makiskat Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 τελικα κατι εφταιγε με την αναλυση, μια παλια φωτο που δουλευε την omega 9, δουλευει με την καινουρια , μια φωτο με υψηλη αναλυση δεν δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Σου δούλεψε; Τι άλλαξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Σου δούλεψε; Τι άλλαξες; μια προσφατη φωτο δεν την ανοιγε ενω αυτη που ειχα παλιοτερα με την προηγουμενη ομεγκα την ανοιγει κανονικα, δεν καταλαβα πως διορθωθηκε ακριβως!! μετα απο μερικες επανεκινησεις το κανει ξανα, δηλαδη τωρα φορτωνει την εικονα αλλα μου εμφανιζει το μηνυμα σφαλματος Edited October 5, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω στα quick links ή όπου αλλου, συγκεκριμένα αρχεια doc για άμεση πρόσβαση; Συγκεκριμένα μόνο αρχεία , οχι το word και απο εκει να επιλέξω το συγκεκριμένο, εχω εκατοντάδες.... (Omega v14.4 cht 1.8.5) Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω στα quick links ή όπου αλλου, συγκεκριμένα αρχεια doc για άμεση πρόσβαση; Συγκεκριμένα μόνο αρχεία , οχι το word και απο εκει να επιλέξω το συγκεκριμένο, εχω εκατοντάδες.... (Omega v14.4 cht 1.8.5) Ευχαριστω! Αν κανεις shortcut στο Start Menu (ή σε καποιο φακελο του Start Menu) απο τα εγγραφα που θελεις, μετα μπορεις να τα βαλεις στα quick links. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 καλημερα στο φορουμ, επανηλθα ... λοιπον τωρα μου εμφανιζει το μηνυμα του σφαλματος πριν ξεκινησει το τηλεφωνο και εμφανιζεται η φωτογραφια που εχω επιλεξει αλλα αν δεν κανω τερματισμο δεν προχωραει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Αν κανεις shortcut στο Start Menu (ή σε καποιο φακελο του Start Menu) απο τα εγγραφα που θελεις, μετα μπορεις να τα βαλεις στα quick links. Δεν υπάρχει δυνατότερο συναίσθημα απο αυτο της αλληλεγγύης.:) Παντα έτοιμος να βοηθήσεις!! Σε ευχαριστώ πολύ, δεν το είχα σκεφτεί και μου είναι απαραίτητο. Να είσαι καλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 καλημερα στο φορουμ, επανηλθα ... λοιπον τωρα μου εμφανιζει το μηνυμα του σφαλματος πριν ξεκινησει το τηλεφωνο και εμφανιζεται η φωτογραφια που εχω επιλεξει αλλα αν δεν κανω τερματισμο δεν προχωραει. Άδικα παιδεύεσαι. Βάλε μια κλασική φωτογραφία να κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 ενταξει αφαιρεσα την φωτογραφια και τωρα δεν εμφανιζει τιποτα, μονο την αρχικη οθονη αλλα ολα τα γραμματα πατανε το ενα πανω στο αλλο στην οθονη windows. θα ξαναβαλω την omega9 μου φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 τελικα κατι εφταιγε με την αναλυση, μια παλια φωτο που δουλευε την omega 9, δουλευει με την καινουρια , μια φωτο με υψηλη αναλυση δεν δουλευει Πηγαινε στο φακελο Εργαλ. και ανοιξε το προγραμμα CHTEditor Πηγαινε Γενικες Ρυθμισεις και στο Wallpaper mode εχει τις ρυθμισεις Regular - HDWall - HQ Wallpaper, αν διαλέξεις την σωστη επιλογη δεν θα εχεις (λογικα) προβλημα με κανενα Wallpaper. Δοκιμασε και ενημερωσε μας. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 προτιμω να βγει η ομεγκα 14 απλη μαυρη χωρις CHT γιατι απο κει μπευρδευει η ιστορια και ολα μου γιναν χαλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 προτιμω να βγει η ομεγκα 14 απλη μαυρη χωρις CHT γιατι απο κει μπευρδευει η ιστορια και ολα μου γιναν χαλια H απλη Omega εχει βγει, δες στο πρωτο ποστ. Ειμαι ομως σιγουρος οτι το προβλημα δεν ειναι απο την ρομ. Θελεις να μου στειλεις την φωτο που εχεις προβλημα να την δοκιμασω? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Eκανα task29 με ραδιο 2.10.50.28_2 και δεν μπαινω σε bootloader, παταω το κατω κουμπι και το δεξι πληκτρο, ολο μου βγαζει την ασπρη οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Eκανα task29 με ραδιο 2.10.50.28_2 και δεν μπαινω σε bootloader, παταω το κατω κουμπι και το δεξι πληκτρο, ολο μου βγαζει την ασπρη οθονη Κλείσε την συσκευή, κρατησε πατημένο το κατω δεξιο πλήκτρο και μετα πατησε το power key (το δεξιό πλήκτρο) Copy -Paste απο 2ο post Για να ξεκινήσουμε το HD2 σε bootloader mode (η οθόνη με τα 3 χρώματα) πρέπει με κλειστή την συσκευή να πατήσουμε το κάτω κουμπί του ήχου και ταυτόχρονα το power key (το δεξιό πλήκτρο). Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 ενταξει πατωντας το κοκκινο κουμπακι διπλα στη μπαταρια και το κατω κυμπι του ηχου εγινε και την ξαναφλασαρα τη ομεγκα ΧΤ14.4 cookies. τωρα θα το σενιαρω ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 ενταξει πατωντας το κοκκινο κουμπακι διπλα στη μπαταρια και το κατω κυμπι του ηχου εγινε και την ξαναφλασαρα τη ομεγκα ΧΤ14.4 cookies. τωρα θα το σενιαρω ξανα Πριν στήσεις την συσκευή κανε ελεγχο την φωτογραφια που εχεις πρόβλημα με τον τροπο που σου εγραψα πιο πανω και αν μπορεις ενημερωσε με. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 καλησπερα,η εφαρμογη facebook εχει μεινη κολημενη στης 22 του προηγουμενου μηνα παταω ανανενωση τπτ!! δεν λεει να ανανεωσει κανεις τροπος να το φιαξω?δεν θελω να αλαξω ρομ δεν εχω χρονο για στησιμο απο την αρχη!! εκανα hard reset και επαναφορα με sprite mpakap αλλα το ιδιο προβλημα δεν εφτιαξε!!!:( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Παιδιά μήπως ξέρει κανένας γιατί στο Ιστορικό Κλήσεων και τα μηνύματα δεν τις βγάζει κατά ημερομηνία αλλά ανακατεμένα τι κάνω λάθος ? ΥΓ . Έχω εγκαταστημένη την 13.3 ELL George..... Γιωργο διεγραψε ολο το ιστορικο κλησεων που εχεις μεχρι τωρα, ρυθμισε σωστα ωρα και ημερομηνια και λογικα το νεο ιστορικο που θα δημιουργηθει θα ειναι πλεον κατα ημερομηνια και ωρα. :) Αν δουλεψει ενημερωσε μας. Δεν ειναι θεμα rom παντως... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 εκανα hard reset και επαναφορα με sprite mpakap αλλα το ιδιο προβλημα δεν εφτιαξε!!!:( :( :( Ξανακάνε hard reset και μην κάνεις επαναφορά του backup σου μέχρι να δοκιμάσεις να δεις εάν το facebook δουλεύει. Έτσι θα δούμε αν είναι θέμα rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Γιωργο διεγραψε ολο το ιστορικο κλησεων που εχεις μεχρι τωρα, ρυθμισε σωστα ωρα και ημερομηνια και λογικα το νεο ιστορικο που θα δημιουργηθει θα ειναι πλεον κατα ημερομηνια και ωρα. :) Αν δουλεψει ενημερωσε μας. Δεν ειναι θεμα rom παντως... ΟΚ ...σε ευχαριστώ πολύ . Ήδη το έχω κάνει και περιμένω να δω τα αποτελέσματα . Και σίγουρα θα σας ενημερώσω . Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Ξανακάνε hard reset και μην κάνεις επαναφορά του backup σου μέχρι να δοκιμάσεις να δεις εάν το facebook δουλεύει. Έτσι θα δούμε αν είναι θέμα rom. αν χρειαστει να αλαξω ρομ πια να βαλω? 14,3 η 14,4 πια ειναι πιο καλη?? εκΑΝΑ hard reset και δουλευει το fecebook mia χαρα!!!! χωρις να βαλω τιποτα αλλο!! Edited October 6, 2010 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 αν χρειαστει να αλαξω ρομ πια να βαλω? 14,3 η 14,4 πια ειναι πιο καλη?? εκΑΝΑ hard reset και δουλευει το fecebook mia χαρα!!!! χωρις να βαλω τιποτα αλλο!! Καλησπέρα Καλύτερα βρες πρώτα τι σου δημιουργεί το πρόβλημα, βάζε μια μια τις εφαρμογές που είχες και δοκίμαζε το. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Καλησπέρα Καλύτερα βρες πρώτα τι σου δημιουργεί το πρόβλημα, βάζε μια μια τις εφαρμογές που είχες και δοκίμαζε το. αν ειναι να τα κανω ολα απο την αρχη γιατι να μην αλαξω και ρομ?? πια να βαλω????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 αν ειναι να τα κανω ολα απο την αρχη γιατι να μην αλαξω και ρομ?? πια να βαλω????????????????????? Γιατί πολύ πιθανόν να έχεις το ίδιο πρόβλημα και στην επόμενη ρόμ, βάλε την 14.4 αλλά ότι άλλο κάνεις εγκατάσταση με τρόπο και δοκίμαζε το, οπότε αν κάτι σου δημιουργήσει πρόβλημα να ξέρεις πιο είναι. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 αν ειναι να τα κανω ολα απο την αρχη γιατι να μην αλαξω και ρομ?? πια να βαλω????????????????????? Προσωπικά από όλες τις διαθέσιμες προτιμώ την 14.4. Βέβαια οφείλω να τονίσω ότι πολλοί έχουν για καλύτερο το 21680 build και κατά συνέπεια προτιμούν την 14.2. Προσωπικά είχα σοβαρό πρόβλημα με την 14.2 το οποίο άνοιγε το internet αυθαίρετα σε μόνιμη βάση και κανένας από τους γνωστούς τρόπους το απέτρεπε από το να ανοίγει. Έβαλα την 14.4 και σώθηκα. Όσον αφορά την 14.3 δεν την προτιμώ γιατί δεν θα έλεγα ότι το 23139 είναι από τα γρηγορότερα build αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts