Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχεις απόλυτο δίκιο....πολύ χρήσιμο...

......τώρα φαίνεται και το κούτελο του γιου μου :lol:.

Μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το μεγάλο γκρίζο κουτάκι που έχει τα ρολόγια και τον καιρό??

Καλησπερα :)

Καλή η ιδέα του Γιάννη (athanaso77) το δοκίμασα και έκανα την ίδια σκέψη: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=584415

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν μπορεις καποιος ας εξηγησει τι ειναι αυτο Touch X 50 percent opaque calendar BG.cab γιατι εγω το εβαλα και δεν ειδα καμια διαφορα.

Έκανες επανεκκίνηση μετα την εγκατάσταση?

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

αν μπορεις καποιος ας εξηγησει τι ειναι αυτο Touch X 50 percent opaque calendar BG.cab γιατι εγω το εβαλα και δεν ειδα καμια διαφορα.

Αυτό που κάνει είναι εκεί που βλέπεις την ημερομηνία και το ξυπνητήρι (ανάμεσα ημερολόγιο και ρολόι) το φόντο γίνετε πιο διάφανο.

Επανεκκίνηση κάνει από μόνο του, αν το απεγκαταστήσεις θέλει χειροκίνητα :)

Γιαννη κατεβαζω την 9.0 τωρα.εχω δοκιμασει τον τελευταιο καιρο που σταματησαμε με τον Laurentius λογω διακοπων :lol: και εγω δεν ξερω ποσες ρομ:wacko:

οταν αποφασισα να δω και την δικη σου δουλεια,ανακοινωσες την πιο καινουρια την οποια δεν την προλαβα λογω δουλειας:mad:

ελπιζω να μεινεις λιγο ησυχος :pκαι να προλαβω να δοκιμασω την 9 πριν να βγαλεις την V10 :happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μα... Ούτε 1 Σ/Κ δεν μπορεί να λήψει κανείς ;;;;;;;;:lol:

Μπήκα να πω εντυπώσεις για την Omega XT V8.0 CHT και βλέπω V9.0 !!!΄

Μετά από 2 μέρες χρήσης και αρκετές δοκιμές και λειτουργίες, το μόνο που βρήκα αρνητικό για την V8.0 ήταν 2 ορθογραφικά λάθη !!! :lol:

Ότι πιο γρήγορο, σταθερό και ώριμο έχω δοκιμάσει με διαφορά. 8 χιλιάδες μπράβο στον υπερπαραγωγικό μάγειρα! Θα την απολαύσω μερικές μέρες και θα φλασάρω την...... V10.0 !!! :up:

HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9

Μπήκα να πω εντυπώσεις για την Omega XT V8.0 CHT και βλέπω V9.0 !!!

Τις βάζει στο μικροκυμάτων τώρα!!! :lol::lol::lol:

Γιαννη κατεβαζω την 9.0 τωρα.εχω δοκιμασει τον τελευταιο καιρο που σταματησαμε με τον Laurentius λογω διακοπων :lol: και εγω δεν ξερω ποσες ρομ:wacko:

οταν αποφασισα να δω και την δικη σου δουλεια,ανακοινωσες την πιο καινουρια την οποια δεν την προλαβα λογω δουλειας:mad:

ελπιζω να μεινεις λιγο ησυχος :pκαι να προλαβω να δοκιμασω την 9 πριν να βγαλεις την V10 :happy:

Καλησπέρα Δημήτρη,

Η microsoft πρέπει να ησυχάσει, αν και δεν το βλέπω, υπάρχουν φήμες ότι το νέο 23134 build δεν θα αργήσει να διαρρεύσει!

Ποια κατέβασες να δοκιμάσεις?

Δυο προβλήματα μέχρι τώρα υπάρχουν στην v9.0

το ένα είναι οτι δεν κατεβάζει εξώφυλλα μουσικής

και το αλλο ειναι οτι το Autoinstall στις Ελληνικές ρομ εχει πρόβλημα.

Τα εχω ομως φτιαξει και τα 2, στην επομενη εκδοση θα ειναι οκ.

Δημήτρη οποτε μπορεσεις περιμενω εντυπώσεις και σχολια :):)

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Από τη στιγμή που συνεχίζουν να βγάζουν νέα builds, μάλλον σημαίνει ότι δεν έχουν ξεγράψει ακόμη τα τωρινά wm και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς.

Από τη στιγμή που συνεχίζουν να βγάζουν νέα builds, μάλλον σημαίνει ότι δεν έχουν ξεγράψει ακόμη τα τωρινά wm και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς.

Ναι, παρα πολυ καλο!!

