Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Όλη την ημέρα σήμερα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με την ν12.

Και ξεκίνησα να περάσω ξανά την 13. Πρώτα από όλα πήρα pimbackup στο οποίο δεν επέλεξα τα μηνύματα. Ξέχασα όμως να κάνω συγχρονισμό με τον υπολογιστή.

Task29 λοιπόν και εν συνεχεία πέρασμα της 13 dinik.

Δεν πέρασα κανένα πρόγραμμα και έκανα ρυθμίσεις για την λήψη του καιρού, τον ήχο κλήσης, ήχο νέου email και ήχο αναπάντητης κλήσης.

Μέχρι εδώ το τηλέφωνο δουλεύει καλά.

Και είπα να πάω παρακάτω!!:D

Restore λοιπόν με το backup που αναφέρω προηγουμένος. Και πάω να κάνω κλήση. Μόλις ξεκίνησε να ακούγεται από το ακουστικό ο ήχος που καλεί, μου φάνηκε ότι δεν ακουγόταν καθαρά και πήγα να δυναμώσω τον ήχο από το πλαϊνό πλήκτρο. Πατώντας το πλήκτρο όμως δεν δυνάμωνε ο ήχος του ακουστικού ούτε βγήκε η ένταση του ακουστικού στην οθόνη, αλλά βγήκε η ένταση του ήχου κουδουνίσματος η οποία δεν μπορούσε να αλλάξει. Όταν σήκωσε το τηλέφωνο ο συνομιλητής μου, τον άκουγα αλλά κάπως παραμορφωμένα και συνέχιζε να μην μπορώ να αλλάξω την ένταση του ακουστικού.

Όταν τελείωσε η συνομιλία το τηλέφωνο κόλλησε παραμένοντας στην οθόνη της κλήσης.:angry::devil::angry: Βέβαια κόλησε για τα καλά και χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία.

Πάμε παρακάτω:

HArd reset και ξανά restore pimbackup, έχοντας κατά νου να κάνω συγχρονισμό με τον υπολογιστή ώστε να έχω εκεί τις επαφές μου και να κάνω ξανά hard reset και να περάσω τις επαφές από τον υπολογιστή και όχι με το pim backup.

Ως παραδόξος από τότε το τηλέφωνο δουλεύει καλά. :worry::dizzy:

Σκέφτηκα μήπως φταίνε οι ρυθμίσεις που είχα κάνει προηγουμένος σε ήχους και mail και τις ξαναέκανα. Τίποτε αυτό δουλεύει.

Συνεχίζω και θα ενημερώσω.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Την πρώτη φορά επανήλθαν και την δελυτερη μετά το hard reset δεν επανήλθαν. Η μόνη διαφορά στην διαδικασία ήταν ότι την πρώτη φορά έκανα πρώτα κα΄ποιες ρυθμίσεις σε ήχους - mail - καιρό και μετά restore, ενώ την δεύτερη έκανα πρώτα το restore!!!

Δεν είναι κουφό;

Την πρώτη φορά επανήλθαν και την δελυτερη μετά το hard reset δεν επανήλθαν. Η μόνη διαφορά στην διαδικασία ήταν ότι την πρώτη φορά έκανα πρώτα κα΄ποιες ρυθμίσεις σε ήχους - mail - καιρό και μετά restore, ενώ την δεύτερη έκανα πρώτα το restore!!!

Δεν είναι κουφό;

Δεν ειναι καθολου κουφο,

το pim backup σποραδικα (οχι σε ολους τους χρηστες) δημιουργεί προβληματα.

Εμενα μου το ειχε κανει παλιοτερα και το ειχα βγαλει απο την ρομ,

απο τοτε δεν μου εχει παραπονεθεί κανενας γιαυτο το άφησα μεσα.

Στησε κανονικα την συσκευη σου χωρις να κανεις restore απο pim backup και περιμενουμε νεοτερα.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Συνέχισα το στήσιμο μέχρι που ξαναέκανε πρόβλημα. Συγκεκριμένα σταμάτησαν οι ήχοι, όπως και χθες. Τα προβλήματα όλα τα βγάζει μετά από κλήση.

Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι δεν μου έβγαλε προβλήματα με προηγούμενες rom.

edit: μήπως φταίει το cht lockscreen; Μου θυμίζει τα κολλήματα που είχα με τη μαμά ρομ.

Edited by NIKOLAOS68

• Administrators
edit: μήπως φταίει το cht lockscreen; Μου θυμίζει τα κολλήματα που είχα με τη μαμά ρομ.

Δοκίμασε και χωρίς αυτό αν και εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό.

Από περιέργεια... δεν δοκιμάζεις μία όχι dinik rom;

Modpic.gif

Προς το παρών στείνω τη dinik από την αρχή με μοναδικό rstore τον συγχρονισμό με τον υπολογιστή.

Θα ενημερώσω.

Δοκιμαζω την 13 δυο μερες τωρα και μου φαινεται πως η καταναλωση της μπαταριας ειναι χειροτερη απο την 10! Το εχει παρατηρησει αλλος αυτο? Επισης μια φορα το κινητο δεν εκλεινε την οθονη, ενω εκανε dimming εμενε με ανοιχτη την οθονη. Η επιλογη ηταν dim μετα απο 30δευτερολεπτα και κλεισιμο μετα απο 1λεπτο....Το προβλημα δεν ξαναπαρουσιαστηκε μετα απο softreset..

http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers

http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος

http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας.

talexop Kernel for Note4 910C

• Administrators
Επισης μια φορα το κινητο δεν εκλεινε την οθονη, ενω εκανε dimming εμενε με ανοιχτη την οθονη. Η επιλογη ηταν dim μετα απο 30δευτερολεπτα και κλεισιμο μετα απο 1λεπτο....Το προβλημα δεν ξαναπαρουσιαστηκε μετα απο softreset..

Κάποιο από τα πειράγματα που ενδεχομένως έκανες να το δημιούργησε αυτό. Στη συνέχεια δεν θα έχεις πρόβλημα.

Modpic.gif

Το θεωρώ απαραίτητο εργαλείο για να καθαρίζει την cache τόσο του Album (που γεμίζει αδικαιολόγητα πολλά MB κάθε φορά που κοιτάς τις φωτογραφίες στο Album του Manila) αλλά και του Opera που και αυτό συγκεντρώνει αρκετά MB στην βασική μνήμη.

Με αφορμή την παραπάνω πρόταση παίρνω την ευκαιρία να θυμήσω το παρακάτω "τρικ" για τον Οpera:

- Φτιάχνουμε ένα υποφάκελλο στην κάρτα π.χ. \storage card\opera

- Ανοίγουμε το opera, και στην γραμμή διευθύνσεων γράφουμε opera:config

- Πηγαίνουμε στην επιλογή user prefs (είναι αρκετά χαμηλά στην λίστα). Κάνουμε κλικ και ανοιγουν οι επιλογές

- Βρίσκουμε την υποεπιλογή Cache directory4

- αντικαθιστούμε ότι γράφει με την διεύθυνση του φακέλλου που δημιουργήσαμε παραπάνω π.χ. \storage card\opera

- πηγαίνουμε παρακάτω (...αρκετα παρακάτω) και σώζουμε

Με αυτό τον τρόπο το cache του οπερα δεν βαραίνει την κυρίως μνήμη.

Σωτήρης

• Administrators
Με αυτό τον τρόπο το cache του οπερα δεν βαραίνει την κυρίως μνήμη.

Σωστό, αλλά γιατί να βαραίνει την κάρτα μνήμης; Εν ολίγοις, θέλω να καταλήξω στο ότι το ClearTemp το θεωρώ απαραίτητο. Ειδικά με την cache του Album, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

Modpic.gif

Πρώτη φορά δοκίμασα με άλλη Rom εκτός official μετά από 8 μήνες που έχω τη συσκευή λόγω ανασφάλειας για εγγύηση αλλά και ελειψης χρόνου να διαβάσω και να ασχοληθώ. Οπότε είμαι μερικές μέρες με Rom: Omega v12 ELL & Radio: 2.12.50.02_2 και η συσκευή πραγματικά πετάει!!!

Πρώτα πρώτα ευχαριστώ κι από μένα σε όσους δουλέψανε και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα και δεύτερον μερικές απορίες, αν λύνοντε...

1) Υπάρχει τρόπος στις εισερχόμενες κλήσεις την ώρα που με καλούν να έχω σίγαση κουδουνίσματος απο τα πλαϊνά hardware πλήκτρα αυξομείωσης έντασης, όπως είχα πριν με την official 1.66???

2) Κατά την εισερχόμενη κλήση και επειδή μιλάω σχεδόν πάντα με bluetooth ακουστικά (οπότε δεν την πλησιάζω στο αυτί για να σβήσει, αλλά βρίσκεται σε καμιά τσέπη ή στη θήκη της), θα ήθελα η οθόνη να είναι κλείδωμένη με κάτι σαν κουρτίνα που σέρνουμε προς τα κάτω για να μπορούμε να μπούμε στα μενου της συσκευής ώστε να μην πατάω κατα λάθος στην οθόνη άσχετα. Έτσι αν θυμάμαι καλά ήταν στην 1.66.

3) Η μικρούλα η ώρα που φαίνεται always πάνω δεξιά στην Top Bar γίνεται να φύγει και να αντικατασταθεί με το κλασικό "Duttys Task manager" που είχα συνηθίσει και με βολεύει??? Ή μήπως αν υπάρχει αυτό γίνει πιο αργή η συσκευή μέχρι να το φορτώσει?

Sorry αν κούρασα αλλά αυτά τα λίγα προβληματα εχω ως τώρα, τα μάζεψα και ελπίζω να βρω λύση για να έχω ένα τέλειο αποτέλεσμα...

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Καλήμερα σ ολους

Προς το παρών στείνω τη dinik από την αρχή με μοναδικό rstore τον συγχρονισμό με τον υπολογιστή.

Θα ενημερώσω.

Ωραια, περιμένουμε ενημερωση.

Θα ετοιμάσω την v13.1 σύντομα :)

Πρώτη φορά δοκίμασα με άλλη Rom εκτός official μετά από 8 μήνες που έχω τη συσκευή λόγω ανασφάλειας για εγγύηση αλλά και ελειψης χρόνου να διαβάσω και να ασχοληθώ. Οπότε είμαι μερικές μέρες με Rom: Omega v12 ELL & Radio: 2.12.50.02_2 και η συσκευή πραγματικά πετάει!!!

Πρώτα πρώτα ευχαριστώ κι από μένα σε όσους δουλέψανε και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα και δεύτερον μερικές απορίες, αν λύνοντε...

1) Υπάρχει τρόπος στις εισερχόμενες κλήσεις την ώρα που με καλούν να έχω σίγαση κουδουνίσματος απο τα πλαϊνά hardware πλήκτρα αυξομείωσης έντασης, όπως είχα πριν με την official 1.66???

2) Κατά την εισερχόμενη κλήση και επειδή μιλάω σχεδόν πάντα με bluetooth ακουστικά (οπότε δεν την πλησιάζω στο αυτί για να σβήσει, αλλά βρίσκεται σε καμιά τσέπη ή στη θήκη της), θα ήθελα η οθόνη να είναι κλείδωμένη με κάτι σαν κουρτίνα που σέρνουμε προς τα κάτω για να μπορούμε να μπούμε στα μενου της συσκευής ώστε να μην πατάω κατα λάθος στην οθόνη άσχετα. Έτσι αν θυμάμαι καλά ήταν στην 1.66.

3) Η μικρούλα η ώρα που φαίνεται always πάνω δεξιά στην Top Bar γίνεται να φύγει και να αντικατασταθεί με το κλασικό "Duttys Task manager" που είχα συνηθίσει και με βολεύει??? Ή μήπως αν υπάρχει αυτό γίνει πιο αργή η συσκευή μέχρι να το φορτώσει?

Sorry αν κούρασα αλλά αυτά τα λίγα προβληματα εχω ως τώρα, τα μάζεψα και ελπίζω να βρω λύση για να έχω ένα τέλειο αποτέλεσμα...

1) Μονο απο το μενου του τηλεφώνου μπορεις να το κανεις πατώντας ενε πληκτρο, αλλιως πρεπει να πατησεις πολλες φορες το πλαϊνό.

2) Η κουρτινα δεν υπαρχει πια στα νεα WM6.5.x

3)Δεν σε WM6.5.x να βγει η ωρα πανω δεξια, θα σου προτεινα να μην βαλεις τον Duttys Task manager αλλα δουλεψε λιγο τον Arkswitch και αν δεν σε βολεψει βαλε δοκιμασε και αυτον

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=614172

Επισεις θα σου πρότεινα να δοκιμασεις την Omega XT με CHΤ

Δεν μας κούρασες καθόλου :)

Edited by ioathe

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators

Υπάρχει και πιο εύκολη λύση... απλά γυρίζεις τη συσκευή ανάποδα και σταματάει να ακούγεται ο ήχος κλήσης. Το έχεις δοκιμάσει;

Modpic.gif

καλημερα σε όλους.χθες μετα απο πολυ καιρο αποφασισα να αλλαξω ROM και εβαλα την v12 xt cht. Το μόνο που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής είναι πως δεν μπορώ να αλλάξω την Lockscreen. Οποια επιλογη και να βαλω στο CHT μου βγαζει την HDMini. Συμβαινει και σε αλλους και αν ναι υπαρχει λυση;
ΝΙΚΟΣ

• Administrators

Γιάννη γνωρίζω ότι ξέρεις που να τα βρεις, απλά προς ενημέρωσή σου...

23136_MSXIPKernel_SYS_QVGA_HVGA_VGA_WVGA_0409_FROM _DFT AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 4167 (Aug 16 2010. 23:18:54)

Modpic.gif

Νέες εκδόσεις

Omega XT v13.2 Με Co0kie's Home Tab 1.8.5

New Build 23136 AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 4167 (Aug 16 2010. 23:18:54)

Omega XT v13.1 Με Co0kie's Home Tab 1.8.5

New Build 23688 AKU 5308 Windows CE: 5.2 Build 4593 (Aug 15 2010 15:44:20)

New EXT

Opera_Browser_9_70_36027_1

Volume_Control_2_2_20183525_00

Added

HTC GPSTOOL.1.3.2.26

FileDialogChanger (can be Uninstalled) http://www.pocketpcfreeware.com/en/index.php?soft=752

File Explorer Extension v2.05 (can be Uninstalled)

New analog clock (XT CHT version)

Slider selection

New icons from antoniomistretta http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=723237&highlight=antoniomistretta

New icons from http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=721040

Πληροφορίες και Download στα πρώτα post.

• Administrators

Γιάννη δεν αναφέρεις στο changelog τίποτα για τον καινούργιο dialer με τους ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν το έβαλες;

(Δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί περιμένω την επερχόμενη με το επόμενο 246ΧΧ build)

Modpic.gif

Νέες εκδόσεις

Πληροφορίες και Download στα πρώτα post.

Γιατί μας αναστατώνεις αρχηγέ??:shock:

α μπε μπα μπλομ θα παίξουμε για να αποφασίσουμε ποιά από τις δύο εκδόσεις θα βάλουμε?:blink:

Ακόμα δε βάλαμε την 13 (λόγω γρουσουζιάς) και λάνσαρες καινουριες?:worry:...όρισε 5-6 κολεξιόν το χρόνο να ξέρουμε... βδομάδα παρά βδομάδα καινούρια έκδοση...ζαλιζόμαστε...:hypno:

Η 12 πάντως είναι καταπληκτική..το κινητό δουλεύει τόσο καλά..δε μου πάει να φλασάρω καινούρια ρομ και να ξαναστήνω το κινητό από την αρχή....μας έχεις εξοντώσει...:p...

Χμμμμ....αναιρώ πάραυτα....βλέπω διάφορα καλούδια στις καινούριες εκδόσεις να προκαλούνε για φλασάρισμα όμως ...:lol::lol:...θα μας καταστρέψεις εσύ....η γυναίκα έχει μείνει χωρίς άντρα και ο γιος χωρίς μπαμπά και αρχίζουν να δέρνουνε:vava:.....

υ.γ. ο dialer που λέει ο athanaso77 είναι πολύ όμορφος..

Καλήμερα σ ολους

Ωραια, περιμένουμε ενημερωση.

Καλησπέρα, μέχρι τώρα δουλεύει χωρίς προβλήματα. Μάλλον ήταν γρουσούζικη η 13.

Τώρα που θέλω να φλασάρω την νέα έκδοση να πάρω backup με pimbackup ή με τον υπολογιστή;

Edited by NIKOLAOS68

Έτοιμο και το πληκτρολόγιο του Dinik!!:D Ελπίζω να κάνετε τα μαγικά σας και να το κάνετε και ελληνικό...;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=670811

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Γιάννη καλησπέρα έβαλα την Omega v13.2 ELL XT CHT και μου βγάζει ένα παράθυρο που λέει :( Error run FILEOP /windows/Menu_FILEOP__End.txt failed. ) φοραω Radio 2.12.50.02_2 εβαλα κ το Task29.. Μήπως γνωρίζεις τι φταίει για να το διορθώσω;