Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα μιλάς φαντάζομαι για το CHTEditor... όχι ακόμα.

α ναι για αυτο μιλαω,συγνωμη αν εγινε καποιο μπερδεμα και ευχαριστω για την απαντηση

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νέες εκδόσεις Omega v18.1 + v18.2

v18.2 :

Διαθέσιμη μόνο σε Omega XT With Co0kie's Home Tab v2.0

Νέο Build 23146 AKU5310 Windows CE: 5.2 Build 4173 (Sept 23 2010. 15:54:05)

v18.1:

Νέο Build 23967 AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 4599 (Oct 24 2010. 15:44:24)

Πληροφορίες και Download στα πρώτα post.

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Νέες εκδόσεις Omega v18.1 + v18.2

v18.2 :

Διαθέσιμη μόνο σε Omega XT With Co0kie's Home Tab v2.0 Public Beta WWE

Νέο Build 23146 AKU5310 Windows CE: 5.2 Build 4173 (Sept 23 2010. 15:54:05)

v18.1:

Διαθέσιμη μόνο σε Omega XT With Co0kie's Home Tab v2.0 Public Beta WWE

Νέο Build 23967 AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 4599 (Oct 24 2010. 15:44:24)

μαγειρα μιας κ ακομα δεν εστησα το κινητο μου εντελως το σκευτομαι να ξαναφλασαρω πια 18αρα να βαλω?? επισεις ηθελα να ρωτησω εκεινο το κολπο για να βγαζει καλυτερες φωτο κ βιντεο ειναι ενσωματομενο σε καμια ωμεγα??:X η σκετη 18 εχει μεσα ετοιμο το android?? πατας κ τρεχει ανδροιντ?????????????

Edited by manolis_33

μαγειρα μιας κ ακομα δεν εστησα το κινητο μου εντελως το σκευτομαι να ξαναφλασαρω πια 18αρα να βαλω?? επισεις ηθελα να ρωτησω εκεινο το κολπο για να βγαζει καλυτερες φωτο κ βιντεο ειναι ενσωματομενο σε καμια ωμεγα??:X

Eγω εχω την Omega v18 XT With Co0kie's Home Tab v2.0

σου προτεινω να βαλεις την v18!

Το κόλπο δεν το ξέρω! ??

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Γιάννη,

Εδώ και κάποιο καιρό έγινα και γω fan της Omega (αυτή τη στιγμή έχω την 17.0 ΧΤ με Cookies 1.8.5), αλλά μόλις τώρα κατάφερα να σε ευχαριστήσω τόσο για την καταπληκτική δουλιά σου όσο και για τον τρόπο που την κάνεις - χωρίς υπερβολές και εγωϊσμούς, πάντα πρόθυμος να βοηθήσεις, ακόμη και αν πρόκειται για δικά μας λάθη, low profile κάτι που εκτιμώ ιδιαιτέρως στους ανθρώπους :happy:(και η αλήθεια είναι ότι αρκετοί developpers δεν το έχουν). :X

Για την 17.0 που έχω μέχρι τώρα, ανήκω και εγώ σε αυτούς που προτιμούν το 2.14 ράδιο, αφού το 2.15 είχε χειρότερη αυτονομία χωρίς καμμιά αισθητή διαφορά στο σήμα (έχω Vodafone).

Εύχομαι να συνεχίσεις τη φοβερή δουλειά σου για το HD2, αφού σκέφτομαι να το κρατήσω για πολύ καιρό ακόμα ... :)

Βασισμένη στο τελευταίο σου σχόλιο ετοιμάζομαι να φλασάρω την 18.0 CHT 2.0

Αν παρατηρήσω κάτι σημαντικό θα σε ενημερώσω.

Πολύ φιλικά

Δέσποινα :rolleyes:

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα:rolleyes:

μολις φλασαρα την 18 :D αυτο το κοκινο ειναι πιο ομορφο γιαννη μπροστα πιο καλο απο το εντελως μαυρο που ειχε η 17!! Edited by manolis_33

επισεις ηθελα να ρωτησω εκεινο το κολπο για να βγαζει καλυτερες φωτο κ βιντεο ειναι ενσωματομενο σε καμια ωμεγα??

Δεν πιστεύω σαν "κόλπο" να εννοείς τις ρυθμίσεις που κάνεις στο ΒsB Tweaks για Hidden Camera Modes, Video Formats, Camera Superfine και Video BitRate.....:clap:

@ioathe

Γιάννη, έχουν φτιάξει εικονίδια και skin Anastasia για το CHT 2 και το cht editor.

Θα φτιάξεις έκδοση dinik anastasia με cht2;

Αν περάσω την 18.1 ή 18,2 με cht 2 και μετά περάσω τα cabάκια για το Anastasia θα προχωράει ή θα γίνει αργή η συσκευή; :confused:

edit: στις τελευταίες εκδόσεις με dinik έχω παρατηρήσει ότι δεν υπάρχουν τα έγχρωμα εικονίδια στην opera.

Edited by NIKOLAOS68

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Administrators
Το κόλπο δεν το ξέρω! ??

Δεν πιστεύω σαν "κόλπο" να εννοείς τις ρυθμίσεις που κάνεις στο ΒsB Tweaks για Hidden Camera Modes, Video Formats, Camera Superfine και Video BitRate.....:clap:

Αυτό εδώ εννοεί.

Modpic.gif

Αυτό εδώ εννοεί.

μπραβο αθανασο αυτο ενοουσα αλλα δεν το εβρησκα για να το κανω παραθεση!!! :X σορρυ που σας εβαλα στο τρεξιμο!! :cry:

εβαλα και εγω την εκδοση 18.2 και εχω προβληματακια με τα εικονιδια στην αρχικη οθονη. μου εμφανιζει ενα εικονιδιο πανω στα αλλα και τα σκεπαζει.

ειναι καλυτερη ρομ από την 14 που ειχα, αυτο να λεγεται.

Edited by makiskat

ρε παιδια εβαλα μολις πριν λιγο την Omega v17 ELL Dinik εχει διαφορες η 18??

αν δεν εχει μεγαλες διαφορες και δεν διορθωνει τα προβληματα τα μικρα που θα εχουνε εντοπιστει...ποιος ο λογος να βγαζουμε συνεχεια αλλες....!!

παντως πολυ καλη δουλεια και μεγαλο μπραβο στα παιδια που εχουνε ασχολειθει!!:lol:

ενα μεγαλο μπραβο.:cool:

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

• Administrators

Ο βασικός λόγος (πλέον) που αλλάζουν οι εκδόσεις είναι τα καινούργια windows mobile builds που βγαίνουν κατά καιρούς και ο Γιάννης με αυτό τον τρόπο κρατάει τις rom του up-to-date.

Για κάποιον που δεν τον απασχολεί το αν έχει το τελευταίο windows build ή όχι, διαβάζει στο changelog κάθε καινούργιας rom και αν δει κάτι που τον ενδιαφέρει προχωρά στην αναβάθμιση. Αλλιώς κρατάει την rom που έχει, ειδικά όταν τρέχει απροβλημάτιστα.

Modpic.gif

Νέες εκδόσεις Omega v18.3

v18.2 :

Νέο Build 28243 AKU5310 Windows CE: 5.2 Build 5223 (Sept 21 2010. 17:00:09)

Νέα σειρά build στην Omega

Branch of WM Development *280xx, 282xx = WMD.

This is a continuation of com3 from 23090.

• Administrators

Γιάννη και είπα να μην σου το ζητήσω γιατί θα καταντήσω γραφικός! :rolleyes:

Υπάρχουν πρώτες εντυπώσεις; Και το σημαντικότερο... συνδέεται αυθαίρετα μέσω GPRS;

Modpic.gif

Καλημερα σ ολους,

θα προσπαθησω να απαντησω στα post σας το συντομοτερο γιατι αυτες τις μερες εχω πολυ δουλεια.

Γιάννη και είπα να μην σου το ζητήσω γιατί θα καταντήσω γραφικός! :rolleyes:

Υπάρχουν πρώτες εντυπώσεις; Και το σημαντικότερο... συνδέεται αυθαίρετα μέσω GPRS;

Είναι πολύ γρήγορη!!!

Εμενα ουτε η 21684 αλλα ουτε και αυτη μου συνδέονται.

Όμως εγώ δεν χρησιμοποιώ GPRS και θα ηταν καλο να το επιβεβαιώσουν και αλλοι αυτο :)

Γεια σας παιδιά, θέλω να αναβαθμίσω τη rom αλλά δε θέλω να χάσω επαφές μηνύματα κ.λ.π. Πως θα το κάνω?

Γεια σας παιδιά, θέλω να αναβαθμίσω τη rom αλλά δε θέλω να χάσω επαφές μηνύματα κ.λ.π. Πως θα το κάνω?

call logs,calendar,sms,email,contacts,speeddials ,custom,tasks at wm η λυση λέγεται pimbackup ..... (και άλλες βέβαια ...)

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Καλημέρα

Αναβαθμίστηκε το leo από την v17.3 στην v18.2 ELL.

Κάνοντας restore με το pimbackup , δεν μου εμφανίζει όλα τα μηνύματά μου (ως καρτέλες ) στο tab των μηνυμάτων. Μόνο επιλέγοντας "Περισσότερα" μου τα εμφανίζει όλα ...

Κάποιο Bug ή απλά να ξαναφλασάρω κ.ο.κ ?

I am technophobic. Technology scares me.I try to avoid technology whenever possible, and I publish this very blog from a typewriter and telegraph. STOP

Καλημέρα

Αναβαθμίστηκε το leo από την v17.3 στην v18.2 ELL.

Κάνοντας restore με το pimbackup , δεν μου εμφανίζει όλα τα μηνύματά μου (ως καρτέλες ) στο tab των μηνυμάτων. Μόνο επιλέγοντας "Περισσότερα" μου τα εμφανίζει όλα ...

Κάποιο Bug ή απλά να ξαναφλασάρω κ.ο.κ ?

Πάντα εμφανίζει ένα αριθμό έως 25 μηνύματα ασχέτως αν έχεις 425 , και στις stock 1.66 έτσι έκανε (όπως στις φωτο που δείχνει 99 και έχεις μέσα 600 )

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Administrators

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266961

Modpic.gif

Εχω να αναφερω οτι σημερα το πρωι το κινητο μου το βρηκα κολλημενο με αποτελεσμα να μην χτυπησει το ξυπνητηρι. Ελπιζω να ηταν ενα τυχαιο συμβαν και να μην ξανασυμβει. φοραω την omega 18. Επισης keep up the good work!

Παρολα αυτα δεν μου ειχε ξανακολλησει με καμια αλλη εκδοση.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Το 'χω απορία εδώ και καιρό:

Τί είναι τα builds, ποιοί τα βγάζουν, με τί σκοπό;

Ρωτάω γιατί έχω μείνει στην v14.4 η οποία δουλεύει σφαίρα και απροβλημάτιστα αλλά συνεχώς βγαίνουν νέες εκδόσεις τις οποίες θέλω να βάλω που στην ουσία αλλάζει μόνο το build.

Τί είναι αυτό το build;

Γιάννη,

Εδώ και κάποιο καιρό έγινα και γω fan της Omega (αυτή τη στιγμή έχω την 17.0 ΧΤ με Cookies 1.8.5), αλλά μόλις τώρα κατάφερα να σε ευχαριστήσω τόσο για την καταπληκτική δουλιά σου όσο και για τον τρόπο που την κάνεις - χωρίς υπερβολές και εγωϊσμούς, πάντα πρόθυμος να βοηθήσεις, ακόμη και αν πρόκειται για δικά μας λάθη, low profile κάτι που εκτιμώ ιδιαιτέρως στους ανθρώπους :happy:(και η αλήθεια είναι ότι αρκετοί developpers δεν το έχουν). :X

Για την 17.0 που έχω μέχρι τώρα, ανήκω και εγώ σε αυτούς που προτιμούν το 2.14 ράδιο, αφού το 2.15 είχε χειρότερη αυτονομία χωρίς καμμιά αισθητή διαφορά στο σήμα (έχω Vodafone).

Εύχομαι να συνεχίσεις τη φοβερή δουλειά σου για το HD2, αφού σκέφτομαι να το κρατήσω για πολύ καιρό ακόμα ... :)

Βασισμένη στο τελευταίο σου σχόλιο ετοιμάζομαι να φλασάρω την 18.0 CHT 2.0

Αν παρατηρήσω κάτι σημαντικό θα σε ενημερώσω.

Πολύ φιλικά

Δέσποινα :rolleyes:

Δέσποινα

σ ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate!!

Και επίσης σε ευχαριστώ για το post σου και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα.