NIKOLAOS68 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Έυχαριστώ. Σκέτος σίφουνας, δεν πρόλαβα να πατήσω υποβολή και απάντησες.:rolleyes::rolleyes: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 να ρωτησω κατι ακομα?εχω προγραμματα στην καρτα μνημης κ μετα την τελευταια αναβαθμιση λογισμικου εχουν μεινει εκει κ οχι στο μενου της συσκευης... πως μπορω να τα βαλω παλι στο μενου της συσκευης?πχ το Destinator πρεπει να το ανοιγω απο τον File explorer... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Κάνε αντιγραφή το Destinator αρχείο, πήγαινε μετά στον φάκελο Windows-->Start Menu-->Gps-Navigation και κάνε επικόλληση συντόμευσης. Και μετά ένα rename. Σε βοηθάει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 θα το δοκιμασω... thnx :) Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Μπορείς και στον φάκελο Windows-->Start Menu-->Προγράμματα να το βάλεις με την ίδια διαδικασία, αλλά προσωπικά προτιμάω να έχω όλα τα προγράμματα σε φακέλους και να μην έχω μια αχανή οθόνη έναρξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 δυστυχως apitsakis με αντιγραφη δεν τα διαβαζει... απλα εχει επιλογη να το στελνεις στο μενου απευθειας.... βεβαιως δεν με χαλαει καθολου αυτη η εκδοχη γιατι εμφανιζει πλεον κανονικα... :) Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Επικόλληση συντόμευσης έκανες?. Όχι απλά επικόλληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 δυστυχως apitsakis με αντιγραφη δεν τα διαβαζει... απλα εχει επιλογη να το στελνεις στο μενου απευθειας.... βεβαιως δεν με χαλαει καθολου αυτη η εκδοχη γιατι εμφανιζει πλεον κανονικα... :) γιατί δεν το διαβάζει; Εγώ πάντα αντιγραφή το κάνω από την κάρτα μνήμης και επικόλληση συντόμευσης στο φάκελο grs. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Γιατί λογικά δεν έκανε επικόλληση συντόμευσης απλά επικόλληση. Αναφέρθηκες για το σήμα. Στο σπίτι σου έχεις το πρόβλημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) Επικόλληση συντόμευσης έκανες?. Όχι απλά επικόλληση οχι απλα επικολληση?τοτε? εχετε δικιο παιδια... οποιος εχει ματια δεν σημαινει οτι βλεπει κιολας... με βοηθησατε ταμαλα :P κ γι'αυτο σας ευχαριστω πολυ ;) :) :D Edited October 13, 2010 by DrGus Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Ύπάρχει και η επικόλληση συντόμευσης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Δοκίμασε το τελευταίο. Το 2.15 Όχι δεν επηρεάζεται η ROM Μια γρήγορη απάντηση σε παρακαλώ, για να μην κάνω κανά λάθος και ξαναστήνω από την αρχή. για την αλλαγή του radio τι ανοίγω; το CustomRuu ή το Romupdateutility; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 ναι ευχαριστω για ακομα μια φορα!βρεθηκε ακρη! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) Aν το κατέβασες από εδώ --> http://www.vbnfiles.com/xda/HTC%20HD2%20(Leo)/Radios/ τότε τρέχεις το CustomRUU Δημιούργησε και έναν φάκελο Radio 2.15 για να τα έχεις μαζί αυτά τα αρχεία. Edited October 13, 2010 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) Αλλάζει όταν κάνεις επανεκκίνηση. Έβαλα την original 1,66 και δεν το κάνει, κρατάει τις ρυθμίσεις και στα 2. Το ίδιο κάνει και στην WWE. Θα προσπαθήσω να το φτιάξω. Αυτό που συζητάτε έχει και καμία σχέση με το auto sync clock που έχει το bsb tweaks που δεν κρατάει την αντίστοιχη ρυθμιση?? Τόσο καιρό χτυπιέμαι γι αυτό, σαν τον τίγρη του winnie!!:fool::fool: Nόμιζα πως έφταιγε το bsb tweaks και δεν ήταν δουλειά της ρομ. Φτιάχτο βρε μάγειρα να βρούμε την υγειά μας....:dance::dance: EDIT: Είδα ότι το τσάκωσες το πρόβλημα...:O.. οπότε περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη έκδοση ....:happy: Edited October 13, 2010 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Aν το κατέβασες από εδώ --> http://www.vbnfiles.com/xda/HTC%20HD2%20(Leo)/Radios/ τότε τρέχεις το CustomRUU Δημιούργησε και έναν φάκελο Radio 2.15 για να τα έχεις μαζί αυτά τα αρχεία. ΟΚ ευχαριστώ. Ήδη έχει μια γραμμή παραπάνω σήμα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Την 14 φοράς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Την 14 φοράς ? Ναι τη 14. Είχα μπερδέψει τα radio και είχα βάλει το προηγούμενο κατά λάθος. Είχα πρόβλημα παντού στο σήμα. Θα δοκιμάσω αύριο το 2.50 και θα ξέρω καλύτερα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 ξερει κανεις αν το κινητο μας μπορει να παιξει java games?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Δεν το νομιζω φιλε μου . Εκτος εαν υπαρχει κανας emulator. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Γιαννη νεα εκδοση Οmarket 1,3.δεν μου λες εχεις το εικονιδιο που δουλευεις εσυ στο εν λογω προγραμμα;γιατι το συνηθισα και τωρα μου φαινεται καπως Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 υπαρχει τροποσ να μην ειναι ολη την ωρα συνδεμενο το gprs??? η δεν παιζει σημασια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 ξερει κανεις αν το κινητο μας μπορει να παιξει java games?? Ψάξε για το Esmertec JBed φίλε μου. Στο Acer s200 ετσι ανοιγα jar και jad αρχεία.Μπορεί να γίνεται. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 υπαρχει τροποσ να μην ειναι ολη την ωρα συνδεμενο το gprs??? η δεν παιζει σημασια??? Ποια έκδοση χρησιμοποιείς; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2703188&postcount=683 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Ποια έκδοση χρησιμοποιείς; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2703188&postcount=683 την ομεγα 14.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts