TonyK Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Μονο τωρα που φλασαρες την ρομ καταλαβες τι σημαινει hd2 και τι δυνατοτητες εχει. ακομα ομως εχεις πολλα να δεις γιατι ερχεται η v10 και θα ερθουν και επομενες με οτι νεοτερο και πιο ενημερωμενο κυκλοφορει. εχουμε κανει πολυ καλη ομαδα και ο μαγειρας μας ο Γιαννης (Ioathe) ειναι σουπερ. Δεν ξερω αν ειδες το προηγουμενο μου μυνημα γιατι εκανα edit. ειδα οτι εισαι απο Χανια και εισαι και καινουργιος στο φορουμ εδω, οποτε σε καλοσωριζω. ειμαστε και απο την ιδια πολη. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 ναι φιλε χανια, εχω το κινητο κανενα μηνα απο ενα φιλο που το εφερε απο ουγγαρια, ηταν της Ο2 κινητης τηλεφωνιας με αγγλικο μενου, δεν χτυπουσε ο ηχος μηνυματος αλλα γενικα διαβαζω το φορουμε εδω και δεκα μερες και ξεστραβωθηκα. δεν περιμενα οτι θα παρω τοσα πραγματα απο δω αλλα με βοηθησε υπερ του δεοντος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) μονο το landscape δεν λειτουργει πρεπει να το αλλαξω απο την registry? Εννοείς την αυτόματη περιστροφή; Με το παρακάτω αρχείο γίνεται παντού (ακόμα και στο home tab του manila) αλλά δεν σου το συνιστώ. Περισσότερο μπελάς είναι παρά εξυπηρέτηση. TX_Total_Landscape.cab φιλε μου κρατα την v9 αλλα μην την στησεις γιατι η v10 ειναι σχεδον ετοιμη και κανουμε τις τελευταιες δοκιμες για τυχον μικροπροβληματα που θα βρουμε κατα τις δοκιμες. οποτε περιμενε την v10 η οποια εχει αρκετες διαφορες απο την v9 και εχουν διορθωθει ολα τα μικρα μικρα που υπαρχουν στην v9. Θα προλάβετε να βάλετε και τα αρχεία της καινούργιας rom του OBOE με το νέο manila ή θα χρειαστεί να περιμένουμε την v11 για αυτό; Edited August 25, 2010 by ioathe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Εννοείς την αυτόματη περιστροφή; Με το παρακάτω αρχείο γίνεται παντού (ακόμα και στο home tab του manila) αλλά δεν σου το συνιστώ. Περισσότερο μπελάς είναι παρά εξυπηρέτηση. TX_Total_Landscape.cab[/QU Πως λειτουργεί? Παρατεταμένο κρατημα πληκτρου αποδοχής κλήσης? Σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Εννοείς την αυτόματη περιστροφή; Με το παρακάτω αρχείο γίνεται παντού (ακόμα και στο home tab του manila) αλλά δεν σου το συνιστώ. Περισσότερο μπελάς είναι παρά εξυπηρέτηση. TX_Total_Landscape.cab Θα προλάβετε να βάλετε και τα αρχεία της καινούργιας rom του OBOE με το νέο manila ή θα χρειαστεί να περιμένουμε την v11 για αυτό; Τα νεα EXT απο τις 2 νεες ρομ RUU_Huashan_HTCCN_CHS_CMCC_1.14.1403.0_0.97.332.9_Debug RUU_Oboe_Dopod_CHS_1.04.706.0_Radio_0.87.00.0823_Debug ειναι τα Camera_6_45_20183226_00 FM_Radio_2_5_20183223_00 FormatSD_2_12_0_0 Opera_Browser_9_70_36027_0 θα μπουνε στην v11 αφου πρωτα δοκιμαστουν. Σιγουρα μεχρι τοτε θα εχει βγει και αλλη ρομ :) Η v10 ειναι ετοιμη και θα την ανεβασω αργοτερα που θα εχω χρονο. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Νέα έκδοση: Omega v10 ELL + WWE Changelog New Built 23133 Διόρθωση όλων των Bug Νέα EXTs Album_3_2_20142730_01 (Fixes on line (facebook) albums - x button etc.) Audio_Manager_Engine_2_0_20133922_h (Fixes album art download) Το TomAutoInstall δεν θα ξεκινάει αυτόματα μετά το φλασσαρισμα. Μέσα στον φάκελο Εργαλεία είναι το εικονίδιο του προγράμματος και το τρέχουμε από εκεί όποτε θέλουμε! Added TX 50 percent opaque calendar tab background Πληροφορίες και Download στα πρώτα ποστ Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Καλησπερα,μπορει να μου πει καποιος με ποιο τροπο μπορω να περασω τη νεα ρομ αφου κανω πρωτα task29??? Απ'οσο ξερω μετα απο το task29 εμφανιζεται μονο ο bootloader.....ευχαριστω πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 (edited) Καλησπερα,μπορει να μου πει καποιος με ποιο τροπο μπορω να περασω τη νεα ρομ αφου κανω πρωτα task29??? Απ'οσο ξερω μετα απο το task29 εμφανιζεται μονο ο bootloader.....ευχαριστω πολυ.... Διάβασε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3118235#post3118235 καλημερα εβαλα χθες την omega rom μετα απο προτροπη του δημιουργου της. Πολυ καλη και απο ταχυτητα και απο σταθεροτητα. Μπραβο για την καλη δουλεια. Παρατηρησα ωστοσο οτι συνεχως προσπαθει το κινητο να κανει χρηση του Push email. ξερει κανεις τπτ για το πως το απενεργοποιω? Στον φακελο Εργαλ. ειναι το προγραμμα Dial-up_Enabler-Disabler_v0.6 Μπορεις απο εκει να απενεργοποιησεις το GRRS internet. παιδιά το έχω ρυθμίσει κανονικά στο HQ wallpaper... είναι πολύ εκνευριστικό...δεν μπορώ με τίποτα να βάλω μια εικόνα...μου βγάζει τα εξής! συνέχεια αυτά μου βγάζει ότι και αν του κάνω....τα ίδια έκανε και με την V.8 που είχα.. τώρα έχω την V9 CHT ELL καμια ιδέα?βαρέθηκα να έχω μάυρο φόντο ή το προεπιλεγμένο!το μόνο που δουλεύει είναι η οθόνη κλειδώματος..όπου εκει έχω δικιά μου φωτο! Πηγαινε στο Ηομε tab του manila, και στο μενου επελεξε το προγραμμα Επεξεργαστης Cookies Home tab. Μετα επελεξε γενικες ρυθμισεις και στις επιλογες Wallpaper mode επελεξε το Regular. Μετα μενου -> αποθηκευση αλλαγων - > Εξοδος Μετα δοκιμασε να βαλεις Wallpaper και ενημέρωσε με αν ειναι οκ Edited August 25, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Καλησπερα,μπορει να μου πει καποιος με ποιο τροπο μπορω να περασω τη νεα ρομ αφου κανω πρωτα task29??? Απ'οσο ξερω μετα απο το task29 εμφανιζεται μονο ο bootloader.....ευχαριστω πολυ.... Καλο ειναι να κανεις που και που task29 και οχι συνεχεια, τωρα μετα απο task29 εμφανιζεται μονο η λευκη οθονη και οχι ο bootloader οποτε βγαζεις μπαταρια - την ξαναβαζεις και πατωντας ταυτοχρονα κατω κουμπι εντασης και στιγμιαια το δεξι hard button εμφανιζεται ο bootloader.... Συνδεεις ξανα το τηλεφωνο και τρεχεις το CustomRUU.exe της εκαστοτε ROM (μεσα στον φακελο που εχεις κανει αποσυμπιεση) που θες! υγ με προλαβες Γιαννη!!! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 καλησπέρα, εβαλα πριν λιγο την omega v9 ELL και τα εχω δει ολα , τωρα καταλαβα τι κινητο ειναι το hd2!!!!!!!!!!!!! μονο το landscape δεν λειτουργει πρεπει να το αλλαξω απο την registry? κατα τα αλλα τελειο, και ολα τα προγραμματα σουπερ, πολλα μπραβο στον κυριο με τιs omega ! Για όσους δεν το ξέρουν στην Omega υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιηθεί το landscape και από το αριστερό hard button με συνεχόμενο πάτημα. Από τον Πινάκα έλεγχου -> Προσωπικά -> Κουμπιά -> κάνουμε επιλογή στο 2 από το μενού που ανοίγει την επιλογή <Περιστροφή Οθόνης> Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Τα νεα EXT απο τις 2 νεες ρομ RUU_Huashan_HTCCN_CHS_CMCC_1.14.1403.0_0.97.332.9_Debug RUU_Oboe_Dopod_CHS_1.04.706.0_Radio_0.87.00.0823_Debug ειναι τα Camera_6_45_20183226_00 FM_Radio_2_5_20183223_00 FormatSD_2_12_0_0 Opera_Browser_9_70_36027_0 θα μπουνε στην v11 αφου πρωτα δοκιμαστουν. Σιγουρα μεχρι τοτε θα εχει βγει και αλλη ρομ :) Η v10 ειναι ετοιμη και θα την ανεβασω αργοτερα που θα εχω χρονο. Γιάννη για την v11 θα περιμένεις καινούργιο build; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Γιάννη για την v11 θα περιμένεις καινούργιο build; Ναι Γιάννη, για να έχει και και νόημα η αναβάθμιση σε v11. Προς το παρόν ας απολαύσουμε όλοι την v10 μια από τις καλύτερες ρομ που έχουν κυκλοφορήσει για Leo. Τα έχει όλα και δεν έχει προβλήματα και bugs :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Να ρωτησω κατι ακομα??? Υπαρχει νοημα να εγκαταστησουμε στη συσκευη μας το bsb tweaks ή αυτα που ενεργοποιουνται απο την εφαρμογη ειναι ηδη περασμενα στη ROM??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Να ρωτησω κατι ακομα??? Υπαρχει νοημα να εγκαταστησουμε στη συσκευη μας το bsb tweaks ή αυτα που ενεργοποιουνται απο την εφαρμογη ειναι ηδη περασμενα στη ROM??? Το bsb tweaks ειναι μεσα σε ολες τις εκδοσεις ΧΤ στο φακελο Εργαλ., εσυ ποια εκδοση εβαλες? Η γνωμη μου ειναι να μην πειραξεις τιποτα γιατι ολα δουλευουν οπως πρεπει. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 (edited) Να ρωτησω κατι ακομα??? Υπαρχει νοημα να εγκαταστησουμε στη συσκευη μας το bsb tweaks ή αυτα που ενεργοποιουνται απο την εφαρμογη ειναι ηδη περασμενα στη ROM??? Είναι εγκατεστημένο ήδη το πρόγραμμα. Πήγαινε στο έναρξη-->εργαλεία-->BsB tweaks Απλά μπορείς να ενεργοποιήσεις μερικές επιλογές ακόμα αν θες. EDIT: Γιάννη εσύ είσαι σίφουνας....ούτε μια συμβουλή δεν προλαβαίνουμε να δώσουμε..ακόμα και αυτές δικές σου τις θες :p:p:p:p:p... Στην κουζίνα σου εσύ!!:lol::lol: Edited August 25, 2010 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Ναι Γιάννη, για να έχει και και νόημα η αναβάθμιση σε v11. Προς το παρόν ας απολαύσουμε όλοι την v10 μια από τις καλύτερες ρομ που έχουν κυκλοφορήσει για Leo. Τα έχει όλα και δεν έχει προβλήματα και bugs :) Την 11 για΄πότε την βλέπεις;:worry: Έχω την ν8 dinik την οποία την φλάσαρα την ημέρα που ανέβηκε και από χθες μπορώ να πω ότι τελείωσα με το στήσιμο. Αν είναι να βγάλεις σε 1 εβδομάδα την 11 να περιμένω:rolleyes::rolleyes: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Την 11 για΄πότε την βλέπεις;:worry: Έχω την ν8 dinik την οποία την φλάσαρα την ημέρα που ανέβηκε και από χθες μπορώ να πω ότι τελείωσα με το στήσιμο. Αν είναι να βγάλεις σε 1 εβδομάδα την 11 να περιμένω:rolleyes::rolleyes: Να βάλεις την v10 είναι μέχρι τώρα η καλύτερη Omega. Η v11 δεν ξέρω πότε θα βγει, εξαρτάτε απο το ποτε το νεο build θα ειναι διαθέσιμο. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 γιάννη, διευκρίνησέ σε παρακαλώ αν η 10 WWE έχει (?) το πρόβλημα με τα ελληνικά SMS? Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Να βάλεις την v10 είναι μέχρι τώρα η καλύτερη Omega. Η v11 δεν ξέρω πότε θα βγει, εξαρτάτε απο το ποτε το νεο build θα ειναι διαθέσιμο. Θα τη βάλω επειδή λες ότι είναι η καλύτερη μέχρι τώρα. 'Ομως έχω μια απορία, καθώς είμαι και νέος στο φόρουμ: δεν υποτίθεται ότι κάθε νέα έκδοση είναι καλύτερη από την παλιά; Υπήρξε κάποια άλλη έκδοση που θεωρούσες ότι ήταν η καλύτερη έως την έλευση τυης ν10; Αυτό το ρωτώ επειδή λες ότι η ν10 είναι η καλύτερη μέχρι τώρα (εγώ θεωρώ ότι είναι δεδομένο η υπεροχή κάθε νέας έκδοσης έναντι των παλαιότερων). Συγνώμη για τις ερωτήσεις μου, είναι απλά περιέργεια!:) Θεωρώ την δουλειά σου εξαιρετική. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Είναι εγκατεστημένο ήδη το πρόγραμμα. Πήγαινε στο έναρξη-->εργαλεία-->BsB tweaks Απλά μπορείς να ενεργοποιήσεις μερικές επιλογές ακόμα αν θες. EDIT: Γιάννη εσύ είσαι σίφουνας....ούτε μια συμβουλή δεν προλαβαίνουμε να δώσουμε..ακόμα και αυτές δικές σου τις θες :p:p:p:p:p... Στην κουζίνα σου εσύ!!:lol::lol: Κατεβασα την Omega v.10 την απλη και δεν εχει bsb tweaks μεσα....γι'αυτο ρωταω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 καταπληκτικη και ταχυταη...ποια taskbar να βαλουμε?????ποια ειναι συμβατη???? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Εγω χρησιμοποιω αυτη: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625465 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 (edited) Να βάλεις την v10 είναι μέχρι τώρα η καλύτερη Omega. Η v11 δεν ξέρω πότε θα βγει, εξαρτάτε απο το ποτε το νεο build θα ειναι διαθέσιμο. Γιάννη έχω βάλει την Omega XT v10 ELL και έχω το εξής πρόβλημα... Παρόλο που έχω όλες τις αυτόματες ενημερώσεις κλειστές, συνδέεται συνέχεια στο internet (vodafone web). Κάνω αποσύνδεση και συνδέεται αμέσως. Επίσης το ActiveSync είναι στιγμές που φτάνει (μόνο) του τη CPU στο +90%. Κάτι δεν πάει καλά. Έχω κάνει ήδη hard reset. Εάν είμαι ο μόνος με αυτά τα συμπτώματα... θα ξαναφλασάρω. Και κάτι που δεν ξέρω εάν το έχεις δει ακόμα... Manila_2.5.20183025 CFC compressed Edited August 25, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Θα τη βάλω επειδή λες ότι είναι η καλύτερη μέχρι τώρα. 'Ομως έχω μια απορία, καθώς είμαι και νέος στο φόρουμ: δεν υποτίθεται ότι κάθε νέα έκδοση είναι καλύτερη από την παλιά; Υπήρξε κάποια άλλη έκδοση που θεωρούσες ότι ήταν η καλύτερη έως την έλευση τυης ν10; Αυτό το ρωτώ επειδή λες ότι η ν10 είναι η καλύτερη μέχρι τώρα (εγώ θεωρώ ότι είναι δεδομένο η υπεροχή κάθε νέας έκδοσης έναντι των παλαιότερων). Συγνώμη για τις ερωτήσεις μου, είναι απλά περιέργεια!:) Θεωρώ την δουλειά σου εξαιρετική. H εκδοση v4.0 ηταν σταθμος για την Omega (με κανένα bug) και 23569 build και 2.13 βαση. και η v10 παλι σταθμος και νεα εποχη για την Omega με 21213 (σιγα σιγα ολοι αυτο -com3- ακολουθουν) βαση 3.04 - Android - κανενα (ελπιζω) bug ktl Και οι προηγουμενες καλες ηταν απλα η 10 τις τελειοποίησε. γιάννη, διευκρίνησέ σε παρακαλώ αν η 10 WWE έχει (?) το πρόβλημα με τα ελληνικά SMS? Αυτη Omega v10 WWE XT CHT GR KB.rar ειναι η μονη Agglikh που δεν εχει το προβλημα στα sms! Γιάννη έχω βάλει την Omega XT v10 ELL και έχω το εξής πρόβλημα... Παρόλο που έχω όλες τις αυτόματες ενημερώσεις κλειστές, συνδέεται συνέχεια στο internet (vodafone web). Κάνω αποσύνδεση και συνδέεται αμέσως. Επίσης το ActiveSync είναι στιγμές που φτάνει (μόνο) του τη CPU στο +90%. Κάτι δεν πάει καλά. Έχω κάνει ήδη hard reset. Εάν είμαι ο μόνος με αυτά τα συμπτώματα... θα ξαναφλασάρω. Και κάτι που δεν ξέρω εάν το έχεις δει ακόμα... Manila_2.5.20183025 CFC compressed Γιαννη και εγω αυτη εχω χωρις αυτο το προβλημα. Κλεισε απο comm manager το τηλεφωνο. Κλεισε στο Dial-up_Enabler-Disabler_v0.6 τα παντα που βλεπεις. Κανε reboot και ανοιξε το τηλεφωνο μετα. Αν δεν πετυχει, φλασσαρε παλι. Ευχαριστω για το λινκ του manila, δεν το ειχα δει! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Γιαννη και εγω αυτη εχω χωρις αυτο το προβλημα. Κλεισε απο comm manager το τηλεφωνο. Κλεισε στο Dial-up_Enabler-Disabler_v0.6 τα παντα που βλεπεις. Κανε reboot και ανοιξε το τηλεφωνο μετα. Αν δεν πετυχει, φλασσαρε παλι. Γιάννη σε ευχαριστώ αλλά δεν θέλω να έχω απεςνεργοποιημένο το GPRS, όπως ποτέ δεν το έκλεινα με καμία rom. Απλά δεν θέλω να συνδέεται μόνιμα στο internet παρά μόνο όταν ανοίγω εγώ κάποια εφαρμογή που να το απαιτεί. Είναι συνδεδεμένο ακόμα και όταν η συσκευή είναι σε stand by. Anyway, θα ξαναφλασάρω. Μήπως να περιμένω νέα έκδοση με το νέο manila και τα υπόλοιπα πακέτα από τις test rom; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts