14 είναι το κινητό σου να μην έχει επίσημα περασμένη την ελληνική ρομ αλλά με "χακιά". Στην 3.14 αν δεν έχεις το επίσημο spl η μνήμη στις πληροφορίες φαίνεται ως 576mb αλλά σου αφήνει πολύ λίγα ελεύθερα.Με το επίσημο spl δε τα βλέπει καθόλου τα 576mb(αλλα τα 448mb που έχει και η 1,66) και η μνήμη είναι 180mb ελεύθερη. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Μέγεθος ram 576 mb μέγεθος μνήμης flash 512 mb αρτηρία δεδομένων 32 bits Μέγεθος χώρου αποθήκευσης 219,70 mb Εννοούσα από το system info του resco explorer αλλά και αυτό κάτι είναι. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Εννοούσα από το system info του resco explorer αλλά και αυτό κάτι είναι. :rolleyes: Δεν έχω τον resco explorer.Κάτι άλλο που μπορώ να βοηθήσω; Έχω παρατηρήσει ότι με την χρήση του CHT Lockscreen το τηλέφωνο βαραίνει πολύ. Εσύ τι ακριβώς έχεις παρατηρήσει; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Δεν έχω τον resco explorer.Κάτι άλλο που μπορώ να βοηθήσω; Έχω παρατηρήσει ότι με την χρήση του CHT Lockscreen το τηλέφωνο βαραίνει πολύ. Εσύ τι ακριβώς έχεις παρατηρήσει; Μπορείς να πας ρυθμισεις-> καρτα sd, Μνημη τηλεφώνου και να μου πεις τα Συνολικος χώρος προγραμματων και Ελευθερος χώρος προγραμματων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Μπορείς να πας ρυθμισεις-> καρτα sd, Μνημη τηλεφώνου και να μου πεις τα Συνολικος χώρος προγραμματων και Ελευθερος χώρος προγραμματων? Συνολικός χώρος προγραμμάτων: 455,75 mb Χώρος προγραμμάτων σε χρήση: 238,59 mb Ελεύθερος χώρος προγραμμάτων: 217,17 mb και μια που τα είδα: η επικεφαλίδα του μενού είναι στα Ρώσικα: память устройства :confused::confused: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 και μια που τα είδα: η επικεφαλίδα του μενού είναι στα Ρώσικα: память устройства :confused::confused: Δεν φταίει ο Γιάννης, έτσι είναι και η επίσημη Ελληνική. Έχω παρατηρήσει ότι με την χρήση του CHT Lockscreen το τηλέφωνο βαραίνει πολύ. Εσύ τι ακριβώς έχεις παρατηρήσει; Όταν ήταν κλειδωμένη η συσκευή και πατούσα κάποιο πλήκτρο για να ξυπνήσει, έσβηνε αμέσως και δεν προλάβαινα να την ξεκλειδώσω. Το κατάφερα μετά από πολλές προσπάθειες. Απενεργοποίησα το CHT lockscreen και ησύχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Δεν φταίει ο Γιάννης, έτσι είναι και η επίσημη Ελληνική. Όταν ήταν κλειδωμένη η συσκευή και πατούσα κάποιο πλήκτρο για να ξυπνήσει, έσβηνε αμέσως και δεν προλάβαινα να την ξεκλειδώσω. Το κατάφερα μετά από πολλές προσπάθειες. Απενεργοποίησα το CHT lockscreen και ησύχασα. Δεν είπα ότι φταίει ο Γιάννης. Μηπώς μπορεί όμως να επέμβει; Και εμένα μου κάνει κουφά το cht lockscreen, αλλά είναι λιγότερα από αυτά που έκανε στη προηγούμενη έκδοση (αν θυμάσε που κολούσε η συσκευή). Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Και εμένα μου κάνει κουφά το cht lockscreen, αλλά είναι λιγότερα από αυτά που έκανε στη προηγούμενη έκδοση (αν θυμάσε που κολούσε η συσκευή). Τελικά στην final έκδοσή του δείχνει να έχει κάποια προβλήματα. Ευτυχώς όμως που και το default δουλεύει μια χαρά. Επίσης, για κάποιον που χρησιμοποιεί τα CHT2.0 softkeys και δεν του αρέσουν τα άσπρα εικονίδια (η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία της omega xt) μπορεί να τα αλλάξει με τα παρακάτω... http://image-upload.de/image/gwwlvi/17e9e8b2f5.jpg http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=793122 Ότι πρέπει για την Omega και αν συμφωνούν οι περισσότεροι... θα συνιστούσα να ενσωματωθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Τελικά στην final έκδοσή του δείχνει να έχει κάποια προβλήματα. Ευτυχώς όμως που και το default δουλεύει μια χαρά. Επίσης, για κάποιον που χρησιμοποιεί τα CHT2.0 softkeys και δεν του αρέσουν τα άσπρα εικονίδια (η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία της omega xt) μπορεί να τα αλλάξει με τα παρακάτω... http://image-upload.de/image/gwwlvi/17e9e8b2f5.jpg http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=793122 Ότι πρέπει για την Omega και αν συμφωνούν οι περισσότεροι... θα συνιστούσα να ενσωματωθούν. Μπαίνουν με cab ή με επικόλληση σε φάκελο; Έχω βρει και του dinik εικονίδια αλλά δεν μπορώ να βρω το link. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ας απαντήσει ο "μάγειρας" γιατί μόλις κατέβασα την 19.2 και ετοιμαζόμουν:lol::lol: Αφου βρήκα λίγο χρόνο! να μην πάει χαμένος.. off topic Chef όλα καλά, το δύσκολο πέρασε είπε ο Δοκτωρ:)καλή συνέχεια! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 http://image-upload.de/image/gwwlvi/17e9e8b2f5.jpg http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=793122 Ότι πρέπει για την Omega και αν συμφωνούν οι περισσότεροι... θα συνιστούσα να ενσωματωθούν. Όντως πολύ ωραία... Συμφωνώ!! ;) Να ενσωματωθούν όπως και όλα τα widget του νέου cht... :) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 19.2 ή 19.3 ???? Ποια να περάσω? Βλέπω οι περισσότεροι μείνατε στην 19.2 (λόγο διαφορετικού build???) Αν βάλω οποιαδήποτε omega και μετα θελήσω να περάσω κάποια άλλη omega χρειάζεται πάλι το radio να περαστεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 οχι δεν χρειαζεται ξανα.. 19.2 λενε πιο γρηγορη:) Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts