Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προσπαθησα να κατεβασω τις τελευταιες που ανεβασε ο γιαννης και δεν λειτουργουν τα links.

τις εχει κατεβασει κανεις?

Υπάρχει πρόβλημα στo vbnfiles που εχω ανεβασει τις rom,

ελπίζω να λυθεί σύντομα.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδή έχω μείνει με την πάλαι ποτέ Omega 10 XT και ψήνομαι σοβαρά να βάλω την τελευταία αλλά με αποτρέπει το θέμα την εγκατάστασης και ρύθμισης των εφαρμογών από την αρχή, να υποθέσω ότι ένα full backup με το Sprite δεν κρατάει εφαρμογές και ρυθμίσεις αυτών; Επίσης η επαναφορά από backup της 10 θα δημιουργήσει πρόβλημα στην 19; Έκανα και ένα διάβασμα στην 1η σελίδα και δεν είδα κάτι σχετικό...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Παιδες καλησπέρα,

Εχω την τελευταια omega (19) και θελω να βαλω τις default screens στην αρχική οθονη και στην οθονη κλειδωματος.....

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

@ jkalimer - steliosk - sotisdiv - Άγγελε

σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλους για το Donate που μου κάνετε :)

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators
Επειδή έχω μείνει με την πάλαι ποτέ Omega 10 XT και ψήνομαι σοβαρά να βάλω την τελευταία αλλά με αποτρέπει το θέμα την εγκατάστασης και ρύθμισης των εφαρμογών από την αρχή, να υποθέσω ότι ένα full backup με το Sprite δεν κρατάει εφαρμογές και ρυθμίσεις αυτών; Επίσης η επαναφορά από backup της 10 θα δημιουργήσει πρόβλημα στην 19; Έκανα και ένα διάβασμα στην 1η σελίδα και δεν είδα κάτι σχετικό...

Για full backup προτείνω καλύτερα το Spb backup το οποίο υποστηρίζει και την περίπτωση του rom upgrade. Εντούτοις σε γενικές γραμμές δεν ενδείκνυται η επαναφορά backup που έχεις πάρει από άλλη rom. Από την άλλη ενδέχεται να μην έχεις προβλήματα, μπορείς να το πάρεις το ρίσκο. Αυτό που μπορείς να επαναφέρεις άφοβα είναι η pim πληροφορία (επαφές, sms, calendar κτλ) με το pim backup κατά προτίμηση.

Modpic.gif

καλημέρα.

Για κάνε μια τελευταία δοκιμή και άλλαξε την ονομασία του φακέλου σε κάτι με αγγλικούς χαρακτήρες και πες μας.

εισαι τσακαλος....το αλλαξα σε fotografies και το πηρε κανονικα προβλημα με τους ελληνικους χαρακτηρες προφανος!

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

• Administrators
Υπάρχει πρόβλημα στo vbnfiles που εχω ανεβασει τις rom,

ελπίζω να λυθεί σύντομα.

Με μερικές προσπάθειες... κατεβαίνουν! :rolleyes:

Modpic.gif

Με μερικές προσπάθειες... κατεβαίνουν! :rolleyes:

από σχόλιο του ιδίου του indie στο xda-developers:

Originally Posted by ::indie::

I will upload to another host as soon as possible.

vbnfiles is nearing EOL (End Of Life)

παιδια καλησπερα,

το ξαναρωτάω γιατι δεν μπορω να το βρω, πως μπορει να εχει κανεις την omega (ver 19.1) με τα χρωματα ομως της original rom?

Edited by ioathe

παιδια να κανω μια ερωτηση?

σημερα που εβαλα την Extended Battery (2300mAh) και ενεργοποιησα τα εικονιδια ενδειξης καταστασης πως μπορω να δω τις διαφορες που εχω με την αυθεντικη...!

το battery voltage-temp-life ειναι το ιδιο(πανω κατω)...το battery current ομως τι ειναι??? στην πρωτη ειχα -324 και στην αλλη-80

η υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα που πρεπει να δω για να καταλαβω τα mah τις καινουριας μπαταριας...για να βγαλω συμπερασμα!

Για full backup προτείνω καλύτερα το Spb backup το οποίο υποστηρίζει και την περίπτωση του rom upgrade. Εντούτοις σε γενικές γραμμές δεν ενδείκνυται η επαναφορά backup που έχεις πάρει από άλλη rom. Από την άλλη ενδέχεται να μην έχεις προβλήματα, μπορείς να το πάρεις το ρίσκο. Αυτό που μπορείς να επαναφέρεις άφοβα είναι η pim πληροφορία (επαφές, sms, calendar κτλ) με το pim backup κατά προτίμηση.

Το φοβόμουν ότι δεν είναι το καλύτερο backup & restore μεταξύ διαφορετικών rom... Με βλέπω να μένω στην υπομονετική κατά τ'άλλα 10, μέχρι να τα τινάξει από το βάλε βγάλε και από την πληθώρα εφαρμογών που έχω (και φοβάμαι μην χρειαστεί να ξαναβάλω και ξαναρυθμίσω)... :(

Ευχαριστώ πάντως!

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

@ioathe,

Γιάννη,

Σήμερα κατάφερα να περάσω την 19.0 XT CHT 2.0 - μπράβο σου ακόμα μια φορά, όλα μια χαρά μέχρι ώρας :clap: (με παίδεψε απλά πολύ η επαναφορά των settings του CHT 2.0 - κάποια free links επιλογών που προφανώς κατάργησε στην τελική έκδοση πχ Free Ram, Free Storage κλπ χτύπησαν, δεν μπορούσα να τα σβήσω από την home screen και αναγκάστηκα να τα σβήσω από την registry, αλλά ευτυχώς τα κατάφερα), απλά παραμένουν τα 2 θέματα που προανέφερα στο post 3676 (1. μόνιμη σύνδεση Internet όταν κάνω update του καιρού στο ανάλογο manila tab - παρά το setting στο Dial Up Enabler, αναγκαστικά κλείνει μόνο χειροκίνητα, & 2. στο word, την αδυναμία επιλογής χρωμάτων fonts από τη δεύτερη κολόνα των επιλογών).

Βλέπεις, μια και τα σοβαρά θέματα τα έχεις ήδη λύσει, ... τώρα τα ψειρίζουμε... :hunter:

Στο πλαίσιο αυτό, ένα πολύ minor bug που υπήρχε πάντα στην Omega: Όταν πρωτοφλασάρεις και πάς calendar>Μενού>Ρυθμίσεις>Υπενθύμιση, φαίνεται ότι default είναι καμία. Στην πραγματικότητα όμως όταν κάνεις ένα entry, εμφανίζει προεπιλογή reminder 15 λεπτά πριν. Πρέπει να κάνεις κάποια αλλαγή και να ξανασετάρεις την Υπενθύμιση ως Καμία για να δουλέψει τελικά ως μόνιμη προεπιλογή. ;)

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα:rolleyes:

παιδια να κανω μια ερωτηση?

σημερα που εβαλα την Extended Battery (2300mAh) και ενεργοποιησα τα εικονιδια ενδειξης καταστασης πως μπορω να δω τις διαφορες που εχω με την αυθεντικη...!

το battery voltage-temp-life ειναι το ιδιο(πανω κατω)...το battery current ομως τι ειναι??? στην πρωτη ειχα -324 και στην αλλη-80

η υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα που πρεπει να δω για να καταλαβω τα mah τις καινουριας μπαταριας...για να βγαλω συμπερασμα!

Επειδή είμαι κάτοχος της extended battery (αγόρασες την αυθεντική; Έχει το kickstand και γράφει htc sense), θα δεις ότι θερμαίνεται ποιο αργά και η διάρκεια της μπαταρίας είναι πολύ μεγαλύτερη. Να την φορτίζεις αν γίνεται όταν πέφτει στο 20-30%. Επίσης για αρχή θα έπρεπε να την φορτίσεις εφόσον ξεφορτιστεί περίπου για 15 ώρες. Όσον αφορά τα -324 και το -80, θα δεις ότι μόνο στην αρχή είναι έτσι. Μετά ανεβαίνουν . Εσένα σε ενδιαφέρουν το Temp και το mah. Θα δεις ότι λεει περίπου στα 24000. Και είναι αρκετά αξιόπιστο προγραμματάκι.

Edited by apitsakis

Κάποιο νέο για το πότε θα ανέβουν τα αρχεία έχουμε; (rapidshare ; )

συγνώμη αν ακούγομαι βιαστικός, απλά ανυπομονώ για την 19,1

Κάποιο νέο για το πότε θα ανέβουν τα αρχεία έχουμε; (rapidshare ; )

συγνώμη αν ακούγομαι βιαστικός, απλά ανυπομονώ για την 19,1

http://hotfile.com/list/1011426/c92463f

Στην 18.3 και στην 16, έχω παρατηρήσει΄το εξής:

Στις ρυθμίσεις του face book όταν κάνω μια ρύθμιση, όταν τελειώνω και πατάω οκ, το μ.ηνυμα που βγάζει είναι το εξής:

"Αλλαγή ρυθμίσεων

Να ακυρωθούν οι αλλαγές;

Ναι ΄Οχι"

Το σωστό είναι "να αποθηκευτούν".

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

η ομεγα 19.1 χωρις το htc mesaging τι ειναι?? πια εκδοση να κατεβασω??

ομοιως και εγω θα ηθελα να ρωτησω, η Omega v19 ELL Dinik with CHT v2.0.rar τι ειναι?

Ποια διαφορα εχει?

• Administrators
η ομεγα 19.1 χωρις το htc mesaging τι ειναι?? πια εκδοση να κατεβασω??

Κατέβασε καλύτερα αυτή με το HTC Messaging. Αυτή βγήκε για δοκιμαστικούς λόγους και ίσως σου κακοφανεί το να χρησιμοποιήσεις την default εφαρμογή για sms/mms.

ομοιως και εγω θα ηθελα να ρωτησω, η Omega v19 ELL Dinik with CHT v2.0.rar τι ειναι?

Ποια διαφορα εχει?

Σε εμφάνιση αλλάζει. Δες στα screenshots στα πρώτα post.

Modpic.gif

Επειδή είμαι κάτοχος της extended battery (αγόρασες την αυθεντική; Έχει το kickstand και γράφει htc sense), θα δεις ότι θερμαίνεται ποιο αργά και η διάρκεια της μπαταρίας είναι πολύ μεγαλύτερη. Να την φορτίζεις αν γίνεται όταν πέφτει στο 20-30%. Επίσης για αρχή θα έπρεπε να την φορτίσεις εφόσον ξεφορτιστεί περίπου για 15 ώρες. Όσον αφορά τα -324 και το -80, θα δεις ότι μόνο στην αρχή είναι έτσι. Μετά ανεβαίνουν . Εσένα σε ενδιαφέρουν το Temp και το mah. Θα δεις ότι λεει περίπου στα 24000. Και είναι αρκετά αξιόπιστο προγραμματάκι.

εχει και το kickstand και γράφει και with htc sense...οτι κραταει πιο πολυ ειναι σιγουρο το βλεπω εδω και ποση ωρα που δεν λεει να τελειωσει που να φαει και κανα 2-3 ολοκληρωμενες φορτησεις!

απλα ειπα να παιδευτω λιγο και να βαλω κανα προγραμματακι να δω διαφορες απο τις 2 μπαταριες!:):D

@ioathe,

Γιάννη,

Σήμερα κατάφερα να περάσω την 19.0 XT CHT 2.0 - μπράβο σου ακόμα μια φορά, όλα μια χαρά μέχρι ώρας :clap: (με παίδεψε απλά πολύ η επαναφορά των settings του CHT 2.0 - κάποια free links επιλογών που προφανώς κατάργησε στην τελική έκδοση πχ Free Ram, Free Storage κλπ χτύπησαν, δεν μπορούσα να τα σβήσω από την home screen και αναγκάστηκα να τα σβήσω από την registry, αλλά ευτυχώς τα κατάφερα), απλά παραμένουν τα 2 θέματα που προανέφερα στο post 3676 (1. μόνιμη σύνδεση Internet όταν κάνω update του καιρού στο ανάλογο manila tab - παρά το setting στο Dial Up Enabler, αναγκαστικά κλείνει μόνο χειροκίνητα, & 2. στο word, την αδυναμία επιλογής χρωμάτων fonts από τη δεύτερη κολόνα των επιλογών).

Βλέπεις, μια και τα σοβαρά θέματα τα έχεις ήδη λύσει, ... τώρα τα ψειρίζουμε... :hunter:

Στο πλαίσιο αυτό, ένα πολύ minor bug που υπήρχε πάντα στην Omega: Όταν πρωτοφλασάρεις και πάς calendar>Μενού>Ρυθμίσεις>Υπενθύμιση, φαίνεται ότι default είναι καμία. Στην πραγματικότητα όμως όταν κάνεις ένα entry, εμφανίζει προεπιλογή reminder 15 λεπτά πριν. Πρέπει να κάνεις κάποια αλλαγή και να ξανασετάρεις την Υπενθύμιση ως Καμία για να δουλέψει τελικά ως μόνιμη προεπιλογή. ;)

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα

Το θεμα με τα εικονιδια που λειπουν αντιμετωπιζεται αν εγκαταστησει κανεις τα adddon widgets (state links) οπως λεει το thread του cht.

Τοπαθα.και γω με τα εικονιδια του slide bar και τολυσα ευκολα χαρι στη δικη σου σημειωση οτι τα εικονιδια δεν φευγουν επειδη δεν υπαρχουν. Thanks.

Το προβλημα μου εμενα,ειναι οι διακοπτες αναστροφης που δεν εχουν το κοκκινο χρωμα στο off.

Φοραω την 18 με την beta εκδοση του chtκαι εβαλα απο πανω την final εκδοση.

Ξερω δεν ειναι το καλυτερο δυνατο αλλα δεν αντεχα να ξαναστησω απο την αρχη.

Ξερει κανεις αν τα εικονιδια με το κοκκινο ειναι του μαγειρα (τον οποιο παρεπιπτοντως ευχαριστω και συγχαιρω!!!)η ηταν της beta εκδοσης;

Στο changelog γράφει ότι η 19.1 υπάρχει και χωρίς το HTC messaging, ενώ στο hotfile η 19... Ποια είναι τελικά?

Be the change you wish to see in the world! 🧿

καλησπερα

κατεβαζω την Omega v19.1 ELL XT with CHTv2.0.

αυριο οι πρωτες εντυπωσεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]