Οποιος θελει να παρακολουθει τις εξελίξεις με τα νεα build μπορει εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=650783

εγώ πάλι δεν συμφωνώ που βγαίνουν συνέχεια νεα built.

γιατί κανενα από αυτα που εχω δοκιμάσει δεν ειναι ακομα πλήρες.

όλο και κάτι προσθέτουν, όλο κάτι αλλάζουν και όλο κάτι κόβουν με συνέπεια να μην ειναι πότε ένα built πλήρες και ακριβώς όπως πρέπει να ειναι.

έτσι πιστεύω εγώ.

τα υπόλοιπα Γιάννη στο φόρουμ που κάνουμε το beta testing γιατί θέλω εκεί να σου γράψω πολλά πάνω σ'αυτό το θέμα και εδώ θα βγω off topic.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Administrators
Αυτό που κάνει είναι εκεί που βλέπεις την ημερομηνία και το ξυπνητήρι (ανάμεσα ημερολόγιο και ρολόι) το φόντο γίνετε πιο διάφανο.

Επανεκκίνηση κάνει από μόνο του, αν το απεγκαταστήσεις θέλει χειροκίνητα :)

Αποστόλη αυτό που έδωσα πιο πάνω, δεν κάνει αυτό που λες. Αυτό που κάνει είναι ημιδιάφανο το πίσω μέρος στο calendar tab με αποτέλεσμα να φαίνεται το background.

Modpic.gif

ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑΤΗΝ ROM AYTH Omega_v9.0_ELL_MaxSense

Σε παρακαλώ μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by ioathe

Ένα πρόβλημα που συναντώ κάθε φορά που φλασάρω είναι ότι ενώ έχω πάρει backup στις επαφές με το pimbackup και έχω κάνει εξαγωγή των ρυθμίσεων του cht, όταν μετά το φλασάρισμα κάνω restore πρώτα των επαφών και μετά των ρυθμίσεων του cht, τις πιο πολλές φορές βγαίνουν άλλες επαφές από τις επιλεγμένες και όταν μερικές φορές βγαίνουν οι σωστές, δεν βγαίνουν στα εικονίδια οι φωτογραφίες. Το ίδιο συμβαίνει και όταν κάνω το backup των επαφών μέσω activesyngr. Για να βγουν τα εικονίδια σωστά, πρέπει να σβήσω μια μια τις συντομέυσεις και να τις ξαναπεράσω.:(

Sorry που άργησα να σου απαντήσω,

το πρόβλημα είναι μόνο με τις επαφές και γίνεται από το CHT Editor.

Αν θέλεις μπορείς να το αναφέρεις εδώ να το διορθώσουν

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633590

Αποστόλη αυτό που έδωσα πιο πάνω, δεν κάνει αυτό που λες. Αυτό που κάνει είναι ημιδιάφανο το πίσω μέρος στο calendar tab με αποτέλεσμα να φαίνεται το background.

καλημέρα :)

Γιάννη μπορείς να το τσεκάρεις, σε έμενα αυτήν την αλλαγή έκανε, εγκατέστησα και το αντίστοιχο του ρολογιού και έμεινε μόνο το ημερολόγιο με σκούρο φόντο :wacko:

Γιάννη μπορείς να το τσεκάρεις, σε έμενα αυτήν την αλλαγή έκανε, εγκατέστησα και το αντίστοιχο του ρολογιού και έμεινε μόνο το ημερολόγιο με σκούρο φόντο :wacko:

Αυτο που αλλαζει ειναι η μπαρα με την ημερομηνια και το ξυπνητηρι στο Manila Home tab (οχι στο calendar tab).

Μπήκα να πω εντυπώσεις για την Omega XT V8.0 CHT και βλέπω V9.0 !!!΄

Μετά από 2 μέρες χρήσης και αρκετές δοκιμές και λειτουργίες, το μόνο που βρήκα αρνητικό για την V8.0 ήταν 2 ορθογραφικά λάθη !!! :lol:

Ότι πιο γρήγορο, σταθερό και ώριμο έχω δοκιμάσει με διαφορά. 8 χιλιάδες μπράβο στον υπερπαραγωγικό μάγειρα! Θα την απολαύσω μερικές μέρες και θα φλασάρω την...... V10.0 !!! :up:

Ευχαριστω,

μηπως μπορεις να μου πεις τα 2 ορθογραφικά λάθη να τα διορθώσω?

• Administrators

Τότε έδωσα λάθος link. Το κοιτάζω και ενημερώνω.

Modpic.gif

Αυτο που αλλαζει ειναι η μπαρα με την ημερομηνια και το ξυπνητηρι στο Manila Home tab (οχι στο calendar tab).

