Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 πραγματακια! αρχικα μια ιδεα θα δωσω! Δοκιμασα την OMEGA GTX και ηταν πολυ ωραια.. μονο που εμενα αυτο το πολυ ασπρο με κουραζει στο ματι! θα γινοταν να φτιαχτει μια ρομ ακριβως ιδια με την GTX αλλα με inversed τα χρωματα? Δηλαδη οπου υπαρχει το ασπρο να γινει μαυρο και οπου μαυρο ασπρο? Και ενα δευτερο, μου αρεσε πολυ το taskbar που ειχε η GTX (με την μπαταρια, το wifi, ηχος και αλλα). το θεωρω καλυτερο και ομορφοτερο του Omega XT! Γινεται καπως να βρω και να κανω εγκατασταση το taskbar αυτο η καποιο αλλο?

Να αλλαξει ολη η GTX ειναι δυσκολο (δεν θα ειναι και GTX μετα :lol: )

Δoκιμασε την Omega Black αν δεν το εχεις κανει!

Την Taskbar κατεβασε την απο εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=626188

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με μεγαλη μου χαρα ειδα οτι το dinik πληκτρολογιο εχει εξελληνιστει στην καινουρια εκδοση της Omega!!:D Τελειο!! :happy: Ολα μια χαρα μεχρι τωρα.... Φανταστικη δουλεια, οπως παντα... Ελπίζω οταν βγει και η καινουρια (πανεμορφη:p) εκδοση του πληκτρολογιου του Dinik, να κανετε και παλι τα μαγικα σας... ;)

http://a.imageshack.us/img825/1992/screenshot1o.png

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Να αλλαξει ολη η GTX ειναι δυσκολο (δεν θα ειναι και GTX μετα :lol: )

Δoκιμασε την Omega Black αν δεν το εχεις κανει!

Την Taskbar κατεβασε την απο εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=626188

οκ σε ευχαριστω πολυ Γιαννη! Παντα εισαι εκει να απαντησεις ολες τις χαζες μας ερωτησεις! θα μεινα με την Omega XT! ειναι μια χαρα! μονο το taskbar θα αλλαξω! Να σαι καλα!!

Κανονικα μπορεις να κανεις και να βαλεις οτι θελεις, αλλα με backup πρωτα.

Αν βγαλεις το ρολοι που εβαλες ειναι οκ??

τελια φταιει το ρολοι δοκιμασα ενα αλλο και ολα καλα ευχαριστωωω

Με μεγαλη μου χαρα ειδα οτι το dinik πληκτρολογιο εχει εξελληνιστει στην καινουρια εκδοση της Omega!!:D Τελειο!! :happy: Ολα μια χαρα μεχρι τωρα.... Φανταστικη δουλεια, οπως παντα... Ελπίζω οταν βγει και η καινουρια (πανεμορφη:p) εκδοση του πληκτρολογιου του Dinik, να κανετε και παλι τα μαγικα σας... ;)

Δεν ηξερα οτι ειχε βγει καινούργιο, θα το βαλω στην νεα Dinik!

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Παιδιά για συνεισφέρετε με τις εμπειρίες σας :rolleyes:...

Στο κινητό μου {omega xt 5 ell, hspl2 1,66}: πως (και εάν) γίνεται να μην εμφανίζονται 2 ραντεβού (βλ. screenshot)? Υπάρχει δυνατότητα να ρυθμίσω

να εμφανίζεται μόνο το ένα ραντεβού? Δε θυμάμαι να μου χει ξανατύχει σε παλιότερες εκδόσεις....ή δεν έτυχε....ή έχω πειράξει πολύ τις ρυθμίσεις

του chteditor :lol::. Μέχρι και επαναφορά προεπιλογών έκανα αλλά τίποτα...να πάω για hardreset με αμφιβολα αποτελέσματα, κρίμα δεν είναι??

Θα μου πείτε τώρα ένα hard reset πάνω, ένα κάτω...δεν τρέχει τίποτα...:lol:

Σε ξένο (όχι αλλοδαπό, ντόπιο :p) κινητό {omega xt 4 ell, hspl2 1,66}: πάγωμα της συσκευής όταν κάποιος καλεί. To παρουσίαζε στη μαμά ρομ...το παρουσίασε

και την OMEGA 3.1 και στην 4.0. Να του πω να το κάνει πακέτο και να το στείλει πίσω αφού είναι στην εγγύηση ή υπάρχει κανένα κρυμμένο μυστικό?:cool: (task 29, hard reset, format την sd: κάναμε!!)

στωωωωωωωωω...:)

EDIT: Σγγνώμη (λέμε τώρα) για την αναστάτωση...Για το πρόβλημα με τα ραντεβού, το βρήκα... θέλει κανένας να του πω? :lol:..

Στην επεξεργασία της διάταξης home-->επίπεδο 1 - κυρίως home--> Στο "κουτί" για τα ραντεβού εκεί κατω δεξιά έπιασα μια μπάρα, την ανέβασα και κρύφτηκε το 2ο ραντεβού!! Συγχαρητήρια...:blink:

Το πρόβλημα στο ξένο κινητό παραμένει!!!

Edited by demakhs

Αυτό που θα κερδίσεις, είναι ταχύτητα, απόδοση, και επιδόσεις!!:cool:

Κάθε νέα έκδοση, είναι συνήθως πιο γρήγορη από την προηγούμενη και καλύτερη σε θέματα επιδόσεων.... Από εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα, αν πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο να φλασάρεις ξανά...;) Το cht δεν μπαινει στη maxsense...

Το maxsense είναι κάτι σαν το cht;

Το spb backup κάνει back up μόνο σε ίδιες rom;

Μήπως επαναφορά μόνο των επαφών μπορεί να γίνει σε διαφορετικές rom;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Δεν ηξερα οτι ειχε βγει καινούργιο, θα το βαλω στην νεα Dinik!

Για την ακρίβεια το prοject βρίσκεται στο 95%, από ότι είπε ο Dinik....;) Θα ενημερώσω όταν κυκλοφορήσει, μιας και παρακολουθώ το αντίστοιχο thread... :shifty:

Για την ακρίβεια το prοject βρίσκεται στο 95%, από ότι είπε ο Dinik....;) Θα ενημερώσω όταν κυκλοφορήσει, μιας και παρακολουθώ το αντίστοιχο thread... :shifty:

Ok θα περιμενω ενημερωση σου:)

Μείνε ήσυχος... ;)

Να ρωτήσω κάτι... Το tab για τα έγγραφα μόνο σε μένα δεν εμφανίζεται σωστά?:O Δεν βγάζει το όνομα του στην μπάρα κύλισης, και στα μενού κάτω γράφει: "IDS_ALLD..." και "IDS_SEA...", και αν τα πατησω δεν κανει τίποτα...:(

Παρ' όλα αυτά λειτουργεί κανονικά... Δηλαδή μπορώ να δω όλα τα έγγραφα μου και να τα ανοίξω...

Απιστευτες οι rom (omega xt 4, και 5dinik που ) εχω δοκιμασει. ενα μεγαλο μπραβω για το μαγειρεμα.

Η ερωτηση τωρα: Μπορω στην omega 5 dinik να εξαφανισω το σηματακι στην taskbar που δειχνει οτι ειναι ενεργοποιημενη η γραμμη 1? γινετε?

Μονιμως νομιζω οτι εχω αναπαντητη

Καλήμερα από τον μάγειρα σ όλους.

Σγγνώμη (λέμε τώρα) για την αναστάτωση...Για το πρόβλημα με τα ραντεβού, το βρήκα... θέλει κανένας να του πω? :lol:..

Στην επεξεργασία της διάταξης home-->επίπεδο 1 - κυρίως home--> Στο "κουτί" για τα ραντεβού εκεί κατω δεξιά έπιασα μια μπάρα, την ανέβασα και κρύφτηκε το 2ο ραντεβού!! Συγχαρητήρια...:blink:

Εχεις γινει αστερι! Μπραβο!!

Και δεν κανεις και διπλα ποστ πια, Φοβερο!!

Ποια εκδοση εχεις τωρα στην συσκευη σου??

Το maxsense είναι κάτι σαν το cht;

Το spb backup κάνει back up μόνο σε ίδιες rom;

Υπαρχουν φωτογραφιες στο πρωτο ποστ και για την maxsense ρομ και για την XT με CHT.

Σου προτεινω να δοκιμασεις και τις 2 και να αποφασισεις πια σου ταιριάζει καλυτερα!

Το spb backup κανει backup σε ολες τις ρομ, restore μπορεις να κανεις μονο στην ιδια rom ομως!

Μείνε ήσυχος... ;)

Να ρωτήσω κάτι... Το tab για τα έγγραφα μόνο σε μένα δεν εμφανίζεται σωστά?:O Δεν βγάζει το όνομα του στην μπάρα κύλισης, και στα μενού κάτω γράφει: "IDS_ALLD..." και "IDS_SEA...", και αν τα πατησω δεν κανει τίποτα...:(

Παρ' όλα αυτά λειτουργεί κανονικά... Δηλαδή μπορώ να δω όλα τα έγγραφα μου και να τα ανοίξω...

Τα "IDS_ALLD..." και "IDS_SEA..." κτλ τα βγαζει γιατι δεν υπαρχει η Ελληνικη μεταφραση. Καποια στιγμη που θα εχω κεφια και ορεξη θα το φτιαξω.

Απιστευτες οι rom (omega xt 4, και 5dinik που ) εχω δοκιμασει. ενα μεγαλο μπραβω για το μαγειρεμα.

Η ερωτηση τωρα: Μπορω στην omega 5 dinik να εξαφανισω το σηματακι στην taskbar που δειχνει οτι ειναι ενεργοποιημενη η γραμμη 1? γινετε?

Τι εννοεις?

Μπορεις να βαλεις screenshot να καταλαβω??

Καλήμερα από τον μάγειρα σ όλους.

Υπαρχουν φωτογραφιες στο πρωτο ποστ και για την maxsense ρομ και για την XT με CHT.

Σου προτεινω να δοκιμασεις και τις 2 και να αποφασισεις πια σου ταιριάζει καλυτερα!

Το spb backup κανει backup σε ολες τις ρομ, restore μπορεις να κανεις μονο στην ιδια rom ομως!

Καλημέρα. Τελικά έβαλα την omega 5 με dinik & cht . Δηλαδή ξενύχτησα. Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά μπράβο!!

Εντόπισα το εξής πρόβλημα: προσπάθημα με το bsb να αλλάξω το αριστερό soft key από τηλέφωνο σε επαφές και όταν έφτανα στο τέλος και κουνούσα το κινητό για να γίνει η αλλαγή, αυτό κολούσε. Η αλλαγή γινόταν, το softkey μετανομαζόταν σε "επαφές", όμως όταν το πατούσα δεν έκανε τίποτα. Προσπάθησα και δεύτερη φορά και γίναν τα ίδια. Τελικά το πρόβλημα το έλυσα κάνοντας τις ρυθμίσεις με το HD2Tweak.

Επίσης κατά τη χρήση του τηλεφώνου, εμφανίζονται τα κουμπιά του μεγαφώνου τα οποία με τη μαμά ρομ ήταν κρυμένα και έπρεπε να κυλήσω προς τα κάτω για να τα χρησιμοποιήσω.

Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να γίνει μικρότερη η soft key bar?

Edited by ioathe

Καλημέρα. Τελικά έβαλα την omega 5 με dinik & cht . Δηλαδή ξενύχτησα. Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά μπράβο!!

Εντόπισα το εξής πρόβλημα: προσπάθημα με το bsb να αλλάξω το αριστερό soft key από τηλέφωνο σε επαφές και όταν έφτανα στο τέλος και κουνούσα το κινητό για να γίνει η αλλαγή, αυτό κολούσε. Η αλλαγή γινόταν, το softkey μετανομαζόταν σε "επαφές", όμως όταν το πατούσα δεν έκανε τίποτα. Προσπάθησα και δεύτερη φορά και γίναν τα ίδια. Τελικά το πρόβλημα το έλυσα κάνοντας τις ρυθμίσεις με το HD2Tweak.

Επίσης κατά τη χρήση του τηλεφώνου, εμφανίζονται τα κουμπιά του μεγαφώνου τα οποία με τη μαμά ρομ ήταν κρυμένα και έπρεπε να κυλήσω προς τα κάτω για να τα χρησιμοποιήσω.

Για να εχεις την κουρτινα στον dialer αλλαξε την registry

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\PHONE]

απο

"EnableSlideCover"= dword:0

βαλε

"EnableSlideCover"= dword:1

Δεν μπορει να γίνει μικρότερη η soft key bar.

Για να εχεις την κουρτινα στον dialer αλλαξε την registry

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\PHONE]

απο

"EnableSlideCover"= dword:0

βαλε

"EnableSlideCover"= dword:1

Η ρύθμιση στη registry είναι 1. Τι άλλο να κάνω?

Η ρύθμιση στη registry είναι 1. Τι άλλο να κάνω?

Το δοκιμασα και εγω αλλα τιποτα.

Ισως η νεα εκδοση του phone να μην εχει την κουρτινα.

Αν εχεις χρονο ψαξε το στο xda.

Το δοκιμασα και εγω αλλα τιποτα.

Ισως η νεα εκδοση του phone να μην εχει την κουρτινα.

Αν εχεις χρονο ψαξε το στο xda.

Νομίζω ότι έχει κάποια σχέση με το bsb, διότι παλαιότερα που το είχα εγκατεστημένο με μαμά ρομ, είχε χαθεί ξανά η κουρτίνα και δεν μπορούσα να βρω με πιο τρόπο να την επαναφέρω. Επανήλθε μετά από hard reset.

Τι εννοεις?

Μπορεις να βαλεις screenshot να καταλαβω??

οριστε το screenshot με το icon που θελω να εξαφανισω.

οριστε το screenshot με το icon που θελω να εξαφανισω.

Πρωτη φορα το βλεπω αυτο το εικονιδιο,

αν ξερει καποιος τι ειναι ας το γραψει!

Πρωτη φορα το βλεπω αυτο το εικονιδιο,

αν ξερει καποιος τι ειναι ας το γραψει!

Μήπως έχει δύο τηλεφωνικές γραμμές στην κάρτα sim?

Ετσι φαινετε σαν να εχω επιλεγμενη την 1 απο τις 2 γραμμες.

Αλλα ποτε δεν ειχα δυο γραμμες και με την Omega xt 4 δεν μου το εβγαζε....

Ετσι φαινετε σαν να εχω επιλεγμενη την 1 απο τις 2 γραμμες.

Αλλα ποτε δεν ειχα δυο γραμμες και με την Omega xt 4 δεν μου το εβγαζε....

Κατι δεν εχει κατσει καλα!

Θα ανεβασω συντομα νεα εκδοση Dinik v5.1,

περιμενε να δοκιμασεις την νεα.

Την ξαναπερασα ακομα και με task 29. και καμια διαφορα

H dinik 5.1 τι διαφορετικο θα εχει?

Οπως γραφεις εχεις πειραξει την registry με τρο bsb και το HD2Tweak.

Πολυ πιθανο το προβλημα να ειναι απο εκει.

Ισως και απο την sim, δοκιμασε με μια αλλη.

Η Dinik v5.0 παντος δεν εχει προβλημα το δοκιμασα πολλες φορες και σε ELL και σε WWE.

Η νεα Dinik v5.1 θα εχει διορθωμενα τα ειοκονιδια στα quick link του manila home page Και νεο Audio booster.

σου βγαζει αυτο το εικονιδιο επειδη εχεις επιλεγμενη την γραμμη 1. δεν ειναι τιποτα ουτε επηρεαζει σε κατι. μπορει απλα να μην σου εμφανιζοταν στην προηγουμενη σου ρομ. δεν ειναι ομως λαθος να σου εμφανιζεται. και δεν μπορεις να το εξαφανισεις :). δεν υπαρχει ρυθμιση γι'αυτο.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis