Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νίκο μου θυμίζεις απο πού κάνουμε τη συγκεκριμένη ρύθμιση; Σε ευχαριστω.

Ρυθμίσεις-> Ηχος και Οθόνη->Οπίσθιος Φωτισμός

Σου κάνει και σένα το ίδιο;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η Dιnik εχει το δικο της πληκτρολογιο και dialer.

Αν δεν σου αρέσουν θα πρέπει να περάσεις κάποια άλλα με cab.

Αν θέλεις πες μου να σου τα βρω - άλλα μετά αλλάζει το στυλ της Dinik αρκετά

Αν σου είναι εύκολο θα ήθελα αυτά τα cabs ,γιατί τελικά πέρασα την 19 dinik και θέλω να τα αλλάξω.Αν μου αρέσουν θα τα κρατήσω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Η v19.x έχει τα:

Co0kie.HomeTab_v2.0.0 Final

CHTEditor v2.0.0.0 Final (Προς το παρόν δεν υπάρχει Ελληνική μετάφραση)

CHTScheduler 2.10 (Προς το παρόν δεν υπάρχει Ελληνική μετάφραση)

CHT v2.0.0 LanguagePack R2[

Όλα τα Co0kie WIDGET Cabs στον φάκελο Omega Files

Τωρα σε καταλαβα :)

Το εικονίδιό σου ονόμασε το

classicblue_bubble_flag.png

και το ίδιο πάλι σε

classicblue_bubble_flag_disabled.png

(σύνολο θα πρέπει να έχεις 2 ίδια με τα πιο πάνω ονόματα)

και με μέγεθος 48x48.

Κανε αντιγραφή και τα 2 στον φάκελο windows και μετά soft reset.

Αυτο εκανα ioathe και μου επανεφερε την μπαρα ολοκληρη σε default κατασταση...δεν περασε κανενα εικονιδιο και αλλαξε ολοκληρη η μπαρα!!!Καμια ιδεα τι μπορει να πηγε λαθος??εφτιαξα δυο αρχεια ιδια και τα αποθηκευσα σε μορφη .png σε 48χ48 24bit!!!καμια ιδεα???

Αυτο εκανα ioathe και μου επανεφερε την μπαρα ολοκληρη σε default κατασταση...δεν περασε κανενα εικονιδιο και αλλαξε ολοκληρη η μπαρα!!!Καμια ιδεα τι μπορει να πηγε λαθος??εφτιαξα δυο αρχεια ιδια και τα αποθηκευσα σε μορφη .png σε 48χ48 24bit!!!καμια ιδεα???

Στείλε μου τα εικονίδια να στα φτιάξω.

Αν σου είναι εύκολο θα ήθελα αυτά τα cabs ,γιατί τελικά πέρασα την 19 dinik και θέλω να τα αλλάξω.Αν μου αρέσουν θα τα κρατήσω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

EzInput HD2 Greek Keyboard

NullPointer EvO Dialer

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλημέρα.

Είναι αυτά που έχεις στις εκδόσεις OMEGA XT;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Καλημερα σ ολους

Καλημέρα.

Ναι αυτά είναι :)

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλημέρα.

Καλημέρα σε όλους και όλες

Προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο και γι'αυτό τα πέρασα στην 19 dinik.

Ο συνδυασμός δεν με χάλασε καθόλου.

@ioathe σε ευχαριστώ για το αποτέλεσμα που βλέπω ,κάθε φορά που πιάνω το HD2 στα χέρια μου

Καλημέραα!!:D

Δυστυχώς, έχουμε πάλι προβληματάκια...:( Εξηγώ...

Από χθες, αρχίσαμε πάλι τα κολληματάκια στην καρτέλα πληροφοριών επαφής, και κατ' επέκταση και στα μηνύματα... Μου το είχε ξανά κάνει πιο παλιά, αλλά πίστευα ότι είναι τυχαίο... Φαίνεται πως δεν είναι όμως...

Χθες, την πρώτη φορά που κόλλησε, αναγκάστηκα να κάνω soft reset... Την δεύτερη, το άφησα 30 δευτερόλεπτα και επανήλθε... Όμως, επανήλθε στην κατάσταση που βλέπετε στα screenshots.... Όποτε έμπαινα στο tab των επαφών, έμενε και η μπάρα απο κάτω, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πατήσω τις επιλογές του tab... Στα μηνύματα το ίδιο. Στις επαφές τα μενού είχαν γίνει διάφανα. Όμως σε ένα μήνυμα της cosmote, που δεν την έχω αποθηκευμένη, έμπαινε κανονικά... Δηλαδή, σε καρτέλες που δεν έχω αποθηκευμένα στοιχεία δεν υπάρχει φαίνεται πρόβλημα... Οπότε, το πρόβλημα δεν είναι μόνο στα μηνύματα, αλλά γενικότερα στις πληροφορίες επαφών, και σε όλες τις καρτέλες τους...

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει για αυτό... Δεν έχω κάνει εγκατάσταση κανένα άλλο πρόγραμμα τόσο καιρό... Ξαφνικά έγινε αυτό χθες...Την είχα δοκιμάσει τη rom στην αρχή, δεν έκανε τίποτα... Μετά είμαι από τότε που βγήκε, με αυτά τα προγράμματα που έχω εγκατεστημένα... Και δεν περνάω σχεδόν τίποτα, μιας και τα έχει όλα η omega... Το resco explorer και photo manager, περνάω, την μπάρα πάνω του dinik, και αρκετά παιχνίδια... Δεν περνάω τίποτα άλλο... Δεν νομίζω αυτά να προκαλούν κάποιο πρόβλημα... Κι αν το έκαναν, θα γινόταν από την αρχή που τα περνάω..:wacko:

Ένα κόλλημα που μου έκανε στην αρχική οθόνη, λογικά είναι από το cht 2.0... Κολλάει πολλές φορές, κι αν είμαι στην αριστερή ή δεξιά σελίδα του, δεν μπορώ να επιστρέψω στην αρχική... Αν πατήσω το πίσω, επιστρέφει, αλλά μετά πάλι δεν μπορώ να γυρίσω σε κάποια άλλη σελίδα του... Μάλλον κάποια νέα έκδοση με βελτιώσεις θα ήταν χρήσιμη...:rolleyes:

Να ρωτήσω κάτι?:O Επειδή με βλέπω μάλλον να επιστρέφω στην απροβλημάτιστη, όσος καιρός και να περάσει, omega v5, μήπως υπάρχει κάπου να την κατεβάσω στην XT έκδοση? Γιατί την έχω στην dinik, και τα έχω βαρεθεί αυτά τα εικονίδια...

Be the change you wish to see in the world! 🧿

@Βασιλη καλήμερα,

θα το κοιτάξω αν την εχω την v5 στο σπίτι και θα στην ανεβάσω.

Έχω την εντύπωση οτι τα προβλήματα είναι απο το HTC messaging cliend.

Τι να πω... Λογικά αυτό πρέπει να φταίει... :confused:

Ευχαριστώ...;)

Στείλε μου τα εικονίδια να στα φτιάξω.[/url]

Ευχαριστω πολυ ioathe!!!Εισαι και ο πρωτος!!!Και παντα εδω για να μας βοηθας οπως παντα!!

• Administrators
@Βασιλη καλήμερα,

θα το κοιτάξω αν την εχω την v5 στο σπίτι και θα στην ανεβάσω.

Έχω την εντύπωση οτι τα προβλήματα είναι απο το HTC messaging cliend.

Εγώ θα πρότεινα πριν πας στην ν5, δοκίμασε και κάποια άλλη από τις Omega 19.x roms. Έχουμε την τύχη να υπάρχει πληθώρα επιλογών.

Modpic.gif

Εγώ θα πρότεινα πριν πας στην ν5, δοκίμασε και κάποια άλλη από τις Omega 19.x roms. Έχουμε την τύχη να υπάρχει πληθώρα επιλογών.