Ευχαριστω,

μηπως μπορεις να μου πεις τα 2 ορθογραφικά λάθη να τα διορθώσω?

Καλημέρα,

Στο Tab Ρυθμίσεις, Ασφάλεια στο κεντρικό menu λέει 'Κρυποτγράφηση,κλείδωμα και επαναφορά' (Αναγραμματισμός αντί Κρυπτογράφηση). Το 2ο ήταν στα μυνήματα, αλλά sorry δεν το σημείωσα και τώρα δεν το βρίσκω! Αφού ξέρεις... Λάθη στην Omega είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα... Δύσκολα πράγματα...:lol:

Μόλις το ξαναβρώ θα στο στείλω και αυτό να το διορθώσεις.

Στην στάση των roms, περιμένοντας την V10 να περάσει...

HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9

Καλημέρα,

Στο Tab Ρυθμίσεις, Ασφάλεια στο κεντρικό menu λέει 'Κρυποτγράφηση,κλείδωμα και επαναφορά' (Αναγραμματισμός αντί Κρυπτογράφηση). Το 2ο ήταν στα μυνήματα, αλλά sorry δεν το σημείωσα και τώρα δεν το βρίσκω! Αφού ξέρεις... Λάθη στην Omega είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα... Δύσκολα πράγματα...:lol:

Μόλις το ξαναβρώ θα στο στείλω και αυτό να το διορθώσεις.

Στην στάση των roms, περιμένοντας την V10 να περάσει...

Ευχαριστώ για την ενημέρωση :)

Μαζεύω όλα τα μικρο προβλήματα ώστε η v10 να είναι bugless :)

Οτι δειτε με ενημερωνετε :)

Ευχαριστώ για την ενημέρωση :)

Μαζεύω όλα τα μικρο προβλήματα ώστε η v10 να είναι bugless :)

Οτι δειτε με ενημερωνετε :)

Γιάννη

Ψάχνοντας στα μηνύματα για το λάθος (που δεν το βρήκα) μήπως μεταφραστούν και οι επιλογές των γρήγορων μηνυμάτων;

Καλησπέρα Δημήτρη,

Η microsoft πρέπει να ησυχάσει, αν και δεν το βλέπω, υπάρχουν φήμες ότι το νέο 23134 build δεν θα αργήσει να διαρρεύσει!

Ποια κατέβασες να δοκιμάσεις?

Δυο προβλήματα μέχρι τώρα υπάρχουν στην v9.0

το ένα είναι οτι δεν κατεβάζει εξώφυλλα μουσικής

και το αλλο ειναι οτι το Autoinstall στις Ελληνικές ρομ εχει πρόβλημα.

Τα εχω ομως φτιαξει και τα 2, στην επομενη εκδοση θα ειναι οκ.

Δημήτρη οποτε μπορεσεις περιμενω εντυπώσεις και σχολια :):)

παιδια καλημερα σε ολους :)

Γιαννη φιλε μου μπορω να σου πω με σιγουρια,οτι εχεις κανει παρα πολυ καλη δουλεια :!: ειλικρινα,μπραβο,μου αρεσει παρα πολυ η ρομ(V9.0 cht)

εγω προσωπικα (δεν ειναι παραπονο,για μενα το λεω) ειναι η task bar του steeve και η υπαρξη του swype,(δεν το χρησιμοποιω καθολου και την υπαρξη του την θεωρω τσαμπα χαμενο χωρο)προτιμω του Dusk τις δουλειες,χρονια τωρα.αλλα αυτο ειναι καθαρα προσωπικο.

τωρα για την ρομ,

πολυ καλα και "καθαρα" στημενη δουλεια.γρηγορη και σταθερη μεχρι στιγμης(χθες το βραδυ την περασα αλλα λογω δουλειας δεν εχω προλαβει να δω browsing και καποια αλλα πραγματακια που θελω) αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα με απογοητευσει πουθενα!μου δινει την εντυπωση μιας ρομ,που ειναι στημενη για αυτην την συσκευη,πραγματικα!

μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπισα καμια δυσλειτουργια με καμια εφαρμογη απο οσες χρησιμοποιω συνεχως σε ολες τις ρομς.κανενα κολλημα,καμια καθυστερηση αποκρισης,κανενα δισταγμο,με πολυ καλη αισθηση touch και ολα αυτα σε μια ρομ που σου δινει την αισθηση "μαμας" καταστασης:blink:

δλδ τι ενοω,οι πουσαρισμενες ρομς,εχουν πολλα στιγμιαια λαγκαρισματα,λογω των υπερβολικων και ακραιων πολλες φορες ρυθμισεων στα tweaks που χρησιμοποιει ο καθε μαγειρας.εγω συνηθως τις "κοβω" για να γινουν πιο σταθερες.

επισης παρατηρησα κατι που με εξεπληξε θετικα,η πολυ καλη διαχειριση της μπαταριας.

οσο για τα εξωφυλα της μουσικης και το auto install,που λες οτι υπαρχει προβλημα,ποτε δεν τα χρησιμοποιησα και ουτε προκειται,οποτε και δεν θα τα εβλεπα ποτε :lol:

τα λεμε αργοτερα παλι φιλε μου:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

παιδια καλημερα σε ολους :)

Γιαννη φιλε μου μπορω να σου πω με σιγουρια,οτι εχεις κανει παρα πολυ καλη δουλεια :!: ειλικρινα,μπραβο,μου αρεσει παρα πολυ η ρομ(V9.0 cht)

εγω προσωπικα (δεν ειναι παραπονο,για μενα το λεω) ειναι η task bar του steeve και η υπαρξη του swype,(δεν το χρησιμοποιω καθολου και την υπαρξη του την θεωρω τσαμπα χαμενο χωρο)προτιμω του Dusk τις δουλειες,χρονια τωρα.αλλα αυτο ειναι καθαρα προσωπικο.

τωρα για την ρομ,

πολυ καλα και "καθαρα" στημενη δουλεια.γρηγορη και σταθερη μεχρι στιγμης(χθες το βραδυ την περασα αλλα λογω δουλειας δεν εχω προλαβει να δω browsing και καποια αλλα πραγματακια που θελω) αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα με απογοητευσει πουθενα!μου δινει την εντυπωση μιας ρομ,που ειναι στημενη για αυτην την συσκευη,πραγματικα!

μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπισα καμια δυσλειτουργια με καμια εφαρμογη απο οσες χρησιμοποιω συνεχως σε ολες τις ρομς.κανενα κολλημα,καμια καθυστερηση αποκρισης,κανενα δισταγμο,με πολυ καλη αισθηση touch και ολα αυτα σε μια ρομ που σου δινει την αισθηση "μαμας" καταστασης:blink:

δλδ τι ενοω,οι πουσαρισμενες ρομς,εχουν πολλα στιγμιαια λαγκαρισματα,λογω των υπερβολικων και ακραιων πολλες φορες ρυθμισεων στα tweaks που χρησιμοποιει ο καθε μαγειρας.εγω συνηθως τις "κοβω" για να γινουν πιο σταθερες.

επισης παρατηρησα κατι που με εξεπληξε θετικα,η πολυ καλη διαχειριση της μπαταριας.

οσο για τα εξωφυλα της μουσικης και το auto install,που λες οτι υπαρχει προβλημα,ποτε δεν τα χρησιμοποιησα και ουτε προκειται,οποτε και δεν θα τα εβλεπα ποτε :lol:

τα λεμε αργοτερα παλι φιλε μου:)

Δημητρη ευχαριστω πολυ για το feedback, πολυ πολυ καλο και αναλυτικό.

Χαίρομαι που σου αρεσε η δουλεια μου.

Μια ερωτηση, ειδες το swype στην ρομ, γιατι νομιζω οτι ποτε δεν το βαζω, λες να μπερδεύτηκα και να το εβαλα στην Αγγλική :blink:

Η συνταγή τις v9.0 είναι πολύ καλή αλλά κάνω προσπάθεια η v10 να ειναι ρομ σταθμός για την Omega.

Ευχαριστούμε για τις roms. Πολύ σταθερές και γρήγορες. Για την έκδοση 10!! θα ήθελα να επισυμάνω τα παρακάτω:

1.Όταν μένει ανοιχτός ο opera 10 δεν δουλευεί η κάμερα και τα album. Αυτό είναι γνωστό πρόβλημα το είχαν και άλλες rom αλλά στις τελευταίες του topix είχε λυθεί. Δες αν μπορείς να κάνεις κατί..

2. Δεν λειτουργέι το "άνοιγμα ηλεκτρονικού άλμπουμ Facebook" Πατώντας την επιλογή απο τις λεπτομέριες της επαφής πάει κατι να ανοίξει (εμφανίζετε το album πάνω αριστερά) και δεν γίνετε τίποτα.

Αυτά μέχρι στιγμής ευχαριστούμε ΠΟΛΥ καλη δουλειά.

http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers

http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος

http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας.

talexop Kernel for Note4 910C

Ρε παιδια ειναι η ιδεα μου ή δεν υπαρχουν τα links για τις Omega εκδοσεις???? Ψαχνω να βρω την Omega v9.00 την απλη και δεν την βρισκω πουθενα....