Δεν νομίζω να είναι θέμα build... Η 5 έχει το 24623, και η 14 που είχα δοκιμάσει το 24635... Που είναι η συνέχεια του... Αλλά η 14 μου έκανε κολλήματα... Ενώ η 5 ποτέ... :worry:

Χρησιμοποιεί κανείς που στέλνει πολλά μηνύματα κάποια 19.x χωρίς κολλήματα? Να μου πει ποια, για να τη δοκιμάσω κι εγώ...;)

Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω χρόνο για δοκιμές...Είχα βρει την ησυχία μου με την 19, αλλά από ότι φαίνεται όχι για πολύ...:( Και είναι κρίμα να πετάει το τηλέφωνο σε όλα και να κολλάει στα μηνύματα...:cry:

Σαν τελευταία επιλογή θα δοκιμάσω να σβήνω τις συνομιλίες όταν αυξάνονται τα μηνύματα... Αν ξανα κολλάει και μετά από αυτό, θα φλασάρω πάλι...:rolleyes:

να ρωτήσω κάτι και εγω?

Προβλέπετε να είναι η έκδοση 20 κάτι σαν βάσική,σταθερή? stable έκδοση?

που θα έχει τα απαραίτητα χωρίς προβλήματα?

ρωτάω γιατί την περιμένω πως και πως....

έχω την 10 και δεν πειραματίστηκα με άλλες γιατί το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση και δεν έχω δεύτερο ώστε να παίζω δοκιμάζοντας!

να ρωτήσω κάτι και εγω?

έχω την 10 και δεν πειραματίστηκα με άλλες γιατί το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση και δεν έχω δεύτερο ώστε να παίζω δοκιμάζοντας!

εγώ πάντως φιλε μου που βάζω στο κινητό οτι νεο βγάζει ο γιαννης μπορει να εχω παρατήρησή μερικά μικροπροβλήματα που εχω αναφέρει αλλα ποτέ δεν με κρέμασε.:)

HTC HD2

Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14

Φιλικά Κυριάκος:lol:

• Administrators
Δεν νομίζω να είναι θέμα build... Η 5 έχει το 24623, και η 14 που είχα δοκιμάσει το 24635... Που είναι η συνέχεια του... Αλλά η 14 μου έκανε κολλήματα... Ενώ η 5 ποτέ... :worry:

Όλα αυτά είναι beta builds, πως είσαι τόσο σίγουρος ότι κάποιο από αυτά δεν θα βγάλει πρόβλημα;

να ρωτήσω κάτι και εγω?

Όχι, ή έκδοση 10 ή η επερχόμενη 20 δεν έχουν κάτι το ξεχωριστό από αυτές που αντικαθιστούν. Τα νούμερα είναι απλά το ένα συνέχεια του άλλου, δεν σημαίνει κάτι παραπάνω. Όλες οι rom ανεξαρτήτως rom version γίνονται με σκοπό το καλύτερο δυνατό από θέμα σταθερότητας και ταχύτητας.

Modpic.gif

Καλημέρα σ όλους

Ευχαριστω πολυ ioathe!!!Εισαι και ο πρωτος!!!Και παντα εδω για να μας βοηθας οπως παντα!!

Σου το διόρθωσα,

το πρόβλημα ήταν στα εικονίδια που μου στειλες,

τα βρήκα στο net και στα έφτιαξα

Κατέβασε το πιο κάτω αρχείο cab κανε το εγκατάσταση και μετά soft reset

http://hotfile.com/dl/84375642/c96522d/start_menu_icon.cab.html

να ρωτήσω κάτι και εγω?

Η v19.x πλήρως αναβαθμισμένη και σταθερή.

Αν δεν αλλάξει κάτι,

η διάφορα της v19.x με την v20.x θα είναι μόνο το build.

Όχι, ή έκδοση 10 ή η επερχόμενη 20 δεν έχουν κάτι το ξεχωριστό από αυτές που αντικαθιστούν. Τα νούμερα είναι απλά το ένα συνέχεια του άλλου, δεν σημαίνει κάτι παραπάνω. Όλες οι rom ανεξαρτήτως rom version γίνονται με σκοπό το καλύτερο δυνατό από θέμα σταθερότητας και ταχύτητας.

Έτσι είναι :)

Edited by ioathe

Καλημέρα σ όλους

Σου το διόρθωσα,

το πρόβλημα ήταν στα εικονίδια που μου στειλες,

τα βρήκα στο net και στα έφτιαξα

Κατέβασε το πιο κάτω αρχείο cab κανε το εγκατάσταση και μετά soft reset

http://hotfile.com/dl/84375642/c96522d/start_menu_icon.cab.html

Ευχαριστω πολυ iothe!!!Με κατα υποχρεωσες!!!Τι ακριβως ειχα κανε λαθος με τα εικονιδια τα ειχα κανει 48χ48χ24bit!!Τι εκανα λαθος??

• Administrators
Η v19.x πλήρως αναβαθμισμένη και σταθερή.

Αν δεν αλλάξει κάτι,

Γιάννη με την 19.2 και το build 23699 είμαι πολύ ευχαριστημένος! Άψογη!

Modpic.gif

Ευχαριστω πολυ iothe!!!Με κατα υποχρεωσες!!!Τι ακριβως ειχα κανε λαθος με τα εικονιδια τα ειχα κανει 48χ48χ24bit!!Τι εκανα λαθος??

Δεν είχα χρόνο να ψάξω τι έκανες λάθος,

τα έφτιαξα από την αρχή στο photoshop και τα έκανα και διάφανα γυρω γυρω για να ειναι πιο όμορφα.

Γιάννη με την 19.2 και το build 23699 είμαι πολύ ευχαριστημένος! Άψογη!

Ευχαριστώ!

Και εγώ με αυτήν είμαι Γιάννη,

μόνο που εγώ δεν εχω την T-mobile συσκευή :cry::(

Edited by ioathe

Μπορεί κάποιος να μου πει το ποσοστό της ελευθερης μνήμης κατα την εκίνηση με την omega?

Με την τελευταία ελληνική επίσημη ρομ με ξεκινάει με 70% και μόνο με ελάχιστα προγράμματα εγκατεστημένα (πχ spb weather, spb wireless, hd tweaks και resco explorer) ξεκιναγε με 85% με αποτέλεσμα να μου βγάζει μηνύματα λίγης μνήμης!

Επίσης τι αλλαγές έχουν γίνει με την διαχείρηση της μνήμης (πχ δεν κατάλαβα τι γίνεται με τα 574mb...) σε σχέση με την επίσημη 3.14...

Ευχαριστώ

Μπορεί κάποιος να μου πει το ποσοστό της ελευθερης μνήμης κατα την εκίνηση με την omega?

Με την τελευταία ελληνική επίσημη ρομ με ξεκινάει με 70% και μόνο με ελάχιστα προγράμματα εγκατεστημένα (πχ spb weather, spb wireless, hd tweaks και resco explorer) ξεκιναγε με 85% με αποτέλεσμα να μου βγάζει μηνύματα λίγης μνήμης!

Επίσης τι αλλαγές έχουν γίνει με την διαχείρηση της μνήμης (πχ δεν κατάλαβα τι γίνεται με τα 574mb...) σε σχέση με την επίσημη 3.14...

Ευχαριστώ

Δεν εχει γινει καμια αλλαγη στην διαχείρηση της μνήμης,

όπως είναι η επίσημη 3 .14 είναι και η Omega από την εκδοσή v14 και μετά.

Και φυσικά έχει ενεργοποιημένα και τα 576 MB Ram.

Στην επίσημη 3.14 ρομ είναι ενεργοποιημένα τα 574?

Επίσης μπορείς να μου πεις με πόση διαθέσιμη (σε ποσοστό) μνήμη ξεκινάει με την omega?

• Administrators

Μετά από soft reset και έχοντας στημένη τη συσκευή στα μέτρα μου (όχι φορτωμένη με περιττά προγράμματα, η omega είναι σχεδόν πλήρης), ξεκινάω με 64% ελεύθερη μνήμη και φτάνει μετά από χρήση μέχρι τα 59%. Άπλετη ελεύθερη δηλαδή!

Εδώ μιλάς για ελεύθερη ή αυτή που χρησιμοποιείται;

Modpic.gif

Στην επίσημη 3.14 ρομ είναι ενεργοποιημένα τα 574?

Επίσης μπορείς να μου πεις με πόση διαθέσιμη (σε ποσοστό) μνήμη ξεκινάει με την omega?

Ναι, μ' εγκατάσταση ράδιο με που να είναι .50 και όχι .51

παράδειγμα: 2.12.50.02